Bostada AB

Bostada AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ryttaregatan 7B, Nya staden, Lidköpings kommun
 • Mån 2 okt kl 17:00

Ryttaregatan 7B

Lägenhet
Nya staden, Lidköpings kommun
Bostada AB
495 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/2
4 560 kr/mån
9 706 kr/m²

Välkomna till Ryttaregatan 7B och denna mysiga 2:a om 51 kvm, trivsamt belägen i populärt område i Nya staden! Här bor man på första våningen, bra några trappsteg upp med balkong i soligt läge. Väl inne i bostaden möts man av en rymlig och välkomnande hall, trevligt kök med modern utrustning och matplats med plats för 2-4 personer, större vardagsrum med fint ljusinsläpp samt utgång till balkong, trevligt sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring samt ett badrum. Förvaringsmöjligheter finns i garderober i både hall och sovrum men inte nog med det tillhör både vindsförråd och källarförråd. I källaren finns även tvättstuga och cykelförråd. I månadsavgiften ingår förutom värme och vatten även bredband, grundutbud av Kabel-TV samt fast telefoni från Tele2. Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information eller inbokning av visning.

 • Plus
 • Balkong
Hagagatan 19B, Gamla staden, Lidköpings kommun

Hagagatan 19B

Lägenhet
Gamla staden, Lidköpings kommun
Bostada AB
675 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 884 kr/mån
13 107 kr/m²

Välkomna till Hagagatan 19B och denna hemtrevliga 2:a om 51,5 kvm med en härlig inglasad balkong i soligt läge med fin utsikt mot Örthagsparken! Här bor man praktiskt på första våning, genomgående med fönster åt två håll samt en takhöjd om ca 2,70m. Väl inne i bostaden möts man direkt av den välkomnande hallen med förvaringsmöjligheter i klädkammare. Direkt till vänster vid entrén finns det charmiga ljusa köket med bra arbetsytor och matplats. Stort vardagsrum med plats för både soffa, tv-möblemang och matplats, samt utgång till den inglasade balkongen (ca 7 kvm) med ett soligt söderläge och utsikt över fina Örthagsparken. Helkaklat badrum med tvättmaskin och ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare. Goda förvaringsmöjligheter finns i bostaden men skulle inte det räcka till så tillhör både ett källarförråd och ett matkällarförråd till bostaden. Här bor man med gång/cykelavstånd till Lidköpings Centrum och i närheten finns livsmedelsbutiker som ICA och Coop samt även pizzerior, skolor och förskolor. Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information eller inbokning av visning. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Balkong
Skogseksvägen 6, Villa Giacomina, Lidköpings kommun

Skogseksvägen 6

Villa
Villa Giacomina, Lidköpings kommun
Bostada AB
4 495 000 kr
158 + 37 m²
5 rum
876 m² tomt

Välkomna till Skogseksvägen 6 och denna charmiga och välplanerade 1-plansvilla med vidbyggt garage och inbjudande trädgård, i populära och barnvänliga Villa Giacomina. Utvändigt finns en lättskött trädgård med stora gräsytor samt både en altan med markis och ett inglasat uterum där allt får ett bra insynsskydd av en högre häck. Bilen ställs praktiskt i garaget och får man gäster finns flera parkeringsmöjligheter på uppfarten framför. För den med båt, alternativt husbil/husvagn finns på sidan av huset gott om utrymme för uppställningsplats. Invändigt i bostaden finns ett rymligt och öppet vardagsrum med en vacker kamin i kakel, och med öppen planlösning mot både det fina köket samt matsalen med plats för det större sällskapet. Vidare finns tre rymliga sovrum, ett kontor/klädkammare, exklusivt badrum med intilliggande bastu, gästtoalett och en praktisk tvättstuga. Här bor man barnvänligt med naturen ett stenkast bort. Bara en kort promenad bort nås både badstrand, Villa Giacominaparken och skola/förskola. Goda kommunikationer med centrum via både bussar och bra cykelvägar. En bostad man måste uppleva på plats. Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information eller inbokning av visning.

 • Uteplats
Lidåkersgatan 9A, Lidåker, Lidköpings kommun

Lidåkersgatan 9A

Lägenhet
Lidåker, Lidköpings kommun
Bostada AB
395 000 kr
48 m²
1 rum
vån 1/3
3 773 kr/mån
8 229 kr/m²

Välkomna till Lidåkersgatan 9A och stora och välplanerade 1:a om 48 kvm med balkong i soligt läge belägen i Gamla Stán! Här finns ett stilfullt renoverat kök från 2017 med matplats, stort allrum/vardagsrum med plats för både soffa, tv-möblemang och sängplats samt utgång till balkongen och ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Goda förvaringsmöjligheter finns i bostaden i form av klädkammare och dessutom tillhör både ett källarförråd och ett matkällarförråd till bostaden. Här bor man i ett lugnt och trevligt område i en skötsam och omtyckt förening med gång/cykelavstånd till centrum. I närheten finns både restauranger, matbutiker, skola & förskola. En perfekt lägenhet för förstagångsköparen eller som övernattningsbostad. Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information eller inbokning av visning. Varmt välkomna!

 • Balkong
Spiken Solhaga 2, Kållandsö - Spiken, Lidköpings kommun
 • Budgivning pågår

Spiken Solhaga 2

Villa
Kållandsö - Spiken, Lidköpings kommun
Bostada AB
4 700 000 kr
170 m²
5 rum
2 365 m² tomt

Välkommen till detta unika och omsorgsfullt utformade hus på Spiken där perfekt harmoni mellan natur och arkitektur skapar en unik livsstil. Här erbjuds en fridfull tillflyktsort undangömd från stadens liv och rörelse. När du närmar dig längs den natursköna vägen, möts du av en idyllisk scen där huset i all sin prakt omfamnar den omgivande naturen och som har anpassats till bergets höjdskillnader vilket ger en fantastisk estetik. Träd i alla sina skiftande nyanser, från eleganta björkar till ståtliga ekar och tallar, ramar in denna vackra oas. Utöver den härliga miljön finns även en fantastisk pool som med en elegant form sömlöst smälter in i sin omgivning. Poolområdet med den tillhörande rymliga altanen, som omger poolen, bjuder in till avkoppling och utomhusmiddagar med familj och vänner. Här kan du njuta av stunden, oavsett om solen skiner eller om du föredrar att sitta i skuggan under tak. På tomten finns även en fullt vinterbonad komplementbyggnad där det idag finns två kontor med separat ingångar, vardera på cirka 10 kvadratmeter. Perfekt för dig som eventuellt vill bedriva verksamhet eller kunna arbeta hemifrån. Byggnaden innehåller också en verkstad om cirka 35 kvadratmeter utrustad med stora dubbeldörrar för enkel åtkomst. Väl inne i bostaden möts man av en ljus och trivsam hall med gott om förvaringsmöjligheter. Från hallen leds man vidare in mot köket som med sin klassiska karaktär fylls upp med ljus från stora fönster och en härlig rymd tack vare generös takhöjd. Vidare in nås vardagsrummet där man slås av de fina limträbalkarna i taket, värmen från den vackra öppna spisen och den fina utsikten mot poolområdet. Från köket finns trappor som både leder upp mot det stora loftet och ner mot den inre hallen som leder en vidare in mot resten av bostaden. Uppe på loftet ges möjligheter till flera användningsområden och även detta utrymme får ett fint ljusinsläpp från flera fönster. Från den inre hallen nås först ett rymligt badrum och sedan två sovrum. I mitten av hallen finns groventrén med praktisk tvättstuga och går man vidare in genom hallen finns Master bedroom med eget intilliggande helkaklat badrum med både bubbelbad, dusch samt bastu. Genom en kortare promenad är man nere i Spikens Fiskehamn och kan njuta av de faciliteter som erbjuds. Passa på att ta en lunch eller varför inte ett dopp i sjön! För den som vill ta sig in till Lidköping tar det ca 20-25 minuter med bil men vill man ställa kvar den hemma finns bra bussförbindelser. Detta hus är mer än bara en bostad, det är en inbjudan till ett liv i harmoni med naturen. Här kan du njuta av den vackra utomhusmiljön, koppla av vid poolen, njuta av grillmiddagar på altanen och skapa minnen för livet med familj och vänner.

 • Plus
 • Uteplats
Rådagatan 33E, Nya Staden, Lidköpings kommun

Rådagatan 33E

Lägenhet
Nya Staden, Lidköpings kommun
Bostada AB
775 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/3
4 957 kr/mån
12 500 kr/m²

Välkomna till Rådagatan 33E och denna välplanerade och genomgående 2:a om 62 kvm med balkong i soligt söderläge, trivsamt belägen i populärt område i Nya staden! Här finns ett charmigt kök med rostfria vitvaror och matplats för det större sällskapet , rymligt vardagsrum med utgång till balkong, badrum förberett för tvättmaskin samt ett stort sovrum med trägolv och inbyggda garderober. Goda förvaringsmöjligheter i bostaden, men skulle inte det räcka till hör både ett vindsförråd och källarförråd till bostaden. I månadsavgiften ingår förutom värme och vatten även bredband, grundutbud av digital-tv samt fast telefoni från Tele2. Här bor man endast en kort promenad ifrån centrum och allt vad det har att erbjuda. Precis intill bostaden finns ICA och en pizzeria samt ett stenkast bort ligger De la Gardie Gymnasiet. Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information eller inbokning av visning!

 • Balkong
Vändgatan 2B, Gamla stan, Lidköpings kommun

Vändgatan 2B

Lägenhet
Gamla stan, Lidköpings kommun
Bostada AB
795 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 4/4
3 582 kr/mån
14 071 kr/m²

Välkomna till Vändgatan 2B och denna charmiga och välplanerade 2:a om 56,5 kvm med en härlig inglasad balkong i soligt västerläge belägen i populär förening i Gamla Stán! Här bor man högst upp i huset, utan direkt insyn, med fin utsikt mot föreningens innergård och omgivningens takåsar. I bostaden finns ett rustikt kök med trendig maskinell utrustning och matplats, stort vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen, rymligt sovrum med skjutdörrsgarderob och ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Räcker inte förvaringsmöjligheterna i bostaden så hör både ett källarförråd och matkällarförråd till bostaden. Här bor man i en omtyckt föreningen med en månadsavgift om endast 3 582 kr där förutom värme och vatten även bredband, grundutbud av Kabel-TV samt fast telefoni från Tele2 ingår. Endast en kort promenad/cykeltur bort ligger Lidköping Centrum och allt vad det har att erbjuda. Örthagsparken finner man ett stenkast bort och livsmedelsbutiker och restauranger finns i närheten. Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information eller inbokning av visning.

 • Balkong
Nonnens Väg 5A, Dalängen, Lidköpings kommun

Nonnens Väg 5A

Lägenhet
Dalängen, Lidköpings kommun
Bostada AB
850 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
4 997 kr/mån
10 897 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade 3:a om 78 kvm med balkong i populärt område! Bostaden befinner sig högst upp i huset, i gavelläge, utan direkt insyn med en balkong i sydvästläge där man kan njuta av soliga kvällar med utsikt mot innergården. Här finns ett ljust och rymligt kök med utgång till balkong, stort vardagsrum med fint ljusinsläpp, två sovrum, ett rejält helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt gott om förvaring i både klädkammare och garderober. Goda förvaringsmöjligheter finns i bostaden men skulle inte det räcka till så tillhör både ett källarförråd samt matkällarförråd bostaden. Trivsam och välskött förening och i månadsavgiften ingår förutom värme och V/A även grundutbud av bredband & Kabel-TV från Tele2! Här bor man endast en kort promenad/cykeltur ifrån Lidköping Centrum och allt vad det har att erbjuda. Framnäs Köpcentrum finns bara ett stenkast bort och i området finns även pizzerior, skolor, idrottsplats och grönområden. Välkomna på visning!

 • Balkong
Lillhallen 221, Svenstavik, Bergs kommun

Lillhallen 221

Villa
Svenstavik, Bergs kommun
Bostada AB
1 750 000 kr
222 + 40 m²
8 rum
1,6 ha tomt

Välkommen till en fastighet med oändliga möjligheter! Med flera gamla gårdshus, sjötomt som leder ut i Storsjön, en alldeles egen liten udde och en stor villa som idag inrymmer två bostäder så finns här gott om utrymme för fantasin att spinna fritt för att kunna förverkliga just Era drömmar. Drömmer ni om ett egen bed and breakfast eller en egen handelsträdgård? Minska boendekostnaden genom uthyrning av ett plan? Kanske vill ni ha höns, får eller hästar och odla för självhushållning? Skapa ett fint generationsboende eller helt enkelt bara ha möjlighet att meta och ta en tur i båten direkt från tomten? Här finns massor av möjligheter för att skaka liv i just era tankar om hur en drömgård ska se ut! Boningshuset är uppfört i två plan, men en bostad på varje plan. Övervåningen hyrs idag ut och hyresgästen bor gärna kvar om möjlighet finns till detta, men kan i annat fall sägas upp inför tillträdet. Intäkten för hyran är idag 4 700 kr/mån. Bostaden anses ha ett normalt skick med till viss del nya vitvaror, i övrigt något äldre ytskikt. Inga bilder finns från denna bostad, men den kan ses på visningen. Nedre plan huserar idag säljaren och här bjuds på en spännande planlösning med stora sociala utrymmen i mitten och mer privata ytor med sovrum längst in i bostaden. Här finns en mysig braskamin, fina dubbeldörrar med glas, originalgolven av amssivt trä, spegeldörrar och flera andra charmiga detaljer bevarade som ger huset karaktär och själ. Den nedre lägenheten finns att se även i 3D. Där kan man också enkelt mäta rummens väggar med linjalfunktionen i nedre hörnet. Denna bostad har tre sovrum samt ett litet kontor som nås från ett av allrummen. Här finns också ett badrum med dusch och tvättmaskin samt en extra wc i andra änden av bostaden. Köket ligger direkt till vänster efter hallen och har sedan en öppen planlösning från matplatsen in mot allrummen. Köket har massiva mörkare träluckor samt två extra hörnskåp i matdelen som kommer ingå i försäljningen. Maskinellt finns hällspis med ugn, köksfläkt, diskmaskin och en liten inbyggd kyl. Den extra kylen i allrummet räknas som lös inventarie och ingår ej i köpet. Frys finns i källaren. Bostäderna binds samman via en gemensam hall där man också kommer ut på den nybyggda altanen. Balkong finns på övre plan. Från hallen nås också nedgång till husets källare som innefattar ett extra badrum med badkar, plats för bergvärmepumpen, tvättstuga samt lite förrådsutrymme. I källarplan finns också dubbla garage som nås från husets gavel. Huset värms upp av jordvärme och har låga driftskostnader för sin storlek. Förutom boningshuset finns här också flera andra byggnader på fastigheten: Det gamla bageriet är otroligt charmigt med både bostadsdel/servering, bageridel (ugnen fungerar tyvärr inte) och stora förvaringsutrymmen. Denna pärla lämnas orörd med alla inventarier för nästa ägare att få förvalta. Nere vid ån ligger ännu ett extra gårdshus, också detta inrett som sommarbostad där möbler och inventarier får finnas kvar till nästa ägare. Här nere finns också ett extra förråd/mindre garage. Förrådsbyggnaden närmast huset har plats för förvaring i båda planen samt har också detta ett separat sommarrum som i perioder använts för uthyrning under kortare stunder. Även dessa inventarier lämnas kvar och hör till fastigheten. Fastigheten är på totalt ca 1,2 ha med gott om utrymme för mindre djurhållning och man har också en mysig liten udde som nås tvärs över ån som utgör den absolut sista delen av Storsjön. Svenstavik ligger trevligt beläget mellan stad och fjäll med naturen runt knuten. I centrum hittar du en väl utvecklad centrumhandel med stor matbutik, frisör, florist, konditori bara för att nämna några. På fritiden kan en tur till den omtalade Hoverbergsgrottan bli en favorit, eller varför inte utforska alla fiskevatten i närområdet? Dagsturer till fjällen åt båda riktningar ger guldkant i vardagen och till Östersund tar det ungefär en timme med bil. Varmt välkommen att kontakta

 • Balkong
Byvägen 33, Frösön, Östersunds kommun

Byvägen 33

Villa
Frösön, Östersunds kommun
Bostada AB
7 150 000 kr
180 + 75 m²
8 rum
1 336 m² tomt

Varmt välkomna till denna fantastiskt fina villa på Byvägen 33 på Frösön! Med ett privat och ostört läge längs med en av Frösöns paradgator hittar ni denna ståtliga villa som under de senaste åren fått en total makeover. Fastigheten är i riktigt toppskick då den renoverats till nästintill nyproduktionsskick från grund till tak samtidigt som man lyckats bevara husets charm och haft en genomgående känsla för detaljer som för oss tillbaka till husets byggår. Huset har fått en helförvandling från utsidan och in med ny panel, tilläggsisolering, nytt tak, förråd & altan. Invändigt renoverat i härlig sekelskiftesstil med genomgående hög standard och lyxiga detaljer som verkligen lyfter helhetskänslan. Genomgående otroligt välgjort och med en tydlig röd tråd och bra fingertoppskänsla för detaljer! Huset har en välplanerad och familjär planlösning med stora öppna sociala ytor på nedre plan och lite mer privat övervåning med sovrum. Källarvåning med loungekänsla, eget gym, tvättstuga och ett extra sovrum/kontor. Vill man inreda ytterligare ytor så finns här även en bra vind som nås via en trapp från övervåningen. Vi välkomnas in i en trevlig och öppen hall med smart platsbyggd förvaring som leder vidare både till övervåning, källarplan och in mot husets hjärta - köket. Köket har öppnats upp och skapar en trevlig social förbindelse med matplatsen som ligger alldeles intill. Här finns gott om både förvaring och arbetsytor och en stor köksö mitt i rummet ger ett trevligt arbetsflöde. Klassiskt inbyggt skafferi i hörnet och en mysig sittbänk i fönstret. Braskaminen med täljsten är perfekt placerad mitt emellan kök och matrum och ger en extra mysfaktor till kalla höst- och vinterkvällar. Matplatsen är inbjudande med stora fönsterpartier och utgång till husets altan som ligger på baksidan av huset. Vidare in nås vardagsrumsdelen som ligger alldeles lagom avskilt, men samtidigt socialt sammankopplat med kök och matplats. En trappa upp återfinns varma trägolv, ljuvliga tapeter och ännu mer av de fina sekelskiftesinspirerade detaljer som genomsyrar hela huset. Övervåningen inrymmer tre sovrum i olika storlekar, varav det största har platsbyggda garderober och utgång till husets balkong. Härifrån har ni en fantastisk utsikt över Storsjön och bort mot Östersund. Mellan rummen finns utrymme som kan användas som antingen extra allrum eller som kan avgränsas till ett extra sovrum om behovet finns. Två badrum, ett på vardera plan, båda lyxigt renoverade med kakel & klinker samt ett med tillhörande bastu. På fastigheten finns även ett stort helrenoverat garage med extra förrådsutrymmen samt ett mindre nybyggt förråd, båda med motordriven port. Stor lummig tomt som är härligt inbäddad i grönska och med gott om ytor för både små barfotafötter lekandes i gräset och härligt umgänge för alla åldrar. Här bor ni med promenadavstånd till Storsjön samt motionsstråk runt knuten och bekvämligheter som skola, förskola, mataffär och busshållplatser inom gångavstånd. Det finns inte mycket mer att önska av ett bra familjehem - här har ni allt inom räckhåll. Frösön är en mysig ö i direkt närhet till Östersund och stadens puls. Frösön är ett paradis för den som vill ha nära till naturen, motionsrundor och skidbacke med Frösöberget som utgångspunkt för många olika friluftsaktiviteter. Frösö båthamn och Surfbukten är båda supermysiga ställen att hänga vid under sommarhalvåret och ligger efter Storsjöns strand. På Frösön finns även ett stort utbud av service i form av mataffärer, restauranger, gym, blombutik och små butiker för diversehandel. Gångavstånd in till Östersund och gott om busslinjer. Huset säljs besiktigat och protokollet laddas upp under dokumentfliken så snart detta kommit Möjlighet finns för snabbt tillträde om så önskas. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Hertig Karls allé 17, Centralt väster, Örebro kommun

Hertig Karls allé 17

Lägenhet
Centralt väster, Örebro kommun
Bostada AB
2 195 000 kr
94 m²
3 rum
vån 1/3
4 929 kr/mån
23 351 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING, Denna lägenhet, belägen på första våningen av tre, är en pärla i den välskötta föreningen BRF Egen Härd. Från första stund kommer du att känna dig som hemma i denna gavel-lägenhet, som har fönster i tre väderstreck som släpper in massor av naturligt ljus och ger en trevlig utsikt mot kvarteret. Med en yta på 94 kvadratmeter finns det gott om plats för både socialt umgänge och avskildhet. Från hallen når du direkt det rymliga vardagsrummet, där du kan koppla av och njuta av sällskapet med dina nära och kära. Köket är imponerande och erbjuder tillräckligt med plats för matlagning och socialt umgänge, vilket gör det lätt att bjuda in gäster. Det stora sovrummet är utrustat med en klädkammare av modell större, som ger gott om utrymme för alla dina kläder. Här finns också gott om plats för en stor säng och tillhörande möbler. Sovrum nummer två är också rymligt och erbjuder utöver sängplats en större garderob. BRF Egen Härd är en välkänd och välskött förening, vilket ger extra trygghet. Det här är helt enkelt det perfekta hemmet för den som söker en avslappnad livsstil i en central och härlig del av Örebro, där du har nära till det mesta.

 • Plus
Sölvbacken 542, Oviken, Bergs kommun

Sölvbacken 542

Villa
Oviken, Bergs kommun
Bostada AB
2 775 000 kr
156 m²
7 rum
2 509 m² tomt

Varmt välkomna till Sölvbacken och denna villa med både utsikt mot Storsjön och möjlighet att nyttja bad- och båtplats! Detta är huset för er som vill njuta av livet på landet, närheten till Storsjön och att ha naturen runt knuten. Huset har ett härligt privat lantligt läge som överblickar både öppna landskap och Storsjön. Suktar ni efter ett dopp i Storsjön eller en fisketur med båt så kan ni enkelt traska ner till sjön där ni har servitut för bad- och båtplats. Huset är ett Älvsbyhus som uppfört så sent som 2009 och som under 2022 fått ett rejält ansiktslyft med renovering av nästan hela nedre plan. Huset är 1,5 plan med 7 rok och möjlighet till hela 6 sovrum vid behov så här finns gott om plats för den stora familjen. Invändigt välkomnas man in i en öppen planlösning med kök, matplats och vardasgrumsyta välplacerat som husets hjärta i mitten med gott om ljusinsläpp från båda håll. Nytt kök från Epoq med grå luckor och gott om både arbetsytor och förvaring samt rymlig matplats som passar sig väl för alla middagsbjudningar. Öppen social planlösning med vardagsrum och utgång till altanen i direkt anslutning. Altan i härligt söderläge, delvis under tak med plats för både matgrupp och annat möblemang. Husets högra sida inrymmer två bra sovrum, varav den ena med hel garderobsvägg. Nyrenoverat badrum i ljusa neutrala toner. Gott om ytor för förvaring, wc, handfat, badrumsskåp och dusch. På nedre plan finns också en centrerad hall och en nyrenoverad och välplanerad tvättstuga med praktisk groventré som nås från köket. Övre plan inrymmer husets mer privata rum och här är idag tre sovrum och ett extra allrum i mitten. Det stora sovrummet har en tillhörande klädkammare och här finns förberett med vatten och avlopp om man istället vill använda ytan till ett andra badrum. Dörröppningar som istället vetter mot korridoren finns inbyggda för att enkelt kunna styra om öppningen hit. Huset är besiktigat under 2022. Besiktningsprotokollet finns under dokumentfliken. Huset är renoverat efter besiktningstillfället så några av punkterna är redan åtgärdade av nuvarande ägare. Kolla gärna in huset i 3D där ni kan gå runt på visning digitalt, mäta avstånd inne i huset och se planlösningen. På fastigheten finns förutom bostadshuset också en stor dubbelcarport med två förråd samt en isolerad friggebod som idag används som lekstuga. Skoterleden nås alldeles runt knuten och tar er upp på fjället på ett kick. För den som hellre motionerar så ligger elljusspåret bara några km bort och när vädret inte tillåter så finns det massor av andra aktiviteter uppe på Mötesplats Oviken som nyligen uppförts med ny stor sporthall, simbassäng, bowlingbanor och gym för att nämna några. Här kan man även äta gott och umgås i andra sammanhang. På sommaren tar man sig gärna en svängom eller två på populära Fröjdholmen som bjuder på dans, musik och andra evenemang. I Oviken finns verkligen allt man kan tänkas önska av sin bostadsort. Här bor man mitt i naturen, med både fjällvärlden och Storsjön runt knuten, enkel pendling åt alla riktningar och alla de bekvämligheter man kan tänkas behöva i vardagen, en perfekt mix helt enkelt. För att nämna några så finns här förskolor och grundskola upp till åk 9, mataffär, Granngården, bygghandel, konditori, frisör, bibliotek, pizzeria, vårdcentral, äldreboende, bensinstation och massor av lokala små och medelstora företag finns runt om i Oviksbygden. Varmt välkomna att anmäla ert intresse till mäklaren!

 • Uteplats
Lövviken 259, Lövviken, Krokoms kommun

Lövviken 259

Fritidshus
Lövviken, Krokoms kommun
Bostada AB
750 000 kr
78 m²
3 rum
1 497 m² tomt

Med ett avskilt läge inbäddad i skogen ligger denna rofyllda plats som inrymmer ett fåtal fritidshus med lugn och harmonisk atmosfär. Här finns nu möjlighet att skapa Er ett riktigt smultronställe med naturen runt knuten, båtplats vid Näldsjön och ett enkelt fritidsboende utan dyra driftskostnader. Här kan ni njuta av fina somriga grillkvällar och magiska solnedgångar med vänner och familj. I detta mysiga och strandnära fritidshus i fritidsområdet Lövviken strax utanför Nordannälden spenderar man gärna tid för återhämtning och rekreation! Perfekt plats för den friluftsintresserade med flera fina utflyktsmål i krokarna. Bra område även för både bär- och svampplockning, fiske av olika slag samt sevärdheter i naturen. Här nås skoterleden direkt från tomten och fisk finns det gott om både sommar som vinter! Här välkomnas man in i en trevlig och möblerbar hall. Stugan har sedan ett ljust kök med bra förvaring och arbetsytor, dubbla stora allrum som kan inredas efter tycke och smak, ett sovrum med våningssäng och ett badrum där säljarna tidigare haft en torrtoalett. Huset känns mysigt och ombonat med ljusa uppfräschade ytskikt och möjlighet att skapa ännu mer bostadsyta en trappa upp för den som önskar. Fritidshuset har rymliga rum och gott om plats för även den lite större familjen och här finns både köksspis och eldstad i allrummet som ger en behaglig värme och skapar den där extra mysiga känslan. Huset har enkel standard utan el, vatten och avlopp indraget. Sommarvatten finns idag i egen brunn på fastigheten. Solceller finns installerade och har tidigare drivit en torrtoalett. Kylskåp och spisplattor finns på plats i köket och drivs av gasol. Huset har ett fräscht skal, är relativt nymålat och har en stor altan på framsidan där man gärna njuter av både morgon- eftermiddags- och kvällssolen tills långt in på småtimmarna. Förutom huvudhuset finns här även ett extrahus med två rum. Detta behöver lite kärlek men har fungerat bra som extra sovplatser genom åren. Här finns också en praktisk förrådslänga med gott om förvaringsutrymmen, vedbod och utedass. Till fastigheten ingår även båtplats i delat båthus vid sjön, båt, möjlighet att ta vatten från kallkälla och tillgång till stigar och vägar. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse och huset säljs fullt möblerat med inventarier förutom visst personligt lösöre. Nordannälden är en liten ort i Jämtland belägen drygt en mil från både Krokom och Änge. Där finns all service man kan tänkas behöva, tex mataffär, restauranger, apotek och systembolag. Offerdalsfjällen med gott om fjällnära aktiviteter för stora och små nås enkelt med bil. Östersund ligger endast ca 4 mil bort. Välkommen att kontakta oss för att anmäla intresse och boka visning!

 • Plus
 • Uteplats
Tomter Myssjönäset, Myssjö/Oviken, Bergs kommun

Tomter Myssjönäset

Tomt
Myssjö/Oviken, Bergs kommun
Bostada AB
795 000 kr
2 200 m² tomt

Välkommen att bygga Ert eget drömhus med kanonläge i Långsved ute på Myssjönäset i Oviken! Två tomter redan sålda, passa på att slå till innan det är för sent! Här säljs nu fyra tomter, alla med högt och fint läge och fri utsikt över Storsjön! Förhandsbesked och strandskyddsdispens är redan beviljat, infartsväg finns och el- och vatten kommer inom kort att vara framdraget till tomtgränserna. Bosätt er med vy över Storsjön i ett hus utan kompromisser där ni får bestämma efter eget huvud hur just ert hem ska se ut. Tomterna är rejäla med en area på ca 2 200 - 2 300 kvm vardera och delar tillsammans på en yta intill sjön där upplåtelseavtal skrivs för nyttjande till bad- och båtplats samt anläggning av lämplig väg ner till denna. Önskemål om extra trädfällning framför tomterna mot sjön ej omöjligt utan kan diskuteras med säljaren/markägaren. Här bor man med naturen som närmsta granne med ett privat, lantligt läge men samtidigt med bara ca 10 minuter från Myrviken som har all tänkbar samhällsservice ni behöver. Till Östersund är det ca 40 minuter med bil. Fram med skissblocket och börja planera hur just ert drömhus ska se ut, här är dörrarna öppna för egna visioner och idéer inom ramen för förhandsbeskedet. Förhandsbesked är villkorat med att nya bostadshus anpassas efter områdets kulturhistoriska värden, enligt nedan. Nya byggnader ska eftersträva enkla former där volym, karaktärsdrag och proportioner har släktdrag med den äldre bebyggelsen. Fasader ska vara av trä och färgsättning ska vara med dova färger. Taklutning mellan 25 – 35 grader. Byggnader ska utformas med enkla former med begränsade takutsprång och inga stora takkupor eller frontespisar. Rektangulära byggnader utan breda gavlar. Bostadshusen uppförs med en eller två våningar med en maximal byggnadsarea på 240 m2. Komplementbyggnaderna uppförs i en våning med en maximal byggnadsarea på 60 m2. Tomtmarken ligger sluttande ner mot Storsjön och känns väl avskärmade från vägen ovanför. På tomterna finns avverkad skogsmark. Tomterna ligger utanför detaljplanerat område och är ej knutna till någon husleverantör. Tomterna är avstyckade som småhustomter. Bygglov söks av tomtägaren inför uppförande av bostadshus. Vattenanslutning och elanslutning ingår i tomtpriset och ombesörjs av säljaren fram till tomtgränserna. Vattenförsörjningen sköts via Ångron-Långsved Vattenförening. Avlopp anläggs enskilt på fastigheterna i samråd med Bergs kommun och beställs och bekostas av köparen. Fiber beställs via Ip Only. Kontakta dem för mer info om leveranstid, pris och beställning. I Oviken finns verkligen allt man kan tänkas önska av sin bostadsort. Här bor man mitt i naturen, med både fjällvärlden och Storsjön runt knuten, enkel pendling åt alla riktningar och alla de bekvämligheter man kan tänkas behöva i vardagen, en perfekt mix helt enkelt. För att nämna några så finns här förskolor och grundskola upp till åk 9, mataffär, Granngården, bygghandel, konditori, frisör, bibliotek, pizzeria, vårdcentral, äldreboende, bensinstation och massor av lokala små och medelstora företag finns runt om i Oviksbygden. Skoterleden nås alldeles runt knuten och tar er upp på fjället på ett kick. För den som hellre motionerar så finns rikligt med mindre skogsbilvägar i området och elljusspåret ligger bara några km bort. När vädret inte tillåter så finns det massor av andra aktiviteter uppe på Mötesplats Oviken som nyligen uppförts med ny stor sporthall, simbassäng, bowlingbanor och gym för att nämna några. Här kan man även äta gott och umgås i andra sammanhang. På sommaren tar man sig gärna en svängom eller två på populära Fröjdholmen som bjuder på dans, musik och andra evenemang. Tillträde vid lagakraftvunnen avstyckning, preliminärt våren 2023. Tomterna är utmärkta och skyltade och ni är varmt välkomna att åka ut och kolla på egen hand vid intresse! Kontakta mäklaren vid frågor!

Lövviken 255, Lövviken, Krokoms kommun

Lövviken 255

Fritidshus
Lövviken, Krokoms kommun
Bostada AB
290 000 kr
19 m²
1 rum
1 735 m² tomt

I ett lugnt och vackert läge med utsikt mot Näldsjön välkomnas du till detta mysiga och strandnära fritidshus i fritidsområdet Lövviken strax utanför Nordannälden! Med ett avskilt läge inbäddad i skogen ligger denna rofyllda plats som inrymmer ett fåtal fritidshus med lugn och harmonisk atmosfär. Här finns nu möjlighet att skapa Er ett riktigt smultronställe med naturen runt knuten, båtplats vid Näldsjön och ett enkelt fritidsboende utan dyra driftskostnader. Här kan ni njuta av fina somriga grillkvällar och magiska solnedgångar med vänner och familj. Perfekt plats för den friluftsintresserade med flera fina utflyktsmål i krokarna. Bra område även för både bär- och svampplockning, fiske av olika slag samt sevärdheter i naturen. Fritidshuset är ca 19m² med enkel standard, men där både taket, fönstren och dörren är nya. Solceller finns installerade och omvandlas till 220V inne i stugan för att få in den ström man ev kan tänkas behöva. I övrigt värms det upp av vedspisen. Inuti stugan finns ett allrum med matplats, sovalkov med våningssäng samt en liten köksdel med fungerande vedspis. Vatten och avlopp finns ej inkopplat. Dass finns i intilliggande förrådsbyggnad. I området ingår även båtplats, möjlighet att ta vatten från källa och tillgång till stigar och vägar. På fastigheten finns dessutom ett oinrett härbre och en enklare matkällare för ev kylvaror. Fastigheten säljs i befintligt skick och med de möbler och inventarier som finns i denna på tillträdesdagen. Nordannälden är en liten ort i Jämtland belägen drygt en mil från Krokom. I Krokom finns all service man kan tänkas behöva, tex mataffär, restauranger, apoten och systembolag. Åt andra riktningen ligger Offerdalsfjällen med gott om fjällnära aktiviteter för stora och små. Välkommen att kontakta oss för att anmäla intresse och boka visning!

Gillhov 138, Gillhov, Bergs kommun

Gillhov 138

Villa
Gillhov, Bergs kommun
Bostada AB
1 350 000 kr
157 + 57 m²
6 rum
1 736 m² tomt

Drömmer ni om det lugna livet på landet? Välkomna hem! Varmt välkomna till den perfekta villan för er som vill leva nära naturen i en harmonisk omgivning, bosatta i ett hus med låga driftskostnader och gott om utrymmen. Här vaknar man upp till fågelkvitter och dricker sitt morgonkaffe med utsikt mot Näkten. Gillhov ligger trevligt beläget precis intill Näkten, som är en populär fiskesjö både sommar som vinter, men samtidigt med endast några mil från både fjällvandring, skidåkning, stad och puls, en perfekt kombination. På vintrarna tar skoterleden er åt alla riktningar ni kan tänkas önska och runt hörnet kryllar av små mysiga tjärnar och smultronställen som kan besökas året om. Boningshus i två plan i klassiskt lantligt utförande med röd fasad och vita knutar. Huset har en trevlig planlösning med sociala ytor som kök och vardagsrum placerat på nedre våningen och lite mer privata utrymmen som sovrum på övre plan. Här finns även en bra källare och ett stort garage. Totalt har huset sex rum och kök, varav fyra-fem st sovrum. Köket är beläget mitt i huset och har en ståtlig braskamin i mitten som ger både värme och extra mysfaktor till både kök och vardagsrum. Själva köksdelen ligger i vinkel i bakkant av rummet och är ett praktiskt arbetskök med gott om både arbetsbänkar och förvaring. Maskinellt fullutrustat med hällspis, ugn, köksfläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Extra frys finns även i källaren. Matplats vid fönstret och utgång till husets inglasade uterum där man gärna avnjuter både långfrukostar på helgen och grillmiddagar långt in på kvällskvisten. Direkt i anslutning till köket ligger vardagsrummet som är väl tilltaget med yta och har plats för både sittgrupper och extra matplats om så önskas. Detta är ett stort och ljust rum med fönster i två riktningar och ett massivt trägolv som ger extra karaktär. Nedre plan inrymmer också ett bra kontor/gästrum/sovrum med inbyggd förvaring samt ett fräscht badrum med kakel och klinker. Här inne finns wc, handfat, dusch, handdukstork och gott om förvaring i både skåp och lådor. En trappa upp finns inte mindre än fyra sovrum i olika storlekar, varav ett har utgång till husets balkong där man kan avnjuta både eftermiddags- och kvällssolen. Det stora sovrummet har en installerad ac som ger extra komfort under sommarens varmaste dagar. Här uppe finns också en wc och möblerbar hall. Källarvåningen inrymmer massor av extra förvaringsutrymmen, matkällare, tvättstuga, bakstuga med bakugn och ett rymligt badrum med bastu. Här nere finns också husets centraldammsugare som gör städningen till en fröjd. Utöver boningshuset finns här också ett rejält varmbonat garage på fastigheten. Här inne finns både plats för bil och arbetsytor samt extra förrådsutrymmen. Här är också husets vedpanna placerad. Solfångarna på taket hjälper till att hålla husets energikostnader nere. Ved som räcker hela vintern 2023/2024 ingår i köpet, kapad och klar! Trevlig tomt med både gräsytor och stenlagd uteplats för de varmare dagarna. Lummigt uppvuxen tomt med både träd och buskar som ger ett privat och insynsskyddat läge Ett stenkast från tomten återfinns en trevlig gemensam grillplats samt möjlighet att lägga i och ur båt. Huset är besiktigat och säljs med försäkring mot dolda fel som ger trygghet för alla parter. Kolla gärna in båda husen i 3D där ni kan gå runt på visning digitalt, mäta avstånd inne i husen och se planlösningen. Svenstavik är närmsta tätort och ligger mindre än en halvtimme bort. Här hittar du en välutvecklad centrumhandel med stor matbutik, frisör, florist, konditori bara för att nämna några. Svenstavik har också både förskola samt skola från förskoleklass upp till åk 9, äldreboende, apotek och hälsocentral. Näkten är en bitvis skärgårdsliknande sjö med massor av öar och holmar. Sjön sträcker sig nästan 4 mil från Fåker till Gillhov och här finns gott om fisk för den fiskeintresserade. Här finns flera olika fjällkedjor inom räckhåll, möjlighet till jakt, bär och svamp i de närliggan

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Myrviksvägen 43, Myrviken, Bergs kommun

Myrviksvägen 43

Övrigt
Myrviken, Bergs kommun
Bostada AB
1 800 000 kr
240 m²
1 131 m² tomt

Välkommen till taxigaraget i Myrviken - En välbyggd kontors- och verkstadslokal med stora möjligheter att förverkliga just Dina visioner och drömmar. Byggnaden är på totalt 240 kvm och består idag av två separata utrymmen med kontor, båda med egen köksdel samt wc med dusch. Ett av kontoren har tidigare använts som butiksyta och har stor potential till även annan användning. Två rymliga garageportar leder in i en rejäl tvätthall med tillhörande biltvätt samt en stor verkstadslokal. Självklart godkänd och med separat oljeavskiljare. Fastigheten är väl underhållen och utrustad med solcellspaneler som sattes in år 2013, elektroniska dörrlås samt ny belysning installerades på både kontor och i verkstadslokaler år 2020. Här finns goda möjligheter att bedriva olika typer utav verksamhet, här är det endast fantasin som sätter gränser. Stora parkeringsytor i anslutning till fastigheten. Fiber finns inkopplat. Driftsnetto 184 548 kr/år enligt nedan. Hyresintäkter 176 360 kr/år Intäkter Biltvätt 101 160 kr/år Summa driftskostnad: 92 972 kr /år (se spec under "fakta") Fastighetsavgift och ev försäkring tillkommer. Oviken är en av Jämtlands ljuvaste bygder, vackert omgiven av Storsjön och tryggt inbäddad vid foten av Oviksfjällen. Oviken ligger i de norra delarna av Bergs kommun och består av över 50 byar, alla med sin unika prägel och charm. För såväl boende som besökare lockar bygden med fina natur- och kulturmiljöer och kännetecknas av gemenskap, trygghet, livsglädje och viljekraft. I Oviken finns också service som förskola, skola, äldreboende, hälsocentral, mataffär, byggshop och massor av andra småföretagare. Tillträde under sommaren/hösten 2023 eller enligt önskemål. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för intresseanmälan och bokning av visning!

Mariebyvägen 10 P, Brunflo, Östersunds kommun
 • Imorgon

Mariebyvägen 10 P

Lägenhet
Brunflo, Östersunds kommun
Bostada AB
1 850 000 kr
117 m²
5 rum
6 456 kr/mån
15 812 kr/m²

Välkommen till ett paradis för barnfamiljen! Vid båthamnen i Brunflo hittar ni detta charmiga område med röda trevliga flerbostadshus i olika former som 2020 ombildats till bostadsrätter. I området sprudlar det av liv och skratten ekar mellan gårdarna där kompisar leker för fullt växelvis hos den ena och sedan hos den andra. Här är enkelt att bjuda in till spontana grillkvällar eller en fika på altanen och allt annat socialt som kan vara svårt att hinna planera in mitt i familjelivet. Radhuset är placerat med en uteplats på baksidan i ett kanonläge med Storsjön i blickfånget och bad- och lekplats endast ett stenkast bort. Trevlig entré med bra avställningsytor, stort förråd och ytterligare en uteplats. Huset upplevs ljust och hemtrevligt och har en tydlig röd tråd i ljusa och grå toner där de flesta ytskikt renoverats. Trevlig planlösning med sjöutsikt från alla rum. Gemensamma ytor med vardagsrum och kök på nedre plan och mer privata utrymmen med sovrum på övre plan. Här kliver man in i en central hall med plats för avhängning och en god överblick in i bostaden. Rymligt kök med gott om både förvaring och arbetsytor. Maskinellt finns hällspis med ugn, spisfläkt, diskmaskin och fullstor kyl- och frys. Vardagsrum med massor av ljusinsläpp och utgång till altan och husets baksida. Här finns möjlighet att sätta upp staket vid önskemål för att få till en egen liten gräsmatta. Från uteplatsen har man en härlig utsikt bort mot Storsjön och båthamnen. Huset inrymmer fyra bra sovrum, alla placerade på övre plan. Ett av sovrummen har en eget klädkammare och sovrummet längst in har utgång till egen balkong. Två badrum med våtrumsmatta och kakel. Badrummet på nedre plan är i originalutförande och har dusch. Badrummet på övre plan är renoverat senare och har badkar. På nedre plan finns även en bra separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare som nås från köket. Planlösning och mått återfinns i 3D-visningen nedan. Föreningen har både parkeringsplatser och garage. En stor del av charmen med att bo just här är det härliga läget. Här kan du ta en promenad ner till Storsjön och njuta av ett härligt dopp - lika lätt som du tar dig in till nöjet i centrala Östersund. I Brunflo finns alla bekvämligheter och man tar sig lätt in till Östersund med både bil, buss och tåg. Bostaden ligger i ett lugnt och barnvänligt område i centrala Brunflo med gångavstånd till både skola, förskola, mataffärer, frisör och tandvård för att nämna några. Kontakta mäklaren och boka in en visning redan idag!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Odlingsgatan 72, Trädgårdsstaden, Skövde kommun

Odlingsgatan 72

Lägenhet
Trädgårdsstaden, Skövde kommun
Bostada AB
2 650 000 kr
106 m²
5 rum
5 844 kr/mån
25 000 kr/m²

BRF Plantan i Skövde - Nyproduktion av 14 bostadsrättsradhus i Trädgårdsstaden! FÖRSÄLJNING PÅGÅR - Anmäl ditt intresse redan idag för mer information! Husen har en storlek om 106 kvm med 4-5 rum och kök. Beroende på ert behov kan ni själv välja om ni vill ha 2, 3 eller 4 sovrum på övervåningen. Alla hus och gemensamhetsutrymmen är utrustade med nyckelfria kodlås och smart belysning. Husen är energieffektiva och uppvärmning sker med fjärrvärme, golvvärme på entréplan och radiatorer på övre plan samt återvinning av frånluft. Alla husen har egen tomt, terrass i öster och en ytterligare uteplats i väst vid entrésidan. Om du vill kan du även välja till en balkong mot trädgårdssidan. Varje radhus har ett eget rymligt förråd om ca 6 kvm på den egna tomten. Parkering för en bil sker på gemensam parkering i området. Ytterligare gästparkeringar finns i området. De upplåtna parkeringsplatserna kommer förbereddas med en tomslang för framtida elbilsladdning. Invändigt håller utrustningen hög kvalitet med parkettgolv och målade vita väggar. I sovrummen finns möjlighet att välja kulör. Våtrummen har helkaklade väggar och klinkergolv. I badrummet på entréplan finns både tvättmaskin och torktumlare och på övre plan finns möjlighet att välja till badkar. Köken från Vedum håller hög standard med gott om förvaring och är utrustade med moderna vitvaror. Vill du sätta din egen prägel på ditt boende kan du göra ditt hus ännu smartare och personligare genom egna inrednings- och utrustningsval som du gör på en egen webbaserad tillvalsportal med din personliga inloggning. Besök gärna projekthemsidan för mer information: https://www.swebostad.se/plantan

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Uteplats
Förmansgatan 20, Öster, Örebro kommun

Förmansgatan 20

Lägenhet
Öster, Örebro kommun
Bostada AB
2 495 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 3/10
5 882 kr/mån
32 194 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem! Denna moderna och rymliga bostadsrätt är perfekt för den som söker en bekväm och modern livsstil. Med en yta på 77,5 kvadratmeter finns det gott om plats även för den lilla familjen att trivas. Flera fönsterpartier gör också att det naturliga ljuset kommer in i rummen och gör dem ljusa och luftiga. Det moderna köket är utrustat med toppmodern utrustning från Siemens och rikligt med förvaringsutrymme. Här finns gott om plats för matlagning och bakning, perfekt för middagar med familj och vänner. Det finns även utrymme för en bekväm matplats intill fönstret. Vardagsrummet är ett mysigt utrymme som inbjuder till avkoppling efter en lång dag. Här finns gott om plats för soffa, TV och andra bekvämligheter som du kan önska dig. Den väl tilltagna balkongen om hela 16,5 kvm kan enkelt möbleras med även de lite mer skrymande möblerna. Sovrummen är rymliga och bekväma, perfekt för att koppla av och ladda batterierna. Här finns det plats för både säng och förvaringsutrymme för kläder och andra personliga tillhörigheter. Badrummet är modernt utformat med högkvalitativa material och utrustat med komfortgolvvärme. Läget är oslagbart, med närhet till både centrum och universitetet. Du har tillgång till kollektivtrafik, matbutiker, parker, restauranger och mycket mer bara ett stenkast bort.

 • Balkong
 • Hiss
Gillhov 558, Gillhov, Bergs kommun

Gillhov 558

Villa
Gillhov, Bergs kommun
Bostada AB
600 000 kr
159 m²
7 rum
3 985 m² tomt

Välkommen till den perfekta fastigheten för dig som gillar naturen och vill bo med ett privat läge med skogen inpå knuten! Perfekt läge för den som gillar friluftsliv, att plocka bär och svamp eller att fiska då Näkten ligger endast ett stenkast bort. När isen lagt sig finns perfekta förutsättningar för långfärdsskridskor och längdskidor på sjön. För den som gillar lite högre tempo med fart och fläkt så finns flera stora skidorter omkring, så som Vemdalen, Klövsjö, Bydalen och Åre. Söker ni ett fritidshus eller permanentboende? Kanske vill ni bo alldeles intill familj och släktingar? Hyra ut ena lägenheten för att förminska boendekostnaden? Denna fastighet bjuder på flera olika möjligheter till användning. Huset är idag indelat i två separata lägenheter med egna entréer . Lägenheterna är i två plan och har varsin nedgång till källare där det finns tvättmöjligheter och gott om förvaringsytor. Den första lägenheten är en tvåa med kök, vardagsrum och wc på nedre plan samt sovrum, badrum och förråd på övre plan. Nedervåningen har under 2019 fräschats upp med nytt golv, ytskikt på väggarna och renoverad wc. Köket är standard med fina retroluckor och gott om både arbetsytor och förvaring. Övervåningen har ett stort sovrum, massor av inbyggd förvaring och en balkong. Badrum i äldre standard med wc, handfat och badkar Denna lägenhet kan du se direkt i 3D-visningen. Där kan man också få en översikt av planlösningen samt mäta väggarna direkt i rutan med hjälp av linjalen. Lägenhet nummer två ligger till vänster om den första lägenheten och på första våningen finns här ett kök direkt till höger som löper vidare in till matrum och vardagsrum. Här finns en fin eldstad som pryder vardagsrummet och stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp. På nedre plan finns också ett bra sovrum samt även här en wc. Övervåningen inrymmer två bra sovrum och förvaring både i garderober och förråd. Från ett av sovrummen nås lägenhetens balkong. Här finns det också ett badrum med wc, handfat och badkar. Fler bilder på denna bostad visas tyvärr ej med respekt för hyresgästens personliga tillhörigheter. Bostadens finns heller ej fotad med 3D-kamera, men kommer självklart gå bra att se vid bokning av visning. För den som inte önskar nyttja huset själv så finns möjlighet att behålla hyresgäster och intäkter då de båda gärna vill bo kvar om möjlighet finns. Vill man nyttja huset själv så sägs hyresgästerna upp och har då en uppsägningstid på 3 månader. Intäkt för hyra uppgår idag till totalt 11 000 kr/mån för de båda lägenheterna (inkl värme, vatten, hushållsel) Det närmsta samhället är Svenstavik som ligger trevligt beläget mellan stad och fjäll med naturen runt knuten. I centrum hittar du en väl utvecklad centrumhandel med stor matbutik, frisör, florist, konditori bara för att nämna några. Här finns också både förskola, skola upp till åk 9 samt äldreboende. På fritiden kan en tur till den omtalade Hoverbergsgrottan bli en favorit. Svenstavik nås på minder än en halvtimme och har man ärenden i Östersund så är man framme på drygt en timme. Sommartid hålls den populära kubbturneringen i Kälen som är ett stort event och lockar deltagare från hela Sverige och under året bokas flera andra event och fisketävlingar runt om i byarna som är omtyckta för både stora och små. Här omkring finns en fin bysammanhållning där alla är välkomna! Varmt välkommen att kontakta mäklaren vid ytterligare frågor eller för att boka tid för visning!

 • Balkong
Vändgatan 5C, Gamla staden, Lidköpings kommun

Vändgatan 5C

Lägenhet
Gamla staden, Lidköpings kommun
Bostada AB
675 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 243 kr/mån
11 157 kr/m²

Välkomna till Vändgatan 5C och denna välplanerade 2:a om 60,5 kvm, med en härlig inglasad balkong, belägen i populär förening i Gamla Stán! Här bor man på tredje våningen, utan direkt insyn, med fin utsikt. Väl inne i bostaden finns ett praktisk kök med matplats, stort vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen, rymligt sovrum med gott om förvaring i garderober och ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Skulle inte förvaringsmöjligheterna i bostaden räcka till så hör ett källarförråd till bostaden. I källaren finns både cykelförråd och tvättstuga. I månadsavgiften ingår förutom värme och vatten även bredband och grundutbud av Kabel-tv. Här bor man med gång/cykelavstånd till Lidköpings Centrum och i närheten finns livsmedelsbutiker som ICA och Coop samt pizzerior, skolor och förskolor. Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information eller inbokning av visning.

 • Balkong
Hallänningsgatan 11B, Rävåsen, Karlskoga kommun

Hallänningsgatan 11B

Lägenhet
Rävåsen, Karlskoga kommun
Bostada AB
165 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/3
3 191 kr/mån
4 125 kr/m²

Rymlig etta om 40 kvm på våning 1 av 3 med hiss. Stort ljust vardagsrum med balkong mot innergård i västerläge och sol från ca kl 15 och framåt. Funktionellt kök i ljusa färger och med en alkov som med fördel kan avgränsas enkelt för att användas som sovalkov. Ekonomiskt stabil och välskött förening med bra läge i villaområde. I närheten finns ett Ica Maxi, bussanslutning, resecentrum, idrottshall, grönområde m.m.. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Meijerhelmsgatan 10D, Varberga, Örebro kommun

Meijerhelmsgatan 10D

Radhus
Varberga, Örebro kommun
Bostada AB
2 850 000 kr
121 m²
5 rum
210 m² tomt

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING, Till salu finns nu det här rymliga äganderätts radhuset om 121 kvm byggt 2014. Bostaden erbjuder en öppen planlösning på entréplanet med bra sociala ytor. Kök/matplats binds ihop snyggt mot vardagsrummet genom en kökshalvö. I det stora vardagsrummet finns även utgången till uteplatsen. På entéplan finns utöver redan nämna ytor ett helkaklat badrum med wc, dusch, handfat och spegelskåp och en separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. På övervåningen samlas de privata ytorna med 4 stycket fullstora sovrum med parkettgolv. Här uppe finns även ett badrum och en praktisk klädkammare. Till bostaden hör även en carport med förråd på framsidan.

 • Uteplats
Odlingsgatan 66, Trädgårdsstaden, Skövde kommun

Odlingsgatan 66

Lägenhet
Trädgårdsstaden, Skövde kommun
Bostada AB
2 850 000 kr
106 m²
5 rum
5 844 kr/mån
26 887 kr/m²

BRF Plantan i Skövde - Nyproduktion av 14 bostadsrättsradhus i Trädgårdsstaden! FÖRSÄLJNING PÅGÅR - Anmäl ditt intresse redan idag för mer information! Husen har en storlek om 106 kvm med 4-5 rum och kök. Beroende på ert behov kan ni själv välja om ni vill ha 2, 3 eller 4 sovrum på övervåningen. Alla hus och gemensamhetsutrymmen är utrustade med nyckelfria kodlås och smart belysning. Husen är energieffektiva och uppvärmning sker med fjärrvärme, golvvärme på entréplan och radiatorer på övre plan samt återvinning av frånluft. Alla husen har egen tomt, terrass i öster och en ytterligare uteplats i väst vid entrésidan. Om du vill kan du även välja till en balkong mot trädgårdssidan. Varje radhus har ett eget rymligt förråd om ca 6 kvm på den egna tomten. Parkering för en bil sker på gemensam parkering i området. Ytterligare gästparkeringar finns i området. De upplåtna parkeringsplatserna kommer förbereddas med en tomslang för framtida elbilsladdning. Invändigt håller utrustningen hög kvalitet med parkettgolv och målade vita väggar. I sovrummen finns möjlighet att välja kulör. Våtrummen har helkaklade väggar och klinkergolv. I badrummet på entréplan finns både tvättmaskin och torktumlare och på övre plan finns möjlighet att välja till badkar. Köken från Vedum håller hög standard med gott om förvaring och är utrustade med moderna vitvaror. Vill du sätta din egen prägel på ditt boende kan du göra ditt hus ännu smartare och personligare genom egna inrednings- och utrustningsval som du gör på en egen webbaserad tillvalsportal med din personliga inloggning. Besök gärna projekthemsidan för mer information: https://www.swebostad.se/plantan

 • Nyproduktion
 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 30