Mäklare Peter Starck

Peter Starck

Om mig

Redan under min första månad som mäklare sålde jag inte mindre än nio bostäder! Idag är jag en av Bülow & Linds toppsäljare, som har haft förmånen att hjälpa tusentals människor att hitta sina drömhem. Med brinnande engagemang, professionellt tillvägagångssätt och fokus på att göra bra affärer, har jag vunnit stort förtroende hos mina kunder. Över 90% av min kundkrets består av återkommande eller rekommenderade kunder. Jag älskar mötet med mina kunder och att skapa goda affärer som gynnar alla.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Glostorps Kyrkoväg 21, Glostorp, nära Tygelsjö, Malmö kommun
 • Sön 9 jun kl 11:00
Glostorps Kyrkoväg 21, Glostorp, nära Tygelsjö, Malmö kommun, bild 2
Glostorps Kyrkoväg 21, Glostorp, nära Tygelsjö, Malmö kommun, bild 3

Glostorps Kyrkoväg 21

Villa
Glostorp, nära Tygelsjö, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
94 m²
2.5 rum
609 m² tomt

I en liten charmig by där många av husen är över hundra år gamla ligger ett unikt stenhus, granne med böljande åkrar och hagar där hästar stolt spatserar. Troligtvis lades grunden redan någon gång under 1800-talet men mycket har hänt sedan dess. I tidigare och nuvarande ägares regi har huset i stort sett totalrenoverats och är delvis att betraktas som nytt - men, med det ack så viktiga tillägget charm. Och det i stora mått! Här finns inte mycket övrigt att önska: ett vardagsrum med öppet upp i nock och en hissnande takhöjd på närmare 5 meter ger härlig rymdkänsla, luftigt och smakfullt kök med stora ytor för den matlagningsglade, magiskt sovrum på ca 20 kvm med förtjusande snedtak och möjlighet att göra ytterligare ett sovrum på ca 25 kvm. Rymligt badrum, en trappa i sten, vackra golv och spännande vinklar och vrår. Det yttre matchar väl det inre: den stora, friköpta tomten ligger i bästa soliga sydvästläge med inbjudande uteplats - komplett med utekök, ett underbart orangeri med murad grund, fina gräsytor och plats att parkera flera bilar. Dessutom har man under förra året installerat solceller på taket som bidrar till både miljön och låga driftskostnader - naturligtvis även förberett för laddning av elbil. Härligt lantligt och rofyllt läge med underbar utsikt men ändå nära till staden - ca 15 minuter in till centrala Malmö och 8 minuter till Emporia - samt ett bra pendlingsläge där man har ca 6 minuter till E20 och snabbt tar sig ut på motorvägarna i alla riktningar. Varmt välkommen till visning.

 • Premium
Sidoskeppsgatan 57, Tygelsjö, Malmö kommun
 • Sön 2 jun kl 12:30

Sidoskeppsgatan 57

Radhus
Tygelsjö, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 400 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1
5 165 kr/mån
29 268 kr/m²

Trevlig och eftertraktad marklägenhet i vinkel med egen atriumgård, garage och tillhörande förråd i omtyckta Tygelsjö. Belägen i solsäkert sydvästläge med insynsskyddad uteplats på hela 35 kvm som blir en förlängning av vardagsrummet under sommarhalvåret. Lägenheten är ljus och välplanerad med rymligt vardagsrum som har fina fönsterpartier, generöst tilltaget och renoverat kök, helkaklat badrum samt två väl tilltagna sovrum där det ena har egen utgång till den privata innergården. Ett boende som har många kvalitéer och passar allt från barnfamiljer till de som önskar ett enkelt boende i praktisk markplan. Egen värmepump(luft/luft) vilken även fungerar som luftkonditionering och praktiskt grovkök med bl.a. egen tvättmaskin som sparar många turer till den gemensamma tvättstugan. Bra kommunikationsmöjligheter med ca. 10 minuters bussfärd till Malmö/Hyllie samt närhet till Malmös kanske bästa förskolor och skolor. Föreningen har en stark ekonomi och en familjär och god sammanhållning. Om man vill sänka sin avgift och samtidigt öka värdet på sin bostad så kan man göra ett kapitaltillskott till föreningen - insatsen för en 3:a är enligt föreningen preliminärt 87 864:-, vilket skulle resultera i en sänkt månadsavgift med ca. 818 kr/mån. Perfekt för den som vill ha låg boendekostnad. Kontakta föreningen för vidare information. Tygelsjö är ett mycket attraktivt område med Malmös kanske mest omtyckta skolor och utmärkta kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Stationsgatan 12A, Vellinge - centralt, Vellinge kommun
 • Lör 1 jun kl 12:00
Stationsgatan 12A, Vellinge - centralt, Vellinge kommun, bild 2
Stationsgatan 12A, Vellinge - centralt, Vellinge kommun, bild 3

Stationsgatan 12A

Lägenhet
Vellinge - centralt, Vellinge kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 500 000 kr
52,2 m²
2 rum
vån 3/3
4 694 kr/mån
28 736 kr/m²

Fantastiska gavellägenhet högst upp på tredje våningen med här ljus och lugnt läge. Den stora inglasade balkongen på nära 8 kvm badar i eftermiddagssolen – perfekt för avkoppling och det givna stället att tillbringa lediga kvällar och dagar. Smakfullt kök med luckor i en behagligt grågrön nyans - splitter nytt från 2023 - och det helkaklade badrummet med fina detaljer och egen tvättutrustning gör vardagen enkel och bekväm. Med en takhöjd på 2,7 meter och fina ytskikt erbjuder denna välplanerade bostad en rymlig och elegant känsla, en oas mitt i staden som du inte vill missa! Belägen i centrala Vellinge med bara några steg till stortorget och närhet till det mesta. Bra pendlingsläge som gör det enkelt att ta sig in till Malmö och vidare. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Limhamns Stationsväg 27, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
 • Sön 9 jun kl 16:00
Limhamns Stationsväg 27, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Limhamns Stationsväg 27, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Limhamns Stationsväg 27

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
94 m²
3 rum
vån 2
6 461 kr/mån
53 138 kr/m²

Kontakta mäklaren om ni önskar möjlighet till privatvisning! Saltstänkta böljor och fina sociala ytor! Med havet precis utanför dörren och en makalös utsikt kan vi nu erbjuda en modern och välplanerad våning med balkong i optimalt sydvästläge - vy över både grön innergård och Glasbrukskajens blå vatten! Ljust och luftigt kök med generöst tilltagen matplats, utgång till balkongen och fina ytor. Härliga sällskapsutrymmen i öppen planlösning mellan köket och det fantastiska vardagsrummet som har dubbla franska balkonger och stora fönsterpartier med panoramautsikt i två väderstreck. Belägen på en gavel med två fina sovrum och möjlighet till ett tredje samt två badrum varav det största med egen tvättutrustning. Andra våningen med stor hiss från markplan och i föreningen finns dessutom garage att hyra. Perfekt boende exempelvis för den som flyttar från en villa - livskvalitet i varje kvadratmeter! Några få steg utanför ytterdörren finns allt man behöver, lugnt och trivsamt läge med närhet till det mesta och ett guldläge för den som vill njuta av hav och kust.

 • Premium
 • Energieffektiv
Spannmålsgatan 48b, Tygelsjö, Malmö kommun

Spannmålsgatan 48b

Radhus
Tygelsjö, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
98 m²
3 rum
vån 1
5 814 kr/mån
40 765 kr/m²

Villakänsla i välplanerat och nybyggt bostadsrättsparhus med fina sällskapsytor som har en takhöjd upp till hela 4 meter och en kamin att elda sprakande brasor i under kalla kvällar. Huset har en ljus och luftig öppen planlösning med ett stilrent ek-kök från HTH, idag två sovrum men med fina möjligheter till ett tredje för den som önskar, gott om förvaringsmöjligheter, fräscht helkaklat badrum samt praktisk gästtoalett. Med hörntomt och uteplatser på båda sidor av huset kan du alltid njuta av solen och den prydliga trädgården i sydvästläge garanterar sol från morgon till kväll. Fina materialval i lättskött och enkelt boende för den som vill ha känslan av att bo i hus men utan det stora ansvaret och arbetsbördan. Privat parkeringsplats och praktiskt förråd tillhör. Nära till all vardaglig service med buss, mataffär, pizzeria, den populära hamburgerrestaurangen Lilla Oliven, skola och förskola. Närhet även till lekplats och gångbanor samt bra pendlarläge där man snabbt tar sig till både Malmö och Vellinge. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Bykällevägen 4, Tygelsjö, Malmö kommun
Bykällevägen 4, Tygelsjö, Malmö kommun, bild 2
Bykällevägen 4, Tygelsjö, Malmö kommun, bild 3

Bykällevägen 4

Villa
Tygelsjö, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
6 995 000 kr
168 + 15 m²
5 rum
751 m² tomt

Kärlek vid första ögonkastet! I idyllisk bymiljö på en av Tygelsjös lugna små gator ligger en charmig skånelänga i 1,5-plan med anor från 1800-talet. Ett riktigt drömhus som förenar det bästa av två världar - där genomtänkta och moderna ombyggnader tillfört ljus och luft och tillsammans med de vackra originaldetaljerna skapat ett boende att falla handlöst för. Ett inre som karakteriseras av den öppna planlösningen med härlig takhöjd och synliga takbjälkar, en kamin att elda sprakande brasor i, stora glaspartier som släpper in dagsljuset och skapar kontakt med trädgården samt ett generöst tilltaget kök med tillhörande terrass. Här finns även tre bra sovrum, ett praktiskt allrum/kontor samt två stilrena badrum och en rymlig tvättstuga. Det yttre matchar mer än väl det inre med en underbar trädgård i insynsskyddat sydvästläge som har flera uteplatser och terrasser samt en ståtlig badtunna i lärk som kan värmas både genom el och vedeldning. Allt är gjort med omsorg om detaljerna och en fin känsla för husets ursprung - här finns inte mycket övrigt att önska! Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Vapenhusgatan 19, Tygelsjö, Malmö kommun
Vapenhusgatan 19, Tygelsjö, Malmö kommun, bild 2
Vapenhusgatan 19, Tygelsjö, Malmö kommun, bild 3

Vapenhusgatan 19

Radhus
Tygelsjö, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
4 250 000 kr
118 m²
5 rum
224 m² tomt

Välkommen till ditt nya hem i familjevänliga Tygelsjö där modern bekvämlighet möter praktiska lösningar som gör vardagen lite enklare. Planlösningen är väl genomtänkt med fina sociala ytor på bottenvåningen och privata utrymmen med sovrum på andra våningen, vilket ger en bra balans i hemmet. Här finns ett luftigt vardagsrum med burspråk och egen utgång till till trädgården, generöst tilltaget kök med plats för hela familjen, ett badrum på varje plan och inte mindre än fyra bra sovrum. Fin och lättskött trädgård med uteplatser på båda sidor om huset vilket innebär att man kan njuta av solen hela dagen lång, ett eget litet växthus och praktisk carport i anslutning till huset. Näst intill underhållsfri tegelfasad och rymligt förråd samt lugnt och insynsskyddat läge. Med en friköpt tomt erbjuder detta hus en långsiktig trygghet. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Energieffektiv
Lilla Varvsgatan 51a, Dockan - Västra Hamnen, Malmö kommun

Lilla Varvsgatan 51a

Lägenhet
Dockan - Västra Hamnen, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
52 m²
2 rum
vån 4
3 935 kr/mån
47 981 kr/m²

Ljus, rymd och luft i två havsnära rum och kök med härligt öppen planlösning och rymlig balkong i oslagbart soligt västerläge. Välplanerade ytor som ger generöst tilltagna sällskapsutrymmen i stort vardagsrum som ligger öppet mot köket, stilrent helkaklat badrum med egen tvättutrustning i kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt sovrum i bra storlek lugnt beläget mot gården. Nytt och fräscht i hus byggt 2020, belägen på 4:e våningen med hiss bekvämt ända från markplan och möjlighet till garage i källaren. Cityläge med både havet och alla fördelar som staden erbjuder på nära håll; promenadavstånd även till Saluhallen, Centralen, Fiskehoddorna, restauranger, vinbarer, caféer och uteliv samtidigt som man bor lugnt och skyddat. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Vallmovägen 1a, Tygelsjö, Malmö kommun
Vallmovägen 1a, Tygelsjö, Malmö kommun, bild 2
Vallmovägen 1a, Tygelsjö, Malmö kommun, bild 3

Vallmovägen 1a

Lägenhet
Tygelsjö, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
81 m²
4 rum
vån 1/2
7 637 kr/mån
30 802 kr/m²

I idylliska Tygelsjö - på lugnt och fridfullt läge men ändå med bekväm närhet till staden - erbjuder vi nu en fin marklägenhet, belägen på en hörna med en härlig altan som nås från vardagsrummet. Placerad i optimalt västerläge där eftermiddagssolen lyser och med direktaccess vidare ut i trädgården framför huset. Välplanerat boende med villakänsla och en yta som känns större än kvadratmeterna anger. Luftigt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre bra sovrum och ett stort badrum med egen tvättutrustning. Den öppna planlösningen, generösa takhöjden och de höga fönstren gör lägenheten ljus och ger en luftig känsla. I månadsavgiften ingår värme, vatten, el, sophantering, bostadsrättstillägget till hemförsäkringen, parkeringsplats och förråd. Tygelsjö är ett mycket attraktivt område med Malmös kanske mest omtyckta skolor och utmärkta kommunikationer. Varmt välkommen på visning av en lägenhet på lugnt läge i en trevlig förening med god gemenskap!

 • Premium
 • Balkong
Blåbandsvägen 13B, Toarp - Oxie, Malmö kommun

Blåbandsvägen 13B

Villa
Toarp - Oxie, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
18 000 000 kr
600 + 150 m²
8 rum
7 188 m² tomt

I lugn bymiljö, granne med gröna fält men ändå med bekväm närhet till alla vardaglig service ligger ett hus som är något utöver det vanliga. Fantastiska ytor i en U-formad 1,5-plans byggnad från 2016 med spatiösa sällskapsutrymmen, ett stort öppet kök, inomhuspool av större modell, bastu samt utgång till en härlig terrass i soligt sydostläge där ett spabad lockar. Sovytorna ligger privat på ovanvåningen med fyra stora sovrum samt en separat lägenhet som har vardagsrum/kök, helkaklat badrum och två sovrum - en fantastisk möjlighet för gäster, tonårsboende eller kanske även uthyrning. Totalt har huset idag fyra helkaklade badrum, en gästtoalett samt sex sovrum - något som passar den stora familjen! I var flygel finns ett stort garage med plats för flera bilar och trädgården har fritt och grönskande läge med gott om plats för lek och spring. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 10