Mäklare Mikael Ottosson

Mikael Ottosson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
ÖRMÖLLA 139, Abbekås, Skurups kommun
 • Lör 27 apr kl 13:00
ÖRMÖLLA 139, Abbekås, Skurups kommun, bild 2
ÖRMÖLLA 139, Abbekås, Skurups kommun, bild 3

ÖRMÖLLA 139

Villa
Abbekås, Skurups kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
6 900 000 kr
105 m²
5 rum
829 m² tomt

Unik möjlighet att förvärva en mycket exklusiv villa i eftertraktade Abbekås. Fastigheten är granne med Abbekås GK, så för den som har golf som intresse så kan man köra golfbilen ända till ytterdörren. Detta är verkligen ett drömboende och dessutom ett problemfritt boende! Nuvarande ägare förvärvade år 2015 fastigheterna Örmölla 136, Örmölla 137, Örmölla 138 och Örmölla 139 och på två av fastigheterna lät de uppföra två fantastiskt fina villor, en lite mindre och en lite större. Villorna är arkitektritade och uppfördes av Bosses Bygg i Ystad AB. De två sista fastigheterna utgörs av tomtmark som är fullt möjliga att bebygga. Fastigheterna kan förvärvas var för sig men med fördel kan man förvärva samtliga eller några av dem. Villan på Örmölla 139 har en boarea på 105 kvm och är förd på stort öppet vardagsrum och kök, mindre allrum, 3 sovrum samt helkaklat badrum m.fl. utrymmen. Fin tomt om 829 kvm med flera uteplatser. På tomten finns även ett fint garage om 31 kvm samt vidbyggt växthus på 7 kvm. Biluppställningsplats för 2 bilar framför garaget. Obs! Mycket låga driftskostnader p.g.a. bra värmekällor (värmepump, solceller och braskamin). Fastigheten får ett B i energideklarationen. Mycket välkommen att posta din intresseanmälan så kontaktar ansvarig mäklare dig när det är dags för visning! -o-o-o-O-o-o-o- Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte. Om du är intresserad av att lägga bud efter avslutad visning så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. Detta förfaringssätt tillämpas för såväl din som för säljaren säkerhet. Tryggt och säkert helt enkelt! -o-o-o-O-o-o-o- Denna bostad är bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

 • Premium
 • Energieffektiv
ÖRMÖLLA 138, Abbekås, Skurups kommun
 • Lör 27 apr kl 14:00
ÖRMÖLLA 138, Abbekås, Skurups kommun, bild 2
ÖRMÖLLA 138, Abbekås, Skurups kommun, bild 3

ÖRMÖLLA 138

Villa
Abbekås, Skurups kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
7 500 000 kr
183 m²
5 rum
760 m² tomt

Unik möjlighet att förvärva en mycket exklusiv villa i eftertraktade Abbekås. Fastigheten är granne med Abbekås GK, så för den som har golf som intresse så kan man köra golfbilen ända till ytterdörren. Detta är verkligen ett drömboende och dessutom ett problemfritt boende! Nuvarande ägare förvärvade år 2015 fastigheterna Örmölla 136, Örmölla 137, Örmölla 138 och Örmölla 139 och på två av fastigheterna lät de uppföra två fantastiskt fina villor, en lite mindre och en lite större. Villorna är arkitektritade och uppfördes av Bosses Bygg i Ystad AB. De två sista fastigheterna utgörs av tomtmark som är fullt möjliga att bebygga. Fastigheterna kan förvärvas var för sig men med fördel kan man förvärva samtliga eller några av dem. Villan på Örmölla 138 har en boarea på 183 kvm och är förd på stort öppet vardagsrum och kök, allrum, 3 sovrum, helkaklat badrum, tvättrum m.fl. utrymmen. Fin tomt om 760 kvm med flera uteplatser. På tomten finns även två förråd samt biluppställningsplats för 3 bilar. Obs! Mycket låga driftskostnader p.g.a. bra värmekällor (värmepump, solceller och braskamin). Fastigheten får ett B i energideklarationen. Mycket välkommen att posta din intresseanmälan så kontaktar ansvarig mäklare dig när det är dags för visning! -o-o-o-O-o-o-o- Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte. Om du är intresserad av att lägga bud efter avslutad visning så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. Detta förfaringssätt tillämpas för såväl din som för säljaren säkerhet. Tryggt och säkert helt enkelt! -o-o-o-O-o-o-o- Denna bostad är bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

 • Premium
 • Energieffektiv
ÖRMÖLLA 137, Abbekås, Skurups kommun

ÖRMÖLLA 137

Tomt
Abbekås, Skurups kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
950 000 kr
730 m² tomt

Oerhört glada är vi över att kunna erbjuda denna mycket fina tomt i Abbekås! Nuvarande ägare förvärvade år 2015 fastigheterna Örmölla 136, Örmölla 137, Örmölla 138 och Örmölla 139 och på två av fastigheterna lät de uppföra två fantastiskt fina villor, en lite mindre och en lite större. Villorna är arkitektritade och uppfördes av Bosses Bygg i Ystad AB. De två sista fastigheterna utgörs av tomtmark som är fullt möjliga att bebygga. Fastigheterna kan förvärvas var för sig men med fördel kan man förvärva samtliga eller några av dem. Denna tomt gränsar till den fina fastigheten Örmölla 138 och kan med fördel förvärvas i hop med denna fastighet eller tillsammans med Örmölla 136 som är en tomt som är mycket lämplig för nybyggnation. Här erbjuds en unik möjlighet för dig som vill bygga dig ditt drömhus. Gällande detaljplan medger nybyggnation. Tomten är på 730 kvm. Kommunalt vatten, avlopp, el samt fiber finns i tomtgräns. Detta är verkligen en möjlighet att förvärva en fantastisk fastighet. Mycket välkommen att posta din intresseanmälan så kontaktar ansvarig mäklare dig när det är dags för visning! -o-o-o-O-o-o-o- Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte. Om du är intresserad av att lägga bud så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. Detta förfaringssätt tillämpas för såväl din som för säljaren säkerhet. Tryggt och säkert helt enkelt! -o-o-o-O-o-o-o- Denna bostad är bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

ÖRMÖLLA 136, Abbekås, Skurups kommun

ÖRMÖLLA 136

Tomt
Abbekås, Skurups kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
1 200 000 kr
764 m² tomt

Oerhört glada är vi över att kunna erbjuda denna mycket fina tomt i Abbekås! Nuvarande ägare förvärvade år 2015 fastigheterna Örmölla 136, Örmölla 137, Örmölla 138 och Örmölla 139 och på två av fastigheterna lät de uppföra två fantastiskt fina villor, en lite mindre och en lite större. Villorna är arkitektritade och uppfördes av Bosses Bygg i Ystad AB. De två sista fastigheterna utgörs av tomtmark som är fullt möjliga att bebygga. Fastigheterna kan förvärvas var för sig men med fördel kan man förvärva samtliga eller några av dem. Här erbjuds en unik möjlighet för dig som vill bygga dig ditt drömhus. Gällande detaljplan medger nybyggnation. Tomten är på 764 kvm och gränsar till åkermark med milsvid utsikt. Kommunalt vatten, avlopp, el samt fiber finns i tomtgräns. Fiber finns i tomtgräns! Detta är verkligen en möjlighet att förvärva en fantastisk fastighet. Mycket välkommen att posta din intresseanmälan så kontaktar ansvarig mäklare dig när det är dags för visning! -o-o-o-O-o-o-o- Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte. Om du är intresserad av att lägga bud så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. Detta förfaringssätt tillämpas för såväl din som för säljaren säkerhet. Tryggt och säkert helt enkelt! -o-o-o-O-o-o-o- Denna bostad är bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

ERIK PALMQVISTS VÄG 12, Holmaområdet, Svedala kommun
 • Sön 21 apr kl 13:00

ERIK PALMQVISTS VÄG 12

Villa
Holmaområdet, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
3 450 000 kr
155 m²
6 rum
422 m² tomt

På barnvänliga och eftertraktade Holmaområdet kan vi nu erbjuda en av de stora 1½-pl villorna. Villan har ett utmärkt läge på området och ligger på en fin hörntomt och med trädgård i söder/väster! Idag inrymmande stort vardagsrum, allrum, kök med matplats, 3-4 sovrum, helkaklat badrum, duschrum samt grovkök/tvättstuga m.fl. utrymmen. Boarea 155 m². Friliggande garage och förråd. Lättskött trädgårdstomt om 422 m² med stensatta gångar, perenna blommor och städsegröna växter. I området finns fina grönområde som är perfekta för lek och aktivitet med barn samt bra gång- och cykelvägar och närhet till skolor, centrum och kommunikation. Alldeles i närheten finns busshållplats för buss till bl.a. Malmö och Lund, men även till Svedala centrum där det även finns tågförbindelser. Om du är intresserad av denna villa så postar du din intresseanmälan på vår hemsida så kontaktar ansvarig mäklare dig när det är dags för visning! -o-o-o-O-o-o-o- Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte. Om du är intresserad av att lägga bud efter avslutad visning så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. Detta förfaringssätt tillämpas för såväl din som för säljaren säkerhet. Tryggt och säkert helt enkelt! -o-o-o-O-o-o-o- Denna bostad är bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

 • Plus
ERIK PALMQVISTS VÄG 11, Holmaområdet, Svedala kommun
 • Sön 21 apr kl 14:00
ERIK PALMQVISTS VÄG 11, Holmaområdet, Svedala kommun, bild 2
ERIK PALMQVISTS VÄG 11, Holmaområdet, Svedala kommun, bild 3

ERIK PALMQVISTS VÄG 11

Villa
Holmaområdet, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
4 450 000 kr
156 + 15 m²
7 rum
530 m² tomt

I över 100-år har vår firma hjälpt våra kunder med sina bostadsaffärer och nu blir vi återigen anlitade till ännu en försäljning på barnvänliga och eftertraktade Holmaområdet i Svedala. Denna villa är verkligen något som sticker ut, totalrenoverad av tidigare och även nuvarande ägare till ett mycket gott skick. Att det dessutom finns solpaneler på taket gör givetvis att driftskostnaderna är mycket bra. I dag inrymmer villan stort fint vardagsrum med matplats och utgång till stort uterum, totalrenoverat kök med barbord, allrum, 5 sovrum, 2 badrum, gästtoalett samt grovkök/tvättstuga m.fl. utrymmen. Utöver ovanstående finns här flera andra mervärde i denna trevliga villa, bl.a. kan nämnas stort uterum, härligt trädäck med ute-spa, köksträdgård med odlingslådor, stensatt biluppställningsplats för flera bilar. Ett bekvämt och praktiskt boende för den stora familjen. Obs! Mycket låga driftskostnader p.g.a. värmepump och installerade solpaneler. Läget är utmärkt med gång- och cykelvägar och närhet till skolor, centrum och kommunikation. VÄLKOMMEN PÅ VISNING! -o-o-o-O-o-o-o- Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte. Om du är intresserad av att lägga bud efter avslutad visning så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. Detta förfaringssätt tillämpas för såväl din som för säljaren säkerhet. Tryggt och säkert helt enkelt! -o-o-o-O-o-o-o- Denna bostad är bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

 • Premium
ALGATAN 16, Stadsparken, Svedala kommun
 • Sön 21 apr kl 11:00

ALGATAN 16

Villa
Stadsparken, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
3 450 000 kr
136 + 129 m²
8 rum
570 m² tomt

Tacksamma är vi över att vi fått förtroendet att förmedla denna mycket gedigna och trevliga villa som är belägen ett stenkast från Svedala kommuns trevlig Stadspark. Att fastigheten dessutom har en bra tomt är ett fantastiskt plus för den som vill stor trädgård. Villan är uppförd 1954. Nuvarande ägare har gjort åtskilliga renoveringar och förbättringar under årens lopp och även byggt till villan. I dag erbjuds en mycket trevlig bostad med bra planlösning såsom stort vardagsrum med braskamin, stort härligt kök i vinkel med matplats för 6-8 personer, allrum, 3 sovrum, 2 badrum samt källare med sovrum, tvättrum, bastu och relax m.fl. utrymmen. Addera härtill ett uterum med tillhörande stensatt terrass / utemiljö och fin trädgård. Obs! Mycket låga driftskostnader p.g.a. värmepump och installerade solpaneler. Fastigheten får ett A i energideklarationen. På fastigheten finns biluppställningsplats för 2 bilar samt garage. Läget är utmärkt med gång- och cykelvägar och närhet till skolor, centrum och kommunikation. VÄLKOMMEN PÅ VISNING! -o-o-o-O-o-o-o- Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte. Om du är intresserad av att lägga bud efter avslutad visning så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. Detta förfaringssätt tillämpas för såväl din som för säljaren säkerhet. Tryggt och säkert helt enkelt! -o-o-o-O-o-o-o- Denna bostad är bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

 • Plus
 • Energieffektiv
MINNESBERGS BYAVÄG 10-0, Minnesberg, Trelleborgs kommun
 • Lör 20 apr kl 13:00

MINNESBERGS BYAVÄG 10-0

Villa
Minnesberg, Trelleborgs kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
500 000 kr
112,5 m²
3 rum
353 m² tomt

Allt från slott till koja säljer vi på HILDING OTTOSSON och tacksamma är vi över att fått förtroendet att få lov att förmedla FOLKETS HUS I MINNESBERG. Här har föreningen bedrivit sin verksamhet under många år, men nu har beslutet tagits att lägga ner föreningen och försälja deras fastighet. År 1883 förvärvade smedmästare B. Blomberg och hans hustru Boel Svensdotter denna fastighet, därefter har fastigheten haft flera ägare och nu sist Föreningen Folkets Hus. Ytan i huset är på 112,5 kvm enl. uppmätning. I dag inrymmer fastigheten på bottenplan en stor samlingslokal om 59 kvm med en takhöjd om 2,9, kontorsrum, kök, hall och toalett m.fl. utrymmen. Ovanvåningen inrymmer ett mindre rum om 10 kvm samt råvind (ej inredningsbar). Mindre källare finns. Tomtarealen utgör 353 kvm. I Minnesbergs by har Trelleborgs kommun precis avslutat ett projekt med att ansluta byns fastigheter till Trelleborgs kommuns kommunala avloppsnät. Denna fastighet har nu också kommunalt avlopp (vid tomtgräns) och kostnaden är betald. Dock kvarstår grävning på tomten och koppling av dagens avloppsledning till det kommunala. Detta svarar köparen själv för. Begärt pris för fastigheten är 500 000 kr eller högstbjudande och säljaren förbehåller sig fri prövningsrätt betr. avlämnande bud och förslag. Säljaren har ett önskemål att få veta blivande köpares planer för fastigheten och säljaren vill poängtera att det inte per automatik är så att den som bjudit mest blir den som Föreningen Folkets Hus väljer att sälja till. OBS, viktigt att beakta för köparen! Fastigheten är idag taxerad som hyreshusenhet och måste taxeras om i det fall den skall användas som privatbostad. För att få lov att bo i fastigheten måste bygglov sökas hos Trelleborgs kommun. I dag är fastigheten taxerad som lokal för föreningsverksamhet. Efter det att bygglov beviljats så kan man taxera om fastigheten till en vanlig bostad (typkod 220). Nuvarande typkod (381) innebär att fastigheten inte går att belåna i bank, varför blivande köpare måste ordna sin finansiering utan att belåna denna fastighet! OM DU ÄR INTRESSERD OCH VILL GÅ PÅ VISNING SÅ BOKAR DU DIN VISNINGSTID PÅ VÅR HEMSIDA: www.hildingottosson.se Om du gjort rätt så kommer du per automatik få en bokningsbekräftelse som bekräftar din bokning! -o-o-o-O-o-o-o- Obs! Försäljningen sker på följande sätt: 1) Någon förhandsvisning kommer inte att äga rum och ej heller försäljning före utsatt visningsdag. 2) Säljaren undanber sig jämväl sk. dolda bud. 3) Förbehåll för egen försäljning kommer inte att accepteras. 4) Säljaren har valt att sälja fastigheten med en fullständig friskrivningsklausul. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för ytterligare information om vad detta innebär. Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID. Om du är intresserad av att lägga bud efter avslutad visning så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. -o-o-o-O-o-o-o- Denna bostad är bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

 • Plus
PEPPARGATAN 8, Roslätt 1, Svedala kommun

PEPPARGATAN 8

Villa
Roslätt 1, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
3 450 000 kr
121 m²
4 rum
644 m² tomt

Oerhört glada är vi över att vi fått förtroendet att förmedla ännu en av de eftertraktade villorna på barnvänliga Roslättsområdet i Svedala. Villan har ett fantastiskt läge på området och ligger som sista huset på en återvändsgränd och med en tomt som gränsar ut mot dammen. Trädgåden ligger i söder/väster! Idag inrymmande stort vardagsrum i vinkel, kök med matplats, 3 sovrum, badrum, gästtoalett samt grovkök/tvättstuga m.fl. utrymmen. Boarea 121 m². Friliggande garage och förråd. Lättskött trädgårdstomt om 644 m² med stensatta gångar, perenna blommor och städsegröna växter. Detta är sommartid en verklig oas där blomningar avlöser varandra! I området finns fina grönområde som är perfekta för lek och aktivitet med barn samt bra gång- och cykelvägar och närhet till skolor, centrum och kommunikation. Alldeles i närheten finns busshållplats för buss till bl.a. Malmö och Lund, men även till Svedala centrum där det även finns tågförbindelser. Detta är verkligen en möjlighet att förvärva en fantastisk fastighet. Missa inte att boka visning! -o-o-o-O-o-o-o- Obs! Försäljningen sker på följande sätt: 1) Någon förhandsvisning kommer inte att äga rum och ej heller försäljning före utsatt visningsdag. 2) Säljaren undanber sig jämväl sk. dolda bud. 3) Förbehåll för egen försäljning kommer inte att accepteras. 4) Säljaren har valt att sälja fastigheten med en fullständig friskrivningsklausul. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för ytterligare information om vad detta innebär. Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte. Om du är intresserad av att lägga bud efter avslutad visning så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. -o-o-o-O-o-o-o- Denna bostad är bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

 • Plus
BÖKEBERGSGATAN 10 B, Centralt, Svedala kommun

BÖKEBERGSGATAN 10 B

Lägenhet
Centralt, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
1 400 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
4 597 kr/mån
23 333 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en renoverad bostadsrätt i HSB:s bostadsrättsförening POLARIS i Svedala. Denna lägenhet är belägen på andra våningen och har adress Bökebergsgatan 10 B. Fin planlösning som fördelar sig på vardagsrum, sovrum och kök samt badrum med dusch. Addera härtill en stor balkong i västerläge med fin utsikt. Lägenheten har en boarea om 60 m² och avgiften till föreningen är endast 4.597 kr/månad och då ingår värme, vatten, renhållning samt TV, telefoni och bredband. Lägenheten är centralt belägen och med närhet till Flora- och Stadsparken, centrum och kommunikation samt skolor, förskola, idrottsplats, sporthall och badplats. -o-o-o-O-o-o-o- Obs! Försäljningen sker på följande sätt: Någon förhandsvisning kommer inte att äga rum och ej heller försäljning före utsatt visningsdag. Säljaren undanber sig jämväl sk. dolda bud. Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte. Om du är intresserad av att lägga bud efter avslutad visning så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. Detta förfaringssätt tillämpas för såväl din som för säljaren säkerhet. Tryggt och säkert helt enkelt! -o-o-o-O-o-o-o- Denna bostad är bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

 • Plus
 • Balkong
BACKSIPPEVÄGEN 3, Beddingestrand, Trelleborgs kommun
 • Borttagen före visning

BACKSIPPEVÄGEN 3

Villa
Beddingestrand, Trelleborgs kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
4 250 000 kr
121 + 23 m²
5 rum
611 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
KÄRRSTORPSVÄGEN 5-0, Västra Kärrstorp, Svedala kommun

KÄRRSTORPSVÄGEN 5-0

Tomt
Västra Kärrstorp, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
1 495 000 kr
1 200 m² tomt

I det böljande Skånska landskapet mellan Svedala och V. Ingelstad finner ni den mysiga kyrkbyn V. Kärrstorp. Här erbjuds nu möjligheten att förvärva en tomt på ca 1.200 kvm med tidigare beviljat bygglov. Kommunalt vatten, avlopp, el samt fiber finns i tomtgräns. Kollektivtrafik stannar i byn som tar er både till Svedala och V. Ingelstads station. Skolskjuts till skolorna i Svedala finns också. Detta är verkligen en möjlighet att förvärva en fantastisk fastighet på landet med närhet till tätorter. INTRESSERAD? POSTA DIN INTRESSEANMÄLAN PÅ VÅR HEMSIDA! -o-o-o-O-o-o-o- Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte. Om du är intresserad av att lägga bud så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. Detta förfaringssätt tillämpas för såväl din som för säljaren säkerhet. Tryggt och säkert helt enkelt! -o-o-o-O-o-o-o- Denna bostad är bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

 • Plus
SOLSKENSGATAN 1, Norra Erlandsdal, Svedala kommun
 • Budgivning med BankID pågår

SOLSKENSGATAN 1

Villa
Norra Erlandsdal, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
5 500 000 kr
160 + 13,5 m²
5 rum
701 m² tomt

Vi är tacksamma över att fått förtroendet att förmedla ännu en fin 1-pl villa på eftertraktade och barnvänliga Norra Erlandsdalsområdet i Svedala. Villan uppförde år 2011 av nuvarande ägare. Villan är belägen på en fin hörntomt. Villan har en boarea på 160 kvm och är förd på stort vardagsrum i vinkel med ryggåstak och öppet kök om 76,5 kvm, 4 sovrum, 2 badrum, tvättrum m.fl. utrymmen. Stor härlig hörntomt om 701 kvm med flera uteplatser. På tomten finns även ett förråd samt biluppställningsplats för 3 bilar. Här finns också en elbilsladdare från Zaptec som installerades 2023. Obs! Mycket låga driftskostnader p.g.a. bra värmekällor (frånluftsvärmepump, solceller och braskamin). Fastigheten får ett B i energideklarationen. I området finns fina grönområde som är perfekta för lek och aktivitet med barn samt bra gång- och cykelvägar och närhet till skolor, centrum och kommunikation. Alldeles i närheten finns busshållplats för buss till bl.a. Malmö och Lund, men även till Svedala centrum där det även finns tågförbindelser. Mycket välkommen att anmäla dig till visningen! -o-o-o-O-o-o-o- Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte. Om du är intresserad av att lägga bud efter avslutad visning så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. Detta förfaringssätt tillämpas för såväl din som för säljaren säkerhet. Tryggt och säkert helt enkelt! -o-o-o-O-o-o-o- Denna bostad är bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

 • Energieffektiv
HUMANISTGATAN 8 C, Nydala, Malmö kommun
 • Budgivning med BankID pågår

HUMANISTGATAN 8 C

Lägenhet
Nydala, Malmö kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
950 000 kr
60 m²
2 rum
vån 4/8
3 035 kr/mån
15 833 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en mycket trevlig bostadsrätt i Riksbyggens bostadsrättsförening MALMÖHUS nr 12. Denna lägenhet är belägen på fjärde våningen och har adress Humanistgatan 8 C. Lägenheten är i stort behov av renovering men har en mycket fin planlösning, dessutom är det en genomgående lägenhet. Addera dessutom en trevlig balkong i rakt söderläge. Förd på ljus välkomnande hall, stort vardagsrum, sovrum och badrum. Lägenheten har en boarea om 60 m² och avgiften till föreningen är endast 3.035 kr/månad och då ingår värme, vatten, renhållning, TV, telefoni och bredband samt bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg om 921 kr som avser 595 kr för värmeavgift och 326 kr för balkonginglasning. Föreningen har gemensam el där debitering sker efter faktisk förbrukning. Lägenheten har ett bra läge med närhet till såväl skola, matbutiker, vårdcentral samt grönområden. För pendlaren tar ni er med lätthet ut på inre ringvägen och i närheten av bostaden finns också goda kommunikationer via buss. Några minuter bort når ni Hyllie som både erbjuder shoppingmöjligheter via Emporia och goda kommunikationer till både Köpenhamn, Lund och Malmö med omnejd. OM DU ÄR INTRESSERAD AV DENNA BOSTAD SÅ GLÖM INTE ATT BOKA VISNING PÅ VÅR HEMSIDA! -o-o-o-O-o-o-o- Obs! Försäljningen sker på följande sätt: Någon förhandsvisning kommer inte att äga rum och ej heller försäljning före utsatt visningsdag. Säljaren undanber sig jämväl sk. dolda bud. Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte. Om du är intresserad av att lägga bud efter avslutad visning så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. Detta förfaringssätt tillämpas för såväl din som för säljaren säkerhet. Tryggt och säkert helt enkelt! -o-o-o-O-o-o-o- Denna bostad är bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
LÖVBODSVÄGEN 12-0, Hindstorp, Svedala kommun

LÖVBODSVÄGEN 12-0

Tomt
Hindstorp, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
1 850 000 kr
901 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva en mycket fin tomt som är belägen utmed Tittentévägen i expansiva och eftertraktade Svedala kommun och med närhet till Börringekloster med dess vackra omgivningar. Fastigheten är avstyckad från HINDSTORPS GÅRD som är en arrendegård under BÖRRINGEKLOSTERS ägor. I denna försäljningsetapp (nr: III) så har 5 st tomter styckats av, varav vi nu påbörjar försäljningen och erbjuder en tomt av dessa tomter. Denna tomt har en areal på 901 kvm och här finns möjlighet att du kan få bygga ditt drömboende. Eftersom detaljplan finns för området så är det givetvis helt klart att byggnation är tillåten. Blivande ägare måste självfallet kontakta Svedala kommun och och ansöka om bygglov för just sitt specifika drömhus. I priset så ingår anslutningskostnaden för anslutning till Svedala kommuns vatten- och avloppsledningsnät. Allt är nergrävt och även dagvatten. Även kostnaden för anslutning till E.ON:s elnät ingår i priset. Även anslutning till fibernät är möjligt. Denna kostnad svarar dock köparen själv för. Markägaren har förberett genom att lägga tomrör från vägen fram till tomtgräns. Tomterna är besiktigade av auktoriserad besiktningsman och packningskontroll är utförd, se fliken dokument på vår hemsida. Detta är verkligen en möjlighet att förvärva en fantastisk fastighet med ett fritt och härligt läge, ett stenkast till all service och kommunikation som Svedala kommun erbjuder. Här finns också en gång- och cykelväg som kommer leda både in till Svedala men även till Börringekloster. Närheten till Malmö, Lund, Ystad och Trelleborg via bra vägar gör att läget är ytterligt. Om du behöver pendla till ännu större städer så har du internationella flygplatser såsom Malmö Airport (Sturup) i kommunen och även Kastrup når man inom 30 minuter. För barnfamiljen så är det ett stort plus är att skolbuss stannar precis utanför! INTRESSERAD? Välkommen att skicka en intresseanmälan på vår hemsida: www.hildingottosson.se -o-o-o-O-o-o-o- Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte. Om du är intresserad av att lägga bud så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. Detta förfaringssätt tillämpas för såväl din som för säljaren säkerhet. Tryggt och säkert helt enkelt! -o-o-o-O-o-o-o- Denna bostad är bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

TITTENTÉVÄGEN 99-0, Tittenté, Svedala kommun
 • Budgivning med BankID pågår

TITTENTÉVÄGEN 99-0

Villa
Tittenté, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
2 250 000 kr
90 m²
4 rum
630 m² tomt

Allt från slott till koja säljer vi på HILDING OTTOSSON och tacksamma är vi över att fått förtroendet att få lov att förmedla denna charmiga villa som ligger i Titténte, strax utanför Svedala. Planlösningen i huset fördelar sig på ett stort trevligt vardagsrum i vinkel om 33,5 kvm med möjlighet att installera en öppen spis (skorsten finns i detta rum), kök med matplats och här finns en mysig öppen spis, badrum med dusch, allrum samt två sovrum m.fl. utrymmen. Friliggande förrådsbyggnad. Trädgården är en dröm i sig själv med vackra fruktträd och vintergröna buskar. Addera härtill en fantastisk utsikt över böljande åkermark. Fastigheten har givetvis kommunalt vatten och avlopp. Fiber finns i gatan för den som vill ansluta sig till detta. VÄLKOMMEN ATT ANMÄLA DIG TILL VISNINGEN PÅ TITTENTÈVÄGEN 99-0. Du bokar genom att klicka på boka visning! -o-o-o-O-o-o-o- Obs! Försäljningen sker på följande sätt: 1) Någon förhandsvisning kommer inte att äga rum och ej heller försäljning före utsatt visningsdag. 2) Säljaren undanber sig jämväl sk. dolda bud. 3) Förbehåll för egen försäljning kommer inte att accepteras. 4) Säljaren har valt att sälja fastigheten med en fullständig friskrivningsklausul. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för ytterligare information om vad detta innebär. Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte. Om du är intresserad av att lägga bud efter avslutad visning så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID.

 • Plus
ELINEDALSVÄGEN 150-4, Elinedal, Svedala kommun

ELINEDALSVÄGEN 150-4

Tomt
Elinedal, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
2 200 000 kr
1 702 m² tomt

Allt från slott till koja säljer vi på HILDING OTTOSSON och tacksamma är vi över att fått förtroendet att få lov att förmedla denna fantastiska tomt med ett högt och fritt läge! Nuvarande ägare har sökt och fått beviljat bygglov för en 1½-pl villa men det går att ändra bygglovsansökan (mot avgift) i det fall ni hellre vill bygga på annat sätt. Tomten är på 1.702 kvm och har ett mycket vackert läge i Elinedal som ligger strax utanför Svedala. Kommunalt vatten och avlopp finns i tomtgräns och kostnaderna är betalda. Även el och fiber finns i tomtgräns men dessa kostnader är inte betalda. Detta är verkligen en möjlighet att förvärva en fantastisk fastighet. Värt att veta är att om man väljer att bo i Elinedal så bor man i en lantlig men med bara ett stenkast till all service och kommunikation som Svedala kommun erbjuder. Närheten till Malmö, Lund, Ystad och Trelleborg via bra vägar gör att läget är ytterligt. Om du behöver pendla till ännu större städer så har du internationella flygplatser såsom Malmö Airport (Sturup) i kommunen och även Kastrup når man inom 30 minuter. För barnfamiljen så är det ett stort plus är att skolbuss stannar precis utanför! INTRESSERAD? Välkommen att boka dig på vår hemsida. -o-o-o-O-o-o-o- Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte. Om du är intresserad av att lägga bud så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. Detta förfaringssätt tillämpas för såväl din som för säljaren säkerhet. Tryggt och säkert helt enkelt! -o-o-o-O-o-o-o- Denna bostad är bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

 • Plus
BJERETSVÄGEN 167-0, Bjeret, Svedala kommun
 • Sön 21 apr kl 16:00

BJERETSVÄGEN 167-0

Villa
Bjeret, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
9 500 000 kr
359 + 97 m²
11 rum
2 401 m² tomt

Oerhört glada är vi över att fått förtroendet att förmedla denna extraordinära villa som ligger i eftertraktade Bjeret och gränsar till Västerkullabacken. Denna exklusiva villa utgörs av en mindre gårdslänga från sent 1800-tal som nuvarande ägare totalrenoverade och gjorde en omfattande om- och tillbyggnad år 2006 och åren därefter. Utöver ovanstående så byggdes ett helt fristående annex år 2007. Denna byggnad går utmärkt att använda som generationsboende alt. kontor. I dag inrymmer annexet ett vardagsrum, kök med matplats, badrum samt ovanvåning med sovrum. Själva villan inrymmer idag ett alldeles fantastiskt vardagsrum på 38 m² med 6,5 meter takhöjd, allrum (29 m²), matsal (38 m²), kök med matplats (29 m²), 5-6 sovrum, 3 badrum, tvättrum m.fl. utrymmen. Uppvuxen och insynsskyddad tomt om 2 401 m² med köksträdgård och flera fruktträd och vackra blommor. Här finns fantastiska uteplatser där men kan söka sol eller skugga dygnets alla vakna timmar. Här finns även en stor pool med pooltak. Givetvis är poolen uppvärmd och har alla filteranläggningar som behövs. Fastigheten är ansluten till kommunalt VA och fiber finns indraget. Mycket energisnålt uppvärmningssystem med såväl jordvärme som solfångare. VÄLKOMMEN ATT ANMÄLA DIG TILL VISNINGEN PÅ BJERETSVÄGEN 167-0. Du bokar genom att klicka på boka visning! -o-o-o-O-o-o-o- Obs! Försäljningen sker på följande sätt: Någon förhandsvisning kommer inte att äga rum och ej heller försäljning före utsatt visningsdag. Säljaren undanber sig jämväl sk. dolda bud. Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte. Om du är intresserad av att lägga bud efter avslutad visning så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. Detta förfaringssätt tillämpas för såväl din som för säljaren säkerhet. Tryggt och säkert helt enkelt! -o-o-o-O-o-o-o- Denna bostad är bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

 • Plus
VALLBY BYAVÄG 42-0, VALLBY, Trelleborgs kommun

VALLBY BYAVÄG 42-0

Villa
VALLBY, Trelleborgs kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
5 250 000 kr
173 + 127 m²
5 rum
1,1 ha tomt

I mer än 100-år har vi förmedlat allt från slott till koja och nu har vi glädjen att kunna erbjuda denna vackra gård som är belägen i Vallby strax utanför Anderslöv. Nuvarande ägare förvärvade denna fastighet 1986 men väljer nu av åldersskäl att lämna stafettpinnen vidare till den yngre generationen. Mangårdsbyggnaden är troligen uppförd omkring 1877 och omfattande ombyggd i slutet på 1980-talet. Bostadsytan är c:a 173 kvm och fördelar sig enl. följande: Bottenvåningen inrymmer idag ett stort vackert vardagsrum, 3 sovrum, kök med matplats, badrum, gästtoalett samt tvättstuga. Här finns också en oinredd råvind på 96 kvm som kan inredas om så önskas. Nuvarande ägare har bedrivit egen verksamhet med anställd personal och därför har vinkelbyggnaden till fastigheten inretts med 2 kontorsrum, pentry med matplats, 2 toaletter, omklädningsrum med dusch samt förråd m.fl. utrymmen. Från vinkelbyggnaden direkt utgång till verkstaden (117 kvm) och logen (182 kvm). Utöver ovan rum finns garage, friliggande förråd m.fl. utrymmen. Arealen utgör totalt 10 635 kvm och här finns en fantastisk trädgårdstomt med perenna blommor, fruktträd, köksträdgård och unika träd. Fastigheten har kommunalt vatten och avlopp! Detta är verkligen en möjlighet att förvärva en fantastisk fastighet med otrolig förädlingspotential. INTRESSERAD? Posta din intresseanmälan på vår hemsida, så kontaktar mäklaren dig för visning! -o-o-o-O-o-o-o- Obs! Försäljningen sker på följande sätt: 1) Någon förhandsvisning kommer inte att äga rum och ej heller försäljning före utsatt visningsdag. 2) Säljaren undanber sig jämväl sk. dolda bud. 3) Förbehåll för egen försäljning kommer inte att accepteras. 4) Säljaren har valt att sälja fastigheten med en fullständig friskrivningsklausul. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för ytterligare information om vad detta innebär. Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte. Om du är intresserad av att lägga bud efter avslutad visning så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. -o-o-o-O-o-o-o- Denna bostad är bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

ÅKERBRUKSGATAN 62, Åkerbruket, Svedala kommun

ÅKERBRUKSGATAN 62

Villa
Åkerbruket, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
5 750 000 kr
160 m²
6 rum
493 m² tomt

På uppdrag av 1:a Villan så kan vi med glädje presentera ett av deras två kommande nybyggnadsprojekt i Svedala. På barnvänliga och eftertraktade Åkerbruket så kommer här uppföras en tvåplansvilla i mycket hög standard. Villan har en boarea på 160 kvm som fördelas på två plan om vardera 80 kvm. Planlösningen är ljus, luftig och modern och fördelar sig på stort vardagsrum med öppet kök om 35 km, allrum, 4 sovrum, två badrum, tvättrum m.fl. utrymmen. Läs med om utrustning, materialval m.m. under fliken DOKUMENT på vår hemsida. OM DU ÄR INTRESSERAD AV DETTA FANTASTISKA BOENDE SÅ POSTA DIN INTRESSEANMÄLAN PÅ VÅR HEMSIDA!

 • Nyproduktion
NORRA INDUSTRIGATAN 7, Skurup, Skurups kommun

NORRA INDUSTRIGATAN 7

Övrigt
Skurup, Skurups kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
12 000 000 kr
8 703 m² tomt

På uppdrag av SECADO FASTIGHETS AB säljes denna industrifastighet som ligger i expansiva Skurup. På Norra Industrigatan 7 har företaget EMPIR UTERUM bedrivit en framgångsrik verksamhet och här byggdes 1989 den första av 4 industrihallar. Totalt har här uppförts 5 enheter under åren 1989-2010 med en yta under tak om 2 754 kvm. I dag är följande ytor uthyrda till externa brukare: Hall A: 230 kvm (ESSE Kraft AB) Hall B: 80 kvm (BLML Entreprenad & Konsult AB) Hall B: 120 kvm (L.L. Service) Hall D: 400 kvm (VA Gruppen Syd AB) Hall D: 400 kvm (Lind & Lindvall Bygg AB) Samtliga brukar betalar 450 kr/kvm (kallhyra). Således är nu 1 230 kvm uthyrt, vilket årligen inbringar 553.500 kr. Övriga hallar kan användas av köparen själv alt. hyras ut om så önskas. Fastigheten har en tomtareal om 8 703 kvm och läget är ypperligt utmed Norra Industrigatan och på ett expansivt industri- och handelsområde i Skurup. Värt att nämna är att gällande detaljplan tillåter även handel! Fastigheten är typkodad (423) och har ett totalt taxeringsvärde om 11 041 000 kr. Obs! Försäljningen sker såsom bolagsförsäljning. Gällande detaljplan och bestämmelser samt ritningar m.fl. handlingar finns under fliken DOKUMENT på vår hemsida. OM DU ÄR INTRESSERAD AV DENNA FASTIGHET SÅ POSTA DIN INTRESSEANMÄLAN PÅ VÅR HEMSIDA! -o-o-o-O-o-o-o- Obs! Försäljningen sker på följande sätt: 1) Någon förhandsvisning kommer inte att äga rum och ej heller försäljning före utsatt visningsdag. 2) Säljaren undanber sig jämväl sk. dolda bud. 3) Säljaren har valt att sälja fastigheten med en fullständig friskrivningsklausul. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för ytterligare information om vad detta innebär. Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte från er bank. Om du är intresserad av att lägga bud efter avslutad visning så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. Detta förfaringssätt tillämpas för såväl din som för säljaren säkerhet. Tryggt och säkert helt enkelt! -o-o-o-O-o-o-o- Denna fastighet bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din fastighet? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

Visar alla 21