Mäklare Palle Nilsson

Palle Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gammelgarn Svartdal 643, Gammelgarn, Gotlands kommun
  • Lör 10 jun

Gammelgarn Svartdal 643

Villa
Gammelgarn, Gotlands kommun
Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB

3 900 000 kr

97 m²

4 rum

1,2 ha tomt

Fastighet med en trevlig och idyllisk liten gårdsbild i Gammelgarn. Äldre bostadsbyggnad där omfattande renovering skett de senaste åren då bl a nytt tak, nytt kök, nytt badrum har byggts. Isolering av yttertak har gett en övervåning du själv kan välja hur du vill nyttja. Nya ytskikt, nytt v/a och anslutning till fiber har också gjorts. Här får du alla möjligheter att skapa en underbar tillvaro med familj och vänner. Med en gårdsbild som rymmer en fin gammal lada med en härlig "festlokal" och goda utrymmen för egna kreativa idéer. Snickarverkstad, f d hönshus, bra förrådsutrymmen och plats att brygga din egen gotlandsdricke. Stor uppvuxen trädgårdstomt där du kan odla dina egna grönsaker medan barnen klättrar i träd och bygger kojor. Både vatten och avlopp är anslutet till Nyhagen Samfällighet. Cykelavstånd till härliga bad där både Sjastru och Grynges mysiga små fiskelägen också nås på 10-12 minuters lugn cykeltur. Sandvikens fina och populära sandstrand har du ca fem km till. Snabbt tillträde kan vara möjligt!

  • Plus
Vegagatan 9, Visby Söder, Gotlands kommun
  • Ons 7 jun

Vegagatan 9

Villa
Visby Söder, Gotlands kommun
Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB

3 150 000 kr

116 m²

5 rum

1 053 m² tomt

På Vegagatan i södra delarna av Visby ligger denna trivsamma familjevilla med byggår 1939. Här får du två våningsplan med bra takhöjd och ljusinsläpp genom fönster i alla fyra väderstreck. Entréplan rymmer ett kök i vinkel, toalett samt matrum och vardagsrum i öppen planlösning. Båda rummen med fina ekparkettgolv. Övervåning med tre sovrum, badrum och en möblerbar hall. Balkong i solvänligt läge. Källare med bl a tvättstuga och bastu. Härlig tomt med fruktträd, bra utrymme för egna odlingar och uteplatser med eftermiddags- och kvällssol. Garage och enklare förrådsbodar. Populärt bostadsområde med närhet till barnomsorg och skolor för alla åldrar. Livsmedelsbutik och det växande Visborgsområdet finner du också nära inpå.

  • Plus
Gausarkviar 30 B, Gnisvärd, Gotlands kommun

Gausarkviar 30 B

Lägenhet
Gnisvärd, Gotlands kommun
Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB

3 375 000 kr

83,5 m²

4 rum

3 923 kr/mån

40 419 kr/m²

En knapp kilometer från Gnisvärds mysiga fiskeläge har Ekeblad Bostad uppfört fjorton fristående kedjehus i bostadsrättsform. Husen är byggda i ett plan med 4 rok och en boarea på 83,5 kvm. Inflyttning skedde hösten 2021. Här bor du med fördel som både permanent- eller fritidsboende. Uppvärmning sker via en frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme som i kombination med solceller ger bra driftkostnader. Karaktäristiskt för husen är stora fönsterpartier och fina sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Två trevliga uteplatser där den största, på cirka 35 kvm, bjuder på skön eftermiddags- och kvällssol. Till huset finns också en tomtyta på cirka 635 kvm att disponera. Runt hela tomten löper en fin gotlandstun som sattes upp vårvintern 2022. Det ingår också en mindre friggebod på cirka 8 kvm. Fiberanslutning får du via Eskelhem/Tofta fiberförening. Parkering för två bilar på tillhörande uppfart. Härligt och populärt "nybyggarområde" med närhet till havet och endast 15-18 minuters bilfärd till Visby. Utmärkt bussförbindelse med busslinje 10.

  • Plus
Kolgårdsgatan 2 A, Visby, Gotlands kommun

Kolgårdsgatan 2 A

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB

3 500 000 kr

93 m²

4 rum

5 767 kr/mån

37 634 kr/m²

Nu har du möjlighet att köpa en 4-rumslägenhet i toppskick med utmärkt läge i centrala Visby. Lägenheten är smakfullt färgsatt och har genomgående vackert ekparkettgolv i samtliga rum. Här finns två helkaklade och fräscha badrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare. Tre fina sovrum, förråd samt modernt och smakfullt kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Här får du en gavellägenhet med fönster i tre väderstreck och en stor skyddad uteplats i soligt sydvästläge. Här bor du med bra kvalité, hög standard och med kort promenadavstånd till centrum och Visby innerstad. Förskoleverksamhet och skolor för alla åldrar finns också på nära håll. Väl fungerande förening med byggår 2013 där Telia Triple Play ingår i månadsavgiften.

  • Plus
  • Hiss
Gnisvärdsvägen 9 D, Gnisvärd, Gotlands kommun

Gnisvärdsvägen 9 D

Lägenhet
Gnisvärd, Gotlands kommun
Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB

1 500 000 kr

33,9 m²

2 rum

2 281 kr/mån

44 248 kr/m²

Här får du möjlighet att köpa en fristående bostadsrätt i omtyckta och populära Gnisvärd. Fristående stuga med två uteplatser, inbyggt uterum och 4-5 bäddplatser. Stugan är smakfullt färgsatt med helkaklat badrum och modernt utrustat kök med diskmaskin. Det inbyggda uterummet kan användas under stor del av året och i kombination med den skyddade uteplatsen i väst får du här en egen lite oas att njuta av. Till den fina sandstranden tar du dig på mysiga skogsstigar på några få minuter. Till Gnisvärds charmiga fiskeläge och välkända strandkyrka är det också bara några minuters cykelväg. Både Gnisvärd och Tofta Bad erbjuder strandnära restauranger med magiska solnedgångar, padelbanor, bangolf, livsmedel samt utbud av både Kite- och Vindsurfing. Till Kronholmen, Sveriges högst rankade golfbana har du ca nio km. Öns bästa busslinje nr 10 ger utmärkta möjligheter för bussresor till och från Visby hela året. Föreningen bildades 2020 och har både gemensam pool och tvättstuga. Uthyrning medges och ger goda intäkter. Snabbt tillträde är möjligt om så önskas.

  • Plus
Signalgatan 24 D, Visby Söder, Gotlands kommun

Signalgatan 24 D

Lägenhet
Visby Söder, Gotlands kommun
Bostad&Öliv Fastighetsmäklare på Gotland AB

2 200 000 kr

74 m²

3 rum

4 315 kr/mån

29 730 kr/m²

Här får du möjlighet att köpa en ljus och trevlig gavellägenhet i södra Visby. Här finns en rejäl och rymlig hall, äldre väldisponerat retrokök som är fint i ordning samt en ljus och trivsam matplats med ljusinsläpp från både köksfönster och två fönster i norr. Från matplatsen har du också utgång till balkongen i söder med fin vy mot föreningens fina innergård. Lägenheten har två bra sovrum , klädkammare/förråd och ett generöst vardagsrum med fönster i norr. Stambytt badrum med duschväggar och fönster. Både källarförråd och matkällare tillhör bostaden. Gångavstånd till livsmedelsaffär, restauranger, Visborgsområdet och fina strövområden vid havet och Södra Hällarna. Till centrum, hamnområdet och Visby innerstad cyklar du på ca 10 min. Området ligger med bra läge i södra Visby i en väl fungerande och stabil bostadsrättsförening från 1959 där föreningens medlemmar har tillgång till både fräsch bastu med relax och ett gym som gjorts i ordning för de boende.

  • Plus

Visar alla 6