Bostada Örebro

Bostada Örebro

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bromsgatan 7 B, Centralt norr, Örebro kommun
  • Sön 11 aug kl 12:00
Bromsgatan 7 B, Centralt norr, Örebro kommun, bild 2
Bromsgatan 7 B, Centralt norr, Örebro kommun, bild 3

Bromsgatan 7 B

Lägenhet
Centralt norr, Örebro kommun
Bostada Örebro
1 795 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
6 693 kr/mån
22 438 kr/m²

Nu har du möjlighet att bli ägare till den här fina bostaden på Bromsgatan 7b, Centralt Norr i Örebro. Bostaden genomgick i samband med ombildningen en totalrenovering 2015, vilket inkluderade nya stammar och ett helt nytt badrum med klinker och kakel. Även köket renoverades 2015 med moderna materialval och utrustning. Köket har också nyligen uppdaterats och erbjuder nu ytterligare förvaring och arbetsyta för att underlätta vardagen. Här kan du enkelt tillaga måltider och njuta av gemensamma stunder med familj och vänner. Bostaden rymmer två väl tilltagna sovrum med vackert parkettgolv och lugna färger på väggarna. Det stora vardagsrummet blir bostadens hjärta med sin utgång till en härlig balkong, plats för stor matplats och tvmöblemang. Dessutom är det en extra mysfaktor med den öppna spisen (godkänd för eldning), som skapar en varm och inbjudande atmosfär under kyligare kvällar. På golvet ligger en orginalparkett som i stil och färgton passar mycket bra med de nya parkettgolv som ligger i resterande del av lägenheten. Denna bostadsrätt erbjuder en perfekt kombination av stil och bekvämlighet. Missa inte chansen att få ta del av denna pärla i ett av Örebros mest centrala områden med närhet till både affärer, restauranger och kommunikationer. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Balkong
Östervik Timmerbacken 608, Knutsbol, Karlskoga kommun
  • Tis 6 aug kl 17:00
Östervik Timmerbacken 608, Knutsbol, Karlskoga kommun, bild 2
Östervik Timmerbacken 608, Knutsbol, Karlskoga kommun, bild 3

Östervik Timmerbacken 608

Villa
Knutsbol, Karlskoga kommun
Bostada Örebro
795 000 kr
116 + 46 m²
3 rum
4 307 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus på landet, en riktig oas med närhet till naturen! Här finner du ett hem som kombinerar det bästa av två världar – lantlig idyll och modern bekvämlighet. Beläget på en lummig och rofylld tomt i enskilt läge, erbjuder detta hus en fridfull tillflyktsort från stadens brus. Den vackra trädgården är en dröm för trädgårdsentusiaster, med frodig växtlighet och ett fint växthus som inspirerar till odling och trädgårdsprojekt. Från vardagsrummet når du direkt ut till en härlig altan under tak, perfekt för sköna sommarkvällar och mysiga stunder året om. Här kan du njuta av morgonkaffet till fågelsång och solnedgångar i avskildhet. Huset har en spännande och unik planlösning som skapar en dynamisk och inbjudande atmosfär. Det stora vardagsrummet är husets hjärta, med en imponerande öppen spis som sprider värme och trivsel under kyliga kvällar. Från vardagsrummet når du direkt ut till en härlig altan under tak varifrån man ofta kan betrakta skogens djurliv som letar sig inpå knuten, perfekt för sköna sommarkvällar och mysiga stunder Detta hus på landet är en plats där du verkligen kan njuta av lugn och stillhet. Med närhet till naturens promenadstigar och natursköna omgivningar, är det enkelt att hitta balans och harmoni i vardagen. Välkommen till ett hem som bjuder in till livskvalitet, kreativitet och rofylldhet. Välkommen att anmäla dig till visningen!

  • Premium
Termikgatan 21B, Sörbyängen, Örebro kommun
  • Ons 7 aug kl 17:00
Termikgatan 21B, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 2
Termikgatan 21B, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 3

Termikgatan 21B

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Bostada Örebro
1 500 000 kr
50,7 m²
2 rum
vån 2/5
5 154 kr/mån
29 586 kr/m²

Välkommen till en stilren och modern tvåa på Sörbyängen i Örebro – en bostad som kombinerar komfort och bekvämlighet på bästa sätt! Denna ljusa och välplanerade lägenhet erbjuder ett bekvämt och trivsamt boende, perfekt för dig som söker ett hem med moderna ytskikt och hög standard. Det helkaklade badrummet är utrustat med både egen tvättmaskin och torktumlare, vilket ger dig friheten och bekvämligheten att sköta tvätten hemma. Den rymliga balkongen bjuder på en fantastisk utsikt över den lummiga innergården, en perfekt plats för morgonkaffet eller avkoppling efter en lång dag. Föreningens gemensamma innergård är en riktig oas med en pool som erbjuder svalka och nöje under varma sommardagar. Här finns också tillgång till bastu. Läget på Sörbyängen är svårslaget med närhet till allt du behöver för en bekväm vardag. I närområdet hittar du anslutning till stadsbussen, ett brett utbud av restauranger, mataffärer, gym och frisörer. För studenter och akademiker är det även ett stort plus att Örebro Universitet ligger på cykelavstånd. Denna tvåa är en perfekt kombination av stil, funktionalitet och bekvämlighet i ett populärt och välbeläget område. Missa inte chansen att förvärva denna pärla på Sörbyängen – ditt nya hem väntar på dig!

  • Premium
Loftbodsgatan 16, Ladugårdsängen, Örebro kommun
  • Mån 5 aug kl 17:30

Loftbodsgatan 16

Lägenhet
Ladugårdsängen, Örebro kommun
Bostada Örebro
1 395 000 kr
67 m²
2 rum
vån 1
4 971 kr/mån
20 821 kr/m²

Välkomna till den här 2:an om hela 67kvm med stor potential. Här bor man bekvämt på bottenplan med två uteplatser och lite gräsmata mot den fina innergården i sydvästläge. Bostadens planlösning är välplanerad och varje rum är väl tilltaget. Här har man ett kök som rymmer en matplats, sovrum med plats både för dubbelsäng och förvaring, stort vardagsrum med mycket ljusinsläpp och ett nyrenoverat badrum. Utöver detta så finns det ett förråd som man kommer åt från trapphuset Brf Stallmästaren är en populär förening i Ladugårdsängen med god ekonomi. Lågt belånad och välskött. Bostaden är trivsamt belägen i ett grönskande område med närhet till parker, mataffär, vårdcentral och bussanslutning m.m. Föreningen är en så kallad 50+ föreningen vilket innebär att man som medlem helst ska vara 50 år eller äldre. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Rosendal 21A, Rosendal, Karlskoga kommun

Rosendal 21A

Lägenhet
Rosendal, Karlskoga kommun
Bostada Örebro
995 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/2
4 334 kr/mån
11 988 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostadsrätt i det lummiga och charmiga området Rosendal i Karlskoga. Här hittar du en ljus och välplanerad 3:a i två plan med en total boyta på 83 kvm. Bostaden utstrålar hemtrevnad och lugn tack vare genomtänkta färg- och materialval. Varje rum är noggrant utformat för att skapa en rogivande och inbjudande atmosfär. Lägenheten är genomgående ljus och väl underhållen, vilket gör att du kan flytta in direkt utan några renoveringsbehov. En extra pärla med denna bostad är den trevliga trädgården som är perfekt för den växtintresserade. Här finns möjlighet att odla egna blommor, grönsaker eller bara njuta av en grönskande oas i din egen trädgård. Köket är stilfullt och ljust, utrustat med moderna vitvaror. Det moderna badrummet är också renoverat med kakel och klinker i moderna färger. Der rymliga sovrummet erbjuder gott om förvaringsutrymme i de stora garderoberna och är perfekta för en god natts sömn. Vardagsrummet är inbjudande och ljusfyllt, en perfekt plats för avkoppling och umgänge. Rosendal är ett av Karlskogas mest eftertraktade områden, känt för sin grönska och rogivande miljö. Här bor du med närhet till både natur och stadsliv, vilket gör det enkelt att njuta av det bästa från två världar. Bostadsrättsföreningen är ekonomiskt stark med låg belåningsgrad, vilket ger stabilitet och trygghet för medlemmarna. Den låga månadsavgiften inkluderar det mesta, vilket gör boendekostnaderna förutsägbara och bekväma. Dessutom ingår ett garage med motordriven garageport, vilket gör vardagen ännu enklare. Denna bostadsrätt är en pärla i Rosendal, perfekt för dig som söker ett harmoniskt hem i ett naturskönt område. Välkommen hem till en plats där varje detalj är noggrant genomtänkt för att skapa en trivsam och rogivande boendemiljö. Välkommen att anmäla dig till visningen via mäklarens egen hemsida!

Nyttinge 514, null, Örebro kommun
  • Imorgon kl 13:00

Nyttinge 514

Villa
Örebro kommun
Bostada Örebro
1 195 000 kr
50 + 10 m²
2 rum
1,5 ha tomt

Välkommen till ett gulligt & fint torp med permanentstandard och med 1,5 h mark! Högt läge vid vägs ände och vid skogskanten till Käglans naturreservat. Här har du urskogen intill husknuten med bär, svamp och fina stigar. Närhet till Glanshammar med affär samt fina badsjöar och kalkbrott bara 20 minuter från Örebro. Här har många stora renoveringar utförts under åren 2015-2021.

  • Plus
Gustavsgatan 17, Centralt väster, Örebro kommun
  • Tis 30 jul kl 17:30

Gustavsgatan 17

Lägenhet
Centralt väster, Örebro kommun
Bostada Örebro
1 495 000 kr
62 m²
2 rum
vån 4/5
3 734 kr/mån
24 113 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och moderna 2:a om hela 62 kvm med balkong i soligt söderläge. Här bor du högt upp i huset, utan direkt insyn och med utsikt över takåsarna, för bekvämligheten så finns det hiss. Bostaden har fräscha ljusa ytskikt och planlösning är väldigt praktisk med väl tilltagna rum. Det moderna köket med gråa släta luckor är fullt utrustat och här går även matbordet plats. I det stora vardagsrummet finns dörr ut till balkongen . Räcker inte förvaringen inne i bostaden finns ett stort källarförråd. BRF Måran 2 är en ekonomiskt stabil förening. I månadsavgiften om 3734 kr inkluderas kallvatten och bostadsrättstillägg. För att minska förbrukningen har man valt att låta kostnaden för den enskilda förbrukningen hamna hos den som bor i bostaden, det gör att man som boende i bostaden lättare kan styra över förbrukningen och utgiften. Därför tillkommer kostnad för uppvärmning, varmvatten och El. Här på Gustavsgatan 17 får du bra grannar och har nära till till bland annat två matbutiker, gym, pubar och restauranger. Bra kommunikationer finns också med både busshållplats och tågstation runt hörnet. En bostad som måste upplevas på plats! Välkommen på visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Pershyttan Stallkasern 174, Pershyttan, Nora kommun
  • Imorgon kl 15:00
Pershyttan Stallkasern 174, Pershyttan, Nora kommun, bild 2
Pershyttan Stallkasern 174, Pershyttan, Nora kommun, bild 3

Pershyttan Stallkasern 174

Villa
Pershyttan, Nora kommun
Bostada Örebro
4 895 000 kr
258 + 48 m²
8 rum
5 546 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera en vacker Bergsmansgård med vackert Å-läge nära hyttan i Pershyttan! Renoverat/ombyggt i gammal stil med vackra vaxade trätiljor på golvet, vackra dörrar med kammarlås samt 4 st. bergslagskaminer varav 2 st från 1876 samt 2 st. vedspisar. Huset har två lägenheter 6rok och 2rok passar bra för uthyrning som sänker dina boendekostnader. Bergvärme och fiber är installerat. Stor vacker renoverad jordkällare. Två lador med garageplats och olika förråd med nya tak 2013. Altandäck med utespa och utsikt över nejden. Stor tomt som sträcker sig till ån Smygarbäcken som rinner genom Pershyttan och gångavstånd till bad vid Dammsjön. Fastigheten ligger i en fin gammal kulturmiljö med hyttan 200 m bort där det firas midsommar.

  • Premium
Hertig Karls Allé 66, Centralt väster, Örebro kommun
  • Tis 13 aug kl 17:00

Hertig Karls Allé 66

Lägenhet
Centralt väster, Örebro kommun
Bostada Örebro
995 000 kr
43 m²
2 rum
vån 3/3
3 407 kr/mån
23 140 kr/m²

Fräsch och trevlig bostad högst upp i huset med balkong i bra östligt läge mot innergården. Hela lägenheten är helrenoverad 2019 med nya ytskikt. Man har bevarat de fina originalträgolven varav vissa är målade i en ljusgrå nyans. En smakfull hall välkomnar dig, och köket har vita skåpsluckor med gott om förvaringsutrymme, nyare diskmaskin och eleganta detaljer. Badrummet med egen (och nyare) tvättmaskin (2019) och dusch med halvmåneformade duschdörrar. Dessutom finns det en gemensam tvättstuga i fastigheten. Det mindre rummet bredvid köket kan användas på olika sätt: som sovrum, matrum eller som ett arbetsrum där du kan studera. I det stora vardagsrummet går det enkelt att avskärma sovdelen med hjälp av möbler eller draperier. Ny eldragning till samtliga vägguttag, strömbrytare och lamputtag i båda rummen. Med fönster åt två håll och en generös takhöjd på 2,70 meter fylls lägenheten med naturligt dagsljus. På översta våningen har du en fin utsikt över området Väster. Balkongen, som du når från vardagsrummet, erbjuder skön morgonsol och tack vare sin placering på kortsidan mot innergården har den minimal insyn. På innergården finns en uteplats med pergola och grillmöjligheter. Du får också tillgång till ett rymligt cykelrum och en gemensam verkstad, samt två egna förråd (ett i källaren och ett på vinden). Universitetet ligger ungefär 5 km bort med direktlinje från busshållplatsen i anslutning till huset. Citykärnan når du på cykel i lugnt tempo efter tio minuter. Föreningen är belägen i den trevliga stadsdelen Väster, med närhet till Centrum. I närområdet finns det mataffärer (Willys och ICA) samt gott om restauranger pizzerior och sushiställen inom några minuters promenad. Dessutom finns bekvämligheter som frisörer, vårdcentraler, apotek och konditorier nära till hands, vilket gör vardagen smidigare. Lågt belånad förening med stor kassa och högt engagemang från styrelsen.

  • Plus
  • Balkong
Hjälmarvägen 3, Öster, Örebro kommun

Hjälmarvägen 3

Lägenhet
Öster, Örebro kommun
Bostada Örebro
1 550 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
3 936 kr/mån
27 193 kr/m²

På Hjälmarvägen 3, våning 3 av 3, finns nu denna hemtrevliga och ombonade tvårummare till salu. Bra läge inom föreningen med balkong i soligt västerläge. Rakt över gatan finns mataffär, gym och pizzeria. Till Örebro Universitet är det endast 750 meter och dit tar man sig på cykel eller till fots på bara några minuter. I närheten finns också anslutning för stadsbuss in mot Örebro centrum men för den som hellre tar cykeln till stan så finns det gott om cykelbanor att färdas på. Området i sig är i stort fokus för kommunen då man bl.a. satsat mycket på kollektivtrafiken och nyetableringen av bostäder, restauranger och butiker vilket gör att stadsdelen har en härlig puls med alla moderniteter man kan tänkas behöva. Längre ut längs hjämlarvägen ligger Almbys fina villakvarter och därefter kommer man snabbt ut till naturreservatet Oset med långa löparspår längs hjälmarens södra strand. Lägenheten har ett enhetligt parkettgolv i stora delar av lägenheten och innanför hallen har klinker lagts för att förskona parketten från blöta skor. I övrigt är hallen rymlig och ljus med gott om förvaring i plattsbyggda garderober. Köket är perfekt avvägt i yta och här finns gott om svängrum och förvaringsskåp och lådor för att kunna tillreda mat på ett bra sätt. Matbordet har sin naturliga plats invid köket och här finns ett fönster som ljusar upp hela ytan i både matrummet och den förlängda hallen. Rymligt vardagsrum som idag är avgränsat med en enklare glasvägg för att kunna inhysa en sängplats ytterligare i lägenheten. Den kan enkelt tas bort om inte behovet finns vilket skulle rendera i ett mycket rymligt vardagsrum med balkong i anslutning. Lägenheten är en hörnlägenhet så det upplevs väldigt fritt att vistas på balkongen och i bostaden överlag.

Vibäck 831, Vibäck, Karlskoga kommun

Vibäck 831

Villa
Vibäck, Karlskoga kommun
Bostada Örebro
4 250 000 kr
113 m²
4 rum
1 751 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem – ett enplanshus med magiskt läge vid sundet mellan sjön Lonnen och Alkvettern i Karlskoga. Byggt 2014 och fullt utrustat med moderna bekvämligheter, erbjuder detta hem allt du kan önska dig för en bekväm och naturnära livsstil. Från det ögonblick du kliver in möts du av en rymlig och öppen planlösning som badar i naturligt ljus. Vardagsrummet bjuder på en panoramautsikt över det glittrande sundet, vilket skapar en lugn och rogivande atmosfär. Här finns gott om plats för både avkoppling och umgänge. Ute på den stora altanen väntar en lyxig badtunna, perfekt för avkopplande kvällar under stjärnorna. Den egna bryggan med båtplats ger dig enkel tillgång till båtturer och fiskeutflykter, och gör det enkelt att njuta av sjölivet. Huset är utrustat med bergvärme, vilket garanterar en behaglig inomhustemperatur året runt och håller energikostnaderna nere. För de riktigt kyliga dagarna finns ett inglasat uterum där du kan njuta av utsikten oavsett väder. Uterummet är åretrunt-tempererat och fungerar lika bra för mysiga vinterkvällar som för ljumma sommarkvällar. Detta hem är inte bara en plats att bo på, det är en plats att leva och njuta av livet. Missa inte chansen att förvärva denna pärla med unikt läge, perfekt för dig som värdesätter både komfort och naturskön miljö. Välkommen hem till sundet – ditt nya paradis vid vattnet! Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
Dimbo 130, null, Örebro kommun

Dimbo 130

Fritidshus
Örebro kommun
Bostada Örebro
695 000 kr
72 m²
3 rum
2 854 m² tomt

Välkommen till en mysig och vinterbonad sommarstuga vid Dimbobaden! Här har du utsikt över Hjälmaren och gångavstånd till fin badplats. Stugan är väl underhållen och har funnits i familjens ägo hela tiden. Det finns en gäststuga, lekstuga och uthus med flera bodar. Förbränningstoalett installerad och fiber kommer att installeras. Tillgång till båtplats. Säljes med inventarier.

  • Plus
Bergmästarevägen 8C, Sandviken, Karlskoga kommun
  • Mån 5 aug kl 16:45

Bergmästarevägen 8C

Lägenhet
Sandviken, Karlskoga kommun
Bostada Örebro
550 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 091 kr/mån
7 586 kr/m²

Välkommen till BRF Bergmästaren och denna stilfulla trerummare med en väldisponerad planlösning och fördelaktigt läge inom föreningen. Lägenheten är omsorgsfullt renoverad med enhetliga ytskikt och köket är nyligen renoverat i smakfulla färger och stil. Renoveringen är utförd med hög finish och intrycket av lägenheten är att den är ljus och luftig. Elen är utbytt till moderna ledningar och elskåp med jordfelsbrytare och automatsäkringar. Badrummet är renoverat i samband med stambyte för ca 20 år sedan i neutrala färger. Med andra ord är lägenheten helrenoverad och redo att flyttas in i direkt. Härlig utsikt från balkongen som är belägen i söderläge. Egen tvättmaskin finns i lägenheten men det finns också en gemensam tvättstuga att nyttja som bokas genom smidigt bokningssystem. BRF Bergmästaren är en ekonomiskt stabil förening med låg belåning och en stor kassa. Här bor man i en förening med högt engagemang och välhållna gemensamhetsytor och lokaler. När till matbutiker, bussförbindelse längs E18, vårdcentral och skolor/förskolor. Välkommen att anmäla dig till visning hos mäklaren!

  • Plus
  • Balkong
Vibäck 821, Vibäck, Karlskoga kommun
  • Budgivning pågår

Vibäck 821

Fritidshus
Vibäck, Karlskoga kommun
Bostada Örebro
395 000 kr
52 + 25 m²
2 rum

Välkommen till ditt perfekta fritidshus, en oas av avkoppling och äventyr med närhet till natursköna Lunedet i Karlskoga! Detta charmiga fritidshus erbjuder inte bara en fristad från vardagens stress utan också en port till en värld av aktiviteter och evenemang som gör varje vistelse minnesvärd. Kommunalt v/a är framdraget (och avgiften är reglerad) till tomtgräns och höjer bekvämligheten ytterligare när det väl dras in i stugan. Lunedet är känt för sin vackra natur och sitt rika utbud av sommaraktiviteter. Här kan du njuta av härliga dagar på stranden, ta ett uppfriskande dopp eller utforska de omgivande skogarna och vandringslederna. För matälskaren finns en förstklassig restaurang som serverar högkvalitativ mat med utsikt över den natursköna omgivningen. Varje sommar fylls Lunedet med liv och rörelse genom en mängd olika evenemang. Delta i spännande bilträffar där bilentusiaster samlas för att visa upp sina pärlor, eller upplev stämningen på campingplatsen där det alltid händer något roligt för hela familjen. För musikälskaren arrangeras regelbundet evenemang med livemusik och dryck, vilket gör varje kväll till en fest. Fritidshuset själv är en perfekt kombination av komfort och charm. Med en rymlig planlösning, fullt utrustat kök och mysiga sovrum är det en idealisk plats för både avkoppling och sociala stunder. Den stora pergolan i trädgården är perfekt för sommarens grillkvällar och långa, ljumma kvällar under bar himmel. Detta fritidshus är mer än bara en tillflyktsort – det är en plats där minnen skapas och drömmar uppfylls. Oavsett om du söker lugn och ro eller spännande aktiviteter, erbjuder detta hem det bästa av två världar. Välkommen till din nya sommaridyll!

Dalbacksgatan 8, Centralt, Karlskoga kommun

Dalbacksgatan 8

Lägenhet
Centralt, Karlskoga kommun
Bostada Örebro
1 250 000 kr
99,7 m²
4 rum
vån 2/4
4 968 kr/mån
12 538 kr/m²

Lägenhet om hela ca 100 kvm med väldisponerad planlösning och stora rum med gott om garderober och förvaring. Här finns möjlighet att flytta in direkt och utrymme finns för dig att sätta din egen prägel på lägenheten. Föreningen BRF Dalgården är en av Karlskogas bäst förvaltade föreningar med en god ekonomi. Detta innebär i praktiken att belåningen är låg och kassan är stor. Föreningen har dessutom gjort flertalet stora investeringar de senaste åren. Utöver ex. stambyte som skedde för ca 20 år sedan så har föreningen investerat rejält i sin driftsekonomi. Bergvärme har installerats och nu senast installerades solpaneler som bidrar med en stor del av föreningens totala energibehov. Utöver detta så är parkeringsmöjligheterna goda då det finns både varm- & kallgarage (båda med separat kö), samt parkeringsplatser med laddstolpe, laddplatser för elbil samt fria p-platser. Nära till Ica Maxi och Karlskoga resecentrum och rakt över gatan finns gym. Välkommen att anmäla dig till visning!

Dalbacksgatan 8, Centralt, Karlskoga kommun
  • Budgivning pågår

Dalbacksgatan 8

Lägenhet
Centralt, Karlskoga kommun
Bostada Örebro
550 000 kr
63,6 m²
2 rum
vån 3/4
3 169 kr/mån
8 648 kr/m²

Här finns nu en stilren tvårummare med balkong i soligt söderläge och sjöglimt. Lägenheten är ljus och väldisponerad och upplevs rymlig. Stort bra vardagsrum där man får plats med både soffgrupp och matbord om man vill. Trevlig kök med praktiska ytor och plats för matbord. Badrummet är helkaklat och här finns möjlighet att ha egen tvättmaskin. Ljust & rymligt sovrum med inbyggnadsgarderob. Från hallen nås även en klädkammare som rymmer mängder med förvaring. BRF Dalgården är en av Karlskogas bäst förvaltade bostadsrättsföreningar och har en låg belåningsgrad och en bra kassa för framtida aktiviteter och utgifter. Modern förening med både bergvärme och solpaneler installerade på senare dagar och som en extra trygghet så är man fortfarande påkopplad på fjärrvärmenätet för effektiv komplement vid kalla temperaturer. Inom föreningen finns bra parkeringsmöjligheter, både i garage och för dig med elbil. Promenadavstånd till matbutik, Karlskoga centrum och busstorget. Rakt över gatan finns gym. Här bor man i en förening med hög trivselfaktor och högt engagemang. Välkommen att anmäla dig till visning!

Bergmästarevägen 8D, Sandviken, Karlskoga kommun

Bergmästarevägen 8D

Lägenhet
Sandviken, Karlskoga kommun
Bostada Örebro
165 000 kr
30 m²
1 rum
vån 3/3
1 744 kr/mån
5 500 kr/m²

Lägenheten är belägen högst upp i huset på vån 3. Bostaden är perfekt för dig som söker ett kostnadseffektivt boende då insats och månadsavgift är låg. Nära Sandvikens centrum där mataffär och torg med pizzeria & butiker finns. Alldeles i närheten finn bussförbindelse längs E18 för smidig resa till och från Karlskoga centrum men också Örebro med buss. Badrummet är förberett för tvättmaskin och på entréplanet finns gemensam tvättstuga och förråd samt cykelförvaringsrum. Anmälan till visning krävs! Anmälan sker via mäklarens egna hemsida.

  • Plus
Peppargatan 27, Sörbyängen, Örebro kommun

Peppargatan 27

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Bostada Örebro
1 950 000 kr
56 m²
2 rum
vån 4/4
3 680 kr/mån
34 821 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade gavellägenhet högst upp i huset om 2 rok och 56 kvm, nyproducerad 2017, i Sörbyängen. Här bor man i en ljus och modern bostad med kök och matplats i en öppen planlösning mot vardagsrummet, ett rymligt sovrum med fransk balkong och ett stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Från vardagsrummet når man den stora balkongen som dessutom är inglasad. Tack vare balkongens läge så har man sol under stor del av dagen. Räcker inte förvaringsmöjligheterna i bostaden så finns ett vindsförråd som praktiskt nås med hissen. Föreningen har en tydlig miljöprofil där man gärna gör åtgärder för att minska fastighetens förbrukning och påverkan på miljö. Under 2021 installerades exempelvis solpaneler som gör att föreningens utgifter för el har minskat. För att minska förbrukningen har man också valt att låta kostnaden för den enskilda förbrukningen hamna hos den som bor i bostaden. I månadsavgiften ingår städning av trapphus, sophantering, bredband, telefoni och tv-utbud från Telia samt bostadsrättstillägg. Här bor man i en modern och praktisk bostad nära till stan, universitetet och naturen. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Hägergatan 46, null, Kumla kommun

Hägergatan 46

Radhus
Kumla kommun
Bostada Örebro
1 950 000 kr
83 + 83 m²
6 rum
260 m² tomt

Välkommen till ett radhus som lovar mer på insidan än utsidan! Huset har genomgått stora renoveringar under åren 2022-2023. Fint inredd källarplan med flera rum. Insynsskyddad altan på baksidan med en lagom stor tomtplätt som gränsar mot grönområde och skog. Äganderätt och eget garage i länga. Nära till skola/barnomsorg och 10 minuters gångavstånd till Kumla centrum. Kontakta mäklaren för visning 070-5690399!

  • Plus
Skogstorpsvägen 4P, Södra Lindhult, Örebro kommun

Skogstorpsvägen 4P

Lägenhet
Södra Lindhult, Örebro kommun
Bostada Örebro
1 350 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/2
4 803 kr/mån
25 962 kr/m²

Välkommen till den här trevliga och kvadratsmarta lägenheten där du bor i ett lugnt område med närhet till det mesta. Lägenheten erbjuder 52 välplanerade kvadratmeter som består av kök och vardagsrum i öppen planlösning. Härifrån nås även den stora balkongen som rymmer utemöbler och som även bjuder på många soltimmar tack vare sitt söderläge. Stort sovrum med rymlig klädkammare i direkt anslutning, där man finner både bra förvaring men också plats för hemma kontor. Hallen är ljus och välkomnande med goda avhängningsmöjligheter och till vänster nås det väl tilltagna badrummet med både dusch, badkar och tvätt- & torkmaskin. Husen stod klara 2012 och här bor man i en stabil förening. I området finns väl omhändertagna innergårdar där man också har placerat bostadens förråd. I Södra Lindhult har man nära till goda kommunikationer med både bussförbindelse och motorväg. Utöver det finns affär, vårdcentral, skola, förskola och snart även ett gym i närheten.

  • Plus
  • Balkong
Irisgatan 100, Mellringe, Örebro kommun

Irisgatan 100

Lägenhet
Mellringe, Örebro kommun
Bostada Örebro
1 195 000 kr
67 m²
2 rum
vån 2/3
4 139 kr/mån
17 836 kr/m²

Välkomna till den här stilrena och välplanerade 2:an om 67 kvm med balkong belägen i Mellringe! Här bor du en trappa upp, utan direkt insyn och fri utsikt över omgivningen både mot innergård och mot cykelbana. Modernt kök med matplats även för ett större sällskap, stort vardagsrum med utgång till balkongen, sovrum med bra förvaring tack vare garderob som man når både från hallen och från sovrummet. Badrum med badkar, handfat och wc, här finns det plats för installation av tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har även en separat wc. I avgiften om 4 139 kr/mån ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband. På den fina innergården finns både lekplats och grillplats. Parkering och gästparkering ligger en kort promenad bort där även den lokala Ica-butiken ligger. Föreningen har god ekonomi och låg belåningsgrad. En bostad som måste upplevas på plats.

  • Balkong
Fogdegatan 7, Centralt väster, Örebro kommun

Fogdegatan 7

Lägenhet
Centralt väster, Örebro kommun
Bostada Örebro
1 795 000 kr
69 m²
2 rum
vån 1/3
4 830 kr/mån
26 014 kr/m²

Välkommen till denna mycket fina 2:a på 69 kvm i den välskötta bostadsrättsföreningen BRF Fogdegården. Här finner du allt du kan önska dig för ett bekvämt och trivsamt boende. Lägenheten bjuder på ett rymligt sovrum med gott om förvaring, ett härligt vardagsrum med plats för både avkoppling och umgänge, samt ett trevligt nyligen renoverat kök med väldigt mycket karaktär. Bostaden har bevarade detaljer såsom det vackra originalparkettgolvet som pryder både köket och sovrummet. En extra bonus är den soliga balkongen som är ansluten till vardagsrummet och vetter mot den lugna innergården, vilket ger dig en trevlig plats att koppla av och njuta av soliga dagar. BRF Fogdegården är en välskött förening med låg belåning (3514 kr/kvm) och erbjuder gemensamma utrymmen för umgänge och avkoppling. Dessutom har du närhet till parker, affärer och skolor . Här finns allt du behöver för ett trivsamt och bekvämt liv.

  • Plus
  • Balkong
Skolmästaregatan 2A, Almby, Örebro kommun

Skolmästaregatan 2A

Lägenhet
Almby, Örebro kommun
Bostada Örebro
1 500 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 747 kr/mån
26 549 kr/m²

Denna ljusa och fräscha 2:a är belägen i den stabila föreningen HSB Mälaren, i det eftertraktade området Almby i Örebro – ett stenkast från Universitetet. Med kök och badrum som renoverats relativt nyligen, bjuder bostaden på en modern och stilren inredning som präglar hela boendet. Du kommer också att uppskatta den praktiska planlösningen som denna bostad har att erbjuda, inklusive den härliga balkongen i söderläge där du kan koppla av och njuta av solen. Vidare finns det en rymlig klädkammare i hallen med gott om plats för klädavhängning och förvaring, samt två förråd som hör till bostaden, ett vanligt och ett matförråd. Föreningen är välskött och ekonomiskt stabil, vilket ger dig en trygghet i ditt boende. Området erbjuder närhet till vackra grönområden och utmärkt kommunikation till stadskärnan. Detta är helt enkelt den perfekta bostaden för dig som planerar att studera i Örebro.

  • Hiss
Ranchen Lodge 306C, Stöten, Malung-Sälens kommun

Ranchen Lodge 306C

Lägenhet
Stöten, Malung-Sälens kommun
Bostada Örebro
3 395 000 kr
66 m²
4 rum
vån 2/2
3 652 kr/mån
51 439 kr/m²

Välkommen till den här fantastiska lägenheten i Stöten med optimalt sydvästläge och utsikt mot Stötenfjället från balkongen. Med tre sovrum, två badrum och åtta fasta bäddar erbjuder denna smart planerade och yteffektiva bostad både praktiskt boende och rymlig känsla trots sin kompakta storlek. Storstugan är en perfekt plats för socialt umgänge och bjuder på gott om utrymme för matlagning och avkoppling. Brf Ranchen Lodge 2 är en välskött förening i ett område som kombinerar lugn och natur. Med flera nya etableringar har Ranchen blivit en populär destination. Lägenheterna är belägna endast 200 meter från Ranchliften, som tar dig direkt till Stötentorget med sitt utbud av skidåkning, shopping, restauranger och underhållning. Dessutom kan du enkelt åka längdskidor och snöskoter från området, och en närliggande skidväg gör att du bekvämt kan ta dig tillbaka hem igen. Denna lägenhet säljs fullt möblerad, med undantag för personliga tillhörigheter och dekorationer. Det finns även möjlighet till uthyrning under säsongen via Stöten (se Stötens hemsida för mer information). Bytesdagarna är söndagar och torsdagar. Tidigare ägare av liknande lägenheter har lyckats uppnå hyresintäkter mellan 60 000 och 130 000 kr beroende på deras egen användning av lägenheten. Tveka inte att kontakta mäklaren för mer information och boka en visning.

  • Balkong

Visar alla 24