Mäklare Tobias Haglund

Tobias Haglund

Om mig

Jag älskar att göra affärer och skapa långsiktiga relationer. Att vägleda dig som säljare eller köpare genom bostadsaffären ser jag som ära och jag strävar alltid efter att överträffa mina kunders förväntningar genom förtroende och ett stort engagemang. Därför passar mäklaryrket mig perfekt. När du väljer mig som mäklare vill jag att du ska känna dig trygg genom hela processen. Mitt mål är alltid att du ska vara så nöjd att du rekommenderar mig till nära och kära, då har jag lyckats på riktigt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ralångsvägen 8, 3tr, Årsta, Stockholms kommun

Ralångsvägen 8, 3tr

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
3 275 000 kr
57 m²
3 rum
vån 3/3
2 510 kr/mån
57 456 kr/m²

Allmänt om bostaden - Minitrea högst upp i huset Välkommen till denna fantastiska minitrea med låg avgift som bjuder på bekvämt boende och är belägen högst upp i huset. I denna välplanerade bostad finner du både stil och funktionalitet, vilket skapar en perfekt plats att kalla hem. Köket är varsamt renoverat och har fått en modern touch som både tilltalar ögat och underlättar vardagen. Här finns gott om förvaringsutrymme och arbetsytor för att skapa kulinariska mästerverk. Oavsett om du är en passionerad kock eller bara njuter av att laga enklare måltider kommer du att uppskatta detta kök. Badrummet har också genomgått en renovering och bjuder nu på en fräsch och stilren atmosfär. Här finner du moderna bekvämligheter och högkvalitativa detaljer som bidrar till en lyxig känsla. Du kommer också att uppskatta den praktiska lösningen med tvättmöjligheter. En balkong i klockrent söderläge högst upp i huset blir en fantastisk tillgång. Här kan du njuta av soliga dagar och avkopplande kvällar med en vacker utsikt. Balkongen blir en förlängning av ditt boende och ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och utomhuslivet. Lägenheten är en del av en mycket välskött förening, vilket ger dig trygghet och långsiktig stabilitet. Här finns gemensamma ytor och faciliteter som förstärker trivseln och skapar en känsla av gemenskap. Belägen högst upp i huset har du en unik möjlighet att njuta av lugn och ro samtidigt som du har närhet till allt du behöver. Service, butiker och kommunikationer finns inom bekvämt räckhåll, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Denna minitrea är en sällsynt pärla på marknaden och kommer inte vara tillgänglig länge. Missa inte chansen att äga en sådan attraktiv bostad i en välskött förening. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka allt detta fantastiska hem har att erbjuda. - 2,7 m i takhöjd - Goda möjligheter till egen parkeringsplats - Renoverad med bevarat original - Rymlig balkong i söderläge - Stambytt och topprenoverat badrum - Slipat originalgolv - Tvättmaskin - Stabil förening med låg avgift - Låg belåning per kvm - Tvättstuga i källaren - Källarförråd Allmänt om området Nästan hela Årsta ligger utmed den södra sidan av Årstaviken precis söder om Södermalm. Området är mycket eftertraktat tack vare sin närhet till innerstan men också för sitt natursköna läge. Här finns stora grönområden som Årstaskogen, som i norr gränsar till Årstaviken, och Årstafältet men även flera mindre parker och promenadstigar som t ex Storängsparken. Inom en kort cykeltur på 10 min ligger närmsta grannen Södermalm som bjuder på shopping och restauranger som tillfredsställer den mest kräsne gourmanden.

Rörviksbacken 9, Årsta, Stockholms kommun

Rörviksbacken 9

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
3 475 000 kr
53 m²
3 rum
4 164 kr/mån
65 566 kr/m²

Allmänt om bostaden Missa inte möjligheten att förvärva denna välplanerade trea. Belägen på våning 2 av 6 med trevligt balkongläge på husets gavel. Här bor du i påkostade Brf Rörviksbacken som byggts av JM. Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen möts vi av ett vackert klinkergolv sedan finns en rymlig garderobsvägg med skjutdörrar i spegelglas samt ytterligare två platsbyggda garderober. Vidare in i lägenheten är det ljusa väggar och modernt parkettgolv som löper enhetligt genom hela lägenheten. Från hallen nås lägenhetens rymliga badrum. Vitkaklade väggar och ljusgrått klinkergolv. Utrustat med wc, dusch med tillhörande duschväggar i glas, takdusch, kombinerad tvättmaskin och torktumlare under bänkskiva samt förvaringsskåp ovan. Handfat med tillhörande spegelskåp, blandare och ljus kommod. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till social samvaro. Det välplanerade Vedum-köket är utan tvekan bostadens hjärta. Maskinellt utrustat med kombinerade kyl/frys, mikro, integrerad diskmaskin, induktionshäll med tillhörande ugn och fläkt. Skåpsluckor i vitt, mörkare bänkskiva med ljust stänkskydd ovan. Vardagsrumsdelen erbjuder sociala ytor och gott om plats för soffgrupp, matplats och övrigt möblemang. Från rummet nås lägenhetens balkong stora balkong med förmiddagssol och trevlig vy. Bostaden erbjuder två sovrum med gott om plats för dubbelsäng i ena. Det andra sovrummet kan enkelt nyttjas som kontor eller ett perfekt barnrum. - Lugnt och trivsamt läge - Stor och trevlig balkong - Exklusiva materialval - Gavellägenhet - Stora fönsterpartier med persienner i alla fönster - Förråd som tillhör lägenheten Enligt lägenhetsförteckningen är lägenheten 2 rum och kök men disponeras och byggdes som 3 rum och kök. Allmänt om Årsta Nästan hela Årsta ligger utmed den södra sidan av Årstaviken precis söder om Södermalm. Området är mycket eftertraktat tack vare sin närhet till innerstan men också för sitt natursköna läge. Här finns stora grönområden som Årstaskogen, som i norr gränsar till Årstaviken, och Årstafältet men även flera mindre parker och promenadstigar som t ex Storängsparken. Inom en kort cykeltur på 10 min ligger närmsta grannen Södermalm som bjuder på shopping och restauranger som tillfredsställer den mest kräsne gourmanden.

  • Balkong
  • Hiss
Formtegelvägen 11, Stallarholmen, Strängnäs kommun
  • Sön 19 maj kl 11:00
Formtegelvägen 11, Stallarholmen, Strängnäs kommun, bild 2
Formtegelvägen 11, Stallarholmen, Strängnäs kommun, bild 3

Formtegelvägen 11

Villa
Stallarholmen, Strängnäs kommun
BOSTHLM Årsta
5 800 000 kr
195 m²
6 rum
1 207 m² tomt

Välkommen till denna omsorgsfullt omhändertagna familjevilla i hjärtat av Stallarholmen! Med generösa utomhusytor som inbjuder till avkoppling och aktiviteter, är detta verkligen ett drömboende där tomten ligger högt och vetter mot skogen. Stor och välkomnande hall med plats för avhängning. Snyggt enhetligt golv samt ljust målade väggar på hela nedre plan. Från hallens nås det fina köket i mörk modern stil och praktisk köksö. Här kan du ta ditt matlagningsintresse till nästa nivå. Utrustningen i köket består av en väl tilltagen gasspis, fläkt, diskmaskin, mikro samt kyl och frys. Framför köket i den sociala och öppna planlösningen kan hela familjen samlas, här finns utrymme för matplats för minst 12 personer. Intill matplatsen höjs mysfaktorn från den fina och praktiska braskaminen. Vidare nås vardagsrummet med stora fönsterpartier, snygg fondvägg med akustikpanel samt altandörr mot husets baksida. Här finns rum för soffdel, tv-möbel samt övrigt möblemang. På baksidan av huset finner vi en fridfull skyddad altan mot den härliga skogen. Trädgårdstomten är välskött och bjuder in till lek och njutning med sina gröna gräsytor. På nedre plan erbjuds även två sovrum, helkaklat badrum med wc, handfat med kommod och spegelskåp ovan, handdukstork, golvvärme samt dusch med tjusiga glasdörrar. Tvättstuga med praktisk groventré, här finns tvättmaskin, torktumlare samt frånluftsvärmepump. Vidare upp på övre plan möts vi av ett allrum med plats för loungedel samt det perfekta hänget för barnen i en egen soffhörna. Badrummet på övreplan är ett badrum med alla rätt! Väl tilltaget med luftig takhöjd upp till nock, genomtänkt med dubbla handfat, dubbeldusch, badkar, wc, handdukstork och golvvärme. Påkostat, stilrent och modernt! Övre plan erbjuder även klädkammare samt två stora sovrum, där vi finner en härlig walk in closet i master bedroom. För den aktiva barnfamiljen är läget i Stallarholmen optimalt. Populära Skolor samt förskolor och bekväma kommunikationer ligger nära till hands, liksom trevliga promenadstråk och en välutrustad matbutik. Den pittoreska staden Mariefred ligger bara en kort bilresa bort och tågförbindelsen till Stockholm tar endast 38 minuter. Med bil tar resan till Stockholm ungefär 1 timma. - Välplanerat hus och tomt med gångavstånd till Mälaren! - Tillhörande båtplats! - Stor trädäckad altan i bästa solläge - Påkostat badrum på övre plan! - Fantastik tomt som vetter mot skogen - Friliggande förråd för goda förvaringsmöjligheter - Asfalterad uppfart med plats för flera bilar - Väldisponerat och fullutrustat kök med köksö och stor matplats intill - Bo nära vattnet, kommunikationer samt populär förskola och skola! Välkommen till en visning som kommer att inspirera och övertyga om att detta är ert nya drömhem!

  • Premium
  • Uteplats
Sonja Kovalevskys Gata 11, Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun

Sonja Kovalevskys Gata 11

Lägenhet
Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
5 250 000 kr
53 m²
2 rum
2 650 kr/mån
99 057 kr/m²

Varmt välkommen till denna exklusiva tvåa i populära Brf Haga Nova! Här slås vi av de generösa fönsterpartierna som vetter ut mot innergården och den stilrena designen samt de påkostade materialvalen i ett lyxigt utförande som präglar hela lägenheten. Perfekt planlösning med ett rymligt sovrum med gott om förvaringsmöjligheter i walk in closet. Badrummet andas lyx och kontrasten mellan ljus marmor och mörkt tak/inredning blir pricken över i:et. Rymligt vardagsrum där det finns plats för både soffgrupp och stort matbord. I vardagsrummet finner vi flera franska balkonger som ger en härlig känsla. Från vardagsrummet nås det moderna köket med allt vad som önskas. Här finns induktionshäll, integrerad diskmaskin, integrerad kyl/frys, bänkskiva och stänkskydd i sten samt spotlights i taket. I lägenheten är det golvvärme samt ett vackert parkettgolv och ljusa ytskikt. Här erbjuds ett bekymmerslöst boende i representativ fastighet med hög finish. - Stora fönsterpartier - Exklusiva materialval - Genomtänkt planlösning - Lyxigt badrum - Garage i fastigheten - Goda kommunikationer - Restauranger och service utanför dörren! Fastigheten har dessutom ett toppmodernt elektroniskt låssystem vilket ger ett boende fritt från nycklar. Hagastaden erbjuder en internationell storstadskänsla och en hållbar stadsdel med fokus på vetenskap, forskning och utbildning i kombination med en stor andel bostäder, service samt moderna kontor och designhotell. Här bor ni med bästa läget i området, där den blivande parken och T-banans gula linje planeras.

  • Hiss
Huggarvägen 44, Ribby, Haninge kommun

Huggarvägen 44

Lägenhet
Ribby, Haninge kommun
BOSTHLM Årsta
1 450 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/3
4 930 kr/mån
24 167 kr/m²

Välkommen till trevliga Huggarvägen 44! Ljus och rymlig 2:a med stambytt och helkaklat badrum med kanske områdets bästa läge på uteplatsen! Balkong mot innergården och fantastisk altan mot baksidan. Bra planlösning med generöst ljusinsläpp där alla ytskikt är renoverade och fina. Stort vardagsrum med plats för den stora soffan och tv-möbel. Kök med matplats invid fönster för ca 4-6 personer. Stort sovrum med plats för dubbelsäng samt gott om utrymme för förvaringsmöbler och övrigt möblemang. Här bor du i populära Ribby, med matbutik, skolor och kommunikationer ett stenkast från lägenheten. Perfekt för dig som vill bo på bekvämt avstånd till allt Västerhaninge har att erbjuda. - Fantastisk altan på baksidan och trevlig balkong mot innergården på framsidan - Stambytt helkaklat badrum med härlig golvvärme - Ljus och trevlig 2:a - Renoverade och fräscha ytskikt! - Stor omtyckt lekplats i området - Bo i lugnt område nära naturen - Nära kommunikationer - Nära skola och förskolor

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 5