Mäklare Cassandra Bülow

Cassandra Bülow

Om mig

Jag som mäklare strävar efter att göra det bästa för dig som kund och gör allt för att få nöjda kunder. Driven, målinriktad och noggrann är några av mina egenskaper. För mig är det viktigt att lära mig allt om bostaden så att det inte uppstår några obesvarade frågor, jag vill veta minst lika mycket som säljaren och gärna mer. Dessutom är jag lättillgänglig och tar till mig alla önskemål. Under hela mitt liv har jag följt mäklaryrket och 2017 påbörjade jag mitt arbete hos Bülow & Lind.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Axel Danielssons väg 57, Almvik - Högaholm, Malmö kommun
 • Sön 3 mar kl 12:00
Axel Danielssons väg 57, Almvik - Högaholm, Malmö kommun, bild 2
Axel Danielssons väg 57, Almvik - Högaholm, Malmö kommun, bild 3

Axel Danielssons väg 57

Lägenhet
Almvik - Högaholm, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/3
5 852 kr/mån
18 688 kr/m²

Välkommen till denna fina och ljusa marklägenhet med optimal planlösning och rymlig uteplats på bästa västerläge. Uteplatsen nås från en inglasad balkong som förlänger somrarna. Bostaden bjuder även på ett väldigt fint renoverat kök med bra plats för matgrupp samt dubbla toaletter - som även de är snyggt renoverade. Det generöst tilltagna vardagsrummet rymmer både soffgrupp samt matbord med stolar och de två bra sovrummen ligger med fint och fritt läge mot grönska i öster.

 • Premium
Larsgatan 4A, Vellinge, Vellinge kommun
 • Sön 3 mar kl 11:00
Larsgatan 4A, Vellinge, Vellinge kommun, bild 2
Larsgatan 4A, Vellinge, Vellinge kommun, bild 3

Larsgatan 4A

Lägenhet
Vellinge, Vellinge kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/3
2 220 kr/mån
30 641 kr/m²

BOKA VISNING MED MÄKLAREN. Välkommen till denna trevliga lägenhet på andra våningen med optimal planlösning som bjuder på en mysig balkong där man kan njuta av solen hela dagen. Balkongen nås från det rymliga vardagsrummet som enkelt rymmer både en sovhörna samt soffgrupp. Fint kök med matplats som har utsikt över föreningens mysiga gård samt ett helkaklat badrum. Här bor man på ett centralt läge med kort gångavstånd till Stortorget och alla dess bekvämligheter samt en pizzeria runt hörnet. Malmö nås enkelt via buss eller bil.

 • Premium
 • Balkong
Risebergavägen 78D, Riseberga - Husie, Malmö kommun
 • Sön 10 mar kl 14:00
Risebergavägen 78D, Riseberga - Husie, Malmö kommun, bild 2
Risebergavägen 78D, Riseberga - Husie, Malmö kommun, bild 3

Risebergavägen 78D

Radhus
Riseberga - Husie, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 325 000 kr
102 m²
4 rum
vån 1
5 222 kr/mån
32 598 kr/m²

Nytt, fräscht och mycket välplanerat bostadsrättsradhus i två plan - nybyggt 2018 med fin uteplats i soligt söderläge. Luftigt öppen planlösning på bottenvåningen med ljust vardagsrum, fint kök, samt helkaklat badrum med tvättmaskin & torktumlare. Hemmets mer privata del är på ovanvåningen med tre sovrum, en rymlig klädkammare, ett allrum samt ännu ett fint badrum. Ett boende där man kan flytta rakt in utan att behöva ändra på något! Parkeringsplats ingår i månadsavgiften och möjlighet till ytterligare en finns i mån av plats - gratis parkering på gatorna runtomkring. Här bor man i barnvänlig idyll nära parker och lekplatser, närhet till skolor och förskolor samt med riktigt kort promenadavstånd till Bulltofta rekreationsområde med dess utbud av vacker natur och många olika aktiviteter att välja bland. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Carl Flormansgatan 11, Bulltofta - Husie, Malmö kommun
 • Sön 3 mar kl 14:00
Carl Flormansgatan 11, Bulltofta - Husie, Malmö kommun, bild 2
Carl Flormansgatan 11, Bulltofta - Husie, Malmö kommun, bild 3

Carl Flormansgatan 11

Lägenhet
Bulltofta - Husie, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
75 m²
2 rum
vån 4/6
5 332 kr/mån
26 600 kr/m²

Rymlig tvårummare i bra skick som nås med hiss från markplan. Bostaden bjuder på en stor inglasad balkong med utsikt mot parken, vardagsrum med öppen planlösning mot köket och ljusinsläpp från två väderstreck samt generöst tilltaget sovrum med walk-in-closet. Det helkaklade stilrena badrummet har egna tvättmöjligheter och bostaden har gott om förvaringsmöjligheter. Här bor du även med närhet till härlig grönska på Bulltofta rekreationsområde, Coop, Burger King, m.m. Bra kommunikation med busshållplats utanför som går in till stan samt närhet till både inre och yttre ringvägen med bil. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Energieffektiv
Älggatan 48B, Limhamn, Malmö kommun
 • Imorgon kl 14:00

Älggatan 48B

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
53,4 m²
2 rum
vån 1/3
3 966 kr/mån
32 772 kr/m²

En halv trappa upp finns denna välplanerade och inbjudande lägenhet med härligt ljus och rymd på charmiga och omtyckta Limhamn. Genomgående i huset med ombonad balkong där eftermiddagssolen lyser och sovrum lugnt beläget mot fin innergård. Renoverat, helkaklat badrum och hemtrevligt renoverat kök med snygg inredning i vinkel samt matplats. Generöst tilltaget vardagsrum som ger access till den trevliga balkongen. Trivsam stabil förening med god ekonomi grönskande innergård. Några få steg utanför ytterdörren finns allt man behöver, närhet till det mesta och ett guldläge för den som vill njuta av hav och kust. Varmt välkommen på visning!

 • Plus

Visar alla 5