Mäklare Cassandra Bülow

Cassandra Bülow

Om mig

Jag som mäklare strävar efter att göra det bästa för dig som kund och gör allt för att få nöjda kunder. Driven, målinriktad och noggrann är några av mina egenskaper. För mig är det viktigt att lära mig allt om bostaden så att det inte uppstår några obesvarade frågor, jag vill veta minst lika mycket som säljaren och gärna mer. Dessutom är jag lättillgänglig och tar till mig alla önskemål. Under hela mitt liv har jag följt mäklaryrket och 2017 påbörjade jag mitt arbete hos Bülow & Lind.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lönnebergagatan 29b, Gyllins Trädgård - Husie, Malmö kommun
  • Mån 29 jul kl 17:30
Lönnebergagatan 29b, Gyllins Trädgård - Husie, Malmö kommun, bild 2
Lönnebergagatan 29b, Gyllins Trädgård - Husie, Malmö kommun, bild 3

Lönnebergagatan 29b

Lägenhet
Gyllins Trädgård - Husie, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 095 000 kr
78 m²
2.5 rum
vån 1
4 737 kr/mån
26 859 kr/m²

Ett idylliskt 55-plusboende på ett mycket bra läge i området med uterum och uteplats i bästa söderläge. Inga trappsteg alls. Snyggt Marbodalkök med rymlig matplats som ger access till det trivsamma uterummet och uteplatsen. Smakfullt och rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Här bor man med gröna omgivningar med kort gångavstånd till Ica Maxi samt annan service och fina kommunikationer.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Trumpetgatan 14, Svalöv, Svalövs kommun

Trumpetgatan 14

Villa
Svalöv, Svalövs kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
125 + 36 m²
4 rum
722 m² tomt

Välkommen till detta nybyggda hus som ligger på en hörntomt på fantastiskt fritt läge med trädgård och uteplats i soligt sydväst. Vardagsrummet skapar stora sociala ytor med härligt ljusinsläpp från tre väderstreck och ligger med öppen planlösning mot det snygga köket där endast bardisken skärmar av. Huset bjuder även på ett stilrent helkaklat badrum, gästtoalett, tre bra sovrum, tvättmöjligheter i grovkök samt inrett garage. Varmt välkomna på visning!

Klarinettgränden 1A, Östra Torn, Lunds kommun
  • Imorgon kl 13:30

Klarinettgränden 1A

Lägenhet
Östra Torn, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 450 000 kr
41 m²
1 rum
vån 2/2
3 035 kr/mån
35 366 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma lägenhet med optimal planlösning för att maximera både komfort och funktionalitet. Lägenheten erbjuder ett rymligt vardagsrum med sovalkov som är perfekt för att skapa en avskild sovplats, ett nyrenoverat helkaklat badrum, kök med matplats samt gott om förvaring.

  • Plus
Sallerupsvägen 216A, Husie - Bulltofta, Malmö kommun
Sallerupsvägen 216A, Husie - Bulltofta, Malmö kommun, bild 2
Sallerupsvägen 216A, Husie - Bulltofta, Malmö kommun, bild 3

Sallerupsvägen 216A

Lägenhet
Husie - Bulltofta, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 150 000 kr
32 m²
1 rum
vån 5/5
3 277 kr/mån
35 938 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma kvadratsmarta lägenhet som ligger högst upp i byggnaden med en stor och härlig balkong i soligt söderläge. Utsikten är underbar och ingen insyn i lägenheten. Bostaden bjuder även på stilrent helkaklat badrum samt snyggt kök från Vedum som ligger med social planlösning mot vardagsrummet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bullerbygatan 107, Gyllins trädgård, Malmö kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00
Bullerbygatan 107, Gyllins trädgård, Malmö kommun, bild 2
Bullerbygatan 107, Gyllins trädgård, Malmö kommun, bild 3

Bullerbygatan 107

Lägenhet
Gyllins trädgård, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 095 000 kr
67 m²
2 rum
vån 1/2
5 372 kr/mån
31 269 kr/m²

I populära Gyllins trädgård finns denna trivsamma lägenhet med underbar uteplats i soligt söderläge där man gärna spenderar soliga dagar. Uteplatsen nås från det rymliga vardagsrummet med härligt ljusinsläpp. Bostaden bjuder även på ett fint kök med social planlösning mot vardagsrummet, ett stilrent helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt ett generöst tilltaget sovrum som enkelt går att göra om till två rum. Här bor man på ett ypperligt och naturskönt läge med bekvämt avstånd till centrum och kommunikationer. Välkommen hem!

  • Premium
Lägatan 11A, Dockan - Västra Hamnen, Malmö kommun
Lägatan 11A, Dockan - Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Lägatan 11A, Dockan - Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Lägatan 11A

Lägenhet
Dockan - Västra Hamnen, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 250 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/7
3 895 kr/mån
44 118 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma bostad med optimal planlösning belägen i populära Dockan med närhet till både havet och centrum. Bostaden bjuder på snyggt kök som ligger med social planlösning mot det trivsamma vardagsrummet, rymligt helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter samt generöst tilltaget sovrum. Därtill finns både en mysig balkong samt en trivsam uteplats på loftgången som ligger mot föreningens lugna gård. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Dansörgatan 14, Lindeborg, Malmö kommun

Dansörgatan 14

Lägenhet
Lindeborg, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 5/8
4 886 kr/mån
27 962 kr/m²

På attraktiva Lindeborg finns denna smakfullt totalrenoverade lägenhet med snyggt renoverat kök med stor matplats, två bra sovrum samt en stor inbjudande inglasad balkong i soligt söderläge - perfekt för avkoppling året om. Bostaden har ett helkaklat badrum samt gästtoalett, vilket underlättar vardagen. Vardagsrummet är ljust och rymligt med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Här bor du bekvämt på ett lugnt och bekvämt läge nära skolor, grönområden och bra kommunikationer. Allt du behöver finns inom räckhåll. Välkomna på visning!

Älggatan 48B, Limhamn, Malmö kommun

Älggatan 48B

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
53,4 m²
2 rum
vån 1/3
3 966 kr/mån
32 772 kr/m²

En halv trappa upp finns denna välplanerade och inbjudande lägenhet med härligt ljus och rymd på charmiga och omtyckta Limhamn. Genomgående i huset med ombonad balkong där eftermiddagssolen lyser och sovrum lugnt beläget mot fin innergård. Renoverat, helkaklat badrum och hemtrevligt renoverat kök med snygg inredning i vinkel samt matplats. Generöst tilltaget vardagsrum som ger access till den trevliga balkongen. Trivsam stabil förening med god ekonomi grönskande innergård. Några få steg utanför ytterdörren finns allt man behöver, närhet till det mesta och ett guldläge för den som vill njuta av hav och kust. Varmt välkommen på visning!

  • Plus

Visar alla 8