Mäklare Jan Borild

Jan Borild

Om mig

Jag är en av Stockholms mest anlitade mäklare med ett tydligt fokus på försäljningsresultat och nöjda kunder. Jag är rätt fastighetsmäklare för dig som ställer höga krav och vill anlita en kompetent person med driv och stor erfarenhet. Jag är stolt över att alltid ha återkommande kunder. Rak och tydlig kommunikation, stor kunnighet i yrket i kombination med en omsorgsfull och säljande personlighet. Välkommen på en av mina visningar eller kontakta mig så berättar jag gärna mer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Nytorgsgatan 15, 2 tr, Södermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Nytorgsgatan 15, 2 tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
5 975 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/5
3 610 kr/mån
106 696 kr/m²

Välkommen till en suverän lägenhet om 56 ljusa och synnerligen välplanerade kvm i mycket bra skick. Läget är en dröm i klassiska kulturkvarter med några av stans vackraste vyer alldeles runt knuten och ett stenkast från myllrande restaurang- och affärsliv. Invid Katarina Kyrka på Katarinaberget, i ett välskött och välbevarat funkishus från 1938. De tidstypiska detaljerna är på plats såsom härlig takhöjd, fiskbensparkett, fina snickerier, öppen spis samt stora fönster vetter mot föreningens innergård, vilket både ger ett ostört läge och trevlig utsikt med mycket grönska under sommarhalvåret. Planlösningen är perfekt med välkomnande hall, stora sällskapsytor, utmärkt kök, lättmöblerat vardagsrum med fungerande öppen spis och utgång till balkong. Sovrum med plats för dubbelsäng och ett snyggt badrum. Gården, med utemöbler och grill. Föreningen har även två takterrasser med vacker utsikt över staden. Trygg och stabil förening som är äkta och äger marken. Kvarteren är lugna, idylliska och fantastiska att bo i, och som boende mitt emellan Nytorget och Mosebacke behöver man heller inte sakna restauranger och nöjesliv.

  • Balkong
  • Hiss
Sandhamnsgatan 75F, 4 av 4 tr., Gärdet - Östermalm, Stockholms kommun

Sandhamnsgatan 75F, 4 av 4 tr.

Lägenhet
Gärdet - Östermalm, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
9 200 000 kr
90 m²
3 rum
vån 4
4 861 kr/mån
102 222 kr/m²

Välkommen till en suverän lägenhet i absolut toppklass med rymd, karaktär och alla bekvämligheter. Högst upp, härligt läge med ogenerad och vidsträckt utsikt över Ladugårdsgärdet via ca 4,5 meter höga fönsterpartier från golv till tak. Stilrent kök från Italienska Varenna Poliform med komplett maskinell utrustning i öppen planlösning mot vardagsrum. Toppmodernt, helkaklat badrum med vägghängd WC, tvättställ, handdukstork, tvättmaskin/torktumlare och dusch. Två bra sovrum varav det ena med utgång till balkong med eftermiddagssol. Snyggt och rymligt loft ovanför köket, perfekt som hemmakontor. Genomgående smart och effektiv förvaring! Föreningen har även flera soliga takterrasser för medlemmarna. Garageplats finns i huset. Här bor man på första parkett till idylliska Ladugårdsgärdet i populära och omtyckta fastigheten 79 & Park ritat av prisbelönta arkitektbyrån BIG (Bjarke Ingels Group). Direkt närhet till vatten, grönområden och Djurgården, men också bara några minuter bort från pulsen kring Östermalm och City. Missa inte detta tillfälle, här trivs man!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2