Mäklare Annie Svensson

Annie Svensson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lagaskiftesvägen 33, Askeslätt, Lidköpings kommun

Lagaskiftesvägen 33

Lägenhet
Askeslätt, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB
2 400 000 kr
106 m²
5 rum
6 672 kr/mån
22 642 kr/m²

Välplanerat och modernt 2-plans radhus med gavelläge nybyggt 2022! Bo bekvämt i bostadsrättsform med tillgång till trädgård och fin vy mot ängsmark. Trivsam planlösning om 5 rum och kök med stilren och mycket smakfull interiör med enhetliga vitpigmenterade lamellparkettgolv och fina fönsterbänkar. Hög standard på kök med inredning från Vedum i sober beige med stänkskydd ovan bänk, vitvaror från Electrolux och matplats vid fönster. Ljusgeneröst vardagsrum med utgång till härlig träbelagd uteplats i söderläge, insynsskyddad från sidor. Sovrummen är samlade i lugnet på övre plan där ytterligare ett mindre rum kan avdelas om man så vill. Två helkaklade badrum varav det på entréplan har en praktisk tvättdel. Ytterdörr med smart Yale-lås. Fiber finns. Energieffektiv uppvärmning med frånluftsvärmepump från Nibe och återvinning av frånluft. På entréplanet är det vattenburen golvvärme och övre planet har vattenburna radiatorer. Lättskött trädgård i gavelläge med uppväxande häck. Stenbelagd skyddad uteplats på entrésida att ta morgonkaffet på. Till huset hör en parkeringsplats och förråd finns i anslutning till entrén. Föreningen tillhandahåller även laddstolpar för dig med elbil. Lättillgängligt läge med cykelbanor mot centrum och bad i Vänern. Närhet till natur med elljusspår och Råda Ås friluftsområde. Lugnt barnvänligt kvarter i populärt område nära förskolor, livsmedelsbutik och gym. Varmt välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Rådagatan 33 E, Nya Staden, Lidköpings kommun
Rådagatan 33 E, Nya Staden, Lidköpings kommun, bild 2
Rådagatan 33 E, Nya Staden, Lidköpings kommun, bild 3

Rådagatan 33 E

Lägenhet
Nya Staden, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB
540 000 kr
43,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 990 kr/mån
12 414 kr/m²

Kvadratsmart tvårummare med centralt läge i Nya staden! Högt och fritt läge på balkongen i sydväst med fin utsikt över takåsarna. Smakfulla ytskikt med ljust målade väggar och där större delen av lägenheten har påkostade fanérgolv i ek. Den något högre takhöjden ger lägenheten en luftig känsla! Kokvrå med sprutlackerade luckor i grått som matchar innerdörrar och garderobsdörrarna i hallen snyggt. Vardagsrum med fönster åt två håll. Badrum med dusch. Gott om förvaring med skjutdörrsgarderob i sovrum, stor klädkammare i hall och tillhörande förråd precis utanför dörren samt i källaren. Bredband ingår i månadsavgiften! Gemensam tvättstuga i källarplan och trevlig utomhusmiljö med gemensam uteplats. Pallkragar finns att hyra för egen odling. Här bor du ett stenkast från mataffär med paketboxar och med gångavstånd till det mesta i Lidköpings centrum.

  • Premium
  • Balkong
Backsippegatan 2, Kvänum, Vara kommun

Backsippegatan 2

Villa
Kvänum, Vara kommun
Broberg Mäkleri AB
1 395 000 kr
156 + 47 m²
5 rum
886 m² tomt

Trivsamt uppfräschad familjevilla på hörntomt i populärt område i Kvänum ett stenkast från förskola! Här är det barnvänligt och finns plats för hela familjen. Väldisponerade rum fördelade på 1 1/2-plan med såväl sällskapsytor som sovrum på båda våningsplanen. Fina renoverade ytskikt med ljusa val av tapeter och färg. Vardagsrummet har utgång till stor uteplats, delvis under tak i anslutning till trädgård i söderläge. Rymligt kök med ny diskmaskin samt matplats vid fönster. Helkaklat badrum med vattenburen golvvärme på entréplanet samt ett extra badrum en trappa upp. Härlig fri vy över landskapet från allrum på ovanvåning! Här kan man dela av för ytterligare sovrum. Praktisk tvättstuga bekvämt med utgång till garaget. Uppvärmning via luft-/vattenvärmepump. Ventilerad platta. Vidbyggt bilgarage och förråd med ingång från huset, asfalterad uppfart. I Kvänum finns skola (F-9), pizzeria och matbutik med postombud. Pendlingseffektivt läge med närhet till E20 och goda bussförbindelser till närliggande orter. Nära friluftsområdet Oltorp med elljusspår, mountainbikeleder, tennisbanor, discgolfbana och badsjö.

  • Uteplats
Häggesled Stommen 6, Häggesled-Järpås, Lidköpings kommun
Häggesled Stommen 6, Häggesled-Järpås, Lidköpings kommun, bild 2
Häggesled Stommen 6, Häggesled-Järpås, Lidköpings kommun, bild 3

Häggesled Stommen 6

Gård/Skog
Häggesled-Järpås, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB
3 950 000 kr
180 + 10 m²
6 rum
1,2 ha tomt

I ett lantligt ostört läge omgivet av skog och åkrar finner du dessa charmiga fastigheter om tillsammans 1,2 hektar med gårdskänsla. Här har stora renoveringar gjorts på ett omsorgsfullt sätt! Utmärkt boende för dig som vill bo rymligt på landet med stor trädgård, flera uthus samt inrett magasin med möjlighet till egen verksamhet. Huset välkomnar dig med sina härliga sällskapsytor och smakfulla ytskikt som furugolv och synliga timmerstockar. På entréplanet möts du av ett ljust påkostat kök från Kvänum modell Dalby med matplats vid fönster. Här finns en klassisk vedspis med bakugn. Trivsamt vardagsrum med vacker kakelugn samt ett sovrum med ytterligare en dekorativ kakelugn. Badrum, sällskapsrum med finentré samt tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare finns också här. På övervåningen finns tre ytterligare sovrum, inredningsbar hall och renoverat badrum. Nytt gediget lertegeltak-20/21. Vackra spröjsade fönster. Kommunalt vatten och avlopp indraget samt fiber. Tillhörande byggnader inkluderar ett vinterbonat magasin med kök, wc och hobbyverkstad med showroom samt ett rustikt renoverat loft. Perfekt för festliga tillställningar! Vidbyggt skjul med elbilsladdare, dubbelgarage och ytterligare två gårdshus. Den generösa trädgården är lummig och kuperad. Fruktträd, berg i dagen, jordkällare och växthus finns på tomten. Den vackra terassträdgården som pryder framsidan är full av timjan och lavendel. Läget är strategiskt för den som vill ha närheten till flera orter. Platsen passar även för den som vill ha möjlighet till häst. I Järpås, drygt 5 minuter bort med bil, finns skola (F-6), badsjö, pizzeria, livsmedelsbutik med postservice samt bra buss- och tågkommunikationer till större samhällen och städer.

  • Premium
Tvärgatan 12, Kvänum, Vara kommun

Tvärgatan 12

Villa
Kvänum, Vara kommun
Broberg Mäkleri AB
1 695 000 kr
115 + 60 m²
5 rum
760 m² tomt

TOTALRENOVERAT på senare år, här är det bara att flytta in! Trivsamt 1 1/2-planshus med källare och trevliga sällskapsytor på hörntomt. Ingång från trevlig veranda i vitmålat tegel. Interiören är ljus och modern med öppen planlösning mellan kök och matplats. Smakfull köksinredning i vitt från Kvikk med rostfria maskiner. Vardagsrum med fint ljus från fönster åt två håll och värmande öppen spis med kassett. Fräsch gästtoalett på entréplanet intill entrén. På övre planet en trappa upp finns ett helkaklat mindre badrum, tre mysiga sovrum samlade samt en inredningsbar hall med utgång till balkong i soligt läge och vy mot trädgården. Här kan du exempelvis ha kontorsdel eller en mysig läshörna. I källaren ligger det klinkers på golvet. Här finns en fint iordninggjord tvättstuga, rymligt helkaklat badrum och flera praktiska förråd. Uppvärmning via nyservad luft-/vattenvärmepump. Nyare tak i grått betongtegel. Carport med förråd i anslutning på tomt. Trädgård med äpple- och körsbärsträd, robotgräsklippare samt härlig uteplats i sydväst att njuta av solen på. Lugnt läge inne i Kvänum nära mataffär med postombud, skola, badhus och motionsspår. Badsjö och friluftsområde med bland annat discgolfbana i närliggande Olstorp. Pendlingseffektivt läge med närhet till E20 och goda bussförbindelser till närliggande orter. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Resville Solbacken 1, Resville, Lidköpings kommun

Resville Solbacken 1

Villa
Resville, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB
850 000 kr
55 m²
4 rum
1 050 m² tomt

Välkommen till Solbacken och denna charmiga fastighet med en naturskön, kuperad tomt inbäddad i grönska! Ett mysigt, äldre boningshus fördelat på fyra, kvadratsmarta rum plus ett sovloft. Köksdel i anslutning till allrum med värmande braskamin som höjer mysfaktorn. Badrum med dusch och toppmatad tvättmaskin. Kommunalt vatten och avlopp. Fiber finns. Fin utomhusmiljö med stensättningar, trivsamt trädäck och färgstarka planteringar i sluttning. Från den övre trädgården ges en härlig vy över området! Praktisk trädgårdsbod och robotgräsklippare ingår. Med naturen inpå knuten kan du höra bruset från ån Flians vattenfall. I området finns även kafé, gårdsbutik och vandringsled som tar dig till Kristinedals fabriker. Lidköping 15 minuter bort med bil och busshållsplats ca 50 meter från dörren. Skola (F-6) i närliggande Saleby.

  • Uteplats

Visar alla 6