Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB

Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Suderkvior 9, Burgsvik, Gotlands kommun
  • Fre 7 apr

Suderkvior 9

Villa
Burgsvik, Gotlands kommun
Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB

2 350 000 kr

102 m²

4 rum

1 240 m² tomt

Trevligt hus i lugnt villakvarter nära havet i Burgsvik. Huset ligger på en fin och skyddad hörntomt i soligt läge och är lämpligt både som permanent- och fritidsboende. Kök med bevarad 1960-tals charm med separat matplats med värmande braskamin. Stort vardagsrum med matsalsdel och plats att umgås. Dessutom ett fint allrum med öppen spis på övre plan. Huset har två rymliga sovrum och två toaletter. Källaren rymmer bl a dusch, bastu, rum och garage. Skön altan under tak i söder med nya skjutbara fönster. Fiberanslutning finns till öppet nät. Centralt och bekvämt läge med några hundra meter till buss, livsmedelsaffär, restauranger, badstrand och hamn med havsbastu.

  • Plus
  • Uteplats
Södervärnsgatan 11, Visby, Gotlands kommun
  • Idag

Södervärnsgatan 11

Villa
Visby, Gotlands kommun
Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB

5 950 000 kr

146 m²

6 rum

982 m² tomt

Vackert sekelskifteshus med lummig och uppvuxen trädgård centralt i Visby. Härlig rymd, stora spröjsade fönster och flera fina eldstäder ger huset karaktär. Ett hem för den stora familjen att trivas och umgås i. Ljust kök från 2016 i öppen planlösning med det rymliga matrummet. Fyra ljusa sovrum av olika storlek varav två med kakelugn. Två helkaklade badrum där ett gjordes 2015 samtidigt som ett Trinettkök installerades för att möjliggöra uthyrning av övre plan. Trädgården är en lugn oas där du bl a njuter av rosor, syrener, magnolia, fruktträd och ett stort valnötsträd. Huset har ett utmärkt läge med gångavstånd till skolor, livsmedelsaffär, restauranger, innerstaden och Östercentrum.

  • Plus
Signalgatan 24 D, Visby Söder, Gotlands kommun

Signalgatan 24 D

Lägenhet
Visby Söder, Gotlands kommun
Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB

2 200 000 kr

74 m²

3 rum

4 315 kr/mån

29 730 kr/m²

Här får du möjlighet att köpa en ljus och trevlig gavellägenhet i södra Visby. Här finns en rejäl och rymlig hall, äldre väldisponerat retrokök som är fint i ordning samt en ljus och trivsam matplats med ljusinsläpp från både köksfönster och två fönster i norr. Från matplatsen har du också utgång till balkongen i söder med fin vy mot föreningens fina innergård. Lägenheten har två bra sovrum , klädkammare/förråd och ett generöst vardagsrum med fönster i norr. Stambytt badrum med duschväggar och fönster. Både källarförråd och matkällare tillhör bostaden. Gångavstånd till livsmedelsaffär, restauranger, Visborgsområdet och fina strövområden vid havet och Södra Hällarna. Till centrum, hamnområdet och Visby innerstad cyklar du på ca 10 min. Området ligger med bra läge i södra Visby i en väl fungerande och stabil bostadsrättsförening från 1959 där föreningens medlemmar har tillgång till både fräsch bastu med relax och ett gym som gjorts i ordning för de boende.

  • Plus
Dalhem Gandarve 6, Dalhem, Gotlands kommun

Dalhem Gandarve 6

Lägenhet
Dalhem, Gotlands kommun
Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB

1 395 000 kr

82 m²

3 rum

3 921 kr/mån

17 012 kr/m²

Fin och mycket trevlig radhuslägenhet med kök och badrum från 2020. Lägenheten har tilltalande planlösning och rymliga rum. Stort och ljust kök med burspråk och trivsamt vardagsrum. Två sovrum av bra storlek och fräscht rymligt badrum. Här bor du bekvämt i ett plan och med egen uteplats med kvällssol. Fiberanslutning finns och till lägenheten hör även ett yttre förråd samt en carportplats som ingår i månadsavgiften. Lugnt och bra läge i en trevlig mindre förening med gemensam trädgård och trädäck.

  • Plus
  • Uteplats
Fröjel Bosarve 165B och C, Fröjel, Gotlands kommun

Fröjel Bosarve 165B och C

Tomt
Fröjel, Gotlands kommun
Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB

995 000 kr

2 100 m² tomt

Fina och soliga naturtomter med lugnt och fridfullt läge i kustsocken på södra Gotland. Positivt förhandsbesked för nybyggnad av fritidshus finns. Anslutning för avlopp (minireningsverk), vatten och el till tomtgräns ingår i köpeskillingen. Även anslutning vid tomtgräns till fjärrvärmenät med lokal bioenergi. Tomterna är lättskötta och ligger högt och fritt längs en grusväg drygt en kilometer från Fröjel kyrka och cirka 1,7 kilometer från havet fågelvägen. Den fina kusten vid Fröjel och Eksta är en av öns populäraste kuststräckor med bedårande utsikt mot havet och de bägge Karlsöarna. Från tomterna är det cirka tre kilometer till Valbybodar fiskeläge och några kilometer ytterligare till Sandhamn med fin sandstrand och Djupvik med hamn, strand, hotell och restaurang. Till affärer och service i Klintehamn är det drygt 6 kilometer norrut.

Ardre Alsarve 805P-S, Ardre, Gotlands kommun

Ardre Alsarve 805P-S

Tomt
Ardre, Gotlands kommun
Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB

850 000 kr

Vill du bo lugnt och avkopplande med cykelavstånd till bad och sommarparadiset Ljugarn? Nu kan du skapa ditt drömboende nära naturen med bekväm service på nära håll. Fina och lättskötta naturtomter med lugnt läge nära vackra strövområden och vandringsleder. På 10 min har du cyklat till en av Gotlands längsta och härligaste sandstränder, en lugn och vacker plats längs Ardre-kusten. Till Ljugarn som är en livlig och välbesökt badort, är det ca 4 km. Här finns flera restauranger och caféer, livsmedelsbutik, post och bensin. Ljugarn är också välkänt för sin barnvänliga sandstrand, med strandfik och glass på bekvämt avstånd. Vitvärs fiskeläge och Folhammars naturreservat med raukfält ligger bara ett par km iväg och är populära utflyktsmål. Ljugarns golfklubb och Ardre Padel har du på gångavstånd. Närområdet har mycket bär och svamp i skogarna och inbjuder till ett rikt och aktivt friluftsliv.

  • Plus

Visar alla 6