Mäklare Lena Broberg

Lena Broberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lillegårdsvägen 7, Sjölunda/Fästa, Lidköpings kommun
Lillegårdsvägen 7, Sjölunda/Fästa, Lidköpings kommun, bild 2
Lillegårdsvägen 7, Sjölunda/Fästa, Lidköpings kommun, bild 3

Lillegårdsvägen 7

Villa
Sjölunda/Fästa, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB

7 985 000 kr

171 m²

4 rum

1 202 m² tomt

Unikt, sjönära enplanshus med tillgång till gemensam brygga. Här har du naturen runt hörnet och vy mot Vänern. Härligt boende med en kort promenad till bad, gemnsam brygga och fiske från berget. Huset har ett fantastiskt inbjudande rum där kök och vardagsrum förenas på ett härligt sätt och där ryggåstaket ger mycket rymd. Rummet är i anslutning till både inglasat uterum och uteplats med sjöutsikt och har en värmande täljstenskamin som höjer mysfaktorn. Snygg, köksinredning i vitt med öppen, avdelande känsla. Dubbelgarage med klinkergolv och automatisk port. Elbilsladdare finns installerad. Nyuppsatta solceller ger en låg driftskostnad. Smakfullt hus med grå, skifferliknande betongpannor på tak och ljus, putsad fasad. På tomten finns även ett gästhus med panoramautsikt mot Vänern, ett mycket trevligt generationsboende som också ger fin möjlighet för uthyrning. Vatten, avlopp och fiber via förening. Nära busskommunikationer, fina cykelvägar, naturområden, motionsspår och skola.

 • Premium
Åsatorpsvägen 7, Råda Mosse, Lidköpings kommun
 • Tis 20 jun kl 16:30
Åsatorpsvägen 7, Råda Mosse, Lidköpings kommun, bild 2
Åsatorpsvägen 7, Råda Mosse, Lidköpings kommun, bild 3

Åsatorpsvägen 7

Villa
Råda Mosse, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB

5 700 000 kr

173 m²

6 rum

1 022 m² tomt

Ombonad villa med många rum, belägen i barnvänligt område. Smakfullt, nyligen renoverat entréplan med luftig öppen känsla i de fina rummen. Harmoniska Morristapeter som skapar en trivsam, inbjudande stil. Stort kök med inredning i sober grå kulör med vitrinskåp, köksö samt matplats vid burspråk. Maffig spis med genomsyn och glas åt två håll vilket gör att elden kan njutas av från både kök och vardagsrum. Två helkaklade badrum varv det ena är nygjort i extravagant stil. Snygg entré med italienskt klinkergolv. Rimlig värmekostnad med fjärrvärme. Fiber finns. Stor, härlig träbelagd uteplats i soligt läge i olika rumsmiljöer. Inramad och uppvuxen trädgård med vackra planteringar och grind ut till grönområde. Lusthus bjuder in till härliga middagar. Isolerat garage med rymlig förrådsdel. Nära lekplats, bollplan, cykelvägar, motionsspår. En högkvalitativ villa med toppenläge perfekt för dig som går i nybyggartankar, här vet ni vad ni får för pengarna!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Östbygatan 42, Lidåker, Lidköpings kommun
 • Imorgon kl 16:30
Östbygatan 42, Lidåker, Lidköpings kommun, bild 2
Östbygatan 42, Lidåker, Lidköpings kommun, bild 3

Östbygatan 42

Villa
Lidåker, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB

4 300 000 kr

165 m²

5 rum

977 m² tomt

Ett mycket inbjudande och snyggt enplanshus med många fina detaljer. Välkomnande, ombonad trädgård där en insynsskyddad oas med pool och uteplats i soligt läge lockar. Här längtar du efter sociala sammankomster, att samla familj och vänner om somrarna! Öppen känsla i huset från hall, matsal och kök som har utgång till ljuvlig, skyddad uteplats med vy mot poolen. Stilrent, vitt kök med detaljer i grönt. Exklusiv känsla med helkaklat badrum och gästwc med gyllene mosaikdetaljer. Rymligt vardagsrum i anslutning till uterum att förlänga årstiderna i. Lyxigt, ljudisolerat biorum med högtalarsystem. Fiber finns. Carport och rymligt förråd. Vid carporten är även en elbilsladdare installerad. Läcker exteriör på huset med bandtäckt plåttak i silver och vit liggande panel. Låg driftskostnad med fjärrvärme. Lättillgängligt läge med närhet till skolor, lekplatser, livsmedelsaffär, motionsspår och cykelavstånd till centrum.

 • Premium
 • Uteplats
Stenum Lilla Högetomt 1, Stenum, Skara kommun

Stenum Lilla Högetomt 1

Villa
Stenum, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB

2 495 000 kr

118 m²

4 rum

2 050 m² tomt

Mycket trevlig 1 1/2-plansvilla med lättillgängligt läge i Stenum! Smakfull interiör med ljusa ytskikt. Nyare kök i vitt med fräscha maskiner. Helkaklat badrum på entréplan med bubbelbadkar och spotlights i tak. Värmande täljstenskamin. Sovrum med tak till nock och synliga bjälkar. Inglasat uterum med intilliggande uteplats och utekök. Nytt tak på veranda vid huvudentrén. Naturskönt läge intill beteshagar med tomt omgärdad av vacker stenmur. Robotgräsklippare med nylagd slinga ingår. Isolerat dubbelgarage med isolerad vind. Kommunalt vatten, avlopp och fiber finns! Ny luftvärmepump. Här bor du lugnt och med lättillgängligt läge på landet med närhet till Skara, Skövde och badsjö i Axvall. Välkommen!

 • Plus
 • Uteplats
Blomberg Södra Kleven 2, Blomberg, Götene kommun
Blomberg Södra Kleven 2, Blomberg, Götene kommun, bild 2
Blomberg Södra Kleven 2, Blomberg, Götene kommun, bild 3

Blomberg Södra Kleven 2

Villa
Blomberg, Götene kommun
Broberg Mäkleri AB

5 200 000 kr

98 m²

5 rum

3 670 m² tomt

Likt en bakelse i två våningar med sin unika arkitektur uppenbarar sig denna charmfulla och fina villa på höjden med sjöutsikt i västerläge. Nytt kök i vitt från Ballingslöv. Härlig uteplats med glasräcke, stor balkong med smidesräcke och fantastisk vy likt en tavla över skogens trädtoppar och Vänerns prakt. Fräscht gästhus med nytt kök och många sängplatser. Nya isolerglasfönster i båda husen. Fiber finns. Garage, förråd och lekstuga på tomt. I köpet ingår solnedgång i Kinneviken! Lättillgängligt läge på Kinnekulle nära bad i Vänern, båthamn, tågförbindelse och vandringsleder i den vackra, natursköna miljön.

 • Premium
Söne Svalnäs 374, Svalnäs, Lidköpings kommun
 • Idag kl 16:00
Söne Svalnäs 374, Svalnäs, Lidköpings kommun, bild 2
Söne Svalnäs 374, Svalnäs, Lidköpings kommun, bild 3

Söne Svalnäs 374

Villa
Svalnäs, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB

3 750 000 kr

97 m²

5 rum

1 000 m² tomt

Tillfälle att förvärva idyll på arrendetomt med unikt läge på strandkanten. Här erbjuds det bästa av två världar, där naturen är utanför dörren och endast en stig med stentrapp leder ned till sjöbad med långgrund sandstrand! Här kan du njuta av lugnet från fågelkvitter och underbart lugnande ljud från vågornas brus eller stilla sköljande upp på stranden. Vitt fräscht kök med klinkergolv. Fina ljusa rum där flera har sjöutsikt samt trägolv. Rymlig veranda med ljuvlig vy mot Vänern. Lättskött trädgård med både gräs, grusad gång, kantade rabatter och dekorativ stenmur. Ta promenader i tallskogen eller längst med Svalnästranden. Hindens revs fantastiska vandringsled rakt ut i sjön finns också i närområdet. Närhet till Lidköping centrum med allt vad det kan erbjuda. Kan detta vara ditt åretruntboende eller en dröm att flytta till under sommaren för rekreation och ledighet?

 • Premium
Djurgårdsvägen 8C, Gällkvist, Skara kommun
Djurgårdsvägen 8C, Gällkvist, Skara kommun, bild 2
Djurgårdsvägen 8C, Gällkvist, Skara kommun, bild 3

Djurgårdsvägen 8C

Radhus
Gällkvist, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB

1 400 000 kr

83 m²

4 rum

122 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva detta friköpta radhus om 4 rok i en av de populära radhuslängorna på Djurgårdsvägen i Skara. Fint läge med uteplats mot grönområde. Rymligt vardagsrum på övre plan, badrum med kakel och klinkergolv. Kök i ek med utgång till stensatt uteplats i soligt läge med vy över lättskött trädgård mot grönområde. Fiber finns! Nyare isolerglasfönster samt nytt tak. Smidigt boende med låg driftkostnad. Carport och förråd i länga. Mycket trevligt område nära grönområden, Djurgårdsäng, lekplats, förskola, skola, motionsspår och gångavstånd till centrum. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Hangelösa Storegården 1, Hangelösa, Götene kommun
Hangelösa Storegården 1, Hangelösa, Götene kommun, bild 2
Hangelösa Storegården 1, Hangelösa, Götene kommun, bild 3

Hangelösa Storegården 1

Villa
Hangelösa, Götene kommun
Broberg Mäkleri AB

5 300 000 kr

220 m²

6 rum

8 000 m² tomt

Lantlig belägen fastighet där boningshuset uppfördes helt nytt 2006. Omringad av jordbrukslandskap och framfart genom vacker allé. Välvårdade ytskikt i ljusa färger. Välkomnande hall öppet mot vardagsrum i vinkel som har anslutning till stensatt uteplats i soligt läge. Laserat, rymligt kök med inredning från Vedum. Helkaklade badrum på vardera våning varav ett har ingång till bastu. Allrum på övre plan med tak till nock och vacker vy mot jordbrukslandskapet genom fina fönster. Rymliga sovrum med intilliggande klädkammare. Genomgående ekparkettgolv respektive klinkergolv i hall, tvättstuga och badrum. Mycket låg energiförbrukning via jordvärme. Härlig, stor trädgård med grusad uppfart samt magasin och uthus som ger möjlighet till gott om förvaring. Vatten och fiber via förening. Pendlingsvänligt läge med närhet till Källby, Lidköping, Skara och Götene. Även bra kommunikationer till Göteborg via Källby/Lidköping med Västtågen.

 • Premium
Eggby Nygården 1, Eggby, Skara kommun
 • Budgivning pågår
Eggby Nygården 1, Eggby, Skara kommun, bild 2
Eggby Nygården 1, Eggby, Skara kommun, bild 3

Eggby Nygården 1

Villa
Eggby, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB

2 500 000 kr

145 m²

6 rum

3 670 m² tomt

Längst in på grusvägen i natursköna Eggby hittar du Nygården omgiven av skog och åkerlandskap! Charmigt hus från sent 1920-tal och tillhörande förrådsbyggnad. Välkomnande veranda och vackert valmat tak ger ett klassiskt intryck. Detaljer som dekorativa kakelugnar och gedigna trägolv i bostadshuset. Ljust kök med järnspis och öppen känsla mot matrum. Härligt, ateljéliknande allrum med högt i tak på övre plan. Pelletskamin finns som uppvärmning. Vacker trädgård med allé mot huset. Öppna landskapsvyer mot betesmark och skog. Kort bilresa till Axvalls närservice, skola, cykelavstånd till Näsbadet för bad och närhet till natursköna områden med fina vandringsleder. Kommunalt VA indraget och fiber finns. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Åkerstigen 153, Skaraberg, Skara kommun
 • Budgivning pågår

Åkerstigen 153

Villa
Skaraberg, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB

1 995 000 kr

141 m²

6 rum

384 m² tomt

Perfekt villa för barnfamiljen med många, bra disponerade rum. Stort fräscht kök med rymlig matplats. Badrum på varje plan. Uppväxt, lättskött trädgård med förråd. Trivsam uteplats delvis under tak. Låg driftskostnad med fjärrvärme. Fiber finns. Parkeringsplats och garage i länga. Lugnt, barnvänligt område med närhet till lekplatser och förskola. Gångavstånd till natur, motionsspår, hundrastgård, planteringens sommarfik och minigolf. Bra bussförbindelser samt cykel- och gångbanor till skolor och centrum.

 • Plus
 • Uteplats
Härlunda Lyckhem 1, Härlunda, Skara kommun

Härlunda Lyckhem 1

Villa
Härlunda, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB

725 000 kr

93 m²

4 rum

1 540 m² tomt

En fint belägen fastighet på landet lite drygt 7 km från Skara. Boningshus med stora möjligheter att sätta sin egen prägel på då renoveringsbehov föreligger. Trivsamt kök med matplats vid fönster. Ekparkettgolv i vardagsrum samt matsal som har öppen planlösning och ljus från fönster åt två håll. Vattenburen värme med ny luft-/vattenvärmepump. Här finns garage-/förrådsbyggnad med loft, hobbyrum och garage. Uthus med matförråd och växthus med vinrankor. Vacker trädgårdsbild med berg i dagen och vy mot skogen. Flera fruktträd och bärbuskar. Fin promenadslinga i området. Nära ån Flian och Herrtorps qvarns café/restaurang för natursköna upplevelser.

Skolgatan 13 A, Centrala Skara, Skara kommun
Skolgatan 13 A, Centrala Skara, Skara kommun, bild 2
Skolgatan 13 A, Centrala Skara, Skara kommun, bild 3

Skolgatan 13 A

Lägenhet
Centrala Skara, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB

395 000 kr

77,8 m²

3 rum

5 044 kr/mån
5 077 kr/m²

Centralt belägen trea med ljus interiör och fina golv. Nytt kök från Epoq i smakfull stil med vitrinskåp och bänkskiva i ek. Vardagsrummet har fint ljusflöde från stora fönsterpartier och utgång till balkong. Hall med golv i skepparstil. Badrum med tvättmaskin. Förråd, tvättstuga och cykelrum i husets källarplan. Nyare fönster och säkerhetsdörr. Nära förskola, skolor och affärer. Ett stenkast till promenadstråk i Botanparken och Viktoriasjön. Välkommen!

 • Premium
 • Balkong
Odlingsvägen 8, Tofta, Lidköpings kommun
Odlingsvägen 8, Tofta, Lidköpings kommun, bild 2
Odlingsvägen 8, Tofta, Lidköpings kommun, bild 3

Odlingsvägen 8

Villa
Tofta, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB

4 785 000 kr

179 m²

6 rum

746 m² tomt

Rymlig villa på lugn barnvänlig gata nära bad i Vänern. Trivsamt kök i vitt med köksbänkar i granitsten. Utgång till stensatt uteplats i skyddat läge med innergårdskänsla. Vardagsrum och matsal i öppen social planlösning. Vacker värmande kakelugn i vardagsrum. Från matsalen nås härligt inglasat uterum med tak till nock. Nytt tak på hus, garage samt uterum med moderna grå takpannor och plåtdetaljer i silver. Lättskött trädgård med robotgräsklippare. Stort dubbelgarage med förråd och loft. Nära skolor, motionsspår och strandpromenad. Sjönära läge med bad vid Villabadet och Skogshyddan med café och minigolf. Fina cykelvägar i området som når centrum och intilliggande villaområden.

 • Premium
Råda Karlsro 1, Råda, Lidköpings kommun

Råda Karlsro 1

Villa
Råda, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB

10 000 000 kr

209 m²

7 rum

3 930 m² tomt

Fantastisk herrgårdsliknande villa belägen på åsens sluttning. Topprenoverat med eftertanke och kvalitet. Sober stil med Gripsholmsdetaljer. Interiören har genomgående ljusa färger på väggar, ekgolv i större delen av huset samt platsbyggda lösningar i kök, tvättstuga och badrum. Ståtlig entré via pampig granittrappa och vackra pardörrar till rymlig välkomnande hall med stora klinkerplattor på golv. Snyggt kök i vitt med bänkskivor i lyxig granit och matsal i anslutning. Trivsamt vardagsrum med värme från kakelugn. Två helkaklade badrum i smakfull design. Rogivande sovrum på övre plan med synliga takbjälkar. Allrum med tak till nock, vackra fönster med djupa fönsternischer och vy över trädgårdens prakt. Orangeri som harmoniserar med boningshusets vackra utsida ger möjlighet till härliga middagar. Gammaldags trädgård med vy mot odlingslandskapet. Gårdshus med gott om förvaring. Lättillgängligt läge till skolor, centrum och natur.

 • Uteplats
Djurgårdsvägen 5F, Gällkvist, Skara kommun
Djurgårdsvägen 5F, Gällkvist, Skara kommun, bild 2
Djurgårdsvägen 5F, Gällkvist, Skara kommun, bild 3

Djurgårdsvägen 5F

Radhus
Gällkvist, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB

1 250 000 kr

78 m²

3 rum

121 m² tomt

Smidigt boende i radhus med gavelläge! Kök med utgång till uteplats och lättskött trädgård i soligt läge. Vardagsrum med fint ljusinsläpp och parkettgolv. Nyare isolerglasfönster i större delen av huset. Stort vindsutrymme med fönster. Tillhörande garage och förråd i länga. Fiber finns. Låga driftskostnader med fjärrvärme. Belägen i omtyckt område med lättillgängligt läge till centrum via cykel- och gångbanor. Nära Djurgårdsäng, lekplats och skola (F-6). Varmt välkommen!

 • Premium
 • Uteplats
Korsgatan 18, Kvänum, Vara kommun
Korsgatan 18, Kvänum, Vara kommun, bild 2
Korsgatan 18, Kvänum, Vara kommun, bild 3

Korsgatan 18

Villa
Kvänum, Vara kommun
Broberg Mäkleri AB

1 700 000 kr

125 m²

5 rum

825 m² tomt

Klassisk, välskött villa med valmat tak. Trivsamt boende med grönområde som granne. Fräscht helkaklat badrum i snygg stil. Äldre Kvänumkök i ek med matplats vid fönster. Vardagsrum i vinkel med ekparkettgolv. Härligt inglasat uterum att förlänga årstiderna i. Stora ytor och bra förvaring i källarplanet. Inramad, lättskött trädgård. Låg driftkostnad med bergvärme. Närhet till livsmedelsaffär, skola (F-9), restaurang, bowling och badhus. Cykelväg till Oltorps friluftsområde i fin natur med utomhusgym, motionsspår och badsjö. Pendlingseffektiv läge med sin närhet till E20.

 • Premium
Per Thams gata 3, Hindsbo, Skara kommun
 • Budgivning pågår

Per Thams gata 3

Villa
Hindsbo, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB

2 350 000 kr

131 m²

5 rum

930 m² tomt

Välhållen enplansvilla belägen i attraktivt område på barnvänlig gata. Mycket praktisk och luftig planlösning. Fint ljusgrått kök med ommålade luckor-17. Allrum med murad spis. Vardagsrum med parkettgolv och utgång till uteplats. Fräscht badrum med badkar samt duschrum i anslutning till tvättstugan. Stor tvättstuga med ny tvättmaskin. Inglasat uterum med vinrankor som angränsar till härlig uteplats med kvällssol. Vidbyggt garage med rymligt förråd. Fiber finns. Inramad trädgård med frukt och bär. Här bor du nära grönområde och Hindsbosjöns lummiga promenadstråk. Gång- och cykelbanor till närliggande skolor, lekplats, mataffär, busshållplats och vidare fram till centrum.

 • Uteplats
Skallmeja Rasegården 1, Skallmeja, Skara kommun
 • Budgivning pågår

Skallmeja Rasegården 1

Villa
Skallmeja, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB

985 000 kr

180 m²

6 rum

5 710 m² tomt

Välkommen till en avstyckad gård med fin gårdsmiljö. Utmärkt för dig som söker flera ekonomibyggander. Mangårdsbyggnad i äldre skick. Badrum med våtrumsmatta på entréplan. Många sovrum. Balkong finns. Nyare isolerglasfönster. Genuin flygelbyggnad där tiden stått stilla. Här finns två kakelugnar. Stora möjligheter att inreda efter egen stil då renovering behövs. Flera olika ekonombyggnader, som ladugård, maskinhall och garage. Kommunalt vatten via förening. Stor tomt på drygt ett tunnland. Nära Lidköping, Skara och E20.

Domprostegatan 12A, Centrala Skara, Skara kommun
 • Budgivning pågår

Domprostegatan 12A

Radhus
Centrala Skara, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB

3 285 000 kr

143 m²

6 rum

442 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva ett av stadsarkitekten Drott Gyllenbergs läckra skapelse, ett 50-talsradhus i retrostil med hörnläge! Genomgående ljusa rum med stora fönsterpartier. Socialt, inbjudande vardagsrum med stora fönsterpartier mot trädgården. Vacker fiskbensparkett och murad spis med kassett. Här nås nygjord uteplats delvis under tak i soligt läge. Öppen känsla mellan kök och vardagsrum. Snyggt, platsbyggt ekkök med grått klinkergolv och svart mosaik ovan bänk. Helkaklat badrum med både dusch och hörnbadkar. Svalt och mysigt allrum/sovrum med heltäckningsmatta i källarplan. Fräsch tvättstuga med nya maskiner och dusch. Uppvärmning med ny luft-/vattenvärmepump. Lättskött tomt med hörnläge insynsskyddad av tujahäck. Vacker vy mot parkområde från balkong. Stensatt parkering med laddbox. Lertegeltak bytt-15. Fiber finns. Närhet till centrum och skolor. Måste upplevas!

Spiken Bergklippan 1, Spiken, Lidköpings kommun

Spiken Bergklippan 1

Villa
Spiken, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB

8 000 000 kr

98 m²

3 rum

1 527 m² tomt

Välkommen till Bergklippan, som adressen skvallrar om ligger detta välskötta hus på höjden med härlig vy mot båthamen och Vänern. En välordnad idyll med rogivande trädgårdsmiljöer som följer bergets former. Vackert åttakantigt lusthus för härliga middagar med fin utsikt. Garage med gästrum på tomten. Ljust kök från Kvänum, öppet mot vardagsrum med sjöutsikt. Här höjs mysfaktorn ytterligare med en täljstenskamin. Fönster från tre olika håll ger fint ljus. I den tillbyggda delen finns allrummet med rustikt nautat massivt ekgolv och vacker kompassros. Nära mysiga Spikens fiskeby där man kan köpa rökt fisk, glass eller hantverk i någon av bodarna om somrarna. Här finns restauranger, caféer och båthamn. Här kan du bo året runt i lantlig fridfull by som vaknar till liv på sommaren, ca 30 min bilfärd till Lidköpings centrum. Nära bad och bussförbindelser. Fin promenadväg till Läckö slott.

Esplanaden 26 A, Nya staden, Lidköpings kommun
 • Budgivning pågår

Esplanaden 26 A

Lägenhet
Nya staden, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB

1 295 000 kr

73 m²

3 rum

5 066 kr/mån
17 740 kr/m²

Mycket smakfullt renoverat boende! Väldisponerad planlösning med ljus från tre olika väderstreck. En trivsam känsla infinner sig redan när man tar stegen in i hallen! Snyggt och rymligt kök med nyligen målad inredning och fönster åt lugn ombonad innergård. Helkaklat och fräscht badrum med tvättmaskin. Klinkergolv med golvvärme i kök, badrum och hall samt fina ekparkettgolv i flertal rum. Balkong i söderläge med vy mot Esplanaden och gamla vattentornet. Fiber ingår i månadsavgiften. Gångavstånd och närhet till det mesta som staden kan erbjuda så som affärer, restauranger, förskolor och skolor.

Gums gård 1, Blomberg/Kinnekulle, Götene kommun
Gums gård 1, Blomberg/Kinnekulle, Götene kommun, bild 2
Gums gård 1, Blomberg/Kinnekulle, Götene kommun, bild 3

Gums gård 1

Gård/Skog
Blomberg/Kinnekulle, Götene kommun
Broberg Mäkleri AB

9 985 000 kr

240 m²

6 rum

4,8 ha tomt

Praktfull forntida kungsgård med mycket gamla anor och vacker mangårdsbyggnad. Omsorgsfullt och smakfullt renoverad med bevarade äldre detaljer och fina påkostade materialval i harmoniska färger. Klassisk planlösning med rum i fil och ett helt nyinrett övre plan. Tillbyggda entréer med platsbyggda garderober. Läckra helkaklade badrum. Totalareal om ca 4,8 hektar, flera ekonomibyggnader, däribland ett stall med tre boxar. Välgjord och bra placerad paddock om 25*60 meter med belysning. Kommunalt vatten och avlopp.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Tunnbindaregatan 8, Marieberg, Skara kommun
Tunnbindaregatan 8, Marieberg, Skara kommun, bild 2
Tunnbindaregatan 8, Marieberg, Skara kommun, bild 3

Tunnbindaregatan 8

Villa
Marieberg, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB

2 200 000 kr

125 m²

5 rum

887 m² tomt

Rymligt enplanshus i vinkel med källare och vidbyggt dubbelgarage. Välvårdat hus i originalskick, med en nostalgitripp tillbaka till sköna 60-talet. Retrokök med fin vy från köksfönster mot grönområde. Fint läge med grönområde och cykelväg som granne. Vacker fiskbensparkett i vardagsrum med utgång till insynsskyddad uteplats. Trivsam planlösning med extra sovrum och bastu i källarplan. Fiber finns. Nytt tak med betongpannor ca -15. Lummig trädgård med äpplen, krusbär, hallon och vinbär. Lugnt område med bekvämt avstånd till centrum och ett stenkast till skola (F-6). Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Hindsbogatan 18, Centrala Skara, Skara kommun

Hindsbogatan 18

Villa
Centrala Skara, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB

1 995 000 kr

154 m²

6 rum

477 m² tomt

Mycket centralt belägen villa med valmat tak. Ljusa, rymliga rum. Vardagsrum och matsal erbjuder öppna, sociala ytor med ekparkettgolv i anslutning till kök. Nyrenoverat badrum med våtrumsmatta samt nyrenoverad tvättstuga med dusch. Nya isolerglasfönster-19. Vidbyggt garage med förråd och carport. Här finns elbilsladdare. Fiber inkopplat. Rimlig driftkostnad med uppvärmning via luft-/luftvärmepump. Lättskött trädgård med dubbla robotgräsklippare. Mycket nära till centrum, förskolor och skolor. Varmt välkommen på visning!

Sunnersberg Torpa 25, Torpa, Lidköpings kommun
Sunnersberg Torpa 25, Torpa, Lidköpings kommun, bild 2
Sunnersberg Torpa 25, Torpa, Lidköpings kommun, bild 3

Sunnersberg Torpa 25

Fritidshus
Torpa, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB

2 385 000 kr

37 m²

2 rum

881 m² tomt

En lantligt belägen röd stuga med tillhörande gästhus belägen på tomt med härlig sjövy mot Vänern. De två byggnaderna ligger i nära anslutning till varann och har grusad gång emellan sig. Båda har träbelagda uteplatser varav en är under tak och har vacker sjöutsikt. Rymligt allrum öppet mot mindre kök. I gästhuset finns sovrum och separat wc/dusch/tvättrum. Antingen njuter du av huset som det är idag eller så bygger du nytt permanentboende och njuter av sjöutsikten dagligen! Badplats strax nedanför tomten. Kommunalt vatten/avlopp via förening är installerat. Fiber finns till tomtgräns. Naturskönt område nära sjö och skog.

 • Premium
 • Uteplats
Kockgårdsgatan 2A, Majåker, Lidköpings kommun

Kockgårdsgatan 2A

Radhus
Majåker, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB

3 595 000 kr

147 m²

5 rum

238 m² tomt

Smidigt boende med genomgående stilren, tidlös och sammanhängande interiör, allt från-20. Öppen planlösning, fina ekgolv, stort ljusinsläpp samt köket med dess lyxiga maskiner och materialval gör huset mycket inbjudande och tilltalande. Två helkaklade badrum i snygg design. Spabad på rymlig balkong och bastu i närliggande badrum höjer livskvalitén. Fiber finns. Trädgård på hörntomt med två uteplatser. Rymligt isolerat förråd. Carport med el i gemensam länga. Barnvänligt område nära skola.

 • Balkong
 • Uteplats
Raka gatan 15, Nya Staden, Lidköpings kommun
 • Imorgon kl 19:00
Raka gatan 15, Nya Staden, Lidköpings kommun, bild 2
Raka gatan 15, Nya Staden, Lidköpings kommun, bild 3

Raka gatan 15

Villa
Nya Staden, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB

6 900 000 kr

234 m²

8 rum

1 536 m² tomt

Stilren villa med stora utrymmen i vit kalksandsten med 60-talets kvadratiska exteriör i raka linjer. Unikt vardagsrum med en takhöjd på 3,5 meter, maffig murad spis samt vacker fiskbensparkettgolv. Rummets fantastiska takhöjd skapar rymd! Stora fönsterpartier mot trädgård och rektangulära fönster längs med hela takfoten ger ett otroligt fint och generöst ljusinsläpp. Många sovrum i villan. Utgång till stensatt uteplats med anslutning till inglasat uterum att förlänga årstiderna i. Källarplan med ovanligt högt i tak. Här finns även eget bageri för dig som gillar att baka. Möjlighet finns att använda del av huset för egen verksamhet då ytterligare entré finns för detta. Vattenburen värme med fjärrvärme. Fiber är installerat. Lättskött, ombonad trädgård i högt läge på lugn gata med närhet till skolor (F-6), idrottshallar, motionsspår och gångavstånd till centrum.

 • Premium
S:t Eriksgatan 5, Centrala Skara, Skara kommun

S:t Eriksgatan 5

Villa
Centrala Skara, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB

3 200 000 kr

149 m²

6 rum

634 m² tomt

Central belägen 30-talsvilla med insynsskyddad trädgård på hörntomt. Uppdaterat Vedumkök med kalkstensbänkar, vitrinskåp och köksö i granit. Öppen social känsla mellan matsal och vardagsrum som har karaktäristiskt tak med en höjd på 2,6 m, vackra höga fönster, murad spis, parkettgolv och anslutning till härlig uteplats. Helkaklat badrum på övre plan. Lugn sovrumsdel med alla sovrum samlade på ovanvåning samt extra yta att nyttja på källarplanet. Låg värmekostnad med fjärrvärme. Stor garagebyggnad på tomten. Nära till det mesta! Måste upplevas!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Öboängen 7, Öbovik, Lidköpings kommun
Öboängen 7, Öbovik, Lidköpings kommun, bild 2
Öboängen 7, Öbovik, Lidköpings kommun, bild 3

Öboängen 7

Tomt
Öbovik, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB

2 200 000 kr

2 002 m² tomt

Tillfälle att förvärva stor tomt i omtyckta Öbovik med möjlighet att förverkliga dina husdrömmar! Välj husleverantör eller bygg på egen hand, önskas snickarglädje eller modern utformning...du bestämmer! Här finns tillgång till båtplats och båtramp. Gemensamma sjöbodar med boulebana och grillplats intill. Ett trivsamt och lantligt läge nära Vänern med bad och härliga promenadstråk i vacker miljö. Ca 1,5 mil in till Lidköping med sitt rika affärs- och restaurangutbud. Välkommen att åka förbi tomten och titta!

 • Premium
Brunsbo Stora Katthagen 2, Katthagen, Skara kommun

Brunsbo Stora Katthagen 2

Gård/Skog
Katthagen, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB

6 800 000 kr

337 m²

8 rum

7,4 ha tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna pompösa villa i New Englandstil i vacker lantlig miljö, skyddad av skogsparti med vy över gröna marker och jordbrukslandskap. Här välkomnas man av en stor veranda och en pampig hall med en takhöjd på 5,5 m. Social och öppen planlösning i de rymliga rummen. Ljust kök med högkvalitativa maskiner. Öppen känsla mot matplats och vardagsrum. Härligt vinterbonat uterum i anslutning till uteplats i soligt läge. Stor, fräsch spaavdelning med spabad och bastu. Praktisk vidbyggd dubbelcarport. Fristående garagebyggnad med plats för tre bilar och en lägenhet vilket ger möjlighet till uthyrning, gäst-/generationsboende eller kontor. Perfekta boendet för den som drömmer om en framtida hästgård! Ca 7,4 ha skog-, åker- och betesmark. Nära Axevalla travbana och Sommarland. Pendlingseffektivt läge mellan Skara och Skövde. Utanför tomten finns cykelväg till Skara, Axvall och Varnhem.

 • Uteplats
Eva Åsbrinks gata 3, Centrala Skara, Skara kommun
 • Budgivning pågår

Eva Åsbrinks gata 3

Tomt
Centrala Skara, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB

295 000 kr

656 m² tomt

Tillfälle att förvärva tomt med centralt läge. Här kan du bygga ditt drömhus, med vilken husleverantör du önskar! Behagligt avstånd till skolor, affärer och motionsspår. Kostnad för bla bygglov, el, v/a och fiber tillkommer. Åk gärna förbi och titta på tomten!

 • Plus

Visar alla 31