Mäklare Jan Lundblom

Jan Lundblom

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Muraregatan 14, Kapelle, Uddevalla kommun

Muraregatan 14

Radhus
Kapelle, Uddevalla kommun
Bostadsbutiken

2 275 000 kr

109 m²

5 rum

143 m² tomt

Nu har vi åter glädjen att få presentera ett av de eftertraktade radhusen på Muraregatan! Ett tillfälle som inte kommer ofta! Två-plans radhus med ett högt läge och utsikt ner över söder och centrala staden. Lugnt läge och utan genomfartstrafik. Flera uteplatser såsom stenlagd uteplats på entrésidan och med egen liten, lättskött och grönskande trädgårdstäppa, altan med utgång från vardagsrummet och balkong på övervåningen. Bilen har sin plats i garage i länga eller på garageuppfarten. Ett praktiskt boende med luftigt vardagsrum, badrum, gäst-wc, fyra sovrum och kök med matplats. Varmt välkommen på visning!

Fyrkvägen 6, Helenedal, Uddevalla kommun

Fyrkvägen 6

Villa
Helenedal, Uddevalla kommun
Bostadsbutiken

2 895 000 kr

121 m²

8 rum

1 067 m² tomt

Etagevilla med en spännande planlösning över fyra plan. Tegelvilla med omlagt tak, omdränerat mm En helt underbar utemiljö på hörntomt med flera härliga uteplatser som altan i två plan i anslutning till huset, balkong med utgång från det översta planet samt naturligtvis det stora pooldäcket där poolen skänker en fantastisk livskvalitet för familjen. I anslutning till poolområdet ett vackert lusthus. Invändigt möter flera allrum, hela sex sovrum, badrum, två wc, duschrum och bastu, gott om förrådsutrymmen mm. Stort fristående dubbelgarage. Välkommen att boka dig på visning! Vi ses!

Opalvägen 2, Övre Unneröd, Uddevalla kommun

Opalvägen 2

Villa
Övre Unneröd, Uddevalla kommun
Bostadsbutiken

3 695 000 kr

152 m²

6 rum

897 m² tomt

Hörntomt! Flera sköna altandäck, bland annat med nedsänkt pool! Uterum! Bergvärme och solpaneler! En underbar villa på hörntomt som gränsar mot grönområde. Tegelvillan är i två plan med härligt ljus och generösa ytor. Garage i huskroppen och det är plats för flera bilar på den breda uppfarten. Här har man kunnat ladda bilarna och värma upp en pool och ändå ha låga driftskostnader tack vare nyligen installerade solpaneler och bergvärme (Senaste året gav till och med tillbaka pengar tack vare elstödet!). En helt magisk utemiljö med altandäck på entrésidan, en skyddad altan i trädgården med nedsänkt pool, ett uterum i anslutning till vardagsrummet och på ömse sidor om uterummet ytterligare altaner där plats finns för allt det den hängivne utekocken kan tänkas behöva. Trädgården har även plats för en friggebod samt gräsytor för lek och bus. Renoverat kök, två allrum, tre till fyra sovrum och gott om förrådsytor mm. Välkommen på visning!

Räkvägen 12, Lyckorna-Ljungskile, Uddevalla kommun

Räkvägen 12

Villa
Lyckorna-Ljungskile, Uddevalla kommun
Bostadsbutiken

3 795 000 kr

108 m²

4 rum

1 224 m² tomt

Här vill man bo! Omgärdad av grönska och en lättskött trädgård och flera sköna uteplatser! Altan i vinkel med plats för många! För golfaren är det en kort järnklubba ner till Lyckornas fina golfbana! Här finns garage och plats för bilar på uppfarten. Gata utan genomfartstrafik och med grönområde både framför huset och bakom huset. Här är nära till havet, vackra Villa Sjötorp, sköna strövområden mm Invändigt ljust och funktionellt med stort vardagsrum i vinkel med det öppna köket, tre sovrum, två badrum, generösa biutrymmen mm. Välkommen på visning - vi ses!

Kantarellstigen 2, Vännerberg, Uddevalla kommun

Kantarellstigen 2

Villa
Vännerberg, Uddevalla kommun
Bostadsbutiken

1 950 000 kr

90 m²

3 rum

685 m² tomt

Nu är det dags att ta på sig snickarbältet för här finns det lite att pyssla med! Med rätt inställning och arbetsvilja har dock detta hus potential att bli en riktig pärla. Med sin hörntomt, beläget på alltid lika populära Vännerberg, ges här förutsättningarna att forma ett hem från grunden, helt efter eget tycke och smak. I närområdet finner ni förskola/grundskola och Uddevalla centrum nås inom 5-10 minuter med bil. För den som gillar friluftsliv har ni fina skogsområden vid Bjursjön med alla dess fritidsaktiviteter som tex skidspår, cykelspår, isbana, löparspår, utomhusgym och bad. Varmt välkomna att boka Er för visning!

Orrevik 205, Orrevik, Uddevalla kommun

Orrevik 205

Villa
Orrevik, Uddevalla kommun
Bostadsbutiken

2 795 000 kr

136 m²

6 rum

1 662 m² tomt

Underbara Orrevik! Med endast en kort promenad ner till stranden ligger detta hus uppfört 1939. Här bor man lugnt och skyddat och där du följer solen från morgon till kväll. Stor tomt om 1.662 kvm och man har även nyttjanderätt på en stor markbit som hänger ihop med fastigheten. Altan mot havet och även en stenlagd uteplats vid entrésidan. Plats för flera bilar på uppfarten och en gjuten platts finns för ett påbörjat garage. Invändigt stort kök och generösa sällskapsutrymmen, fyra sovrum och gott om förvaring med sidovindar och i källaren mm. Bergvärme borgar för en god driftsekonomi. Välkommen på visning!

Flädergatan 3, Centralt, Uddevalla kommun

Flädergatan 3

Villa
Centralt, Uddevalla kommun
Bostadsbutiken

3 495 000 kr

170 m²

7 rum

906 m² tomt

Stor tvåplansvilla med källare som idag är uppdelad till två lägenheter. Entréplanet är integrerat med den inredda källaren och övervåningen nås via utvändig trappa. Ett ypperligt centralt läge men ändå lugnt, grönt och lummigt med skön natur runtomkring och många fina strövområden. En härlig uppvuxen gammal trädgårdstomt med fruktträd och växter, friggebod och växthus. Ett stort fristående garage om hela 49 kvm med egen luftvärmepump och det är verkligen gott om parkeringsplatser på ömse sidor av huset eller om man vill ha plats för husbil, båt etc. Två eldstäder, vedeldad bastu, uterum och balkong mm Fiber finns indraget. Luft/vattenvärme står för driften. Välkommen på visning!

Färgaregatan 14A, Centrum, Uddevalla kommun

Färgaregatan 14A

Lägenhet
Centrum, Uddevalla kommun
Bostadsbutiken

1 595 000 kr

75,5 m²

3 rum

3 778 kr/mån
21 126 kr/m²

3:a med bekvämt centrumläge ! Lägenheten ligger på våning två och har balkong i västerläge. Ett öppet, renoverat kök, två sovrum, helkaklat badrum med duschplats och vardagsrum med nylagd parkett och utgång till balkongen. Lugn, stabil och omtyckt bostadsrättsförening. Här finns en gemensam, välskött innergård, och ett eget litet gym finns i separat lokal i huset. Välkommen på visning!

  • Balkong
Bjällansås 320, Bokenäs, Uddevalla kommun

Bjällansås 320

Lägenhet
Bokenäs, Uddevalla kommun
Bostadsbutiken

2 495 000 kr

44,7 m²

2.5 rum

2 840 kr/mån
55 817 kr/m²

Nu har vi glädjen att få sälja lägenhet 302 i BRF Bokenäs som har ett högt, underbart läge med strålande havsutsikt! På entrésidan möter en uteplats och ut mot havet en rymlig balkong med markis som skydd för eftermiddag/kvällssolen och med en vacker vy ut mot havet. Invändigt en kvadratsmart planlösning med ett större sovrum och ett mindre, öppen lösning kök/vardagsrum och ett helkaklat badrum. Här finns möjligheten till ett kostnadsneutralt boende om man väljer att hyra ut sin bostad genom anläggingen när man inte är där själv. Här är en kort promenad ner till restaurang, bar, SPA, havsbad och bastu mm Utöver alla faciliteter inom anläggningen (spa, bastu, havsbad, restaurang/bar etc) så finns också möjlighet till att hyra kajaker o kanoter, SUP-brädor, tennis, mountainbike och andra aktiviteter och evenemang. Varmt välkommen på visning! Mer info om anläggningen: www.bokenas.com

  • Balkong
  • Uteplats
Hogenäs industriområde, Kungshamn, Sotenäs kommun

Hogenäs industriområde

Tomt
Kungshamn, Sotenäs kommun
Bostadsbutiken

1 825 000 kr

128 m² tomt

Nu har ni möjlighet att förvärva friköpta verksamhetslokaler på det redan välutvecklade Hogenäs industriområde. Här ges möjlighet att driva er verksamhet eller få tillgång till en smidig lagerlokal med bra tillgänglighet. Totalt finns det 26 lokaler fördelat på tre huskroppar. Samtliga har balkong, en del med utsikt mot Örnefjorden. Högt och synligt läge, stor asfalterad gårdsplan för smidiga transporter och en kort sträcka till väg 872. Fastigheterna har en yta om 110 kvm, med extra isolering, stora garageportar, fönster samt balkonger, värme via luftvärmepump, kommunalt VA och alla lokalerna är förberedda med bjälklag för entresol på en yta av ca 37 kvm. Takhöjd vid garageport ca 6,95m och den bakre delen ca 8,05m. Det gemensamma underhållet och driften av området i de tilldelade gemensamhetsanläggningarna kommer att skötas genom en samfällighet.

Herrestads Bua 126, null, Uddevalla kommun

Herrestads Bua 126

Villa
Uddevalla kommun
Bostadsbutiken

450 000 kr

1 689 m² tomt

Funderar Ni på att bygga? Ett högt skyddat läge inbäddat i grönska! Fastighet om 1.689 kvm. Här står idag ett gammalt fritidshus som sett sina bättre dagar och sidobyggnader som troligt också har gjort sitt. Kanske då dags för nya byggnader att få uppföras på fastigheten oavsett det är för fritidsboende eller permanentboende. Ett lantligt och naturskönt läge men ändå nära till Torp Köpcentrum, Uddevalla, Orust, Lysekil mm

Pirreliden 17, Utby, Uddevalla kommun
Pirreliden 17, Utby, Uddevalla kommun, bild 2
Pirreliden 17, Utby, Uddevalla kommun, bild 3

Pirreliden 17

Villa
Utby, Uddevalla kommun
Bostadsbutiken

Pris saknas

155 m²

6 rum

798 m² tomt

Nu säljer vi den sista fastigheten av tre! Villa Utby – nära till livet ! Nu finns det möjlighet att hitta ert drömboende på Utby, Uddevalla. Just nu uppförs tre st arkitektritade villor om 6 rok och ca 155 kvm boarea där två redan är sålda! Välkommen till mysiga Utby, nära till både havet, naturen och staden. Villorna håller en hög standard och har en exklusiv känsla där man har satsat på gedigna material och härliga färgval. För den som är tidigt ute finns det chans till att påverka materialvalen. Du kan enkelt starta dagen med en skogspromenad med avslutande morgondopp för att sedan snabbt ta dig till centrum med bil eller buss. I närområdet finns även skolor och omsorg och goda kommunikationer både norrut och söderut med busslinjer som Orust express, Lysekil - och Uddevalla/Torpbussarna. Torp resecentrum når du inom 5 minuters bilfärd från bostaden och där går det direktbussar till exempelvis Göteborg.

  • Premium

Visar alla 12