Mäklare Daniel Löfberg

Daniel Löfberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
BÖKEBERGSGATAN 4 A, Svedala centrum, Svedala kommun

BÖKEBERGSGATAN 4 A

Lägenhet
Svedala centrum, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
795 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/3
4 084 kr/mån
19 875 kr/m²

Välkommen till denna mysiga och centralt belägna lägenhet om 1 rum och kök i hjärtat av Svedala. Perfekt för den som söker ett bekvämt boende med närhet till allt som staden har att erbjuda. Bostadens 40 kvm är fördelare på rymligt vardagsrum som enkelt kan möbleras med både säng och soffa Stora fönster släpper in naturligt ljus och vi når även den fina balkongen från detta rum. Fullt utrustat kök med matplats och gott om förvaringsutrymmen. Helkaklat badrum med dusch och hall med klädkammare. Två förråd ingår och tvättstuga finns i huset. Lägenheten ligger i ett centralt område med utmärkta kommunikationer. Busshållplatsen ligger bara ett stenkast bort och Svedala tågstation nås på några minuter till fots. Härifrån tar du dig enkelt till Malmö, Lund och andra närliggande städer, vilket gör det perfekt för pendlare. I närheten finns allt du kan behöva i din vardag såsom mataffärer, butiker, restauranger och caféer. För den som tycker om att vara utomhus finns även fina grönområden och parker i närheten.

  • Balkong
KATTFOTSVÄGEN 6 A, Beddingestrand, Trelleborgs kommun

KATTFOTSVÄGEN 6 A

Villa
Beddingestrand, Trelleborgs kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
3 950 000 kr
68,5 + 28,5 m²
4 rum
1 106 m² tomt

Söder om vägen, på ett av Beddingestrands bästa läge kan vi nu presentera detta fina fritidshus. Här bor vi mycket nära stranden med härlig havsluft på tomten. Det ger en behaglig och jämn temperatur på tomten och vi njuter såklart av havsutsikt och vågornas harmoniska bris. Huset är mycket trivsamt och i ett fint skick med tre sovrum, vardagsrum med kamin och uterum, kök, badrum, wc och tvättmöjligheter finns. Underbar uppvuxen trädgård med vacker grönska och fina uteplatser. Träd och buskar ger lä och skyddar mot insyn. Har vi tur så kommer ekorreparet och hälsar på. I området finns en bryggförening som placerar ut en badbrygga på stranden precis nedanför huset. Det är bara att ta handduken och promenera ner för ett dopp. Beddingestrand har en lång fin sandstrand och underbar natur att strosa runt i. Här finns flera bra restauranger, glassbarer och butiker. Vill man aktivera sig så finns golfbana, tennis, minigolf mm. runt knuten.

INDUSTRIGATAN 32, Östra Industriområdet, Svedala kommun
INDUSTRIGATAN 32, Östra Industriområdet, Svedala kommun, bild 2
INDUSTRIGATAN 32, Östra Industriområdet, Svedala kommun, bild 3

INDUSTRIGATAN 32

Lägenhet
Östra Industriområdet, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
750 000 kr
104 m²
1 rum
5 462 kr/mån
7 212 kr/m²

FRI MÅNADSAVGIFT TILL OCH MED JUNI 2025! För dig som är på jakt efter en flexibel lokal med ett bra läge så kan vi erbjuda nyproducerade lokaler på det växande Östra industriområdet i Svedala tätort. Läget är mycket strategiskt med goda bil- och busskommunikationer där man på väg E65 och 108 på några minuter tar sig till Malmö, Trelleborg, Sturup Airport, mm. På ett mycket fördelaktigt och enkelt vis ordnar man lokaler till sin verksamhet då de upplåts med bostadsrätt, och man blir i praktiken sin egen hyresvärd med låga kostnader. Lokalerna har en area om ca 104 kvm, och med en ordentligt tilltagen invändig höjd skapas rejäl rymd och bra förutsättningar att anpassa dem för att passa den egna verksamheten. Vatten och möjlighet till anslutning till avlopp finns i varje lokal, och de lämpar sig mer än väl för flera olika typer av verksamheter som t.ex. verkstad, hantverkare, tillverkning, försäljning, kontor, lager och showroom, och om man behöver ännu mer yta så går det att köpa fler än en lokal för att slå ihop. Självklart är det även möjligt att köpa som en investering för uthyrning! God säkerhet erbjuds genom att området är välupplyst när mörkret lagt sig. Dessutom är det inhägnat och med en automatiserad skjutgrind som enkelt öppnas med en mobiltelefon när man vill köra in. För köpare erbjuds nu fri avgift fram till och med juni 2025! Lokal A - 104 kvm - Såld Lokal B - 104 kvm - Såld Lokal C - 104 kvm - TILL SALU Lokal D - 104 kvm - TILL SALU Lokal E - 104 kvm - TILL SALU Lokal F - 102 kvm - Såld Lokal G - 101 kvm - Såld Lokal H - 101 kvm - Såld Lokal I - 104 kvm - Såld Lokal J - 104 kvm - Såld Lokal K - 104 kvm - TILL SALU Lokal L - 104 kvm - Såld Lokal M - 104 kvm - Såld

  • Premium
INDUSTRIGATAN 30, Östra Industriområdet, Svedala kommun
  • Budgivning pågår
INDUSTRIGATAN 30, Östra Industriområdet, Svedala kommun, bild 2
INDUSTRIGATAN 30, Östra Industriområdet, Svedala kommun, bild 3

INDUSTRIGATAN 30

Lägenhet
Östra Industriområdet, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
1 250 000 kr
125 m²
1 rum
3 664 kr/mån
10 000 kr/m²

Vi kan nu erbjuda denna nybyggda, flexibla lokal på Östra industriområdet i Svedala tätort. Lokalen är upplåten med bostadsrätt vilket är ett mycket fördelaktigt sätt att skaffa lokal till er verksamhet. Bli din egen hyresvärd! Lokalen har en area om 125 kvm med rejäl port och rymd. Den moderna lokalen lämpar sig för flera olika typer av verksamheter som t.ex. verkstad, hantverkare, tillverkning, försäljning, kontor, lager och showroom. Eller varför inte köpa som investering för uthyrning. Läget är mycket strategiskt med goda kommunikationer via väg E65 & 108, tåg & buss och även Sturup flygplats.

  • Premium
VITVINGEGATAN 10, Tofta, Svedala kommun

VITVINGEGATAN 10

Lägenhet
Tofta, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
1 325 000 kr
76 m²
2 rum
vån 2/2
4 893 kr/mån
17 434 kr/m²

Mycket välskött och trivsam gavellägenhet på fina Toftaområdet i Svedala. Boytan om hela 76 kvm fördelar sig på trevligt kök med maplats, helkaklat badrum, rymligt sovrum, ljust vardagsrum med gavelfönster och praktisk tvättstuga. Här bor vi på ett lugnt och tryggt område med fina grönytor, mysig ankdamm & lekplatser. Skola, aktiviteter & badplats finns på gångavstånd. Härlig balkong mot grönområde. Bekvämligheter som carport och förråd ingår. Goda förbindelser, fina omgivningar och nära centrum.

  • Balkong
ANNEDALSGATAN 7, Sockerbruket, Svedala kommun
  • Budgivning pågår

ANNEDALSGATAN 7

Villa
Sockerbruket, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
3 195 000 kr
128 m²
6 rum
219 m² tomt

På barnvänliga och omtyckta Sockerbruket finner vi detta mycket fina boende. Bostadens interiör präglas av ljus, trivsam planlösning, fina färger och material. Bostaden består av två hela plan med en boarea på 128 m². Välplanerade ytor fördelade på 6 rum, snyggt kök med matplats, 2 fräscha kaklade badrum och praktisk tvättstuga. Insynsskyddad och lättskött trädgård med trivsamma uteplatser på både entrésida och baksida. Praktiskt garage och uppställningsplats på tomten. Här bor vi på ett lugnt och tryggt område i centrala Svedala med gångavstånd till skola, lekplats och busstation. Mycket nära Svedala centrum med butiker, restauranger, service, tågstation mm. Perfekt för barnfamiljen och pendlaren.

TRULSTORPS NORREGÅRD, TRULSTORPSVÄGEN 195-39, null, Staffanstorps kommun
  • Idag kl 12:00

TRULSTORPS NORREGÅRD, TRULSTORPSVÄGEN 195-39

Gård/Skog
Staffanstorps kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
7 500 000 kr
306 + 418 m²
8 rum
10 200 m² tomt

Vi presenterar här med stor glädje Trulstorps Norregård till försäljning. En mycket vacker kringbyggd gård med fyra vitputsade längor. Underbart naturnära läge strax utanför Staffanstorp. Här är vi omgivna av öppna landskap med milsvid utsikt . Bostadens 306 kvm fördelar sig på 8 rum såsom en stor sal, vardagsrum, glasvaranda och bibliotek med platsbyggda bokhyllor och öppen kamin i marmor. Idag finns 4 sovrum som kan bli fler om behovet finns. Här finns även ett trevligt lantkök, 2 badrum, wc, grovkök, gott om förvaringsytor mm. Tomten om 10 200 kvm bjuder på en fantastisk trädgård med parkkänsla och orangeri. Flera trivsamma uteplatser med fina vyer och härlig grönska. Uthusen har en sammanlagd yta på 418 kvm. Här finns fint garage & verkstad, växtvårdsrum mm. De stora biytorna har stor potential och kan lämpa sig för egen verksamhet eller liknande. Här bor vi med det bästa av två världar. Lantliga omgivningar och ostört läge. Samtidigt nås tätorten Staffanstorp med skolor, butiker och service på några minuter. Lund nås på 13 min, Malmö och Sturups flygplats ligger 20 min bort.

  • Plus

Visar alla 7