Mäklare Cassandra Bülow

Cassandra Bülow

Om mig

Jag som mäklare strävar efter att göra det bästa för dig som kund och gör allt för att få nöjda kunder. Driven, målinriktad och noggrann är några av mina egenskaper. För mig är det viktigt att lära mig allt om bostaden så att det inte uppstår några obesvarade frågor, jag vill veta minst lika mycket som säljaren och gärna mer. Dessutom är jag lättillgänglig och tar till mig alla önskemål. Under hela mitt liv har jag följt mäklaryrket och 2017 påbörjade jag mitt arbete hos Bülow & Lind.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Husie Kyrkoväg 58D, Husie - Toftängen, Malmö kommun
  • Imorgon kl 13:00
Husie Kyrkoväg 58D, Husie - Toftängen, Malmö kommun, bild 2
Husie Kyrkoväg 58D, Husie - Toftängen, Malmö kommun, bild 3

Husie Kyrkoväg 58D

Lägenhet
Husie - Toftängen, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
77 m²
4 rum
vån 1/2
5 110 kr/mån
31 104 kr/m²

På barnvänliga och populära Toftängen finner vi denna trevliga och välplanerade marklägenhet med 4 rum (varav 3 sovrum) och kök i utmärkt skick från 2014. Här bor man bekvämt med en stor portion villakänsla, trädgård med uteplatser på båda sidor om huset och dessutom ett underbart inglasat uterum med skjutbara glaspartier. Förråd i anslutning till trädgården samt eget garage som ingår i avgiften. Lugnt och grönt läge i en bilfri, barnvänlig idyll med promenadavstånd till populära skolor. Grönområden finns det gott om och man bor nära både natursköna Husie Mosse och Gyllins trädgårds vackra natur. Bra kommunikationer och närhet till ringvägen och busshållplats. Välkomna på visning!

  • Premium
Axel Danielssons väg 57, Almvik - Högaholm, Malmö kommun
  • Imorgon kl 16:00
Axel Danielssons väg 57, Almvik - Högaholm, Malmö kommun, bild 2
Axel Danielssons väg 57, Almvik - Högaholm, Malmö kommun, bild 3

Axel Danielssons väg 57

Lägenhet
Almvik - Högaholm, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/3
5 852 kr/mån
18 688 kr/m²

Välkommen till denna fina och ljusa marklägenhet med optimal planlösning och rymlig uteplats på bästa västerläge. Uteplatsen nås från en inglasad balkong som förlänger somrarna. Bostaden bjuder även på ett väldigt fint renoverat kök med bra plats för matgrupp samt dubbla toaletter - som även de är snyggt renoverade. Det generöst tilltagna vardagsrummet rymmer både soffgrupp samt matbord med stolar och de två bra sovrummen ligger med fint och fritt läge mot grönska i öster.

  • Premium
Älggatan 48B, Limhamn, Malmö kommun
  • Ons 15 maj kl 16:45

Älggatan 48B

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
53,4 m²
2 rum
vån 1/3
3 966 kr/mån
32 772 kr/m²

En halv trappa upp finns denna välplanerade och inbjudande lägenhet med härligt ljus och rymd på charmiga och omtyckta Limhamn. Genomgående i huset med ombonad balkong där eftermiddagssolen lyser och sovrum lugnt beläget mot fin innergård. Renoverat, helkaklat badrum och hemtrevligt renoverat kök med snygg inredning i vinkel samt matplats. Generöst tilltaget vardagsrum som ger access till den trevliga balkongen. Trivsam stabil förening med god ekonomi grönskande innergård. Några få steg utanför ytterdörren finns allt man behöver, närhet till det mesta och ett guldläge för den som vill njuta av hav och kust. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Larsgatan 4A, Vellinge, Vellinge kommun
  • Mån 20 maj kl 17:45
Larsgatan 4A, Vellinge, Vellinge kommun, bild 2
Larsgatan 4A, Vellinge, Vellinge kommun, bild 3

Larsgatan 4A

Lägenhet
Vellinge, Vellinge kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/3
2 220 kr/mån
30 641 kr/m²

Välkommen till denna trevliga lägenhet på andra våningen med optimal planlösning som bjuder på en mysig balkong där man kan njuta av solen hela dagen. Balkongen nås från det rymliga vardagsrummet som enkelt rymmer både en sovhörna samt soffgrupp. Fint kök med matplats som har utsikt över föreningens mysiga gård samt ett helkaklat badrum. Här bor man på ett centralt läge med kort gångavstånd till Stortorget och alla dess bekvämligheter samt en pizzeria runt hörnet. Malmö nås enkelt via buss eller bil.

  • Premium
  • Balkong
Lägatan 11A, Dockan - Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Mån 20 maj kl 16:30
Lägatan 11A, Dockan - Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Lägatan 11A, Dockan - Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Lägatan 11A

Lägenhet
Dockan - Västra Hamnen, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/7
3 895 kr/mån
45 000 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma bostad med optimal planlösning belägen i populära Dockan med närhet till både havet och centrum. Bostaden bjuder på snyggt kök som ligger med social planlösning mot det trivsamma vardagsrummet, rymligt helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter samt generöst tilltaget sovrum. Därtill finns både en mysig balkong samt en trivsam uteplats på loftgången som ligger mot föreningens lugna gård. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5