Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB

Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
HANTVERKAREGATAN 24 B, Centralt, Svedala kommun

HANTVERKAREGATAN 24 B

Lägenhet
Centralt, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB

950 000 kr

63 m²

2 rum

3 762 kr/mån

15 079 kr/m²

Nu kan vi erbjuda en av de eftertraktade 2:orna på Hantverkaregatan i den mycket välskötta bostadsrättsföreningen VEGA i Svedala. Visst renoveringsbehov föreligger. Lägenheten är belägen på första våningen med utsikt mot Bökebergsgatan! Bostaden är förd på stort vardagsrum med fint ljusinsläpp genom stora fönsterpartier, sovrum, kök med matplats samt badrum. Addera dessutom en mycket trevlig balkong med access från såväl köket som från sovrummet. Bostadsrätten har en boarea om 63 kvm och avgiften till föreningen är endast 3 960 kr/månad och då ingår el, värme, vatten, renhållning, internet samt kabel-TV (ComHem). Alla lägenheter i föreningen har nyligen genomgått en större renovering i form av byte av alla fönster samt balkongdörrar. Lägenheten är centralt belägen med närhet till Flora- och Stadsparken, centrum och kommunikation samt skolor, förskola, idrottsplats, sporthall och badplats. VÄLKOMMEN ATT BOKA DIN VISNING PÅ VÅR HEMSIDA! -o-o-o-O-o-o-o- Obs! Försäljningen sker på följande sätt: Någon förhandsvisning kommer inte att äga rum och ej heller försäljning före utsatt visningsdag. Säljaren undanber sig jämväl sk. dolda bud. Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte. Om du är intresserad av att lägga bud efter avslutad visning så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. Detta förfaringssätt tillämpas för såväl din som för säljaren säkerhet. Tryggt och säkert helt enkelt! -o-o-o-O-o-o-o- Denna bostad är bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

 • Balkong
LÖNNGATAN 14 C, 4 C, Svedala kommun
 • Sön 26 mar kl 11:00

LÖNNGATAN 14 C

Lägenhet
4 C, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB

2 850 000 kr

93,5 m²

3 rum

4 447 kr/mån

30 481 kr/m²

Återigen har vi fått förtroendet att sälja en av de eftertraktade bostadsrättshusen i den mycket välskötta bostadsrättsföreningen MAGISTERN i Svedala. Uppfört 1964 i ett plan. Denna bostadsrätt har ett bra läge på området och renoverades när ägaren flyttade in 2004. Bostaden har en boarea om 93,5 m² fördelat på ljust vardagsrum i vinkel, kök med matplats, 2 sovrum, stort helkaklat badrum med golvvärme och tvättavdelning samt gästtoalett. Trivsamt uterum (vår, sommar och höst). Underbar uppvuxen insynsskyddad trädgård. Garage och förråd intill bostaden. Avgift 4.447 kr/månad. I avgiften ingår vatten, kabel-TV och renhållning. Bostadsrätten är belägen i ett lugnt och lummigt område med närhet till parkerna (Stadsparken, Flora- och Frejaparken), centrum och kommunikation samt skolor, förskola, idrottsplats, sporthall och badplats. På årsstämman 2020 togs även beslut att ansluta föreningens fastigheter till Svedala Fjärrvärme, vilket innebär låga driftskostnader för de boende i föreningen. VÄLKOMMEN ATT BOKA DIN VISNING PÅ VÅR HEMSIDA! -o-o-o-O-o-o-o- Obs! Försäljningen sker på följande sätt: Någon förhandsvisning kommer inte att äga rum och ej heller försäljning före utsatt visningsdag. Säljaren undanber sig jämväl sk. dolda bud. Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte. Om du är intresserad av att lägga bud efter avslutad visning så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. Detta förfaringssätt tillämpas för såväl din som för säljaren säkerhet. Tryggt och säkert helt enkelt! -o-o-o-O-o-o-o- Denna bostad är bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

 • Plus
 • Uteplats
Soprangatan 10, lgh 1102, ALMVIK, Malmö kommun

Soprangatan 10, lgh 1102

Lägenhet
ALMVIK, Malmö kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB

850 000 kr

59 m²

2 rum

4 293 kr/mån

14 407 kr/m²

En trappa upp på Soprangatan 10 finns denna trivsamma bostad. Lägenheten har genomgående planlösning med gott om ljusinsläpp och välplanerade ytor. De 59 kvm är fördelade på kök med matplats, rymligt vardagsrum, trivsamt sovrum, badrum med kabin och hall med klädkammare. Belägen på omtyckta Almvik med fina grönskande omgivningar och uteplatser. Utmärkta kommunikationer via buss, tåg, cykel och bil. Här bor vi även nära massor av butiker, gott serviceutbud och aktiviteter.

 • Balkong
SLÅTTERBALKSGATAN 33, Åkerbruket, Svedala kommun

SLÅTTERBALKSGATAN 33

Lägenhet
Åkerbruket, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB

995 000 kr

31 m²

1 rum

2 123 kr/mån

32 097 kr/m²

På eftertraktade Åkerbruket i Svedala kommer vi inom kort kunna erbjuda denna fina marklägenhet! Lägenheten har en bra planlösning som fördelar sig på vardagsrum med sovplats, kök samt badrum med tvätt- och torktumlare. Lägenheten har en boarea om 31 m² och avgiften till föreningen är endast 2.123 kr/månad och då ingår värme, vatten och renhållning samt TV. Lägenheten är bra belägen med närhet till centrum och kommunikation samt skolor, förskola, idrottsplats, sporthall och badplats. OM DU ÄR INTRESSERAD AV DENNA BOSTAD SÅ POSTA DIN INTRESSEANMÄLAN PÅ VÅR HEMSIDA. VI KOMMER DÅ HÖRA AV OSS SÅ SNART DET BLIR DAGS FÖR VISNING! -o-o-o-O-o-o-o- Obs! Försäljningen sker på följande sätt: Någon förhandsvisning kommer inte att äga rum och ej heller försäljning före utsatt visningsdag. Säljaren undanber sig jämväl sk. dolda bud. Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte. Om du är intresserad av att lägga bud efter avslutad visning så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. Detta förfaringssätt tillämpas för såväl din som för säljaren säkerhet. Tryggt och säkert helt enkelt! -o-o-o-O-o-o-o- Denna bostad är bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

 • Uteplats
SILVERGRANSVÄGEN 3, Beddingestrand, Trelleborgs kommun
 • Sön 26 mar kl 14:00

SILVERGRANSVÄGEN 3

Villa
Beddingestrand, Trelleborgs kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB

5 250 000 kr

116 m²

4 rum

1 448 m² tomt

I underbara Beddingestrand har vi på Hilding Ottosson sedan 50-talet förmedlat fastigheter, allt från tomter till de mest exklusiva villorna med äkta strandläge! Denna gång har vi fått förtroendet att förmedla en mycket trevlig sommarstuga med innomhuspool som ligger tämligen nära stranden, Fritiden och Skateholms camping. Enligt uppgift så byggdes det första huset på 1940-talet. Därefter har en helt ny huskropp byggts och en omfattande om- och tillbyggnad gjordes år 2010 av nuvarande ägare då båda bostäderna byggdes ihop med ett poolrum med toalett (80 m²). År 2017 så uppfördes dessutom ett förråd och en carport för två bilar. Detta är verkligen ett mycket trivsamt boende som måste ses! Fastigheten har givetvis kommunalt VA och öppen fiber. Lättskött uppvuxen hörntomt om 1 448 kvm (friköpt). OM DU ÄR INTRESSERAD AV DENNA BOSTAD SÅ POSTA DIN INTRESSEANMÄLAN PÅ VÅR HEMSIDA. -o-o-o-O-o-o-o- Obs! Försäljningen sker på följande sätt: Någon förhandsvisning kommer inte att äga rum och ej heller försäljning före utsatt visningsdag. Säljaren undanber sig jämväl sk. dolda bud. Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte. Om du är intresserad av att lägga bud efter avslutad visning så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. Detta förfaringssätt tillämpas för såväl din som för säljaren säkerhet. Tryggt och säkert helt enkelt! -o-o-o-O-o-o-o- Denna fastighet är bara en av de fastigheter som vi har till försäljning för stunden och fler är i antågande. Äger du en speciell fastighet, välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer) för en konfidentiell handläggning.

 • Plus
ELINEDALSVÄGEN 150-2, Elinedal, Svedala kommun

ELINEDALSVÄGEN 150-2

Villa
Elinedal, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB

Pris saknas

160 m²

6 rum

1 781 m² tomt

Ytterst sällan erbjuds möjligheten att förvärva riktigt fina villor. Vi är oerhört glada och stolta över att vi inom kort kommer att kunna presentera en riktigt gedigen stenvilla som uppförts av Siölands Bygg AB. Villan är arkitektritad av Qvarnströms Arkitekter i Lund och uppförd på gjuten betongplatta med vattenburen golvvärme, väggarna är murade i Finja Betongs leca (350 mm), tak av betongpannor (2-kupiga), alla innerväggar är murade och putsade. Interiört är huset fyllt av modern teknik och till detta skall adderas ett energisnålt uppvärmningssystem (värmepump med ytjordvärme och FTX system) som dessutom kompletterats med solpaneler! Planlösningen kommer att erbjuda ett stort öppet vardagsrum och kök med såväl barbord som matplats, rymligt allrum, 4 sovrum, 2 badrum samt tvättrum. Boarean i bostaden blir c:a 160 kvm och till detta hör en friköpt tomt om c:a 1 500 kvm som kommer att grovplaneras. Möjlighet till carport och förråd. Fastigheten är avstyckad och tomtarealen är på 1 781 kvm som gränsar till åkermark med milsvid utsikt! Detta är verkligen ett fantastiskt boenden i lantlig miljö som är anpassade för den moderna familjen som önskar ett fritt och naturskönt läge men ändå med närhet till service och kommunikation. Ett stort plus är att skolbuss stannar precis utanför husen. OM DU ÄR INTRESSERAD AV DENNA BOSTAD SÅ POSTA DIN INTRESSEANMÄLAN PÅ VÅR HEMSIDA. VI KOMMER DÅ HÖRA AV OSS SÅ SNART DET BLIR DAGS FÖR VISNING! Ps. Följ gärna bygget på instagram @siolandshemab. Ds. -o-o-o-O-o-o-o- Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte. Om du är intresserad av att lägga bud efter avslutad visning så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. Detta förfaringssätt tillämpas för såväl din som för säljaren säkerhet. Tryggt och säkert helt enkelt! -o-o-o-O-o-o-o- Denna bostad är bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

 • Nyproduktion
Trulstorpsvägen 195-39, Kyrkheddinge, Staffanstorps kommun

Trulstorpsvägen 195-39

Gård/Skog
Kyrkheddinge, Staffanstorps kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB

9 500 000 kr

306 m²

8 rum

10 200 m² tomt

Vi presenterar här med stor glädje Trulstorps Norregård till försäljning. En mycket vacker kringbyggd gård med fyra vitputsade längor. Underbart naturnära läge strax utanför Staffanstorp. Här är vi omgivna av öppna landskap med milsvid utsikt . Bostadens 306 kvm fördelar sig på 8 rum såsom en stor sal, vardagsrum, glasvaranda och bibliotek med platsbyggda bokhyllor och öppen kamin i marmor. Idag finns 4 sovrum som kan bli fler om behovet finns. Här finns även ett trevligt lantkök, 2 badrum, wc, grovkök, gott om förvaringsytor mm. Tomten om 10 200 kvm bjuder på en fantastisk trädgård med parkkänsla och orangeri. Flera trivsamma uteplatser med fina vyer och härlig grönska. Uthusen har en sammanlagd yta på 418 kvm. Här finns fint garage & verkstad, växtvårdsrum mm. De stora biytorna har stor potential och kan lämpa sig för egen verksamhet eller liknande. Här bor vi med det bästa av två världar. Lantliga omgivningar och ostört läge. Samtidigt nås tätorten Staffanstorp med skolor, butiker och service på några minuter. Lund nås på 13 min, Malmö och Sturups flygplats ligger 20 min bort.

 • Plus
Hyltebjärsvägen 120-0, Hyltarp, Svedala kommun
 • Sön 26 mar kl 13:30

Hyltebjärsvägen 120-0

Villa
Hyltarp, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB

4 495 000 kr

163,5 m²

6 rum

735 m² tomt

Vi kan nu erbjuda denna fina 1½-plansvilla till försäljning. Utmärkt läge i lantliga Hyltebjär strax utanför Svedala. Här bor vi med harmonisk bykänsla samtidigt som vi har nära till Svedala tätort och goda förbindelser till hela Öresundsregionen. Bostaden uppfördes 1997 i gammal lantlig stil med vacker vitputsad fasad och fina detaljer. Boarean om 163,5 kvm är fördelad på vardagsrum i vinkel med kamin, stort lantkök, allrum, 4 sovrum, 2 helkaklade badrum och grovkök/tvättstuga. Isolerat garage och uthus med stall/förråd och gästrum. Gott om plats för dig med hobby eller egen verksamhet Uppvuxen trädgård med härliga uteplatser. Högt belägen med utsikt över hagar och den skånska slätten. Låga driftkostnader och energiklass B!

 • Plus
Industrigatan 32, Östra Industriområdet, Svedala kommun

Industrigatan 32

Lägenhet
Östra Industriområdet, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB

1 195 000 kr

4 496 kr/mån

Vi kan nu erbjuda 13 st helt nybyggda, flexibla lokaler på Östra industriområdet i Svedala tätort. Lokalerna upplåts med bostadsrätt vilket är ett mycket fördelaktigt sätt att skaffa lokal till er verksamhet. Bli din egen hyresvärd! Lokalerna har en area om ca 100 - 104 kvm med rejäl port och rymd. Det finns givetvis möjlighet att köpa mer än en. De moderna lokalerna lämpar sig för flera olika typer av verksamheter som t.ex. verkstad, hantverkare, tillverkning, försäljning, kontor, lager och showroom. Eller varför inte köpa som investering för uthyrning. Läget är mycket strategiskt med goda kommunikationer via väg E65 & 108, tåg & buss och även Sturup flygplats. Lokaler som saluförs är följande: A - 104 kvm - 4 630 kr/mån - 1 195 000 kr B - 104 kvm - 4 630 kr/mån - 1 195 000 kr C - 104 kvm - 4 630 kr/mån - 1 195 000 kr D - 104 kvm - 4 630 kr/mån - 1 195 000 kr E - 104 kvm - 4 630 kr/mån - 1 195 000 kr F - 102 kvm - 4 541 kr/mån - 1 195 000 kr G - 101 kvm - 4 496 kr/mån - 1 195 000 kr H - 101 kvm - 4 496 kr/mån - 1 195 000 kr I - 104 kvm - 4 630 kr/mån - 1 195 000 kr J - 104 kvm - 4 630 kr/mån - 1 195 000 kr K - 104 kvm - 4 630 kr/mån - 1 195 000 kr L - 104 kvm - 4 630 kr/mån - 1 195 000 kr M - 104 kvm - 4 630 kr/mån - 1 195 000 kr

ÅKERBRUKSGATAN 62, Åkerbruket, Svedala kommun

ÅKERBRUKSGATAN 62

Villa
Åkerbruket, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB

5 750 000 kr

160 m²

6 rum

493 m² tomt

På uppdrag av 1:a Villan så kan vi med glädje presentera ett av deras två kommande nybyggnadsprojekt i Svedala. På barnvänliga och eftertraktade Åkerbruket så kommer här uppföras en tvåplansvilla i mycket hög standard. Villan har en boarea på 160 kvm som fördelas på två plan om vardera 80 kvm. Planlösningen är ljus, luftig och modern och fördelar sig på stort vardagsrum med öppet kök om 35 km, allrum, 4 sovrum, två badrum, tvättrum m.fl. utrymmen. Läs med om utrustning, materialval m.m. under fliken DOKUMENT på vår hemsida. OM DU ÄR INTRESSERAD AV DETTA FANTASTISKA BOENDE SÅ POSTA DIN INTRESSEANMÄLAN PÅ VÅR HEMSIDA!

 • Nyproduktion
NORRA INDUSTRIGATAN 7, Skurup, Skurups kommun

NORRA INDUSTRIGATAN 7

Övrigt
Skurup, Skurups kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB

12 000 000 kr

8 703 m² tomt

På uppdrag av SECADO FASTIGHETS AB säljes denna industrifastighet som ligger i expansiva Skurup. På Norra Industrigatan 7 har företaget EMPIR UTERUM bedrivit en framgångsrik verksamhet och här byggdes 1989 den första av 4 industrihallar. Totalt har här uppförts 5 enheter under åren 1989-2010 med en yta under tak om 2 754 kvm. I dag är följande ytor uthyrda till externa brukare: Hall B: 80 kvm (BLML Entreprenad & Konsult AB) Hall B: 120 kvm (L.L. Service) Hall D: 400 kvm (VA Gruppen Syd AB) Hall D: 400 kvm (Lind & Lindvall Bygg AB) Samtliga brukar betalar 450 kr/kvm (kallhyra). Således inbringar i nuläget fastigheten 450.000 kr/år Övriga hallar kan användas av köparen själv alt. hyras ut om så önskas. Fastigheten har en tomtareal om 8 703 kvm och läget är ypperligt utmed Norra Industrigatan och på ett expansivt industri- och handelsområde i Skurup. Värt att nämna är att gällande detaljplan tillåter även handel! Fastigheten är typkodad (423) och har ett totalt taxeringsvärde om 11 041 000 kr. Obs! Försäljningen sker såsom bolagsförsäljning. Gällande detaljplan och bestämmelser samt ritningar m.fl. handlingar finns under fliken DOKUMENT på vår hemsida. OM DU ÄR INTRESSERAD AV DENNA FASTIGHET SÅ POSTA DIN INTRESSEANMÄLAN PÅ VÅR HEMSIDA! -o-o-o-O-o-o-o- Obs! Försäljningen sker på följande sätt: 1) Någon förhandsvisning kommer inte att äga rum och ej heller försäljning före utsatt visningsdag. 2) Säljaren undanber sig jämväl sk. dolda bud. 3) Säljaren har valt att sälja fastigheten med en fullständig friskrivningsklausul. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för ytterligare information om vad detta innebär. Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte från er bank. Om du är intresserad av att lägga bud efter avslutad visning så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. Detta förfaringssätt tillämpas för såväl din som för säljaren säkerhet. Tryggt och säkert helt enkelt! -o-o-o-O-o-o-o- Denna fastighet bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din fastighet? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

NORRSKOGSVÄGEN 164-34, Norrskog, Svedala kommun
 • Sön 26 mar kl 15:00

NORRSKOGSVÄGEN 164-34

Gård/Skog
Norrskog, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB

14 500 000 kr

192 m²

9 rum

3,4 ha tomt

I mer än 100-år har vi förmedlat allt från slott till koja och nu har vi glädjen att kunna erbjuda denna otroligt vackra gård som är belägen i Norrskog, strax utanför Svedala och med Bökebergs vackra skogar som närmsta granne. Nygård är en av de äldsta gårdarna i trakten med anor från åtminstone senare delen av 1700-talet. Här kan man promenera rakt ut i skogen från fastigheten, det enskilda läget, de kuperade och väldränerade hagarna och det rika natur- och djurlivet (dov- och kronhjort, rovfågel inkl. örn, lövgrodor etc) gör denna fastighet till just det unika livsstilsboende som det är. Till detta kan tilläggas att man med enkelhet når såväl Malmö som Lund och internationella flygplatser som Sturup och Kastrup inom 10-30 minuter. Nuvarande ägare förvärvade denna gård år 2013 som då hade legat i Törnrosasömn i mer än 50 år. Med blod, svett, massor av tålamod och en rejäl investering så har de lyckat skapa ett alldeles fantastiskt boende. Mangårdsbyggnaden är troligen uppförd omkring 1915 och totalrenovering har skett 2013-2014. Löpande renoveringar har skett åren därefter. Bostadsytan är c:a 192 kvm och fördelar sig enl. följande: Bottenvåningen inrymmer idag en vacker salong, vardagsrum, matrum, kök, badrum och tvättrum samt hall. Ovanvåningen inrymmer stort allrum, fem (5) sovrum samt badrum. Den f.d. källaren har grävts ur och har idag boendestandard. Här finns idag sovrum, hobbyrum, träningsrum, förråd, badrum och teknikrum. På fastigheten finns följande byggnader: En vacker gråstensbyggnad från 1700-talet som tidigare rymt stall och loge. Här kan verksamhet eller generationsboende skapas av kommande ägare. Renoverad ekonomibyggnad som inrymmer stall för lösdrift (8-12 hästar), spolspilta och sadelkammare. Här finns också stallgång, traktorgarage, förråd och verkstad. I fruktträdgården ligger ett nybyggt orangeri med stora fönsterpartier ut mot hagar, äpple- och päronträd. ”Arealen utgör totalt 33 668 kvm och här finns flerhundraåriga ekar, oxel samt naverlönn, en fantastisk trädgårdstomt med en unik äppellund, perenna blommor och köksträdgård. Addera härtill en pool (4x8 meter) med pooltak. Här finns också ett stort trädäck om c:a 75 kvm. Fastigheten har ett energisnålt uppvärmningssystem med vattenburen värme via värmepump (jordvärme). Öppen fiber via IP Only. Obs! Fastigheten är taxerad som lantbruksfastighet, vilket ger en fördelaktig finansiering. -o-o-o-O-o-o-o- Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte. Om du är intresserad av att lägga bud efter avslutad visning så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. -o-o-o-O-o-o-o- Denna bostad är bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

 • Plus
NORRGATAN 1 A-B, Skurup, Skurups kommun
 • Budgivning pågår

NORRGATAN 1 A-B

Övrigt
Skurup, Skurups kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB

6 500 000 kr

419 m²

913 m² tomt

På uppdrag av FASTIGHETS AB ERIK 5 säljes denna gedigna fastighet som uppfördes i början av 1900 talet men som totalrenoverades och byggdes till år 1990. Belägen c:a 500 meter norr om Skurups station. Idag inrymmer fastigheten 6 stycken lägenheter som fördelar sig på 4 st tvårumslägenheter och 2 st trerumslägenheter. Hyresintäkterna utgör c:a 510 000 kr/år och årliga kostnader uppskattas till c:a 140 000 kr/år (uppvärmning via fjärrvärme, fastighetsel, VA och renhållning) Fastigheten är väl underhållen. Tomtarean utgör 913 kvm och marken är givetvis friköpt. Obs! Försäljningen sker såsom bolagsförsäljning. Gällande detaljplan och bestämmelser samt ritningar m.fl. handlingar finns under fliken DOKUMENT på vår hemsida. OM DU ÄR INTRESSERAD AV DENNA FASTIGHET SÅ POSTA DIN INTRESSEANMÄLAN PÅ VÅR HEMSIDA! -o-o-o-O-o-o-o- Obs! Försäljningen sker på följande sätt: 1) Någon förhandsvisning kommer inte att äga rum och ej heller försäljning före utsatt visningsdag. 2) Säljaren undanber sig jämväl sk. dolda bud. 3) Säljaren har valt att sälja fastigheten med en fullständig friskrivningsklausul. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för ytterligare information om vad detta innebär. Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte från er bank. Om du är intresserad av att lägga bud efter avslutad visning så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. Detta förfaringssätt tillämpas för såväl din som för säljaren säkerhet. Tryggt och säkert helt enkelt! -o-o-o-O-o-o-o- Denna fastighet bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din fastighet? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

Toftängsgatan 5 B, Husie, Malmö kommun

Toftängsgatan 5 B

Lägenhet
Husie, Malmö kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB

1 995 000 kr

61 m²

2 rum

3 363 kr/mån

32 705 kr/m²

Välkommen till Toftängsgatan 5 B. Ett fint och mycket bekvämt boende med utmärkt läge. Här bor man i markplan med härlig stensatt uteplats i väster. Bostaden är välplanerad och inrymmer kök med matplats, helkaklat badrum med dusch, rymligt sovrum och trivsamt vardagsrum med trädgårdsaccess. Marklägenheten ligger ostört och gränsar till grönområde, nära garage och lekplats.

 • Plus
 • Uteplats
Industrigatan 33, Östra Industriområdet, Svedala kommun

Industrigatan 33

Lägenhet
Östra Industriområdet, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB

1 195 000 kr

1 974 kr/mån

Vi kan nu erbjuda denna nybyggda, flexibla lokal på Östra industriområdet i Svedala tätort. Lokalen upplåts med bostadsrätt vilket är ett mycket fördelaktigt sätt att skaffa lokal till er verksamhet. Bli din egen hyresvärd! Lokalens yta är ca100 kvm fördelat på Bottenplan och entresolplan. Lokalen har gott om rymd och en stor port för infart för fordon. Det finns nu möjlighet att köpa 2 st som ligger "rygg i rygg". De moderna lokalerna lämpar sig för flera olika typer av verksamheter som t.ex. verkstad, hantverkare, tillverkning, försäljning, kontor, lager och showroom. Eller varför inte köpa som investering för uthyrning. Läget är mycket strategiskt med goda kommunikationer via väg E65 & 108, tåg & buss och även Sturup flygplats.

Industrigatan 33, Östra Industriområdet, Svedala kommun

Industrigatan 33

Lägenhet
Östra Industriområdet, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB

1 195 000 kr

1 974 kr/mån

Vi kan nu erbjuda denna nybyggda, flexibla lokal på Östra industriområdet i Svedala tätort. Lokalen upplåts med bostadsrätt vilket är ett mycket fördelaktigt sätt att skaffa lokal till er verksamhet. Bli din egen hyresvärd! Lokalens yta är ca100 kvm fördelat på Bottenplan och entresolplan. Lokalen har gott om rymd och en stor port för infart för fordon. Det finns nu möjlighet att köpa 2 st som ligger "rygg i rygg". De moderna lokalerna lämpar sig för flera olika typer av verksamheter som t.ex. verkstad, hantverkare, tillverkning, försäljning, kontor, lager och showroom. Eller varför inte köpa som investering för uthyrning. Läget är mycket strategiskt med goda kommunikationer via väg E65 & 108, tåg & buss och även Sturup flygplats.

Visar alla 16