Mäklare Hina Khatana

Hina Khatana

Om mig

Säljer dubbelt så mycket som mina konkurrenter i Östberga! Redan under skoltiden bestämde jag mig för mäklaryrket och som 20-åring påbörjade jag min karriär i Östberga/Älvsjö. Med många rekordpriser, nöjda kunder och en oslagbar marknadsföring blev jag marknadsledande på en väldigt kort tid. Många av mina kunder flyttar inom Östberga vilket är ett gott tecken på att här stormtrivs man och det gör även jag!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Onsalagränd 1, sv, Östberga/Älvsjö, Stockholms kommun

Onsalagränd 1, sv

Lägenhet
Östberga/Älvsjö, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
2 095 000 kr
66 m²
2 rum
5 422 kr/mån
31 742 kr/m²

* Sällan till salu * Modern planlösning * Högt i tak * Rejäl balkong med fri utsikt Äntligen en lägenhet i ett utav dessa populära hus byggda av JM! Högt i tak, stora fönsterpartier och modern arkitektur är det som definierar denna lägenhet. De är sällan till salu och är väldigt populära. När ni stiger in i bostaden möts ni av den härliga atmosfären som skapas tack vare de stora fönsterpartierna och den generösa takhöjden. Bostaden har ett sovrum i ett ostört läge med utrymme för en större säng och skrivbord om så önskas. Vardagsrummet är lättmöblerbart och är öppet mot köket. Köket är i fräscht skick med goda förvarings – och arbetsmöjligheter. Här ryms ett matbord. Balkongen är enorm och är belägen i bästa solläge med sol från morgon till eftermiddag. Balkongen är formad som bokstaven L och går längs två väggar av byggnaden. Då balkongen är väldigt djup är det lättare att möblera och här kan ett större sällskap sitta och njuta av trevliga middagar. Utsikten är fri! Badrummet är helkaklat med både tvättmaskin och torktumlare. Storleken på badrummet är perfekt då man får plats med allt som behövs. I lägenheten finns även ett förråd som kan användas som ett kontor, klädkammare etc. Genomgående parkettgolv och målade väggar.

  • Balkong
  • Hiss
Stamgatan 42, vån 2, Gamla Östberga/Älvsjö, Stockholms kommun

Stamgatan 42, vån 2

Lägenhet
Gamla Östberga/Älvsjö, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
2 150 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 310 kr/mån
30 935 kr/m²

Fantastisk lägenhet med genomgående smakfull renovering! På andra våningen finner ingången till denna härliga och moderna 3:a som det bara är att flytta in till. Här har det renoverats med stilrena färger och materialval som fyller dagens moderna standard. Bostaden har ett genomgående fint parkettgolv och ljusa färger på väggarna. Planlösningen är optimal. Lägenheten erbjuder ett vackert kök med träinslag och goda arbets- och förvaringsytor. Köket har full köksutrustning installerad. I bostaden finns två sovrum varav ena ligger alldeles intill köket. Detta rum passar perfekt som ett barnrum/gästrum eller kontor. Det finns även en inbyggd klädkammare. Det stora sovrummet har sin ingång från vardagsrummet och går att fördela i två delar med varsin ingång om så önskas (se planritning). Sovrummet är stort och rymmer en dubbelsäng, skrivbord och annat önskat möblemang. Vardagsrummet är rejält och otroligt ljust tack vare de stora fönsterpartierna med trevligt ljusflöde. Här är det lätt att möblera och det finns även utrymme för ett större matbord om så önskas. Anslutningen till balkongen ligger också här. Balkongen är belägen i sydväst med sol hela dagen! Badrummet (och köket) är stambytt och helkaklat. Här är det även förberett för tvättmaskin.

  • Plus
  • Balkong
Stamgatan 29, vån 1, Gamla Östberga/Älvsjö, Stockholms kommun

Stamgatan 29, vån 1

Lägenhet
Gamla Östberga/Älvsjö, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
1 795 000 kr
48 m²
2 rum
3 817 kr/mån
37 396 kr/m²

Superfin 2:a med den perfekta vyn över Älvsjös takåsar! På första våningen finner ni ingången till denna smart planerade 2:a i ett genomgående fräscht skick. Här bor man helt ostört och helt utan insyn. Hallen är välkomnande med goda avhängningsmöjligheter. Här finns två inbyggda garderober. Anslutningen till det stambytta badrummet ligger också. Det helkaklade badrummet är fräscht med en kommod, spegelskåp samt dusch. Här är det även förberett för tvättmaskin. Vardagsrummet är otroligt ljust tack vare de stora fönsterpartierna. Det är väldigt lätt att möblera och man får plats med det mesta. Det trevliga köket är erbjuder en god arbetsyta samt förvaringsyta. Som köksutrustning finner ni en inbyggd mikro och ugn, spis med fläkt, integrerad diskmaskin samt kyl/frys. Sovrummet, som har sin ingång från den inre hallen, är lagom stort och rymmer en dubbelsäng, skrivbord samt garderober.

Knäredsgränd 8, BV, Östberga/Älvsjö, Stockholms kommun

Knäredsgränd 8, BV

Lägenhet
Östberga/Älvsjö, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
1 795 000 kr
57 m²
2 rum
4 510 kr/mån
31 491 kr/m²

Nu har ni chansen att köpa denna pärla med egen ingång! Föreningen säljer denna 2:a som har genomgående fräscha ytskikt och en optimal planlösning. Balkongen är inglasad och belägen i sydväst med sol från morgon till kväll. Köket är i originalskick med goda förvarings- och arbetsmöjligheter. Här finns ett stort fönster med ett trevligt ljusflöde samt plats för ett matbord. Sovrummet är lagom stort med utrymme för en säng samt annat önskat möblemang. I den inre hallen finner ni även en rejäl klädkammare som även kan nyttjas som ett arbetsrum. Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerbart. Det stambytta och enorma badrummet är helkaklat i färgerna vit och svart. Här finns även en tvättmaskin samt ett fönster för vädring.

Visar alla 4