Mäklare Annika Rosenberg

Annika Rosenberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mastgränd 15, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Sön 10 mar kl 14:15
Mastgränd 15, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Mastgränd 15, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Mastgränd 15

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Bostadsagenten
3 275 000 kr
66 m²
3 rum
vån 3/4
4 899 kr/mån
49 621 kr/m²

Med närhet till hav, parker, affärer och restauranger ligger denna väldisponerade trea som bjuder på rymliga sociala ytor med utgång till balkong om hela 9 kvadratmeter i söderläge, stilrent kök, två bra sovrum, snyggt badrum med tvättdel och goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten har sobra vita väggar, vacker vitlaserad, mattlackad ekparkett och ett härligt ljusinsläpp. I samband med att lägenheten byggdes har flertalet påkostade tillval gjorts, här är det bara att flytta rakt in och trivas!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Blidvädersvägen 6D, Klostergården, Lunds kommun

Blidvädersvägen 6D

Lägenhet
Klostergården, Lunds kommun
Bostadsagenten
2 995 000 kr
125 m²
6 rum
vån 2/7
8 450 kr/mån
23 960 kr/m²

Äntligen har vi äran att presentera en sexrummare på Klostergården! På andra våningen ligger denna väldisponerade lägenhet med fönster i tre väderstreck och balkong med eftermiddags-/kvällssol. Lägenheten är smart planerad med generösa sällskapsytor, fyra bra sovrum, rymligt kök, helkaklat badrum, separat gäst-wc och goda förvaringsmöjligheter. Lägenhetens väggar har precis målats om i sobert vitt och golven är nya i stilren laminat respektive bevarad originalparkett i vardagsrum och matrum. Här bor man i stor bostadsrättsförening med de större renoveringarna gjorde, på lugnt, grönskande och samtidigt centralt läge i Lund. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Blidvädersvägen 6F, Klostergården, Lunds kommun

Blidvädersvägen 6F

Lägenhet
Klostergården, Lunds kommun
Bostadsagenten
1 495 000 kr
67 m²
2 rum
vån 5/7
5 336 kr/mån
22 313 kr/m²

Hissen leder upp till femte våningen där denna välplanerade tvåa bjuder på luftigt kök i vitt med stor matplats, rymligt vardagsrum, rofyllt sovrum, helkaklat badrum med dusch och goda förvaringsmöjligheter. Lägenhetens ytskikt har precis renoverats, här bjuds det på sobra, vita väggar och stilrent laminatgolv. Här bor man i en välskött bostadsrättsförening med de stora renoveringarna gjorda. Närhet till affärer, gym, på promenadavstånd till Lunds Centrum samt med utmärkta kommunikationer med såväl buss, tåg som bil. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Welins väg 1B, Häckebergavägen 11B, Genarp, Lunds kommun
  • Ons 6 mar kl 16:30
Welins väg 1B, Häckebergavägen 11B, Genarp, Lunds kommun, bild 2
Welins väg 1B, Häckebergavägen 11B, Genarp, Lunds kommun, bild 3

Welins väg 1B, Häckebergavägen 11B

Villa
Genarp, Lunds kommun
Bostadsagenten
4 250 000 kr
92 + 100 m²
3 rum
804 m² tomt

På lugn återvändsgata i natursköna Genarp ligger denna fastighet med 1-plansvilla och en rymlig annexbyggnad där tidigare ägare bedrivit verksamhet. Annexbyggnaden passar perfekt för såväl egenföretagaren eller för den som önskar skapa extra intäkter genom uthyrning. Hela huset inklusive uterummet har vattenburen golvvärme, vilket ger extra komfort. Här finns rymliga sällskapsytor i form av vardagsrum med öppenspis samt uterum, stilrent kök med matplats, två sovrum, badrum med både badkar och dusch samt gott om förvaringsmöjligheter. I annexbyggnaden om cirka 100 kvadratmeter finns 3-4 rum varav ett med pentry och badrum med bastu samt tvättpelare. Inbjudande trädgård som ramas in av staket och häck. I trädgården finns stenbelagd uteplats med pergola och många fina växter, bland annat rhododendron, bambu, körsbärsträd, äppelträd, hibiskus, rosenbuskar, blåregn, lavendel och hallon. Här finns även ett växthus och en bod som erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter. Trivsamt läge i Genarp med lekplats ett stenkast bort samt gångavstånd till förskola, skola och med bra pendlingsmöjligheter. Varmt välkommen på visning!

  • Premium

Visar alla 4