Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB

Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
RÖNNEBJERSGATAN 32, Lundellområdet, Svedala kommun

RÖNNEBJERSGATAN 32

Villa
Lundellområdet, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
3 950 000 kr
157 + 46 m²
5 rum
747 m² tomt

På Lundellområdet i Svedala uppfördes 1974 villor av Yngve Kullenberg Byggnads AB, efter ritningar av den mycket kände arkitekten Sten Samuelsson, Lund. Ursprungligen skulle dessa rymliga och för tiden mycket exklusiva suterrängvillor byggas på Lidingö i Stockholm, men då tomtmarkspriset blev för dyrt på Lidingö kom villorna istället att byggas på kullarna som tillhörde Rönnebjersgården. Här fann arkitekten en ny lämplig plats med en sagolikt vacker utsikt för sina villor. Denna villa har ägts sedan den uppfördes av samma familj och är belägen på det bästa läget på området i väster med utsikt över Krågeholm och kullarna vid Bosarp. Villan är förd på stort vardagsrum (49 m²) i vinkel med öppen spis och utgång till balkong med fantastisk utsikt, 2 sovrum, allrum (alt. ytterligare 2 sovrum), kontor, 2 badrum, tvättrum m.fl. utrymmen. utrymmen. Addera härtill ett härligt uterum om 20 m². Boarea i villan är på 157 m² och här finns en biarea på 46 m². Totala ytan i bostaden är således på över 200 m². Till detta kommer uterummet som är på 20 m². Vidbyggt garage och förråd om 55 m² med stensatt biluppställningsplats framför med plats för ytterligare bilar. Underbar hörntomt med en vidunderlig utsikt och stensatta uteplatser om 747 m² (friköpt). I området finns fina grönområde som är perfekta för lek och aktivitet med barn samt bra gång- och cykelvägar och närhet till skolor, centrum och kommunikation. En unik villa som måste ses! Välkommen med din anmälan till visningen som äger rum söndagen den 28 april mellan kl. 15-16. -o-o-o-O-o-o-o- Obs! Försäljningen sker på följande sätt: Någon förhandsvisning kommer inte att äga rum och ej heller försäljning före utsatt visningsdag. Säljaren undanber sig jämväl sk. dolda bud. Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte. Om du är intresserad av att lägga bud efter avslutad visning så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. Detta förfaringssätt tillämpas för såväl din som för säljaren säkerhet. Tryggt och säkert helt enkelt! -o-o-o-O-o-o-o- Denna bostad är bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

BÖKEBERGSGATAN 10 C, Centralt, Svedala kommun

BÖKEBERGSGATAN 10 C

Lägenhet
Centralt, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
1 495 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 416 kr/mån
20 621 kr/m²

Nu kan vi presentera denna trea i välskötta bostadsrättsförening POLARIS i Svedala. Genomgående lägenhet på andra våningen med härlig balkong i väster! Inrymmer snyggt kök med matplats, ljust vardagsrum med utgång till balkongen, två sovrum och nytt helkaklat badrum. Lägenheten är centralt belägen och med närhet till Flora- och Stadsparken, centrum och kommunikation samt skolor, förskola, idrottsplats, sporthall och badplats. Välkomna med anmälan till visning den 28 april!

 • Balkong
ÖRMÖLLA 139, Abbekås, Skurups kommun
 • Lör 27 apr kl 13:00
ÖRMÖLLA 139, Abbekås, Skurups kommun, bild 2
ÖRMÖLLA 139, Abbekås, Skurups kommun, bild 3

ÖRMÖLLA 139

Villa
Abbekås, Skurups kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
6 900 000 kr
105 m²
5 rum
829 m² tomt

Unik möjlighet att förvärva en mycket exklusiv villa i eftertraktade Abbekås. Fastigheten är granne med Abbekås GK, så för den som har golf som intresse så kan man köra golfbilen ända till ytterdörren. Detta är verkligen ett drömboende och dessutom ett problemfritt boende! Nuvarande ägare förvärvade år 2015 fastigheterna Örmölla 136, Örmölla 137, Örmölla 138 och Örmölla 139 och på två av fastigheterna lät de uppföra två fantastiskt fina villor, en lite mindre och en lite större. Villorna är arkitektritade och uppfördes av Bosses Bygg i Ystad AB. De två sista fastigheterna utgörs av tomtmark som är fullt möjliga att bebygga. Fastigheterna kan förvärvas var för sig men med fördel kan man förvärva samtliga eller några av dem. Villan på Örmölla 139 har en boarea på 105 kvm och är förd på stort öppet vardagsrum och kök, mindre allrum, 3 sovrum samt helkaklat badrum m.fl. utrymmen. Fin tomt om 829 kvm med flera uteplatser. På tomten finns även ett fint garage om 31 kvm samt vidbyggt växthus på 7 kvm. Biluppställningsplats för 2 bilar framför garaget. Obs! Mycket låga driftskostnader p.g.a. bra värmekällor (värmepump, solceller och braskamin). Fastigheten får ett B i energideklarationen. Mycket välkommen att posta din intresseanmälan så kontaktar ansvarig mäklare dig när det är dags för visning! -o-o-o-O-o-o-o- Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte. Om du är intresserad av att lägga bud efter avslutad visning så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. Detta förfaringssätt tillämpas för såväl din som för säljaren säkerhet. Tryggt och säkert helt enkelt! -o-o-o-O-o-o-o- Denna bostad är bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

 • Premium
 • Energieffektiv
ÖRMÖLLA 138, Abbekås, Skurups kommun
 • Lör 27 apr kl 14:00
ÖRMÖLLA 138, Abbekås, Skurups kommun, bild 2
ÖRMÖLLA 138, Abbekås, Skurups kommun, bild 3

ÖRMÖLLA 138

Villa
Abbekås, Skurups kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
7 500 000 kr
183 m²
5 rum
760 m² tomt

Unik möjlighet att förvärva en mycket exklusiv villa i eftertraktade Abbekås. Fastigheten är granne med Abbekås GK, så för den som har golf som intresse så kan man köra golfbilen ända till ytterdörren. Detta är verkligen ett drömboende och dessutom ett problemfritt boende! Nuvarande ägare förvärvade år 2015 fastigheterna Örmölla 136, Örmölla 137, Örmölla 138 och Örmölla 139 och på två av fastigheterna lät de uppföra två fantastiskt fina villor, en lite mindre och en lite större. Villorna är arkitektritade och uppfördes av Bosses Bygg i Ystad AB. De två sista fastigheterna utgörs av tomtmark som är fullt möjliga att bebygga. Fastigheterna kan förvärvas var för sig men med fördel kan man förvärva samtliga eller några av dem. Villan på Örmölla 138 har en boarea på 183 kvm och är förd på stort öppet vardagsrum och kök, allrum, 3 sovrum, helkaklat badrum, tvättrum m.fl. utrymmen. Fin tomt om 760 kvm med flera uteplatser. På tomten finns även två förråd samt biluppställningsplats för 3 bilar. Obs! Mycket låga driftskostnader p.g.a. bra värmekällor (värmepump, solceller och braskamin). Fastigheten får ett B i energideklarationen. Mycket välkommen att posta din intresseanmälan så kontaktar ansvarig mäklare dig när det är dags för visning! -o-o-o-O-o-o-o- Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte. Om du är intresserad av att lägga bud efter avslutad visning så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. Detta förfaringssätt tillämpas för såväl din som för säljaren säkerhet. Tryggt och säkert helt enkelt! -o-o-o-O-o-o-o- Denna bostad är bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

 • Premium
 • Energieffektiv
INGELSTADSVÄGEN 184-0, Västra Kärrstorp, Svedala kommun
 • Sön 28 apr kl 12:00

INGELSTADSVÄGEN 184-0

Villa
Västra Kärrstorp, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
3 495 000 kr
125 + 17 m²
6 rum
500 m² tomt

I den charmiga lilla kyrkbyn Västra Kärrstorp bor vi på ett lantligt läge. Nära naturen men samtidigt stadsmiljö på kort avstånd. Bostaden är mycket trivsam med fin interiör. Boarean om 125 kvm och fördelar sig på vardagsrum med kamin och luftig takhöjd, modernt kök, helkaklat badrum, allrum med utsikt och 3 fina sovrum. Nuvarande ägare har gjort omfattande förbättringar såsom takbyte med solceller, anslutit kommunalt vatten, avlopp och fiber. Man har behållit charmen, samtidigt finns nu alla moderna bekvämligheter. Via egen ingång nås tvättstuga/pannrum med goda förvaringsmöjligheter. Det finns även carport med laddare till elbil. Uppvuxen trädgård med öppna landskap som granne och uteplats med trädäck. På bara några minuter når man Svedala & Västra Ingelstad tätort med skolor, butiker och aktiviteter. Goda kommunikationer via tåg både från Svedala & Västra Ingelstad. Bostadens fönster, alla utom två som vetter mot trädgården, kommer bytas ut 2024/2025!

 • Plus
ÖRMÖLLA 137, Abbekås, Skurups kommun

ÖRMÖLLA 137

Tomt
Abbekås, Skurups kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
950 000 kr
730 m² tomt

Oerhört glada är vi över att kunna erbjuda denna mycket fina tomt i Abbekås! Nuvarande ägare förvärvade år 2015 fastigheterna Örmölla 136, Örmölla 137, Örmölla 138 och Örmölla 139 och på två av fastigheterna lät de uppföra två fantastiskt fina villor, en lite mindre och en lite större. Villorna är arkitektritade och uppfördes av Bosses Bygg i Ystad AB. De två sista fastigheterna utgörs av tomtmark som är fullt möjliga att bebygga. Fastigheterna kan förvärvas var för sig men med fördel kan man förvärva samtliga eller några av dem. Denna tomt gränsar till den fina fastigheten Örmölla 138 och kan med fördel förvärvas i hop med denna fastighet eller tillsammans med Örmölla 136 som är en tomt som är mycket lämplig för nybyggnation. Här erbjuds en unik möjlighet för dig som vill bygga dig ditt drömhus. Gällande detaljplan medger nybyggnation. Tomten är på 730 kvm. Kommunalt vatten, avlopp, el samt fiber finns i tomtgräns. Detta är verkligen en möjlighet att förvärva en fantastisk fastighet. Mycket välkommen att posta din intresseanmälan så kontaktar ansvarig mäklare dig när det är dags för visning! -o-o-o-O-o-o-o- Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte. Om du är intresserad av att lägga bud så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. Detta förfaringssätt tillämpas för såväl din som för säljaren säkerhet. Tryggt och säkert helt enkelt! -o-o-o-O-o-o-o- Denna bostad är bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

ÖRMÖLLA 136, Abbekås, Skurups kommun

ÖRMÖLLA 136

Tomt
Abbekås, Skurups kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
1 200 000 kr
764 m² tomt

Oerhört glada är vi över att kunna erbjuda denna mycket fina tomt i Abbekås! Nuvarande ägare förvärvade år 2015 fastigheterna Örmölla 136, Örmölla 137, Örmölla 138 och Örmölla 139 och på två av fastigheterna lät de uppföra två fantastiskt fina villor, en lite mindre och en lite större. Villorna är arkitektritade och uppfördes av Bosses Bygg i Ystad AB. De två sista fastigheterna utgörs av tomtmark som är fullt möjliga att bebygga. Fastigheterna kan förvärvas var för sig men med fördel kan man förvärva samtliga eller några av dem. Här erbjuds en unik möjlighet för dig som vill bygga dig ditt drömhus. Gällande detaljplan medger nybyggnation. Tomten är på 764 kvm och gränsar till åkermark med milsvid utsikt. Kommunalt vatten, avlopp, el samt fiber finns i tomtgräns. Fiber finns i tomtgräns! Detta är verkligen en möjlighet att förvärva en fantastisk fastighet. Mycket välkommen att posta din intresseanmälan så kontaktar ansvarig mäklare dig när det är dags för visning! -o-o-o-O-o-o-o- Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte. Om du är intresserad av att lägga bud så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. Detta förfaringssätt tillämpas för såväl din som för säljaren säkerhet. Tryggt och säkert helt enkelt! -o-o-o-O-o-o-o- Denna bostad är bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

ERIK PALMQVISTS VÄG 12, Holmaområdet, Svedala kommun
 • Idag kl 13:00

ERIK PALMQVISTS VÄG 12

Villa
Holmaområdet, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
3 450 000 kr
155 m²
6 rum
422 m² tomt

På barnvänliga och eftertraktade Holmaområdet kan vi nu erbjuda en av de stora 1½-pl villorna. Villan har ett utmärkt läge på området och ligger på en fin hörntomt och med trädgård i söder/väster! Idag inrymmande stort vardagsrum, allrum, kök med matplats, 3-4 sovrum, helkaklat badrum, duschrum samt grovkök/tvättstuga m.fl. utrymmen. Boarea 155 m². Friliggande garage och förråd. Lättskött trädgårdstomt om 422 m² med stensatta gångar, perenna blommor och städsegröna växter. I området finns fina grönområde som är perfekta för lek och aktivitet med barn samt bra gång- och cykelvägar och närhet till skolor, centrum och kommunikation. Alldeles i närheten finns busshållplats för buss till bl.a. Malmö och Lund, men även till Svedala centrum där det även finns tågförbindelser. Om du är intresserad av denna villa så postar du din intresseanmälan på vår hemsida så kontaktar ansvarig mäklare dig när det är dags för visning! -o-o-o-O-o-o-o- Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte. Om du är intresserad av att lägga bud efter avslutad visning så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. Detta förfaringssätt tillämpas för såväl din som för säljaren säkerhet. Tryggt och säkert helt enkelt! -o-o-o-O-o-o-o- Denna bostad är bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

 • Plus
ERIK PALMQVISTS VÄG 11, Holmaområdet, Svedala kommun
 • Idag kl 14:00
ERIK PALMQVISTS VÄG 11, Holmaområdet, Svedala kommun, bild 2
ERIK PALMQVISTS VÄG 11, Holmaområdet, Svedala kommun, bild 3

ERIK PALMQVISTS VÄG 11

Villa
Holmaområdet, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
4 450 000 kr
156 + 15 m²
7 rum
530 m² tomt

I över 100-år har vår firma hjälpt våra kunder med sina bostadsaffärer och nu blir vi återigen anlitade till ännu en försäljning på barnvänliga och eftertraktade Holmaområdet i Svedala. Denna villa är verkligen något som sticker ut, totalrenoverad av tidigare och även nuvarande ägare till ett mycket gott skick. Att det dessutom finns solpaneler på taket gör givetvis att driftskostnaderna är mycket bra. I dag inrymmer villan stort fint vardagsrum med matplats och utgång till stort uterum, totalrenoverat kök med barbord, allrum, 5 sovrum, 2 badrum, gästtoalett samt grovkök/tvättstuga m.fl. utrymmen. Utöver ovanstående finns här flera andra mervärde i denna trevliga villa, bl.a. kan nämnas stort uterum, härligt trädäck med ute-spa, köksträdgård med odlingslådor, stensatt biluppställningsplats för flera bilar. Ett bekvämt och praktiskt boende för den stora familjen. Obs! Mycket låga driftskostnader p.g.a. värmepump och installerade solpaneler. Läget är utmärkt med gång- och cykelvägar och närhet till skolor, centrum och kommunikation. VÄLKOMMEN PÅ VISNING! -o-o-o-O-o-o-o- Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte. Om du är intresserad av att lägga bud efter avslutad visning så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. Detta förfaringssätt tillämpas för såväl din som för säljaren säkerhet. Tryggt och säkert helt enkelt! -o-o-o-O-o-o-o- Denna bostad är bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

 • Premium
ALGATAN 16, Stadsparken, Svedala kommun
 • Idag kl 11:00

ALGATAN 16

Villa
Stadsparken, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
3 450 000 kr
136 + 129 m²
8 rum
570 m² tomt

Tacksamma är vi över att vi fått förtroendet att förmedla denna mycket gedigna och trevliga villa som är belägen ett stenkast från Svedala kommuns trevlig Stadspark. Att fastigheten dessutom har en bra tomt är ett fantastiskt plus för den som vill stor trädgård. Villan är uppförd 1954. Nuvarande ägare har gjort åtskilliga renoveringar och förbättringar under årens lopp och även byggt till villan. I dag erbjuds en mycket trevlig bostad med bra planlösning såsom stort vardagsrum med braskamin, stort härligt kök i vinkel med matplats för 6-8 personer, allrum, 3 sovrum, 2 badrum samt källare med sovrum, tvättrum, bastu och relax m.fl. utrymmen. Addera härtill ett uterum med tillhörande stensatt terrass / utemiljö och fin trädgård. Obs! Mycket låga driftskostnader p.g.a. värmepump och installerade solpaneler. Fastigheten får ett A i energideklarationen. På fastigheten finns biluppställningsplats för 2 bilar samt garage. Läget är utmärkt med gång- och cykelvägar och närhet till skolor, centrum och kommunikation. VÄLKOMMEN PÅ VISNING! -o-o-o-O-o-o-o- Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte. Om du är intresserad av att lägga bud efter avslutad visning så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. Detta förfaringssätt tillämpas för såväl din som för säljaren säkerhet. Tryggt och säkert helt enkelt! -o-o-o-O-o-o-o- Denna bostad är bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

 • Plus
 • Energieffektiv
MINNESBERGS BYAVÄG 10-0, Minnesberg, Trelleborgs kommun

MINNESBERGS BYAVÄG 10-0

Villa
Minnesberg, Trelleborgs kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
500 000 kr
112,5 m²
3 rum
353 m² tomt

Allt från slott till koja säljer vi på HILDING OTTOSSON och tacksamma är vi över att fått förtroendet att få lov att förmedla FOLKETS HUS I MINNESBERG. Här har föreningen bedrivit sin verksamhet under många år, men nu har beslutet tagits att lägga ner föreningen och försälja deras fastighet. År 1883 förvärvade smedmästare B. Blomberg och hans hustru Boel Svensdotter denna fastighet, därefter har fastigheten haft flera ägare och nu sist Föreningen Folkets Hus. Ytan i huset är på 112,5 kvm enl. uppmätning. I dag inrymmer fastigheten på bottenplan en stor samlingslokal om 59 kvm med en takhöjd om 2,9, kontorsrum, kök, hall och toalett m.fl. utrymmen. Ovanvåningen inrymmer ett mindre rum om 10 kvm samt råvind (ej inredningsbar). Mindre källare finns. Tomtarealen utgör 353 kvm. I Minnesbergs by har Trelleborgs kommun precis avslutat ett projekt med att ansluta byns fastigheter till Trelleborgs kommuns kommunala avloppsnät. Denna fastighet har nu också kommunalt avlopp (vid tomtgräns) och kostnaden är betald. Dock kvarstår grävning på tomten och koppling av dagens avloppsledning till det kommunala. Detta svarar köparen själv för. Begärt pris för fastigheten är 500 000 kr eller högstbjudande och säljaren förbehåller sig fri prövningsrätt betr. avlämnande bud och förslag. Säljaren har ett önskemål att få veta blivande köpares planer för fastigheten och säljaren vill poängtera att det inte per automatik är så att den som bjudit mest blir den som Föreningen Folkets Hus väljer att sälja till. OBS, viktigt att beakta för köparen! Fastigheten är idag taxerad som hyreshusenhet och måste taxeras om i det fall den skall användas som privatbostad. För att få lov att bo i fastigheten måste bygglov sökas hos Trelleborgs kommun. I dag är fastigheten taxerad som lokal för föreningsverksamhet. Efter det att bygglov beviljats så kan man taxera om fastigheten till en vanlig bostad (typkod 220). Nuvarande typkod (381) innebär att fastigheten inte går att belåna i bank, varför blivande köpare måste ordna sin finansiering utan att belåna denna fastighet! OM DU ÄR INTRESSERD OCH VILL GÅ PÅ VISNING SÅ BOKAR DU DIN VISNINGSTID PÅ VÅR HEMSIDA: www.hildingottosson.se Om du gjort rätt så kommer du per automatik få en bokningsbekräftelse som bekräftar din bokning! -o-o-o-O-o-o-o- Obs! Försäljningen sker på följande sätt: 1) Någon förhandsvisning kommer inte att äga rum och ej heller försäljning före utsatt visningsdag. 2) Säljaren undanber sig jämväl sk. dolda bud. 3) Förbehåll för egen försäljning kommer inte att accepteras. 4) Säljaren har valt att sälja fastigheten med en fullständig friskrivningsklausul. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för ytterligare information om vad detta innebär. Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID. Om du är intresserad av att lägga bud efter avslutad visning så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. -o-o-o-O-o-o-o- Denna bostad är bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

 • Plus
ALMGATAN 3, Centrum, Svedala kommun

ALMGATAN 3

Lägenhet
Centrum, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
1 695 000 kr
104 m²
4 rum
vån 4/4
8 314 kr/mån
16 298 kr/m²

Mitt i Svedalas centrumkärna med närhet till service och kommunikation kan vi snart erbjuda denna mycket fina lägenhet om 4 rum och kök. Beläget på lugn gågata högst upp i fastigheten i den välskötta bostadsrättsföreningen RENEN i Svedala. Här bor du helt insynsfritt med fönster i tre väderstreck och med hiss från markplan. Bostadsrätten är förd på stort ljust vardagsrum, fint kök med matplats, 3 bra sovrum samt helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt gästtoalett. Bostadsrätten har en boarea om 104 m² och avgiften till föreningen är 8314 kr/månad och då ingår värme, vatten, renhållning, kabel-TV, internet och bostadsrättstillägg. Parkering kostar 100 kr/mån.

 • Hiss
PEPPARGATAN 8, Roslätt 1, Svedala kommun

PEPPARGATAN 8

Villa
Roslätt 1, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
3 450 000 kr
121 m²
4 rum
644 m² tomt

Oerhört glada är vi över att vi fått förtroendet att förmedla ännu en av de eftertraktade villorna på barnvänliga Roslättsområdet i Svedala. Villan har ett fantastiskt läge på området och ligger som sista huset på en återvändsgränd och med en tomt som gränsar ut mot dammen. Trädgåden ligger i söder/väster! Idag inrymmande stort vardagsrum i vinkel, kök med matplats, 3 sovrum, badrum, gästtoalett samt grovkök/tvättstuga m.fl. utrymmen. Boarea 121 m². Friliggande garage och förråd. Lättskött trädgårdstomt om 644 m² med stensatta gångar, perenna blommor och städsegröna växter. Detta är sommartid en verklig oas där blomningar avlöser varandra! I området finns fina grönområde som är perfekta för lek och aktivitet med barn samt bra gång- och cykelvägar och närhet till skolor, centrum och kommunikation. Alldeles i närheten finns busshållplats för buss till bl.a. Malmö och Lund, men även till Svedala centrum där det även finns tågförbindelser. Detta är verkligen en möjlighet att förvärva en fantastisk fastighet. Missa inte att boka visning! -o-o-o-O-o-o-o- Obs! Försäljningen sker på följande sätt: 1) Någon förhandsvisning kommer inte att äga rum och ej heller försäljning före utsatt visningsdag. 2) Säljaren undanber sig jämväl sk. dolda bud. 3) Förbehåll för egen försäljning kommer inte att accepteras. 4) Säljaren har valt att sälja fastigheten med en fullständig friskrivningsklausul. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för ytterligare information om vad detta innebär. Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte. Om du är intresserad av att lägga bud efter avslutad visning så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. -o-o-o-O-o-o-o- Denna bostad är bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

 • Plus
BÖKEBERGSGATAN 10 B, Centralt, Svedala kommun

BÖKEBERGSGATAN 10 B

Lägenhet
Centralt, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
1 400 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
4 597 kr/mån
23 333 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en renoverad bostadsrätt i HSB:s bostadsrättsförening POLARIS i Svedala. Denna lägenhet är belägen på andra våningen och har adress Bökebergsgatan 10 B. Fin planlösning som fördelar sig på vardagsrum, sovrum och kök samt badrum med dusch. Addera härtill en stor balkong i västerläge med fin utsikt. Lägenheten har en boarea om 60 m² och avgiften till föreningen är endast 4.597 kr/månad och då ingår värme, vatten, renhållning samt TV, telefoni och bredband. Lägenheten är centralt belägen och med närhet till Flora- och Stadsparken, centrum och kommunikation samt skolor, förskola, idrottsplats, sporthall och badplats. -o-o-o-O-o-o-o- Obs! Försäljningen sker på följande sätt: Någon förhandsvisning kommer inte att äga rum och ej heller försäljning före utsatt visningsdag. Säljaren undanber sig jämväl sk. dolda bud. Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte. Om du är intresserad av att lägga bud efter avslutad visning så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. Detta förfaringssätt tillämpas för såväl din som för säljaren säkerhet. Tryggt och säkert helt enkelt! -o-o-o-O-o-o-o- Denna bostad är bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

 • Plus
 • Balkong
INDUSTRIGATAN 32, Östra Industriområdet, Svedala kommun
INDUSTRIGATAN 32, Östra Industriområdet, Svedala kommun, bild 2
INDUSTRIGATAN 32, Östra Industriområdet, Svedala kommun, bild 3

INDUSTRIGATAN 32

Lägenhet
Östra Industriområdet, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
750 000 kr
104 m²
1 rum
5 462 kr/mån
7 212 kr/m²

FRI MÅNADSAVGIFT TILL OCH MED JUNI 2025! För dig som är på jakt efter en flexibel lokal med ett bra läge så kan vi erbjuda nyproducerade lokaler på det växande Östra industriområdet i Svedala tätort. Läget är mycket strategiskt med goda bil- och busskommunikationer där man på väg E65 och 108 på några minuter tar sig till Malmö, Trelleborg, Sturup Airport, mm. På ett mycket fördelaktigt och enkelt vis ordnar man lokaler till sin verksamhet då de upplåts med bostadsrätt, och man blir i praktiken sin egen hyresvärd med låga kostnader. Lokalerna har en area om ca 104 kvm, och med en ordentligt tilltagen invändig höjd skapas rejäl rymd och bra förutsättningar att anpassa dem för att passa den egna verksamheten. Vatten och möjlighet till anslutning till avlopp finns i varje lokal, och de lämpar sig mer än väl för flera olika typer av verksamheter som t.ex. verkstad, hantverkare, tillverkning, försäljning, kontor, lager och showroom, och om man behöver ännu mer yta så går det att köpa fler än en lokal för att slå ihop. Självklart är det även möjligt att köpa som en investering för uthyrning! God säkerhet erbjuds genom att området är välupplyst när mörkret lagt sig. Dessutom är det inhägnat och med en automatiserad skjutgrind som enkelt öppnas med en mobiltelefon när man vill köra in. För köpare erbjuds nu fri avgift fram till och med juni 2025! Lokal A - 104 kvm - Såld Lokal B - 104 kvm - Såld Lokal C - 104 kvm - TILL SALU Lokal D - 104 kvm - TILL SALU Lokal E - 104 kvm - TILL SALU Lokal F - 102 kvm - Såld Lokal G - 101 kvm - Såld Lokal H - 101 kvm - Såld Lokal I - 104 kvm - Såld Lokal J - 104 kvm - Såld Lokal K - 104 kvm - TILL SALU Lokal L - 104 kvm - Såld Lokal M - 104 kvm - Såld

 • Premium
TÅGMÄSTAREGATAN 36, Tegelbruket, Svedala kommun
 • Idag kl 11:15

TÅGMÄSTAREGATAN 36

Lägenhet
Tegelbruket, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
1 800 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/4
5 347 kr/mån
25 714 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva denna mycket fina bostadsrätt i bostadsrättsföreningen Drömmen i Svedala. Uppförd i hög standard med flera tillval av ägaren. Ljus lägenhet med öppna ytor och stora fönsterpartier. Inrymmer vardagsrum, kök med matplats, 2 sovrum och helkaklat badrum med tvätt. Boarea 70 m². Härlig balkong i söderläge. Välkomna med er anmälan till visning.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
KÄRRSTORPSVÄGEN 5-0, Västra Kärrstorp, Svedala kommun

KÄRRSTORPSVÄGEN 5-0

Tomt
Västra Kärrstorp, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
1 495 000 kr
1 200 m² tomt

I det böljande Skånska landskapet mellan Svedala och V. Ingelstad finner ni den mysiga kyrkbyn V. Kärrstorp. Här erbjuds nu möjligheten att förvärva en tomt på ca 1.200 kvm med tidigare beviljat bygglov. Kommunalt vatten, avlopp, el samt fiber finns i tomtgräns. Kollektivtrafik stannar i byn som tar er både till Svedala och V. Ingelstads station. Skolskjuts till skolorna i Svedala finns också. Detta är verkligen en möjlighet att förvärva en fantastisk fastighet på landet med närhet till tätorter. INTRESSERAD? POSTA DIN INTRESSEANMÄLAN PÅ VÅR HEMSIDA! -o-o-o-O-o-o-o- Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte. Om du är intresserad av att lägga bud så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. Detta förfaringssätt tillämpas för såväl din som för säljaren säkerhet. Tryggt och säkert helt enkelt! -o-o-o-O-o-o-o- Denna bostad är bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

 • Plus
SOLSKENSGATAN 1, Norra Erlandsdal, Svedala kommun
 • Budgivning med BankID pågår

SOLSKENSGATAN 1

Villa
Norra Erlandsdal, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
5 500 000 kr
160 + 13,5 m²
5 rum
701 m² tomt

Vi är tacksamma över att fått förtroendet att förmedla ännu en fin 1-pl villa på eftertraktade och barnvänliga Norra Erlandsdalsområdet i Svedala. Villan uppförde år 2011 av nuvarande ägare. Villan är belägen på en fin hörntomt. Villan har en boarea på 160 kvm och är förd på stort vardagsrum i vinkel med ryggåstak och öppet kök om 76,5 kvm, 4 sovrum, 2 badrum, tvättrum m.fl. utrymmen. Stor härlig hörntomt om 701 kvm med flera uteplatser. På tomten finns även ett förråd samt biluppställningsplats för 3 bilar. Här finns också en elbilsladdare från Zaptec som installerades 2023. Obs! Mycket låga driftskostnader p.g.a. bra värmekällor (frånluftsvärmepump, solceller och braskamin). Fastigheten får ett B i energideklarationen. I området finns fina grönområde som är perfekta för lek och aktivitet med barn samt bra gång- och cykelvägar och närhet till skolor, centrum och kommunikation. Alldeles i närheten finns busshållplats för buss till bl.a. Malmö och Lund, men även till Svedala centrum där det även finns tågförbindelser. Mycket välkommen att anmäla dig till visningen! -o-o-o-O-o-o-o- Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte. Om du är intresserad av att lägga bud efter avslutad visning så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. Detta förfaringssätt tillämpas för såväl din som för säljaren säkerhet. Tryggt och säkert helt enkelt! -o-o-o-O-o-o-o- Denna bostad är bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

 • Energieffektiv
INDUSTRIGATAN 30, Östra Industriområdet, Svedala kommun
INDUSTRIGATAN 30, Östra Industriområdet, Svedala kommun, bild 2
INDUSTRIGATAN 30, Östra Industriområdet, Svedala kommun, bild 3

INDUSTRIGATAN 30

Lägenhet
Östra Industriområdet, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
1 250 000 kr
125 m²
1 rum
3 664 kr/mån
10 000 kr/m²

Vi kan nu erbjuda denna nybyggda, flexibla lokal på Östra industriområdet i Svedala tätort. Lokalen är upplåten med bostadsrätt vilket är ett mycket fördelaktigt sätt att skaffa lokal till er verksamhet. Bli din egen hyresvärd! Lokalen har en area om 125 kvm med rejäl port och rymd. Den moderna lokalen lämpar sig för flera olika typer av verksamheter som t.ex. verkstad, hantverkare, tillverkning, försäljning, kontor, lager och showroom. Eller varför inte köpa som investering för uthyrning. Läget är mycket strategiskt med goda kommunikationer via väg E65 & 108, tåg & buss och även Sturup flygplats.

 • Premium
VITVINGEGATAN 10, Tofta, Svedala kommun

VITVINGEGATAN 10

Lägenhet
Tofta, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
1 325 000 kr
76 m²
2 rum
vån 2/2
4 893 kr/mån
17 434 kr/m²

Mycket välskött och trivsam gavellägenhet på fina Toftaområdet i Svedala. Boytan om hela 76 kvm fördelar sig på trevligt kök med maplats, helkaklat badrum, rymligt sovrum, ljust vardagsrum med gavelfönster och praktisk tvättstuga. Här bor vi på ett lugnt och tryggt område med fina grönytor, mysig ankdamm & lekplatser. Skola, aktiviteter & badplats finns på gångavstånd. Härlig balkong mot grönområde. Bekvämligheter som carport och förråd ingår. Goda förbindelser, fina omgivningar och nära centrum.

 • Balkong
ANNEDALSGATAN 7, Sockerbruket, Svedala kommun
 • Budgivning pågår

ANNEDALSGATAN 7

Villa
Sockerbruket, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
3 195 000 kr
128 m²
6 rum
219 m² tomt

På barnvänliga och omtyckta Sockerbruket finner vi detta mycket fina boende. Bostadens interiör präglas av ljus, trivsam planlösning, fina färger och material. Bostaden består av två hela plan med en boarea på 128 m². Välplanerade ytor fördelade på 6 rum, snyggt kök med matplats, 2 fräscha kaklade badrum och praktisk tvättstuga. Insynsskyddad och lättskött trädgård med trivsamma uteplatser på både entrésida och baksida. Praktiskt garage och uppställningsplats på tomten. Här bor vi på ett lugnt och tryggt område i centrala Svedala med gångavstånd till skola, lekplats och busstation. Mycket nära Svedala centrum med butiker, restauranger, service, tågstation mm. Perfekt för barnfamiljen och pendlaren.

HUMANISTGATAN 8 C, Nydala, Malmö kommun
 • Budgivning med BankID pågår

HUMANISTGATAN 8 C

Lägenhet
Nydala, Malmö kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
950 000 kr
60 m²
2 rum
vån 4/8
3 035 kr/mån
15 833 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en mycket trevlig bostadsrätt i Riksbyggens bostadsrättsförening MALMÖHUS nr 12. Denna lägenhet är belägen på fjärde våningen och har adress Humanistgatan 8 C. Lägenheten är i stort behov av renovering men har en mycket fin planlösning, dessutom är det en genomgående lägenhet. Addera dessutom en trevlig balkong i rakt söderläge. Förd på ljus välkomnande hall, stort vardagsrum, sovrum och badrum. Lägenheten har en boarea om 60 m² och avgiften till föreningen är endast 3.035 kr/månad och då ingår värme, vatten, renhållning, TV, telefoni och bredband samt bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg om 921 kr som avser 595 kr för värmeavgift och 326 kr för balkonginglasning. Föreningen har gemensam el där debitering sker efter faktisk förbrukning. Lägenheten har ett bra läge med närhet till såväl skola, matbutiker, vårdcentral samt grönområden. För pendlaren tar ni er med lätthet ut på inre ringvägen och i närheten av bostaden finns också goda kommunikationer via buss. Några minuter bort når ni Hyllie som både erbjuder shoppingmöjligheter via Emporia och goda kommunikationer till både Köpenhamn, Lund och Malmö med omnejd. OM DU ÄR INTRESSERAD AV DENNA BOSTAD SÅ GLÖM INTE ATT BOKA VISNING PÅ VÅR HEMSIDA! -o-o-o-O-o-o-o- Obs! Försäljningen sker på följande sätt: Någon förhandsvisning kommer inte att äga rum och ej heller försäljning före utsatt visningsdag. Säljaren undanber sig jämväl sk. dolda bud. Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte. Om du är intresserad av att lägga bud efter avslutad visning så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. Detta förfaringssätt tillämpas för såväl din som för säljaren säkerhet. Tryggt och säkert helt enkelt! -o-o-o-O-o-o-o- Denna bostad är bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
LÖVBODSVÄGEN 12-0, Hindstorp, Svedala kommun

LÖVBODSVÄGEN 12-0

Tomt
Hindstorp, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
1 850 000 kr
901 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva en mycket fin tomt som är belägen utmed Tittentévägen i expansiva och eftertraktade Svedala kommun och med närhet till Börringekloster med dess vackra omgivningar. Fastigheten är avstyckad från HINDSTORPS GÅRD som är en arrendegård under BÖRRINGEKLOSTERS ägor. I denna försäljningsetapp (nr: III) så har 5 st tomter styckats av, varav vi nu påbörjar försäljningen och erbjuder en tomt av dessa tomter. Denna tomt har en areal på 901 kvm och här finns möjlighet att du kan få bygga ditt drömboende. Eftersom detaljplan finns för området så är det givetvis helt klart att byggnation är tillåten. Blivande ägare måste självfallet kontakta Svedala kommun och och ansöka om bygglov för just sitt specifika drömhus. I priset så ingår anslutningskostnaden för anslutning till Svedala kommuns vatten- och avloppsledningsnät. Allt är nergrävt och även dagvatten. Även kostnaden för anslutning till E.ON:s elnät ingår i priset. Även anslutning till fibernät är möjligt. Denna kostnad svarar dock köparen själv för. Markägaren har förberett genom att lägga tomrör från vägen fram till tomtgräns. Tomterna är besiktigade av auktoriserad besiktningsman och packningskontroll är utförd, se fliken dokument på vår hemsida. Detta är verkligen en möjlighet att förvärva en fantastisk fastighet med ett fritt och härligt läge, ett stenkast till all service och kommunikation som Svedala kommun erbjuder. Här finns också en gång- och cykelväg som kommer leda både in till Svedala men även till Börringekloster. Närheten till Malmö, Lund, Ystad och Trelleborg via bra vägar gör att läget är ytterligt. Om du behöver pendla till ännu större städer så har du internationella flygplatser såsom Malmö Airport (Sturup) i kommunen och även Kastrup når man inom 30 minuter. För barnfamiljen så är det ett stort plus är att skolbuss stannar precis utanför! INTRESSERAD? Välkommen att skicka en intresseanmälan på vår hemsida: www.hildingottosson.se -o-o-o-O-o-o-o- Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte. Om du är intresserad av att lägga bud så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. Detta förfaringssätt tillämpas för såväl din som för säljaren säkerhet. Tryggt och säkert helt enkelt! -o-o-o-O-o-o-o- Denna bostad är bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

TITTENTÉVÄGEN 99-0, Tittenté, Svedala kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Sön 28 apr kl 11:00

TITTENTÉVÄGEN 99-0

Villa
Tittenté, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
2 250 000 kr
90 m²
4 rum
630 m² tomt

Allt från slott till koja säljer vi på HILDING OTTOSSON och tacksamma är vi över att fått förtroendet att få lov att förmedla denna charmiga villa som ligger i Titténte, strax utanför Svedala. Planlösningen i huset fördelar sig på ett stort trevligt vardagsrum i vinkel om 33,5 kvm med möjlighet att installera en öppen spis (skorsten finns i detta rum), kök med matplats och här finns en mysig öppen spis, badrum med dusch, allrum samt två sovrum m.fl. utrymmen. Friliggande förrådsbyggnad. Trädgården är en dröm i sig själv med vackra fruktträd och vintergröna buskar. Addera härtill en fantastisk utsikt över böljande åkermark. Fastigheten har givetvis kommunalt vatten och avlopp. Fiber finns i gatan för den som vill ansluta sig till detta. VÄLKOMMEN ATT ANMÄLA DIG TILL VISNINGEN PÅ TITTENTÈVÄGEN 99-0. Du bokar genom att klicka på boka visning! -o-o-o-O-o-o-o- Obs! Försäljningen sker på följande sätt: 1) Någon förhandsvisning kommer inte att äga rum och ej heller försäljning före utsatt visningsdag. 2) Säljaren undanber sig jämväl sk. dolda bud. 3) Förbehåll för egen försäljning kommer inte att accepteras. 4) Säljaren har valt att sälja fastigheten med en fullständig friskrivningsklausul. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för ytterligare information om vad detta innebär. Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte. Om du är intresserad av att lägga bud efter avslutad visning så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID.

 • Plus
ELINEDALSVÄGEN 150-4, Elinedal, Svedala kommun

ELINEDALSVÄGEN 150-4

Tomt
Elinedal, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
2 200 000 kr
1 702 m² tomt

Allt från slott till koja säljer vi på HILDING OTTOSSON och tacksamma är vi över att fått förtroendet att få lov att förmedla denna fantastiska tomt med ett högt och fritt läge! Nuvarande ägare har sökt och fått beviljat bygglov för en 1½-pl villa men det går att ändra bygglovsansökan (mot avgift) i det fall ni hellre vill bygga på annat sätt. Tomten är på 1.702 kvm och har ett mycket vackert läge i Elinedal som ligger strax utanför Svedala. Kommunalt vatten och avlopp finns i tomtgräns och kostnaderna är betalda. Även el och fiber finns i tomtgräns men dessa kostnader är inte betalda. Detta är verkligen en möjlighet att förvärva en fantastisk fastighet. Värt att veta är att om man väljer att bo i Elinedal så bor man i en lantlig men med bara ett stenkast till all service och kommunikation som Svedala kommun erbjuder. Närheten till Malmö, Lund, Ystad och Trelleborg via bra vägar gör att läget är ytterligt. Om du behöver pendla till ännu större städer så har du internationella flygplatser såsom Malmö Airport (Sturup) i kommunen och även Kastrup når man inom 30 minuter. För barnfamiljen så är det ett stort plus är att skolbuss stannar precis utanför! INTRESSERAD? Välkommen att boka dig på vår hemsida. -o-o-o-O-o-o-o- Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte. Om du är intresserad av att lägga bud så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. Detta förfaringssätt tillämpas för såväl din som för säljaren säkerhet. Tryggt och säkert helt enkelt! -o-o-o-O-o-o-o- Denna bostad är bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

 • Plus

Visar 1 - 25 av 30