Mäklare Andreas Bülow

Andreas Bülow

Om mig

Jag är den mäklare som säljer flest villor i Husie och Östra Malmö. Dessutom är jag den mest rekommenderade mäklaren i Husie och säljer till högst snittpriser (Hitta Mäklare). I Husie finns det ingen som har bättre lokalkännedom än jag då jag själv bott här nästan hela mitt liv. Ett glatt och positivt bemötande, hög kompetensnivå och en utpräglad servicekänsla är är det många uppskattar hos mig. Nöjda kunder ger mig en stor kick och målsättningen är att även överträffa dina förväntningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Nummertrevägen 31, Kvarnby - Husie, Malmö kommun
 • Sön 8 okt kl 13:15
Nummertrevägen 31, Kvarnby - Husie, Malmö kommun, bild 2
Nummertrevägen 31, Kvarnby - Husie, Malmö kommun, bild 3

Nummertrevägen 31

Villa
Kvarnby - Husie, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
4 875 000 kr
130 m²
4 rum
483 m² tomt

I ett idylliskt villakvarter mitt i populära Kvarnby finns ett klassiskt svenskt trähus från år 2000 - tidlöst rött med vita knutar som kombinerar charm med modern och luftig planering. Fint och mycket väldisponerat med härliga sällskapsytor i generöst tilltaget vardagsrum som ligger delvis öppet mot det trevliga köket. Härifrån finns utgång till altanen samt trädgården där utanför. Två badrum - varav ett från 2010 - ovanvåning med fint allrum och tre bra sovrum. Möjlighet för ett fjärde sovrum finns för den som önskar. Trivsam trädgård med överbyggd altan där man njuter under vackra sommarkvällar och som kompletteras av stenlagd loungehörna med pergola där morgonsolen skiner. Som grädde på moset finns även en uppvärmd pool från 2007 där många trevliga stunder väntar. Här bor man på friköpt tomt och ypperligt läge intill lekplats i barnvänligt område, nära bra skolor och grönområden. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Högatan 9, Elinegård/Elinelund - Limhamn, Malmö kommun
 • Sön 8 okt kl 12:00
Högatan 9, Elinegård/Elinelund - Limhamn, Malmö kommun, bild 2
Högatan 9, Elinegård/Elinelund - Limhamn, Malmö kommun, bild 3

Högatan 9

Lägenhet
Elinegård/Elinelund - Limhamn, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
51 m²
2 rum
3 187 kr/mån
39 118 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna stilfulla tvårummaren om 51 kvm på tredje våningen i huset med stor balkong i söderläge. Köket är modernt med en inbyggd diskmaskin, badrummet är luftigt med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, hela lägenheten är bra planerad med öppen planlösning.

 • Premium
Neptunigatan 75, Varvsstaden, Malmö kommun
Neptunigatan 75, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 2
Neptunigatan 75, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 3

Neptunigatan 75

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
55 m²
2 rum
vån 7
4 035 kr/mån
63 545 kr/m²

Välkommen till denna helt nybyggda lägenhet på 7:e våningen på oslagbart läge med enastående utsikt över havet, Öresundsbron och Turning Torso. Här blir man den första att flytta in och få njuta av att allt är så nytt och fräscht samt dessutom få uppleva de vackra solnedgångarna över Öresund. Välplanerad hörnlägenhet med skön rymd tack vare den generösa takhöjden och den öppna planlösningen. Gott om stora fönster som ger härligt ljusinsläpp och man tröttnar aldrig på utsikten från den stora inbjudande balkongen. Varmt välkommen på visning.

 • Premium
Bassängkajen 26, Varvsstaden, Malmö kommun
Bassängkajen 26, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 2
Bassängkajen 26, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 3

Bassängkajen 26

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 775 000 kr
30,4 m²
1 rum
vån 6
2 520 kr/mån
58 388 kr/m²

Välplanerad studiolägenhet på 6:e våningen med rejäl söderbalkong där man har utsikt mot havet och Öresundsbron samt Malmö Live och Centralstationen. Närheten till både Centralstationen och Malmö Universitet gör att lägenheten lämpar sig perfekt för studenten eller som en övernattningslägenhet för pendlaren. Helt nybyggd och här blir man den förste att flytta in. Välkommen på visning!

 • Premium
Videbackegatan 65, Riseberga - Kungshälla - Husie, Malmö kommun
 • Budgivning pågår

Videbackegatan 65

Radhus
Riseberga - Kungshälla - Husie, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
4 195 000 kr
90 + 53 m²
4 rum
305 m² tomt

Redan vid första stegen innanför dörren faller man pladask - ett underbart radhus som kombinerar 50-talscharm med modern fräschör och en trädgård som är en ren dröm. Nivåskillnader tillför liv och rymd samt delar upp boytan efter funktion utan att för den skull kompromissa med den öppna och luftiga känslan. I entréplan finner vi härliga sällskapsutrymmen med stort vardagsrum som har fint ljus genom fantastiska fönsterpartier och en kamin att elda sprakande brasor i. Utgång till uterum härifrån och fräscht kök som ligger delvis öppet mot vardagsrummet. En halv trappa upp finns stora och inbjudande sovrum - behagligt avskilda från de sociala ytorna men ändå i kontakt med resten av boytan. Två helkaklade badrum i två olika våningsplan, tvättstuga, bra förvaringsutrymmen och den rätta känslan. Trädgården är ett genomtänkt och grönskande underverk med flera olika uteplatser, en pergola där vinrankorna klättrar samt fina planteringar och kryddträdgård. Här finns även bastu med tillhörande "isvak" nedsänkt i trädäcket - ett djup på 160 cm att doppa sig i efter bastubadet! Här har under årens lopp nya renoveringar och ändring gjorts för att få fram det allra bästa hos huset och det har man lyckats med över förväntan. Total uppmätt yta i huset är 117 kvm inkl. källare. Barnvänligt område med cykelavstånd till centrum, härliga grönområden och närhet till skolor/förskolor. Varmt välkommen på visning!

Mistelstigen, Sandviken, Sölvesborgs kommun

Mistelstigen

Tomt
Sandviken, Sölvesborgs kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 095 000 kr
569 m² tomt

Avstyckad tomt på 569 kvm i populära Sandviken. Fantastiskt läge - med några få minuters promenad står man nere på den långa vita sandstranden som området är känt för. Mindre än 15 minuter med bil in till centrala Sölvesborg och 19 minuter med cykel via Sölvesborgsbron.

Ringbergagatan 32, Riseberga - Husie, Malmö kommun
 • Budgivning pågår
Ringbergagatan 32, Riseberga - Husie, Malmö kommun, bild 2
Ringbergagatan 32, Riseberga - Husie, Malmö kommun, bild 3

Ringbergagatan 32

Radhus
Riseberga - Husie, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
4 495 000 kr
101 m²
5 rum
439 m² tomt

Välkommen till ett nyrenoverat och välplanerat boende i praktiskt 1-plan. Inbjudande sociala ytor som passar lika bra till vardags som till fest i delvis öppen planlösning mellan nytt och smakfullt kök samt vardagsrummet. Härifrån leder dörrar vidare till vinterbonat uterum med riktig wow-faktor samt den härliga trädgården utanför där pricken över i är det spabad som förgyller utevistelsen ytterligare. Renoverat till ett inre i toppskick med nytt kök, nytt helkaklat badrum i exklusiv Carraramarmor och nydragen el samt nya ytskikt med vita väggar och enhetligt golv i hela huset. Hela fyra bra sovrum innebär att här finns plats för även den större familjen. Tomten är väldisponerad med välskött trädgård i soligt söderläge som har stor gräsyta för barnlek och spring. Uppfart och stenlagd carport med direkt anslutning till huset. Idylliskt läge intill natursköna Bulltofta Rekreationsområde där Risebergabäcken porlar förbi. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Fridhällagatan 15, Riseberga - Husie, Malmö kommun
 • Budgivning pågår
Fridhällagatan 15, Riseberga - Husie, Malmö kommun, bild 2
Fridhällagatan 15, Riseberga - Husie, Malmö kommun, bild 3

Fridhällagatan 15

Villa
Riseberga - Husie, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
5 495 000 kr
122 m²
5 rum
1 033 m² tomt

Charmigt 20-tals hus med modernt inre där genomtänkta lösningar och tillbyggnader resulterat i ett välplanerat boende med många fördelar som rymmer även den stora familjen. Luftiga sällskapsytor på entréplan, smakfullt kök med inredning i ek och egen utgång till trädgården, två helkaklade badrum och hela fyra sovrum i bra storlek. Generöst tilltagen och friköpt tomt på över 1000 kvm i soligt sydostläge med härliga lekytor, inte mindre än tre olika stenlagda uteplatser och ett vackert orangeri för både avkoppling och odling - en alldeles egen oas att njuta av tillsammans med vänner och familj. Nybyggt dubbelgarage med carport ger plats för flera bilar samt praktisk källarvåning med både tvättstuga och gott om förvaringsutrymme. Ny luft/vattenvärmepump och ett välhållet hus där det mesta renoverats. Underbart läge på lugnt och barnvänligt område nära lekplats, skolor och Bulltofta rekreationsområde. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Clematisgatan 14, Västra Kattarp, Malmö kommun

Clematisgatan 14

Villa
Västra Kattarp, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 295 000 kr
81 + 81 m²
5 rum
666 m² tomt

På lugnt och idylliskt läge finns detta gedigna och friliggande stenhus som med sin inredda källare erbjuder en totalyta på 162kvm. Smakfullt kök från 2017 som ligger luftigt mot det härliga vardagsrummet med sina stora fönsterpartier, 2 stora sovrum samt ett extra i källaren, 2 helkaklade badrum, allrum och garage. Tomt i soligt västerläge (tomträtt). Välkommen på visning!

Aspgatan 2, Augustenborg - Lönngården, Malmö kommun

Aspgatan 2

Villa
Augustenborg - Lönngården, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
6 950 000 kr
380 + 38 m²
15 rum
549 m² tomt

Ett stort gathus med mängder av rum för kontor eller boende. Huset ligger strategiskt ur kommersiell vinkel med ena sidan mot Lantmannagatan samt även mot lugna Aspgatan med bra parkering. Här sätter bara fantasin gränsen för vad huset framdeles ska nyttjas till. Trädgård på skyddad bakgård samt även en trädgård mot Aspgatan. Huset har 12 separata rum på bottenvåningen samt stort allrum och kök med matsal. På ovanvåningen finns tre större rum och en hall som idag används som mötesrum. Tre WC/dusch på nedre plan samt ett på övre plan. Huvudbyggnaden är en äldre byggnad från förra sekelskiftet med sadeltak samt en tillbyggnad i ett plan med platt tak. Ett mycket bra tillfälle för den som söker ett bra beläget, stort hus med många möjligheter. Uppvärmningen sker med hjälp av luft/vattenpump samt några extra luft/luftpumpar. Välkommen på visning av ett hus som sällan kommer ut på marknaden.

Syster Astrids gata 2, Nya Riseberga, Malmö kommun
Syster Astrids gata 2, Nya Riseberga, Malmö kommun, bild 2
Syster Astrids gata 2, Nya Riseberga, Malmö kommun, bild 3

Syster Astrids gata 2

Villa
Nya Riseberga, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
8 995 000 kr
152 + 31 m²
5 rum
902 m² tomt

Ett hus från 2003 som verkligen är något utöver det vanliga med härlig rymd och fantastiska sällskapsytor. Underbart stort vardagsrum med hissnande 5,3 meter i takhöjd, fantastiska fönsterpartier och kamin att elda sprakande brasor i. Stilrent kök från 2022 med solida granitskivor, luftig planlösning, två helkaklade badrum, allrum med vy mot vardagsrummet och 3 sovrum med möjlighet att få ännu fler. Utemiljön är fantastisk och en plats som man gärna bjuder in vännerna till. Här väntar en stor pool från 2008, spabad från 2018, stort trädäck, fina lekytor samt uterum från 2012 med skjutbara glaspartier. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Fridatorpsgatan 17, Husie - Kvarnby, Malmö kommun

Fridatorpsgatan 17

Tomt
Husie - Kvarnby, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
623 m² tomt

Äntligen en möjlighet för dig som går i byggtankar men inte vill flytta ut utanför staden! En trevlig och uppvuxen tomt på 623 kvm, belägen i familjevänliga Kvarnby med fina möjligeheter. Mjuka gräsmattor, ett träd med susande krona - perfekt placerat i tomtgränsen - samt omgivande staket och gröna häckar. Stenläggning samt garage med förråd och carport finns på tomten. Lugnt beläget i barnvänlig idyll med endast några få minuters promenad till den populära Bäckagårdsskolan. Här kan du skapa ditt drömhus och trädgård - varför vänta? För den som vill titta på tomten går det bra att själv bege sig dit och för åtkomst passera via Klågerupsvägen 367.

Kastanjegatan 6B, Hindby, Malmö kommun
 • Sön 8 okt kl 14:45
Kastanjegatan 6B, Hindby, Malmö kommun, bild 2
Kastanjegatan 6B, Hindby, Malmö kommun, bild 3

Kastanjegatan 6B

Radhus
Hindby, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
124 m²
4 rum
168 m² tomt

Välkommen till ett välplanerad och trivsamt radhus i mycket fint skick, beläget på lugnt och barnvänligt område. Luftigt öppen planlösning på bottenvåningen med härliga sällskapsytor, nytt kök med köksö från Marbodal och två fräscha helkaklade badrum. Idag finns här tre bra sovrum med möjlighet till ett fjärde. Rymligt uterum och välskött trädgård med vackra planteringar samt uteplats i både öst- och västerläge. Ett utmärkt område för barnfamiljen med närhet till skolor och förskolor, bra buss/tågförbindelser samt all vardaglig service. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Spelmansgatan 62, Kastanjegården, Malmö kommun

Spelmansgatan 62

Villa
Kastanjegården, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
5 195 000 kr
134 + 103 m²
5 rum
693 m² tomt

Välplanerad villa i 1,5-plan, belägen i trivsamt villakvarter med fina sällskapsutrymmen och stort kök som är nytt från 2021. Två fina helkaklade badrum - även de från 2021 - och ett stort uterum som vetter mot den egna trädgården. Vidare finns här fyra bra sovrum och en hel källarvåning som ger gott om extra utrymme som kan användas för allt från boyta till hobby och förvaring. Insynsskyddad och grönskande trädgårdstomt i soligt sydvästläge med stora gräsmattor och bra ytor för barnlek och spring. Garage i generös storlek med anslutande carport och asfalterad uppfart. Beläget i lugnt villaområde med mycket omgivande grönska. Varmt välkommen på visning!

Klågerupsvägen 289, Virentofta - Husie, Malmö kommun
Klågerupsvägen 289, Virentofta - Husie, Malmö kommun, bild 2
Klågerupsvägen 289, Virentofta - Husie, Malmö kommun, bild 3

Klågerupsvägen 289

Övrigt
Virentofta - Husie, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
6 495 000 kr
1 198 m² tomt

Det här är en fastighet med många möjligheter! Stor affärslokal och kontorsavdelning om totalt 159 kvm på entréplanet med skyltfönster ut mot Klågerupsvägen, härlig bostadslägenhet i fint skick, 5 rok ca 173 kvm boyta på övre plan samt källarplan avdelat i en mindre bostadsdel med kök och wc på ena sidan och bland annat stora förrådsutrymmen på andra. På fastigheten finns dessutom dubbelgarage, friliggande förrådsbyggnader och på baksidan en härlig skyddad tomt med uteplatser och uppvärmd pool. Grundvattenvärme med ny panna från 2020 ger låga driftskostnader. En fastighet med gott om utrymmen, perfekt för uthyrning eller för den som vill kombinera boende med någon form av verksamhet!

 • Premium
Mejerigatan 3, Teckomatorp, Svalövs kommun

Mejerigatan 3

Villa
Teckomatorp, Svalövs kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
115,3 + 34 m²
5 rum
829 m² tomt

Under uppförande är en bekvämt och modern 1-plansvilla i lugnt och trevligt villaområde med bekväm närhet och bara en kort promenad till både utmärkta kommunikationer, skola och förskola. Villan har ett stilrent uttryck och är gediget byggd med stomme helt i sten, vitputsad fasad och mörkt tak. Planlösningen är lyckad med mycket ljus och luft och smart utnyttjade utrymmen. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med glaspartier ut mot terrass och trädgård. Fyra sovrum i olika storlekar, varav ett med separat utgång till terrass och trädgård. Praktiskt grovkök med separat utgång, 2 helkaklade badrum. Vattenburen golvvärme samt mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning. Friliggande vitputsad garagebyggnad med separat förrådsdel. Byggnationen kommer att vara färdigställd under hösten 2023 i stil med det hus man kan se på bilderna förutom att detta hus kommer ha svarta glaserade tegelpannor - varmt välkommen att kontakta oss för mer information!

 • Nyproduktion
Lindells väg 3, Husie - Kvarnby, Malmö kommun

Lindells väg 3

Övrigt
Husie - Kvarnby, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
4 800 000 kr
236 + 121 m²
812 m² tomt

Gedigen tvåplansvilla med källare i lugnt och barnvänligt kvarter - inredd med fyra lägenheter som i dagsläget samtliga hyrs ut till hyresgäster. Lägenheterna är en- och tvårumslägenheter från 35 till 76 kmv och totalt idag uppgår årshyran för de fyra lägenheterna till 302 673:-. Här finns stor källare med högt i tak, tvättstuga, pannrum, garage och rymligt förrådsutrymme. Eventuellt möjligt att bygga om garage och förråd för att på så sätt få ytterligare två rum och kök för uthyrning. Trädgården är lummig med mycket grönska och ett härligt ställe att vara på under sommarhalvåret. Stenlagd uppfart utanför med plats att parkera tre bilar utanför. Fastigheten säljes i bolagsform. Barnvänligt område med närhet till golfbana, flera lekplatser och den populära Bäckagårdsskolan.

Visar alla 17