Bostadsagenten

Bostadsagenten

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Entitegränd 14, Klågerup, Svedala kommun

Entitegränd 14

Villa
Klågerup, Svedala kommun
Bostadsagenten
3 495 000 kr
147 m²
5 rum
626 m² tomt

I grönskande, barnvänliga Klågerup på promenadavstånd till förskola, skola och lekplatser ligger denna väldisponerade villa. Huset bjuder på stora sällskapsytor, möjlighet till fyra sovrum, kök med matplats, två badrum, separat tvättstuga och bra förvaringsmöjligheter. Dessutom finns garage med förrådsdel och ett friliggande lusthus. Husets vind är isolerad, inredd och här finns även ett fönster, den lämpar sig utmärkt som sovloft eller arbetsrum. Den uppvuxna trädgården välkomnar med stenbelagd uteplats i sydvästläge, stora gräsytor och fruktträd. Här bor man i lugna omgivningar, med närhet till både Malmö och Trelleborg. Varmt välkommen på visning!

Rosendalsvägen 6, Midhem / Östervärn, Malmö kommun
  • Imorgon kl 12:15
Rosendalsvägen 6, Midhem / Östervärn, Malmö kommun, bild 2
Rosendalsvägen 6, Midhem / Östervärn, Malmö kommun, bild 3

Rosendalsvägen 6

Lägenhet
Midhem / Östervärn, Malmö kommun
Bostadsagenten
1 245 000 kr
56,4 m²
2 rum
vån 4/5
3 247 kr/mån
22 074 kr/m²

Hissen leder upp till fjärde våningen där denna genomgående tvåa bjuder på stort vardagsrum med utgång till balkong, kök med bra förvaringsmöjligheter, badrum med dusch och rymligt sovrum. Belägen i stabil förening med väldigt låg belåning, 0 kronor i indirekt nettoskuldsättning och friköpt tomt. Här bor man på bra läge med utmärkta kommunikationer med bussar till Lund och Malmö 100 meter bort samt tågstation på fem minuters promenad. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Eriksdalsgatan 7B, Katrinelund, Malmö kommun

Eriksdalsgatan 7B

Lägenhet
Katrinelund, Malmö kommun
Bostadsagenten
1 395 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/8
3 538 kr/mån
23 644 kr/m²

Hissen tar oss upp till andra våningen där denna tvåa med rymligt kök med matplats, rofyllt sovrum, vardagsrum med parkettgolv, hall med goda förvaringsmöjligheter och badrum med dusch. Lägenheten är belägen i en stabil och välskött förening med god ekonomi samt som har många av de tunga renoveringarna gjorda. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Clarkiagången 44, Jägershill sommarstad 2, Jägershill sommarstad 2, Malmö kommun

Clarkiagången 44, Jägershill sommarstad 2

Fritidshus
Jägershill sommarstad 2, Malmö kommun
Bostadsagenten
395 000 kr
40 m²
2 rum
305 m² tomt

På lugn hörntomt, granne med den porlande Risebergabäcken ligger denna charmiga kolonistuga. Härlig trädgård med stor gräsmatta, plommon-, äppel- och körsbärsträd. Stugan bjuder på vardagsrum, sovrum, kök och badrum med dusch. På tomten finns även ett friliggande förråd och stenbelagd uteplats under skärmtak. Inbjudande koloniförening med bland annat föreningshus, bibliotek, dansbana samt en idrottsplats med dusch, boule, minigolf och fotbollsplan. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 4