Mäklare Ingrid Hedbom

Ingrid Hedbom

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Varpastigen 8, Slite, Gotlands kommun
  • Lör 27 apr kl 15:30

Varpastigen 8

Villa
Slite, Gotlands kommun
Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB
2 900 000 kr
175 m²
6 rum
777 m² tomt

Trivsam och väl underhållen familjevilla med lugnt och barnvänligt läge. Villan har fina sällskapsytor i vardagsrum och allrum samt ett härligt vinterbonat uterum. Ljust och smakfullt kök, fyra bra sovrum, nyrenoverad tvättstuga samt två badrum. Här njuter du av den insynsskyddade trädgården och de två sköna uteplatserna. Asfalterad infart och garage finns för bilen. Fastigheten är ansluten till fiber. Det är nära till idrottshallar och fin natur vid Bogeviken samt skola, mataffär och övrig service.

  • Plus
  • Uteplats
Fröjel Bosarve 165B och C, Fröjel, Gotlands kommun

Fröjel Bosarve 165B och C

Tomt
Fröjel, Gotlands kommun
Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB
995 000 kr
2 100 m² tomt

Fina och soliga naturtomter med lugnt och fridfullt läge i kustsocken på södra Gotland. Positivt förhandsbesked för nybyggnad av fritidshus finns. Anslutning för el samt gemensamt avlopp och vatten till tomtgräns ingår i köpeskillingen. Vid tomtgräns finns även kulvert för anslutning till lokalt flisvärmeverk, vilket ska drivas med närproducerad bioenergi. Detta ger unika möjligheter att skapa ett modernt boende med minimalt klimatavtryck till mycket låga framtida energikostnader. Tomterna om drygt 2 000 m² är lättskötta och ligger högt och fritt längs en grusväg drygt en kilometer från Fröjel kyrka och cirka 1,7 kilometer från havet fågelvägen. Den fina kusten vid Fröjel och Eksta är en av öns populäraste kuststräckor med bedårande utsikt mot havet och de bägge Karlsöarna. Från tomterna är det cirka tre kilometer till Valbybodar fiskeläge och några kilometer ytterligare till Sandhamn med fin sandstrand och Djupvik med hamn, strand, hotell och restaurang. Till affärer och service i Klintehamn är det drygt 6 kilometer norrut.

Ardre Alsarve 805P-S, Ardre, Gotlands kommun

Ardre Alsarve 805P-S

Tomt
Ardre, Gotlands kommun
Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB
850 000 kr

Vill du bo lugnt och avkopplande med cykelavstånd till bad och sommarparadiset Ljugarn? Nu kan du skapa ditt drömboende nära naturen med bekväm service på nära håll. Fina och lättskötta naturtomter med lugnt läge nära vackra strövområden och vandringsleder. På 10 min har du cyklat till en av Gotlands längsta och härligaste sandstränder, en lugn och vacker plats längs Ardre-kusten. Till Ljugarn som är en livlig och välbesökt badort, är det ca 4 km. Här finns flera restauranger och caféer, livsmedelsbutik, post och bensin. Ljugarn är också välkänt för sin barnvänliga sandstrand, med strandfik och glass på bekvämt avstånd. Vitvärs fiskeläge och Folhammars naturreservat med raukfält ligger bara ett par km iväg och är populära utflyktsmål. Ljugarns golfklubb och Ardre Padel har du på gångavstånd. Närområdet har mycket bär och svamp i skogarna och inbjuder till ett rikt och aktivt friluftsliv.

  • Plus

Visar alla 3