Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB

Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kung Magnus Väg 24, Visby, Gotlands kommun
  • Budgivning pågår

Kung Magnus Väg 24

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB
2 600 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 814 kr/mån
40 310 kr/m²

I omtyckta BRF Österport ges du här möjlighet att köpa en fin tvåa med inglasad balkong i solvänligt sydvästläge. Här njuter du av en trivsam vy mot ringmuren, Visby innerstad och även viss havsutsikt. Lägenheten har ett bra kök med matplats vid fönster och utgång till den rymliga balkongen. Liksom övriga lägenheter på detta våningsplan har du en takhöjd på drygt 290 cm vilket innebär en härlig rymd och volym. Vardagsrum med burspråk och plats för både tv-soffa och matbord om så önskas. Sovrum med bra förvaring och ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten ligger i ett mycket omtyckt och populärt bostadsområde med närhet till vackra strövområden vid Östergravar, Visby Innerstad och havet. Östercentrum med dess breda utbud ligger endast några hundra meter bort. Gästlägenhet, gemensam tvättstuga och grillplats finns att tillgå för de boende i föreningen.

  • Plus
  • Hiss
Korallgatan 2, Visby Norr, Gotlands kommun
  • Lör 9 mar

Korallgatan 2

Lägenhet
Visby Norr, Gotlands kommun
Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB
3 250 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 2
6 868 kr/mån
39 394 kr/m²

Med utmärkt läge i norra Visby ges här möjlighet att köpa en ljus gavellägenhet med två inglasade balkonger, generös takhöjd och härligt ljusinsläpp genom fönster i tre väderstreck. Lägenheten har genomgående fina trägolv och bra materialval. Vardagsrum och kök ligger i ljus och öppen planlösning som ger utrymme för både matbord, tv-soffa och läshörna. Två bra sovrum och ett helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Stort vindsförråd som du enkelt tar dig upp och ner till via hissen. ICA Kometen ligger nära och du promenerar på några få minuter till Galgberget med vacker havsutsikt och flera trevliga promenadvägar att välja för dig som uppskattar promenader och natur.

  • Plus
  • Hiss
Varpastigen 8, Slite, Gotlands kommun
  • Sön 10 mar

Varpastigen 8

Villa
Slite, Gotlands kommun
Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB
2 900 000 kr
175 m²
6 rum
777 m² tomt

Trivsam och väl underhållen familjevilla med lugnt och barnvänligt läge. Villan har fina sällskapsytor i vardagsrum och allrum samt ett härligt vinterbonat uterum. Ljust och smakfullt kök, fyra bra sovrum, nyrenoverad tvättstuga samt två badrum. Här njuter du av den insynsskyddade trädgården och de två sköna uteplatserna. Asfalterad infart och garage finns för bilen. Fastigheten är ansluten till fiber. Det är nära till idrottshallar och fin natur vid Bogeviken samt skola, mataffär och övrig service.

  • Plus
  • Uteplats
Fröjel Bosarve 165B och C, Fröjel, Gotlands kommun

Fröjel Bosarve 165B och C

Tomt
Fröjel, Gotlands kommun
Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB
995 000 kr
2 100 m² tomt

Fina och soliga naturtomter med lugnt och fridfullt läge i kustsocken på södra Gotland. Positivt förhandsbesked för nybyggnad av fritidshus finns. Anslutning för gemensamt avlopp, vatten och el till tomtgräns ingår i köpeskillingen. Även anslutning vid tomtgräns till fjärrvärmenät med lokal bioenergi. Tomterna är lättskötta och ligger högt och fritt längs en grusväg drygt en kilometer från Fröjel kyrka och cirka 1,7 kilometer från havet fågelvägen. Den fina kusten vid Fröjel och Eksta är en av öns populäraste kuststräckor med bedårande utsikt mot havet och de bägge Karlsöarna. Från tomterna är det cirka tre kilometer till Valbybodar fiskeläge och några kilometer ytterligare till Sandhamn med fin sandstrand och Djupvik med hamn, strand, hotell och restaurang. Till affärer och service i Klintehamn är det drygt 6 kilometer norrut.

Ardre Alsarve 805P-S, Ardre, Gotlands kommun

Ardre Alsarve 805P-S

Tomt
Ardre, Gotlands kommun
Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB
850 000 kr

Vill du bo lugnt och avkopplande med cykelavstånd till bad och sommarparadiset Ljugarn? Nu kan du skapa ditt drömboende nära naturen med bekväm service på nära håll. Fina och lättskötta naturtomter med lugnt läge nära vackra strövområden och vandringsleder. På 10 min har du cyklat till en av Gotlands längsta och härligaste sandstränder, en lugn och vacker plats längs Ardre-kusten. Till Ljugarn som är en livlig och välbesökt badort, är det ca 4 km. Här finns flera restauranger och caféer, livsmedelsbutik, post och bensin. Ljugarn är också välkänt för sin barnvänliga sandstrand, med strandfik och glass på bekvämt avstånd. Vitvärs fiskeläge och Folhammars naturreservat med raukfält ligger bara ett par km iväg och är populära utflyktsmål. Ljugarns golfklubb och Ardre Padel har du på gångavstånd. Närområdet har mycket bär och svamp i skogarna och inbjuder till ett rikt och aktivt friluftsliv.

  • Plus

Visar alla 5