Mäklare Daniel Löfberg

Daniel Löfberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
ANDERS PÅLSSONS VÄG 8 A, Klågerup, Svedala kommun

ANDERS PÅLSSONS VÄG 8 A

Radhus
Klågerup, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
3 195 000 kr
115 m²
6 rum
4 955 kr/mån
27 783 kr/m²

På lugn gata i trivsamma Klågerup kan vi nu erbjuda detta fina parhus. Ett modernt boende som präglas av mycket ljus, fina material och kulörer. Entréplan bjuder på öppna gemensamma ytor, snyggt kök, två sovrum och helkaklat badrum med tvätt. Övre plan blev inrett 2021 med allrum, två sovrum och helkaklat badrum. Trappan är placerad i rummet direkt till vänster från entrén vilket ger en fördelaktig planlösning i bostaden. Härlig trädgård i söder med stort trädäck och fina planteringar. Isolerat förråd finns också. Tillhör den mycket välskötta och stabila bostadsrättsföreningen Klätterhusen 1. Klågerup ligger i ett vackert grönskande landskap omgivet av skog, öppna fält och sjöar. I närområdet finns smultronställen som Vismarlövs café, Soldattorpets gårdsmejeri mm. Samtidigt har man nära till stadslivet och utmärkta kommunikationer med gångavstånd till busstation.

  • Uteplats
KLOCKAREVÄGEN 57, Klockarejorden, Svedala kommun
  • Imorgon kl 13:00

KLOCKAREVÄGEN 57

Radhus
Klockarejorden, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
2 950 000 kr
95 m²
4 rum
222 m² tomt

Välkommen till detta stilfulla enplanshus beläget i ett lugnt och fridfullt område i centrala Svedala! Denna fastighet erbjuder en bekväm och funktionell layout som passar perfekt för både familjeliv och avkoppling. Bostaden har genomgått en ombyggnad och omfattande renovering. Planlösningen har ändrats till en mer modern och mycket tilltalande rumsfördelning. Stora fönsterpartier och gavelfönster har installerats vilka skänker härligt ljus till hela bostaden. När vi kommer in genom ytterdörren öppnar huset upp till en hall med snyggt klinkergolv och plats för ytterkläder. Väggar har tagits ner till fördel för en ljus och öppen social yta inrymmande fint kök i vitt med läcker stenskiva, matplats med stora fönster och altandörr och det mycket trivsamma vardagsrummet. Här finns gott om plats för både vardagsmys och umgänge. Här erbjuds också två mysiga sovrum, perfekta för avkoppling och återhämtning efter en lång dag. Det finns även ett TV-rum/kontor som med enkla medel kan omvandlas till ett tredje sovrum. Badrummet är helkaklat med kakel & klinkers i tidlös design och matchande badrumsinredning. Även tvättstugan är helkaklad med ljusa plattor och alla praktiska bekvämligheter. Utemiljön är lättskött och privat med stort trädäck. På detta ostörda läge kan vi njuta av soliga dagar och lugna kvällar. Här bor vi på utmärkt läge i ett av Svedalas mest eftertraktade områden, med närhet till natur och samtidigt bekvämt avstånd till skolor, affärer och allmänna kommunikationer.

  • Plus
BEDDINGE STRANDVÄG 137 B, Beddingestrand, Trelleborgs kommun

BEDDINGE STRANDVÄG 137 B

Fritidshus
Beddingestrand, Trelleborgs kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
3 195 000 kr
86 m²
610 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus i idylliska Beddingestrand! Huset, med sin traditionella röda träfasad och vita knutar, erbjuder en genuin svensk sommarkänsla. Bara en kort promenad från huset finner du en härlig sandstrand, perfekt för lata sommardagar vid havet. För golfentusiasten ligger en välrenommerad golfbana alldeles i närheten, vilket gör det enkelt att kombinera avkoppling med en runda på greenen. På gångavstånd finns även flera restauranger och ett vackert naturområde. Bostadens 86 kvm bjuder på kök med matplats, mysigt allrum, två sovrum och kaklat badrum med anslutande tvättmöjligheter. Här finns även ett härligt uterum som förlänger säsongen och två trädäck med många soltimmar. Den uppvuxna trädgården ger en känsla av lugn och avskildhet, perfekt för avkoppling eller varför inte njuta av en god bok under trädkronorna. Ett boende i Beddingestrand är det perfekta tillflyktsstället för dig som söker en kombination av strand, natur, avkoppling och aktivitet. Välkommen att uppleva ett drömboende vid havet!

BÖKEBERGSGATAN 4 A, Svedala centrum, Svedala kommun

BÖKEBERGSGATAN 4 A

Lägenhet
Svedala centrum, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
750 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/3
4 084 kr/mån
18 750 kr/m²

Välkommen till denna mysiga och centralt belägna lägenhet om 1 rum och kök i hjärtat av Svedala. Perfekt för den som söker ett bekvämt boende med närhet till allt som staden har att erbjuda. Bostadens 40 kvm är fördelare på rymligt vardagsrum som enkelt kan möbleras med både säng och soffa Stora fönster släpper in naturligt ljus och vi når även den fina balkongen från detta rum. Fullt utrustat kök med matplats och gott om förvaringsutrymmen. Helkaklat badrum med dusch och hall med klädkammare. Två förråd ingår och tvättstuga finns i huset. Lägenheten ligger i ett centralt område med utmärkta kommunikationer. Busshållplatsen ligger bara ett stenkast bort och Svedala tågstation nås på några minuter till fots. Härifrån tar du dig enkelt till Malmö, Lund och andra närliggande städer, vilket gör det perfekt för pendlare. I närheten finns allt du kan behöva i din vardag såsom mataffärer, butiker, restauranger och caféer. För den som tycker om att vara utomhus finns även fina grönområden och parker i närheten.

  • Balkong
INDUSTRIGATAN 32, Östra Industriområdet, Svedala kommun
INDUSTRIGATAN 32, Östra Industriområdet, Svedala kommun, bild 2
INDUSTRIGATAN 32, Östra Industriområdet, Svedala kommun, bild 3

INDUSTRIGATAN 32

Lägenhet
Östra Industriområdet, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
750 000 kr
104 m²
1 rum
5 462 kr/mån
7 212 kr/m²

FRI MÅNADSAVGIFT TILL OCH MED JUNI 2025! För dig som är på jakt efter en flexibel lokal med ett bra läge så kan vi erbjuda nyproducerade lokaler på det växande Östra industriområdet i Svedala tätort. Läget är mycket strategiskt med goda bil- och busskommunikationer där man på väg E65 och 108 på några minuter tar sig till Malmö, Trelleborg, Sturup Airport, mm. På ett mycket fördelaktigt och enkelt vis ordnar man lokaler till sin verksamhet då de upplåts med bostadsrätt, och man blir i praktiken sin egen hyresvärd med låga kostnader. Lokalerna har en area om ca 104 kvm, och med en ordentligt tilltagen invändig höjd skapas rejäl rymd och bra förutsättningar att anpassa dem för att passa den egna verksamheten. Vatten och möjlighet till anslutning till avlopp finns i varje lokal, och de lämpar sig mer än väl för flera olika typer av verksamheter som t.ex. verkstad, hantverkare, tillverkning, försäljning, kontor, lager och showroom, och om man behöver ännu mer yta så går det att köpa fler än en lokal för att slå ihop. Självklart är det även möjligt att köpa som en investering för uthyrning! God säkerhet erbjuds genom att området är välupplyst när mörkret lagt sig. Dessutom är det inhägnat och med en automatiserad skjutgrind som enkelt öppnas med en mobiltelefon när man vill köra in. För köpare erbjuds nu fri avgift fram till och med juni 2025! Lokal A - 104 kvm - Såld Lokal B - 104 kvm - Såld Lokal C - 104 kvm - TILL SALU Lokal D - 104 kvm - TILL SALU Lokal E - 104 kvm - TILL SALU Lokal F - 102 kvm - Såld Lokal G - 101 kvm - Såld Lokal H - 101 kvm - Såld Lokal I - 104 kvm - Såld Lokal J - 104 kvm - Såld Lokal K - 104 kvm - TILL SALU Lokal L - 104 kvm - Såld Lokal M - 104 kvm - Såld

  • Premium
TRULSTORPS NORREGÅRD, TRULSTORPSVÄGEN 195-39, null, Staffanstorps kommun

TRULSTORPS NORREGÅRD, TRULSTORPSVÄGEN 195-39

Gård/Skog
Staffanstorps kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
7 500 000 kr
306 + 418 m²
8 rum
10 200 m² tomt

Vi presenterar här med stor glädje Trulstorps Norregård till försäljning. En mycket vacker kringbyggd gård med fyra vitputsade längor. Underbart naturnära läge strax utanför Staffanstorp. Här är vi omgivna av öppna landskap med milsvid utsikt . Bostadens 306 kvm fördelar sig på 8 rum såsom en stor sal, vardagsrum, glasvaranda och bibliotek med platsbyggda bokhyllor och öppen kamin i marmor. Idag finns 4 sovrum som kan bli fler om behovet finns. Här finns även ett trevligt lantkök, 2 badrum, wc, grovkök, gott om förvaringsytor mm. Tomten om 10 200 kvm bjuder på en fantastisk trädgård med parkkänsla och orangeri. Flera trivsamma uteplatser med fina vyer och härlig grönska. Uthusen har en sammanlagd yta på 418 kvm. Här finns fint garage & verkstad, växtvårdsrum mm. De stora biytorna har stor potential och kan lämpa sig för egen verksamhet eller liknande. Här bor vi med det bästa av två världar. Lantliga omgivningar och ostört läge. Samtidigt nås tätorten Staffanstorp med skolor, butiker och service på några minuter. Lund nås på 13 min, Malmö och Sturups flygplats ligger 20 min bort.

  • Plus

Visar alla 6