BostadsForm

BostadsForm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Umbragången 1, Åkered, Göteborgs kommun
  • Sön 11 aug kl 14:00

Umbragången 1

Radhus
Åkered, Göteborgs kommun
BostadsForm
4 950 000 kr
128 m²
5 rum
233,6 m² tomt

Upptäck detta charmiga gavelradhus i söderläge på Umbragången 1 i det populära och familjevänliga området Åkered. Här bor du bekvämt med närhet till både natur och stadens bekvämligheter. Perfekt för den växande familjen som söker ett trivsamt och funktionellt boende. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Halsviksvägen 42, Styrsö, Göteborgs kommun

Halsviksvägen 42

Villa
Styrsö, Göteborgs kommun
BostadsForm
5 300 000 kr
113 + 113 m²
9 rum
832 m² tomt

Drömmer du om en lugn och naturnära tillvaro utan att kompromissa med bekvämligheter? Då är detta hemmet för dig! Beläget på vackra Styrsö, erbjuder Halsviksvägen 42 en perfekt kombination av idylliskt läge och modern livsstil. Välkommen på visning!

Lilla Inägogatan 5, Gamla Lundby, Göteborgs kommun

Lilla Inägogatan 5

Lägenhet
Gamla Lundby, Göteborgs kommun
BostadsForm
4 000 000 kr
88 m²
3 rum
vån 1/2
6 141 kr/mån
45 455 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostadsrättslägenhet i det eftertraktade området Gamla Lundby i Göteborg! Denna ljusa och luftiga bostad erbjuder den perfekta balansen mellan stadens puls och lugna grönområden, vilket gör den idealisk för den som lämnar villalivet men fortfarande vill njuta av rymlighet och bekvämlighet. Gamla Lundby är känt för sina charmiga kvarter, rika på grönska och närhet till alla nödvändigheter. Här har du nära till shopping, restauranger, skolor och kommunikationer, samtidigt som du kan njuta av promenader i natursköna omgivningar. Lägenheten är genomgående ljus och smakfullt inredd med en genomtänkt planlösning som erbjuder både komfort och funktionalitet. Till lägenheten hör en egen garageplats, vilket gör vardagen extra smidig för den bilburne. Uteplatsen erbjuder en privat oas för avkoppling, odling eller umgänge. Denna lägenhet är det perfekta valet för dig som vill ha ett bekvämt och modernt boende i ett av Göteborgs mest charmiga områden. Missa inte chansen att göra denna pärla till ditt nya hem!

Kälkvägen 23, Gråbo Gråbohöjd, Lerums kommun

Kälkvägen 23

Villa
Gråbo Gråbohöjd, Lerums kommun
BostadsForm
3 600 000 kr
144 + 17 m²
5 rum
813 m² tomt

Välkommen till Gråbohöjd, en charmig och familjevänligt område som erbjuder en perfekt balans mellan lantlig fridfullhet och närheten till bekvämligheter. Här bor du i en välplanerad villa med lummig trädgård och grönskande omgivningar, vilket gör detta område idealiskt för dig som uppskattar ett lugnt och naturnära boende. Gråbohöjd är känd för sin natursköna miljö med vackra skogspartier och öppna fält som inbjuder till promenader, cykelturer och avkoppling i naturen. Området präglas av en trivsam villabebyggelse där varje hem har sin egen unika charm. Här får du möjligheten att njuta av en lummig trädgård, vilket ger en känsla av ro och frihet. Det här är en plats där grannskapet fortfarande har betydelse. Gråbohöjd är ett tryggt område där barnen kan leka fritt och där grannar hälsar på varandra. Lokala initiativ och föreningar ser till att skapa en gemenskap som värdesätter både trivsel och engagemang. Här känner du dig alltid välkommen! Trots sitt lantliga läge, har Gråbohöjd utmärkta kommunikationsmöjligheter och närhet till all nödvändig service. Inom bekvämt avstånd finns flera skolor, förskolor, och matbutiker. Dessutom är det enkelt att ta sig till centrala områden för ytterligare shopping, restauranger och kulturella upplevelser. Husen i Gråbohöjd kombinerar moderna bekvämligheter med klassisk arkitektur. Många fastigheter har välplanerade ytor med stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus, generösa uteplatser för sommarkvällar och välvårdade trädgårdar. Dessa hem erbjuder en hög standard som ger både komfort och stil. Gråbohöjd är inte bara en plats att bo på – det är en plats att skapa ett hem. Här har du alla förutsättningar för att bygga en trygg och trivsam framtid, i ett område som värdesätter både naturens skönhet och gemenskapens styrka. Oavsett om du är en växande familj, ett par som söker lugn och ro, eller en ensamstående som vill ha en trygg plats att kalla hem, så är Gråbohöjd det perfekta valet. Välkommen hem till Gråbohöjd – en plats där varje dag känns som en paus från vardagens stress, och där du får möjlighet att verkligen njuta av livet.

Lilla Ingebäcksvägen 28 A, Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Lilla Ingebäcksvägen 28 A

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
BostadsForm
2 500 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/2
5 198 kr/mån
32 468 kr/m²

Välkommen till detta trivsamma bostadsområde som erbjuder en harmonisk kombination av natur och bekvämlighet. Området omges av lummiga grönområden, vilket ger en lugn och avkopplande atmosfär. Här finner du närhet till både stadens puls och natursköna promenadstråk. De välskötta gemensamma ytorna gör detta till en idealisk plats för barnfamiljer och även för de som har sålt sin fastighet.

  • Balkong
  • Uteplats
Skånegatan 37B, Lorensberg, Göteborgs kommun

Skånegatan 37B

Lägenhet
Lorensberg, Göteborgs kommun
BostadsForm
3 800 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/6
2 967 kr/mån
65 517 kr/m²

På en av Göteborgs mest eftertraktade adresser och i en vacker välskött sekelskiftesfastighet anno 1913, erbjuder vi här en fin bostad med ett stenkast från Svenska Mässan Gothia Towers, nöjesparken Liseberg, multiarenan Scandinavium och kollektivtrafikknutpunkten Korsvägen. Dessutom några stenkast till och vi är på Göteborgarnas stolta paradgata Kungsportsavenyn.

Ringvägen 6, Västerhaninge, Haninge kommun

Ringvägen 6

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
BostadsForm
850 000 kr
20 m²
1 rum
vån 3/3
3 048 kr/mån
42 500 kr/m²

Söker ni efter lägenhet som är belägen högst upp i huset och med fransk balkong, då finner ni denna lägenhet om 20 kvm belägen på våning 3 av 3. Perfekt studentbostad, övernattningslägenhet eller som den första lyan. Välkommen på visning!

Rambergsvägen 25B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Rambergsvägen 25B

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
BostadsForm
1 395 000 kr
36 m²
2 rum
vån 1/3
4 569 kr/mån
38 750 kr/m²

Trivsam lägenhet som kombinerar boendeytan och föreningens innergårdar med ett bra läge i ett eftertraktat område nära både grönområden, butiker och centrala Göteborg. Lägenheten bjuder på sovrum, vardagsrum, kök, badrum samt såväl vindsförråd som källarförråd.

Blåsvädersgatan 8, Biskopsgården, Göteborgs kommun

Blåsvädersgatan 8

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
BostadsForm
1 950 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 8
3 917 kr/mån
27 273 kr/m²

Jag har nu nöjet att erbjuda en mycket fin lägenhet som nyligen har renoverats. Lägenheten ligger högst upp i huset med en inglasad balkong mot öster - en fantastisk utsikt över Hisingen och bort mot Göteborgs stad - perfekt för morgonkaffet! Promenadavstånd till både affärer och kommunikation. Varmt välkomna att boka visning - måste ses!

Sagogången 38, Hisings Backa Sagogången, Göteborgs kommun

Sagogången 38

Lägenhet
Hisings Backa Sagogången, Göteborgs kommun
BostadsForm
1 800 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/2
5 810 kr/mån
22 785 kr/m²

Söker ni efter bostad i Hisings Backa, då finner ni denna lägenhet om 79 kvm belägen på våning 1 av 2. Bostaden bjuder på ljust kök, vardagsrum med utgång till stor balkong, två sovrum och helkaklat badrum. Välskött förening som erbjuder en gårdar med lekplatser, grönska och aktiviteter för alla åldrar. Nära till buss där du tar dig in till centrala stan.

Lenvädersgatan 15, Biskopsgården, Göteborgs kommun

Lenvädersgatan 15

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
BostadsForm
1 150 000 kr
52 m²
2 rum
4 312 kr/mån
22 115 kr/m²

Jag har nu nöjet att erbjuda en mycket trivsam och bra planerad lägenhet om 2 rum och kök. Balkong med västerläge. Genomgående fina ytskikt. Här bor man med närhet till service vid Friskväderstorget, samt naturen kring Svarte mosse. Promenadavstånd till kommunikation, spårvagnshållplats med 3 linjer in till city på ca 16 min. Varmt välkommen att boka visning!

Fagergläntan 77, Hisings Kärra Fagerdal, Göteborgs kommun

Fagergläntan 77

Fritidshus
Hisings Kärra Fagerdal, Göteborgs kommun
BostadsForm
855 000 kr
30 m²
2 rum
225 m² tomt

Härligt läge i populärt koloniområde. Lugnt och fritt läge med odlingsmöjligheter. Något för er som vill ha en stuga nära centrum och med goda kommunikationer men i ett rofyllt och naturnära område. Kolonisterna har tillgång till vatten och avlopp i stugorna året runt, vilket gör att man kan vistas här vintertid.

Visar alla 12