Tradition Mäkleri

Tradition Mäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sigtunagatan 16, vån 3, Vasastan - invid Vasaparken, Stockholms kommun
 • Sön 10 dec kl 12:00
Sigtunagatan 16, vån 3, Vasastan - invid Vasaparken, Stockholms kommun, bild 2
Sigtunagatan 16, vån 3, Vasastan - invid Vasaparken, Stockholms kommun, bild 3

Sigtunagatan 16, vån 3

Lägenhet
Vasastan - invid Vasaparken, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
11 995 000 kr
110,3 m²
3 rum
vån 3/4
5 473 kr/mån
108 749 kr/m²

Invid Vasaparken hittar Ni denna ljusa sekelskifteslägenheten disponerad över 110,3 kvm. Lägenheten ligger på våning 3/4 och erbjuder stora sociala ytor med fyra fönster i fil, master bedroom mot innergården samt ett mindre rum som med enkelhet kan göras om till ett sovrum mot innergården, stort badrum med bastu, gäst WC, en kakelugn & fyra öppna spisar samt en arbetshörna. Genomgående högt i tak & stora fönsterpartier. Välskött & bra ekonomisk förening. Föreningen har påbörjat en dialog om att eventuellt exploatera råvinden för att bygga vindslägenheter vilket skulle kunna innebära att huset får hiss. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information & visning.

 • Premium
 • Balkong
Västmannagatan 50, vån 6, null, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Västmannagatan 50, vån 6

Lägenhet
Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
10 495 000 kr
123 m²
5 rum
vån 6/7
7 762 kr/mån
85 325 kr/m²

Föreningen har 22:a nov 2023 avtalat med en köpare att sälja BRF:ens garage i två våningar och de två kommersiella lokalerna i markplan för 50 miljoner kronor. BRF:en har i dagsläget ca 20 miljoner i kassan och ca 69 miljoner i lån och i teorin blir alltså BRF:en skuldfri efter affären. Exakt hur pengarna används har inte beslutats, och det kan sannolikt bli så att BRF:en väljer att behålla en del av pengarna som kassa och låter ett mindre lån kvarstå. Försäljningen av garaget och lokalerna innebär också att BRF:en tar ett stort steg mot att bli en äkta bostadsrättsförening. Tillträde för köparen är september 2024. Affären är villkorad av att den godkänns på extra stämma som kommer att hållas inom kort. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information. Suverän och ljus familjelägenhet näst högst upp i huset med balkong mot innergården. Fyra vilsamma sovrum mot innergården samt vardagsrum & kök mot Västmannagatan. Förutom detta erbjuder lägenheten ett stort badrum, en gäst-wc och bra förvaringsmöjligheter. Kanonläge invid Odenplan med dess utbud & kommunikationer. Garage finns i huset med lediga platser för 2,600kr/mån.

 • Balkong
 • Hiss
Nytorgsgatan 15, 2 tr, Södermalm, Stockholms kommun

Nytorgsgatan 15, 2 tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
5 975 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/5
3 610 kr/mån
106 696 kr/m²

Välkommen till en suverän lägenhet om 56 ljusa och synnerligen välplanerade kvm i mycket bra skick. Läget är en dröm i klassiska kulturkvarter med några av stans vackraste vyer alldeles runt knuten och ett stenkast från myllrande restaurang- och affärsliv. Invid Katarina Kyrka på Katarinaberget, i ett välskött och välbevarat funkishus från 1938. De tidstypiska detaljerna är på plats såsom härlig takhöjd, fiskbensparkett, fina snickerier, öppen spis samt stora fönster vetter mot föreningens innergård, vilket både ger ett ostört läge och trevlig utsikt med mycket grönska under sommarhalvåret. Planlösningen är perfekt med välkomnande hall, stora sällskapsytor, utmärkt kök, lättmöblerat vardagsrum med fungerande öppen spis och utgång till balkong. Sovrum med plats för dubbelsäng och ett snyggt badrum. Gården, med utemöbler och grill. Föreningen har även två takterrasser med vacker utsikt över staden. Trygg och stabil förening som är äkta och äger marken. Kvarteren är lugna, idylliska och fantastiska att bo i, och som boende mitt emellan Nytorget och Mosebacke behöver man heller inte sakna restauranger och nöjesliv.

 • Balkong
 • Hiss
Bragevägen 1, 3 tr, Östermalm - Lärkstaden, Stockholms kommun
Bragevägen 1, 3 tr, Östermalm - Lärkstaden, Stockholms kommun, bild 2
Bragevägen 1, 3 tr, Östermalm - Lärkstaden, Stockholms kommun, bild 3

Bragevägen 1, 3 tr

Lägenhet
Östermalm - Lärkstaden, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
15 975 000 kr
82 m²
3 rum
vån 3/3
2 806 kr/mån
194 817 kr/m²

Med ett ypperligt läge i Lärkstan och i det första kvarteret invid Engelbrektskyrkan på Bragevägen 1 saluförs nu en klassisk och mycket vacker hörnvåning om tre rum och 82 kvm. Våningen är idylliskt och ogenerat belägen högst upp i nationalromantisk och representativ fastighet från 1915, ritad av arkitekt Anton Wallby, och har en enastående fri utsikt mot kyrkan, kringliggande takåsar och Stockholms stadssilhuett i fonden. Våningen är strålande ljus och ytterst välplanerad, den är varsamt renoverad och i ett smakfullt utförande med detaljer i 1910-talsstil. Genomgående vacker och oljad fiskbensparkett, välvda tak med generös höjd och listverk, bröstpaneler och väggfält, spegelmönstrade dörrar och snickeridetaljer, trycken och spanjoletter, garderober och klädkammare samt stora fönsterkupor i original med djupa nischer och spröjsat, glasblåst glas i dubbla väderstreck som ger ett rikligt ljusinsläpp och en känsla av rymd. Härliga sällskapsytor genom vardagsrum, kök och matsal (alternativt sovrum). Vardagsrummet är väl tilltaget med platsbyggda bokhyllor och plats för soffgrupp. Köket i klassisk och tidsenlig stil från Ballingslöv med tillhörande matplats är välutrustat med god förvaring och komplett maskinell utrustning från bl a Smeg. Matsalen/sovrummet intill angränsar till både köket och vardagsrummet. Rummen har stora fönsterkupor med magnifika vyer. Ett större "master bedroom" ligger privat och avskilt från sällskapytorna. Här ges plats för dubbelsäng. Tambur och hall med bra rumssamband och garderober i original. Badrum med dusch och toalett samt separat gäst-WC med toalett, handfat och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Sällsynt tillfälle att förvärva ett boende i en av Lärkstans allra vackraste fastigheter belägen i korsningen av Bragevägen och Engelbrekts kyrkogata. Klassisk "townhouse"-lik byggnad om tre våningsplan med hiss, tidstypisk tegelbeklädd fasad och brutna tegeltak, grönskande förgårdar samt vacker entré och trapphus med handmålad dekor och fönster med blyinfattat glas. Synnerligen välskött förening som äger marken och har en låg skuldsättning.

 • Premium
 • Hiss
Norrtullsgatan 22, Vasastan, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Norrtullsgatan 22

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
14 500 000 kr
132 m²
4 rum
vån 2/6
3 974 kr/mån
109 848 kr/m²

Välkommen till en suverän sekelskiftesfyra om 132 ljusa och välplanerade kvm. Läget är fantastiskt i gemytliga och lugna vasastadskvarter invid Tre Liljor. Genomgående planlösning med härliga sällskapsytor i form av ett stort och lättmöblerat vardagsrum samt rymligt kök med balkong, kakelugn och plats för stora middagar. Tre sovrum, snyggt badrum och gott om förvaring. De tidstypiska detaljerna är på plats såsom högt till tak (3,25 meter) med stuckatur och takrosetter, pardörrar, furugolv, generösa och vackra ljusinsläpp samt fina snickerier. Trygg och stabil förening med mycket god ekonomi och välskött fastighet. Belåningsgraden är synnerligen låga 2640 kr/kvm. Föreningen bildades 1996, man äger marken och är en äkta förening. Missa inte detta tillfälle, här trivs man! Välkommen på visning.

 • Balkong
 • Hiss
Kungsholmsgatan 12, 6 tr, Kungsholmen, Stockholms kommun

Kungsholmsgatan 12, 6 tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
7 995 000 kr
57 + 18 m²
2.5 rum
vån 6/6
2 388 kr/mån
140 263 kr/m²

I vacker och välvårdad fastighet från 1908, på bra och central Kungsholmsadress med ett ypperligt läge mellan Stadshuset, Rådhuset, Kungsholms kyrka och Kungsholmstorg, saluförs nu denna suveräna, stilsäkra och strålande ljusa vindsvåning om 75 väldisponerade m² i "levnadsyta" (57 m² boyta + 18 m² biyta). Via helglasade skjutdörrar ges access till en insynsskyddad takterrass. Terrassen om ca 7 m² erbjuder ett möblerbart och insynsskyddat uterum med plats för bord, stolar och grill samt fri utsikt mot himmel och över kringliggande takåsar. Här finns markis, utebelysning och infravärme. Våningen är i ett mycket gott skick och har en fantastisk karaktär och snygg design vilket ger en oslagbar känsla. De typiska vindsdetaljerna är på plats såsom högt till taknock, snedtak, fönsterkupor och takfönster. Ny dimbar belysning med Plejdsystem och inbyggda högtalare i hall och badrum är installerade och går att ansluta till exempelvis ett Sonossystem. Lägenheten är smakfullt renoverad och planlösningen är optimerad, genomgående och utmärkt disponerad, onekligen med funktionen av en 3:a, med bra förvaring och öppna och sociala sällskapsytor mellan kök och vardagsrum. Nytt kök från Arredo 3 med integrerade vitvaror, bänkskiva Dekton, matplats och utgång till terrassen. Vardagsrum med plats för soffgrupp och TV-möbel. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och bra, platsbyggd förvaring. Hall med garderober och förvaring. Stort, helkaklat badrum likt ett tornrum med klinkergolv och golvvärme, både badkar och dusch, WC, handfat på kommod och tvättmaskin samt torktumlare "side by side". Via spiraltrappa nås ett smart sovrumsloft med glasräcke, takfönster och inbyggd förvaring. Trygg och stabil förening med välskött fastighet, god ekonomi, stark kassa och positivt kassaflöde. Per 2022-12-31 uppgick kassan till ca 1.137.000:- och ca 937.000:- i intäkter från lokalhyresgäster vilket bidrar till medlemmarnas låga avgifter. Föreningen är äkta och äger marken.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Grönviksvägen 189, Bromma - Nockeby, Stockholms kommun

Grönviksvägen 189

Lägenhet
Bromma - Nockeby, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
2 695 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/2
2 574 kr/mån
67 375 kr/m²

Med sjöutsikt och pool i föreningen! Med ett av Brommas bästa lägen ligger denna charmiga etta med sjöutsikt och pool i föreningen! Vacker fastighet från 1929 på eftertraktade Grönviksvägen. Man når man bostaden via en privat ingång. Lägenheten ligger i ett flerfamiljshus med utsikt över Mälaren och natursköna Kärsjön.

 • Uteplats
Sandhamnsgatan 75F, 4 av 4 tr., Gärdet - Östermalm, Stockholms kommun

Sandhamnsgatan 75F, 4 av 4 tr.

Lägenhet
Gärdet - Östermalm, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
9 200 000 kr
90 m²
3 rum
vån 4
4 861 kr/mån
102 222 kr/m²

Välkommen till en suverän lägenhet i absolut toppklass med rymd, karaktär och alla bekvämligheter. Högst upp, härligt läge med ogenerad och vidsträckt utsikt över Ladugårdsgärdet via ca 4,5 meter höga fönsterpartier från golv till tak. Stilrent kök från Italienska Varenna Poliform med komplett maskinell utrustning i öppen planlösning mot vardagsrum. Toppmodernt, helkaklat badrum med vägghängd WC, tvättställ, handdukstork, tvättmaskin/torktumlare och dusch. Två bra sovrum varav det ena med utgång till balkong med eftermiddagssol. Snyggt och rymligt loft ovanför köket, perfekt som hemmakontor. Genomgående smart och effektiv förvaring! Föreningen har även flera soliga takterrasser för medlemmarna. Garageplats finns i huset. Här bor man på första parkett till idylliska Ladugårdsgärdet i populära och omtyckta fastigheten 79 & Park ritat av prisbelönta arkitektbyrån BIG (Bjarke Ingels Group). Direkt närhet till vatten, grönområden och Djurgården, men också bara några minuter bort från pulsen kring Östermalm och City. Missa inte detta tillfälle, här trivs man!

 • Balkong
 • Hiss
Folkskolegatan 20, 4 tr, Södermalm, Stockholms kommun

Folkskolegatan 20, 4 tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
2 795 000 kr
26 m²
1 rum
vån 4/5
2 165 kr/mån
107 500 kr/m²

Med ett högt och tyst läge på lugna Folkskolegatan finns nu denna fina 20-talspärla till salu! Här bor du med ett insynsskyddat och fritt läge mot grönska efter lugn enkelriktad gata. Välbevarad 20-talscharm och generös takhöjd som gör det lätt att trivas.

 • Hiss

Visar alla 9