BOSTHLM Årsta

BOSTHLM Årsta

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Onsalagränd 1, sv, Östberga/Älvsjö, Stockholms kommun

Onsalagränd 1, sv

Lägenhet
Östberga/Älvsjö, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
2 095 000 kr
66 m²
2 rum
5 422 kr/mån
31 742 kr/m²

* Sällan till salu * Modern planlösning * Högt i tak * Rejäl balkong med fri utsikt Äntligen en lägenhet i ett utav dessa populära hus byggda av JM! Högt i tak, stora fönsterpartier och modern arkitektur är det som definierar denna lägenhet. De är sällan till salu och är väldigt populära. När ni stiger in i bostaden möts ni av den härliga atmosfären som skapas tack vare de stora fönsterpartierna och den generösa takhöjden. Bostaden har ett sovrum i ett ostört läge med utrymme för en större säng och skrivbord om så önskas. Vardagsrummet är lättmöblerbart och är öppet mot köket. Köket är i fräscht skick med goda förvarings – och arbetsmöjligheter. Här ryms ett matbord. Balkongen är enorm och är belägen i bästa solläge med sol från morgon till eftermiddag. Balkongen är formad som bokstaven L och går längs två väggar av byggnaden. Då balkongen är väldigt djup är det lättare att möblera och här kan ett större sällskap sitta och njuta av trevliga middagar. Utsikten är fri! Badrummet är helkaklat med både tvättmaskin och torktumlare. Storleken på badrummet är perfekt då man får plats med allt som behövs. I lägenheten finns även ett förråd som kan användas som ett kontor, klädkammare etc. Genomgående parkettgolv och målade väggar.

  • Balkong
  • Hiss
Sonja Kovalevskys Gata 11, Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun

Sonja Kovalevskys Gata 11

Lägenhet
Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
5 250 000 kr
53 m²
2 rum
2 650 kr/mån
99 057 kr/m²

Varmt välkommen till denna exklusiva tvåa i populära Brf Haga Nova! Här slås vi av de generösa fönsterpartierna som vetter ut mot innergården och den stilrena designen samt de påkostade materialvalen i ett lyxigt utförande som präglar hela lägenheten. Perfekt planlösning med ett rymligt sovrum med gott om förvaringsmöjligheter i walk in closet. Badrummet andas lyx och kontrasten mellan ljus marmor och mörkt tak/inredning blir pricken över i:et. Rymligt vardagsrum där det finns plats för både soffgrupp och stort matbord. I vardagsrummet finner vi flera franska balkonger som ger en härlig känsla. Från vardagsrummet nås det moderna köket med allt vad som önskas. Här finns induktionshäll, integrerad diskmaskin, integrerad kyl/frys, bänkskiva och stänkskydd i sten samt spotlights i taket. I lägenheten är det golvvärme samt ett vackert parkettgolv och ljusa ytskikt. Här erbjuds ett bekymmerslöst boende i representativ fastighet med hög finish. - Stora fönsterpartier - Exklusiva materialval - Genomtänkt planlösning - Lyxigt badrum - Garage i fastigheten - Goda kommunikationer - Restauranger och service utanför dörren! Fastigheten har dessutom ett toppmodernt elektroniskt låssystem vilket ger ett boende fritt från nycklar. Hagastaden erbjuder en internationell storstadskänsla och en hållbar stadsdel med fokus på vetenskap, forskning och utbildning i kombination med en stor andel bostäder, service samt moderna kontor och designhotell. Här bor ni med bästa läget i området, där den blivande parken och T-banans gula linje planeras.

  • Hiss
Torsgatan 71, Vasastan, Stockholms kommun

Torsgatan 71

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
2 375 000 kr
23 m²
1 rum
1 408 kr/mån
103 261 kr/m²

Varmt välkommen till denna eleganta 20-talspärla i toppläge! Otroligt ljus 1:a om 23 kvm med vackert fönsterparti, trägolv, charmiga detaljer samt generös takhöjd. Praktisk sänglösning med sovloft som skapar bra med golvyta undertill. Genomgående hög standard på kök och badrum. Entré med gott om plats för avhängning och förvaring i platsbyggd garderob. Stort härligt sällskapsrum som tack vare takhöjden och ett stort fönster badar i ljus. Här skapar ett sovloft möjlighet att möblera resten av rummet med både soffa, TV-möbel, matplats och bra med förvaring i garderober. Separat kök med smarta lösningar, maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys, kombinerad ugn/mikro, fläkt samt spishäll. - Otroligt väldisponerad - Alla kommunikationer utanför dörren - Här bor du i Vasastans mysigaste område, med en härlig innegård till ditt förfogande - Bra avgift och välskött bostadsrättsförening Belägen i mysiga Röda Bergen, runt hörnet från både Torsplan, St Eriksplan, Odenplan och Hagaparkens grönområden. Här bor du med närhet till allt vad gäller stadspuls och naturområden. I kvarteret finns både trevliga Haga Bageriet, där du kan köpa din helgfrukost, det finns Marcos pizzeria till helglunch, populära Kaffeverket ligger lite längre ner på gatan. För den som gillar att röra på sig finns SATS Torsplan runt hörnet med ’out-door gym’ på taket. Shoppa gör man bäst på Acne Archives och Norrmalms El. Goda kommunikationer i form av både tunnelbana innerstadsbussar samt Citybanans station Odenplan. Flygbuss inom 100 meters avstånd. Hjärtligt välkomna på visning!

Filipstadsbacken 26, 4tr, Farsta - Farsta strand, Stockholms kommun

Filipstadsbacken 26, 4tr

Lägenhet
Farsta - Farsta strand, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
1 975 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 4/8
4 346 kr/mån
33 761 kr/m²

Varmt välkommen till Filipstadsbacken 26! Här bor du i en optimalt planerad lägenhet på fjärde våningen i välvårdat hus med trevlig utsikt mot innergården och omgivningen. Stor inglasad balkong med sol från tidig förmiddag till sen kväll. Rymligt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och tv-möbel samt bra yta för den sociala matplatsen och middagsgästerna. Stilrent kök med ljusa skåpluckor, bra förvaring, diskmaskin, kyl/frys, spis, fläkt och matplats för 4-6 personer invid fönster med härlig utsikt. Helkaklat badrum i ljusa kulörer, här finns wc, dusch, handdukstork, handfat med kommod och spegel. Stort och rymligt sovrum med utrymme för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Ett hem att längta hem till! - Välplanerad med genomgående ljus - Stilrena kulörer och fina ytskikt - Helkaklat badrum - Stort vardagsrum med plats för både matbord och soffgrupp - Härlig inglasad balkong med sol från förmiddag till sen kväll! - Bo med närhet till bra kommunikationer och naturen Lägenhetens läge är perfekt då du har ett av söderorts största centrum bara 15 minuters promenad bort eller en busstur som stannar utanför porten. Behöver du ta dig in mot centrala Stockholm kommunalt har du både T-banan, bussar och pendeltåget på gångavstånd. Till pendeltåget tar det ca 3 minuter att gå, med tåget tar det ca 15 minuter att ta sig till Centralen. Flertalet restauranger finns i området bl.a. hamburgerrestaurangen Bun Meat Bun och Tsuyo Sushi & Poke. Här bor du även med närhet till naturen och de två badvänliga sjöarna Magelungen och Drevviken. Flertalet skolor och förskolor på promenadavstånd. Närmsta förskolan finns i huset!

  • Balkong
  • Hiss
Bolmensvägen 15, Årsta, Stockholms kommun

Bolmensvägen 15

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
2 475 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/3
3 616 kr/mån
55 000 kr/m²

• Gavelläge med uppiggande ljusinsläpp • Ostört läge mot föreningens uteplats • Helt insynsfritt på naturnära Bolmensvägen • Utmärkt planlösning med stora sociala ytor • Gångavstånd till Gullmarsplans T-bana På trevliga Bolmensvägen säljes denna ljusa och hemtrevliga tvårummare endast en kort promenad från Årsta torg, Gullmarsplan och Årstaviken. Här bor du med gott om ljusinsläpp, generös takhöjd och tidstypiska detaljer såsom fönsterbänkar i natursten och vacker fiskbensparkett. Detta är en suveränt disponerad bostad med perfekt läge och alla kvadratmetrar på rätt ställen. Härligt naturnära läge med fin utsikt mot skogen. Lägenheten erbjuder ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet har du överblick över den lugna gatan. Intill vardagsrummet ligger lägenhetens sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Köket är modernt, välplanerat och praktiskt med gott om arbetsyta och förvaring. Köket är maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys, diskmaskin, spishäll och ugn. I hallen har du gott om förvaring i platsbyggda originalgarderober. Funktionellt och stambytt badrum utrustat med dusch, WC och handfat. Här kan du flytta in och trivas från första inflyttningsdagen. Perfekt läge med närhet till tvärbana, bussar samt Årsta Torg. Varmt välkommen på visning!

Siljansvägen 29, Årsta, Stockholms kommun
  • Sön 24 mar kl 12:00

Siljansvägen 29

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
2 875 000 kr
56,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 504 kr/mån
50 885 kr/m²

Här har du möjligheten att sätta din egen prägel! Optimal minitrea högst upp i huset utan insyn med massvis av original. Lägenheten erbjuder originalkök i tidtypisk stil, två ordentliga sovrum och luftigt samt ljust vardagsrum med stora fönsterpartier. Stambytt och helkaklat badrum med påkostade och neutrala materialval. Här erbjuds badkar, förvaring och wc. Ljusinsläpp från badrumsfönster. Lägenheten har ett gynnsamt läge i området med närhet till bland annat Årsta torg. Klockrena kommunikationer med ca 100 m till Årstafältets station. Här når man Årstaberg och pendeln på ca 3 minuter. För dig som önskar åka till Liljeholmen eller Gullmarsplan så tar det ca 7 min åt respektive håll. - Unik Årstapärla - Gavelläge - Högst upp i huset - Insynsskyddad - Rymlig klädkammare - 2,70 m i takhöjd - Balkong i klockrent sydvästläge - Stambytt badrum - Bevarat original - Gym och övernattningslägenhet i föreningen

  • Plus
  • Balkong
Järnlundsvägen 1, Årsta, Stockholms kommun
  • Idag kl 17:30
Järnlundsvägen 1, Årsta, Stockholms kommun, bild 2
Järnlundsvägen 1, Årsta, Stockholms kommun, bild 3

Järnlundsvägen 1

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
3 350 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/3
5 631 kr/mån
49 265 kr/m²

Välkommen till denna 50-tals pärla belägen på våning två med charmiga originaldetaljer och ett underbart ljusinsläpp hela dagen! Den generösa takhöjden om 2,70 m tillsammans med välplanerade ytor ger både känsla och rymd. Inbjudande hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen finns gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén och dessutom originalgarderober med överskåp. När du går in i vardagsrummet möts du av generösa ytor och vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. Parkettgolv i original som slipats och behandlats till perfektion, målade väggar och en dekorativ fondtapet. Vardagsrummet rymmer både soffgrupp, mediamöbel och matbord för middagsgästerna. Från rummet nås lägenhetens sydvästvända balkong med fri utsikt. Här kan du avnjuta solen från tidig lunch till kväll. Fräscht och rymligt kök med plats för matbord intill fönstret. Här finns gott om plats för förvaring i dom höga skåpen och väl tilltagna arbetsytor. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys, spis och fläkt, diskmaskin och skafferi. Lägenheten erbjuder två rymliga och insynsskyddade sovrum med gott om plats för dubbelsäng, garderober och skrivbord. Stambytt och helkaklat badrum med våtrumsmatta och ljusinsläpp från fönstret. Badrummet är utrustat med dusch, handfat, wc, badrumsskåp samt förberett för tvättmaskin. - Välplanerad och rymlig trea - Inbjudande gavelläge - Fint bevarade originaldetaljer - Solig balkong i sydvästläge - Välplanerat kök med matplats för middagsgäster - Stora fönsterpartier - Vackra ljusflöden från morgon till kväll. - Genomgående gott skick - Två källarförråd - Innergård med bla lekplats och grillmöjligheter - Stabil förening med god ekonomi - Mycket bra kommunikationer (två stationer från T-centralen) - Närhet till vatten, vackra parker och Årsta naturreservat. Allmänt om Årsta Nästan hela Årsta ligger utmed den södra sidan av Årstaviken precis söder om Södermalm. Området är mycket eftertraktat tack vare sin närhet till innerstan men också för sitt natursköna läge. Här finns stora grönområden som Årstaskogen, som i norr gränsar till Årstaviken, och Årstafältet men även flera mindre parker och promenadstigar som t ex Storängsparken. Inom en kort cykeltur på 10 min ligger närmsta grannen Södermalm som bjuder på shopping och restauranger.

  • Premium
  • Balkong
Åmänningevägen 54, Årsta, Stockholms kommun

Åmänningevägen 54

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
2 575 000 kr
59 m²
3 rum
vån 2/3
5 021 kr/mån
43 644 kr/m²

Varmt välkomna till Åmänningevägen 54! Här ges möjlighet att förvärva en välplanerad trea där det erbjuds allt från renoverat till bevarat original. - Källarförråd - Vackra materialval - Gott om förvaring - Balkong i sydvästläge - Stora fönsterpartier - Vackra ljusinflöden - Balkong med i soligt söderläge - Smakfullt kök - Fönster i tre väderstreck - Tvärbana ett stenkast bort - Nära vatten och grönområden

  • Plus
  • Balkong
Stamgatan 42, vån 2, Gamla Östberga/Älvsjö, Stockholms kommun

Stamgatan 42, vån 2

Lägenhet
Gamla Östberga/Älvsjö, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
2 150 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 310 kr/mån
30 935 kr/m²

Fantastisk lägenhet med genomgående smakfull renovering! På andra våningen finner ingången till denna härliga och moderna 3:a som det bara är att flytta in till. Här har det renoverats med stilrena färger och materialval som fyller dagens moderna standard. Bostaden har ett genomgående fint parkettgolv och ljusa färger på väggarna. Planlösningen är optimal. Lägenheten erbjuder ett vackert kök med träinslag och goda arbets- och förvaringsytor. Köket har full köksutrustning installerad. I bostaden finns två sovrum varav ena ligger alldeles intill köket. Detta rum passar perfekt som ett barnrum/gästrum eller kontor. Det finns även en inbyggd klädkammare. Det stora sovrummet har sin ingång från vardagsrummet och går att fördela i två delar med varsin ingång om så önskas (se planritning). Sovrummet är stort och rymmer en dubbelsäng, skrivbord och annat önskat möblemang. Vardagsrummet är rejält och otroligt ljust tack vare de stora fönsterpartierna med trevligt ljusflöde. Här är det lätt att möblera och det finns även utrymme för ett större matbord om så önskas. Anslutningen till balkongen ligger också här. Balkongen är belägen i sydväst med sol hela dagen! Badrummet (och köket) är stambytt och helkaklat. Här är det även förberett för tvättmaskin.

  • Plus
  • Balkong
Stamgatan 29, vån 1, Gamla Östberga/Älvsjö, Stockholms kommun

Stamgatan 29, vån 1

Lägenhet
Gamla Östberga/Älvsjö, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
1 795 000 kr
48 m²
2 rum
3 817 kr/mån
37 396 kr/m²

Superfin 2:a med den perfekta vyn över Älvsjös takåsar! På första våningen finner ni ingången till denna smart planerade 2:a i ett genomgående fräscht skick. Här bor man helt ostört och helt utan insyn. Hallen är välkomnande med goda avhängningsmöjligheter. Här finns två inbyggda garderober. Anslutningen till det stambytta badrummet ligger också. Det helkaklade badrummet är fräscht med en kommod, spegelskåp samt dusch. Här är det även förberett för tvättmaskin. Vardagsrummet är otroligt ljust tack vare de stora fönsterpartierna. Det är väldigt lätt att möblera och man får plats med det mesta. Det trevliga köket är erbjuder en god arbetsyta samt förvaringsyta. Som köksutrustning finner ni en inbyggd mikro och ugn, spis med fläkt, integrerad diskmaskin samt kyl/frys. Sovrummet, som har sin ingång från den inre hallen, är lagom stort och rymmer en dubbelsäng, skrivbord samt garderober.

Johanneshovsvägen 151, 6 tr, Årsta, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Johanneshovsvägen 151, 6 tr

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
2 975 000 kr
50 m²
2 rum
vån 6
3 746 kr/mån
59 500 kr/m²

Högt upp i huset med fantastisk utsikt! Varmt välkommen till denna väldisponerade och ljusa tvåa belägen högt upp i huset. Här erbjuds väl tilltagna ytor och fina material- och tillval. Trevlig och ljus hall öppnar upp mot lägenhetens övriga rum. Här finns gott om plats för avhängning samt förvaringsmöjligheter i platsbyggd hatthylla med tillhörande skoskåp samt en rymlig garderob med skjutdörrar. Säkerhetsdörr är installerad. I anslutning till hallen ligger lägenhets badrum med dusch och vikbar glasvägg, wc, kommod med tillhörande spegelskåp, praktiskt med kombinerad tvättmaskin, vägghängd torkställning och golvvärme som värmer skönt under bara fötter. Halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en trevlig och social atmosfär. Lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för soffa, tv-möbel och övrig möblering. Snyggt kök som är fullt maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll med tillhörande ugn och micro. Invid köket finns naturlig matplatsdel för sällskap om ca 4-6 personer utan att det känns trångt. Fönster längst hela vägen gör att lägenheten är otroligt ljus. Utgång till den härliga balkongen i höst läge med fantastisk utsikt åt alla håll. Här kan du njuta av sol från tidig morgon och fram till efter lunch. Tack vare inglasningen blir balkongen som ett extrarum under varmare årstider. I lägenheten finns ett sovrum med gott om plats för dubbelsäng och annan möbel om så önskas. Här finns en rymlig garderob för god förvaringsmöjlighet. Nuvarande ägare disponerar ett vindsförråd. - Inglasad balkong med utsikt - Förening äger marken - Hiss från markplan - Stora fönsterpartier - Snyggt kök - Goda förvaringsmöjligheter - Garage - Badrum med golvvärme - Nära naturen och promenad/joggingstråk - Lindes tvärbanestation ca 100 m - Kort promenad till Årsta torg - Närhet till Globen & Liljeholmsgallerian Allmänt om Årsta Nästan hela Årsta ligger utmed den södra sidan av Årstaviken precis söder om Södermalm. Området är mycket eftertraktat tack vare sin närhet till innerstan men också för sitt natursköna läge. Här finns stora grönområden som Årstaskogen, som i norr gränsar till Årstaviken, och Årstafältet men även flera mindre parker och promenadstigar som t ex Storängsparken. Inom en kort cykeltur på 10 min ligger närmsta grannen Södermalm som bjuder på shopping och restauranger som tillfredsställer den mest kräsne gourmanden.

  • Balkong
  • Hiss
Årstavägen 66, Årsta, Stockholms kommun

Årstavägen 66

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
2 975 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2
3 601 kr/mån
53 125 kr/m²

Här bor du i en mycket väldisponerad tvåa högt upp i huset. Mycket genomtänkta materialval och väl tilltagna ytor samt gott om förvaring. En lägenhet för dig som söker det extra så som insynsskydd, hiss och högt läge. Centralt och lummigt belägen trots sitt centrala läge mitt i hjärtat av Årsta. En suveränt disponerad bostad med väldisponerad planlösning och förening med låg belåning. - Insynsskyddad - Mycket gott skick - Klädkammare - Vindsförråd - Gavelläge - Högt belägen - Välskött förening - Vackra materialval - Rymligt källarförråd - Bra förvaring - Balkong i söderläge - Stora fönsterpartier - Takterrass i föreningen - Vackra ljusinflöden

  • Balkong
  • Hiss
Stabbläggarbacken 9, Stureby - Enskede, Stockholms kommun

Stabbläggarbacken 9

Villa
Stureby - Enskede, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
8 995 000 kr
93 + 30 m²
5 rum
645 m² tomt

Nej men, huuur fint är det inte? Det här huset på Stabbläggarbacken 9 var bra redan från början, men det har blivit fint förädlat på senare år av nuvarande ägare. Vissa säger att det alltid är golven som avgör och här ligger barfotamjuka trägolv i nästan hela huset! Känslan du får…är det många som bara drömmer om. På entréplanet är fokuset på familjens sociala samvaro, med gott om utrymme för både mysiga stunder och umgänge med vänner. Här finns både en kamin och en kakelugn för att skapa en varm och inbjudande atmosfär. Från vardagsrummet kan du enkelt ta dig ut till altanen som ligger i ett magiskt sydvästläge, perfekt för att njuta av solen och vackra solnedgångar. På övre plan har huset nyttjats på ett väldigt smart sätt med tre sovrum och ett nyrenoverat badrum. Källaren bjuder på otroliga möjligheter. För närvarande finns det en tvättstuga och lite förvaring, men utrymmet behöver kärlek för att komma till sin fulla potential. Med lite renovering kan källaren förvandlas till vad som helst - med fantasin som enda gräns, kan du skapa ett utrymme som passar just din familjs behov och önskemål. Trädgårdens terrasser skapar små oaser med olika karaktär. Här finns uppvuxna fruktträd blandade med rosor och en fluffig hortensiaallé. Planteringarna kräver minimalt med skötsel men har potential för odling för den som är intresserad. Välkomna in! En hall ska vara praktisk och funktionell, men det skadar ju inte att det är trevligt snyggt också. Här är det bara att sparka av skorna och kliva in. Den ordningsamma hänger upp jackan, men vissa kanske bara slänger den på golvet. Några ytterligare steg in öppnar huset upp sig. Blicken dras omedelbart mot det ljusa vardagsrummet. Det är en härlig vy! Det är ett rum som passar för många olika inredningsstilar. Här kan du krypa upp i soffan, kanske tända en brasa i kakelugnen eller öppna altandörrarna för att njuta av kvällssolen. Både köket och vardagsrummet har ingångar från två håll, så du behöver aldrig känna dig instängd. När altandörren står öppen, expanderar rummet och under varma sommardagar är det lätt att låta årstidens känsla svepa genom huset, med en nästan obemärkt övergång mellan ute och inne. Altanen har ett skyddat läge oavsett vindförhållanden och här finner du även ett stilfullt utekök för att tillaga läckra måltider utomhus. Om solen blir för stark kan du enkelt fälla upp ett parasoll för skugga. På riktigt varma sommarnätter kan det vara frestande att sova under den öppna himlen. Jag lovar, du kommer att älska det, vänta bara! Köket är stilrent och luftigt, där överskåp har uteslutits för att ge en rymlig känsla. Men oroa dig inte, det finns gott om förvaring i bänkskåpen och köksön. Här är det också lätt att fördela matsysslorna till gästerna som väntar på något gott. Det går såklart också bra att göra matteläxan här innan maten. Kaminen är en riktig pärla, centralt placerad så att den syns från matbordet. Perfekt för mysiga stunder, särskilt under fredags- och lördagskvällarna :) Dessutom sprider den en härlig värme. Kan du ens tänka dig något mer mysigt än detta? I huset finns det dubbla badrum för att era morgonrutiner inte ska krocka. Badrummet på entréplan är välplacerad för både familjen och besökare. Här finns dusch, wc och handfat. Att komma upp på övervåningen är en härlig känsla. Alla sovrum i huset har bra storlek och är välplanerade. Det största sovrummet är inte bara ett sovrum utan en riktig sängkammare med gott om plats för en bekväm dubbelsäng. Att få somna och vakna i detta rum blir ett privilegium. Gott om förvaringsmöjligheter i inbyggd garderob. Direkt in till vänster från trappen ligger det andra sovrummet. Känns det inte som Madicken skulle kunna bo här? Och golvet, se hur det vackra golvet fortsätter genom alla rum. Här kan man tänka och drömma fritt, som du kan se. I det tredje sovrummet finns utrymme för både en säng och ett skrivbord, men det kan innebära att golvytan blir något mindre runt omkring.

  • Uteplats
Björkbacksvägen 12, Ulvsunda/Johannesfred, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Björkbacksvägen 12, Ulvsunda/Johannesfred, Stockholms kommun, bild 2
Björkbacksvägen 12, Ulvsunda/Johannesfred, Stockholms kommun, bild 3

Björkbacksvägen 12

Lägenhet
Ulvsunda/Johannesfred, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
2 175 000 kr
45 m²
2 rum
4 542 kr/mån
48 333 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och välplanerade lägenhet på Björkbacksvägen 12! Direkt i hallen möts du av de gamla trägolven och den luftiga takhöjden som enhetligt löper genomgående i lägenheten. Kök med gott om förvaring, ljusa skåpluckor och fina ytskikt. Här finns utrymme för matplats för ca 4 personer. Väl tilltaget vardagsrum som bjuder in till socialt umgänge och gott om ljusinsläpp via de två stora fönsterpartierna. I vardagsrummet finns gott om utrymme för soffdel, förvaringsmöbel, vitrinskåp och tv-möbel. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord. Här finns bra med förvaringsutrymme i de platsbyggda garderoberna. Snyggt helkaklat badrum i ljusa kulörer, utrustningen i badrummet består av wc, badkar, handfat med kommod och spegel samt vädringsfönster med fint ljusinsläpp. - Bevarade trägolv i hela lägenheten - Helkaklat badrum - Luftigt och högst i tak - Välplanerad och genomgående fina ytskikt! - Närhet till badplats och fina promenadstråk - Bra kommunikationer endast ett par minuter bort - Gott om förvaring i källarförråd Denna härliga lägenhet befinner sig i det perfekta läget några minuter från tvärbanan, restauranger och butiker, men även naturnära med promenadstråk runt Lillsjön och Ulvsundasjön.

  • Premium
Ymsenvägen 10, 5tr, Årsta, Stockholms kommun
  • Sön 24 mar kl 13:15

Ymsenvägen 10, 5tr

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
5 595 000 kr
78 m²
4 rum
vån 5/8
4 164 kr/mån
71 731 kr/m²

Vill du bo på en populär adress i Årsta och i en bra förening med låg avgift? Ha nära till kommunikationer och Gullmarsplan? Vill du dessutom bo med ett högt, soligt läge med fönster i tre väderstreck och njuta av en fantastisk utsikt och solnedgång? Då har du hittat rätt! Välkommen till Ymsenvägen 10 - På femte våningen finner du denna moderna fyrarummare med balkong i soligt sydvästläge med fri, milsvid utsikt! Lägenheten bjuder på ett ljust luftigt vardagsrum med stor social yta, två bra sovrum med förvaring, snyggt renoverat kök i trendig stil och ett helkaklat badrum. Det fjärde rummet nyttjas idag som en matsalsdel, men kan göras om till ett tredje sovrum om så önskas. Lägenheten har ett fantastiskt ljusinsläpp. Att sedan kunna blicka ut över Årsta, och även lite längre, är ovanligt och något du inte får missa! - Välplanerad och ljus fyra i bra läge! - Fantastisk utsikt, med fönster i tre väderstreck - Bevarade originaldetaljer - Välskött förening där föreningen äger marken - Vindsförråd och matkällare som tillhör lägenheten - Hiss i huset - Klockrent läge med närhet till det mesta - Nära naturen och promenad/joggingstråk längs vattnet Belägen i ett vackert funkishus från 40-talet med mycket charm och välplanerade kvadratmetrar där det är lätt att känna sig hemma. Stort och ljust vardagsrum som rymmer flera funktioner, där både soffgrupp som matplats får plats. På golv ligger den tidstypiska Holländska parketten i original och väggarna omfamnas av ljusa toner. Fint ljusinsläpp och fönster med härlig utsikt och mot den lummiga omgivningen. Köket är lättarbetat och bjuder på gott om förvaring i både över- och underskåp. Gott om arbetsytor förenklar matlagningen och matplats för upp till ca 10 personer. Utrustningen i köket består av spishäll, fläkt, ugn, mikro, diskmaskin samt kyl/frys. Fint helkaklat badrum i ljusa nyanser. Här finns dusch med praktisk glasdörr, wc, handfat med kommod och spegelskåp ovan. I lägenheten finns två sovrum - båda med gott om plats att möblera med såväl säng som trivselmöblering om så önskas. Det tredje sovrummet nyttjas idag som matrum som är öppet mot vardagsrummet, här går det att återskapa väggar om ytterligare sovrum önskas. Gott om förvaring gömmer sig i inbyggda originalgarderober med överskåp. Den inre hallen binder samman lägenhetens alla rum och bjuder på möblerbara ytor. Öppningen mellan hall och vardagsrum har bevarats och blir en vacker detalj. Även här återfinns den vackra originalparketten. I entréhallen finns plats för avhängning på platsbyggd hatthylla och på golv ligger den tidstypiska Kolmårdsmarmorn som även återfinns på hemmets alla fönsterbrädor.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Årstavägen 14, 2tr, Årsta, Stockholms kommun

Årstavägen 14, 2tr

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
2 375 000 kr
44 m²
2 rum
vån 2/3
4 055 kr/mån
53 977 kr/m²

Välkommen till denna magiska tvåa belägen i fritt läge och genomgående mycket tilltalande. Välplanerad lägenhet med generöst ljusinsläpp i två väderstreck. Charmigt renoverat kök med delvis originaldetaljer kvar. Sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Stort och lättmöblerat vardagsrum med fantastiskt bevarat originalgolv. Utgång till balkong belägen i härligt syd/västläge, här njuter man från lunch till kväll av solen. Stilrent och stambytt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrummet är utrustat med dusch med glasdörr, handfat med spegelskåp samt ett fönster för ljusinsläpp och vädring. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till allt som Årsta har att erbjuda. Närhet till Årstatorg, Gullmarsplan, Årstaviken samt kommunikationer direkt utanför dörren. - Balkong i sydvästläge! - Fantastiskt läge - Genomgående fint skick! - Ljust med fönster i två väderstreck - Renoverat stilrent kök - Optimalt läge i Årsta - Utmärkta kommunikationer

  • Balkong
Borensvägen 28, Årsta, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 24 mar kl 13:00

Borensvägen 28

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
3 175 000 kr
58 m²
3 rum
vån 3/3
4 367 kr/mån
54 741 kr/m²

Här erbjuds en topprenoverad minitrea högst upp i huset. Lägenheten har ett gynnsamt läge mitt i Årsta med bara ett par hundra meter till Årsta torg, en promenad bort ligger Årstaviken samt buss och tvärbana som tar dig både till Gullmarsplan och Årstaberg. - 2,7 m i takhöjd - Topprenoverad - Bevarat original - Rymlig balkong högt och fritt i söderläge - Stambytt badrum - Slipat originalgolv - Stabil förening - Bredband ingår i avgiften - Tvättstuga i källaren - Källarförråd - Bara att flytta in

  • Plus
Bränningevägen 42, Årsta, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 24 mar kl 14:00

Bränningevägen 42

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
2 975 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
4 729 kr/mån
53 125 kr/m²

- Inbjudande och ljust vardagsrum - Centralt läge - Högt upp - Kök med ljus matplats - Balkong i sydväst med utsikt över grönska - Ljust läge - Rymligt sovrum - Förråd - En cykeltur tar dig till pulsen i stan - Goda kommunikationer - Förening med stor trädgård med parkkänsla - Årstaskogen inom en minut

  • Plus
  • Balkong
Eklundshovsvägen 29B, Botkyrka - Tullinge - Riksten, Botkyrka kommun
  • Budgivning pågår

Eklundshovsvägen 29B

Lägenhet
Botkyrka - Tullinge - Riksten, Botkyrka kommun
BOSTHLM Årsta
3 295 000 kr
103 m²
4 rum
7 148 kr/mån
31 990 kr/m²

Nytt pris - Ny öppen visning den 3/3! Varmt välkomna till Eklundshovsvägen 29B! Äntligen dyker det upp en stor fyra med fin uteplats i Riksten. Bostadens 103 kvm fördelar sig över en rymlig hall med bra förvaring i garderober, ett fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare samt en separat WC, tre rymliga sovrum varav det största med en egen klädkammare, stilrent modernt kök med full maskinell utrustning och goda förvaringsmöjligheter, lättmöblerat vardagsrum med utgång till den fina uteplatsen mot föreningens innergård! Lägenheten är belägen i Riksten som är populärt bland många barnfamiljer. I området finner livsmedelsbutik, restauranger, förskola, skola och fina naturområden. Från Riksten kan man ta bussen till Tullinge Centrum med smidig pendeltågsanslutning till stan på cirka 20 minuter. Detta är ett gyllene område som gjort sig vida känt för att man får kombinationen av att komma hem till lugnet, men ändå ha väldigt nära till all tänkbar service. Sammanfattningsvis ett sällsynt tillfälle att kunna köpa en av få bostäder i den här storleken där ni kommer få plats för hela familjen och njuta av detta problemfria boende. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Vintrosagatan 3, Vån 7, Hagsätra, Stockholms kommun

Vintrosagatan 3, Vån 7

Lägenhet
Hagsätra, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
2 250 000 kr
82 m²
3 rum
vån 7/8
6 978 kr/mån
27 439 kr/m²

VISNING 17/3 kl: 13:15 - 13:45 - Välkommen! Optimalt planerad trea med högt läge och magisk utsikt mot Södermalm, Globen och längre därtill! Varmt välkommen till denna ljusa gaveltrea med fantastisk utsikt över stor del av Söderort. Lägenheten är i mycket fint skick och har genomgått en total renovering 2020 med fina parkettgolv och vitmålade väggar. Fräscht kök och stambytt badrum. Balkong med plats för utemöbler och växter där du kan njuta av den fantastiska utsikten. Bra förvaring i både garderober med överskåp, rymlig klädkammare och förråd. Här är det bara att flytta in! Rumsbeskrivning Ljus och välkomnande hall med gott om plats för avhängning. I anslutning till hallen finns en rymlig klädkammare. Där det finns gott om plats för både ytterkläder och annan förvaring dessutom finns en garderobsvägg med fyra garderober med överskåp för ytterligare förvaringsmöjligheter. Vidare ligger badrummet, stambytt med dusch, handfat, wc och bekvämt med tvättpelare och golvvärme. Stort kök med matplats intill fönster med plats för minst 6-8 personer. Härifrån når du lägenhetens balkong. Redan här möts du av den magiska utsikten och ljuset tack vare högt och gavelläge. I köket finns goda förvaringsmöjligheter bakom vita köksluckor och underskåp. Fullt maskinellt utrustat med spis, mikro, fläkt, diskmaskin och kyl/frys. Rymligt vardagsrum med plats för både plats för soffgrupp, bord och TV-möbel. Stort fönsterparti som bidrar till ett fint ljus och här finns även plats för ett matsalsbord eller annat möblemang om så önskas. Lägenheten har två bra sovrum med plats för både säng och förvaringsmöbel. - Fri utsikt från alla fönster - Stora fönsterpartier och vackra ljusinflöden - Balkong - P-plats finns ledigt - Gavelläge - Bra planerade rum - Stambytt badrum med golvvärme och tvättpelare - Goda förvaringsmöjligheter - Goda kommunikationer, T-bana och buss - Närhet till grönområden Allmänt om läget Lägenheten ligger endast ett stenkast bort till Hagsätra centrum med affärer, butiker, bussar och tunnelbana. Direkt närhet till skola och förskola samt grönskande omgivningar. Varmt välkommen på visning - Anmäl gärna ditt intresse på vår hemsida för att hållas uppdaterade!

  • Balkong
  • Hiss
Huggarvägen 44, Ribby, Haninge kommun

Huggarvägen 44

Lägenhet
Ribby, Haninge kommun
BOSTHLM Årsta
1 450 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/3
4 930 kr/mån
24 167 kr/m²

Välkommen till trevliga Huggarvägen 44! Ljus och rymlig 2:a med stambytt och helkaklat badrum med kanske områdets bästa läge på uteplatsen! Balkong mot innergården och fantastisk altan mot baksidan. Bra planlösning med generöst ljusinsläpp där alla ytskikt är renoverade och fina. Stort vardagsrum med plats för den stora soffan och tv-möbel. Kök med matplats invid fönster för ca 4-6 personer. Stort sovrum med plats för dubbelsäng samt gott om utrymme för förvaringsmöbler och övrigt möblemang. Här bor du i populära Ribby, med matbutik, skolor och kommunikationer ett stenkast från lägenheten. Perfekt för dig som vill bo på bekvämt avstånd till allt Västerhaninge har att erbjuda. - Fantastisk altan på baksidan och trevlig balkong mot innergården på framsidan - Stambytt helkaklat badrum med härlig golvvärme - Ljus och trevlig 2:a - Renoverade och fräscha ytskikt! - Stor omtyckt lekplats i området - Bo i lugnt område nära naturen - Nära kommunikationer - Nära skola och förskolor

  • Balkong
  • Uteplats
Understensvägen 37, Björkhagen, Stockholms kommun

Understensvägen 37

Radhus
Björkhagen, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
5 700 000 kr
67 m²
2 rum
4 276 kr/mån
85 075 kr/m²

I ett av Stockholms allra bästa kvarter gömmer sig denna pärla. Här har design och koncept hämtat inspiration från permaculture och ekologiskt jordbruk, vilket skapar en miljövänlig och gemenskapsorienterad livsstil. Radhuset är beläget i ett eget hörn av världen och ger en omedelbar hemmakänsla. Grönskan utanför fångar blicken och kommer garanterat bli din egen oas. Känslan går inte att ta miste på – den är omedelbar! Jag förstår verkligen varför många vill bo här! Gillar du skogspromenader och har du en dröm att kunna ta på dig skidorna precis utanför dörren, då har du definitivt hittat rätt! Den stora delen av trädgården ligger på baksidan och det är här man är mest. JA, du läste rätt… Om kvällen lovar en skön temperatur är det bara att ta plats här ute på altanen eller på gräsmattan, ta med ett glas vin och småprata! Annars skulle jag sätta mig i soffan och streama Kastanjemannen på Netflix, alla dagar veckan! Välkommen in och låt dig svepas bort av den otroligt hemtrevliga atmosfären som bara kan finnas i ett hem som detta. En hall bör vara både praktisk och ge en glimt av resten av hemmet. I denna hall har arkitekten lyckats med båda delarna. Närmast dörren ligger det stadiga klinkergolvet som väntar på att ta emot blöta skor, och det är enkelt att hålla rent när det behövs. För dem som vill hänga undan sina kläder finns en rymlig garderob tillgänglig. Köket är både praktiskt och rymligt med gott om förvaring, långa arbetsytor och en trivsam matplats intill fönstret. Det blir den självklara samlingspunkten för vardagliga stunder som frukost, mellanmål och kvällsmacka. Var inte förvånad om dina vänner automatiskt bjuder in sig själva, det har alltid varit ett populärt tillhåll. Ta dig god tid att välja det perfekta bordet, för här kan du välja både runt och fyrkantigt. Oj, här i vardagsrummet är ljuset slående. Glaspartierna i vardagsrummet gör att solen kan ta fart långt in över det vackra golvet. Direkt utanför har du altanen och din egen tomt - lummig och avskild, helt utan insyn men ändå med perfekt närhet till stan. Här finns utrymme för både odling, solstolar och middagsgäster. Fritt fram att både spela lite kubb och tända grillen. Men det absolut bästa måste väl ändå vara att njuta av ett glas vin, småprata eller läsa en bra bok på den stora altanen. Drömlikt, eller hur?! Sovrummet är riktigt rymligt. Här kan du dessutom sova med fönstret öppet om du vill. Trots det centrala läget bor du tillräckligt långt ifrån trafiken för att inte störas av den. Förvaringsmöjligheter längs ena väggen ger plats för en mängd rea-fynd du kanske inte ens visste att du behövde, och en hel del annat också. Badrummet är härligt stort, så du kan bara gå och ställa dig i duschen och flaxa med armarna bäst du vill. Tvättmaskinen står redo att göra grovjobbet för familjens städade yttre. Det finns förutom en rymlig vind ett eget förråd utanför bostaden! Välkomna hem!

  • Plus
  • Uteplats
Åmänningevägen 18, Årsta, Stockholms kommun

Åmänningevägen 18

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
3 000 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/3
4 373 kr/mån
52 632 kr/m²

Accepterat pris! Välkommen till denna charmiga Årstapärla med närhet till Årstatorg, Årstaviken samt goda kommunikationer. Bostaden är ytterst välplanerad med tilltalande planlösning och fönster i två väderstreck. Stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp och fri utsikt över den lummiga innergården. Fina möbleringsalternativ för soffa, TV-möbel och arbetsplats erbjuds och på golvet ligger det gedigna originalgolvet. Generöst sovrum som rymmer båda dubbelsäng samt annan inredning som byråer. Från sovrummet har dessutom utgång till mysig balkong i ostört, lummigt läge i skönt sydvästläge. Smakfullt kök med komplett maskinell utrustning och mycket bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Köket går i klassiska kulörer. Ljus matplats för 4-6 personer intill fönstret. Fräscht badrum med dusch, wc, handfat samt ett fönster för ljusinsläpp samt kaklade väggar och våtrumsmatta. Hall med bra avhängning för ytterkläder samt två rymliga klädkammare. Här bor du i en gedigen och välskött bostadrättsförening med låg belåning. - Fantastisk balkong i sydvästligt läge mot lummig innergård - Fullutrustat kök med matplats - Mycket bra förvaring - Två källarförråd - Gedigen bostadsrättsförening med låg belåning - Nära kommunikationer

  • Balkong
Knäredsgränd 8, BV, Östberga/Älvsjö, Stockholms kommun

Knäredsgränd 8, BV

Lägenhet
Östberga/Älvsjö, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
1 795 000 kr
57 m²
2 rum
4 510 kr/mån
31 491 kr/m²

Nu har ni chansen att köpa denna pärla med egen ingång! Föreningen säljer denna 2:a som har genomgående fräscha ytskikt och en optimal planlösning. Balkongen är inglasad och belägen i sydväst med sol från morgon till kväll. Köket är i originalskick med goda förvarings- och arbetsmöjligheter. Här finns ett stort fönster med ett trevligt ljusflöde samt plats för ett matbord. Sovrummet är lagom stort med utrymme för en säng samt annat önskat möblemang. I den inre hallen finner ni även en rejäl klädkammare som även kan nyttjas som ett arbetsrum. Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerbart. Det stambytta och enorma badrummet är helkaklat i färgerna vit och svart. Här finns även en tvättmaskin samt ett fönster för vädring.

Johanneshovsvägen 153, Årsta, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Johanneshovsvägen 153

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
7 295 000 kr
97 m²
4 rum
vån 2
5 972 kr/mån
75 206 kr/m²

Här bor du i en unik fyra om 97 kvm med mycket påkostade materialval. Här erbjuds utgång till lägenhetens två balkonger från tre olika dörröppningar. En lägenhet för dig som söker det extra så som utsikt, insynsskydd, exklusiva materialval, två balkonger varav ena i gavel om hela 28 kvm, belysning i garderober och ljudisolerade väggar. En suveränt disponerad bostad med utsikt, högt läge och hiss i huset. - Två balkonger varav ena i gavel om 28 kvm - Hiss från markplan - Högt belägen med utsikt - Insynsskyddad - Påkostade materialval - Unik bostad - Massiva innerdörrar - Påkostad och exlusiv maskinell utrustning - Utsikt - Stora fönsterpartier och vackra ljusinflöden - Klockrent läge - Platsbyggda garderober och klädkammare - Välskött förening med garageplarser - Nära naturen och promenad/joggingstråk längs vattnet - Lindes tvärbanestation ca 100 m från lägenheten - Närhet till Globen

Visar 1 - 25 av 31