Mäklare Stefan Svensson

Stefan Svensson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Fjärde Långgatan 23, Linné Masthugget, Göteborgs kommun

Fjärde Långgatan 23

Övrigt
Linné Masthugget, Göteborgs kommun
BostadsForm

1 250 000 kr

47,8 m²

2 rum

2 362 kr/mån

Nu erbjuder vi ett tillfälle att förvärva en trevlig och modern bostadsrättslokal med ett bra läge intill Linnégatan och Masthuggstorget. Här bor och verkar väldigt många människor. Lokalen är lämplig att använda som kontor, frisörsalong/skönhetssalong/nagelstudio mm. Här finns möjlighet att bygga sitt eget koncept. Avgiften per månad är 2 362 kr + moms och i avgiften ingår vatten och värme.

Mellangårdsvägen 20, Kärrdalen, Göteborgs kommun

Mellangårdsvägen 20

Radhus
Kärrdalen, Göteborgs kommun
BostadsForm

3 400 000 kr

94 m²

3 rum

384 m² tomt

Bekvämt och bra boende för alla åldrar med ett tyst och lugnt läge på återvändsgata i familjevänliga Kärrdalen. Planlösningen är bra planerad med två bra sovrum samt ett loft som kan användas som ytterligare ett sovrum, kök med separat matplats och behagligt vardagsrum. Mysigt uterum och lummig trädgård på baksidan och på framsidan finns stenbelagd uteplats. Parkeringsplats i form av garage. Trivsamt och lugnt område med friköpt tomt. Alldeles i anslutning finns Göteborgs största park, Hisingsparken, där det finns elbelysta motionsbanor i olika distanser. Närhet till Kärrdalens populära förskola samt till låg-/mellanstadieskola.

Älvefjordsgatan 9, Jättesten Lundby Kyrbyn, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår

Älvefjordsgatan 9

Villa
Jättesten Lundby Kyrbyn, Göteborgs kommun
BostadsForm

4 500 000 kr

125 m²

5 rum

604,9 m² tomt

Söker ni efter en familjevilla, då finner ni detta "Skärgårdshus" om 125 kvm fördelat på 1 1/2-plan med källare. Lämplig villa för generationsboende, uthyrning av något av planen eller uthyrning av bägge planen. Entréplanet bjuder på kök, vardagsrum, matsal, sovrum och veranda. Övre plan bjuder på kök, badrum, sovrum, vardagsrum, klädkammare och förvaring i form av sidvindar/skrubbar. Källarplan med tvättstuga, toalett och flera förrådsrum. Härligt soligt läge på den friköpta tomten som har stor gräsmatta. I trädgården finner man en väletablerad trädgård med päronträd, körsbärsträd, smultron, krusbär, rabarber, rhododendronbuskar och pioner. Älvefjordsgatan 9 är beläget i ett populärt område med närhet till natur, förskola, skola och kommunikationer. Trevliga och hjälpsamma grannar, gångavstånd till spårvagnen, Lidl och återvändsgata med natursköna omgivningar. Välkommen på visning!

Visar alla 3