Mäklare Dennis Svensson

Dennis Svensson

Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2013 med främst Örebro, Karlskoga och sydnärke med omnejd som fokus-område. Något man inser efter några år i branschen är hur mycket ett boende betyder för en människa. Därför är det viktigt för mig att varje förmedlad bostad får den tid och engagemang den förtjänar. Sedan våren 2018 är jag delägare och mäklare på Bostada. Min vision är att genom Bostada förenkla och förbättra mäklarbranschen, både för bostadssäljare men också för fastighetsmäklare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bregårdsgatan 20B, Centrum, Karlskoga kommun

Bregårdsgatan 20B

Lägenhet
Centrum, Karlskoga kommun
Bostada Örebro
595 000 kr
66,5 m²
3 rum
vån 1/3
8 947 kr/m²

Lägenheten är belägen på våning 1 av 3 med utsikt över föreningens lummiga innergård. Planlösningen är väldisponerad med ett stort vardagsrum, två sovrum och kök med matplats precis i anslutning till balkongen. Från hallen nås en rymlig klädkammare som även nås från det stora sovrummet. Föreningen har en väldigt god ekonomi med en stor kassa och låg belåningsgrad. Stambyte och renovering av badrum skedde så sent som 2007. Badrummet har för övrigt egen tvättmaskin men gemensam tvättstuga finns att tillgå. LÅG MÅNADSAVGIFT som inkluderar värme, vatten, hushållsel (upp till en viss förbrukning), kabel-tv samt bostadsrättstillägg. Ekonomiskt stabil förening med låg belåningsgrad och stor kassa. Nära till centrum, Karlskoga busstation, Ica Maxi, Rävåskullen och annan samhällsservice som kan tänkas behövas.

Ferlinsvägen 18B, Karlberg, Karlskoga kommun
 • Tis 23 apr kl 16:00

Ferlinsvägen 18B

Lägenhet
Karlberg, Karlskoga kommun
Bostada Örebro
750 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/3
4 556 kr/mån
10 274 kr/m²

Stilfullt renoverad trea i ekonomiskt stabil och lågt belånad förening. Bostaden har en väldisponerad planlösning med två sovrum, ett rymligt kök med bra arbetsytor och ett ljust och luftigt vardagsrum. Ytskikten har renoverats i noga utvalda nyanser och toner som ger ett behagligt och inbjudande intryck av bostaden. Bra avgift som inkluderar VÄRME, VATTEN, HUSHÅLLSEL, BOSTADSRÄTTSTILLÄGG, BREDBAND & TV (grundutbud). Billiga p-platser med elstolpe finns att tillgå (separat kösystem) inom föreningen. Hemtrevligt och rymligt boende för dig som vill ha en bostad utöver det vanliga! Välkommen på visning, anmälan krävs!

 • Plus
Bonstorpsvägen 12, Södra Lindhult, Örebro kommun
 • Borttagen före visning

Bonstorpsvägen 12

Lägenhet
Södra Lindhult, Örebro kommun
Bostada Örebro
1 475 000 kr
61 m²
2.5 rum
vån 4/4
5 110 kr/mån
24 180 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Sandängsvägen 17, Sandviken, Karlskoga kommun

Sandängsvägen 17

Villa
Sandviken, Karlskoga kommun
Bostada Örebro
750 000 kr
70 + 43 m²
3 rum
1 074 m² tomt

Huset uppfördes 1917 och är beläget med absolut närhet till mataffär och bussförbindelse. Promenadavstånd till sjön Möckeln och motionsspår både till och från stan. De senaste åren har nuvarande ägare kostat på stora investeringar i huset. Taket är omlagt, fönster är bytta till moderna 3-glas energifönster, källaren har omdränerats med modernt utförande och badrummet på entréplanet är renoverat. Fasaden består av praktiska och underhållsfria eternitplattor och värmesystemet är vattenburet med en oljepanna från 1999 som huvudsaklig uppvärmning. Fördelen är att det går lätt att koppla på ett modernare värmesystem om så önskas. På entréplanet finns en rymlig hall, ett stort vardagsrum samt köket med utgång till altan under tak och ett nyligen renoverat badrum. Ovanvåningen inhyser en möblerbar hall, två sovrum samt en WC. Källaren är en klassisk källare med målat betonggolv, tvättstuga, pannrum och övriga förrådsutrymmen. Utöver närheten till mataffär och bussanslutning längs E18 rakt över gatan och den korta promenaden till sjön finns också vårdcentral, apotek, frisör, pizzerior m.m. inom bekvämt avstånd. Välkommen att anmäla dig till visningen!

Bergmästarevägen 8D, Sandviken, Karlskoga kommun

Bergmästarevägen 8D

Lägenhet
Sandviken, Karlskoga kommun
Bostada Örebro
165 000 kr
30 m²
1 rum
vån 3/3
1 744 kr/mån
5 500 kr/m²

Lägenheten är belägen högst upp i huset på vån 3. Bostaden är perfekt för dig som söker ett kostnadseffektivt boende då insats och månadsavgift är låg. Nära Sandvikens centrum där mataffär och torg med pizzeria & butiker finns. Alldeles i närheten finn bussförbindelse längs E18 för smidig resa till och från Karlskoga centrum men också Örebro med buss. Badrummet är förberett för tvättmaskin och på entréplanet finns gemensam tvättstuga och förråd samt cykelförvaringsrum. Välkommen att anmäla dig till visning!

 • Plus
Peppargatan 38, Sörbyängen, Örebro kommun
 • Imorgon kl 12:00
Peppargatan 38, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 2
Peppargatan 38, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 3

Peppargatan 38

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Bostada Örebro
1 750 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/4
3 510 kr/mån
29 661 kr/m²

Sörbyängen har under åren vuxit fram till Örebros modernaste och trivsamma områden. Här finns affärsverksamheter av många olika karaktärer, små och stora matbutiker, torg, gym, stadsbuss, gott om gång- och cykelvägar, restauranger, barer, grönområden och parker. Med andra ord så erbjuder Sörbyängen alla vardagens bekvämligheter och måsten. Rakt över gatan från bostaden finns ett gym för den aktiva och man har även närhet till Örebros golfbana som ligger endast en kort promenad bort. Föreningen som är en 55+ -förening som uppfördes i regi av Bonum/Riksbyggen under åren 2017-2018. Ekonomiskt stabil förening med god soliditet och låga månadsavgifter. Fokus i föreningen är hög levnadsstandard och socialt umgänge. Detta efterlevs bl.a. av att en Bonumvärd finns att tillgå som bland annat (i samråd med boenden i föreningen) anordnar sociala aktiviteter, hjälper dig med vattning av dina blommor när du är på semester eller andra praktiska sysslor i hemmet. Man har även tillgång till en fin gemensamhetslokal utrustad med kök som används både till föreningsaktiviter men även för enskilt bruk av de boende inom föreningen. På föreningens innergård finns carport att hyra till mot en låg månadskostnad och där finns även ett trevligt orangerie där dagar och kvällar kan spenderas. För den som kör elbil så finns tillgång till elbilsladdning. Övernattningsrum går att låna via smidigt bokningssystem. Lägenheten är belägen på våning två av fyra. Här finns en rymlig hiss som går hela vägen upp till vindsförrådet om ca 5 kvm. Bostadens huvudpunkt är den stora, inglasade balkongen som vetter i soligt västerläge med utsikt mot Grönpepparparken, med fotbollsplaner och golfbanan i sydväst. Balkongen nås från både sovrummet och vardagsrummet och lägenhetens planlösning är väldisponerad och praktisk i övrigt. Välkommen att anmäla dig till visning!

 • Premium
 • Hiss
Mekanikergatan 2B, Centrum, Karlskoga kommun
 • Tis 23 apr kl 16:00

Mekanikergatan 2B

Lägenhet
Centrum, Karlskoga kommun
Bostada Örebro
230 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 642 kr/mån
5 974 kr/m²

Prisvärd etta med bra planlösning. Det stora vardagsrummet inhyser både sittgrupp och säng och det praktiska köket har gott om förvaring och arbetsytor. Gott om garderober i lägenheten i den rymliga hallen. Badrummet är förberett för egen tvättmaskin men tvättstuga finns i källaren. Perfekt boende för dig som vill ha nära till bekvämligheter som busstation med avgångar inom Karlskoga men också till Örebro och Karlstad. Alldeles invid lägenheten finns ett stort Ica Maxi. Här bor man verkligen billigt och praktiskt. Föreningen är stabil med högt engagemang och god ekonomi. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Plus
Stödjegränd 23, Solhaga, Örebro kommun

Stödjegränd 23

Lägenhet
Solhaga, Örebro kommun
Bostada Örebro
1 495 000 kr
91,5 m²
4 rum
vån 2/2
7 313 kr/mån
16 339 kr/m²

Bostaden är belägen med bra och fördelaktigt läge i området och gott om grönska inpå knuten. Mycket när till BUSSHÅLLPLATS och bilparkering. Bostaden har helrenoverats 2023 med nya ytskikt så som genomgående ekparkettgolv, vitmålade (även bredspacklade) väggar, nya innerdörrar och dörrkarmar samt nytt helkaklat badrum i moderna färger och material av hög kvalité. Även köket är nyare med vita skåpsluckor och moderna vitvaror. Nydragen el med nytt elskåp (automatsäkringar). Här kan du flytta in och direkt börja njuta utan att behöva göra någonting med bostaden på många år! Avgiften är mycket prisvärd med tanke på lägenhetens standard, storlek och läge. Ekonomiskt stabil förening som är i sluttampen med att genomföra en omfattande stamrenovering i hela området. Trots detta är föreningen lågt belånad. Välkommen att anmäla dig till visning!

Visar alla 8