Mäklare Lisa Wejshag

Lisa Wejshag

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skaraborgsgatan 26 A, Centrala Skara, Skara kommun
  • Tis 4 apr kl 15:30

Skaraborgsgatan 26 A

Lägenhet
Centrala Skara, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB

195 000 kr

44 m²

1 rum

3 182 kr/mån

4 432 kr/m²

Trivsam och rymlig 1:a, belägen på andra våning i hus med hiss. Perfekt för dig som studerar, förstagångsköparen eller den i behov av ett centralt och tryggt boende. Allrum med ekparkettgolv och utgång till balkong i västerläge mot lugn innergård. Separat kök där både spis och kyl/frys är bytt-20. Drygt 2 000 kr i den inre reparationsfonden att nyttja. Till lägenheten hör förråd i källaren där även gemensam tvättstuga finns. Här bor du mitt i centrala Skara med närhet till matbutiker, busskommunikation, skolor, gym mm. Omtyckt och välskött bostadsrättsförening! Varmt välkommen!

  • Plus
Djurgårdsvägen 13 B, Gällkvist, Skara kommun

Djurgårdsvägen 13 B

Lägenhet
Gällkvist, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB

295 000 kr

78,5 m²

3 rum

4 456 kr/mån

3 758 kr/m²

3 rum och kök med trivsam planlösning i välskötta Brf Bågen. Kök med nyare köksluckor och separat matrum. Stort ljusinsläpp och fin vy från vardagsrum i vinkel med ekparkettgolv. Balkong under tak. Två sovrum, varav det ena vetter mot lugn innergård. Den inre fonden om drygt 11 000 kr kommer väl till pass då visst renoveringsbehov finns. Möjlighet att göra om till mindre 4:a. Här bor du i ett lugnt område nära Djurgårdsäng, förskola och skola. Rimlig månadsavgift där det mesta ingår i månadsavgiften, även bredband! Varmt välkommen på visning!

Istrum Röret 1, Istrum, Skara kommun
Istrum Röret 1, Istrum, Skara kommun, bild 2
Istrum Röret 1, Istrum, Skara kommun, bild 3

Istrum Röret 1

Villa
Istrum, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB

1 495 000 kr

179 m²

7 rum

7 424 m² tomt

Omringad av hagar och fin natur ligger denna rymliga 1 1/2 plansvilla med inrett källarplan. Sätt din egen prägel då visst renoveringsbehov finns. Generöst vardagsrum med trägolv i anslutning till skyddad uteplats. Köksinredning i ek med rostfria maskiner samt fläktkåpa i koppar. Stort uterum. Tomt på cirka 7500 kvm med trädgård och hagar. Här finns flera ekonomibyggnader, däribland stall. Belägen i vackra Valleområdet med härliga vandringsleder, fina ridvägar i underbar natur och nära sjöar. Pendlingsvänligt läge till större samhällen som Skövde och Skara. Förskola i grannbyn Eggby samt skolor (F-6) i närliggande Varnhem och Axvall.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Marum Halla kvarn 2, Marum, Skara kommun

Marum Halla kvarn 2

Villa
Marum, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB

2 485 000 kr

230 m²

9 rum

6 845 m² tomt

Rymlig, delvis renoverad, villa med många rum! Stor trädgård om drygt 6 800 kvm med fint läge på landet där Flian rinner förbi alldeles intill fastigheten. Härlig uteplats och balkong i söderläge med vy över den kräftrika dammen. Snyggt kök och badrum, båda renoverade under senare år. Gedigen fiskbensparkett i ek samt värmande murad spis i vardagsrum. Snyggt renoverat sovrum med utgång till balkong samt med dressingroom i anslutning. Nyare tak. Uppvärmning via luft-/vattenvärmepump. Fiber finns. Pendlingsvänligt läge med närhet till E20.

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 4