Broberg Mäkleri AB

Broberg Mäkleri AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Härlundagatan 27 E, Centrala Skara, Skara kommun

Härlundagatan 27 E

Lägenhet
Centrala Skara, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB

135 000 kr

38,1 m²

1 rum

3 474 kr/mån

3 543 kr/m²

Välkommen till en välplanerad enrummare på första våning med separat kök och balkong i mysiga kvarter! Här bor du lugnt och centralt med närhet till stadskärnan. Genomgående ljus interiör och fönster i två väderstreck. Riktigt kök med plats för matbord och fin vy mot vattentornet från fönster! Rymligt badrum med helkaklade väggar. Garderober i hall och kök samt tillhörande förråd i källarplan. Inre reparationsfond om 1.640 kr för nästa ägare att nyttja! Nära motionsspår i Petersburg och goda pendlingsmöjligheter från Skara busstation. Perfekt boende för förstagångsköparen eller den som studerar. Välkommen att anmäla dig till visning!

 • Balkong
Hindsbogatan 18, Centrala Skara, Skara kommun

Hindsbogatan 18

Villa
Centrala Skara, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB

1 995 000 kr

154 m²

6 rum

477 m² tomt

Mycket centralt belägen villa med valmat tak. Ljusa, rymliga rum. Vardagsrum och matsal erbjuder öppna, sociala ytor med ekparkettgolv i anslutning till kök. Nyrenoverat badrum med våtrumsmatta samt nyrenoverad tvättstuga med dusch. Nya isolerglasfönster-19. Vidbyggt garage med förråd och carport. Här finns elbilsladdare. Fiber inkopplat. Rimlig driftkostnad med uppvärmning via luft-/luftvärmepump. Lättskött trädgård med dubbla robotgräsklippare. Mycket nära till centrum, förskolor och skolor. Varmt välkommen på visning!

Hemmansvägen 10 B, Skaraberg, Skara kommun
 • Budgivning pågår

Hemmansvägen 10 B

Lägenhet
Skaraberg, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB

725 000 kr

122,6 m²

4 rum

8 252 kr/mån

5 914 kr/m²

Trivsamt med villakänsla och trygg månadskostnad då det mesta ingår. Trevlig planlösning med sovrummen samlade på övre plan. Rymligt vardagsrum med ekparkett samt plats för både sittdel och matsalsplats. Badrum finns på båda våningsplanen. Bostadsrätten var ursprungligen en 5:a men då vägg tagits ner är det numera en 4:a. Balkong samt träbelagd uteplats i soligt läge. Carport med isolerat förråd i anslutning. Elbilsladdare finns. Trädgårdstäppa vid entré samt liten lättskött trädgård inramad av häck. Här finns plats för odling. Tryggt boende där allt utom hushållsel ingår i månadsavgiften, även bredband, tv och telefoni. Nära till köpcentrum, förskola, lekplats, gym och motionsspår. Ett boende som är lätt att trivas i!

Skaraborgsgatan 26 A, Centrala Skara, Skara kommun
 • Tis 4 apr kl 15:30

Skaraborgsgatan 26 A

Lägenhet
Centrala Skara, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB

195 000 kr

44 m²

1 rum

3 182 kr/mån

4 432 kr/m²

Trivsam och rymlig 1:a, belägen på andra våning i hus med hiss. Perfekt för dig som studerar, förstagångsköparen eller den i behov av ett centralt och tryggt boende. Allrum med ekparkettgolv och utgång till balkong i västerläge mot lugn innergård. Separat kök där både spis och kyl/frys är bytt-20. Drygt 2 000 kr i den inre reparationsfonden att nyttja. Till lägenheten hör förråd i källaren där även gemensam tvättstuga finns. Här bor du mitt i centrala Skara med närhet till matbutiker, busskommunikation, skolor, gym mm. Omtyckt och välskött bostadsrättsförening! Varmt välkommen!

 • Plus
Kastaregatan 7, Ågårdsområdet, Lidköpings kommun

Kastaregatan 7

Villa
Ågårdsområdet, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB

3 285 000 kr

110 m²

4 rum

593 m² tomt

Välskött och smakfull villa i populära Ågårdsområdet! Fönster åt flera håll ger mycket ljus och rymd. Stort kök med härliga ytor och öppen planlösning mot vardagsrum. Härifrån har du utgång til altan och uterum i sydväst. Tre sovrum och helkaklat badrum på entréplanet samt sällskapsrum, bastu och gott om förvaring på källarplanet. Stora renoveringar är gjorda, både utvändigt- och invändigt, däribland tak, fönster, kök och ytskikt. Rimliga driftskostnader med fjärrvärme. Fiber är installerat. Välkommen att anmäla dig till visning!

 • Uteplats
Djurgårdsvägen 13 B, Gällkvist, Skara kommun

Djurgårdsvägen 13 B

Lägenhet
Gällkvist, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB

295 000 kr

78,5 m²

3 rum

4 456 kr/mån

3 758 kr/m²

3 rum och kök med trivsam planlösning i välskötta Brf Bågen. Kök med nyare köksluckor och separat matrum. Stort ljusinsläpp och fin vy från vardagsrum i vinkel med ekparkettgolv. Balkong under tak. Två sovrum, varav det ena vetter mot lugn innergård. Den inre fonden om drygt 11 000 kr kommer väl till pass då visst renoveringsbehov finns. Möjlighet att göra om till mindre 4:a. Här bor du i ett lugnt område nära Djurgårdsäng, förskola och skola. Rimlig månadsavgift där det mesta ingår i månadsavgiften, även bredband! Varmt välkommen på visning!

Sköldmögatan 25, null, Lidköpings kommun

Sköldmögatan 25

Villa
Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB

3 595 000 kr

177 m²

6 rum

892 m² tomt

Välskött och rymlig 1.5-plansvilla på hörntomt. Husets boendeyta är 177 kvadratmeter och har en genomtänkt och luftig planlösning med generöst ljusinsläpp. Det finns badrum och sovrum på båda våningarna. På nedre plan finns fem utgångar vilket under sommartid gör att inom- och utomhusmiljön knyts ihop. Det finns ett stort Kvänumkök i original. Två insynsskyddade altaner med morgon- respektive kvällssol. Huset har goda förvaringsmöjligheter med både förråd och vidbyggt garage. Huset ligger längst ned vid en återvändsgränd. För barnfamiljer finns både förskola och skola alldeles i närheten. Skog, grönområde och motionsspår runt hörnet. Lite biltrafik, goda busskommunikationer och vackra cykelstråk gör området populärt. Välkommen att anmäla dig till visning!

 • Uteplats
Älvgatan 16, Centrum, Lidköpings kommun
Älvgatan 16, Centrum, Lidköpings kommun, bild 2
Älvgatan 16, Centrum, Lidköpings kommun, bild 3

Älvgatan 16

Lägenhet
Centrum, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB

5 985 000 kr

192 m²

5 rum

6 221 kr/mån

31 172 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva en av Lidköpings få våningar i bostadsrättsform. I hjärtat av Lidköping ligger denna fantastiska och representativa våning i två plan med vy mot Lidan. Trevlig planlösning med rymliga sällskapsytor. Vackra inredningsdetaljer och påkostade materialval. Ljust kök med rostfria maskiner och stort vitrinskåpsparti. Kök i anslutning till stor balkong i njutbart kvällssolsläge med vy över takåsarna och gamla vattentornet. Badrum på båda plan med gedigna marmorgolv. Här finns både dusch och spabad. Vackra takfönster på övre plan ger ljuvligt ljusflöde och härlig utsikt. Utmärkt läge med närhet till det mesta! Fiber finns.

 • Premium
 • Balkong
Sunnersberg Torpa 25, Torpa, Lidköpings kommun
Sunnersberg Torpa 25, Torpa, Lidköpings kommun, bild 2
Sunnersberg Torpa 25, Torpa, Lidköpings kommun, bild 3

Sunnersberg Torpa 25

Fritidshus
Torpa, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB

2 385 000 kr

37 m²

2 rum

881 m² tomt

En lantligt belägen röd stuga med tillhörande gästhus belägen på tomt med härlig sjövy mot Vänern. De två byggnaderna ligger i nära anslutning till varann och har grusad gång emellan sig. Båda har träbelagda uteplatser varav en är under tak och har vacker sjöutsikt. Rymligt allrum öppet mot mindre kök. I gästhuset finns sovrum och separat wc/dusch/tvättrum. Antingen njuter du av huset som det är idag eller så bygger du nytt permanentboende och njuter av sjöutsikten dagligen! Badplats strax nedanför tomten. Kommunalt vatten/avlopp via förening är installerat. Fiber finns till tomtgräns. Naturskönt område nära sjö och skog.

 • Premium
 • Uteplats
Långgatan 32, Järpås, Lidköpings kommun

Långgatan 32

Villa
Järpås, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB

2 495 000 kr

247 m²

8 rum

1 084 m² tomt

Välkommen till denna fina fabrikörsvilla med unik arkitektur och gedigen känsla! Huset har nygjort tak, dränering, nytt värmesystem samt nyare isolerglasfönster. Representativ, luftig och social planlösning med stora sällskapsytor i fil. Smakfullt renoverat med vackra originaldetaljer bevarade så som höga golvlister och välvda takstukaturer. Mycket välkomnande hall med härlig värme från eldstaden och ingång genom vackra pardörrar i glas. Fiber finns. Ny carport med pulpettak. Nära badsjö, skola, buss och tågkommunikation.

 • Balkong
Kockgårdsgatan 2A, Majåker, Lidköpings kommun

Kockgårdsgatan 2A

Radhus
Majåker, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB

3 595 000 kr

147 m²

5 rum

238 m² tomt

Smidigt boende med genomgående stilren, tidlös och sammanhängande interiör, allt från-20. Öppen planlösning, fina ekgolv, stort ljusinsläpp samt köket med dess lyxiga maskiner och materialval gör huset mycket inbjudande och tilltalande. Två helkaklade badrum i snygg design. Spabad på rymlig balkong och bastu i närliggande badrum höjer livskvalitén. Fiber finns. Trädgård på hörntomt med två uteplatser. Rymligt isolerat förråd. Carport med el i gemensam länga. Barnvänligt område nära skola.

 • Balkong
 • Uteplats
Raka gatan 15, Nya Staden, Lidköpings kommun
Raka gatan 15, Nya Staden, Lidköpings kommun, bild 2
Raka gatan 15, Nya Staden, Lidköpings kommun, bild 3

Raka gatan 15

Villa
Nya Staden, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB

6 900 000 kr

234 m²

8 rum

1 536 m² tomt

Stilren villa med stora utrymmen i vit kalksandsten med 60-talets kvadratiska exteriör i raka linjer. Unikt vardagsrum med en takhöjd på 3,5 meter, maffig murad spis samt vacker fiskbensparkettgolv. Rummets fantastiska takhöjd skapar rymd! Stora fönsterpartier mot trädgård och rektangulära fönster längs med hela takfoten ger ett otroligt fint och generöst ljusinsläpp. Många sovrum i villan. Utgång till stensatt uteplats med anslutning till inglasat uterum att förlänga årstiderna i. Källarplan med ovanligt högt i tak. Här finns även eget bageri för dig som gillar att baka. Möjlighet finns att använda del av huset för egen verksamhet då ytterligare entré finns för detta. Vattenburen värme med fjärrvärme. Fiber är installerat. Lättskött, ombonad trädgård i högt läge på lugn gata med närhet till skolor (F-6), idrottshallar, motionsspår och gångavstånd till centrum.

 • Premium
Istrum Röret 1, Istrum, Skara kommun
Istrum Röret 1, Istrum, Skara kommun, bild 2
Istrum Röret 1, Istrum, Skara kommun, bild 3

Istrum Röret 1

Villa
Istrum, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB

1 495 000 kr

179 m²

7 rum

7 424 m² tomt

Omringad av hagar och fin natur ligger denna rymliga 1 1/2 plansvilla med inrett källarplan. Sätt din egen prägel då visst renoveringsbehov finns. Generöst vardagsrum med trägolv i anslutning till skyddad uteplats. Köksinredning i ek med rostfria maskiner samt fläktkåpa i koppar. Stort uterum. Tomt på cirka 7500 kvm med trädgård och hagar. Här finns flera ekonomibyggnader, däribland stall. Belägen i vackra Valleområdet med härliga vandringsleder, fina ridvägar i underbar natur och nära sjöar. Pendlingsvänligt läge till större samhällen som Skövde och Skara. Förskola i grannbyn Eggby samt skolor (F-6) i närliggande Varnhem och Axvall.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Marum Halla kvarn 2, Marum, Skara kommun

Marum Halla kvarn 2

Villa
Marum, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB

2 485 000 kr

230 m²

9 rum

6 845 m² tomt

Rymlig, delvis renoverad, villa med många rum! Stor trädgård om drygt 6 800 kvm med fint läge på landet där Flian rinner förbi alldeles intill fastigheten. Härlig uteplats och balkong i söderläge med vy över den kräftrika dammen. Snyggt kök och badrum, båda renoverade under senare år. Gedigen fiskbensparkett i ek samt värmande murad spis i vardagsrum. Snyggt renoverat sovrum med utgång till balkong samt med dressingroom i anslutning. Nyare tak. Uppvärmning via luft-/vattenvärmepump. Fiber finns. Pendlingsvänligt läge med närhet till E20.

 • Balkong
 • Uteplats
S:t Eriksgatan 5, Centrala Skara, Skara kommun

S:t Eriksgatan 5

Villa
Centrala Skara, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB

3 500 000 kr

149 m²

6 rum

634 m² tomt

Central belägen 30-talsvilla med insynsskyddad trädgård på hörntomt. Uppdaterat Vedumkök med kalkstensbänkar, vitrinskåp och köksö i granit. Öppen social känsla mellan matsal och vardagsrum som har karaktäristiskt tak med en höjd på 2,6 m, vackra höga fönster, murad spis, parkettgolv och anslutning till härlig uteplats. Helkaklat badrum på övre plan. Lugn sovrumsdel med alla sovrum samlade på ovanvåning samt extra yta att nyttja på källarplanet. Låg värmekostnad med fjärrvärme. Stor garagebyggnad på tomten. Nära till det mesta! Måste upplevas!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Öboängen 7, Öbovik, Lidköpings kommun
Öboängen 7, Öbovik, Lidköpings kommun, bild 2
Öboängen 7, Öbovik, Lidköpings kommun, bild 3

Öboängen 7

Tomt
Öbovik, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB

2 200 000 kr

2 002 m² tomt

Tillfälle att förvärva stor tomt i omtyckta Öbovik med möjlighet att förverkliga dina husdrömmar! Välj husleverantör eller bygg på egen hand, önskas snickarglädje eller modern utformning...du bestämmer! Här finns tillgång till båtplats och båtramp. Gemensamma sjöbodar med boulebana och grillplats intill. Ett trivsamt och lantligt läge nära Vänern med bad och härliga promenadstråk i vacker miljö. Ca 1,5 mil in till Lidköping med sitt rika affärs- och restaurangutbud. Välkommen att åka förbi tomten och titta!

 • Premium
Brunsbo Stora Katthagen 2, Katthagen, Skara kommun

Brunsbo Stora Katthagen 2

Gård/Skog
Katthagen, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB

6 800 000 kr

337 m²

8 rum

7,4 ha tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna pompösa villa i New Englandstil i vacker lantlig miljö, skyddad av skogsparti med vy över gröna marker och jordbrukslandskap. Här välkomnas man av en stor veranda och en pampig hall med en takhöjd på 5,5 m. Social och öppen planlösning i de rymliga rummen. Ljust kök med högkvalitativa maskiner. Öppen känsla mot matplats och vardagsrum. Härligt vinterbonat uterum i anslutning till uteplats i soligt läge. Stor, fräsch spaavdelning med spabad och bastu. Praktisk vidbyggd dubbelcarport. Fristående garagebyggnad med plats för tre bilar och en lägenhet vilket ger möjlighet till uthyrning, gäst-/generationsboende eller kontor. Perfekta boendet för den som drömmer om en framtida hästgård! Ca 7,4 ha skog-, åker- och betesmark. Nära Axevalla travbana och Sommarland. Pendlingseffektivt läge mellan Skara och Skövde. Utanför tomten finns cykelväg till Skara, Axvall och Varnhem.

 • Uteplats

Visar alla 17