Bülow & Lind Fastighetsförmedling

Bülow & Lind Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Dalslundsvägen 20, Dalslund, Burlövs kommun

Dalslundsvägen 20

Lägenhet
Dalslund, Burlövs kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
103 m²
4 rum
vån 1
6 492 kr/mån
29 078 kr/m²

Välplanerat brf-radhus på ett av de absolut bästa lägena på "Dalslund". Vad sägs om utsikt över föreningens stora grönområde från uterummet och uteplatsen? Baksidan är belägen i soligt nordvästläge. På framsidan har man en stor uteplats i sydvästläge. I månadsavgiften ingår bl.a. garage, värme och fiber. Här bor du på ett mycket barnvänligt område i solida HSB Brf Dalslund. Närhet till såväl skola/förskola som mataffär och kvarterskrog. Dessutom är det gångavstånd till både buss och tåg med mycket bra kommunikationer till Malmö/Lund. Varmt välkomna att boka tid för att se detta mycket fina radhus i lugna, populära Åkarp!

  • Balkong
  • Uteplats
Lönnebergagatan 29b, Gyllins Trädgård - Husie, Malmö kommun
  • Mån 29 jul kl 17:30
Lönnebergagatan 29b, Gyllins Trädgård - Husie, Malmö kommun, bild 2
Lönnebergagatan 29b, Gyllins Trädgård - Husie, Malmö kommun, bild 3

Lönnebergagatan 29b

Lägenhet
Gyllins Trädgård - Husie, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 095 000 kr
78 m²
2.5 rum
vån 1
4 737 kr/mån
26 859 kr/m²

Ett idylliskt 55-plusboende på ett mycket bra läge i området med uterum och uteplats i bästa söderläge. Inga trappsteg alls. Snyggt Marbodalkök med rymlig matplats som ger access till det trivsamma uterummet och uteplatsen. Smakfullt och rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Här bor man med gröna omgivningar med kort gångavstånd till Ica Maxi samt annan service och fina kommunikationer.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Geijersgatan 1A, Sjöstaden, Malmö kommun
  • Idag kl 11:00
Geijersgatan 1A, Sjöstaden, Malmö kommun, bild 2
Geijersgatan 1A, Sjöstaden, Malmö kommun, bild 3

Geijersgatan 1A

Lägenhet
Sjöstaden, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
32 m²
1 rum
vån 8/9
2 718 kr/mån
56 094 kr/m²

Välkommen till Geijersgatan 1A på charmiga Limhamn, där du finner denna fantastiska 1a i den nybildade bostadsrättsföreningen BRF Stöpa från 2022. Här bor du modernt och bekvämt med en öppen planlösning som förenar kök och vardagsrum på ett harmoniskt sätt. Från vardagsrummet leder en mysig sovalkov, vilket gör varje kvadratmeter välplanerad och funktionell. Det helkaklade och rymliga badrummet är utrustat med en duschhörna och en kombimaskin, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Men den verkliga höjdpunkten i denna bostad hittar du utanför själva lägenheten – den generösa balkongen i sydvästläge. Här kan du njuta av den fantastiska havsutsikten och de vidsträckta vyerna över Malmö och Limhamn. Geijersgatan 1 är mer än bara en bostad, det är en plats att trivas på. Välkommen att uppleva denna pärla på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Gödelövsvägen 5, Genarp, Lunds kommun
  • Tis 30 jul kl 17:45
Gödelövsvägen 5, Genarp, Lunds kommun, bild 2
Gödelövsvägen 5, Genarp, Lunds kommun, bild 3

Gödelövsvägen 5

Villa
Genarp, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
6 495 000 kr
230 m²
9 rum
968 m² tomt

Äldre charm i ny tappning! Ett riktigt drömhus, där den underbara 20-talscharmen framhävts, vårdats ömt och tillsammans med genomtänkta och ytterst smakfulla moderna renoveringar skapat ett boende att falla handlöst för! Här finns stuckaturer, spatiösa ytor, generös takhöjd, vackra brädgolv, spegeldörrar från tiden och fantastiska stora fönsterpartier. Makalös matsal med härlig rymd i anslutning till stilrent, nyrenoverat kök och inbjudande vardagsrum med braskamin att elda sprakande brasor i. Mycket generösa rum där antalet sovrum kan bli upp till 5 - gott om plats även för den stora familjen. Privat och lugn baksida med härligt trädäck och pool. Dessutom ett annex som passar för allt från fest till lokal för eget företag. Med sina underbara sällskapsytor, både utomhus och inomhus, är detta ett fantastiskt "fest och kalas-hus". Fiber är inkopplat! Uttrycket "unikt boende" passar bättre än nånsin. Bilderna presenterar ett urval av hemmets alla rum och vrår, välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Skomakaregatan 10A, Gamla Väster - Lilla Torg, Malmö kommun
  • Imorgon kl 10:30
Skomakaregatan 10A, Gamla Väster - Lilla Torg, Malmö kommun, bild 2
Skomakaregatan 10A, Gamla Väster - Lilla Torg, Malmö kommun, bild 3

Skomakaregatan 10A

Lägenhet
Gamla Väster - Lilla Torg, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 595 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2
4 250 kr/mån
60 932 kr/m²

Ta steget upp från Gamla Västers charmiga kullerstensgator till denna unika marklägenhet med cirka 40kvm uteplats i soliga sydväst ut mot den skyddade innergården som är belägen högt ovanför gatorna. Det är enkelt att föreställa sig alla fantastiska dagar så som kvällar på den väl tilltagna stensatta uteplatsen som erbjuder en lugn oas mitt inne i Malmös hjärta. Lägenheten är välplanerad och har öppen planlösning med sammanhängande vardagsrum och kök. Stilrena materialval i både kök och badrum med ljusa färger. Köket är utrustat med diskmaskin och badrummet är helkaklat samt utrustat med tvättmaskin/torktumlare. Sovrummet är rymligt med klädkammare i direkt anslutning som även kan användas som sovalkov alternativt kontor. Missa inte denna chans, att säkra ditt hem i denna lugna oas med Lilla Torg precis utanför som händelsernas centrum med närhet till allt som behövs! BRF Gyllenstjärnan erbjuder även tillgång till gemensam spaanläggning med terrass samt övernattningslägenhet för långväga gäster. Här finns fantastiska restauranger och barer men även shopping, park och Centralstationen med bekväm närhet. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Enbärsgatan 29, Husie - Videdal - Ulricedal, Malmö kommun
  • Imorgon kl 14:00

Enbärsgatan 29

Radhus
Husie - Videdal - Ulricedal, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
4 495 000 kr
159 + 9 m²
5 rum
294 m² tomt

Tillfälle för er som vill förvärva ett riktigt fint boende med generösa ytor. Klimatsmart med både fjärrvärme samt solcellsanläggning som installerades 2023. Modernt och stiligt kök från 2009 samt ett riktigt snyggt badrum som renoverades 2022 bidrar båda till helhetskänslan som är så smakfull. Utrymmena räcker även till den större familjen då man här har fyra fina sovrum. Trädgården är lättskött så här kan man lägga tiden till rekreation och återhämtning, söderläge så här är sol mest hela dagen. Området är lugnt och barnvänligt så här trivs både de stora och små.

  • Plus
Lundavägen 24 F, Arlöv, Burlövs kommun

Lundavägen 24 F

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
695 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/3
3 669 kr/mån
15 795 kr/m²

En halvtrappa upp i huset finns den här genomgående och välplanerade tvårumslägenheten centralt i Arlöv Fullutrustat kök med klinkergolv, stort vardagsrum, rymligt sovrum och helkaklat badrum med duschväggar och tvättmaskin. Lägenheten erbjuder bra ytor i charmigt äldre utförande med högt i tak och massor av härligt ljusinsläpp. Mycket bra kommunikationer med såväl buss som tåg samt fin cykelbana till Malmö/Lund för dig som föredrar cykel framför buss/tåg/bil. Varmt välkommen att boka tid för visning.

Tornväktaregatan 37, Tygelsjö, Malmö kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00

Tornväktaregatan 37

Radhus
Tygelsjö, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
5 495 000 kr
118 + 6 m²
5 rum
334 m² tomt

Välplanerade ytor med generöst tilltagen takhöjd och härlig rymd! Familjevänligt boende i praktiskt en-plan med fina sociala utrymmen, delvis öppen planlösning och stora fönsterpartier som ger behagligt ljusinsläpp. Här finns inte mindre än fyra sovrum i bra storlek, dubbla helkaklade badrum, gott om förvaringsutrymmen och smaktfullt kök som ligger öppet mot matrum och vardagsrum. Lummig och ombonad trädgård i solsäkert sydvästläge med dubbla uteplatser och lättskötta ytor. Praktiskt förråd som rymmer det mesta, friköpt tomt samt carport och uppfart med plats att parkera bilen. Tygelsjö är en lugn och barnvänlig by med eftertraktade skolor, bra kommunikationer, vackra grönområden och närhet till havet. Trivsamt och familjevänligt område med fina promenadstråk, cykelvägar och bekväm närhet till busshållplats. Varmt välkommen på visning av ett hus på lugnt läge i ett trevligt område med god gemenskap!

  • Plus
  • Uteplats
Trumpetgatan 14, Svalöv, Svalövs kommun

Trumpetgatan 14

Villa
Svalöv, Svalövs kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
125 + 36 m²
4 rum
722 m² tomt

Välkommen till detta nybyggda hus som ligger på en hörntomt på fantastiskt fritt läge med trädgård och uteplats i soligt sydväst. Vardagsrummet skapar stora sociala ytor med härligt ljusinsläpp från tre väderstreck och ligger med öppen planlösning mot det snygga köket där endast bardisken skärmar av. Huset bjuder även på ett stilrent helkaklat badrum, gästtoalett, tre bra sovrum, tvättmöjligheter i grovkök samt inrett garage. Varmt välkomna på visning!

Spannmålsgatan 48b, Tygelsjö, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
Spannmålsgatan 48b, Tygelsjö, Malmö kommun, bild 2
Spannmålsgatan 48b, Tygelsjö, Malmö kommun, bild 3

Spannmålsgatan 48b

Radhus
Tygelsjö, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 695 000 kr
98 m²
3 rum
vån 1
5 814 kr/mån
37 704 kr/m²

Villakänsla i välplanerat och nybyggt bostadsrättsparhus med fina sällskapsytor som har en takhöjd upp till hela 4 meter och en kamin att elda sprakande brasor i under kalla kvällar. Huset har en ljus och luftig öppen planlösning med ett stilrent ek-kök från HTH, idag två sovrum men med fina möjligheter till ett tredje för den som önskar, gott om förvaringsmöjligheter, fräscht helkaklat badrum samt praktisk gästtoalett. Med hörntomt och uteplatser på båda sidor av huset kan du alltid njuta av solen och den prydliga trädgården i sydvästläge garanterar sol från morgon till kväll. Fina materialval i lättskött och enkelt boende för den som vill ha känslan av att bo i hus men utan det stora ansvaret och arbetsbördan. Privat parkeringsplats och praktiskt förråd tillhör. Nära till all vardaglig service med buss, mataffär, pizzeria, den populära hamburgerrestaurangen Lilla Oliven, skola och förskola. Närhet även till lekplats och gångbanor samt bra pendlarläge där man snabbt tar sig till både Malmö och Vellinge. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Klarinettgränden 1A, Östra Torn, Lunds kommun
  • Imorgon kl 13:30

Klarinettgränden 1A

Lägenhet
Östra Torn, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 450 000 kr
41 m²
1 rum
vån 2/2
3 035 kr/mån
35 366 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma lägenhet med optimal planlösning för att maximera både komfort och funktionalitet. Lägenheten erbjuder ett rymligt vardagsrum med sovalkov som är perfekt för att skapa en avskild sovplats, ett nyrenoverat helkaklat badrum, kök med matplats samt gott om förvaring.

  • Plus
Lommavägen 32 B, Arlöv, Burlövs kommun
  • Budgivning pågår

Lommavägen 32 B

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
675 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 856 kr/mån
12 617 kr/m²

En halv trappa upp i huset finns denna genomgående 2:a som är i behov av lite uppfräschning. Här bjuds på hemtrevligt kök med matplats, rymligt vardagsrum med utgång till balkong med eftermiddags-/kvällssol och utsikt över den lugna innergården. Sovrum samt halvkaklat badrum med duschkabin. Lägenheten är belägen i lugnt, mysigt villakvarter på Tågarp i Arlöv. Mycket bra kommunikationer till Malmö/Lund/Köpenhamn. Varmt välkommen att boka tid för visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Folketshusvägen 5, Klagshamn, Malmö kommun
  • Mån 29 jul kl 17:30
Folketshusvägen 5, Klagshamn, Malmö kommun, bild 2
Folketshusvägen 5, Klagshamn, Malmö kommun, bild 3

Folketshusvägen 5

Lägenhet
Klagshamn, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 695 000 kr
112 m²
4.5 rum
vån 1/2
7 491 kr/mån
32 991 kr/m²

Marklägenhet i grönskande och barnvänliga Klagshamn på kort gångavstånd till Kalkbrottet med sin underbara badplats! Lägenheten stod färdig 2022 och dess 112 kvm fördelas över 4,5 rum i två plan med genomgående stilrena materialval och alla moderna bekvämligheter – perfekt för familjen som söker radhuskänsla men fortfarande vill ha kvar bekvämligheten med bostadsrätt. Social nedanvåning där kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning mot varandra och får massor av ljus via fönster i dubbla väderstreck. Från köksdelen hittar vi också utgång till den härliga uteplatsen och trädgården i optimalt söderläge. Hemmets privata del är på ovanvåningen som erbjuder 3 sovrum och generöst allrum samt goda förvaringsmöjligheter. Snygga helkaklade badrum på vartdera våningsplanet, varav det på bottenvåningen också erbjuder tvättmöjligheter. Välkomna!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lönnebergagatan 65, Gyllins Trädgård - Husie, Malmö kommun
  • Imorgon kl 15:00
Lönnebergagatan 65, Gyllins Trädgård - Husie, Malmö kommun, bild 2
Lönnebergagatan 65, Gyllins Trädgård - Husie, Malmö kommun, bild 3

Lönnebergagatan 65

Lägenhet
Gyllins Trädgård - Husie, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
61 m²
2 rum
vån 6/6
4 427 kr/mån
45 820 kr/m²

Underbar hörnlägenhet i enastående skick med härligt ljus och imponerande utsikt! Belägen högst upp på 6.e våningen med stor balkong i soligt söderläge och fri utsikt över grönskande omgivningar med böljande fält och lummiga träd. Luftig öppen planlösning med fina sällskapsytor, stilrent kök i skinande vitt och stort helkaklat badrum med vardagslyx i form av egen tvättutrustning. Generöst tilltagen walk in closet och flera inbyggda garderober som ger gott om plats för förvaring sätter pricken över i. Något utöver det vanliga med flera exklusiva tillval. Hiss finns från markplan. Här bor man på ett ypperligt och naturskönt läge med lantlig känsla och bekvämt avstånd till centrum, kommunikationer och all vardaglig service. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Syster Astrids gata 2, Nya Riseberga, Malmö kommun
  • Imorgon kl 12:30
Syster Astrids gata 2, Nya Riseberga, Malmö kommun, bild 2
Syster Astrids gata 2, Nya Riseberga, Malmö kommun, bild 3

Syster Astrids gata 2

Villa
Nya Riseberga, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
8 995 000 kr
152 + 31 m²
5 rum
902 m² tomt

Ett hus från 2003 som verkligen är något utöver det vanliga med härlig rymd och fantastiska sällskapsytor. Underbart stort vardagsrum med hissnande 5,3 meter i takhöjd, fantastiska fönsterpartier och kamin att elda sprakande brasor i. Stilrent kök från 2023 med solida granitskivor, luftig planlösning, två helkaklade badrum, allrum med vy ned mot vardagsrummet och 3 sovrum med möjlighet för fler rum. Utemiljön är fantastisk och lättskött, en plats som man gärna bjuder in vännerna till och njuter av sol, grill och bad. Här väntar en stor pool från 2008, spabad från 2018, stort trädäck, fina lekytor samt uterum från 2012 med skjutbara glaspartier.

  • Premium
Sallerupsvägen 216A, Husie - Bulltofta, Malmö kommun
Sallerupsvägen 216A, Husie - Bulltofta, Malmö kommun, bild 2
Sallerupsvägen 216A, Husie - Bulltofta, Malmö kommun, bild 3

Sallerupsvägen 216A

Lägenhet
Husie - Bulltofta, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 150 000 kr
32 m²
1 rum
vån 5/5
3 277 kr/mån
35 938 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma kvadratsmarta lägenhet som ligger högst upp i byggnaden med en stor och härlig balkong i soligt söderläge. Utsikten är underbar och ingen insyn i lägenheten. Bostaden bjuder även på stilrent helkaklat badrum samt snyggt kök från Vedum som ligger med social planlösning mot vardagsrummet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ellenborgsvägen 105, Husie - Virentofta, Malmö kommun
  • Imorgon kl 16:00

Ellenborgsvägen 105

Villa
Husie - Virentofta, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
4 495 000 kr
109 + 60 m²
5 rum
1 074 m² tomt

Tillfälle för er som vill njuta av totalrenoverat men med bibehållen känsla. Här har man gjort det mesta, ja det är sällan man träffar på ett sådant boende. Huset bjuder på hela 169 m² golvyta som bara väntar på att användas. Härlig planlösning med ljusa rymliga rum och en rejäl källare som givetvis är dränerad. På köpet får man en underbar tomt om hela 1.074 m², härligt uppväxt och lummigt och i söderläge. På framsidan har man uppfart till bilen samt ett stort garage. Ett fantastiskt boende på ett riktigt fint läge. Här är det lätt att trivas.

  • Plus
Lovisas gata, Klagshamn, Malmö kommun
Lovisas gata, Klagshamn, Malmö kommun, bild 2
Lovisas gata, Klagshamn, Malmö kommun, bild 3

Lovisas gata

Tomt
Klagshamn, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
391 m² tomt

Denna trevliga tomt i Klagshamn är den perfekta platsen för dig som drömmer om att bygga ditt eget hem. Rita något själv eller få hjälp av någon av de större hustillverkarna. Tomten ligger i ett redan etablerat kvarter så har ni direkt möjligheten att njuta av lugnet i en barnvänlig miljö. På bekvämt avstånd finns både dagis, skolor och närhet till vacker natur och badplatsen i Klagshamns kalkbrott. På denna byggklara och redan avstyckade tomt kan du skapa ditt drömhus och trädgård precis som du vill ha det utan lång väntetid. Ta chansen att förverkliga era drömmar om ett eget hus i en idyllisk miljö. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning av denna härliga tomt i Klagshamn.

  • Premium
Tvärskeppsgatan 18, Tygelsjö, Malmö kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Tvärskeppsgatan 18, Tygelsjö, Malmö kommun, bild 2
Tvärskeppsgatan 18, Tygelsjö, Malmö kommun, bild 3

Tvärskeppsgatan 18

Radhus
Tygelsjö, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
117 m²
4 rum
151 m² tomt

Välplanerat och lättskött boende i två plan. Fina sociala ytor och öppen planlösning på den insynsskyddade bottenvåningen samt en privat sovavdelning med 2-4 sovrum och stor balkong med underbar utsikt på ovanvåningen. Inbjudande uteplats som nås från vardagsrummet och grönskande trädgård i optimalt soligt västerläge där solen skiner från lunch och ända till sen kväll. Rymligt badrum, gästtoalett, separat tvättstuga, förråd och garage. Fastigheten innehas med tomträtt. Ett av Malmö kommuns absolut mest barnvänliga område med närhet till grönområden, tre olika förskolor, skolor och med kort avstånd till busshållplats. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Yngves väg 6, Böste, Trelleborgs kommun
Yngves väg 6, Böste, Trelleborgs kommun, bild 2
Yngves väg 6, Böste, Trelleborgs kommun, bild 3

Yngves väg 6

Villa
Böste, Trelleborgs kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
72 m²
3 rum
971 m² tomt

Bo i charmiga fiskeläget Böste med det brusande havet och vidsträckta sandstränder bara 250 meters promenad från ytterdörren. En trivsam enplansvilla, byggd i två etapper med luftiga sällskapsytor och kök i en del och två sovrum i bra storlek samt badrum i den andra. Tillbyggd och renoverad så sent som 2011. Möjlighet finns även för ett tredje sovrum i nuvarande matrum för den som önskar. Härlig terrass med en del av ytorna under skyddade tak - belägen i solsäkert sydvästläge. Stor tomt med fina grönytor och flera uteplatser, omgiven av uppvuxna träd och susande tallar samt med fritt läge mot gröning på husets baksida. Idylliskt, lugnt och naturnära läge men ändå med praktisk närhet till allmänna kommunikationer och all vardaglig service i närbelägna Smygehamn. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Bruksparken 1, Hököpinge - Bruksparken, Vellinge kommun
  • Imorgon kl 13:00
Bruksparken 1, Hököpinge - Bruksparken, Vellinge kommun, bild 2
Bruksparken 1, Hököpinge - Bruksparken, Vellinge kommun, bild 3

Bruksparken 1

Lägenhet
Hököpinge - Bruksparken, Vellinge kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
850 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/4
2 680 kr/mån
24 286 kr/m²

Välplanerad och genomtänkt enrumslägenhet med luftigt öppen planlösning och praktisk sovalkov. Fint kök som ligger öppet mot vardagsrummet och helkaklat badrum. Populära och natursköna Bruksparken i Vellinge kommun erbjuder en unik boendemiljö som andas lugn och ro. De vackra och pampiga tegelhusen ligger glest och omges av en fantastisk parkmiljö med lummig grönska, härliga slösande stora grönytor med uteplatser och en vacker anlagd damm med brygga. Här bor man lugnt och ostört i vacker miljö men har samtidigt bekväm närhet till all vardaglig service, till havet med underbara sandstränder och med utmärkta kommunikationer till Malmö/Lund/Köpenhamn. Med bil tar det ca 10 min till Hyllie och Öresundsbron. Varm välkommen på visning!

  • Premium
Svedalavägen 144, Toarp - Oxie, Malmö kommun
  • Imorgon kl 15:15
Svedalavägen 144, Toarp - Oxie, Malmö kommun, bild 2
Svedalavägen 144, Toarp - Oxie, Malmö kommun, bild 3

Svedalavägen 144

Villa
Toarp - Oxie, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
139 + 19 m²
5 rum
823 m² tomt

Ett charmigt hus från 1900-talets början som byggts om och till under åren och idag har vuxit till 139 kvm boyta, fördelade på ett större entréplan och en mindre ovanvåning. Här finns potential att finna sina egna lösningar - helt enkelt formge sitt eget boende utefter sin egna förutsättningar, tycke och smak. I dagsläget finns här tre sovrum, fina sociala ytor i tre olika sällskapsrum, ett trivsamt kök, helkaklat badrum och inglasat uterum i anslutning till stor terrass. Trädgården ligger till större delen skyddat bakom och ovanför huset med fina lekytor och gott om plats för odling. Uppfart med plats för flera bilar och ett fristående garage. Beläget i lugn bymiljö, granne med gröna fält men ändå med bekväm närhet till alla vardaglig service. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Grusstigen 2, Genarp, Lunds kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00
Grusstigen 2, Genarp, Lunds kommun, bild 2
Grusstigen 2, Genarp, Lunds kommun, bild 3

Grusstigen 2

Villa
Genarp, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
257 + 4 m²
8 rum
436 m² tomt

Familjer och andra som är i behov av många kvadratmeter, men som samtidigt inte vill betala 'en massa miljoner' bör genast boka tid för visning här! Att köpa 257 kvm under 3 miljoner med närhet till både Lund och Malmö är minst sagt utmanande att lyckas med. Huset erbjuder ytterst generösa sällskapsytor och stoltserar bland annat med en riktigt fin kakelugn som central mittpunkt i bostaden, den utgör en fantastisk värmekälla mörka höst och vinterkvällar. Carport och biluppställningsplats. Boendekostnad via Danske bank (uträkning öppen på Hemnet) är 10.101 kr, exklusive amortering (14/6-2024). Tillträde kan ske snabbt om så önskas!

  • Premium
  • Uteplats
Limhamns Stationsväg 27, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
  • Imorgon kl 16:00
Limhamns Stationsväg 27, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Limhamns Stationsväg 27, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Limhamns Stationsväg 27

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
94 m²
3 rum
vån 2
6 461 kr/mån
53 138 kr/m²

Kontakta mäklaren om ni önskar möjlighet till privatvisning! Saltstänkta böljor och fina sociala ytor! Med havet precis utanför dörren och en makalös utsikt kan vi nu erbjuda en modern och välplanerad våning med balkong i optimalt sydvästläge - vy över både grön innergård och Glasbrukskajens blå vatten! Ljust och luftigt kök med generöst tilltagen matplats, utgång till balkongen och fina ytor. Härliga sällskapsutrymmen i öppen planlösning mellan köket och det fantastiska vardagsrummet som har dubbla franska balkonger och stora fönsterpartier med panoramautsikt i två väderstreck. Belägen på en gavel med två fina sovrum och möjlighet till ett tredje samt två badrum varav det största med egen tvättutrustning. Andra våningen med stor hiss från markplan och i föreningen finns dessutom garage att hyra. Perfekt boende exempelvis för den som flyttar från en villa - livskvalitet i varje kvadratmeter! Några få steg utanför ytterdörren finns allt man behöver, lugnt och trivsamt läge med närhet till det mesta och ett guldläge för den som vill njuta av hav och kust.

  • Premium
  • Energieffektiv
Emil Göranssons väg 215, Oxie, Malmö kommun

Emil Göranssons väg 215

Lägenhet
Oxie, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
110 m²
5 rum
vån 1
6 675 kr/mån
20 864 kr/m²

Tillfälle att förvärva ett av de populära radhusen i Brf Tingdammen. Fantastiskt trevlig bostad med hela 4 sovrum och väl planerade ytor. Här har man gott om plats. Bra läge i området och riktigt mysig trädgård. Här kan barnen leka på framsidan och det finns en mycket trevlig uteplats också för solbad eller mysiga grillkvällar om sommaren. Riktigt trevligt boende med lite villakänsla. Stort förråd och eget garage finns också. Välkommen på visning!

  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 54