Mäklare Håkan Persfell

Håkan Persfell

Om mig

Har du hört talas om 10.000-timmars regeln? Jag har över 30.000 timmars erfarenhet av bostadsförsäljning. Geografiskt så är jag expert på bostadsförmedling i Genarp och Malmö. Det är du som är mitt fokus. Ditt bästa är mitt bästa. Hur visar jag det? Exempelvis genom att begränsa mängden uppdrag, det ger mer tid och bättre kvalitet i din affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Risavägen 4E, Genarp, Lunds kommun
  • Sön 3 mar kl 14:00
Risavägen 4E, Genarp, Lunds kommun, bild 2
Risavägen 4E, Genarp, Lunds kommun, bild 3

Risavägen 4E

Radhus
Genarp, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 295 000 kr
104 m²
4 rum
205 m² tomt

Söker ni ett lättskött boende med hög standard som ger er maximal frihet under er fritid så har ni hittat rätt. Är ni dessutom naturälskare, hundägare eller motionärer som uppskattar närheten till naturreservat och naturvårdsområden kan det nästan inte bli bättre. Till Risen är det cirka 300 meter och avståndet till Häckebergaområdet som bjuder på fantastiska vandrings- och cyklingsmöjligheter är endast cirka 700-800 m. Garage tillhör bostaden. Ett förråd 'de luxe' ingår också, likväl som en gemensam trädgård för större kalas eller festligheter. Två helrenoverade badrum, varav ett med badkar. Tre sovrum på ovanvåningen. Öppen och modern planlösning på entréplanet som bjuder på massor av ljus och en lättillgänglig trädgård. Kort och gott; det är bara att flytta in och börja 'leva livet'!

  • Premium
  • Uteplats
Ekesvångsvägen 8B, Genarp, Lunds kommun

Ekesvångsvägen 8B

Lägenhet
Genarp, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
90,8 m²
3 rum
vån 1
7 169 kr/mån
19 769 kr/m²

Utbudet på denna typen av bostad i Genarp är mycket begränsad! En stor mark-trea med bra uteplats i soligt väderstreck och med grönskande utsikt syns verkligen sällan på den lokala bostadsmarknaden. Det finns moderna radhus intill kyrkan som kostar betydligt mer. Det finns också nyare bostäder på Heckebergavägen, men ingen av dessa har samma kvaliteter på sina uteplatser om man dras till lugn och grönska. P-plats tillhör. Fiber finns. Slutsats; gillar ni detta så passa på! Tillträde får gärna ske snart då bostaden är obebodd.

  • Uteplats
Heckebergavägen 3, lgh 1003, Genarp, Lunds kommun

Heckebergavägen 3, lgh 1003

Lägenhet
Genarp, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 625 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/3
4 067 kr/mån
27 542 kr/m²

Passa på! Det är inte varje dag det ges chansen att köpa 2 r o k på markplan i Genarp. Fastigheten är nyproducerad och bostaden är till alla delar i toppskick. Luftigt vardagsrum med plats för både soffa och matbord. Stora helglasade dörrar till den egna uteplatsen (men även mycket nära till en bänk i Fjärilsparken om man hellre sitter där i grönskan). Mer centralt går inte att bo. Allt är nära; såsom exempelvis bussar, matbutiker, pizzerior, skolor, barnomsorg och vårdcentral. Den som tar en kort promenad på 700 meter når naturreservatet Risen. Genarp är också närbeläget till flygplatsen Malmö Airport (Sturup), Häckeberga slott och Björnstorps slott. Tillträde diskuteras.

  • Uteplats

Visar alla 3