Bülow & Lind Fastighetsförmedling

Bülow & Lind Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fläderbärsgatan 11, Husie - Videdal - Ulricedal, Malmö kommun
 • Imorgon kl 12:00
Fläderbärsgatan 11, Husie - Videdal - Ulricedal, Malmö kommun, bild 2
Fläderbärsgatan 11, Husie - Videdal - Ulricedal, Malmö kommun, bild 3

Fläderbärsgatan 11

Villa
Husie - Videdal - Ulricedal, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling

4 495 000 kr

149 m²

5 rum

619 m² tomt

Välplanerat enplanshus, beläget på en stor hörntomt i populärt område. Stora sociala ytor med generöst tilltaget kök och trivsamt vardagsrum med kamin. Fantastiska glaspartier mot insynsskyddad atriumgård i sydostläge - njut av sommaren och grönskan på helt privat uteplats. Fyra sovrum, stort helkaklat badrum med både badkar och dusch samt gästtoalett. Renoverat dubbelgarage med fjärrstyrda garageportar, isolerat förråd och uppfart med plats för flera bilar. Här bor man man med kort promenadavstånd till natursköna Bulltofta rekreationsområde. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Blåvingevägen 74, Södra Sandby, Lunds kommun

Blåvingevägen 74

Radhus
Södra Sandby, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling

2 200 000 kr

94 m²

5 rum

224 m² tomt

Med gröna ängar och lummig skog precis bakom knuten ligger ett välplanerat radhus i praktiskt en-plan. Luftigt öppen planlösning med fina sällskapsytor, tre till fyra sovrum och två helkaklade badrum - ett med dusch och ett annat med badkar - erbjuder ett familjevänligt boende som passar de flesta. Grön och insynsskyddad trädgård i soligt söderläge med stor uteplats, fina odlingsmöjligheter och grön gräsmatta för de små. Parkeringsplats utomhus samt garageplats i gemensam länga samt fina gemensamma ytor. Lugnt och barnvänligt område med lekplatser och fria ytor, närhet till skolor, förskolor och allmänna kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Pepparkroken 6, Genarp, Lunds kommun
 • Budgivning pågår
 • Imorgon kl 15:30
Pepparkroken 6, Genarp, Lunds kommun, bild 2
Pepparkroken 6, Genarp, Lunds kommun, bild 3

Pepparkroken 6

Villa
Genarp, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling

4 995 000 kr

154 m²

5 rum

831 m² tomt

Ett fantastiskt trivsamt boende med massor av kvalitetspunkter. Byggår 2004. Underbara tegelfasader. Magiska utsikter. Härlig västertomt med plats för både stora och små. Eldstad. Massor av ljus och generösa sällskapsytor. Två fina badrum. 3 sovrum (kan bli 4) och ett arbetsrum. Stort garage. Fågelkvitter, stillhet och lantligt syre ingår som bonus till detta köp. Planritningar finns bland pdf:erna i slutet av beskrivningen. Tillträde kan ske under sommaren, men också senare.

 • Premium
 • Uteplats
Vårbogatan 22, Husie - Virentofta, Malmö kommun
 • Imorgon kl 13:15

Vårbogatan 22

Villa
Husie - Virentofta, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling

2 900 000 kr

72 m²

3 rum

411 m² tomt

Fantastiskt tillfälle att köpa ett kärt litet hus som ligger i härligt lummiga Virentofta. Väl omhändertaget boende med mysig trädgård där det bjuds på mycket sol. Utöver boarean så har man en oinredd källare med fina förvaringsytor. Fint garage samt egen uppfart till bilen.

 • Plus
Byskiftesgatan 11, Hyllie, Malmö kommun

Byskiftesgatan 11

Villa
Hyllie, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling

7 995 000 kr

170 m²

6 rum

483 m² tomt

Längst ner i en återvändsgränd ligger denna trivsamma 1 1/2-plansvilla och väntar på en ny ägare. Huset är byggt 2003 och har sedan dess bebotts av samma aktsamma familj. Redan från start utrustades huset lite extra med bl a större och lägre fönster vilket ger vardagsrummet en annan känsla av rymd. Trädgården är inte överdrivet stor men absolut naggande god. Uteplatsen i sydvästra hörnet alldeles invid sekelskiftesgården är magisk

Heckebergavägen 14A, Genarp, Lunds kommun
 • Imorgon kl 12:45

Heckebergavägen 14A

Villa
Genarp, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling

4 795 000 kr

303 m²

9 rum

810 m² tomt

Driftskostnaden är baserad på 7 personer och att fastigheten rymmer två hem. Placeringen är den mest centrala man kan tänka sig och ger därför bästa möjliga vardagslogistik. Ni som vill bo nära en förälder eller har vuxna ungdomar som önskar avskildhet, men ännu inte är helt ekonomiskt flygfärdiga, bör ta en titt här. Alternativt så har ni kanske ett företag som behöver egen entré för att Skatteverket ska godkänna avdrag för hyran? Här finns många rum och gott om plats för olika behov. Tillträde diskuteras, men kan ske snabbt om så önskas.

 • Plus
Harrisstigen 5, Genarp, Lunds kommun
 • Imorgon kl 13:45
Harrisstigen 5, Genarp, Lunds kommun, bild 2
Harrisstigen 5, Genarp, Lunds kommun, bild 3

Harrisstigen 5

Villa
Genarp, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling

3 950 000 kr

139 m²

4 rum

772 m² tomt

Här kommer en fantastisk möjlighet att köpa hus som genomgått ytterst omfattande renoveringar de senaste åren och som därmed högst troligen erbjuder ett problemfritt ägande i många år framöver. Massor av trivselpunkter både inne och ute. Toppläge i återvändsgata med minimal trafik och med närhet till både centrum och natur. Här passar det något slitna uttrycket "måste ses" väldigt bra! Tillträde diskuteras, men kan ske snabbt.

 • Premium
 • Uteplats
Stamhemsvägen 6, Hyllie - intill Djupadal, Malmö kommun
 • Sön 18 jun kl 13:00
Stamhemsvägen 6, Hyllie - intill Djupadal, Malmö kommun, bild 2
Stamhemsvägen 6, Hyllie - intill Djupadal, Malmö kommun, bild 3

Stamhemsvägen 6

Villa
Hyllie - intill Djupadal, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling

6 995 000 kr

167 m²

7 rum

800 m² tomt

Välplanerad 1,5-plans familjevilla med stort modernt kök, generöst uterum, fem bra sovrum och härliga sociala utrymmen. Vidbyggt garage. Fin källare med bra takhöjd och härliga ytor. Här erbjuds också fantastiska uthyrningsmöjligheter i en avskild lägenhet i huset vilket ger bra boendekostnad. Välkommen på visning.

 • Premium
 • Uteplats
Tyelsevägen 22, Tygelsjö, Malmö kommun
 • Imorgon kl 13:00

Tyelsevägen 22

Villa
Tygelsjö, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling

5 495 000 kr

126 m²

4 rum

665 m² tomt

Välkommen till ett underbart 1-planshus med 200-årig genuin skånsk historia. Bostaden är lugnt belägen på kanske Tygelsjös mest omtyckta gata och har utsikt över det vackra kyrktornet från trädgården. Det här är ett hus med många kvalitéer såsom; vackra massiva trägolv, takbjälkar, inbjudande kamin, charmiga fönster, och öppet innertak upp till nock - vilket ger en imponerande takhöjd. Huset är tre-längat med renoverat kök och badrum samt en trevlig planlösning med generösa sällskapsytor. Idag finns det två sovrum men man kan enkelt få till tre sovrum, sen har man även en vind/sovloft som kan komma till nytta. Trädgården är lummigt grön och har allt vad man kan önska sig samt ligger väldigt privat och insynsskyddat. På tomten står även ett större förråd och cykelparkering under tak. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Ringaregården 6, Genarp, Lunds kommun

Ringaregården 6

Villa
Genarp, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling

2 395 000 kr

125 m²

6 rum

287 m² tomt

Det perfekta första huset för den unga familjen som kanske bor i lägenhet idag. Dessutom gör prisläget att belåningsnivåerna blir hanterbara även om räntorna inte backar tillbaka. Kök, matrum och vardagsrum är mycket trivsamma och entréplanet är som gjort för umgänge. Den lilla återvändsgatan ger små barn en ytterst trygg närmiljö som nästan är bilfri. Tillträdet kan diskuteras, men går att få under sommaren för den som önskar.

 • Balkong
 • Uteplats
Lindells väg 3, Husie - Kvarnby, Malmö kommun

Lindells väg 3

Övrigt
Husie - Kvarnby, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling

5 895 000 kr

236 m²

812 m² tomt

Gedigen tvåplansvilla med källare i lugnt och barnvänligt kvarter - inredd med fyra lägenheter som i dagsläget samtliga hyrs ut till hyresgäster. Lägenheterna är en- och tvårumslägenheter från 35 till 76 kmv och totalt idag uppgår årshyran för de fyra lägenheterna till 302 673:-. Här finns stor källare med högt i tak, tvättstuga, pannrum, garage och rymligt förrådsutrymme. Eventuellt möjligt att bygga om garage och förråd för att på så sätt få ytterligare två rum och kök för uthyrning. Trädgården är lummig med mycket grönska och ett härligt ställe att vara på under sommarhalvåret. Stenlagd uppfart utanför med plats att parkera tre bilar utanför. Fastigheten säljes i bolagsform. Barnvänligt område med närhet till golfbana, flera lekplatser och den populära Bäckagårdsskolan.

Ringduvevägen 62, Åkarp, Burlövs kommun
 • Budgivning pågår
Ringduvevägen 62, Åkarp, Burlövs kommun, bild 2
Ringduvevägen 62, Åkarp, Burlövs kommun, bild 3

Ringduvevägen 62

Radhus
Åkarp, Burlövs kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling

5 475 000 kr

131 m²

4 rum

246 m² tomt

Friköpt 1-planshus där den danskinspirerande arkitekturen tilltalar. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med magnifik takhöjd och braskamin. Lägg därtill stora fönsterpartier som ger ett ljus som överraskar. 3 bra sovrum och 2 stilrent, helkaklade badrum. Den kringbyggda, insynsskyddade atriumgården är mycket effektfull och skapar känsla utöver det vanliga åt detta hem. Garage samt uppfart med plats för 3-4 bilar. Mycket barnvänligt område. Goda kommunikationer till Malmö/Lund med såväl buss som tåg. Varmt välkomna att boka tid för visning!

 • Premium
 • Uteplats
Trastvägen 13D, null, Lunds kommun
Trastvägen 13D, null, Lunds kommun, bild 2
Trastvägen 13D, null, Lunds kommun, bild 3

Trastvägen 13D

Radhus
Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling

5 995 000 kr

128 m²

5 rum

149 m² tomt

Välkommen till ett trevligt boende på omtyckta Väster! Här finns många fina fördelar såsom; bra planlösning med praktiskt tydlig uppdelning mellan de gemensamma och privata utrymmena, lättskött trädgård med uteplats i bästa söderläge innebärande sol från förmidagen till kväll, tillhörande garage och låga driftkostnader. Ett perfekt boende för dig som vill bo i ett bra område och vara ägare till ett lättskött hus med gott om yteffektiva kvadratmeter samt låga värmekostnader. Tomten är friköpt. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Grönvägen 5 C, Arlöv, Burlövs kommun
 • Mån 12 jun kl 16:30

Grönvägen 5 C

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling

1 150 000 kr

59 m²

2 rum

3 149 kr/mån
19 492 kr/m²

Äntligen - en av marklägenheterna på Grönvägen med stor uteplats är nu till salu. Fräscht, fullutrustat kök med matplats, rymligt vardagsrum med utgång till stor, inhägnad uteplats, stort sovrum och helkaklat badrum med dusch och egen tvättmaskin. Observera att värme, kabel-TV och bredband ingår i mån.avg/hyran. Barnvänligt område med lekplatser och närhet till skola, förskola, vårdcentral, mataffär och Burlöv center. Bra kommunikationer med såväl buss som tåg till Malmö/Lund. Varmt välkomna att boka tid för visning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Kvartettgatan 20, Högaholm - Almvik, Malmö kommun
 • Imorgon kl 11:30
Kvartettgatan 20, Högaholm - Almvik, Malmö kommun, bild 2
Kvartettgatan 20, Högaholm - Almvik, Malmö kommun, bild 3

Kvartettgatan 20

Lägenhet
Högaholm - Almvik, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling

1 545 000 kr

97 m²

4 rum

6 736 kr/mån
15 928 kr/m²

Fantastiskt tillfälle att köpa en marklägenhet. Här njuter man av ljusa och fina ytor som även räcker till den större familjen. Härligt med den avskilda uteplatsen som bjuder in till mysiga frukostar samt trevliga middagar om sommaren. Här är så trevligt. Dessutom så har vi ett smakfullt renoverat kök med gott om plats. En perfekt bostad som är belägen på ett riktigt trevligt område varifrån man har närhet till det mesta.

 • Premium
 • Uteplats
Klågerupsvägen 357, Husie - Kvarnby, Malmö kommun
Klågerupsvägen 357, Husie - Kvarnby, Malmö kommun, bild 2
Klågerupsvägen 357, Husie - Kvarnby, Malmö kommun, bild 3

Klågerupsvägen 357

Villa
Husie - Kvarnby, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling

3 795 000 kr

86 m²

4 rum

462 m² tomt

Välplanerade ytor i nätt och välhållen 1,5-plansvilla med ursprung från 1900-talets början. Sällskapsutrymmen och kök på bottenvåningen - sovrum, allrum samt stort badrum privat beläget på ovanvåningen. Fint hus där de stora renoveringarna är utförda! Trädgård i insynsskyddat och solsäkert söderläge med stort uterum. Garage med gott om plats även för rymligt hobbyrum och tvättstuga. Trivsamt villaområde med varierad bebyggelse, närhet till grönområden, allmänna kommunikationer och all vardaglig service. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Blåvingegatan 29, Svedala, Svedala kommun

Blåvingegatan 29

Lägenhet
Svedala, Svedala kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling

1 550 000 kr

76 m²

2 rum

4 971 kr/mån
20 395 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och rymlig 2:a med luftig planlösning, generöst tilltagna rum och inbjudande balkong mot lugn gröning. I hjärtat av ett trivsamt radhusområde med egen entré i markplan och själva boytan en våning upp bor man med villakänsla. Egen carport med tillhörande förråd och tvättstuga i lägenheten är fördelar som kompletteras av det insynsskyddade läget med vacker utsikt mot grönska och dammar i bilfritt område. Stabil bostadsrättsförening med god ekonomi innebär ett tryggt boende. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Norra Grängesbergsgatan 3, Nobel / Annelund, Malmö kommun

Norra Grängesbergsgatan 3

Lägenhet
Nobel / Annelund, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling

950 000 kr

35 m²

1 rum

2 872 kr/mån
27 143 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera välplanerad och rymlig Etta med stor inglasad balkong. Bostaden bjuder på härligt ljusinsläpp från stora fönster. Stort kök med utrymme för matplats, rum med alkov för sängen. Fint helkaklat badrum. Gott om inbyggd förvaring Läget är utmärkt precis invid lummiga Enskifteshagen med gröna och härliga strövområden. Här bor man på citynära adress med gröna omgivningar och kort gångavstånd till Nobeltorget samt Möllevångstorget Folkets park och Rosengård station. Trendiga kvarter med stort utbud av restauranger, caféer, shopping och goda kommunikationer. Varmt välkommen till visning.

 • Balkong
Dalslundsvägen 46, Åkarp, Burlövs kommun

Dalslundsvägen 46

Radhus
Åkarp, Burlövs kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling

2 895 000 kr

103 m²

4 rum

6 212 kr/mån
28 107 kr/m²

2-plans brf-radhus i fint skick om 4 rum och kök på populära Dalslund. Måste upplevas för att komma till sin fulla rätt. Garage ingår! Här bor du på ett mycket lugnt, barnvänligt område med promenadavstånd till bl.a. mataffär, frisör, restaurang samt skola och förskola. Mycket bra kommunikationer till Malmö/Lund. Varmt välkommen att boka tid för visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Myntgatan 27, Söderkulla/Eriksfält, Malmö kommun

Myntgatan 27

Villa
Söderkulla/Eriksfält, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling

2 995 000 kr

66 m²

4 rum

289 m² tomt

Ett nätt 1,5 planshus med källare, byggt på 1920-talet i gedigen stenkonstruktion. Här finns fina möjligheter att förädla och forma sitt boende efter eget tycke och smak - den händige kan på så sätt få sitt egna lilla drömhus till rätt pengar. Välplanerade ytor med kök, gästtoalett och trivsamma sällskapsrum på bottenvåningen, två sovrum på ovanvåningen och toalett. Badrum och praktiska utrymmen i källaren. I dagsläget två sovrum med möjlighet till ett tredje. Friliggande hus beläget på friköpt hörntomt med trädgård både i väster och öster där man kan njuta av solen hela dagen lång. Fristående garage. Taket byttes 2006 och gaspannan är ny. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul mot dolda fel. Varmt välkommen på visning!

Kungsörnsgatan 14, Söderkulla, Malmö kommun
 • Budgivning pågår
 • Imorgon kl 12:00

Kungsörnsgatan 14

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling

1 895 000 kr

105,5 m²

4 rum

6 595 kr/mån
17 962 kr/m²

Med fritt läge på tredje våningen, utan grannar ovanför, finner vi denna renoverade och genomgående fyrarummare om 105,5 m²! Här väntar öppna, sociala ytor vilket genererar ett härligt ljusinsläpp genom hela bostaden. Lägenheten är utmärkt planerad med generöst vardagsrum, stilrent nyrenoverat kök, tre sovrum i bra storlek, modernt helkaklat badrum, funktionell gäst-wc samt ett grovkök med egna tvättmöjligheter. Utöver detta erbjuds dessutom en stor inglasad balkong i optimalt söderläge! Välkomna!

 • Plus
 • Balkong
Hodda Klagshamn, Hamnen Klagshamn, Malmö kommun

Hodda Klagshamn

Övrigt
Hamnen Klagshamn, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling

525 000 kr

1 rum

En osedvanligt gedigen hodda (NH04) med ytterligare en mindre hodda för förvaring. Allt detta följer med båtplatsen NB04 som ligger på bästa läge med flytbrygga på hamnens norra och soliga sida. Som båtplatsinnehavare har man också tillgång till hamnföreningens fräscha duschar och toaletter och även det fina klubbhuset. Detta är en investering i välmående !

Bäckavägen 2-8, Gessie, Vellinge kommun

Bäckavägen 2-8

Villa
Gessie, Vellinge kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling

4 995 000 kr

100 m²

4 rum

1 558 m² tomt

Något så ovanligt som ett lagom stort hus invid en 200 kvm stor verkstadslokal med ytterligare 60 kvm lager och dessutom en obebyggt villatomt på andra sidan. Allt detta i Gessie by i Vellinge kommun ! I denna genuina by hittar vi ett litet 100 kvm stort hus med en lagom stor prunkande trädgård. Varken huset, det lilla lusthuset eller trädgården har fått någon kärlek på senare år men är ändå välmående. Invid huset ligger en verkstad på ca 250 kvm. Verkstadens främre del på ca 100 kvm har rejäl takhöjd med traverser i taket och höga portar ut mot byvägen medan den inre delen istället har en lägre takhöjd men istället en ovanvåning på ca 60 kvm. Den främre delen har också portar ut mot den obebyggda villatomten. Mittför huset finns också ett separat garage.

Kastanjegatan 6B, Hindby, Malmö kommun
 • Imorgon kl 13:00
Kastanjegatan 6B, Hindby, Malmö kommun, bild 2
Kastanjegatan 6B, Hindby, Malmö kommun, bild 3

Kastanjegatan 6B

Radhus
Hindby, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling

3 995 000 kr

124 m²

4 rum

168 m² tomt

Välkommen till ett välplanerad och trivsamt radhus i mycket fint skick, beläget på lugnt och barnvänligt område. Luftigt öppen planlösning på bottenvåningen med härliga sällskapsytor, nytt kök med köksö från Marbodal och två fräscha helkaklade badrum. Idag finns här tre bra sovrum med möjlighet till ett fjärde. Rymligt uterum och välskött trädgård med vackra planteringar samt uteplats i både öst- och västerläge. Ett utmärkt område för barnfamiljen med närhet till skolor och förskolor, bra buss/tågförbindelser samt all vardaglig service. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Ormvråksgatan 52 vån 8, Söderkulla, Malmö kommun

Ormvråksgatan 52 vån 8

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling

1 895 000 kr

89,5 m²

4 rum

5 761 kr/mån
21 173 kr/m²

Välkommen till en ljus och fin lägenhet med en vidsträckt utsikt över Malmös sydvästra delar och mot lummig gård. Här får du en fyra till priset av en trea! Dessutom har du lägre månadsavgift än på de ordinarie fyrorna, Gillar du en magnifik vy över Malmö och tycker det är bra att ingen kan se in i din bostad så har du hamnat rätt. Modernt kök med separat matplats. Två ljusa sovrum med utgång till den stora balkongen samt ett avskilt sovrum med vy mot Hyllie. Rymligt vardagsrum med marmormönstrad klinker. Stort badrum som har en hörna med duschpanel med komfortmunstycken för riktigt långa duschar.

 • Plus
Karinsgatan 12B, Eriksfält, Malmö kommun

Karinsgatan 12B

Villa
Eriksfält, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling

5 800 000 kr

171 m²

7 rum

570 m² tomt

Välbyggd och påkostad 1,5-plansvilla i bra skick med generösa sociala utrymmen. Härligt stort vardagsrum med fint ljusinsläpp samt rymligt allrum på ovanvåningen. Idag finns det fyra sovrum - men med en enkel lösning kan man skapa upp till sex sovrum. Snyggt fullutrustat kök med bänkskiva i svart granit och gott om förvaring. Sobert nyare helkaklat badrum på entréplan och ett äldre på ovanvåningen. Nydragen el i huset. Separat garage med förråd/verkstad. Stort trädäck, delvis under tak. Underbar trädgård i skyddat läge, fina lekytor. Huset ligger på en lugn gata i populära Eriksfält. Varmt välkommen på visning!

Köpenhamnsvägen 40, Erikslust - Slottsstaden, Malmö kommun

Köpenhamnsvägen 40

Övrigt
Erikslust - Slottsstaden, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling

295 000 kr

148 m²

4 rum

16 585 kr/mån

Ett tillfälle att bli ägare till en fin bostadsrättslokal med riktigt bra affärsläge och flera stora skyltfönster mot välbesökt gata med många verksamheter. Grannarna är allt från en veterinär, blomsterbutik, pizzeria och matbutik, till yoga&pilates studio och skomakare, vilket innebär många förbipasserande potentiella kunder i alla åldrar och varianter. Denna lokal har under många år varit fastighetsmäklarkontor och skulle till exempel kunna lämpa sig utmärkt som apotek eller kontor. Välkänd och stabil bostadsrättsförening och ett bra läge i Malmö där man både har goda parkeringsmöjligheter på gatan utanför och enkelt nås från hela staden. I källaren finns ytterligare utrymme som skulle kunna nyttjas som lager.

Formgatan 30, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Formgatan 30

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling

3 495 000 kr

54,5 m²

2 rum

3 095 kr/mån
64 128 kr/m²

I denna hörnlägenhet bor ni precis vid kajkanten i Limhamns Sjöstad utan några andra hus i vägen mot havet. Det härliga ljuset blir en del av vardagen vilket speglas i lägenheten där fokus har legat på att ta vara på så mycket ljus som möjligt. På den härliga västerbalkongen kan ni njuta av både sol och vacker utsikt mot vattnet. Vidare finner ni en inbjudande entré med smart förvaring i stor skjutdörrsgarderob, sovrum med utrymme till dubbelsäng och skrivbord/förvaring, helkaklat badrum med kombimaskin för tvätt och torkning. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning för härliga stunder med familj och vänner.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Gamlemark 731 A, Värpinge, Lunds kommun

Gamlemark 731 A

Tomt
Värpinge, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling

1 900 000 kr

3 000 m² tomt

Plan tomt med med fritt läge längst ut mot fälten i Gamlemark. Vidsträckt vy över landskapet och Lund. Närhet till Nova. Positivt förhandsbesked för att bygga. Bygglov kan sökas fram till april 2024. Ritningar utförda av arkitekt medföljer. En verkstadsbyggnad finns idag på tomten.

Gamlemark 731, Värpinge, Lunds kommun
 • Budgivning pågår

Gamlemark 731

Villa
Värpinge, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling

6 500 000 kr

305 m²

10 rum

2 ha tomt

En stor anläggning med väl tilltagen tomt och tillhörande hagmark. Här bor man endast 8 minuter från centrala Lund. Huset är stort nog för att utgöra generationsboende. Det finns även ett växthus med en stor lokal i anslutning till detta. Här kan man bygga om till bostad eller ha verksamhet av olika slag. Marken är inhägnad. runt om. Mycket bra uppvärmningssystem - jordvärme. Bredband via fiber installeras för närvarande i området.

 • Plus

Visar alla 30