Mäklare Hina Khatana

Hina Khatana

Om mig

Säljer dubbelt så mycket som mina konkurrenter i Östberga! Redan under skoltiden bestämde jag mig för mäklaryrket och som 20-åring påbörjade jag min karriär i Östberga/Älvsjö. Med många rekordpriser, nöjda kunder och en oslagbar marknadsföring blev jag marknadsledande på en väldigt kort tid. Många av mina kunder flyttar inom Östberga vilket är ett gott tecken på att här stormtrivs man och det gör även jag!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stamgatan 35, vån 2, Gamla Östberga/Älvsjö, Stockholms kommun

Stamgatan 35, vån 2

Lägenhet
Gamla Östberga/Älvsjö, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
2 195 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 310 kr/mån
31 583 kr/m²

En 3:a i den efterlängtade delen av Stamgatan finns nu till salu! Balkongen är inglasad och är belägen i sydväst, alldeles perfekt för alla soldyrkare!

Stamgatan 90, vån 2, Gamla Östberga/Älvsjö, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Stamgatan 90, vån 2

Lägenhet
Gamla Östberga/Älvsjö, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
2 395 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/7
5 773 kr/mån
30 705 kr/m²

Sällan till salu! Äntligen en perfekt 3:a i ett utav föreningens mest attraktiva och efterfrågade hus! Här finns både hiss och en fantastisk vy över den rejäla balkongen som lägenheten erbjuder. Smarta och väl tilltagna ytor är bl. a det som definierar lägenheten tillsammans med det otroliga ljusflödet från samtliga fönsterpartier. Enormt och välplanerat kök som passar perfekt den som älskar att laga mat. Här erbjuds en stor arbetsyta samt full köksutrustning. Ett stort matbord ryms alldeles intill de stora fönsterpartierna. Vardagsrummet är öppet och är lätt möblerbart. Här finns även utgången till den stora balkongen. Vyn från balkongen är helt insynsskyddad och man ser ut bl.a Stamparken. Den rejäla balkongen är inglasad och kan nyttjas större delen av året tack vare det optimala solläget. Här får man sol från tidig förmiddag till kväll. Lägenheten har två sovrum som är lagom stora med utrymme för både säng, skrivbord etc. Den inre hallen har flera inbyggda garderober samt anslutning till badrummet. Badrummet är stambytt med badkar, förberett för tvättmaskin samt plats för ett skåp om så önskas.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Stamgatan 44, vån 1, Gamla Östberga/Älvsjö, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Stamgatan 44, vån 1

Lägenhet
Gamla Östberga/Älvsjö, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
2 195 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 310 kr/mån
31 583 kr/m²

WOW! Detta måste vara Stamgatan finaste 3:a som är exklusivt renoverat. Ni hittar ingången på första våningen och möts av en trevlig atmosfär redan vid hallen som erbjuder goda avhängnings möjligheter. Här finns tre inbyggda garderober med rejäl yta. Badrummet, som ligger till höger om entrén, är både stambytt och nyligen renoverad med väldigt moderna och påkostade materialval. Här finns golvvärme installerat och det är även förberett för tvättmaskin. Köket är smakfullt renoverat med full köksutrustning installerat. Här finns en rejäl diskho, större spishäll med inbyggd fläkt, inbyggd mikro och ugn samt en integrerad diskmaskin. På ena köksväggen finns köksskåp installerade med inbyggd belysning. Vid det stora köksfönstret finns det plats för ett matbord om ca 4-5 personer. Från fönstret ser man ut till den populära Stamparken. Från köket ligger även ingången till lägenhetens ena sovrum. Detta sovrum passar utmärkt som ett barnrum eller kontor. Här har man öppnat upp den tidigare inbyggda klädkammaren. Det större sovrummet har sin ingång från vardagsrummet och har plats för en dubbelsäng samt ett mindre skrivbord om så önskas. Här har säljaren installerat två påkostade garderober på varsin sida. Vardagsrummet är både stort och ljust tack vare de stora fönsterpartierna samt den ljusa inredningen. Här är det lätt att möblera och har utrymme för det mesta. Balkongen är belägen i sydväst och är inglasad. Bostaden har genomgående ljusa golv och ljust målade väggar. Missa inte drömbostaden!

Onsalagränd 1, sv, Östberga/Älvsjö, Stockholms kommun

Onsalagränd 1, sv

Lägenhet
Östberga/Älvsjö, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
2 095 000 kr
66 m²
2 rum
5 422 kr/mån
31 742 kr/m²

* Sällan till salu * Modern planlösning * Högt i tak * Rejäl balkong med fri utsikt Äntligen en lägenhet i ett utav dessa populära hus byggda av JM! Högt i tak, stora fönsterpartier och modern arkitektur är det som definierar denna lägenhet. De är sällan till salu och är väldigt populära. När ni stiger in i bostaden möts ni av den härliga atmosfären som skapas tack vare de stora fönsterpartierna och den generösa takhöjden. Bostaden har ett sovrum i ett ostört läge med utrymme för en större säng och skrivbord om så önskas. Vardagsrummet är lättmöblerbart och är öppet mot köket. Köket är i fräscht skick med goda förvarings – och arbetsmöjligheter. Här ryms ett matbord. Balkongen är enorm och är belägen i bästa solläge med sol från morgon till eftermiddag. Balkongen är formad som bokstaven L och går längs två väggar av byggnaden. Då balkongen är väldigt djup är det lättare att möblera och här kan ett större sällskap sitta och njuta av trevliga middagar. Utsikten är fri! Badrummet är helkaklat med både tvättmaskin och torktumlare. Storleken på badrummet är perfekt då man får plats med allt som behövs. I lägenheten finns även ett förråd som kan användas som ett kontor, klädkammare etc. Genomgående parkettgolv och målade väggar.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4