Mäklare Sofie Thulin

Sofie Thulin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
HYLTARPSVÄGEN 402-1, Hyltarp, Svedala kommun

HYLTARPSVÄGEN 402-1

Villa
Hyltarp, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
4 450 000 kr
146 m²
5 rum
835 m² tomt

På naturskönt läge i Hyltarp kan vi nu erbjuda detta härliga boende med fantastisk trädgård. Fritt beläget och uppvuxen tomt med vackra vyer! Dettaa hus är ett Österlenhus och har ägts sedan den uppfördes 1985 av samma familj. Planlösningen i huset fördelar sig på ett stort vardagsrum med öppen spis och burspråk, nytt fint kök med utgång till uterummet, två badrum, tvättstuga/grovkök, stort allrum på ovanvåningen samt tre sovrum. Stort garage med värme och toalett. Den fina trädgården erbjuder förutom vackra växter och planteringar stort fint uterum med golvvärme och Qvesarums lerstensgolv, växthus, verkstadsbod, förråd och trädäck med vedeldad badtunna. Fastigheten har givetvis kommunalt vatten och avlopp, är ansluten till öppen fiber och har installerat solceller! VÄLKOMMEN ATT ANMÄLA DIG TILL VISNINGEN PÅ HYLTARPSVÄGEN 402-1. Du bokar genom att klicka på boka visning på vår hemsida! -o-o-o-O-o-o-o- Information ang. ev. budgivning: Vi använder oss av Identifierad Budgivning via BankID och bekräftat lånelöfte. Om du är intresserad av att lägga bud efter avslutad visning så meddela ansvarig mäklare. Mäklaren bjuder därefter in dig till budgivningen och du lägger ditt bud enkelt och säkert med hjälp av BankID. Detta förfaringssätt tillämpas för såväl din som för säljaren säkerhet. Tryggt och säkert helt enkelt! -o-o-o-O-o-o-o-

BÖKEBERGSGATAN 10 C, Centralt, Svedala kommun

BÖKEBERGSGATAN 10 C

Lägenhet
Centralt, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
1 495 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 416 kr/mån
20 621 kr/m²

Nu kan vi presentera denna trea i välskötta bostadsrättsförening POLARIS i Svedala. Genomgående lägenhet på andra våningen med härlig balkong i väster! Inrymmer snyggt kök med matplats, ljust vardagsrum med utgång till balkongen, två sovrum och nytt helkaklat badrum. Lägenheten är centralt belägen och med närhet till Flora- och Stadsparken, centrum och kommunikation samt skolor, förskola, idrottsplats, sporthall och badplats. Välkomna med anmälan till visning den 28 april!

  • Balkong
ALMGATAN 3, Centrum, Svedala kommun

ALMGATAN 3

Lägenhet
Centrum, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
1 695 000 kr
104 m²
4 rum
vån 4/4
8 314 kr/mån
16 298 kr/m²

Mitt i Svedalas centrumkärna med närhet till service och kommunikation kan vi snart erbjuda denna mycket fina lägenhet om 4 rum och kök. Beläget på lugn gågata högst upp i fastigheten i den välskötta bostadsrättsföreningen RENEN i Svedala. Här bor du helt insynsfritt med fönster i tre väderstreck och med hiss från markplan. Bostadsrätten är förd på stort ljust vardagsrum, fint kök med matplats, 3 bra sovrum samt helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt gästtoalett. Bostadsrätten har en boarea om 104 m² och avgiften till föreningen är 8314 kr/månad och då ingår värme, vatten, renhållning, kabel-TV, internet och bostadsrättstillägg. Parkering kostar 100 kr/mån.

  • Hiss
TÅGMÄSTAREGATAN 36, Tegelbruket, Svedala kommun
  • Imorgon kl 12:15

TÅGMÄSTAREGATAN 36

Lägenhet
Tegelbruket, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
1 800 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/4
5 347 kr/mån
25 714 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva denna mycket fina bostadsrätt i bostadsrättsföreningen Drömmen i Svedala. Uppförd i hög standard med flera tillval av ägaren. Ljus lägenhet med öppna ytor och stora fönsterpartier. Inrymmer vardagsrum, kök med matplats, 2 sovrum och helkaklat badrum med tvätt. Boarea 70 m². Härlig balkong i söderläge. Välkomna med er anmälan till visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4