Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB

Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Havstornsvägen 14 mfl, Ljugarn, Gotlands kommun
Havstornsvägen 14 mfl, Ljugarn, Gotlands kommun, bild 2
Havstornsvägen 14 mfl, Ljugarn, Gotlands kommun, bild 3

Havstornsvägen 14 mfl

Tomt
Ljugarn, Gotlands kommun
Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB
2 200 000 kr
1 350 m² tomt

Nu finns möjlighet att bygga ditt drömhus i vacker natur och med badrocksavstånd till havet. I populära Ljugarn har vi nu förmånen att förmedla 13 fina tomter i ett vackert och välplanerat område. De lättskötta naturtomterna är perfekta för dig som vill ha ett strandnära boende i lugn och ro men med gångavstånd till Ljugarns utbud av caféer, restauranger och service. Alla tomter har en tomtarea över 1 300 m² med målsättning att vara naturtomter där skogen mellan husen ska tas tillvara. Samtliga tomter har kommunalt v/a via gemensamhetsanläggning (ingår i köpeskillingen) samt el och fiber vid tomtgräns. Ljugarn är ett riktigt sommarparadis på Gotlands östra sida som uppskattas av hela familjen. Här finns bl a en kilometerlång barnvänlig sandstrand, Vitvärs fiskeläge och de spännande raukarna vid Folhammars naturreservat. Det finns livsmedelsaffär, post och bensin. Ljugarn är också känt för sitt breda och omtyckta utbud av restauranger, pubar och caféer. För den aktive finns vandringsleder, tennis, padel och golf. Ljugarn har givetvis även en småbåtshamn.

  • Premium
Rute Furilden 854, Furillen, Gotlands kommun
Rute Furilden 854, Furillen, Gotlands kommun, bild 2
Rute Furilden 854, Furillen, Gotlands kommun, bild 3

Rute Furilden 854

Villa
Furillen, Gotlands kommun
Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB
5 250 000 kr
129 m²
4 rum
1 899 m² tomt

Med endast några få minuters promenad till det klarblå havet och den karakteristiska stranden, väl inbäddad av den fina klintkanten ligger detta välskötta och tilltalande timmerhus. I vacker, säregen och mycket populär natur är Furillen en av öns mest omtalade platser - Där endast ett fåtal fastigheter finns. Här får du ett boende du kan nyttja permanent eller om du väljer att bo här under delar av året. Huset är i utmärkt skick där nuvarande ägare på ett noggrant sätt löpande har utfört förbättringar och reparationer både ut- och invändigt. Bland annat har de flesta golv bytts ut och alla golv har nu vattenburen golvvärme. Det fina Marbodalköket är från 2015 och badrummet på entréplan helrenoverades 2021. Fiber finns indraget och både vatten och avlopp via samfällighet installerades 2023. Ett stort solvänligt trädäck har byggts med sydvästläge varifrån du ser havet knappt tvåhundra meter bort. Här finns en liten gäststuga och på tomten har du även en egen vattenkälla. Med cykel eller till fots förflyttar du dig enkelt på mysiga skogsstigar eller längs med den karga stenkusten runt den vackra ön och hittar alltid nya platser att upptäcka eller bada på. Välkommen till ett fantastiskt boende på Furillens vackra ö.

  • Premium
Persgatan 10, Visby, Gotlands kommun
Persgatan 10, Visby, Gotlands kommun, bild 2
Persgatan 10, Visby, Gotlands kommun, bild 3

Persgatan 10

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB
2 450 000 kr
62 m²
2.5 rum
vån 2/2
4 912 kr/mån
39 516 kr/m²

Med utmärkt och centralt läge i Vísby ligger denna välskötta och fina 2,5-rumslägenhet. Lägenheten färdigställdes 2015 och är i mycket gott skick med helkaklat badrum, fint sovrum med balkong i sydväst och vackert kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Fönster i alla fyra väderstreck ger lägenheten både ljus och rymd. Här finns också ett mindre extrarum för kontor, förvaring eller som i det här fallet som ett mindre sovrum. Bredband, källarförråd och parkering alldeles utanför entrén. Fritt att nyttja för permanent- eller sommarboende i förening som godkänner uthyrning vilket innebär goda möjligheter för den som vill bo deltid i Visby. Mindre bostadsrättsförening med fem bostadsrätter. Lugna kvarter utan störande trafik endast ca 8-900 meter från Östercentrum och Visby Innerstad. Snabbt tillträde möjligt!

  • Premium
Eksta Hägur 811, Eksta, Gotlands kommun
Eksta Hägur 811, Eksta, Gotlands kommun, bild 2
Eksta Hägur 811, Eksta, Gotlands kommun, bild 3

Eksta Hägur 811

Villa
Eksta, Gotlands kommun
Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB
4 975 000 kr
190 + 180 m²
7 rum
1,3 ha tomt

Vid en liten grusväg ligger denna unika fastighet med fin gårdsbild och ett lugnt fritt läge. Ett stort bostadshus från 1914 med härlig rymd, charm och karaktär. Vackra spegeldörrar, fina golv och fönster i original, bevarade tapeter samt vedspis, kamin och kakelugnar. Här möts gammalt och nytt i fin harmoni med ett underbart kök, fräscht badrum och fiberanslutning. Fastigheten erbjuder många möjligheter med ett fint gästhus, ladugård och byggnader för umgänge, hobby eller verksamhet. Nuvarande ägare har haft både butiksförsäljning i den renoverade tröskvandringen och ett galleri. Tomten är stor och härlig med växthus för sköna stunder eller odling. Det är knappt 4 km till stranden och den bedårande vackra kustvägen med betande får, pittoreska fiskelägen och hänförande utsikt över havet och de båda Karlsöarna.

  • Premium
Gausarkviar 30 B, Gnisvärd, Gotlands kommun
Gausarkviar 30 B, Gnisvärd, Gotlands kommun, bild 2
Gausarkviar 30 B, Gnisvärd, Gotlands kommun, bild 3

Gausarkviar 30 B

Lägenhet
Gnisvärd, Gotlands kommun
Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB
3 375 000 kr
83,5 m²
4 rum
vån 1/1
4 238 kr/mån
40 419 kr/m²

En knapp kilometer från Gnisvärds mysiga fiskeläge har Ekeblad Bostad uppfört fjorton fristående kedjehus i bostadsrättsform. Husen är byggda i ett plan med 4 rok och en boarea på 83,5 kvm. Inflyttning skedde hösten 2021. Här bor du med fördel som både permanent- eller fritidsboende. Uppvärmning sker via en frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme som i kombination med solceller ger bra driftkostnader. Karaktäristiskt för husen är stora fönsterpartier och fina sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Två trevliga uteplatser där den största, på cirka 35 kvm, bjuder på skön eftermiddags- och kvällssol. Till huset finns också en tomtyta på cirka 635 kvm att disponera. Runt hela tomten löper en fin gotlandstun som sattes upp vårvintern 2022. Det ingår också en mindre friggebod på cirka 8 kvm. Fiberanslutning får du via Eskelhem/Tofta fiberförening. Parkering för två bilar på tillhörande uppfart. Härligt och populärt "nybyggarområde" med närhet till havet och endast 15-18 minuters bilfärd till Visby. Utmärkt bussförbindelse med busslinje 10.

  • Premium
Fårövägen 34, Fårösund, Gotlands kommun

Fårövägen 34

Villa
Fårösund, Gotlands kommun
Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB
2 750 000 kr
116 + 42 m²
4 rum
1 271 m² tomt

Nu är en fastighet till salu med fin enplansvilla och separat byggnad för möjlig affärsrörelse med bra läge i Fårösund. Ett utmärkt tillfälle för dig som vill bo och ha egen verksamhet på samma ställe. Bostadshuset har renoverats de senaste åren och har stora stora sociala ytor och 4-5 rum med fina ytskikt. Stort ljust kök från 2018 och helfräscht badrum från 2022. Huset har en underbar insynsskyddad baksida med stor altan med pool och fin gäststuga med badrum. Intill huset finns en lättillgänglig byggnad med möjligheter. Här finns personalrum med wc, tre stora rum perfekt för verksamhet, hobby eller garage/förvaring. Dessutom finns ett loft med inrett rum. Här bor du centralt med gångavstånd till mataffär, service, buss och färjan till Fårö.

  • Plus
Smedjegatan 4A, Visby innerstad, Gotlands kommun
  • Tor 1 aug kl 16:00

Smedjegatan 4A

Lägenhet
Visby innerstad, Gotlands kommun
Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB
2 100 000 kr
27 m²
1 rum
vån 2/3
1 928 kr/mån
77 778 kr/m²

Nu finns möjlighet att köpa en ljus och fin hörnlägenhet i underbar miljö i Visby innerstad. Lägenheten är välplanerad och har stora vackra spröjsade fönster i två väderstreck mot föreningens lugna innergård. Lägenheten har ett stort allrum med plats för säng, matbord och fåtölj. Litet kök/kokvrå med allt som behövs och badrum med helkaklade väggar. Här finns både en stor och solig gemensam balkong samt en mysig trädgård med rosor att njuta av. Här bor du charmigt och centralt i en mycket stabil och välskött förening med närhet till allt som Visby har att erbjuda. På en kort promenad kan du känna historiens vingslag vid Domkyrkan och ringmuren, lugnet vid Botaniska trädgården eller pulsen vid Stora Torget och affärsgatorna. Du njuter av Visbys vackra innerstad, naturen vid strandpromenaden och möjlighet till bad i havet.

  • Plus
Vikingagatan 9, Visby - Lasarettsområdet, Gotlands kommun
  • Budgivning pågår
Vikingagatan 9, Visby - Lasarettsområdet, Gotlands kommun, bild 2
Vikingagatan 9, Visby - Lasarettsområdet, Gotlands kommun, bild 3

Vikingagatan 9

Villa
Visby - Lasarettsområdet, Gotlands kommun
Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB
8 300 000 kr
164 + 70 m²
6 rum
1 193 m² tomt

I populärt villaområde vid Visby lasarett ligger denna välskötta och rejäla villa som byggdes 1925. Här får du en stor villa med två våningsplan samt hel källare med bra miljö och möjlighet till separat boende. Fint uppvuxen trädgårdstomt med växthus, fruktträd, stort valnötsträd och trädgårdsland för egna odlingar. Havsutsikt från balkong och terrass, 4-5 sovrum, bra umgängesytor, två badrum, eldstad, ett dubbelgarage med hobbydel samt indraget fiber är bara ett smakprov av vad huset erbjuder. Luftvärmepump till vattenburet system installerades 2016 och sedan 2017 finns här även 40 solpaneler uppsatta. Havet har du knappt 250 meter bort där en vacker strandpromenad leder ut mot badplatserna vid Norderstrand, Gustavsvik och Snäck. Till Visby innerstad har du knappa 7-8 minuters promenad och Visby flygplats når du på några få minuters bilfärd. Huset har samma ägare sedan helrenovering och ombyggnad gjordes 1978-79 så noggrann dokumentation om allt som gjorts i huset finns. Säljaren har låtit utföra en besiktning av fastigheten och besiktningsprotokoll finns att tillgå hos ansvarig mäklare. Välkomna till ett trivsamt hus med ypperligt läge och härlig tomt i Visby!

  • Premium
Varpastigen 8, Slite, Gotlands kommun
  • Tor 1 aug
Varpastigen 8, Slite, Gotlands kommun, bild 2
Varpastigen 8, Slite, Gotlands kommun, bild 3

Varpastigen 8

Villa
Slite, Gotlands kommun
Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB
2 550 000 kr
175 m²
6 rum
777 m² tomt

Trivsam och väl underhållen familjevilla med lugnt och barnvänligt läge. Villan har fina sällskapsytor i vardagsrum och allrum samt ett härligt vinterbonat uterum. Ljust och smakfullt kök, fyra bra sovrum, nyrenoverad tvättstuga samt två badrum. Här njuter du av den insynsskyddade trädgården och de två sköna uteplatserna. Asfalterad infart och garage finns för bilen. Fastigheten är ansluten till fiber. Det är nära till idrottshallar och fin natur vid Bogeviken samt skola, mataffär och övrig service.

  • Premium
  • Uteplats
Lau Mattsarve 506, Lau, Gotlands kommun
  • Budgivning pågår
Lau Mattsarve 506, Lau, Gotlands kommun, bild 2
Lau Mattsarve 506, Lau, Gotlands kommun, bild 3

Lau Mattsarve 506

Villa
Lau, Gotlands kommun
Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB
2 250 000 kr
59 m²
3 rum
1 520 m² tomt

I Lau finns nu möjlighet att köpa detta charmiga och idylliska sommarboende. Här finns plats för den stora familjen eller för dig med stor bekantskapskrets som du gärna vill kunna umgås med under framförallt det sköna sommarhalvåret. Det fina lilla torpet byggdes på 1920-talet och rymmer ett ljust och trevligt vardagsrum med eldstad. Här finns också ett litet kök, wc, sovrum och ett fint matrum. På den insynsskyddade och väl uppväxta tomten finns också "Röda längan" med bostadsdel som rymmer vardagsrum, sovloft, pentry samt ett härligt inglasat sommarrum för långa middagar och umgänge. I samma länga finner du badrum med dusch och bastu samt en toalett. Två separata sov-/gästrum med egen ingång. Ladan lämpar sig utmärkt för förvaring och har en övervåning där nästa ägare har mängder av alternativ att inreda efter behov och önskemål. Till fina Lausviken cyklar du på några minuter och vill du besöka Ljugarn är det inte mer än drygt tio kilometer. För dig som gillar golf har du knappt sex kilometer till När Golfbana och till Gumbalde Resort med b la golf, padel och nybyggd pool har du ca tretton kilometer.

  • Premium
Sanda Runne 879, Kovik, Gotlands kommun
  • Budgivning pågår

Sanda Runne 879

Fritidshus
Kovik, Gotlands kommun
Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB
2 400 000 kr
85 m²
5 rum
2 725 m² tomt

Trevligt fritidshus på stor härlig tomt nära hav och fina bad. Huset är ljust och trivsamt med öppen planlösning och fina sällskapsytor. Kök med rymlig matplats och vardagsrum med värmande eldstad. Fyra sovrum varav två stora på övre plan. Från både hus och tomt kan du skymta havet. Längs huset ena sida finns ett stort och skönt trädäck med sol både dag och kväll. Här kan du även njuta under tak i skuggan. På den fina och uppvuxna tomten finns en garagebyggnad och en friggebod/gäststuga. Här bor du med badrocksavstånd till havet, sandstrand och fantastiska solnedgångar. Det finns en fin cykelväg mellan Visby och Klintehamn och även busshållplats nära huset. Kovik mysiga fiskeläge och strandkapell med utsikt över Karlsöarna är en av Gotlands finaste platser.

  • Plus
  • Uteplats
Tofta Kroks 619, Tofta, Gotlands kommun
Tofta Kroks 619, Tofta, Gotlands kommun, bild 2
Tofta Kroks 619, Tofta, Gotlands kommun, bild 3

Tofta Kroks 619

Villa
Tofta, Gotlands kommun
Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB
4 150 000 kr
100 + 35 m²
4 rum
1 840 m² tomt

I Tofta finns nu möjlighet att köpa ett trivsamt hus där omfattande renovering, nybyggnationer och förbättringar utförts de senaste åren. Allt på ett smakfullt och tilltalande sätt. Bland annat har huset putsats om, badrum och kök helt nya från 2018, nya 3-glas fönster har satts in och isolerat garage, gäststuga samt laddstolpe för bil har uppförts. Stammar och delar av husets el-ledningar har bytts ut, tvättstuga inretts, värmesystemet har uppgraderats och vinden har tilläggsisolerats. (Lista på samtliga förbättringar finns hos ansvarig mäklare) Huset har tre bra sovrum, vardagsrum med öppen spis och en möblerbar hall på övervåningen. Fräscht badrum med stort takfönster och ett ljust fint och välplanerat kök. Kommunalt vatten och avlopp. Utmärkta bussförbindelser till och från Visby med busshållplats nära huset. Med gång- cykelavstånd till omtyckta Tofta Bad och lika nära till stranden vid Tofta Strandpensionat ligger detta välskötta hus som nu väntar på sin nästa ägare. Tillträde till sommaren möjligt om önskemål finns.

  • Premium
Fröjel Bosarve 165B och C, Fröjel, Gotlands kommun

Fröjel Bosarve 165B och C

Tomt
Fröjel, Gotlands kommun
Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB
995 000 kr
2 100 m² tomt

Fina och soliga naturtomter med lugnt och fridfullt läge i kustsocken på södra Gotland. Positivt förhandsbesked för nybyggnad av fritidshus finns. Anslutning för el samt gemensamt avlopp och vatten till tomtgräns ingår i köpeskillingen. Vid tomtgräns finns även kulvert för anslutning till lokalt flisvärmeverk, vilket ska drivas med närproducerad bioenergi. Detta ger unika möjligheter att skapa ett modernt boende med minimalt klimatavtryck till mycket låga framtida energikostnader. Tomterna om drygt 2 000 m² är lättskötta och ligger högt och fritt längs en grusväg drygt en kilometer från Fröjel kyrka och cirka 1,7 kilometer från havet fågelvägen. Den fina kusten vid Fröjel och Eksta är en av öns populäraste kuststräckor med bedårande utsikt mot havet och de bägge Karlsöarna. Från tomterna är det cirka tre kilometer till Valbybodar fiskeläge och några kilometer ytterligare till Sandhamn med fin sandstrand och Djupvik med hamn, strand, hotell och restaurang. Till affärer och service i Klintehamn är det drygt 6 kilometer norrut.

Ardre Alsarve 805P-S, Ardre, Gotlands kommun

Ardre Alsarve 805P-S

Tomt
Ardre, Gotlands kommun
Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB
850 000 kr

Vill du bo lugnt och avkopplande med cykelavstånd till bad och sommarparadiset Ljugarn? Nu kan du skapa ditt drömboende nära naturen med bekväm service på nära håll. Fina och lättskötta naturtomter med lugnt läge nära vackra strövområden och vandringsleder. På 10 min har du cyklat till en av Gotlands längsta och härligaste sandstränder, en lugn och vacker plats längs Ardre-kusten. Till Ljugarn som är en livlig och välbesökt badort, är det ca 4 km. Här finns flera restauranger och caféer, livsmedelsbutik, post och bensin. Ljugarn är också välkänt för sin barnvänliga sandstrand, med strandfik och glass på bekvämt avstånd. Vitvärs fiskeläge och Folhammars naturreservat med raukfält ligger bara ett par km iväg och är populära utflyktsmål. Ljugarns golfklubb och Ardre Padel har du på gångavstånd. Närområdet har mycket bär och svamp i skogarna och inbjuder till ett rikt och aktivt friluftsliv.

  • Plus

Visar alla 14