Bülow & Lind Fastighetsförmedling

Bülow & Lind Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Larsgatan 4A, Vellinge, Vellinge kommun
  • Sön 24 mar kl 14:00
Larsgatan 4A, Vellinge, Vellinge kommun, bild 2
Larsgatan 4A, Vellinge, Vellinge kommun, bild 3

Larsgatan 4A

Lägenhet
Vellinge, Vellinge kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/3
2 220 kr/mån
30 641 kr/m²

Välkommen till denna trevliga lägenhet på andra våningen med optimal planlösning som bjuder på en mysig balkong där man kan njuta av solen hela dagen. Balkongen nås från det rymliga vardagsrummet som enkelt rymmer både en sovhörna samt soffgrupp. Fint kök med matplats som har utsikt över föreningens mysiga gård samt ett helkaklat badrum. Här bor man på ett centralt läge med kort gångavstånd till Stortorget och alla dess bekvämligheter samt en pizzeria runt hörnet. Malmö nås enkelt via buss eller bil.

  • Premium
  • Balkong
Videdalsvägen 66, Husie - Stenkällan - Intill Videdal, Malmö kommun

Videdalsvägen 66

Villa
Husie - Stenkällan - Intill Videdal, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
4 495 000 kr
111 + 132 m²
6 rum
604 m² tomt

Välkommen till en gedigen 1-plansvilla med många trevliga fördelar och nya solpaneler från hösten 2023. Inredd källare utökar ytan på 111 kvm med ytterligare dryga 100 kvm och ger tillsammans ett stort hus med gott om svängrum. Tre till hela fem sovrum samt två helkaklade badrum passar familjer i alla storlekar och fint vardagsrum med öppen spis samt ett inbjudande uterum är perfekt för umgänge med vänner och familj. Luftig planlösning mot det fina köket och trädgård med stor stenlags uteplats och eget spabad - beläget i perfekt söderläge där solen skiner hela dagen lång. Det uppvärmda källarplanet är fräscht och erbjuder fina extrautrymmen med allrum eller två sovrum, helkaklat badrum med dusch, walk in closet och bra förvaringsutrymmen. Separat entré från källaren är även praktiskt till exempel för den som har behov av verksamhet eller dylikt i anslutning till hemmet. Även en perfekt yta för tonåringen. Förutom solpanelerna är flera stora arbeten i huset gjort med bland annat tak från 2016 samt nya fönster och tilläggsisolerad och putsad fasad. Beläget i trivsamma och barnvänliga villakvarter med fina grönytor. Varmt välkommen på visning!

Östra Farmvägen 37a, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Sön 24 mar kl 12:00
Östra Farmvägen 37a, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Östra Farmvägen 37a, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Östra Farmvägen 37a

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 1/4
4 774 kr/mån
20 545 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna trevliga genomgående trerumslägenhet om 82,5kvm med rymlig inglasad balkong i västerläge. Bra med förvaringsmöjligheter både i hall samt sovrum, köket är utrustat med diskmaskin och badrummet är helkaklat. Vardagsrummet med charmigt oregelbunden form och fönster i två väderstreck samt utgång till balkongen. Trevligt område med bra kommunikationsmöjligheter samt bekväm närhet till mataffären. Som medlem i föreningen finns möjlighet att nyttja den gemensamma bastun. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Höjagatan 14, Röda Höja, Malmö kommun
  • Sön 24 mar kl 12:15
Höjagatan 14, Röda Höja, Malmö kommun, bild 2
Höjagatan 14, Röda Höja, Malmö kommun, bild 3

Höjagatan 14

Lägenhet
Röda Höja, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 454 kr/mån
19 825 kr/m²

Ljus och välplanerad lägenhet på tredje våningen med inglasad balkong i soligt västerläge som ligger lugnt och skyddat mot föreningens fina innergård. Luftigt vardagsrum, fint kök med riktigt stor matplats och utgång till balkongen. Två sovrum i bra storlek, helkaklat badrum med dusch och egen tvättmaskin samt även helkaklad gästtoalett i stilrent utförande. Just den här lägenheten har dessutom en lägre månadsavgift än många av de motsvarande lägenheterna i föreningen, eftersom en tidigare ägare valt att göra ett extra kapitaltillskott till föreningen. En stor fördel som ger en lägre boendekostnad! Här bor du på ett populärt område med bekvämligheter som mataffär, vårdcentral och bageri inom gångavstånd. Dessutom har du goda kommunikationer in till stadskärnan och till ringlederna. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Henrik Smithsgatan 10, S:t Knut / Sankt Knut, Malmö kommun

Henrik Smithsgatan 10

Lägenhet
S:t Knut / Sankt Knut, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 695 000 kr
109 m²
3 rum
vån 3/5
5 413 kr/mån
33 899 kr/m²

Välkommen till denna magnifika och genomgående trea belägen på populära S:t Knut. Välplanerat och luftigt boende i vacker 20-talsfastighet med tidsenliga detaljer som: fiskbensparkett, höga golvsocklar, breda fönsterbänkar, lamprosetter och en imponerande takhöjd om hela 280cm - det ger ljus och rymd. Planlösningen är genomtänkt med stora sociala ytor i form av det stora vardagsrummet och ett rymligt bondkök med plats för stora sällskap. Ett praktiskt halvrum ligger i anslutning till vardagsrummet. Det passar perfekt som läshörna, bibliotek eller kontor. Två stora och bra sovrum. Bostaden ligger på våning tre med hiss. Föreningen har en mycket fin innergård där man kan njuta stora delar av året. Bo mitt i centrum i det lugna och fridfulla S:t Knut/Betaniaplan. Du når Gamla staden på 5 minuters promenad. Det tar cirka 10 minuter att gå till Station Triangeln. Mycket välskött förening.

  • Hiss
Högatan 9, Elinelund - Nära Kalkbrottet - Limhamn, Malmö kommun
  • Sön 24 mar kl 15:00
Högatan 9, Elinelund - Nära Kalkbrottet - Limhamn, Malmö kommun, bild 2
Högatan 9, Elinelund - Nära Kalkbrottet - Limhamn, Malmö kommun, bild 3

Högatan 9

Lägenhet
Elinelund - Nära Kalkbrottet - Limhamn, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
51 m²
2 rum
3 984 kr/mån
39 118 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna stilfulla tvårummaren om 51 kvm på tredje våningen i huset med stor balkong i söderläge. Köket är modernt med en inbyggd diskmaskin, badrummet är luftigt med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, hela lägenheten är bra planerad med öppen planlösning.

  • Premium
  • Energieffektiv
Gottorpsvägen 23, Bunkeflostrand, Malmö kommun
  • Tor 21 mar kl 16:30
Gottorpsvägen 23, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 2
Gottorpsvägen 23, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 3

Gottorpsvägen 23

Lägenhet
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/2
4 670 kr/mån
29 224 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna härliga lägenhet om 58kvm i 55+ boende i lugna sköna Bunkeflostrand. Du behöver vara 55 år eller äldre för att bli accepterad som medlem i föreningen. Du får stor inglasad terrass samt stor balkong utanför i underbart söderläge. Lägenheten är bra planerad med öppen planlösning till vardagsrummet och köket som även har faciliteter så som diskmaskin. Helkaklat badrum med trevlig färgglad mosaik där egna tvättmöjligheter finns. Mycket förvaringsmöjligheter i hallen. Den gemensamma trädgården bjuder in till trevliga stunder utomhus i en härlig förening. I Bunkeflostrand bor du nära mataffären med bra kommunikationsmöjligheter. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Risebergavägen 78D, Riseberga - Husie, Malmö kommun
Risebergavägen 78D, Riseberga - Husie, Malmö kommun, bild 2
Risebergavägen 78D, Riseberga - Husie, Malmö kommun, bild 3

Risebergavägen 78D

Radhus
Riseberga - Husie, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 325 000 kr
102 m²
4 rum
vån 1
5 222 kr/mån
32 598 kr/m²

Nytt, fräscht och mycket välplanerat bostadsrättsradhus i två plan - nybyggt 2018 med fin uteplats i soligt söderläge. Luftigt öppen planlösning på bottenvåningen med ljust vardagsrum, fint kök, samt helkaklat badrum med tvättmaskin & torktumlare. Hemmets mer privata del är på ovanvåningen med tre sovrum, en rymlig klädkammare, ett allrum samt ännu ett fint badrum. Ett boende där man kan flytta rakt in utan att behöva ändra på något! Parkeringsplats ingår i månadsavgiften och möjlighet till ytterligare en finns i mån av plats - gratis parkering på gatorna runtomkring. Här bor man i barnvänlig idyll nära parker och lekplatser, närhet till skolor och förskolor samt med riktigt kort promenadavstånd till Bulltofta rekreationsområde med dess utbud av vacker natur och många olika aktiviteter att välja bland. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Vallgårdsvägen 27, Åkarp, Burlövs kommun

Vallgårdsvägen 27

Radhus
Åkarp, Burlövs kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 975 000 kr
81 m²
4 rum
4 223 kr/mån
36 728 kr/m²

Mycket fräscht energieffektivt 1-plans brf-hus med villakänsla i litet format och med solceller på taket. Stilrent, fullutrustat kök med matplats i öppen planlösning med vardagsrum och utgång till stort trädäck och förråd. 2-3 sovrum, rymligt, helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Även på framsidan av huset finns ett stort trädäck, beläget i soligt söderläge. Egen p-plats på uppfarten. Lugnt, barnvänligt område. Mysig innergård med miljöhus, lekplats och grillplats. Mycket bra kommunikationer till Malmö/Lund med såväl buss som tåg. Varmt välkomna på visning till lugna, fina Åkarp!

  • Plus
  • Uteplats
Halvmånen 23, Månbyn, Staffanstorps kommun
  • Sön 24 mar kl 13:30
Halvmånen 23, Månbyn, Staffanstorps kommun, bild 2
Halvmånen 23, Månbyn, Staffanstorps kommun, bild 3

Halvmånen 23

Villa
Månbyn, Staffanstorps kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
5 500 000 kr
140 + 140 m²
6 rum
437 m² tomt

Välplanerat boende på 1,5-plan med stor inredd källare som verkligen maximerar boytan. Här finns fina sociala utrymmen, inglasat uterum, stilrent kök, två helaklade badrum samt gästtoalett. Tre sovrum som enkelt kan bli fyra och med möjlighet till ännu fler i källaren är detta ett hus som även kan passa den stora familjen. Idag även med fina möjligheter i den lokal, komplett med väntrum och egen entré från gatan, som inretts på första våningen. Stora delen av den fina trädgården är beläget i soligt söderläge med barnvänliga ytor och flera uteplatser. Ett garage ger plats för bilparkering och/eller hobbyverksamhet. Belägen på lugn återvändsgata med närhet både till natur och all vardaglig service. Ett tillfälle som inte bör missas - varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Gulsippevägen 3, null, Malmö kommun
Gulsippevägen 3, null, Malmö kommun, bild 2
Gulsippevägen 3, null, Malmö kommun, bild 3

Gulsippevägen 3

Villa
Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
4 495 000 kr
90 + 9 m²
3 rum
516 m² tomt

På de nedre och mest havsnära delarna - ett av Strandhems bästa lägen - finner vi en av områdets pärlor. Stilrent yttre med vit träfasad och tak med förskjuten nock, stor trädgård i optimalt västerläge och ett inre som mer än väl matchar det yttre. Vardagsrummet har härlig rymd med öppet upp i nock och synliga takbjälkar, en kamin att elda sprakande brasor i samt behagligt ljus från stora glaspartier och dörr mot trädgården. Trivsamt kök med stor matplats och utgång till trädäck samt två bra sovrum - varav det ena med en charmig detalj i ett stort cirkelrunt fönster. Trädgården ligger i rakt västerläge där kvällssolen skiner men dubbla uteplatser gör att man kan njuta av solen hela dagen lång. En extra komplementbyggnad i trädgården rymmer tvättavdelning och arbetsrum/förråd. Idylliskt område med havet och strandängarna som närmsta grannar. Trevlig gemenskap med en aktiv samfällighetsförening som sköter den gemensamma badbryggan, fotbollsplanen, tennisbanan, lekplatsen etc. Ett stenkast bort ligger Bunkeflostrand centrum med all vardaglig service, skolor och förskolor samt goda kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Lägatan 11A, Dockan - Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Sön 24 mar kl 12:00
Lägatan 11A, Dockan - Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Lägatan 11A, Dockan - Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Lägatan 11A

Lägenhet
Dockan - Västra Hamnen, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/7
3 895 kr/mån
45 000 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma bostad med optimal planlösning belägen i populära Dockan med närhet till både havet och centrum. Bostaden bjuder på snyggt kök som ligger med social planlösning mot det trivsamma vardagsrummet, rymligt helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter samt generöst tilltaget sovrum. Därtill finns både en mysig balkong samt en trivsam uteplats på loftgången som ligger mot föreningens lugna gård. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vildgåsvägen 1B, Klosters Fälad, Lunds kommun
Vildgåsvägen 1B, Klosters Fälad, Lunds kommun, bild 2
Vildgåsvägen 1B, Klosters Fälad, Lunds kommun, bild 3

Vildgåsvägen 1B

Lägenhet
Klosters Fälad, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
84,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 872 kr/mån
23 609 kr/m²

Mycket trevlig och välplanerad lägenhet på idylliskt läge där man njuter av fri och grönskande utsikt. Stort och inbjudande kök, trivsamt vardagsrum med vacker ekparkett, helkaklat badrum/grovkök samt två rymliga sovrum. Belägen överst två trappor upp i en stabil förening med Fågelskolan precis runt knuten. Vill du också bo i Lunds grönaste förening med parkliknande omgivningar så är du varmt välkommen på visning till denna prisvärda lägenhet!

  • Premium
  • Balkong
Östra Farmvägen 42b, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Sön 24 mar kl 13:30

Östra Farmvägen 42b

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 471 kr/mån
23 663 kr/m²

Här bor man en halv trappa upp på lugnt, ostört och bilfritt läge mot en grönskande gård, där man gärna kopplar av på sin stora inglasade balkong i söderläge och njuter av lugnet i solen. Välplanerad lägenhet i fint skick med stilrent kök från 2012, bra med förvaringsmöjligheter finns både i hall samt sovrum, trivsamt vardagsrum och helkaklat badrum med badkar. Du bor centralt med gångavstånd till Möllan, Folkets park och city. Prisvärt boende i stabil, trygg och gammal HSB förening med låg månadsavgift. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Balladgatan 7, Högaholm, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Balladgatan 7

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 095 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 4/5
3 795 kr/mån
17 520 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma och rymliga 2:a med generösa ytor. Här finns en stor inglasad balkong i optimalt söderläge, vardagsrum med utrymme till både soffgrupp och extra matplats, helkaklat badrum samt renoverat kök med riktigt stor matplats och ett helt perfekt sovrum. Härliga fönsterpartier i söder ger fint ljusinsläpp i samtliga rum. Bevarad originalcharm såsom vackra ekgolv och fönsterbänkar i sten. Allt detta beläget i gröna omgivningar i en välskött förening med stabil ekonomi och låg belåningsgrad. Dagis, skola, affärer och restauranger finns i närområdet samt bra kommunikationer in till city men även till Danmark och Lund. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Bykällevägen 4, Tygelsjö, Malmö kommun
Bykällevägen 4, Tygelsjö, Malmö kommun, bild 2
Bykällevägen 4, Tygelsjö, Malmö kommun, bild 3

Bykällevägen 4

Villa
Tygelsjö, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
7 595 000 kr
168 + 15 m²
5 rum
751 m² tomt

Kärlek vid första ögonkastet! I idyllisk bymiljö på en av Tygelsjös lugna små gator ligger en charmig skånelänga i 1,5-plan med anor från 1800-talet. Ett riktigt drömhus som förenar det bästa av två världar - där genomtänkta och moderna ombyggnader tillfört ljus och luft och tillsammans med de vackra originaldetaljerna skapat ett boende att falla handlöst för. Ett inre som karakteriseras av den öppna planlösningen med härlig takhöjd och synliga takbjälkar, en kamin att elda sprakande brasor i, stora glaspartier som släpper in dagsljuset och skapar kontakt med trädgården samt ett generöst tilltaget kök med tillhörande terrass. Här finns även tre bra sovrum, ett praktiskt allrum/kontor samt två stilrena badrum och en rymlig tvättstuga. Det yttre matchar mer än väl det inre med en underbar trädgård i insynsskyddat sydvästläge som har flera uteplatser och terrasser samt en ståtlig badtunna i lärk som kan värmas både genom el och vedeldning. Allt är gjort med omsorg om detaljerna och en fin känsla för husets ursprung - här finns inte mycket övrigt att önska! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Duvhöksgatan 2A, Söderkulla, Malmö kommun

Duvhöksgatan 2A

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
85 m²
3 rum
vån 8/8
4 809 kr/mån
22 294 kr/m²

Gavellägenhet på ett av Söderkullas absolut bästa lägen med milsvid utsikt över Malmö! Med fönster i tre väderstreck får hela lägenheten rikligt med dagsljus i all sina 85 kvm. Från det generösa vardagsrummet, med burspråk, nås en mysig och inglasad balkong i optimalt västerläge. Vidare bjuds ni på ett generöst tilltaget vardagsrum, två rymliga sovrum, renoverat kök med matplats, badrum samt en hall med bra förvaring. Härliga originalgolv är bevarade i vardagsrummet och de båda sovrummen. Lägenheten ligger allra högst upp i huset vilket förutom den otroliga utsikten också ger obefintlig insyn. Här bor ni dessutom i en mycket välskött förening med låg belåning vilket borgar för en stabil ekonomi framöver. Välkomna

  • Balkong
  • Hiss
Risavägen 4E, Genarp, Lunds kommun
  • Sön 7 apr kl 13:00
Risavägen 4E, Genarp, Lunds kommun, bild 2
Risavägen 4E, Genarp, Lunds kommun, bild 3

Risavägen 4E

Radhus
Genarp, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 295 000 kr
104 m²
4 rum
205 m² tomt

Söker ni ett lättskött boende med hög standard som ger er maximal frihet under er fritid så har ni hittat rätt. Är ni dessutom naturälskare, hundägare eller motionärer som uppskattar närheten till naturreservat och naturvårdsområden kan det nästan inte bli bättre. Till Risen är det cirka 300 meter och avståndet till Häckebergaområdet som bjuder på fantastiska vandrings- och cyklingsmöjligheter är endast cirka 700-800 m. Garage tillhör bostaden. Ett förråd 'de luxe' ingår också, likväl som en gemensam trädgård för större kalas eller festligheter. Två helrenoverade badrum, varav ett med badkar. Tre sovrum på ovanvåningen. Öppen och modern planlösning på entréplanet som bjuder på massor av ljus och en lättillgänglig trädgård. Kort och gott; det är bara att flytta in och börja 'leva livet'!

  • Premium
  • Uteplats
Folksångsgatan 111, Vårsången, Malmö kommun
Folksångsgatan 111, Vårsången, Malmö kommun, bild 2
Folksångsgatan 111, Vårsången, Malmö kommun, bild 3

Folksångsgatan 111

Radhus
Vårsången, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
125 m²
5 rum
7 479 kr/mån
17 560 kr/m²

Trivsamt, lättskött och funktionellt 2-plans radhus om hela 125 kvm med hörntomt och fri utsikt mot grönområde. Här bjuds på inte mindre än 4 bra sovrum, två helkaklade badrum, balkong i söderläge och rymligt kök. Läget är mycket bra på lugnt och barnvänligt område med grönskande omgivningar och bekväm närhet till service och kommunikationer. Isolerad förrådsbyggnad på framsidan och trädgård som omgärdas av vintergröna häckar. Detta är ett perfekt boende för barnfamiljen, varmt välkommen på visning!

  • Premium
Axel Danielssons väg 57, Almvik - Högaholm, Malmö kommun
  • Sön 24 mar kl 13:00
Axel Danielssons väg 57, Almvik - Högaholm, Malmö kommun, bild 2
Axel Danielssons väg 57, Almvik - Högaholm, Malmö kommun, bild 3

Axel Danielssons väg 57

Lägenhet
Almvik - Högaholm, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/3
5 852 kr/mån
18 688 kr/m²

Välkommen till denna fina och ljusa marklägenhet med optimal planlösning och rymlig uteplats på bästa västerläge. Uteplatsen nås från en inglasad balkong som förlänger somrarna. Bostaden bjuder även på ett väldigt fint renoverat kök med bra plats för matgrupp samt dubbla toaletter - som även de är snyggt renoverade. Det generöst tilltagna vardagsrummet rymmer både soffgrupp samt matbord med stolar och de två bra sovrummen ligger med fint och fritt läge mot grönska i öster.

  • Premium
Smålandsgatan 20b, Dalaplan, Malmö kommun
  • Sön 24 mar kl 14:30
Smålandsgatan 20b, Dalaplan, Malmö kommun, bild 2
Smålandsgatan 20b, Dalaplan, Malmö kommun, bild 3

Smålandsgatan 20b

Lägenhet
Dalaplan, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/4
4 035 kr/mån
22 547 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna charmiga genomgående tvårumslägenhet med takhöjd på 2,7m och yta på 53 kvm. Belägen på första våningen ut mot lågt trafikerad väg erbjuder denna bostad unik karaktär och stil med originaldetaljer bevarade. Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat, i hallen finns gott om förvaring i två inbyggda klädkammare samt dubbla generösa förrådsutrymmen följer med lägenheten. I trendiga kvarter med stort utbud av restauranger, caféer, shopping och goda kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Einar Hansens Esplanad 34, Västra Hamnen, Malmö kommun

Einar Hansens Esplanad 34

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
35 m²
1 rum
vån 4/6
3 225 kr/mån
51 286 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna nybyggda genomgående lägenhet om 35kvm på fjärde våningen. Detta är en fantastisk bostad i toppenläge med vindskyddad balkong mot innergården i underbart västerläge. Lägenheten är komplett utrustad med imponerande kök, diskmaskin och kombinerad tvätt- och torkmaskin. I närheten finns underbara Varvsparken, Masttorget med mataffär och restauranger samt bra kommunikationsmöjligheter in till centralen och universitetet!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Carl Flormansgatan 11, Bulltofta - Husie, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
Carl Flormansgatan 11, Bulltofta - Husie, Malmö kommun, bild 2
Carl Flormansgatan 11, Bulltofta - Husie, Malmö kommun, bild 3

Carl Flormansgatan 11

Lägenhet
Bulltofta - Husie, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
75 m²
2 rum
vån 4/6
5 332 kr/mån
26 600 kr/m²

Rymlig tvårummare i bra skick som nås med hiss från markplan. Bostaden bjuder på en stor inglasad balkong med utsikt mot parken, vardagsrum med öppen planlösning mot köket och ljusinsläpp från två väderstreck samt generöst tilltaget sovrum med walk-in-closet. Det helkaklade stilrena badrummet har egna tvättmöjligheter och bostaden har gott om förvaringsmöjligheter. Här bor du även med närhet till härlig grönska på Bulltofta rekreationsområde, Coop, Burger King, m.m. Bra kommunikation med busshållplats utanför som går in till stan samt närhet till både inre och yttre ringvägen med bil. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Vitemöllegatan 10f, Nobeltorget, Malmö kommun

Vitemöllegatan 10f

Lägenhet
Nobeltorget, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 250 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/4
3 842 kr/mån
23 585 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna trivsamma genomgående tvårumslägenhet om 53kvm på lugn sidogata med Nobeltorget i närheten. Charmigt kök med utrymme för matplats och utrustat med diskmaskin. Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat, i hall och sovrum finns gott om förvaring i två inbyggda klädkammare samt dubbla generösa förrådsutrymmen följer med lägenheten. Här bor man med gröna omgivningar på citynära adress med behagligt gångavstånd till Nobeltorget, Möllevångstorget och Folkets park. I trendiga kvarter med stort utbud av restauranger, caféer, shopping och goda kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

Sadelmakarebyn 4d, Annestad - Bunkeflostrand, Malmö kommun

Sadelmakarebyn 4d

Lägenhet
Annestad - Bunkeflostrand, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 245 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/4
4 497 kr/mån
23 942 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna trevliga tvårumslägenhet om 52kvm på markplan med härlig uteplats. Här bor du med närhet till allt, natur, hav, stad och alla bekvämligheter som behövs i vardagen. Köket är utrustat med diskmaskin, badrummet är helkaklat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, hall och sovrum har bra förvaringsmöjligheter. Öppen planlösning i kök och vardagsrum som bidar med rymlig känsla. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 35