Mäklare Martin Adolfsson

Martin Adolfsson

Om mig

Att få vara en del i din försäljning är något jag tar på största allvar och jag gör alltid mitt yttersta för att mina kunder ska få riktigt bra betalt! Ska du sälja din bostad? Slå mig en signal på 073 500 48 88 för rådgivning! Välkommen att höra av dig, mvh Martin

Mäklarens försäljning på Hemnet
Nynäsvägen 361, Gamla Enskede, Stockholms kommun
  • Kommande
Nynäsvägen 361, Gamla Enskede, Stockholms kommun, bild 2
Nynäsvägen 361, Gamla Enskede, Stockholms kommun, bild 3

Nynäsvägen 361

Lägenhet
Gamla Enskede, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
2 795 000 kr
40 m²
2 rum
vån 1/3
2 686 kr/mån
69 875 kr/m²

Kommande annons med möjlighet till förhandsvisning! Välkommen till denna charmiga tvårumslägenhet på Nynäsvägen 361! Med fönster mot villakvarter samt närhet till både stad och natur är detta det perfekta boendet för den som vill ha det bästa av två världar. Lägenheten är varsamt renoverad med fina ytskikt och har ett modernt, helkaklat badrum med takdusch. De mörka ekgolven ger en varm och inbjudande känsla och under golvet finns det originalgolv bevarat. Från lägenheten har du lummig utsikt mot den lugna innergården där du kan njuta av soliga dagar och rofyllda kvällar. Föreningen är välskött och har en trevlig innergård med utemöbler och grillmöjligheter för de varma sommarkvällarna. I området finns det flera fina promenadstråk och grönområden att utforska. För den som vill ta sig in till stan finns det goda kommunikationsmöjligheter med Skogskyrkogården som närmsta tunnelbanestation. Tveka inte att boka en visning och upptäck allt som denna fantastiska lägenhet har att erbjuda!

  • Premium
Molkomsbacken 15, Farsta, Stockholms kommun
  • Kommande
Molkomsbacken 15, Farsta, Stockholms kommun, bild 2
Molkomsbacken 15, Farsta, Stockholms kommun, bild 3

Molkomsbacken 15

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
2 895 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/3
4 011 kr/mån
36 646 kr/m²

-Kontakta fastighetsmäklare för förhandsvisning! -Grönskande balkong -Insynsskyddat läge -Nära kommunikationer Grönskande utsikt från väl tilltagen balkong som blickar ut över Farstas kvarter! Jag är mycket stolt att kunna presentera denna hemtrevliga trea i bra skick på Molkolmsbacken 15. Här vaknar du upp och sätter dig på den underbara balkongen för att avnjuta en god kopp kaffe medan du blickar ut över Farstas idylliska natur och bostadsområden. Denna välplanerade och rymliga trea i genomgående gott skick med stora sociala ytor och tilltagna sovrum utan insyn har ingenting man saknar. Tack vare lägenhetens höga läge och stora fönsterpartier i två väderstreck bjuds man på vackert ljusinsläpp och en mycket luftig känsla invändigt.

  • Premium
  • Balkong
Fyrspannsvägen 6, Jarlaberg, Nacka kommun
  • Kommande
Fyrspannsvägen 6, Jarlaberg, Nacka kommun, bild 2
Fyrspannsvägen 6, Jarlaberg, Nacka kommun, bild 3

Fyrspannsvägen 6

Lägenhet
Jarlaberg, Nacka kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
3 395 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/4
5 517 kr/mån
45 267 kr/m²

Nu kommer tillfället du har gått och väntat på och jag är mycket stolt att kunna presentera denna eftertraktade trea med stor, inglasad balkong! Med ett perfekt avstånd till Nackas bästa shopping, naturområden, och skolor vaknar man upp till fågelkvitter och sätter sig på den inglasade balkongen för att avnjuta en god kopp kaffe mot den grönskande innergården. Bostaden ligger i ett lugnt och avskilt läge med fönster i två väderstreck samt en innergård som är mycket inbjudande till lek eller varför inte en grillmiddag med vännerna. Bostaden präglas av fina ytskikt, stilrena materialval samt fönsterpartier som skapar ett härligt ljusinsläpp i hela bostaden. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3