BOSTHLM Årsta

BOSTHLM Årsta

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Glindragränd 10, Årsta, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00
Glindragränd 10, Årsta, Stockholms kommun, bild 2
Glindragränd 10, Årsta, Stockholms kommun, bild 3

Glindragränd 10

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
4 995 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/4
6 116 kr/mån
60 915 kr/m²

• Unik trerummare i föreningen med fri utsikt • Högt läge med utsikt mot Väständaparken • Stor och inglasad balkong i söderläge • Ljusa sociala ytor med fönster i tre väderstreck • Garage i huset och 3 min till tvärbana • Välskött förening som äger marken Med ett fritt och ljust läge på populära Glindragränd säljes denna välplanerade trerummare med allt man kan önska sig av ett modernt boende. Här bor du nyproducerat och bekvämt i klassiska kvarter. Lägenheten har fönster i tre väderstreck och fin utsikt över den nybyggda Väständaparken. Utmärkta kommunikationer med närhet till tvärbana, tunnelbana och pendeltåg. Väl innanför dörren möts du av en optimalt planerad lägenhet med alla kvadratmeter på rätt ställen. Luft och rymd genomsyrar lägenhetens kök och vardagsrum där du fritt kan möblera efter önskemål och behov. Här finns gott om plats för stor soffgrupp, fåtölj och tv-möbel. Från vardagsrummet når du det sociala och fullutrustade köket med en rejäl matplats. I köket finns ett vackert och platsbyggt hörnskåp med ytterligare förvaring. Från köket når du den stora och inglasade balkongen som ligger i ljust söderläge. Intill vardagsrummet ligger lägenhetens mindre sovrum med plats för säng och övrigt möblemang. I lägenhetens andra ände ligger det större sovrummet med gott om plats för förvaring och dubbelsäng. Lägenheten har genomgående parkettgolv och mycket fräscha ytskikt. Kort och gott ett boende där nyproduktionskänslan fortfarande sitter i - här är det bara att flytta in. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stenbockens gata 120, 4tr, Haninge - Brandbergen, Haninge kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30
Stenbockens gata 120, 4tr, Haninge - Brandbergen, Haninge kommun, bild 2
Stenbockens gata 120, 4tr, Haninge - Brandbergen, Haninge kommun, bild 3

Stenbockens gata 120, 4tr

Lägenhet
Haninge - Brandbergen, Haninge kommun
BOSTHLM Årsta
1 295 000 kr
66 m²
2 rum
vån 4
5 418 kr/mån
19 621 kr/m²

Välkommen till Stenbockens gata 120! Här bor du drömlikt i ett lugnt och trivsamt läge. Totalrenoverad lägenhet i bra skick! Här är stambytet klart, alla ytskikt nyrenoverade och köket uppfräschat i ljusa kulörer samt gott om förvaring i platsbyggda garderober. Bostaden genomsyras av rymd och vackert naturligt ljusinsläpp från morgon till kväll tack vare fönster i två väderstreck. Härliga sociala ytor i symbios med ett bra arbetskök som uppmuntrar till matlagning tack vare god förvaring och rejäla arbetsytor att skapa goda middagar för alla typer av sällskap. Luftigt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaring i de platsbyggda garderobera och även här insynsskyddat. Nyrenoverat, stambytt och fint helkaklat badrum med vitkaklade väggar och grått klinkergolv. Utrustningen i badrummet består av wc, handfat, spegelskåp, tvättmaskin och dusch med praktiska glasdörrar. Välkomnande hall som erbjuder god förvaring i form av garderobsvägg. Här finns praktiskt klinkergolv och gott om utrymme för avhängning. - Nyrenoverat och stambytt badrum! - Hiss i huset - Fantastisk balkong med kvällssol - Nära förskolor och skolor, Ica Maxi och port 73 - Närhet till naturen och goda kommunikationer Varmt välkommen med ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Dellensvägen 32, Årsta, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 12:45

Dellensvägen 32

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
2 975 000 kr
62 m²
2 rum
3 857 kr/mån
47 984 kr/m²

VISAS I AUGUSTI - Gör din intresseanmälan redan nu. Välkommen till Dellensvägen 32, stor och ljus tvåa med fönster i två väderstreck! Missa inte denna unika chans till en fint belägen lägenhet på lugn återvändsgata med naturen runt knuten och absolut närhet till kommunikationer, Årstaskogen och Årstavikens vatten. Lägenheten är optimalt planerad med många bevarade detaljer. Ljust och rymligt vardagsrum som erbjuder plats för soffdel, tv-bänk, läshörna och matplats. Generöst fönsterparti bjuder på ett härligt ljusinsläpp. Sovrum med plats för både dubbelsäng och garderober med bra förvaring. Sovrummet ligger mysigt med fönster mot baksidan och utgång till härlig insynsskyddad balkong med känslan av att sitta i naturen. Här finns plats för bord, stolar och växter. Naturen runt huset är väldigt mysig under årets alla årstider. Här är det inte ovanligt att se rådjur, ekorrar, harar eller höra fågelkvitter. Köket är stilrent med ljusa luckor och vitkaklade väggar och här finns gott om arbetsyta. Maskinella utrustningen består av spis, fläkt, kyl/frys samt diskmaskin. Välkomnande entré med plats för hatt- och skohylla samt mycket bra förvaring i de platsbyggda garderoberna. Till detta ett fräscht, helkaklat badrum med badkar, handfat med spegelskåp, wc och praktiskt vädringsfönster. Mycket trivsam lägenhet! På lummiga Dellensvägen bor du nära natur och vatten med trevliga promenadstråk. Det är gångavstånd till mysiga Årsta torg med service och restauranger och det är inte långt till kommunikationerna vid Årstaberg. Närmaste busshållplats ligger någon minut bort. - Funkispärla med Årstaskogen som närmaste granne! - Balkong i lummigt läge - Stilrent kök mot grönska - Stora fönsterpartier med gott om ljusinsläpp - Stambytt helkaklat badrum - Charmiga originaldetaljer - Endast 3 minuter till bussen - Till lägenheten hör källarförråd - Gångavstånd till Årstabergs pendeltåg och tvärbana - Ta morgonrocken och gå ner till Årstaviken för ett dopp Allmänt om området I detta 50-talscentrum finns det mesta man kan önska sig: välsorterad livsmedelsbutik, kaféer, blomsterhandel, konditori, gym, apotek och frisör. I restaurangväg finns det ett stort utbud med pizza, indiskt, tibetanskt, sushi, husmanskost, kolgrill och den kända restaurangen Palmyra där man äter en av Stockholms bästa kebaber. Utöver detta ligger Krogen Två Små Svin där som har vunnit flera utmärkelser och har en fantastisk uteservering på sommaren. Med cykel tar man sig till Söder på ca 10 minuter och till centralen på ca 30 min.

  • Plus
  • Balkong
Johanneshovsvägen 114, vån. 5 av 5, Årsta, Stockholms kommun

Johanneshovsvägen 114, vån. 5 av 5

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
6 995 000 kr
116 m²
6 rum
vån 4/4
8 054 kr/mån
60 302 kr/m²

• Modernt hus med hiss, byggår 2017 • Högst upp i huset, vån. 5 • Rejäl sexrummare med gott om plats för alla • Garage i huset och 3 min till tvärbana • Stabil förening som äger marken Äntligen en 6:a på hela 116 kvm till salu - Missa inte möjligheten! Varmt välkomna till denna väldisponerade och ljusa sexrummare belägen i populära och attraktiva Brf Arlaparken. Här erbjuds tilltagna ytor och påkostade materialval. Välkomnande hall med gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. God förvaring via elfasystem i hall med skjutdörrar. Säkerhetsdörr är installerad. Från hallen nås lägenhetens resterande rum. Vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och övrig möblering så som fåtölj och tv-möbel samt stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Vackert Vedumkök maskinellt utrustat med dubbel kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll med tillhörande varmluftsugn, mikro och diskho. Samtliga vitvaror från Siemens. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till social samvaro. Invid köket finns rymlig matplats för det stora middagssällskapet. I lägenheten finns fem bra sovrum varav ett med utgång till generös balkong i trivsamt sydvästläge med sol från efter lunch till sen eftermiddag. Balkongen inbjuder till sköna och avkopplande stunder med utsikt över Årsta. Smakfullt och stort badrum med badkar, handfat med kommod, torkställning samt tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och skåp ovanför. Utöver detta finns dessutom ytterligare ett badrum med dusch och wc. Till lägenheten hör ett stort förråd i portens källare. Lägenheten klassas som 5 RoK enl. föreningens lägenhetsförteckning, men nyttjas som 6 RoK. - Smakfull och stilren - Högst upp i huset - Fönster i olika väderstreck - Fem sovrum - Inbjudande vardagsrum - Öppen planlösning - Generöst ljusinsläpp - Vedumkök - Mycket rymlig balkong - Föreningen äger marken - Garage nås direkt med hiss - Tvättstuga på entréplan nås direkt med hiss - Bra förvaringsmöjligheter - Stenkast till Tvärbana och buss genom mysig skogsstig intill Enskede villorna - Café Josephine baker rakt över gatan där man kan äta frukost i solen, luncha och fika Allmänt om läget Centralt boende nära Årstaviken och Årsta torg samt endast ett stenkast från mycket bra kommunikationer. Generöst utbud med cafeer och restauranger i närheten t ex Enskedeparkens bageri, Josephine Baker, Två små svin och Deli Italia för att nämna några. Träningsanläggningen STC ligger i närheten.

Onsalagränd 15, egen ingång, Östberga/Älvsjö, Stockholms kommun

Onsalagränd 15, egen ingång

Lägenhet
Östberga/Älvsjö, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
2 995 000 kr
95 m²
4 rum
5 547 kr/mån
31 526 kr/m²

ÄNTLIGEN! Denna 4:a har många väntat på! Nu har ni äntligen möjlighet till att förvärva denna bostad som sällan är till salu! Förutom att bostaden har 3 perfekta sovrum, så erbjuds även inte bara en, utan två rejäla uteplatser. Båda uteplatserna ligger med ett perfekt solläge! Bostaden har nyligen genomgått en totalrenovering med riktigt smakfulla val av både material och färg. Planlösningen är optimal med separat kök, tre lagom stora sovrum och ett rejält vardagsrum samt en inglasad balkong. Ett stort badrum med helkaklade väggar och klinkergolv samt en extra toalett med kommod. Bostaden har en egen ingång som nås via den mysiga uteplatsen där det finns gott om utrymme för att möblera helt fritt. Här kikar solen förbi på morgonen. Den andra uteplatsen nås via vardagsrummet och är belägen i sydväst med sol från morgon till kväll. Här ryms en större soffgrupp, grill och mycket mer. Denna bostad med radhuskänsla i en förening med mycket god ekonomi får man bara inte missa!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Dansbanevägen 24, 2 tr, Västberga/Telefonplan/ Midsommarkransen, Stockholms kommun

Dansbanevägen 24, 2 tr

Lägenhet
Västberga/Telefonplan/ Midsommarkransen, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
2 975 000 kr
60 m²
3 rum
vån 2/3
3 827 kr/mån
49 583 kr/m²

Välplanerad pärla på lugn gata med naturen som närmsta granne och perfekt läge med kort promenadavstånd till både Telefonplan såväl som Midsommarkransen. Här bor ni lugnt och ostört i ett naturnära, insynsskyddat läge i en charmig lägenhet med fräscha ytskikt blandat med originaldetaljer. Genomgående ljusa och luftiga ytor där hallen öppnar upp mot lägenhetens övriga rum. Här finns gott om avhängning i orginalgarderober med överskåp. Vidare finner ni ett stort vardagsrum med många möbleringsmöjligheter och utgång till den härliga balkong i västerläge med rofylld utsikt mot skogsdunge. Kök med god förvaring i både över-och underskåp bakom vita skåpsluckor och plats för mindre matbord. Lägenheten erbjuder två rymliga sovrum, båda med plats att inreda med säng och annan trivselmöblering utan att det känns trångt. Förvaring finns det gott om i originalgarderober med överskåp i det stora sovrummet. Till detta ett fräscht badrum med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Nuvarande ägare disponerar över två förråd. Stabil brf som äger marken och har 7 stycken hyresrätter kvar (dold tillgång). Välkött fastighet där de stora renoveringarna som fasad, tak, balkonger och fönster är gjorda. Västberga är ett populärt område och ligger med en kort promenad från både Telefonplans och Midsommarkransens tunnelbana som tar dig in till City på cirka 10 minuter. Västbergas handelsplats med matbutik, systembolag, apotek mm. ligger 5 minuter bort och närområdet erbjuder även ett stort utbud av restauranger, caféer, matbutiker och service. För de som gillar att cykla finns fina cykelbanor och den bilburna tar sig lätt ut på E4:an. - Insynsskyddad - optimalt planerad - Balkong i lungt läge - Naturnära - Brf äger marken - 7 st hyresrätter kvar (dold tillgång) - Gångavstånd till T-bana, Telefonplan och Midsommarkransen - Motionsspår och utegym i närheten - Många parker och lekplatser i närheten (Julikullen, Svandammsparken eller Enbacken) Missa inte denna lägenhet - Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Bildhuggarvägen 39, Johanneshov, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00

Bildhuggarvägen 39

Lägenhet
Johanneshov, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
1 995 000 kr
28 m²
1 rum
vån 1/3
2 156 kr/mån
71 250 kr/m²

Funkispärla med gavelläge! - Tillträde möjligt från 1 september 2024. Välkommen till denna charmiga etta på populär gata i trevliga Johanneshov. Här bor du i en optimalt planerad lägenhet med en generös takhöjd, originaldetaljer i form av golv, garderober och fönsterbrädor. Stora fönsterpartier i två väderstreck bidrar till ett fint ljusflöde. När du kliver in i lägenheten möts du av hallen där plats finns för avvägning och i anslutning ligger den praktiska klädkammaren samt en orginalgarderob med överskåp. Det stambytta badrummet är fräscht, dusch med vikbara glasväggar och praktisk med tvättmaskin. Funktionellt kök som är perfekt för den matlagningsglade. Goda förvaringsmöjligheter bakom vita luckor samt på hyllor. Stort fönster även här som bidrar till det fina ljuset. Allrummet är stort med plats för både soffa, tv-möbel, matbord och säng utan att det känns trångt. Lägenheten har en genomtänkt planlösning med väl utnyttjade kvadratmetrar. Stabil förening som äger sin mark och har en låg skuldsättning på 5271 kr/kvm (Årsredovisning 2023). En hyresrätt finns kvar och utgör en "dold tillgång". Sammanfattningsvis en mycket trevlig etta med endast ett stenkast till Globens kommunikationer med tunnelbana och tvärbana samt en kort promenad till Gullmarsplan med flera kommunikationer och butiker. Med cykel tar det mindre än 10 min att ta sig till Södermalms citypuls. Har du bil är läget perfekt, med Södra länken och Årstabron alldeles inpå tar du dig snabbt och smidigt vart du än vill i Stockholm. - Gavelläge - Stora fönsterpartier - Generös takhöjd - Lugnt läge på enkelriktad gata - Charmiga originaldetaljer - Badrum med tvättmaskin - Tvättstuga i huset - Källarförråd - Brf äger marken - Stambytt fastighet - Kommunikation vid Globen (T-bana, tvärbana, buss) - Närhet till Södermalm - Gångavstånd till Årstaviken - Gym i närområdet Välkommen på visning!

  • Plus
Sköntorpsvägen 115 4tr, Årsta, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 14:00
Sköntorpsvägen 115 4tr, Årsta, Stockholms kommun, bild 2
Sköntorpsvägen 115 4tr, Årsta, Stockholms kommun, bild 3

Sköntorpsvägen 115 4tr

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
2 350 000 kr
31 m²
1.5 rum
vån 4/9
3 424 kr/mån
75 806 kr/m²

Visning söndag 28/7 kl 14-1430 anmäl dig gärna - välkommen! Ola Åkerberg, sms 0702760026, [email protected] Välkommen till denna optimala och väldisponerad lägenhet belägen på populära Sköntorpsvägen 115. Lägenheten har delvis renoverats under 2024 så det är verkligen bara hoppa in och njuta av en bostad i fint skick. Planlösningen är som sagt mycket väl planerad och den generösa inglasade balkongen blir ett extra rum att njuta i. Närhet till Årstaskogen och Årstavikens grönskande omgivningar - perfekt för harmonin. - mycket välplanerad - renoverad 2024 - utmärkt sovalkov - generös inglasad balkong - välskött förening - närhet Årstaskogen och vatten

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sandfjärdsgatan 98 9tr, Årsta, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 14:45
Sandfjärdsgatan 98 9tr, Årsta, Stockholms kommun, bild 2
Sandfjärdsgatan 98 9tr, Årsta, Stockholms kommun, bild 3

Sandfjärdsgatan 98 9tr

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
2 995 000 kr
75,5 m²
3.5 rum
vån 9/11
5 673 kr/mån
39 669 kr/m²

Fin och smakfull 3a eller om du vill möjligt nyttja som en mini 4a, i utmärkt läge i en förening med god ekonomi. En lägenhet redo att flytta in – skicket är toppen. Välplanerad med social planlösning mellan kök och vardagsrum, 9 våningar upp med inbjudande balkong med härligt utsikt förstås. Kök och badrum renoverat - fin lägenhet och helt klart för inflytt. Här bor du i ett trivsamt läge med direkt närhet till Årstafältet, några minuter till Årsta torg och mycket goda kommunikationer med ca 3 minuter promenad till tvärbana. Varmt välkommen på visning! - välplanerad bostad - genomgående fina materialval - ljus och luftig - smakfullt renoverat kök & badrum från 2020 - stabil och välskött förening, belåning ca 3 666 kr/kvm

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Pastellvägen 11, 6 tr, Skärmarbrink, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 12:00
Pastellvägen 11, 6 tr, Skärmarbrink, Stockholms kommun, bild 2
Pastellvägen 11, 6 tr, Skärmarbrink, Stockholms kommun, bild 3

Pastellvägen 11, 6 tr

Lägenhet
Skärmarbrink, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
2 695 000 kr
40 m²
2 rum
vån 6/7
2 494 kr/mån
67 375 kr/m²

Högt upp i huset på våning 6/7 med fantastisk utsikt från alla fönster! Varmt välkommen till denna väldisponerade och otroligt ljusa gaveltvåa belägen högt upp i huset på våning 6/7. Populär adress med fördelaktigt läge med närhet till kommunikationer, natur och Globen shoppingcenter. Stabil förening med låg belåning på 2133 kr/ kvm och äger marken. Föreningen har en takterrass med magisk utsikt för medlemmarna att utnyttja. Missa inte denna pärla! När du kliver in genom dörren möts du av en trevlig och välkomnande hall som öppnar upp mot lägenhetens övriga rum. Stengolv ända in till köket med golvvärme. Här finns gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor samt goda förvaringsmöjligheter i originalgarderober med överskåp. Säkerhetsdörr är installerad. I anslutning till hallen ligger lägenhets badrum med dusch med vikbara glasväggar, wc, uppvärmd handdukstork och handfat med tillhörande spegelskåp. Förberett för tvättmaskin. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en trevlig och social atmosfär. Lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för soffa, tv-möbel och övrig möblering. Snyggt kök som är fullt maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys, diskmaskin, gasspis med tillhörande ugn och fläkt. Invid köket finns naturlig matplatsdel för sällskap om ca 4-6 personer utan att det känns trångt. Vidare når du sovrummet med gott om plats för dubbelsäng och annan möbel om så önskas. Här finns en rymlig garderob för goda förvaringsmöjligheter. Utgång till den härliga balkongen i högt läge med fantastisk utsikt över takåsar och trädtopper. Här kan du njuta av sol från tidig morgon och fram till efter lunch. Nuvarande ägare disponerar ett vindsförråd och källarförråd. - Balkong med magisk utsikt - Gavelläge - Förening äger marken - Fastighet med hiss - Stora fönsterpartier - Snyggt kök - Goda förvaringsmöjligheter - Stambytt badrum - Vindsförråd och källarförråd - Nära naturen och promenad/joggingstråk - Närhet till T-bana - Kort promenad till Globen och Gullmarsplan På Pastellvägen 11 bor du på en populär adress i en stabil bostadsrättsförening som har koll på finanserna. Området ligger ett stenkast från Globens -shopping med dess utbud av service, restauranger och butiker. Närhet till både Globens- och Blåsuts T-banestation som tar dig till City på bara några minuter. För dig som uppskattar naturen har du Nackareservatet, Nytorps gärde och Årstaviken i närheten. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Hallonvägen (tomt 2), Vallentuna - Ormsta, Vallentuna kommun

Hallonvägen (tomt 2)

Tomt
Vallentuna - Ormsta, Vallentuna kommun
BOSTHLM Årsta
2 795 000 kr
935 m² tomt

Här presenteras en bra och byggklar tomt i expansiva Ormsta tillhörande Vallentuna kommun. Tomten ligger lättillgängligt för byggnation, men också strategiskt beläget med 5 minuters bilfärd från tågstationen eller 20 minuter från storslagen shopping med nöjen i Täby. Här finner ni ett barnvänligt område med gångavstånd till både förskola och skola. På promenadavstånd finner ni även Vallentuna Centrum med välsorterade matbutiker, restauranger, caféer och övrig service. Vi finner även närhet till fina promenadstråk längs vattnet och Vallentuna IP med bl.a. elljusspår, tennisklubb och skidspår vid säsong. Utmärkta kommunikationer finns till Stockholms Östra via Roslagsbanan på ca 30 minuter. Kort axplock från detaljplanen: Huvudbyggnad får vara högst i 2 plan och med en byggnadsarea (BYA) på max 180 kvm. Huvudbyggnad ska placeras minst 6 meter från gatan. Högsta byggnadshöjd för huvudbyggnad är 6,5 meter. Byggnadsarea för komplementbyggnad får vara max 30 kvm och högst i en våning. Högsta byggnadshöjd för komplementbyggnad är 2,5 meter. Tillkommande kostnader för kommunalt VA/avlopp samt gatukostnadsersättning. Se bifogade länkar samt fliken dokument där ni hittar detaljerad information gällande detta samt en tomtkarta. Tillkommande kostnader för kommunalt VA/avlopp samt gatukostnadsersättning. Se bifogade länkar samt fliken dokument där ni hittar detaljerad information samt en tomtkarta. Ta med er en tomtkarta och besök tomten på egen hand eller kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Elsa borgs gata 33, Fruängen, Stockholms kommun

Elsa borgs gata 33

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
2 350 000 kr
41,6 m²
2 rum
2 805 kr/mån
56 490 kr/m²

Yteffektiv 2:a med smart planlösning och en rejäl uteplats! Denna bostad är perfekt första bostad eller för den med gröna fingrar. Uteplatsen är enorm med ett klockrent solläge. Här ryms en stor soffgrupp eller annat önskat möblemang, perfekt för trevliga sommarkvällar med sina nära och kära. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som är omringat av stora fönster med fint ljusinsläpp. Fönsterna går i två väderstreck. Här är det lätt möblerbart! Full köksutrustning med goda förvaringsmöjligheter samt plats för ett matbord om 4 personer. Sovrummet är lagom stort och rymmer en säng med sängbord. Hallen är välkomnande med goda avhängningsmöjligheter. Badrummet är helkaklat i ljusa färger med en dusch.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Lerbäcksgränd 8, Hagsätra - Bandhagen, Stockholms kommun

Lerbäcksgränd 8

Lägenhet
Hagsätra - Bandhagen, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
1 250 000 kr
33 m²
1 rum
3 089 kr/mån
37 879 kr/m²

NYTT PRIS - KONTAKTA MÄKLARE FÖR VISNING! Varmt välkomna till Lerbäcksgränd 8! Här får ni tillfället att köpa denna välplanerade etta som ligger belägen på en nära promenad från tunnelbanan. Lägenhetens inre bjuder på en praktisk hall med bra förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober, stambytt badrum, stort allrum i kombination med sovrum samt ett uppfiffat kök. Här tillhör man Brf Lerlåset som som har en välskött ekonomi där man också genomfört många av de större renoveringarna. Från lägenheten har man en härlig grönskande utsikt. På gården finns en uppskattad lekplats för barnen och en gemensam grillplats. Några minuter från porten trafikerar buss 143 som går mellan Högdalen - Hagsätra - Älvsjö Station - Liljeholmen, där ni finner anslutningar med såväl pendeltåg som tunnelbana. Sammantaget ett välplanerat & centralt hem som lämpar sig utmärkt som första-bostad. Välkomna på visning!

Tussmötevägen 120E, Stureby, Stockholms kommun
Tussmötevägen 120E, Stureby, Stockholms kommun, bild 2
Tussmötevägen 120E, Stureby, Stockholms kommun, bild 3

Tussmötevägen 120E

Lägenhet
Stureby, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
2 495 000 kr
37 m²
1.5 rum
3 613 kr/mån
67 432 kr/m²

• Trädgårdsliknande uteplats om ca. 14kvm • Radhuskänsla med uteplats med solläge i sydväst • Utmärkt planlösning med separat sovalkov • Nära T-bana och ICA Bea • Välskött förening med god ekonomi Välkommen till en mycket välplanerad lägenhet i hjärtat av Stureby! Lägenheten är perfekt för dig som söker en smart planlösning och hög standard! Bostaden utmärker sig med sin stora uteplats, rejäla sociala ytor och sovalkov som fungerar som sovrum. Här bor du på populär adress precis vid populära ICA Bea, tunnelbana, apotek och gym. Närområdet är eftertraktat med sin småstadskänsla några minuter från innerstan. I området finns välkända restauranger, mysiga fik och lummiga parker. Det första som välkomnar dig till lägenheten är den trädgårdsliknande uteplatsen om ca 14 kvm. Solläget i sydväst är utmärkt. Här finns gott om plats för utemöbler för större sällskap! Väl innanför entrédörren är det första som möter dig en yteffektiv hall med plats för avhängning. Från hallen når du lägenhetens vardagsrumsdel med plats för soffa och TV-möbel. Intill vardagsrummet ligger det fullutrustade köket och moderna köket. Maskinellt utrustat med diskmaskin, spis, kombinerad kyl/frys, ugn och mikrovågsugn. Köket ligger i halvöppen planlösning mot vardagsrummet vilket skapat ett stort och luftigt rum med härlig rymd. I lägenhetens andra ände ligger den stora sovalkoven med plats för stor säng och flera garderober. Intill sovalkoven ligger det moderna och helkaklade badrummet utrustat med dusch, WC och handfat med kommod. Hela bostaden har vackra golv och moderna färgval vilket bidrar till den mysiga känslan. Lägenheten klassas som 1 RoK enl. föreningens lägenhetsförteckning, men nyttjas som 1,5 RoK. HSB Brf Sturebacken är en nyproducerad och stabil förening. Husen stod klara 2020 och är utan kommande underhåll i närtid. Föreningen äger marken och har bra ekonomi. I föreningen finns garage för de boende där det finns möjlighet att hyra plats (för närvarande kö). Föreningen har samarbete med Volvo on demand där föreningen har två parkeringsplatser på fastigheten, bilarna går därför att hyra mot en avgift. Till bostaden hör ett externt förråd.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Ängsbergsvägen 50B, Huddinge - Trehörningen, Huddinge kommun

Ängsbergsvägen 50B

Tomt
Huddinge - Trehörningen, Huddinge kommun
BOSTHLM Årsta
2 995 000 kr
807 m² tomt

Varmt välkomna till Ängsbergsvägen 50B! Här finner ni en tomt med högt läge och underbar utsikt mot sjön Trehörningen. Tomten mäter 807 kvadratmeter och ger möjlighet till en byggrätt om 120 kvm BYA i max två plan (plus garage 25 kvm BYA) som kan generera till ett generöst hus med panoramautsikt som sträcker sig milsvid. Säljaren har själv ritat ett modern designat hus som skulle kunna byggas på tomten med ett garage som en del av huset, se dokument i presentationen. Givetvis kan man rita ett hus efter era egna drömmar som just ni önskar ha det. Tomten är belägen på en av områdets högsta punkter och kommer ge väldigt privat atmosfär när det står där. Inom loppet av 5 minuters bilfärd når ni matbutiker, skolor, förskolor, restauranger och Björkängshallen som är bekant för många hockeyfamiljer. För att inte tala om det nära läget till sjön Trehörningen där man kan ta sig ett svalkande bad under sommaren eller en skridskotur på vintern. Tillkommande kostnader är för anslutning av kommunalt VA/avlopp till huset och kommer kosta ca 296.000 kr enligt 2024 års taxa hos Stockholm Vatten. För mer information, kontakta Stockholm Vatten. Ingen kostnad kommer tas för gatukostnadsersättning. Ni kan åka ut själva och titta på tomten och vid eventuella frågor är ni välkomna att kontakta ansvarig mäklare. Ni kommer enklast in på tomten genom att gå upp från ägarens hus på Stenbrottsvägen 25A. Passa på att bygga erat drömhus redan idag!

Lillängsvägen 2A, Huddinge - Gladö Kvarn, Huddinge kommun
Lillängsvägen 2A, Huddinge - Gladö Kvarn, Huddinge kommun, bild 2
Lillängsvägen 2A, Huddinge - Gladö Kvarn, Huddinge kommun, bild 3

Lillängsvägen 2A

Villa
Huddinge - Gladö Kvarn, Huddinge kommun
BOSTHLM Årsta
12 750 000 kr
240 m²
7 rum
2 604 m² tomt

Varmt välkomna till Lillängsvägen 2A! Här får jag det stora äran att visa detta pampiga New England hus byggt av Fiskarhedenvillan 2020 som mäter 240 kvm boarea samt ett isolerat garage. Denna drömvilla ligger alldeles avskiljt på en lugn återvändsgata med skogen som omgärdar tomten. Tomten lämnar ingen besviken med hela 2604 kvm som man kan se som en framtida pensionsförsäkring då minsta tomtstorlek kräver minst 1000 kvm eller så behåller man det och förvandlar det till sin egna botaniska trädgårdsoas. Vidare möts man av en enorm trädäckad altan i soldränkt söderläge och en 3X6 meter saltvattenpool som kräver minimalt med underhåll och bjuder in till härliga festligheter med familj och vänner. Väl på insidan möts man av den centrerade trappan som följer den otroligt pampiga känslan som genomsyrar det här huset i många fall. Entréplanet har ett kapprum, praktiskt kontor/gästrum, fräscht badrum, tvättstuga med massvis av ytor för klädvård samt den maskinella utrustningen som styr huset och slutligen det underbara allrummet med närmare 65 kvm (!) i öppen planlösning mot köket och en utgång till altanen på baksidan som vetter mot den rofyllda skogen. Köket kommer från Balingslöv i Shakerstil med en kvartskompositskiva som tål hela familjens bordsskick. Här finns all tänkbar utrustning för den som ska stå för middagarna framöver! Induktionshäll med integrerad fläkt, integrerad diskmaskin, hel kyl och frys, integrerad vinkyl under trappan, varmluftsugn och mikrovågsugn. En personlig favorit är det stora skafferiet som finns i hörnet av köket där det också strategiskt är lite svalare för att ha nytta för sitt ändamål. Det övre planet är av mer privat och personlig prägel där ni idag hittar tre sovrum varav mastern med en rejäl walk-in-closet som naturligtvis kan göras om till ett sovrum istället vid behov. Samtliga rum går i sobra toner som harmonieras med fint ljusinsläpp och enstavsparkett. Allrummet är otroligt generöst även på detta plan och ger utrymme för barnen att kunna ha en egen del i huset. Det kommer inte behövas några övernattningar på spa längre när ni har ett badrum som detta. Lyxigt dubbelhandfat signerat Vedum, ovalt designbadkar, hörndusch samt en bastu som rymmer ett halvt dussintal vänner. Det finns massor med andra fördelar med huset såsom genomgående vattenburen golvvärme, solcellsanläggning, centraldammsugare och isolerat garage. Här bor ni på en lugn återvändsgata och med bara fem minuters promenad når ni både det populära Nyboviksbadet, busshållsplatserna och padelbanor. Sammanfattningsvis ser ni ett drömlikt hem med ett ytterst privat läge med skogen som närmsta granne. Vad mer kan man egentligen önska sig? Välkomna hem!

  • Premium
  • Uteplats
Sätragårdsvägen 4C, Sätra - Skärholmen - Stockholm, Stockholms kommun

Sätragårdsvägen 4C

Lägenhet
Sätra - Skärholmen - Stockholm, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
3 450 000 kr
84 m²
4 rum
6 659 kr/mån
41 071 kr/m²

Varmt välkomna till Sätragårdsvägen 4C! Här hittar ni denna välplanerade och moderna bostad från 2022 om 84 kvadratmeter och en fin uteplats. På insidan hittar ni tre lättmöblerade sovrum med gott om utrymme för garderober, härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt stilrent badrum med tvättmaskin och torktumlare. Från vardagsrummet förlängs rummet genom en fin uteplats med sol under hela dagen. I denna nybyggda och stilrena bostad kan du njuta av en perfekt kombination av modern komfort och närhet till naturen. Med direkt närhet till natur, badplatser, joggingstråk och utegym får du möjligheten att leva ett aktivt och hälsosamt liv i vackra omgivningar. En annan fördel med detta boende är de utmärkta kommunikationsmöjligheterna. På bara cirka fem minuters promenad når du Sätra centrum, där du även hittar närmaste tunnelbanestation. Förutom tunnelbanan finns det även en busshållplats precis utanför bostaden. Bussförbindelsen, till exempel buss nummer 135, ger dig möjligheten att snabbt och bekvämt nå Skärholmen centrum på bara cirka 5 minuter. Detta gör det lätt för dig att ta dig till olika affärer, restauranger och andra bekvämligheter i närheten. Inom loppet av 5 minuters biltur når ni även Kungens Kurva med mängder av shopping, nöjen, matbutiker, restauranger och mycket mer. Välkomna hem!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Häradsvägen 159A, Huddinge - Segeltorp, Huddinge kommun

Häradsvägen 159A

Lägenhet
Huddinge - Segeltorp, Huddinge kommun
BOSTHLM Årsta
1 995 000 kr
75 m²
3 rum
4 814 kr/mån
26 600 kr/m²

Välkomna till Häradsvägen 159A! Här får jag tillfället att visa upp denna renoverade 3:a som är belägen bland villakvarteren i Segeltorp. Insidan bjuder på en rymlig hall med bra avhängning, modernt kök med full utrustning och vattenburen golvvärme, två bra sovrum, praktisk klädkammare med gott om förvaring och ett fräscht badrum med badkar samt en separat toalett. Bostadsrättsföreningen Gärdsmygen 5 bildades 2012 och består av tre bostäder i huset. På utsidan har man dels en egen trädäckad uteplats vid uppfarten, men sen delar man även på gräsmattan framför huset som en gemensam yta. Till bostaden hör en parkeringsplats. På gångavstånd inom 3 minuter hittar ni löpande bussanslutningar som tar er till Huddinge/Fruängen/Kungens Kurva på 10-15 minuter. I närområdet finns en matbutik i Handlaren som gör det praktiskt enkelt med vardagshandlingen. Sammanfattningsvis ett unikt boende som renoverats genom åren och ger en naturlig villakänsla. Lägenheten är uthyrd i dagsläget och därför sker enbart bokade visningar - kontakta mäklare för att boka in en tid för visning!

  • Uteplats
Formtegelvägen 11, Stallarholmen, Strängnäs kommun
Formtegelvägen 11, Stallarholmen, Strängnäs kommun, bild 2
Formtegelvägen 11, Stallarholmen, Strängnäs kommun, bild 3

Formtegelvägen 11

Villa
Stallarholmen, Strängnäs kommun
BOSTHLM Årsta
5 800 000 kr
195 m²
6 rum
1 207 m² tomt

Välkommen till denna omsorgsfullt omhändertagna familjevilla i hjärtat av Stallarholmen! Med generösa utomhusytor som inbjuder till avkoppling och aktiviteter, är detta verkligen ett drömboende där tomten ligger högt och vetter mot skogen. Stor och välkomnande hall med plats för avhängning. Snyggt enhetligt golv samt ljust målade väggar på hela nedre plan. Från hallens nås det fina köket i mörk modern stil och praktisk köksö. Här kan du ta ditt matlagningsintresse till nästa nivå. Utrustningen i köket består av en väl tilltagen gasspis, fläkt, diskmaskin, mikro samt kyl och frys. Framför köket i den sociala och öppna planlösningen kan hela familjen samlas, här finns utrymme för matplats för minst 12 personer. Intill matplatsen höjs mysfaktorn från den fina och praktiska braskaminen. Vidare nås vardagsrummet med stora fönsterpartier, snygg fondvägg med akustikpanel samt altandörr mot husets baksida. Här finns rum för soffdel, tv-möbel samt övrigt möblemang. På baksidan av huset finner vi en fridfull skyddad altan mot den härliga skogen. Trädgårdstomten är välskött och bjuder in till lek och njutning med sina gröna gräsytor. På nedre plan erbjuds även två sovrum, helkaklat badrum med wc, handfat med kommod och spegelskåp ovan, handdukstork, golvvärme samt dusch med tjusiga glasdörrar. Tvättstuga med praktisk groventré, här finns tvättmaskin, torktumlare samt frånluftsvärmepump. Vidare upp på övre plan möts vi av ett allrum med plats för loungedel samt det perfekta hänget för barnen i en egen soffhörna. Badrummet på övreplan är ett badrum med alla rätt! Väl tilltaget med luftig takhöjd upp till nock, genomtänkt med dubbla handfat, dubbeldusch, badkar, wc, handdukstork och golvvärme. Påkostat, stilrent och modernt! Övre plan erbjuder även klädkammare samt två stora sovrum, där vi finner en härlig walk in closet i master bedroom. För den aktiva barnfamiljen är läget i Stallarholmen optimalt. Populära Skolor samt förskolor och bekväma kommunikationer ligger nära till hands, liksom trevliga promenadstråk och en välutrustad matbutik. Den pittoreska staden Mariefred ligger bara en kort bilresa bort och tågförbindelsen till Stockholm tar endast 38 minuter. Med bil tar resan till Stockholm ungefär 1 timma. - Välplanerat hus och tomt med gångavstånd till Mälaren! - Tillhörande båtplats! - Stor trädäckad altan i bästa solläge - Påkostat badrum på övre plan! - Fantastik tomt som vetter mot skogen - Friliggande förråd för goda förvaringsmöjligheter - Asfalterad uppfart med plats för flera bilar - Väldisponerat och fullutrustat kök med köksö och stor matplats intill - Bo nära vattnet, kommunikationer samt populär förskola och skola! Välkommen till en visning som kommer att inspirera och övertyga om att detta är ert nya drömhem!

  • Premium
  • Uteplats
Lidavägen 3-7D, Huddinge - Gladö Kvarn, Huddinge kommun

Lidavägen 3-7D

Tomt
Huddinge - Gladö Kvarn, Huddinge kommun
BOSTHLM Årsta
27 000 000 kr
8 250 m² tomt

Här presenteras 8 stycken sammanhängande tomter till salu i Gladö Kvarn - ett ytterst unikt tillfälle för alla bostadsutvecklare! - EXPANSIVT MARKOMRÅDE OM 8ST TOMTER (8250 KVM) - INGÅNGSVÄRDE ÄR 10.142 KR/KVM/BOA - TOTAL BOA OM CA 2662 KVM - BYGGRÄTT FÖR UPPTILL 24 BOSTÄDER VARAV - 16 PARHUS Á 132 KVM - 8 ATTEFALLSHUS Á 75/62 KVM - TILLTRÄDE ENLIGT ÖVERENSKOMMELSE - AVSTYCKNING FÄRDIG TILLS TILLTRÄDE - PAKETERAD FÖRETAGSLÖSNING - SÄLJARNA ÄR ÖPPNA FÖR ETT JV-SAMARBETE RÖRANDE FASTIGHETERNA - MÖJLIGHET TILL AVBETALNINGSPLAN Äntligen dyker denna chans upp! Nu får jag det unika tillfället att sälja ett markområde om 8st tomter (8250 kvm) i expansiva Gladö Kvarn. Tomterna ligger lättillgängligt för byggnation, men också strategiskt beläget i inloppet av området som kommer ge en öppen känsla för projektet. Säljarna har två pågående projekt i Gladö Kvarn där det första är slutsålt och det sista är till försäljning, se bifogad länk i beskrivningen. Under förutsättning att bostäderna köps för minst det begärda priset kan säljaren garantera att samtliga hus samt all entreprenad ovan grundplattan till en kostnad om 46.880.000 kr inklusive moms. Det enda köparen behöver räkna på rörande entreprenaden är markarbeten och grundplattorna. Siffrorna i säljarens projektkalkyl som finns bifogad i presentationen baseras ifrån en svensk husleverantör som funnits i över 30 år i branschen. Gladö Kvarn kännetecknas för sin natursköna stämpel med mycket natur i omgivningen. I området finns Kvarnsjön med den populära badstranden och möjlighet till kräftfiske eller skridskoåkning. Vidare finns nyanlagda padelbanor (utomhus) och en fotbollsplan vid strandbadet. Utmed Haningeleden kommer det framöver byggas en tvärförbindelse som preliminärt planeras att stå klart till 2030, vilket kommer öppna upp för väldigt smidig trafik i Södertörnsområdet - se youtube-klipp bland länkarna i beskrivningen. Sedan detaljplanen vann laga kraft 2015 har området utvecklats enormt med förbättrade kommunikationer med buss till Huddinge Centrum med vidare tillgång till pendeltåg mot stan. Tillkommande kostnader för kommunalt VA/avlopp samt gatukostnadsersättning. Under fliken dokument hittar ni detaljerad information gällande detta samt preliminär tomtkarta. Fastighetsbeteckningarna är följande: Lidavägen 3: GLADÖ KVARN 1:374 Lidavägen 5: GLADÖ KVARN 1:373 Lidavägen 7A: GLADÖ KVARN 1:400 Lidavägen 7D: GLADÖ KVARN 1:372 Ni får ej beträda fastigheterna innan ni avtalat tid med mäklaren, då det finns boende i hushållen. Denna chans dyker sällan upp på marknaden - kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visar alla 20