Mäklare Lisa Wejshag

Lisa Wejshag

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bryggaregatan 6 G, Axvall, Skara kommun

Bryggaregatan 6 G

Lägenhet
Axvall, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB
325 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 2/2
4 970 kr/mån
3 801 kr/m²

En trevlig bostadsrätt om tre rum och kök belägen i populär och trygg bostadsrättsförening. Lättskött boende med ljus och fin interiör i jordnära färger. Snyggt kök i grått med mässinghandtag, vitt kakel ovan bänk till tak samt matplats vid fönster med vy över innergård. Rymligt och ljusgeneröst vardagsrum med ekparkettgolv. Två sovrum med gott om förvaring. Entré med klädavhängning och trappa upp till luftig hall med utgång till balkong. Fräscht badrum, kombinerat med tvättstuga. Tillgång till förråd och tvättstuga i husets källarplan. Bra läge i centrala Axvall ett stenkast från matbutik. Nära till buss, bad i Vingsjön och promenader på Axevalla hed. Pendlingseffektivt läge till Skövde, Skara och Lidköping. Välkommen på visning!

 • Balkong
Brynolfsgatan 14, Gällkvist, Skara kommun

Brynolfsgatan 14

Villa
Gällkvist, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB
1 775 000 kr
123 + 69 m²
4 rum
781 m² tomt

Välskött 1 1/2 plansvilla med källare, belägen på hörntomt i lugnt och naturnära område. Ingång genom farstukvistar från två håll. Renoverat kök i vitt med matplats vid fönster. Rymligt vardagsrum med utgång till inglasat uterum som ligger i anslutning till träbelagd uteplats i söderläge. Helkaklat badrum på entréplan samt wc på övre plan. Sovrummen är tryggt samlade på övre plan, från två av rummen nås även balkongen. I källaren finns tvättstuga, torkrum och gott om förrådsutrymme. Taket är nyligen tvättat och målat. Lummig trädgård med buskar, blommor och uppvuxen häck som skyddar mot insyn. På tomten finns växthus, förråd samt dubbelgarage med värme, el och vatten. Uppvärmning via luft-/vattenvärmepump och fiber finns installerat. Här bor du med närhet till både förskola, skola och friluftsområdet Petersburg med utegym, motionsspår, mountainbikespår, pumptrackbana och padelbana. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Parkgatan 13, Kvänum, Vara kommun

Parkgatan 13

Villa
Kvänum, Vara kommun
Broberg Mäkleri AB
1 295 000 kr
191 + 75 m²
9 rum
803 m² tomt

Rymlig familjevilla i 1 1/2 plan med källare och många rum, varav hela sju stycken är sovrum. Fasad i lättskött och hållbart mexitegel samt nyare tak. Två farstukvistar och markiser finns ovan fönster. Välkomnande möblerbar hall. Kök med plats för den stora familjen. Vardagsrum med parkettgolv och generöst ljusinsläpp från fönster i vinkel. Dekorativ murad öppen spis. Praktisk vardagsentré med klädförvaring. Inglasat uterum att förlänga årstiderna i. På övre plan är de flesta sovrummen samlade runt allrummet och här finns även ett stort badrum. Källaren erbjuder gott om förvaring, tvättstuga och torkrum. Smidig uppvärming via fjärrvärme. Fiber finns installerat. Stort garage i anslutning till huset och stensatt uppfart med plats för två bilar. Lättskött trädgård inramad av häck. Nära livsmedelsaffär med postombud och trevligt promenadstråk på gamla banvallen. Gångavstånd till skola (F-9), inomhusbad, fotbollsplaner, pizzeria, frisör och hotell med restaurang och bowling. Pendlingsvänligt läge till flera orter, med närhet till E20.

Blåbärsstigen 16, Ardala, Skara kommun
Blåbärsstigen 16, Ardala, Skara kommun, bild 2
Blåbärsstigen 16, Ardala, Skara kommun, bild 3

Blåbärsstigen 16

Villa
Ardala, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB
2 285 000 kr
156 + 79 m²
6 rum
1 016 m² tomt

Med kanonläge, längst in på återvändsgata, ligger denna barnvänliga familjevilla i 1 ½ plan! Smakfull interiör och välplanerad planlösning om 6 rum och kök. På entréplan finns stilrent kök i vitt med maskiner i rostfritt och stort vardagsrum med plats för både matsal och soffgrupp. Från vardagsrummet nås även stensatt uteplats i västerläge, delvis under tak. Entrévåning erbjuder även rymlig hall, gästtoalett, extra sovrum och praktisk tvättstuga. Tre av fyra sovrum ligger tryggt samlade på övre plan tillsammans med allrum och badrum. 2018 byggdes huset till med både groventré och rymligt, påkostat dubbelgarage med extra höga portar. Grusad uppfart med plats flera fordon. Härlig, väl skyddad trädgård på hörntomt med naturen inpå knuten. Under åren har stora renoveringar utförts så som tak, fönster och dörrar, även fiber finns installerat! Trygga gång- och cykelvägar till skola (F-6), fotbollsplaner och njutbara motionsspår i den närliggande skogen. Bra bussförbindelser till närliggande städer. Under varma sommardagar kan man njuta av utomhusbadet som ligger på gångavstånd. Ett trivsamt boende för familjen som bara vill flytta in! Bör ses, varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Jarlagatan 26, Centrala Skara, Skara kommun

Jarlagatan 26

Lägenhet
Centrala Skara, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB
545 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/3
3 160 kr/mån
7 171 kr/m²

Bostadsrätt om tre rum och kök med trivsam planlösning och låg avgift! Fint belägen med gångavstånd till centrum. Ljust vardagsrum med utgång till inglasad balkong med skjutdörrar som blir en förlängning av rummet. Härlig vy över takåsar och gemensam innergård. Välhållet kök i original med lackerade luckor, fräscha vitvaror och trevlig matplats vid fönster. Fina parkettgolv i större delen av lägenheten, varav fiskbensmönster i vardagsrum. Praktiskt med egen tvättmaskin i badrummet. Inre fond om 4 781 kr finns för nästa ägare att nyttja. Tillgång till förråd och gemensam tvättstuga i källaren samt möjlighet till parkering på gården. Omtyckt och välskött bostadsrättsförening med mysig innergård. Varmt välkommen på visning!

Skaraborgsgatan 26 A, Centrala Skara, Skara kommun

Skaraborgsgatan 26 A

Lägenhet
Centrala Skara, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB
685 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 039 kr/mån
9 320 kr/m²

Välskött bostadsrätt om tre rum och kök, belägen på andra våning i hus med hiss! Trivsam planlösning med ljus interiör. Kök med matplats vid fönster och badrum med möjlighet till egen tvättmaskin. Från ett av sovrummen nås skyddad balkong under tak som vetter mot lugn innergård. Morgonkaffet kan även avnjutas vid plats i loftgång på entrésida. Nästan 28 000 kr finns i inre reparationsfonden för nästa ägare att nyttja. Till lägenheten hör förråd i källaren där även gemensam tvättstuga finns. Här bor du tryggt och bekvämt mitt i centrala Skara med närhet till matbutiker, busskommunikation, skolor, gym m.m. Välskött och omtyckt bostadsrättsförening där det mesta ingår i månadsavgiften, även tv och bredband! Välkommen på visning!

Timmermansgatan 6, Marieberg, Skara kommun

Timmermansgatan 6

Villa
Marieberg, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB
1 695 000 kr
103 + 103 m²
4 rum
840 m² tomt

Enplansvilla med källare, belägen på lugn barnvänlig gata i populärt område! Väldisponerade rum med stora möjligheter att inreda efter egen stil då visst renoveringsbehov föreligger. Rymligt kök med nyligen målade luckor och matplats vid fönster. Vardagsrum med ekparkettgolv i anslutning till uterum att förlänga årstiderna i. Trädgård med flera fruktträd och bärbuskar i sydvästligt läge som är inramad av häck, staket och buskar. Bergvärme ger rimliga driftkostnader. Taket är bytt. Vidbyggt garage med fjärrstyrd port och förråd. Ny robotgräsklippare-23 från Husqvarna ingår. Nära fina lummiga promenadslingor runt Hindsbosjön samt trygga gång- och cykelvägar till skola (F-6) och lekpark. Lättillgängligt läge från centrum med affärer, matbutiker och caféer.

Kinnekullegatan 27, Västermalm, Skara kommun
 • Tis 25 jun kl 17:00

Kinnekullegatan 27

Villa
Västermalm, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB
2 295 000 kr
163 m²
5 rum
1 076 m² tomt

Välkommen till Västermalm och denna familjevänliga tvåvåningsvilla med härlig trädgård i bästa västerläge! Tre sovrum tryggt samlade på övre plan med rymligt allrum och stort badrum. Här finns utgång till balkong under tak i morgonsol. På nedre plan finns köket med gott om yta för matplats vid fönster som vetter mot trädgården. I anslutning till köket finns vardagsrummet med utgång till trädgård. Även entréplanet är försett med badrum och här finns också praktisk tvättstuga/groventré. Välkomnande veranda under tak. På tomten finns stor garagebyggnad samt gott om förvaring i uthus med loft. Fantastiskt läge på trädgården, omsluten av häck och staket, i bästa solläge. Stor gräsyta för lek, rekreation och odling. Charmigt beläget intill allén i ett av Skaras mest attraktiva kvarter, en kort promenad bort finns även lekplats. Huset uppfördes 1980 så här finns goda möjligheter att inreda efter egen stil då visst renoveringsbehov finns. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Sven Adolf Norlings gata 2 C, Centrala Skara, Skara kommun
 • Budgivning pågår

Sven Adolf Norlings gata 2 C

Lägenhet
Centrala Skara, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB
695 000 kr
81,9 m²
3 rum
vån 2/2
7 570 kr/mån
8 486 kr/m²

Ljust och fräscht boende på andra våningen med fin vy mot innergård! Tre rum och kök med trivsam planlösning. Stilrent kök i vitt med ekdetaljer och med öppen känsla mellan kök och vardagsrum. Vardagsrum med stort ljusinsläpp och med utgång till rymlig balkong i vinkel med solläge. Rymligt, helkaklat dusch- och tvättrum i kombination. Två fina sovrum med garderober samt gott om förvaring i stor klädkammare. Tryggt och bekvämt boende på andra våningen i hus med hiss! Välskött bostadsrättsförening. P-plats och förråd i gårdsbyggnad ingår i månadsavgiften. Omtyckt och lugnt område i vacker miljö och med närhet till centrum. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Skånings-Åsaka Vargamossen 1, Nordöstra Skara, Skara kommun

Skånings-Åsaka Vargamossen 1

Villa
Nordöstra Skara, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB
1 475 000 kr
88 + 15 m²
5 rum
3 185 m² tomt

Fridfullt beläget, längst in på grusvägen, ligger denna 1 1/2-plansvilla om 5 rum och kök omgiven av naturen! Hästhagar och skog utmed med vägen fram till huset ger en mycket lantlig och lugn känsla. Vid husets entré finns träbelagd altan i soligt läge med terrassmarkis. Uppvärmning via bergvärme med vattenburen golvvärme på entréplanet ger skön komfort och låg driftkostnad. Fräscht kök med klinkergolv och gott om plats för matbord. Vardagsrum med generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier, stämningshöjande och värmande braskamin samt utgång till uteplatsen. Renoverat badrum på entréplan med dusch. I nuläget finns tre sovrum i huset, med möjlighet att bygga om till fyra. På den stora tomten finns även två fristående garagebyggnader, varav den ena ett dubbelgarage. Vatten via egen brunn med vattenfilter samt avlopp via 3-kammarbrunn med ny infiltration. Ostört och lantligt läge men med närhet till väg 49 med rimligt pendlingsavstånd till Skövde respektive Lidköping via Skara. I närområdet finns även Axevalla travbana och Skara Sommarland. Varmt välkommen på visning till denna lantliga idyll!

 • Plus
 • Uteplats
Bryggaregatan 6 I, Axvall, Skara kommun

Bryggaregatan 6 I

Lägenhet
Axvall, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB
545 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 1/2
4 035 kr/mån
8 450 kr/m²

Mycket smakfullt renoverad bostadsrätt med trevlig planlösning i markplan. Två rum och kök med fräscha ytskikt i sobra färger med modern touch. Snyggt kök i beige kulör med gott om arbetsytor och matplats vid fönster. Ljust vardagsrum med utgång till träbelagd uteplats i västerläge. Ombonat sovrum med gott om förvaring. Fint renoverat badrum med kakel och klinker i samma ton. Stenbelagd uteplats på entrésidan. Fiber finns. Tillgång till förråd och tvättstuga i husets källarplan. Bra läge i centrala Axvall och ett stenkast från matbutiken. Nära till buss, bad i Vingsjön och promenader på Axevalla hed. Pendlingseffektivt läge till Skövde, Skara och Lidköping. Bör ses, välkommen på visning!

 • Uteplats
Vinkölsgatan 1 E, Centrala Skara, Skara kommun

Vinkölsgatan 1 E

Lägenhet
Centrala Skara, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB
475 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/4
4 632 kr/mån
7 540 kr/m²

Tryggt och centralt boende med närhet till det mesta! Här erbjuds två rum och kök på första våning. Trivsam planlösning med fönster i två väderstreck. Vardagsrum med ekparkettgolv och utgång till uteplats med morgonsol. Ljust kök med matplats vid fönster och rymligt badrum med möjlighet till egen tvättmaskin. Gott om förvaring i klädkammare samt i tillhörande källarförråd. Lättskött boende där det mesta ingår i månadsavgiften, även TV och bredband! Omtyckt bostadsrättsförening med fin innergård. Här bor du endast ett stenkast från centrum med matbutiker och bussförbindelser. Välkommen till välskötta BRF Midgård!

 • Uteplats
 • Hiss
Djurgårdsvägen 5 D, Gällkvist, Skara kommun
 • Tis 18 jun kl 16:30
Djurgårdsvägen 5 D, Gällkvist, Skara kommun, bild 2
Djurgårdsvägen 5 D, Gällkvist, Skara kommun, bild 3

Djurgårdsvägen 5 D

Radhus
Gällkvist, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB
1 175 000 kr
78 m²
3 rum
117 m² tomt

Här bor du i ett smidigt och trivsamt boende i populär, friköpt radhuslänga. Mysig veranda med vy mot bäcken. Hall med intilliggande sovrum och badrum. Kök med utgång till stensatt uteplats och lättskött trädgård i soligt läge. På övre plan finns vardagsrum med fint ljusinsläpp och sovrum med gott om förvaring. Stort vindsutrymme som går att inreda om så önskas! Tillhörande garage och förråd i länga. Fiber finns. Omtyckt område med närhet till Djurgårdsäng, lekplats, skola och förskola. Cykelväg in till centrums liv. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Norra Ving Granelund 2, Axvall, Skara kommun

Norra Ving Granelund 2

Villa
Axvall, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB
1 345 000 kr
139 + 20 m²
5 rum
910 m² tomt

Enplanshus beläget på landet omringat av naturen. Praktisk villa med allt på ett plan. Ljust och rymligt kök samt vardagsrum med ekparkettgolv och utgång till uteplats under tak. Tre sovrum samt ett allrum som går att dela av till ett fjärde sovrum om man så önskar. Groventré och tvättstuga med ingång till vidbyggt garage och utgång till entrésidan. Goda möjligheter att sätta sin egen prägel då visst renoveringsbehov finns. Kommunalt vatten och avlopp är indraget i huset. Lättskött trädgård alldeles intill skogsdunge. Pendlingseffektivt läge med närhet till väg 49. Axvall, Varnhem och större samhällen som Skara och Skövde är bara en kort bilresa bort, vilket gör att man kan kombinera landsbygdens lugn med stadens bekvämligheter.

 • Uteplats
Valhallagatan 23 A, Valhall, Skara kommun

Valhallagatan 23 A

Lägenhet
Valhall, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB
195 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3/3
4 855 kr/mån
3 095 kr/m²

Välplanerad tvåa där allt renoverats under 2023! Fräscht helkaklat badrum i vitt och grått med möjlighet till egen tvättmaskin. Nytt kök med köksinredning i vitt och fina vitvaror samt matplats vid fönster. Sovrum som vetter mot innergård samt med rymlig klädkammare i anslutning. Trivsam planlösning där man från hallen når lägenhetens alla rum. Vardagsrum med parkettgolv och utgång till balkong i västerläge. Här är det bara att flytta in! Drygt 2 300 kr i inre reparationsfonden för ny ägare att nyttja. Gemensam innergård med lekplats. TV och bredband från Tele2 ingår i månadsavgiften. Gång- och cykelbanor till centrum, mataffärer och detaljhandel. Nära busshållplats och skola (F-6). Varmt välkommen på visning!

Odengatan 7, Västermalm, Skara kommun

Odengatan 7

Villa
Västermalm, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB
4 450 000 kr
162 + 108 m²
7 rum
981 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva ljuvligt hem på en av Skaras mest attraktiva adresser i området Västermalm! På en lugn, mysig gata alldeles intill parken ligger denna gedigna trävilla från förra seklets början. Här andas charm och hemtrevnad inifrån och ut! Tilltalande, representativt och rymligt boende med fyra inredda våningar. Välplanerad villa som erbjuder hela sju rum och kök med runtgående planlösning på entréplan. Genomgående påkostade materialval och smakfull interiör samt generös takhöjd som skapar rymd. Enhetliga parkettgolv, gedigna innerdörrar och listverk i original är bara några av alla fina detaljer. Kök från Kvänum med Kinnekullekalksten och högkvalitativa maskiner från Miele. Rymligt vardagsrum med läcker öppen spis i kalksten samt med vy mot den lummiga trädgården genom burspråket med glasdörrar. Två helkaklade badrum på övre plan samt renoverad gästtoalett på entréplanet. I källaren finns lyxig spaavdelning med bastu, badrum och tvättstuga i anslutning. Fiber finns. Isolerglasfönster från Kulturfönster samt bergvärme för rimlig driftkostnad. Ombonad utomhusmiljö med vackert lusthus och garagebyggnad med förrådsdelar. Idealiskt läge, endast en kort promenad från centrum. Varmt välkommen till ett hem som måste upplevas!

Marum Halla kvarn 2, Marum, Skara kommun

Marum Halla kvarn 2

Villa
Marum, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB
2 485 000 kr
230 + 100 m²
9 rum
6 845 m² tomt

Rymlig, delvis renoverad, villa med många rum! Stor trädgård om drygt 6 800 kvm med fint läge på landet där Flian rinner förbi alldeles intill fastigheten. Härlig uteplats och balkong i söderläge med vy över den kräftrika dammen. Snyggt kök och badrum, båda renoverade under senare år. Gedigen fiskbensparkett i ek samt värmande murad spis i vardagsrum. Snyggt renoverat sovrum med utgång till balkong samt med dressingroom i anslutning. Nyare tak. Uppvärmning via luft-/vattenvärmepump. Fiber finns. Pendlingsvänligt läge med närhet till E20.

 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 17