Mäklare Josef Hallström

Josef Hallström

Om mig

Efter 17 år som mäklare med hundratals lyckade försäljningar så är jobbet fortfarande lika roligt. Att jag får se och lära känna snart sagt varenda liten vrå av vår vackra huvudstad är en mycket värdefull bonus. Jag är uppvuxen och boende på Södermalm, har drivit mäklarkontor på Kungsholmen i tio år och arbetar nu på vårt kontor vid Mariatorget. Vill du anlita en erfaren mäklare som kan hela Stockholm? Kontakta mig så bokar vi ett möte!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Mjölnerbacken 14, 1tr, Rissne/Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Sön 12 maj kl 14:00

Mjölnerbacken 14, 1tr

Lägenhet
Rissne/Sundbyberg, Sundbybergs kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
1 995 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1
3 487 kr/mån
31 667 kr/m²

Varmt välkomna till denna rymliga och mycket ljusa gaveltvåa med stor inglasad balkong. Utöver balkongen består bostaden av en stor hall med flera garderober, ett väl tilltaget sovrum, ettt stort badrum med badkar, samt generösa sällskapsytor i form av kök och vardagsrum i öppen planlösning och med fönster i tre vädersträck. Lugna och familjevänliga Mjölnerbacken ligger uppe på en höjd på behagligt promenadavstånd från Rissne centrum, där det finns butiker, restauaranger, bussar samt T-bana som tar dig till T-centralen på 16 minuter. Med bil når du både E4:an och E18 på ett par minuter, samt Bromma flygplats på 10 min. Det finns gott om grönområden i närheten, bland annat Ursviks motions- och friluftsområde. Kort och gott lugnt, grönt och fridfullt, samtidigt nära till det mesta som man behöver.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Follingbogatan 22, 4tr, Beckomberga - Bromma, Stockholms kommun

Follingbogatan 22, 4tr

Lägenhet
Beckomberga - Bromma, Stockholms kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
1 400 000 kr
23 m²
1 rum
vån 3
2 851 kr/mån
60 870 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS. Varmt välkommen till denna mycket väldisponerad etta belägen i historisk fastighet anno 1930. Bostaden erbjuder en optimal planlösning som gör den lättmöblerad och trivsam. Härligt ljusinsläpp och helt fritt från insyn. Bostaden har kvar charmen från det ursprungliga byggåret med vackra fönster med spröjs och djup nisch. Genomgående ligger en heltäckningsmatta i bostaden som ger en lyxig hotellkänsla. Väggarna är ljust målade vilket ger extra rymd! Bor du i Brf Klockhuset har du utöver din lägenhet tillgång till 400 kvadrat gemensamma ytor - Laga middag med grannarna i något av de stora allrummen. Dra en sväng till gymmet innan jobbet. Anordna evenemang med alla dina vänner i festlokalen. Ta en bastu efter vinterpromenaden. Laga punkan eller måla om en stol i hobbyrummet. Kort sagt, låt livet ta plats. Den lummiga Klockhusparken utanför dörren är mer än 25 bouleplaner lång och 100 picknickfiltar bred. Eller i klarspråk, cirka 13 000 kvadradmeter stor. Det finns ingenting du kommer att sakna i denna förening. Välkommen att låta grannsämjan och vänskapen blomstra. Här bor du i rofyllt område med goda förbindelser genom buss som trafikerar Solna/Sundbyberg-Blackeberg och Brommaplan-Spånga samt nära till tunnelbanan vid Islandstorget. Här finns även två välsorterade matbutiker samt flera trevliga restauranger och fik, bland annat Bromma Bistro och Arigato Sushi. För den aktive finns gymmet Puls & Träning i byggnaden, simhall och sporthall i området samt flera trevliga promenadstråk. * El, värme, vatten och bredband ingår i avgiften!

  • Hiss
Gösta Ekmans väg 15, Örnsberg / Hägersten, Stockholms kommun

Gösta Ekmans väg 15

Lägenhet
Örnsberg / Hägersten, Stockholms kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
3 650 000 kr
65 m²
2 rum
3 962 kr/mån
56 154 kr/m²

Accepterat pris! - På lugnt och grönskande läge finner ni denna ljusa hörntvåa! Lägenheten är mycket välplanerad, med ett rymligt och väldisponerat sovrum samt stora sällskapsytor. Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen, i lugnt och grönskande läge. Förvaringsmöjligheterna är många, med flertalet inbyggda garderober. Badrum och toalett är stambytta 2013-2014. Bostaden är belägen i en stor och stabil förening som har många omfattande renoveringar bakom sig. Huset är k-märkt (högt kulturhistoriskt värde) och hela entrén är klädd i Kolmårdsmarmor. Belåningsgraden ligger på låga 5 789kr/kvm och en stor del av lånen är bundna med låg ränta till 2027 enligt årsredovisningen för 2021. Det finns dessutom två hyresrätter kvar vilket innebär ett stort dolt kapital. I huset finns även ett samlingsrum med pingisbord. Här bor man på en lugn återvändsgata med gott om plats för barnen att leka, spela fotboll och åka pulka på vintern. Läget är perfekt med natur precis utanför dörren samtidigt som man är nära stadens puls. Allt från shopping till grönområden och gemytliga caféer finns i närområdet. Ett par stenkast bort väntar Örnsbergs populära badklippor och den idylliska Vinterviken. Missa inte denna visning. Varmt välkomna!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3