Broberg Mäkleri AB

Broberg Mäkleri AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Stugvägen 12, null, Skara kommun
  • Tor 15 aug kl 16:30
Stugvägen 12, null, Skara kommun, bild 2
Stugvägen 12, null, Skara kommun, bild 3

Stugvägen 12

Villa
Skara kommun
Broberg Mäkleri AB
2 795 000 kr
121 m²
5 rum
1 512 m² tomt

I lugnt och barnvänligt område på Skaraberg ligger denna lättskötta enplansvilla från 2017! Yteffektiv planlösning med fyra sovrum, två badrum, rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot kök samt kombinerad tvättstuga och groventré. Genomgående fräscha ytskikt och enhetliga golv i hela huset. Stor altan i bästa solläge med härligt inglasat uterum att förlänga årstiderna i. Villan är belägen på hörntomt med stor gräsyta där det finns plats för både lek, rekreation och odling. Mycket låg driftkostnad med effektivt uppvärmningssystem och solceller. Fiber finns installerat. På fastigheten finns även fristående garage samt stensatt uppfart med plats för flera bilar. Välkommen på visning till ett hem där du bara kan flytta in och bo!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Jarlagatan 22, Centrala Skara, Skara kommun
  • Tis 20 aug kl 15:45

Jarlagatan 22

Lägenhet
Centrala Skara, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB
225 000 kr
25 m²
1 rum
vån 2/4
1 576 kr/mån
9 000 kr/m²

Mysig 1:a med kokvrå på andra våningen i attraktivt område! Perfekt för dig som studerar, förstagångsköparen eller den i behov av ett centralt och tryggt boende. Allrum med härligt ljusinsläpp och utgång till balkong med vy över takåsarna och centrum! Kokvrå med äldre inredning. Badrum i anslutning till hall. Drygt 10 200 kr i den inre fonden för nästa ägare att nyttja. Till lägenheten hör ett vindsförråd och en matkällare. Gemensam tvättstuga och torkrum i källarplanet. Parkering finns att tillgå mot en mindre avgift. Trivsamt läge med kort promenadavstånd till motionsspår och centrum med bra busskommunikationer. Tilltalande månadsavgift i välskött förening med mysig innergård. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Spiken Brittsbo 1, Spiken Kållandsö, Lidköpings kommun
  • Tor 8 aug kl 16:30
Spiken Brittsbo 1, Spiken Kållandsö, Lidköpings kommun, bild 2
Spiken Brittsbo 1, Spiken Kållandsö, Lidköpings kommun, bild 3

Spiken Brittsbo 1

Villa
Spiken Kållandsö, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB
4 895 000 kr
248 + 4 m²
11 rum
2 562 m² tomt

Pampigt med herrgårdskänsla, karaktär och symmetri beläget i mysiga fiskebyn Spiken. Charmig och unik villa på höjden med vackra vyer i sjönära läge. Huset är praktfullt i sin arkitektur med mansardtak och dubbla flyglar. Inbäddat i charm med sin faluröda färg med inmålade knutar och gula detaljer. Väl tilltaget hem med många rum och gott om sällskapsytor. Genomgående trägolv och ljusinsläpp från flera håll. Lantligt kök med ekparkett. Badrum på entréplan med bad och duschdel. Den södra flygeln används idag som stor matsal med vardagsrummet i anslutning. Här finns utgång till altan med stor markis i soligt och skyddat hörn. Övre plan erbjuder flera sovrum och en extra toalett. Vattenburen uppvärmning via luft-/vatten med ny värmepump-22. Kommunalt vatten och avlopp samt fiber finns. Varför inte ta vid säljarens ursprungliga tanke att skapa ett bed & breakfast? Uteplatser i olika väderstreck. Dubbelgarage på gjuten platta samt förråd som gjorts om till hönshus. Inredd påkostad stuga på tomten, attraktivt för uthyrning, gäster eller generationsboende. Välvårdad kuperad trädgård i olika nivåer, sluttande, med berg i dagen och välskötta häckar samt stengångar. Nära bad och båthamn i Vänern, Läckö slott samt Spikens fiskehamn som lever upp om sommaren. För dig som vill uppleva Kållandsö på cykel eller till fots är Kållandsöleden en populär sträcka för vandring och rekreation. Missa inte detta unika boende!

  • Premium
  • Uteplats
Djurgårdsvägen 5 D, Gällkvist, Skara kommun
Djurgårdsvägen 5 D, Gällkvist, Skara kommun, bild 2
Djurgårdsvägen 5 D, Gällkvist, Skara kommun, bild 3

Djurgårdsvägen 5 D

Radhus
Gällkvist, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB
1 175 000 kr
78 m²
3 rum
117 m² tomt

Här bor du i ett smidigt och trivsamt boende i populär, friköpt radhuslänga. Mysig veranda med vy mot bäcken. Hall med intilliggande sovrum och badrum. Kök med utgång till stensatt uteplats och lättskött trädgård i soligt läge. På övre plan finns vardagsrum med fint ljusinsläpp och sovrum med gott om förvaring. Stort vindsutrymme som går att inreda om så önskas! Tillhörande garage och förråd i länga. Fiber finns. Omtyckt område med närhet till Djurgårdsäng, lekplats, skola och förskola. Cykelväg in till centrums liv. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Blåbärsstigen 16, Ardala, Skara kommun
Blåbärsstigen 16, Ardala, Skara kommun, bild 2
Blåbärsstigen 16, Ardala, Skara kommun, bild 3

Blåbärsstigen 16

Villa
Ardala, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB
2 285 000 kr
156 + 79 m²
6 rum
1 016 m² tomt

Med kanonläge, längst in på återvändsgata, ligger denna barnvänliga familjevilla i 1 ½ plan! Smakfull interiör och välplanerad planlösning om 6 rum och kök. På entréplan finns stilrent kök i vitt med maskiner i rostfritt och stort vardagsrum med plats för både matsal och soffgrupp. Från vardagsrummet nås även stensatt uteplats i västerläge, delvis under tak. Entrévåning erbjuder även rymlig hall, gästtoalett, extra sovrum och praktisk tvättstuga. Tre av fyra sovrum ligger tryggt samlade på övre plan tillsammans med allrum och badrum. 2018 byggdes huset till med både groventré och rymligt, påkostat dubbelgarage med extra höga portar. Grusad uppfart med plats flera fordon. Härlig, väl skyddad trädgård på hörntomt med naturen inpå knuten. Under åren har stora renoveringar utförts så som tak, fönster och dörrar, även fiber finns installerat! Trygga gång- och cykelvägar till skola (F-6), fotbollsplaner och njutbara motionsspår i den närliggande skogen. Bra bussförbindelser till närliggande städer. Under varma sommardagar kan man njuta av utomhusbadet som ligger på gångavstånd. Ett trivsamt boende för familjen som bara vill flytta in! Bör ses, varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Skallmeja Stommen 4, Skallmeja, Skara kommun
Skallmeja Stommen 4, Skallmeja, Skara kommun, bild 2
Skallmeja Stommen 4, Skallmeja, Skara kommun, bild 3

Skallmeja Stommen 4

Villa
Skallmeja, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB
695 000 kr
150 + 25 m²
4 rum
3 389 m² tomt

I lugn miljö på landet, omringad av jordbrukslandskap ligger denna fastighet med stora möjligheter! Pendlingseffektivt beläget mellan flera större samhällen nära E20. Stor välkomnande och möblerbar hall. Lantligt kök från Ikea med vitrinskåp och fräscha vitvaror. Pärlspont målad i sober grön färg och rogivande vy över åkrarna från fönster åt två håll. Ljust vardagsrum med trägolv. Vindsvåningen började inredas 2014 och idag finns tre sovrum i huset. Övre plan har plankgolv, målade väggar och synliga takbjälkar samt ett oinrett badrum. Nästa ägare kan nu ta vid och fortsätta sätta sin prägel då renovering kvarstår. Enskilt läge med stor, härlig trädgård om drygt 3 300 kvm med öppna fina vyer. Gott om förvaringsmöjligheter i flera ekonomibyggnader så som garage, ladugård och förrådsbyggnader. På fastigheten finns även en lillstuga. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Öboängen 7, Öbovik, Lidköpings kommun
Öboängen 7, Öbovik, Lidköpings kommun, bild 2
Öboängen 7, Öbovik, Lidköpings kommun, bild 3

Öboängen 7

Tomt
Öbovik, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB
1 975 000 kr
2 002 m² tomt

Tillfälle att förvärva stor tomt i omtyckta Öbovik med möjlighet att förverkliga dina husdrömmar! Välj husleverantör eller bygg på egen hand, önskas snickarglädje eller modern utformning...du bestämmer! Här finns tillgång till båtplats och båtramp. Gemensamma sjöbodar med boulebana och grillplats intill. Ett trivsamt och lantligt läge nära Vänern med bad och härliga promenadstråk i vacker miljö. Ca 1,5 mil in till Lidköping med sitt rika affärs- och restaurangutbud. Välkommen att åka förbi tomten och titta!

  • Premium
  • Energieffektiv
Hemmansvägen 3, Skaraberg, Skara kommun

Hemmansvägen 3

Lägenhet
Skaraberg, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB
625 000 kr
76,4 m²
3 rum
vån 2/2
5 364 kr/mån
8 181 kr/m²

Stilrent boende i fräscht skick en trappa upp! Kök med vita luckor och vitvaror i rostfritt. Enhetliga ekgolv i sovrum och vardagsrum. Tvättmaskin och torktumlare finns. Stort vardagsrum med parkettgolv och utgång till trivsam balkong mot grönområde. Parkeringsplats, stort förråd, TV, bredband och telefoni ingår i månadsavgiften. Bra läge i huset med fin omgivning. Nära till förskola, lekplats, gym och motionsspår. Ett boende som är lätt att trivas i. Varmt välkommen på visning!

Trumslagarevägen 6, Sörskogen, Skara kommun
Trumslagarevägen 6, Sörskogen, Skara kommun, bild 2
Trumslagarevägen 6, Sörskogen, Skara kommun, bild 3

Trumslagarevägen 6

Villa
Sörskogen, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB
4 785 000 kr
166 + 39 m²
6 rum
1 301 m² tomt

Nybyggt enplanshus i nyfunkisstil med väldisponerad planlösning. Öppna sociala ytor med rymd och takhöjd som högst 4.2 meter. Den moderna och stilrena interiören går som en röd tråd i fina jordnära färger genom hela huset. Generöst med ljus från stora fönsterpartier, enhetliga golv i hållbar härdad ek från Bjelin, klinkergolv i hall och tvättstuga samt två lyxiga helkaklade badrum. Modernt kök från Vedum i linnebeige kulör med högkvalitativa maskiner och användbar bardisk som avgränsar mot matsalen. Vardagsrummet har härlig takhöjd och är öppet mot matsal samt har utgång till uteplats i söderläge. Stämningshöjande och värmande braskamin förenar matsal och vardagsrum. Praktisk och rymlig tvättstuga med förvaring och utgång till garage. Skön komfort med vattenburen golvvärme. Garage och förråd i huskroppen. Stenbelagd uppfart med plats för flera bilar. Elbilsladdare. Energieffektivt hus kompletterat med solceller som minskar driftskostnaden. Fiber finns. Barnvänligt område med närhet till lekplats, motionsspår och skolor.

  • Premium
  • Uteplats
S:t Larsgatan 12, Centrala Skara, Skara kommun

S:t Larsgatan 12

Villa
Centrala Skara, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB
2 495 000 kr
230 + 115 m²
5 rum
1 229 m² tomt

Centralt belägen fastighet med möjligheter! Detta hus i två plan med delvis inredd vind och källare rymmer två lägenheter om fem rum och kök vardera. Båda boenden har allrum, matsal, vardagsrum med öppen spis och utgång till balkong i västerläge. Entréplanets lägenhet är i äldre men välskött skick vilket ger möjlighet att sätta sin egen prägel. Här finns tillhörande dusch i källaren. På övre plan är lägenhetens interiör löpande renoverad mellan 2017-2022 med fina tapeter och snygg, inbjudande stil. På vinden finns rymlig oinredd yta samt två extra sovrum. Källaren erbjuder duschrum, tvättstuga och gott om förvaring i förråd och matkällare. Välskött trädgård, inramad av häck och låg mur mot gatan. Här finns rabatter, äpple-, päron- och körsbärsträd. Grusad uppfart med plats för flera bilar och stensatt uteplats. Garage, lekstuga och redskapsbod finns på tomten. Stammarna är nyligen bytta ut till gatan. Bo i ena lägenheten och finansiera del av eget boende med hyresgäst eller disponera hela huset själv. Här finns många möjligheter! Trevligt område med gångavstånd till det mesta. Nära Förskola och skola (1-6).

Ivar Widéensgatan 40, Hindsbo, Skara kommun

Ivar Widéensgatan 40

Radhus
Hindsbo, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB
1 950 000 kr
110 + 31 m²
5 rum
115 m² tomt

Nu finns möjligheten att köpa ett av de trivsamma och större radhusen på Ivar Widéensgatan! Ett mycket trevligt och bekvämt boende i tre plan med två uteplatser, mysig och insynsskyddad trädgård samt balkong. Entréplanet erbjuder en välkomnande hall med gott om plats för klädförvaring och öppen känsla mot köket som har inredning i vitt med ekdetaljer samt matplats vid fönster. Rymligt vardagsrum med ekparkettgolv och generöst ljusflöde från stora fönsterpartier. Utgång till mysig träbelagd uteplats som delvis är under tak samt har terassmarkis. De fyra fina sovrummen är samlade på övre plan med närhet till ett helkaklat badrum. Master bedroom har skön komfort med heltäckningsmatta och bra klädförvaring i garderobsvägg med snygga vita dörrar samt utgång till stor balkong. Inredd källare ger mer boyta och förvaring med allrum rymlig klädkammare och egen tvättstuga. Trädgården har uppgrusade gångar med kalkstensplattor runt odlingsmiljöer med bl.a bär och örter samt uppvuxen insynsskyddad häck. Uppvärmning via fjärrvärme. Låg driftskostnad. Fiber finns installerat. Garage i länga. Beläget i populärt, lugnt område med gångbanor i fina grönskande miljöer runt Hindsbosjön och med närhet till centrum.

  • Plus
Nyhemsgatan 14, Majåker, Lidköpings kommun
Nyhemsgatan 14, Majåker, Lidköpings kommun, bild 2
Nyhemsgatan 14, Majåker, Lidköpings kommun, bild 3

Nyhemsgatan 14

Radhus
Majåker, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB
2 395 000 kr
115 m²
4 rum
482 m² tomt

Bekvämt enplanshus med bästa fria västerläge! Bra hörnläge i trivsamt och lugnt område med närhet till natur och upplyst motionsspår. Nyinlagt ekparkettgolv i flera rum. Kök med inredning i ekfanér. Stort ljust vardagsrum med plats för både sittdel och matsalsdel. Generöst med ljus från stora fönsterpartier och utgång till stenbelagd, skyddad uteplats i soligt läge. Nyare isolerglasfönster. Inhägnad, delvis insynsskyddad och lättskött trädgård med lekstuga/hundgård på tomten. Rymligt förråd i anslutning till huset. Garage och förråd i länga med automatisk port. Barnvänligt med gångavstånd till Majåkerskolan ( F-6) och trygga cykel-och gångbanor i omgivningen. Ett stenkast från busshållplats till Lidköpings centrum med dess affärs-och restaurangutbud.

  • Premium
  • Uteplats
Torpa Blänkås 80, Blänkås, Lidköpings kommun
Torpa Blänkås 80, Blänkås, Lidköpings kommun, bild 2
Torpa Blänkås 80, Blänkås, Lidköpings kommun, bild 3

Torpa Blänkås 80

Fritidshus
Blänkås, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB
5 500 000 kr
95 m²
3 rum

Nu finns tillfälle att förvärva en lantlig vinterbonad arrendeidyll med unik och enastående sjöutsikt! På höjden, mycket vackert belägen vid Kinneviken. Njut av närheten till naturen med trappa ner till sjöbad, egen brygga och bastuhus med ljuvlig vy mot sjön genom stort glasparti. Öppen och luftig planlösning i huset med tak upp till nock, mörka trägolv och liggande vitmålad träpanel på väggar och tak. Stämningshöjande och vacker murad öppen spis. Fräscht kök med maskiner i rostfritt och öppet mot matsal med praktisk bardisk. Stora härliga uteplatser med glasräcke mot sjön. Inbjudande lusthus, perfekt när vädret inte tillåter middagen ute. Gästhus på tomten gör det lätt att bjuda in familj och vänner. Sola och njut av sjöutsikten från uteplatsen eller ta ett dopp från bryggan. Värmen från den vedeldade bastun kommer väl till pass under de lite mer kyliga dagarna för att sedan direkt svalka av sig i sjön. Kommunalt vatten och avlopp via förening. Fiber finns. Skyddad av naturen kan du njuta av lugnet från fågelkvitter och ljud från vågornas brus. En underbar idyll med många fantastiska egenskaper för rekreation och livskvalité! Restauranger och affärer i Lidköping på smidigt avstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Bergeksvägen 8, Stenhammar, Lidköpings kommun
Bergeksvägen 8, Stenhammar, Lidköpings kommun, bild 2
Bergeksvägen 8, Stenhammar, Lidköpings kommun, bild 3

Bergeksvägen 8

Villa
Stenhammar, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB
5 200 000 kr
135 + 35 m²
4 rum
1 403 m² tomt

Unikt verk skapat av arkitekten Sture Johansson där välplanerad planlösning med tanke på naturligt ljus, hållbara material och tidlös design ligger i fokus. Redan vid ankomsten infinner sig en tilltalande känsla genom den stensatta uppfarten och huset med dess moderna estetik, etagekänsla och jordnära färgsättning i exteriören. Enhetliga ljusa väggar och fina askparkettgolv i den mycket trevliga planlösningen som är i två etage, där kök och vardagsrum nås med en halv trappa från hallen. Harmoniskt kök från Vedum i betsad körsbär med matplats vid fönster och praktisk bardisk som avdelar den öppna planlösningen. Luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier, tak till nock och stämningsfull braskamin. Utgång till både uteplats med kalkstensgolv och inglasat uterum med vinranka vilket gör vardagsrummet till en central och inbjudande del tillsammans med det öppna köket. Helkaklade badrum finns på varje etage. Kaklad tvättstuga med intilliggande skafferi/vinförråd och kylaggregat. Fiber finns installerat. Vattenburen golvvärme via bergvärme. Vacker ombonad trädgård längst ner på återvändsgata. Flera planteringar med kantsten, fina träd, buskar och blommor, stensatta gångar samt uteplatser i olika väderstreck att följa solen på. Stensatt uppfart och garage i direkt anslutning till huset med klinkergolv och automatisk port. Denna enastående villa är en perfekt kombination av funktion, design och komfort! Mycket trivsamt område beläget i ett sjönära läge. Varierande bebyggelse med både villor och bostadsrätter. I området finns bra bussförbindelser, vackra promenadvägar, flera lekplatser och fina gång- och cykelvägar till skola (F-6), upplyst motionsspår, naturliv, bad i Vänern samt buss till Lidköpings centrum.

  • Premium
  • Uteplats
Härlunda Härlingsberg 1, Härlunda, Skara kommun

Härlunda Härlingsberg 1

Tomt
Härlunda, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB
350 000 kr
3 510 m² tomt

Naturskön tomt i trivsamt område med fritt läge! Stor tomt på 3510 kvm. Bygg din drömvilla på denna fina plats. Tomten är uppfylld, så den har ett högt läge. De största kostnaderna för vatten, avlopp och fiber är betalda. Ca 4 km från Petersburgs motionsspår. Nära Herrtorps qvarn och dess gemytliga miljö vid Flian. Lättillgängligt läge nära busshållplats. Åk gärna förbi och titta på tomten!

  • Plus
Stenum Svenstorp 1, Stenum, Skara kommun

Stenum Svenstorp 1

Villa
Stenum, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB
1 900 000 kr
91 m²
3 rum
2 334 m² tomt

Mysigt lantställe med naturskönt läge! Beläget i lugnt och omtyckt område. Huset rymmer kök, vardagsrum i öppen planlösning, två sovrum och kontor i ett plan. Ljus interiör med vitmålade tak och laminatgolv i ljusmålad ek i de flesta rummen. Smakfullt renoverat med kök i vitt, matplats vid fönster och öppen känsla mot vardagsrum. Värmande braskamin förenar rummen. Helkaklat och fräscht badrum kombinerat med tvättstuga. Träbelagd uteplats i söderläge vid entré under tak. Stor tomt med äpple, plommon och körsbär. Trivsamt växthus, grillstuga samt garage med intilliggande carport! Härligt läge med naturen in på knuten. Fiber finns. Nära Skara med affärer, livsmedelsbutiker, restauranger och caféer.

  • Plus
Parkgatan 13, Kvänum, Vara kommun

Parkgatan 13

Villa
Kvänum, Vara kommun
Broberg Mäkleri AB
1 295 000 kr
191 + 75 m²
9 rum
803 m² tomt

Rymlig familjevilla i 1 1/2 plan med källare och många rum, varav hela sju stycken är sovrum. Fasad i lättskött och hållbart mexitegel samt nyare tak. Två farstukvistar och markiser finns ovan fönster. Välkomnande möblerbar hall. Kök med plats för den stora familjen. Vardagsrum med parkettgolv och generöst ljusinsläpp från fönster i vinkel. Dekorativ murad öppen spis. Praktisk vardagsentré med klädförvaring. Inglasat uterum att förlänga årstiderna i. På övre plan är de flesta sovrummen samlade runt allrummet och här finns även ett stort badrum. Källaren erbjuder gott om förvaring, tvättstuga och torkrum. Smidig uppvärming via fjärrvärme. Fiber finns installerat. Stort garage i anslutning till huset och stensatt uppfart med plats för två bilar. Lättskött trädgård inramad av häck. Nära livsmedelsaffär med postombud och trevligt promenadstråk på gamla banvallen. Gångavstånd till skola (F-9), inomhusbad, fotbollsplaner, pizzeria, frisör och hotell med restaurang och bowling. Pendlingsvänligt läge till flera orter, med närhet till E20.

Kyrkogatan 20, Götene centrum, Götene kommun

Kyrkogatan 20

Villa
Götene centrum, Götene kommun
Broberg Mäkleri AB
1 725 000 kr
188 + 125 m²
7 rum
977 m² tomt

Välkommen till en rymlig villa på hörntomt med mycket generösa utrymmen centralt belägen i Götene tätort. Stilfull villa med fasad i mexitegel och glaserat exklusivt lertegeltak. Entréplanet inrymmer hall, kök omgjort under 1990-talet, trivsamt allrum med öppen spis och utgång till trädgården. Vardagsrum med parkettgolv, tre sovrum samt badrum. Övervåning med allrum och sovrum. Källare under hela huset med hobbyrum, gillestuga med öppen spis, tvättavdelning med mera. Vidbyggt varmbonat dubbelgarage. Uteplats med kalksten i söderläge. I trädgården finns bl a äppleträd, björnbär och rabarber. Bekväm uppvärmning via fjärrvärme. Låg energianvändning med bästa betyget, energiklass A!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Söne Larstorp 1, Söne, Lidköpings kommun

Söne Larstorp 1

Fritidshus
Söne, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB
2 200 000 kr
61 m²
5 rum
1 593 m² tomt

Charmigt hus med klassisk färgsättning i rött med vita knutar, beläget på landet nära Svalnäs. Härligt läge med fin vy mot hagar och landskap. Smakfullt renoverat mellan 2018-2023 med mysiga och trivsamma rum, ljusa färger, sobra tapeter och målad pärlspont. Lantligt kök i vitt med järnspis som dekoration, vitrinskåp, pärlspont ovan bänk, matchande tapet och matplats vid fönster. Vardagsrum med trägolv och dekorativ gedigen tegelvägg. Pittoreska loftliknande sovrum på övre plan med tak till nock. Tak på huset bytt-13. Uteplats under tak med vy mot landskapet. Lättskött och rymlig tomt. Stor garagebyggnad med dubbelgarage, förråd och kombinerat duschrum/tvättstuga. Kommunalt vatten och avlopp via förening. Fiber finns installerat. Cykelavstånd till Svalnäsbadet i Vänern med omgivande natur och vackra naturreservatet Hindens rev med populär vandringsled med sin spjutspets ut i vattnet.

  • Uteplats
Ulleredsbro 42, Ulleredsbro, Lidköpings kommun
  • Budgivning pågår
Ulleredsbro 42, Ulleredsbro, Lidköpings kommun, bild 2
Ulleredsbro 42, Ulleredsbro, Lidköpings kommun, bild 3

Ulleredsbro 42

Fritidshus
Ulleredsbro, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB
2 600 000 kr
60 m²
3 rum

På höjden med vy över Ullersund i Vänern ligger detta härliga sommarboende på arrende! Beläget nära vattnet med egen brygga, badstege och båtplats. Fridfullt lantställe med naturen runt knuten och ett stenkast till bad och fiske. Kök i vitt med matplats vid stort fönster. Vardagsrum med ekparkettgolv och murad öppen spis som höjer mysfaktorn och tillför härlig värme de dagar när det behövs. Stor uteplats på höjden mot vattnet med tak och glasräcke. Här kan man äta lunchen i skuggan för att senare värmas av kvällssolen vid middagstid. Utedusch finns. Stort rejält garage med gjuten platta, byggt -02. Vacker grönskande tomt med flaggstång. Njut av lugnet vid stugan, bada, ta båten ut till någon av Vänerns alla öar eller varför inte ta en fika eller lunch på Brostugan. Stärkande fina promenader i närliggande naturreservat. Kållandsö med sina vandringsleder och trevliga utflyktsmål når man med lätthet till med bil eller båt. Ca 15 min in till Lidköpings affärer, restauranger och caféer.

  • Premium
Carlmarksgatan 26, null, Skara kommun

Carlmarksgatan 26

Radhus
Skara kommun
Broberg Mäkleri AB
1 385 000 kr
149 m²
5 rum
407 m² tomt

Kedjehus med potential i barnvänligt område! Praktisk planlösning med stora ytor. På entréplan finns rymligt vardagsrum i vinkel med ekparkettgolv och plats för både matsalsdel och sittdel, hall med plats för klädavhängning, sovrum, kök, tvättstuga, duschrum och wc. På övre plan finns trivsamt allrum med vy mot odlingslandskapet, sovrum, badrum och klädkammare. Här finns möjlighet att dela av två av rummen för att få fler sovrum om så önskas. Den skyddade trädgårdssidan har fri vy mot odlingslandskapet i västerläge. Tomten har även en ombonad innergård. Fiber finns. Två luftvärmepumpar är installerade. Garage och förråd renoverades exteriört-19 med nya tak och fasader. Gång under tak vid entré. Beläget nära fina promenadslingor, förskola och bra gång- och cykelvägar till skola samt fram mot centrum med affärer, fik och restauranger.

  • Uteplats
Lagaskiftesvägen 33, Askeslätt, Lidköpings kommun

Lagaskiftesvägen 33

Lägenhet
Askeslätt, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB
2 400 000 kr
106 m²
5 rum
6 672 kr/mån
22 642 kr/m²

Välplanerat och modernt 2-plans radhus med gavelläge nybyggt 2022! Bo bekvämt i bostadsrättsform med tillgång till trädgård och fin vy mot ängsmark. Trivsam planlösning om 5 rum och kök med stilren och mycket smakfull interiör med enhetliga vitpigmenterade lamellparkettgolv och fina fönsterbänkar. Hög standard på kök med inredning från Vedum i sober beige med stänkskydd ovan bänk, vitvaror från Electrolux och matplats vid fönster. Ljusgeneröst vardagsrum med utgång till härlig träbelagd uteplats i söderläge, insynsskyddad från sidor. Sovrummen är samlade i lugnet på övre plan där ytterligare ett mindre rum kan avdelas om man så vill. Två helkaklade badrum varav det på entréplan har en praktisk tvättdel. Ytterdörr med smart Yale-lås. Fiber finns. Energieffektiv uppvärmning med frånluftsvärmepump från Nibe och återvinning av frånluft. På entréplanet är det vattenburen golvvärme och övre planet har vattenburna radiatorer. Lättskött trädgård i gavelläge med uppväxande häck. Stenbelagd skyddad uteplats på entrésida att ta morgonkaffet på. Till huset hör en parkeringsplats och förråd finns i anslutning till entrén. Föreningen tillhandahåller även laddstolpar för dig med elbil. Lättillgängligt läge med cykelbanor mot centrum och bad i Vänern. Närhet till natur med elljusspår och Råda Ås friluftsområde. Lugnt barnvänligt kvarter i populärt område nära förskolor, livsmedelsbutik och gym. Varmt välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Kannlandsvägen 8, Askeslätt, Lidköpings kommun

Kannlandsvägen 8

Radhus
Askeslätt, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB
4 422 000 kr
156,6 m²
6 rum

Nyproducerade friköpta parhus med carport på Askeslätt! Nu finns möjlighet att förvärva friköpt parhus med vidbyggd carport och förråd på populära Askeslätt i Lidköping. 10 st nyproducerade parhus kommer uppföras utifrån försäljning under 2024/2025. Bo bekvämt och modernt i nyproduktion med närhet till stadens bekvämligheter samtidigt som du omges av naturskönt landskap. Bostäderna, som är 156,6 kvm, är fördelade på två välplanerade våningar. Parhusen har jordnära färger som harmonierar fint med ljust kök och smakfulla badrum. Entréplanet erbjuder sällskapsytor med matplats och kök som har en öppen planlösning mot vardagsrummet. Kök med snickerier från Vedum och maskiner från Elvita. Badrummet är helkaklat med golvvärme, hallen har klinkergolv och övriga rum har ekparkettgolv. Tvättstuga/vardagsentré med inredning från Vedum samt sovrum/kontor finner du också här. På övervåningen finns utöver helkaklat badrum, tre sovrum, en klädkammare samt ett allrum med fransk balkong. Fönsterbänkarna är i grå kalksten. Husen är energieffektiva och uppvärmning sker med frånluftsvärmepump från Nibe med mekanisk frånluftsventilation. På entréplanet blir det vattenburen golvvärme och övre planet har vattenburna radiatorer. Varje hus kommer också ha egen carport och intilliggande förråd. Förberett för elbilsladdare i carport samt för solpaneler på tak. Uteplats och trädgård skapar en privat oas i kvarteret. Lättskött tomt om drygt 400 kvm med grovplanerad trädgård ingår. Trivsam omgivning nära natur och motionsspår med bekvämt avstånd till centrum. Projektet genomförs av Lyckebohus, en erfaren aktör som som skapar trygga hem utifrån kundens önskemål. Askeslätt karaktäriseras av trivsam bostadsbebyggelse omgivet av ängsmark med smidigt avstånd till centrum. Med närheten till Råda Ås friluftsområde når du snabbt och enkelt skön natur, motions- och elljusspår. Livsmedelsbutik och skolor finns i närområdet. Välkommen att höra av dig för mer information!

  • Nyproduktion
Lantmätarevägen 44, Askeslätt, Lidköpings kommun

Lantmätarevägen 44

Radhus
Askeslätt, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB
4 422 000 kr
156,6 m²
6 rum

Nu finns möjlighet att förvärva friköpt parhus med vidbyggd carport och förråd på populära Askeslätt i Lidköping. 10 st nyproducerade parhus kommer uppföras utifrån försäljning under 2024/2025. Bo bekvämt och modernt i nyproduktion med närhet till stadens bekvämligheter samtidigt som du omges av naturskönt landskap. Bostäderna, som är 156,6 kvm, är fördelade på två välplanerade våningar. Parhusen har jordnära färger som harmonierar fint med ljust kök och smakfulla badrum. Entréplanet erbjuder sällskapsytor med matplats och kök som har en öppen planlösning mot vardagsrummet. Kök med snickerier från Vedum och maskiner från Elvita. Badrummet är helkaklat med golvvärme, hallen har klinkergolv och övriga rum har ekparkettgolv. Tvättstuga/vardagsentré med inredning från Vedum samt sovrum/kontor finner du också här. På övervåningen finns utöver helkaklat badrum, tre sovrum, en klädkammare samt ett allrum med fransk balkong. Fönsterbänkarna är i grå kalksten. Husen är energieffektiva och uppvärmning sker med frånluftsvärmepump från Nibe med mekanisk frånluftsventilation. På entréplanet blir det vattenburen golvvärme och övre planet har vattenburna radiatorer. Varje hus kommer också ha egen carport och intilliggande förråd. Förberett för elbilsladdare i carport samt för solpaneler på tak. Uteplats och trädgård skapar en privat oas i kvarteret. Lättskött tomt om drygt 400 kvm med grovplanerad trädgård ingår. Trivsam omgivning nära natur och motionsspår med bekvämt avstånd till centrum. Projektet genomförs av Lyckebohus, en erfaren aktör som som skapar trygga hem utifrån kundens önskemål. Askeslätt karaktäriseras av trivsam bostadsbebyggelse omgivet av ängsmark med smidigt avstånd till centrum. Med närheten till Råda Ås friluftsområde når du snabbt och enkelt skön natur, motions- och elljusspår. Livsmedelsbutik och skolor finns i närområdet. Välkommen att höra av dig för mer information!

  • Nyproduktion
Lantmätarevägen 42, Askeslätt, Lidköpings kommun

Lantmätarevägen 42

Radhus
Askeslätt, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB
4 422 000 kr
156,6 m²
6 rum

Nyproducerade friköpta parhus med carport på Askeslätt! Nu finns möjlighet att förvärva friköpt parhus med vidbyggd carport och förråd på populära Askeslätt i Lidköping. 10 st nyproducerade parhus kommer uppföras utifrån försäljning under 2024/2025. Bo bekvämt och modernt i nyproduktion med närhet till stadens bekvämligheter samtidigt som du omges av naturskönt landskap. Bostäderna, som är 156,6 kvm, är fördelade på två välplanerade våningar. Parhusen har jordnära färger som harmonierar fint med ljust kök och smakfulla badrum. Entréplanet erbjuder sällskapsytor med matplats och kök som har en öppen planlösning mot vardagsrummet. Kök med snickerier från Vedum och maskiner från Elvita. Badrummet är helkaklat med golvvärme, hallen har klinkergolv och övriga rum har ekparkettgolv. Tvättstuga/vardagsentré med inredning från Vedum samt sovrum/kontor finner du också här. På övervåningen finns utöver helkaklat badrum, tre sovrum, en klädkammare samt ett allrum med fransk balkong. Fönsterbänkarna är i grå kalksten. Husen är energieffektiva och uppvärmning sker med frånluftsvärmepump från Nibe med mekanisk frånluftsventilation. På entréplanet blir det vattenburen golvvärme och övre planet har vattenburna radiatorer. Varje hus kommer också ha egen carport och intilliggande förråd. Förberett för elbilsladdare i carport samt för solpaneler på tak. Uteplats och trädgård skapar en privat oas i kvarteret. Lättskött tomt om drygt 400 kvm med grovplanerad trädgård ingår. Trivsam omgivning nära natur och motionsspår med bekvämt avstånd till centrum. Projektet genomförs av Lyckebohus, en erfaren aktör som som skapar trygga hem utifrån kundens önskemål. Askeslätt karaktäriseras av trivsam bostadsbebyggelse omgivet av ängsmark med smidigt avstånd till centrum. Med närheten till Råda Ås friluftsområde når du snabbt och enkelt skön natur, motions- och elljusspår. Livsmedelsbutik och skolor finns i närområdet. Välkommen att höra av dig för mer information!

  • Nyproduktion

Visar 1 - 25 av 59