Mäklare Tobias Haglund

Tobias Haglund

Om mig

Jag älskar att göra affärer och skapa långsiktiga relationer. Att vägleda dig som säljare eller köpare genom bostadsaffären ser jag som ära och jag strävar alltid efter att överträffa mina kunders förväntningar genom förtroende och ett stort engagemang. Därför passar mäklaryrket mig perfekt. När du väljer mig som mäklare vill jag att du ska känna dig trygg genom hela processen. Mitt mål är alltid att du ska vara så nöjd att du rekommenderar mig till nära och kära, då har jag lyckats på riktigt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Storsjövägen 54, 2tr, Årsta, Stockholms kommun

Storsjövägen 54, 2tr

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
2 775 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
4 460 kr/mån
49 554 kr/m²

Välkommen till Storsjövägen 54 – en ljus och stilren tvåa med balkong i eftertraktat västerläge! Här finner du en modernt renoverad bostad med optimal planlösning, redo att flytta in i. Lägenheten har genomgående bra ljusinsläpp tack vare den öppna planlösningen och är insynsskyddad tack vare det lugna läget i huset. Det rymliga vardagsrummet erbjuder gott om plats för både en mysig soffgrupp och övrigt möblemang, utan att kompromissa på känslan av rymd. Från vardagsrummet når du den härliga balkongen i västerläge, omgiven av grönska – en perfekt plats att njuta av eftermiddagssolen. Det generösa köket är både stilrent och funktionellt, med gott om arbetsytor på bänkskivan i klassisk Perstorp och bra förvaringsutrymme i de många skåpen. Här finns också en naturlig plats för en större matgrupp, idealiskt för middagar med familj och vänner. Sovrummet är rogivande och har fönster mot den lummiga innergården. Här finns gott om plats för en dubbelsäng, sängbord, arbetsplats samt praktisk förvaringslösning längs hela väggen. Badrummet är helkaklat och smakfullt renoverat, här finns tvättmaskin, golvvärme, wc, handfat med kommod och överskåp samt dusch med praktiska glasdörrar. Den rymliga hallen erbjuder bra förvaring för ytterkläder och skor. Ljus och insynsskyddad tvåa med optimal planlösning Härlig balkong i västerläge, perfekt för eftermiddagssol Renoverat och stilrent kök med gott om arbetsytor och förvaring Rofyllt sovrum med smarta förvaringslösningar och grönskande utsikt Toppläge i Årsta, nära kommunikationer, natur och stadspuls! Föreningen erbjuder fina gemensamma utrymmen, såsom tvättstuga, källarförråd, cykel- och barnvagnsrum samt lättillgängligt soprum. På gården finns även utemöbler och grill för trevliga sammankomster. Läget är oslagbart med direkt närhet till tvärbana och bussar, samt en kort promenad till Årstabergs station, där du snabbt når både Södermalm och centrala Stockholm. Runt Årsta Torg finner du ett stort utbud av restauranger, caféer, mataffärer och annan service. För dig som gillar naturen ligger Årstaviken bara en kort promenad bort – perfekt för ett dopp eller en promenad längs vattnet, och för den träningsintresserade finns ett utegym i närheten. Välkommen på visning!

  • Balkong
Möckelvägen 22, Årsta, Stockholms kommun

Möckelvägen 22

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
2 375 000 kr
43 m²
2 rum
vån 1/3
3 853 kr/mån
55 233 kr/m²

Välkommen till en ljus och charmig tvåa med perfekt läge nära Linde tvärbanestation! Denna ytterst välplanerade lägenhet bjuder på ett stilrent och smakfullt hem med fina originaldetaljer och modern komfort. Här möts du av ett trevligt ljus och vackra materialval, såsom den tidstypiska originalparketten i vardagsrummet och harmoniska färgval. Köket är ett exempel på genomtänkt design och funktionalitet. Med ljus skåpsinredning, tidstypiska beslag och gott om förvaring blir matlagningen en fröjd. Utrustningen består av kombinerad kyl/frys, diskmaskin, spishäll, inbyggd ugn och fläkt – allt du behöver för att laga till middagar med stil. Vardagsrummet är rymligt och erbjuder plats för både soffgrupp och matbord. Här njuter du av det vackra originalgolvet och ett härligt ljusinsläpp från fönsterpartiet. Från vardagsrummet kliver du direkt ut på den charmiga balkongen i ett perfekt solläge och omgiven av grönska. Sovrummet är insynsskyddat och rymligt nog för en dubbelsäng. Här finns också gott om förvaring tack vare platsbyggd förvaring som smälter in i den smakfulla inredningen. Badrummet totalrenoverades i samband med stambytet 2011 och har modern känsla med kaklade väggar och klinkergolv. Här finns dusch, wc, handfat och badrumsskåp samt ett fönster som släpper in naturligt ljus och ger möjlighet till vädring. Lägenheten erbjuder en fantastisk kombination av lugn och central närhet, med Årstavikens promenadstråk och Årsta torg bara ett stenkast bort. Utmärkta kommunikationer finns i närheten, och du har nära till ett brett utbud av populära caféer och restauranger, som till exempel Enskedeparkens bageri, Josephine Baker, Två små svin, Deli Italia och Craft Pizzeria känd för sina fantastiska napolitanska pizzor. - Smakfull och charmig - Insynsskyddat och hemtrevligt - Stilrent renoverat kök - Helt optimalt planerad - Helkaklat och stambytt badrum - Stabil förening med dom stora renoveringar gjorda

  • Plus
  • Balkong
Järnlundsvägen 22, 3tr, Årsta, Stockholms kommun

Järnlundsvägen 22, 3tr

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
1 875 000 kr
25 m²
1 rum
vån 3
2 205 kr/mån
75 000 kr/m²

Välkommen till denna stilrena och välplanerade etta med trevlig utsikt! Här möts du av en perfekt planerad och rymlig etta som erbjuder en luftig atmosfär och härlig vy från balkongen. Lägenheten präglas av kvalitativa materialval och charmiga originaldetaljer som bevarar husets karaktär. Belägen på en lugn återvändsgata, omgiven av grönska, bor du dessutom i en stabil förening med bra månadsavgift. Redan i den ljusa och välkomnande hallen känner du dig som hemma. Här finns praktiska platsbyggda garderober med överskåp och säkerhetsdörr installerad för extra trygghet. Den öppna planlösningen ger ett generöst ljusinsläpp med trevlig utsikt. Det rymliga allrummet rymmer både soffa, matplats och tv-möbel, och den smarta sovalkoven kan enkelt avskärmas för en mer privat känsla. Härifrån når du också den stora, sydvästvända balkongen där du kan njuta av solen under eftermiddagarna och kvällen. Den välplanerade kokvrån är utrustad med stilrena vitvaror som kombinerad kyl/frys, spis och fläkt. Här finns smart förvaring som rymmer det du behöver. Badrummet, som är fräscht och helkaklat, har stambytts och erbjuder allt du behöver: wc, badkar, handfat med kommod och badrumsskåp. Fantastisk utsikt med stadskänsla och kvällssol Hiss i huset Bra månadsavgift Väldisponerad och ljus planlösning Välskött och gott skick Stabil förening med gedigen ekonomi Nära till utmärkta kommunikationer Området – Årsta Årsta erbjuder en perfekt mix av stad och natur. Med närhet till ett brett utbud av restauranger, service och kommunikationer, har du allt du behöver inom räckhåll. Årstaviken med sina vackra promenadstråk och badbryggor ligger bara några minuter bort, och på cykel tar du dig till Södermalm på 10–15 minuter. Ett idylliskt läge med småstadskänsla, samtidigt nära Stockholm city.

Karmstolsvägen 11, 3tr, Gubbängen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Karmstolsvägen 11, 3tr, Gubbängen, Stockholms kommun, bild 2
Karmstolsvägen 11, 3tr, Gubbängen, Stockholms kommun, bild 3

Karmstolsvägen 11, 3tr

Lägenhet
Gubbängen, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
2 975 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3/4
4 961 kr/mån
46 484 kr/m²

Missa inte denna otroligt fina pärla! Här har ni en generös tvåa redo att fyllas med stora drömmar och målmedvetna planer. Det här guldmyntet har flera sidor: tack vare gavelläget är lägenheten fylld med ljus, rymlig och soldränkt balkong med sol från morgon fram till kväll. Bo på bekvämt avstånd med endast 2 minuter till tunnelbanan! En hall ska vara praktisk och ha plats för skor och ytterkläder. Samtidigt är det härligt om man får en aning av resten av hemmet redan här. Vi sätter check på båda i denna hall. Närmast dörren ligger klinkergolvet stadigt och väntar på blöta skor, lätt att göra rent när det behövs. Vill du hänga undan dina kläder finns en bra platsbyggd garderob. Genast när du kliver några steg in i lägenheten får du ljus från två håll tack vare gavelläget. Här är det trevligt att komma hem. Med sobra och moderna färgval som genomsyrar hela lägenheten kommer du att känna dig som hemma i första anblick. Det välutrustade och stilrena köket nås direkt från hallen. Här finns lyxig vinkyl, ugn och mikro i arbetshöjd, integrerad diskmaskin, induktionshäll, fläkt och kyl/frys. Golvytan är heller inte så dum; här sitter ni lätt 4 personer utan att trängas. Men är det en bättre middag på gång kanske ni hellre har ett matbord i vardagsrummet intill. Vardagsrummet är luftigt och ljust. Golvet dessutom i välskött skick, och läggningen ett smärre underverk. Möblera sparsamt så att du kan njuta av det så mycket som möjligt. När vädret är fint är det härligt att ställa upp dörren mot balkongen. Balkongen är generös med en bra del att sitta på och en smalare del som blir perfekt till kryddväxter och tvätt på torkställning. Här skiner solen från tidig morgon och en bra bit in på kvällen. Eftersom det är långt till närmsta granne kan du lugnt sitta och sola utan att känna dig det minsta iakttagen. Privat och skönt. Det fridfulla och väl tilltagna sovrummet. Elegant ton på väggarna och den platsbyggda garderobsväggen. Här finns utrymme för både stilrena byråer, dubbelsäng och skrivbord. Huset är stamrenoverat och då gjordes även badrummen om helt och hållet. Det är ljust och klassiskt, och det finns allt du behöver. Utrustningen i badrummet består av tvättmaskin, wc, handfat med kommod, handdukstork, dusch med tjusig glasvägg samt ett riktigt härligt ljus- och luftinsläpp från det frostade fönstret. - Elegans när den är som bäst! - Välplanerad och genomtänkt - Otroligt ljus tack vare sitt gavelläge - Högt läge med trevlig utsikt - Genomgående moderna färgval - 2 minuter till tunnelbanan - Grönskande omgivning - 14 parkeringsplatser och 4 garage finns i föreningen

  • Premium
  • Balkong
Tussmötevägen 300, BV, Gamla Östberga - Stureby, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Tussmötevägen 300, BV

Lägenhet
Gamla Östberga - Stureby, Stockholms kommun
BOSTHLM Årsta
2 695 000 kr
64,5 m²
3 rum
4 235 kr/mån
41 783 kr/m²

Välkommen till ett modernt och stilfullt boende! Denna fantastiska 3a på 64,5 kvm erbjuder ett genomtänkt och elegant hem där varje detalj har planerats med omsorg. Byggd 2009, bostaden imponerar med en ljus och öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum – perfekt för socialt umgänge. Det helkaklade badrummet är fräscht och funktionellt med både tvättmaskin, torkrumlare och dusch med praktiska glasdörrar. De två rymliga sovrummen erbjuder gott om plats för säng, förvaring och arbetsyta. En stor och inbjudande uteplats gör denna lägenhet till något alldeles extra, perfekt för avkoppling eller sociala tillställningar. Lägenheten har genomgående stilren färgsättning och ekparkett i alla rum, vilket skapar en harmonisk och tidlös känsla. Här finns också gott om förvaringsmöjligheter för en praktisk och bekväm vardag. Köket är i den öppna planlösningen är utrustad med dubbla ugnar, spishäll, fläkt, mikro och kyl/frys. Läget är optimalt med närhet till butiker och restauranger och smidiga kommunikationer. Busshållplatsen precis utanför lägenheten tar dig snabbt till både Älvsjö och Gullmarsplan, vilket gör det enkelt att pendla och utforska stadens utbud. - Välplanerad och omgjord 2a till en perfekt 3a - Ljus och fräsch - Populär förening - Enorm uteplats med sol hela dagen! - Närhet till butik, restauranger och kommunikationer Välkommen hem!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Formtegelvägen 11, Stallarholmen, Strängnäs kommun
Formtegelvägen 11, Stallarholmen, Strängnäs kommun, bild 2
Formtegelvägen 11, Stallarholmen, Strängnäs kommun, bild 3

Formtegelvägen 11

Villa
Stallarholmen, Strängnäs kommun
BOSTHLM Årsta
5 800 000 kr
195 m²
6 rum
1 207 m² tomt

Välkommen till denna omsorgsfullt omhändertagna familjevilla i hjärtat av Stallarholmen! Med generösa utomhusytor som inbjuder till avkoppling och aktiviteter, är detta verkligen ett drömboende där tomten ligger högt och vetter mot skogen. Stor och välkomnande hall med plats för avhängning. Snyggt enhetligt golv samt ljust målade väggar på hela nedre plan. Från hallens nås det fina köket i mörk modern stil och praktisk köksö. Här kan du ta ditt matlagningsintresse till nästa nivå. Utrustningen i köket består av en väl tilltagen gasspis, fläkt, diskmaskin, mikro samt kyl och frys. Framför köket i den sociala och öppna planlösningen kan hela familjen samlas, här finns utrymme för matplats för minst 12 personer. Intill matplatsen höjs mysfaktorn från den fina och praktiska braskaminen. Vidare nås vardagsrummet med stora fönsterpartier, snygg fondvägg med akustikpanel samt altandörr mot husets baksida. Här finns rum för soffdel, tv-möbel samt övrigt möblemang. På baksidan av huset finner vi en fridfull skyddad altan mot den härliga skogen. Trädgårdstomten är välskött och bjuder in till lek och njutning med sina gröna gräsytor. På nedre plan erbjuds även två sovrum, helkaklat badrum med wc, handfat med kommod och spegelskåp ovan, handdukstork, golvvärme samt dusch med tjusiga glasdörrar. Tvättstuga med praktisk groventré, här finns tvättmaskin, torktumlare samt frånluftsvärmepump. Vidare upp på övre plan möts vi av ett allrum med plats för loungedel samt det perfekta hänget för barnen i en egen soffhörna. Badrummet på övreplan är ett badrum med alla rätt! Väl tilltaget med luftig takhöjd upp till nock, genomtänkt med dubbla handfat, dubbeldusch, badkar, wc, handdukstork och golvvärme. Påkostat, stilrent och modernt! Övre plan erbjuder även klädkammare samt två stora sovrum, där vi finner en härlig walk in closet i master bedroom. För den aktiva barnfamiljen är läget i Stallarholmen optimalt. Populära Skolor samt förskolor och bekväma kommunikationer ligger nära till hands, liksom trevliga promenadstråk och en välutrustad matbutik. Den pittoreska staden Mariefred ligger bara en kort bilresa bort och tågförbindelsen till Stockholm tar endast 38 minuter. Med bil tar resan till Stockholm ungefär 1 timma. - Välplanerat hus och tomt med gångavstånd till Mälaren! - Tillhörande båtplats! - Stor trädäckad altan i bästa solläge - Påkostat badrum på övre plan! - Fantastik tomt som vetter mot skogen - Friliggande förråd för goda förvaringsmöjligheter - Asfalterad uppfart med plats för flera bilar - Väldisponerat och fullutrustat kök med köksö och stor matplats intill - Bo nära vattnet, kommunikationer samt populär förskola och skola! Välkommen till en visning som kommer att inspirera och övertyga om att detta är ert nya drömhem!

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 6