Mäklare Håkan Persfell

Håkan Persfell

Om mig

Har du hört talas om 10.000-timmars regeln? Jag har över 30.000 timmars erfarenhet av bostadsförsäljning. Geografiskt så är jag expert på bostadsförmedling i Genarp och Malmö. Det är du som är mitt fokus. Ditt bästa är mitt bästa. Hur visar jag det? Exempelvis genom att begränsa mängden uppdrag, det ger mer tid och bättre kvalitet i din affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gödelövsvägen 5, Genarp, Lunds kommun
  • Tis 30 jul kl 17:45
Gödelövsvägen 5, Genarp, Lunds kommun, bild 2
Gödelövsvägen 5, Genarp, Lunds kommun, bild 3

Gödelövsvägen 5

Villa
Genarp, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
6 495 000 kr
230 m²
9 rum
968 m² tomt

Äldre charm i ny tappning! Ett riktigt drömhus, där den underbara 20-talscharmen framhävts, vårdats ömt och tillsammans med genomtänkta och ytterst smakfulla moderna renoveringar skapat ett boende att falla handlöst för! Här finns stuckaturer, spatiösa ytor, generös takhöjd, vackra brädgolv, spegeldörrar från tiden och fantastiska stora fönsterpartier. Makalös matsal med härlig rymd i anslutning till stilrent, nyrenoverat kök och inbjudande vardagsrum med braskamin att elda sprakande brasor i. Mycket generösa rum där antalet sovrum kan bli upp till 5 - gott om plats även för den stora familjen. Privat och lugn baksida med härligt trädäck och pool. Dessutom ett annex som passar för allt från fest till lokal för eget företag. Med sina underbara sällskapsytor, både utomhus och inomhus, är detta ett fantastiskt "fest och kalas-hus". Fiber är inkopplat! Uttrycket "unikt boende" passar bättre än nånsin. Bilderna presenterar ett urval av hemmets alla rum och vrår, välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Grusstigen 2, Genarp, Lunds kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00
Grusstigen 2, Genarp, Lunds kommun, bild 2
Grusstigen 2, Genarp, Lunds kommun, bild 3

Grusstigen 2

Villa
Genarp, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
257 + 4 m²
8 rum
436 m² tomt

Familjer och andra som är i behov av många kvadratmeter, men som samtidigt inte vill betala 'en massa miljoner' bör genast boka tid för visning här! Att köpa 257 kvm under 3 miljoner med närhet till både Lund och Malmö är minst sagt utmanande att lyckas med. Huset erbjuder ytterst generösa sällskapsytor och stoltserar bland annat med en riktigt fin kakelugn som central mittpunkt i bostaden, den utgör en fantastisk värmekälla mörka höst och vinterkvällar. Carport och biluppställningsplats. Boendekostnad via Danske bank (uträkning öppen på Hemnet) är 10.101 kr, exklusive amortering (14/6-2024). Tillträde kan ske snabbt om så önskas!

  • Premium
  • Uteplats
Risavägen 4H, Genarp, Lunds kommun

Risavägen 4H

Radhus
Genarp, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 895 000 kr
104 m²
4 rum
231 m² tomt

Välkommen till detta 2-plans parhus på Risavägen 4H! Med sin funktionella planlösning över två våningar erbjuder denna bostad en bekväm och enkel tillvaro. På nedervåningen möts du av det sociala planet där köket, matplatsen och vardagsrummet är gemensam del av en öppen planlösning. Det generösa vardagsrummet bjuder in till avkoppling med ett vackert ljusinsläpp som lyfter rummets atmosfär. Ovanvåningen utgör bostadens privata del med sina 3 fina sovrum. Badrum finns både uppe och nere. På baksidan av huset finner du en härlig uteplats i söderläge, perfekt för att njuta av soliga dagar och kvällar utomhus. Garage och förråd tillhör bostaden. Vill man bo utan trafikstörningar på ett lugnt och grönt läge, och med närhet till både centrum och naturreservatet Risen, då kan detta vara något för er. Välkommen att boka visning!

  • Uteplats
Heckebergavägen 3, lgh 1003, Genarp, Lunds kommun

Heckebergavägen 3, lgh 1003

Lägenhet
Genarp, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 625 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/3
5 157 kr/mån
27 542 kr/m²

Passa på! Det är inte varje dag det ges chansen att köpa 2 r o k på markplan i Genarp. Fastigheten är nyproducerad och bostaden är till alla delar i toppskick. Luftigt vardagsrum med plats för både soffa och matbord. Stora helglasade dörrar till den egna uteplatsen (men även mycket nära till en bänk i Fjärilsparken om man hellre sitter där i grönskan). Mer centralt går inte att bo. Allt är nära; såsom exempelvis bussar, matbutiker, pizzerior, skolor, barnomsorg och vårdcentral. Den som tar en kort promenad på 700 meter når naturreservatet Risen. Genarp är också närbeläget till flygplatsen Malmö Airport (Sturup), Häckeberga slott och Björnstorps slott. Tillträde diskuteras.

  • Uteplats

Visar alla 4