Mäklare Sara Kristensen

Sara Kristensen

Om mig

Med över 13 års erfarenhet av bostadsmarknaden i Stockholm har jag sålt hundratals bostadsrätter och fått flera utmärkelser som bäst säljande mäklare i Stockholm. Mitt mål är att ni ska få marknadens bästa pris. Jag strävar alltid efter att överträffa mina köpares och säljares förväntningar, genom en trygg och affärsmässig förmedling. Min ambition som just er mäklare är att skräddarsy den bästa lösningen utifrån er bostad, ert behov och unika läge. Välkommen att höra av er!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Svärdlångsvägen 66, Årsta, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:15
Svärdlångsvägen 66, Årsta, Stockholms kommun, bild 2
Svärdlångsvägen 66, Årsta, Stockholms kommun, bild 3

Svärdlångsvägen 66

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
5 995 000 kr
110 m²
5 rum
vån 2/3
9 027 kr/mån
54 500 kr/m²

Varmt välkomna till denna unika och välplanerade 5:a/6:a på 110 kvadratmater. Smakfullt renoverad bostad om sex rum och kök med vacker öppen spis, stora fönsterpartier i tre väderstreck, vackra sociala ytor och en inbjudande känsla. Genomgående fina golv och ljusa väggar eller dekorativa tapeter. Stilrent vardagsrum med charmig öppen spis, stort fönster som bidrar till ett fint ljusinsläpp och plats för större soffgrupp. Vackert parkettgolv i original och ljusa väggar. Ett rum för hela familjen att samlas i och njuta av den väl fungerande öppna spisen med hög mysfaktor. Funktionellt kök i öppen planlösning mot matplats och hall. Kök med gott om förvaring bakom vita skåpsluckor som sträcker sig hela vägen upp till taket. Här möts retrocharmen med modern och anpassad design. Generösa arbetsytor och praktisk köksö som delar av mot matsalen för ännu mer förvaring. Den maskinella utrustningen består av spis/ugn, fläkt, diskmaskin, inbyggd micro i anslutning skaffriet för att frigöra yta. På golvet ligger en fantastisk fiskbensparkett och i direkt anslutning till köket ligger matsalen för härliga middagsbjudningar. Detta rum går att göra till det femte sovrummet. Välkomnande hall som leder vidare genom bostaden och dess övriga rum. Här finner ni avhängning för ytterkläder samt tre inbyggda garderober i original. Separat WC med handfat. Fyra bra sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Sovrum 1 ligger i anslutning till entrén är ett perfekt tonårsrum tack vare den separata Wc:n som ligger utanför. Sovrum 2 har tre inbyggda garderober för bra förvaring och ligger i anslutning till badrummet. Sovrum 3 ligger på den andra sidan mot det stora badrummet. Sovrum 4 är också rymligt och ljust. Möjlighet finns att omvandla matsalen till ett femte sovrum. Stort utbyggt badrum med kaklade väggar, klinkergolv och ett fönster för vädring och ljusinsläpp. I badrummet så finns det badkar, handfat, TM, tvättmaskin och förvaring via ett högskåp. Belägen i populär bostadsrättsförening med låg belåning på 4 347:-/kvm. Här bor du ett stenkast från knutpunkten Årstaberg med mycket bra kommunikationer. - Smakfull femma/sexa - Fantastiskt vardagsrum med öppenspis - Kök med köksö - Två WC - Öppen planlösning - Generösa sovrum - Balkong i syd/väst Allmänt om Årsta Nästan hela Årsta ligger utmed den södra sidan av Årstaviken precis söder om Södermalm. Området är mycket eftertraktat tack vare sin närhet till innerstan men också för sitt natursköna läge. Här finns stora grönområden som Årstaskogen, som i norr gränsar till Årstaviken, och Årstafältet men även flera mindre parker och promenadstigar som t ex Storängsparken. Inom en kort cykeltur på 10 min ligger närmsta grannen Södermalm som bjuder på shopping och restauranger.

  • Premium
  • Balkong
Paketgränd 7, 2 tr, Svedmyra, Stockholms kommun

Paketgränd 7, 2 tr

Lägenhet
Svedmyra, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
2 995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2
3 760 kr/mån
55 463 kr/m²

Ljus och inbjudande tvåa med skogen som närmaste granne! Välkomna till denna optimalt planerade bostad med balkong i lugnt och lummigt läge. Lägenheten är modern med fina materialval och väldisponerade ytor. Stora fönsterpartier bidrar till ett fint ljusinsläpp och den öppna planlösningen till en känsla av rymd. Här bor du i en välskött och stabil förening som äger sin mark. Läget på Paketgränd 7 är optimalt med goda kommunikationer och närhet till mysiga promenadstråk. Väl inne i bostaden så möts du av en rymlig hall med praktiska förvaringsmöjligheter i en rymlig garderob med skjutdörrar. Plats finns även för avhägning av ytterkläder. Tilltalande sällskapsytor med luftigt kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Smakfullt vardagsrummet som rymmer soffgrupp, tv-möbel och bokhyllor samt fönster mot skogsparti. Varma sommarkvällar kliver man gärna ut på den angränsande balkongen. Köket är ett modernt och genomtänkt Vedum-kök med energisnåla vitvaror från Siemens. Det U-formade köket erbjuder goda arbetsytor och praktiska förvaringsmöjligheter på en grå marmorerad bänkskiva som harmonierar mot de stora vita väggkakelplattorna. Mellan kök och vardagsrum finns en trevlig bardisk för social samvaro. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, helintegrerad diskmaskin och kyl/frys i rostfri design samt en praktiskt underlimmad diskbänk. Intill fönstret finns matplats för mysiga middagar. Rofyllt sovrum i lugnt och insynsskyddat läge med en härlig utsikt över grönska och skog. Här är det gott om plats för både dubbelsäng och sängbord samt en liten skrivbordshörna. Kronan på verket är en riktigt stor garderob med inredning från Elfa för bra förvaring och skjutdörrar.

Visar alla 2