Mäklare Magnus Larsson

Magnus Larsson

Om mig

Magnus började som fastighetsmäklare hos Bostadsrättsspecialisten 1999. Magnus är en av Stockholms mest anlitade och högpresterande mäklare med ett tydligt fokus på försäljningsresultat och nöjda kunder. Magnus har ett stort engagemang, passion och en brinnande målmedvetenhet i varje affär vilket resulterar till fina rekommendationer och mängder av återkommande kunder. Från och med 2023 är han en del av Tradition Mäkleri.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hälsingegatan 10 A, 4 tr, Vasastan, Stockholms kommun
  • Sön 26 maj kl 13:30

Hälsingegatan 10 A, 4 tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
7 950 000 kr
67 m²
2.5 rum
vån 4/4
3 822 kr/mån
118 657 kr/m²

Med ett strålande ljust, öppet och fritt läge, högst upp (endast en etagevåning ovanför) i vacker fastighet från 1906 bjuds ett inynsskyddat drömboende i underbar parkmiljö i Vasastan med grönskande parkutsikt över Hälsingehöjden. I denna magiskt fina och optimerade sekelskifteslägenhet om 67 kvm fördelade på 2,5 rum, varav 1-2 sovrum och svårslagna sällskapsytor mellan kök och vardagsrum, finns allt man kan önska av stil, design och genuin "våningskänsla". Lägenheten har på senare tid varsamt renoverats där moderna lösningar och sober färgsättning samsas med vackra detaljer i sekelskiftesstil. Mycket generös takhöjd om ca 3,20 meter med stuckaturer, vita snickerier, bröstpaneler, väggfält, franska pardörrar och ljust laserade plankgolv samt högresta fönsterpartier i bredd mot parken. Planlösningen är ytterst väldisponerad och tillgänglig, mer eller mindre med funktionen av en 3:a. Magnifik rymd och flödande ljusinsläpp till väl tilltagna och sociala sällskapsytor med vardagsrum och stilsäkert kök i en öppen planlösning. Vardagsrummet är mycket spatiöst och ger plats för både soffgrupp och matsalsbord. Köket är välutrustat med komplett maskinell utrustning och förvaring i dubbla rader till taket. Stort "master bedroom" med plats för dubbelsäng och platsbyggd förvaring. Vägg i vägg med sovrummet finns ett "halvrum", väl användbart som sov-, barn-, gäst- eller arbetsrum. Hall med plats för ytterkläder och ett kaklat badrum med dusch, toalett och handfat på förvaringskommod. Kombinationen av det svårslagna parkläget, den populära adressen, läget i fastigheten och våningens historiska attribut och sagolika känsla, ger ett hem utöver det vanliga. Välskött förening som äger marken och har god ekonomi.

  • Plus
  • Hiss
Kungstensgatan 60, 1 tr, Vasastan, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Kungstensgatan 60, 1 tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
9 495 000 kr
74 m²
4 rum
vån 1/5
3 118 kr/mån
128 311 kr/m²

I klassiska Vasastadskvarter och i fastighet uppförd år 1887-1890, på en av Stockholms bästa adresser mellan Odenplan, Vasaparken och Tegnèrlunden, har vi nu glädjen att presentera denna underbara, stilrena och familjevänliga fyrarummaren i absolut toppskick. Tillgång till egen uteplats med eftermiddag och kvällssol ger "villakänsla" - mitt i stan! Lägenheten är smakfullt totalrenoverad under 2021 i ett stilsäkert utförande med detaljer i sekelskiftesstil såsom en imponerande takhöjd om ca 3,50 meter med dekorativa stuckaturer och rosetter, ljuspigmenterade parkettgolv, golvsocklar, spegelmönstrade dörrar och snickerier samt högresta fönsterpartier som ger ett behagligt ljusinsläpp. Detta i kombination med fina och moderna materialval, sobra kulörer och massor av smarta förvaringslösningar ger bostaden karaktär och en känsla som slår det mesta. Planlösningen är verkligen optimerad, den är genomgående från gården till gatan och har ett ljusflöde från dubbla väderstreck. Sociala sällskapsytor genom vardagsrum och kök. Vardagsrummet med platsbyggda bokhyllor och plats för både soffgrupp och matsalsbord. Hjärtat av bostaden är köket, platsbyggt och effektivt planerat med luckor i ljus ton, bänkskivor i komposit och komplett maskinell utrustning. Tre bra sovrum ligger ostört in mot gården. Ett "master bedroom" med plats för dubbelsäng och förvaring. Två mindre sovrum som utmärkt disponeras som barnrum, varav det ena har utgång till uteplatsen och innergården. Entré och hall med platsbyggd förvaring. Badrum i ett stilsäkert utförande med golvvärme, vägghängd WC, handfat på kommod med draglådor och dusch med både hand- och takdusch. Lägenheten är en sann sekelskiftesdröm, unik i sitt slag tack vare sitt förträffliga läge i parkmiljö i Vasastan och med allt man kan önska av stil och genuin känsla. Föreningen är mycket välskött, äger marken och har en synnerligen god ekonomi med låg skuldsättning (4.968:-/kvm bostadsrättsyta), en kassa på ca 9 mkr och goda intäkter från hyreslokaler. Föreningen har dessutom 4 st återstående hyresrättslägenheter som dold framtida tillgång och en stor innergård med plats för både lek och socialt umgänge samt två stora orangerier som disponeras fritt av föreningens medlemmar.

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 2