Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB

Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Näs Enbuskvägen 3, Nisseviken, Gotlands kommun

Näs Enbuskvägen 3

Fritidshus
Nisseviken, Gotlands kommun
Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB
1 475 000 kr
24 m²
2 rum
1 927 m² tomt

I omtyckta Nisseviken på öns sydvästra kust finns nu möjlighet att köpa ett eget litet mysigt fritidshus. Den stora tomten på 1 927 kvm ligger i öppet läge på kort promenadavstånd från Nissevikens restaurang och fina sandstrand. Stugan rymmer ett välplanerat och rejält kök med bra arbetsytor, spis med häll, ugn och kombinerat kyl- och frysskåp. Köket ligger i ett ljust och trivsamt allrum med plats för matbord och vägghängd tv. Här ryms också sovrum och ett badrum med dusch och wc. Det fina trädäcket från 2023 ligger i solvänligt läge med sol under större delen av dagen. Kommunalt vatten och avlopp samt en enklare förrådsbyggnad. Området har en byggnadsplan med möjlighet till större hus om önskemål och behov finns. Tillträde enligt överenskommelse.

Sanda Fyrbåksvägen 21, Sanda, Gotlands kommun
  • Lör 4 maj

Sanda Fyrbåksvägen 21

Villa
Sanda, Gotlands kommun
Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB
4 750 000 kr
111 + 18 m²
3 rum
2 083 m² tomt

Toppenfin fastighet med vackert putsat bostadshus och en fristående isolerad gäststuga med eget badrum. Båda mycket välskötta och i utmärkt skick! Här får du ett boende som passar både för dig som vill bo permanent eller nyttja som fritidsboende. Den stora hörntomten ligger fint inbäddad i naturen och du har bara grannar på en sida. Huset som uppfördes 2016 har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Det stora härliga allrummet har rejäl takhöjd med öppet till nock. Braskamin och ett gotländskt kalkstensgolv med vattenburen golvvärme. Här finns plats för det fina moderna köket, matbord samt umgängesplats framför tv och braskamin. Fönster i tre väderstreck och utgång till en av husets sköna uteplatser. Helkaklat badrum med badkar och separat duschplats, två sovrum och tvättstuga med tvättmaskin och husets värmepanna. Här bor du med närhet till havet och västra sidans fantastiska solnedgångar. Västergarns trevliga fiskeläge med sandstrand intill har du på cykel- och promenadavstånd. Den lättillgängliga cykelbanan tar dig smidigt och säkert även till Hotell Stelor och Kronholmens prisade golfbana. Buss nr 10 med täta avgångar stannar nära och tar dig till och från Visby om du pendlar eller bara vill göra enstaka besök i stan. Till Klintehamn med livsmedel, apotek och service är det bara 5-6 kilometer. Tillträde möjligt enligt önskemål.

  • Plus
Ravinstigen 11, Visby, Gotlands kommun
  • Budgivning pågår

Ravinstigen 11

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB
4 100 000 kr
84 m²
3 rum
vån 4/5
3 630 kr/mån
48 810 kr/m²

I välskötta och populära Brf Valnöten finns nu möjlighet att köpa denna fina gavellägenhet som ligger utan insyn på Ravinstigen 11. Här bor du centralt i Visby med havet i blickfånget hela året. Lägenheten ligger på fjärde våningen med havsutsikt och vy mot hamninlopp och Destination Gotlands kajplatser. Fantastiska solnedgångar bjuds du givetvis också på. Vardagsrum med stort glasparti mot havet. Ljust och trivsamt kök med bra matplats och vacker vy mot havet. Inbyggt uterum med golvvärme vilket innebär att du kan vara här hela året om du önskar. Här finns ett helkaklat badrum, två bra sovrum och ett stort förråd precis vid lägenhetens entrédörr. Föreningens medlemmar har garage alternativt carportplatser och i föreningen finns gästlägenhet, hobbyrum och bastu att nyttja för medlemmarna. Välkommen till ett riktigt havsnära boende i Visby!

  • Plus
  • Hiss
Greta Arwidssons gata 20 K, lgh 1105, Visby, Gotlands kommun

Greta Arwidssons gata 20 K, lgh 1105

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB
3 400 000 kr
84 m²
4 rum
vån 2/2
5 679 kr/mån
40 476 kr/m²

Här ges möjlighet att köpa en modern gavellägenhet med fyra rum och kök i utmärkt skick. Lägenheten som byggdes 2018 har fönster i tre väderstreck och takhöjd på nästan fem meter i vardagsrummet som gör boendet ljust och trivsamt. Balkong i söderläge med utgång från både vardagsrum och sovrum. Vackert och stilrent kök från Ballingslöv med vitvaror från Siemens i öppen planlösning med vardagsrummet. Fint helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Tre sovrum varav det största med bra förvaring i fyra garderober. Hall med fem garderober och städskåp samt ett isolerat förråd precis utanför lägenhetens entré. Fint läge i Visbys nya stadsdel A 7-området med cykelavstånd på några minuter till centrum och innerstan. Skolor, barnomsorg och promenadstråk finns också nära intill liksom handelsområdet Stenhuggaren med b la Ica Maxi och Coop. Snabbt tillträde möjligt.

  • Plus
Tofta Kroks 619, Tofta, Gotlands kommun
  • Lör 4 maj

Tofta Kroks 619

Villa
Tofta, Gotlands kommun
Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB
4 150 000 kr
100 + 35 m²
4 rum
1 840 m² tomt

I Tofta finns nu möjlighet att köpa ett trivsamt hus där omfattande renovering, nybyggnationer och förbättringar utförts de senaste åren. Allt på ett smakfullt och tilltalande sätt. Bland annat har huset putsats om, badrum och kök helt nya från 2018, nya 3-glas fönster har satts in och isolerat garage, gäststuga samt laddstolpe för bil har uppförts. Stammar och delar av husets el-ledningar har bytts ut, tvättstuga inretts, värmesystemet har uppgraderats och vinden har tilläggsisolerats. (Lista på samtliga förbättringar finns hos ansvarig mäklare) Huset har tre bra sovrum, vardagsrum med öppen spis och en möblerbar hall på övervåningen. Fräscht badrum med stort takfönster och ett ljust fint och välplanerat kök. Kommunalt vatten och avlopp. Utmärkta bussförbindelser till och från Visby med busshållplats nära huset. Med gång- cykelavstånd till omtyckta Tofta Bad och lika nära till stranden vid Tofta Strandpensionat ligger detta välskötta hus som nu väntar på sin nästa ägare. Tillträde till sommaren möjligt om önskemål finns.

  • Plus
Varpastigen 8, Slite, Gotlands kommun
  • Imorgon kl 15:30

Varpastigen 8

Villa
Slite, Gotlands kommun
Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB
2 900 000 kr
175 m²
6 rum
777 m² tomt

Trivsam och väl underhållen familjevilla med lugnt och barnvänligt läge. Villan har fina sällskapsytor i vardagsrum och allrum samt ett härligt vinterbonat uterum. Ljust och smakfullt kök, fyra bra sovrum, nyrenoverad tvättstuga samt två badrum. Här njuter du av den insynsskyddade trädgården och de två sköna uteplatserna. Asfalterad infart och garage finns för bilen. Fastigheten är ansluten till fiber. Det är nära till idrottshallar och fin natur vid Bogeviken samt skola, mataffär och övrig service.

  • Plus
  • Uteplats
Fröjel Bosarve 165B och C, Fröjel, Gotlands kommun

Fröjel Bosarve 165B och C

Tomt
Fröjel, Gotlands kommun
Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB
995 000 kr
2 100 m² tomt

Fina och soliga naturtomter med lugnt och fridfullt läge i kustsocken på södra Gotland. Positivt förhandsbesked för nybyggnad av fritidshus finns. Anslutning för el samt gemensamt avlopp och vatten till tomtgräns ingår i köpeskillingen. Vid tomtgräns finns även kulvert för anslutning till lokalt flisvärmeverk, vilket ska drivas med närproducerad bioenergi. Detta ger unika möjligheter att skapa ett modernt boende med minimalt klimatavtryck till mycket låga framtida energikostnader. Tomterna om drygt 2 000 m² är lättskötta och ligger högt och fritt längs en grusväg drygt en kilometer från Fröjel kyrka och cirka 1,7 kilometer från havet fågelvägen. Den fina kusten vid Fröjel och Eksta är en av öns populäraste kuststräckor med bedårande utsikt mot havet och de bägge Karlsöarna. Från tomterna är det cirka tre kilometer till Valbybodar fiskeläge och några kilometer ytterligare till Sandhamn med fin sandstrand och Djupvik med hamn, strand, hotell och restaurang. Till affärer och service i Klintehamn är det drygt 6 kilometer norrut.

Ardre Alsarve 805P-S, Ardre, Gotlands kommun

Ardre Alsarve 805P-S

Tomt
Ardre, Gotlands kommun
Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB
850 000 kr

Vill du bo lugnt och avkopplande med cykelavstånd till bad och sommarparadiset Ljugarn? Nu kan du skapa ditt drömboende nära naturen med bekväm service på nära håll. Fina och lättskötta naturtomter med lugnt läge nära vackra strövområden och vandringsleder. På 10 min har du cyklat till en av Gotlands längsta och härligaste sandstränder, en lugn och vacker plats längs Ardre-kusten. Till Ljugarn som är en livlig och välbesökt badort, är det ca 4 km. Här finns flera restauranger och caféer, livsmedelsbutik, post och bensin. Ljugarn är också välkänt för sin barnvänliga sandstrand, med strandfik och glass på bekvämt avstånd. Vitvärs fiskeläge och Folhammars naturreservat med raukfält ligger bara ett par km iväg och är populära utflyktsmål. Ljugarns golfklubb och Ardre Padel har du på gångavstånd. Närområdet har mycket bär och svamp i skogarna och inbjuder till ett rikt och aktivt friluftsliv.

  • Plus

Visar alla 8