Mäklare Annie Svensson

Annie Svensson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Öglunda Gullvivevägen 14, Öglunda, Skara kommun

Öglunda Gullvivevägen 14

Fritidshus
Öglunda, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB
395 000 kr
18 m²
1 rum
1 003 m² tomt

Mindre sommarhus på kuperad tomt omringad av grönska! Stuga om ett rum med pentry med nya ytskikt invändigt och plats för soffgrupp i rummet. Friggebod samt fint utedass med mulltoa. Robotgräsklippare från Husqvarna ingår. Sommarvatten via samfällighet. Lugnt läge längst in på vägen. Samfälld ägd brygga för båt och bad i Flämsjön. Badbrygga finns även i Rinnaren. Skogsnära natur med fina utflyktsmål och vandringsleder i naturreservat, även nära till Flämslätts badplats. En plats för total avkoppling! Skövde, Varnhem, Skara och Axvall i lättillgängligt avstånd. Säljes med friskrivningsklausul. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Björsgårdsvägen 18A, Källby, Götene kommun
  • Tis 7 maj kl 16:30
Björsgårdsvägen 18A, Källby, Götene kommun, bild 2
Björsgårdsvägen 18A, Källby, Götene kommun, bild 3

Björsgårdsvägen 18A

Radhus
Källby, Götene kommun
Broberg Mäkleri AB
1 445 000 kr
104 + 51 m²
4 rum
345 m² tomt

Välplanerat friköpt radhus i tre plan med attraktivt läge! Huset ligger i gavel och har egen gräsmatta i sydväst med häck samt staket som omringar trädgården. Uteplatser i olika väderstreck gör att du kan njuta av sol hela dagen! Här är det genomgående välskött och trivsamt, huset har varit i samma familjs ägo sedan det byggdes. Ett smidigt boende där man har två våningsplan samt källare att disponera. Fina ekparkettgolv i större delen av huset. Ljust kök med luckor och praktiska mjukstängande lådor från Vinninga Snickeri, fräscha maskiner samt matplats vid fönster. Vardagsrum med generöst ljusinsläpp och utgång till solig altan och trädgård med växthus i anslutning. Tre sovrum samlade i lugnet på övre plan samt badrum. Balkong i västerläge. Källare med gillestuga, tvättstuga och förråd. I samfälligheten ingår det mesta, även fiber och uppvärmning via bergvärme! Tillhörande parkeringsplats och garage i länga. Här bor du bekvämt och barnvänligt med förskola och skola ett stenkast bort, nära till tåg- och bussförbindelser samt bad i Vänern.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Prostgatan 6 D, Gamla staden, Lidköpings kommun
  • Budgivning pågår

Prostgatan 6 D

Lägenhet
Gamla staden, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB
395 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 131 kr/mån
7 117 kr/m²

Genomgångslägenhet på första våning i populärt område i Gamla Staden. Lägenheten erbjuder två rum och kök med fönster i två väderstreck. Charmigt fönsterparti i väggen mellan matplatsen och vardagsrummet ger rummen ett ännu ljusare intryck! Balkong i kvällssol med markis. Badrum med kaklade väggar och egen tvättmaskin. Sovrum med ingång från hallen. Flytta in direkt eller bra tillfällighet för dig som vill sätta din egen prägel. Trivsam innergård med lekplats och nära till livsmedelsaffär, pizzeria, apotek och vårdcentral. Promenadavstånd till Lidköpings rika utbud av restauranger, caféer och butiker i centrum. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Östergatan 1 B, Götene centrum, Götene kommun

Östergatan 1 B

Lägenhet
Götene centrum, Götene kommun
Broberg Mäkleri AB
175 000 kr
43 m²
1 rum
vån 2/3
2 828 kr/mån
4 070 kr/m²

Fräsch 1:a i centrala Götene med trevlig planlösning, belägen på andra våning med inglasad balkong! Välkomnande hall som leder in till uppfräschat kök med markis, nyare utrustning samt gott om skåpsförvaring. Sovdel i vardagsrum med slipad ekparkett och utgång till rymlig inglasad balkong i soligt västerläge. Här har man kvällssol och utsikt över Götenes centrum. Helkaklat badrum med ny toppmatad tvättmaskin. Klädkammare med hyllor och stänger. Förråd och matkällare i källarplan. Stabil förening med tilltalande månadsavgift där det mesta ingår, även bredband. Nära till matbutiker, apotek, vårdcentral, café m.m. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Örslösa Halvfara 7, Örslösa-Söne, Lidköpings kommun
  • Budgivning pågår

Örslösa Halvfara 7

Fritidshus
Örslösa-Söne, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB
595 000 kr
45 m²
2 rum
1 225 m² tomt

Strax efter infarten till Örslösa hittar ni avfarten till denna trivsamma sommarstuga med gäststuga och förråd på friköpt, kuperad tomt. Lugnt, lättillgängligt läge med naturen inpå knuten. Stugan har en trevlig planlösning med entré, kök, sovrum, tvättrum och ljusgeneröst allrum i anslutning till härligt inglasat uterum. Behöver man mer utrymme finns en fin gäststuga. Fastigheten säljs med möbler och vissa inventarier. Nyare treglasfönster och fiber framdraget till hus. På tomten finns utrymme att parkera bilen och utöver gäststugan finns en fristående förrådsbyggnad som rymmer förvaring och påkostad fritidstoalett. Närhet till Källstorp som erbjuder leder och spångar ut på öar för vandring och rekreation samt bad i Vänern. Bekvämt avstånd med bil till Svalnäs vid Hindens rev för fina strandbad. Lidköping ca 20 minuters bilfärd österut och busshållsplats 100 meter från dörren.

Tvärgatan 12, Kvänum, Vara kommun

Tvärgatan 12

Villa
Kvänum, Vara kommun
Broberg Mäkleri AB
1 695 000 kr
115 + 60 m²
5 rum
760 m² tomt

TOTALRENOVERAT på senare år, här är det bara att flytta in! Trivsamt 1 1/2-planshus med källare och trevliga sällskapsytor på hörntomt. Ingång från trevlig veranda i vitmålat tegel. Interiören är ljus och modern med öppen planlösning mellan kök och matplats. Smakfull köksinredning i vitt från Kvikk med rostfria maskiner. Vardagsrum med fint ljus från fönster åt två håll och värmande öppen spis med kassett. Fräsch gästtoalett på entréplanet intill entrén. På övre planet en trappa upp finns ett helkaklat mindre badrum, tre mysiga sovrum samlade samt en inredningsbar hall med utgång till balkong i soligt läge och vy mot trädgården. Här kan du exempelvis ha kontorsdel eller en mysig läshörna. I källaren ligger det klinkers på golvet. Här finns en fint iordninggjord tvättstuga, rymligt helkaklat badrum och flera praktiska förråd. Uppvärmning via nyservad luft-/vattenvärmepump. Nyare tak i grått betongtegel. Carport med förråd i anslutning på tomt. Trädgård med äpple- och körsbärsträd, robotgräsklippare samt härlig uteplats i sydväst att njuta av solen på. Lugnt läge inne i Kvänum nära mataffär med postombud, skola, badhus och motionsspår. Badsjö och friluftsområde med bland annat discgolfbana i närliggande Olstorp. Pendlingseffektivt läge med närhet till E20 och goda bussförbindelser till närliggande orter. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Resville Solbacken 1, Resville, Lidköpings kommun

Resville Solbacken 1

Villa
Resville, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB
945 000 kr
55 m²
4 rum
1 050 m² tomt

Välkommen till Solbacken och denna charmiga fastighet med en naturskön, kuperad tomt inbäddad i grönska! Ett mysigt, äldre boningshus fördelat på fyra, kvadratsmarta rum plus ett sovloft. Köksdel i anslutning till allrum med värmande braskamin som höjer mysfaktorn. Badrum med dusch och toppmatad tvättmaskin. Kommunalt vatten och avlopp. Fiber finns. Fin utomhusmiljö med stensättningar, trivsamt trädäck och färgstarka planteringar i sluttning. Från den övre trädgården ges en härlig vy över området! Praktisk trädgårdsbod och robotgräsklippare ingår. Med naturen inpå knuten kan du höra bruset från ån Flians vattenfall. I området finns även kafé, gårdsbutik och vandringsled som tar dig till Kristinedals fabriker. Lidköping 15 minuter bort med bil och busshållsplats ca 50 meter från dörren. Skola (F-6) i närliggande Saleby.

  • Uteplats

Visar alla 7