Mäklare Pontus Pärson

Pontus Pärson

Om mig

Jag arbetar med det jag brinner för! Med stort personligt engagemang och tillgänglighet gentemot både köpare och säljare gör jag allt för att du ska bli riktigt nöjd med din bostadsaffär. För mig är nöjda kunder min högsta prioritet och jag och jag arbetar målmedvetet för att lyfta din bostads unika förutsättningar. Mitt yttersta mål är att du ska bli så nöjd att du rekommenderar mig vidare till vänner och bekanta. Du är alltid välkommen att kontakta mig oavsett ärende!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Johanneshovsvägen 102, vån. 2, Årsta, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 11:30

Johanneshovsvägen 102, vån. 2

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
4 995 000 kr
81 m²
3.5 rum
vån 2
6 236 kr/mån
61 667 kr/m²

• Modern fastighet med hiss i huset • Utmärkt 3,5 RoK med tre bra sovrum • Fritt och ljust läge, insynsfritt • Garage i huset och 3 min till tvärbana • Stabil förening som äger marken Med ett högt och ljust läge i trevliga Årstastråket säljes denna välplanerade 3,5 RoK med allt man kan önska sig av ett modernt boende. Här bor du modernt och bekvämt i klassiska kvarter. Utmärkta kommunikationer med närhet till tvärbana, tunnelbana och pendeltåg. Väl innanför dörren möts du av en optimalt planerad lägenhet med alla kvadratmeter på rätt ställen. Luft och rymd genomsyrar lägenhetens kök och vardagsrum där du fritt kan möblera efter önskemål och behov. Här finns gott om plats för soffgrupp, fåtölj och tv-möbel. Från vardagsrummet når du det sociala och fullutrustade köket med en rejäl matplats. I vardagsrummet har säljarna byggt ett tredje, mindre sovrum. Från hallen och köket når du de två större sovrummen, ett mindre och ett större. Båda sovrummen har lättmöblerade ytor och gott om plats för förvaring. Från det stora sovrummet nås den rejäla balkongen med ett klockrent västläge. Den solsäkra balkongen med eftermiddagssol vetter mot den lugna innergården. Lägenheten har genomgående mattlackerad ekparkett och mycket fräscha ytskikt. Lägenheten klassas som 3 RoK enl. föreningens lägenhetsförteckning, men nyttjas som 3,5 RoK. Kort och gott ett boende där nyproduktionskänslan fortfarande sitter i - här är det bara att flytta in.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Fidravägen 35, Lännbohöjden - Saltsjöbaden, Nacka kommun
  • Imorgon kl 12:45
Fidravägen 35, Lännbohöjden - Saltsjöbaden, Nacka kommun, bild 2
Fidravägen 35, Lännbohöjden - Saltsjöbaden, Nacka kommun, bild 3

Fidravägen 35

Lägenhet
Lännbohöjden - Saltsjöbaden, Nacka kommun
BOSTHLM Årsta
1 750 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3
4 194 kr/mån
31 818 kr/m²

• Högt upp med utsikt över Nacka • Fritt och ostört med himlen som närmaste granne • Välplanerad med alla kvadratmeter på rätt ställen • Stora fönster med uppiggande ljusinsläpp • Balkong i soligt västerläge Varmt välkommen till denna välplanerade 2:a belägen på populära Lännbohöjden, mitt i naturen. Lägenheten har ett av områdets bästa lägen; ett ljust gavelläge fritt från insyn och milsvid utsikt över Saltsjö-Boo och Lännerstasundet. Lägenheten är i genomgående gott skick och är lätt att möblera. Planlösningen är utmärkt med öppenhet mellan kök och vardagsrum. De sociala ytorna är både inbjudande och flexibla. Här finns en naturlig del för matplats och soffgrupp. Här finns även gott om plats för större middagssällskap. Köket är smart inrett med maximalt nyttjande av förvaring och arbetsytor. Står du vid arbetsbänken kan du blicka ut genom det charmiga fönstret med utsikt mot föreningens gröna innergård. Matplatsen ligger även den vid ett trevligt fönster med fri utsikt, tack vare det fria gavelläget. Från vardagsrummet når du den stora balkongen med otrolig utsikt i solsäkert västerläge. Balkongen badar i sol efter lunchtid. Intill vardagsrummet når du det rogivande sovrummet med plats för en stor dubbelsäng och annan möblering. I sovrummet finns idag två garderober med gott om plats för förvaring. Ytterligare förvaring finns i garderoben i hallen och förrådet. Badrummet är rymligt och är utrustat med WC, handfat, dusch, tvättmaskin och torktumlare. I Brf Lännbohöjden bor du i hus vackert beläget på en skogsbeklädd höjd med direkt närhet till Lännerstasundets badplatser och Fisksätraholme. Allt du behöver finns i närheten i köpcentrumet Tippen eller Fisksätra C. Busshållplatsen ligger en kort bit bort och därifrån når du Nacka Forum och Sickla Köpkvarter på cirka 10 minuter och vidare in mot Slussen på cirka 20 minuter. Från Fisksätra station kan du snart ta Saltsjöbanan till Slussen på endast 12 minuter. Även med bil är det lätt att ta sig in till city. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Eklångsvägen 42, vån. 3/3, Årsta, Stockholms kommun

Eklångsvägen 42, vån. 3/3

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
2 195 000 kr
30,8 m²
1 rum
vån 3/3
2 641 kr/mån
71 266 kr/m²

• Högst upp med utsikt över söderort • Fritt och ostört med himlen som närmaste granne • Välplanerad med alla kvadratmeter på rätt ställen • Stora fönster med uppiggande ljusinsläpp • Balkong i soligt sydvästläge Endast ett stenkast från Årsta torg på en av Årstas höjder säljes denna hemtrevliga etta med ett av områdets bästa lägen! Här bor du i ett högt läge med fin utsikt över takåsar och trädtoppar. Detta är en suveränt disponerad bostad med perfekt läge och alla kvadratmetrar på rätt ställen. Här är det bara att flytta in! Välkomnande hall med gott om plats för förvaring och avhängning. Hallen har platsbyggda garderober med spegelskjutdörrar. Från hallen når du det moderna köket med matplats och fönster för ljusinsläpp. Köket är effektivt disponerat och är maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys, inbyggnadsugn, spishäll och fläkt. Intill köket ligger det stora rummet. Rymligt vardagsrum med stora fönster i sydvästläge och plats för umgänge. Från vardagsrummet når du den fria och privata balkongen med rogivande utsikt över tallarna och takåsarna. Stambytt och helkaklat badrum utrustat med dusch, duschvägg, handfat och WC. Två förråd hör till lägenheten; matkällarförråd om ca 2kvm och vanligt förråd om ca 5kvm) Här kan ni flytta in och trivas från första inflyttningsdagen. Centralt läge med närhet till pendeltåg, tvärbana, bussar samt Årstas härliga natur. Välkommen på visning!

Visar alla 3