Mäklare Daniel Löfberg

Daniel Löfberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
KLOCKAREVÄGEN 57, Klockarejorden, Svedala kommun
  • Kommande

KLOCKAREVÄGEN 57

Radhus
Klockarejorden, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
2 950 000 kr
95 m²
4 rum
222 m² tomt

Välkommen till detta stilfulla enplanshus beläget i ett lugnt och fridfullt område i centrala Svedala! Denna fastighet erbjuder en bekväm och funktionell layout som passar perfekt för både familjeliv och avkoppling. Bostaden har genomgått en ombyggnad och omfattande renovering. Planlösningen har ändrats till en mer modern och mycket tilltalande rumsfördelning. Stora fönsterpartier och gavelfönster har installerats vilka skänker härligt ljus till hela bostaden. När vi kommer in genom ytterdörren öppnar huset upp till en hall med snyggt klinkergolv och plats för ytterkläder. Väggar har tagits ner till fördel för en ljus och öppen social yta inrymmande fint kök i vitt med läcker stenskiva, matplats med stora fönster och altandörr och det mycket trivsamma vardagsrummet. Här finns gott om plats för både vardagsmys och umgänge. Här erbjuds också två mysiga sovrum, perfekta för avkoppling och återhämtning efter en lång dag. Det finns även ett TV-rum/kontor som med enkla medel kan omvandlas till ett tredje sovrum. Badrummet är helkaklat med kakel & klinkers i tidlös design och matchande badrumsinredning. Även tvättstugan är helkaklad med ljusa plattor och alla praktiska bekvämligheter. Utemiljön är lättskött och privat med stort trädäck. På detta ostörda läge kan vi njuta av soliga dagar och lugna kvällar. Här bor vi på utmärkt läge i ett av Svedalas mest eftertraktade områden, med närhet till natur och samtidigt bekvämt avstånd till skolor, affärer och allmänna kommunikationer.

BRANDMÄSTAREGATAN 11, Tegelbruket, Svedala kommun
  • Kommande

BRANDMÄSTAREGATAN 11

Villa
Tegelbruket, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
5 295 000 kr
155 + 12 m²
6 rum
998 m² tomt

På ett av Svedala tätorts bästa lägen kan vi nu presentera detta fina boende. 2008 uppfördes denna vitputsade villa på en av fribyggartomterna på Tegelbruket. Bostaden erbjuder 155 kvm välplanerade kvm fördelade på trivsamt vardagsrum med braskamin, stort kök med matplats, helkaklat badrum, tvättstuga med groventré. fem sovrum och wc. Fin utemiljö med överbyggd uteplats och väl tilltagen trädgård som ramas in av ligusterhäck och gränsar till grönområde. Intill bostaden finner vi förråd och carport och stor stenbelagd uppställningsplats. Tegelbruket är mycket trivsamt och barnvänligt med lekplatser, grönområden och dammar. Vi bor här nära centrum med all tänkbar service och butiker. På gångavstånd nås även buss- & tågstation.

ANDERS PÅLSSONS VÄG 8 A, Klågerup, Svedala kommun
  • Kommande

ANDERS PÅLSSONS VÄG 8 A

Radhus
Klågerup, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
3 195 000 kr
115 m²
6 rum
4 955 kr/mån
27 783 kr/m²

På lugn gata i trivsamma Klågerup kan vi nu erbjuda detta fina parhus. Ett modernt boende som präglas av mycket ljus, fina material och kulörer. Entréplan bjuder på öppna gemensamma ytor, snyggt kök, två sovrum och helkaklat badrum med tvätt. Övre plan blev inrett 2021 med allrum, två sovrum och helkaklat badrum. Trappan är placerad i rummet direkt till vänster från entrén vilket ger en fördelaktig planlösning i bostaden. Härlig trädgård i söder med stort trädäck och fina planteringar. Isolerat förråd finns också. Tillhör den mycket välskötta och stabila bostadsrättsföreningen Klätterhusen 1. Klågerup ligger i ett vackert grönskande landskap omgivet av skog, öppna fält och sjöar. I närområdet finns smultronställen som Vismarlövs café, Soldattorpets gårdsmejeri mm. Samtidigt har man nära till stadslivet och utmärkta kommunikationer med gångavstånd till busstation.

  • Uteplats

Visar alla 3