Mäklare Saga Söderquist

Saga Söderquist

Om mig

Jag vill med stor lyhördhet och ihärdighet hjälpa till med din bostadsaffär. Genom att jag erbjuder en god tillgänglighet och hög kvalitet så ser jag till att skapa så bra förutsättningar som möjligt genom hela bostadsaffären. Jag är en noggrann och påläst mäklare som strävar efter att du ska känna dig trygg och nöjd genom hela processen. Min målsättning är att skapa en positiv upplevelse genom hela affären med min motivation och mitt stora engagemang.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Östra Farmvägen 37a, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Östra Farmvägen 37a, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Östra Farmvägen 37a, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Östra Farmvägen 37a

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 1/4
4 774 kr/mån
20 545 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna trevliga genomgående trerumslägenhet om 82,5kvm med rymlig inglasad balkong i västerläge. Bra med förvaringsmöjligheter både i hall samt sovrum, köket är utrustat med diskmaskin och badrummet är helkaklat. Vardagsrummet med charmigt oregelbunden form och fönster i två väderstreck samt utgång till balkongen. Trevligt område med bra kommunikationsmöjligheter samt bekväm närhet till mataffären. Som medlem i föreningen finns möjlighet att nyttja den gemensamma bastun. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Limhamnsgårdens Allé 63, Limhamn, Malmö kommun
  • Idag kl 12:15
Limhamnsgårdens Allé 63, Limhamn, Malmö kommun, bild 2
Limhamnsgårdens Allé 63, Limhamn, Malmö kommun, bild 3

Limhamnsgårdens Allé 63

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
4 395 000 kr
102 m²
4 rum
vån 4/4
6 272 kr/mån
43 088 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna välplanderade fyrarummare om 102kvm. Genomgående lägenhet med härligt ljusinsläpp, stor inglasad balkong mot väster med fantastisk utsikt över både Öresund och kalkbrottet. Stilrent kök med bra arbetsytor samt gott om plats för stor matgrupp. Lägenheten har öppen planlösning med goda sociala ytor och direkt access ut till balkongen från vardagsrummet. Två helkaklade badrum med dusch varav ena även är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Tre bra sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Bra läge i lugnt och trevligt område med närhet till lekplats, förskola och idrottsplats. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Einar Hansens Esplanad 34, Västra Hamnen, Malmö kommun

Einar Hansens Esplanad 34

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
35 m²
1 rum
vån 4/6
3 225 kr/mån
51 286 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna nybyggda genomgående lägenhet om 35kvm på fjärde våningen. Detta är en fantastisk bostad i toppenläge med vindskyddad balkong mot innergården i underbart västerläge. Lägenheten är komplett utrustad med imponerande kök, diskmaskin och kombinerad tvätt- och torkmaskin. I närheten finns underbara Varvsparken, Masttorget med mataffär och restauranger samt bra kommunikationsmöjligheter in till centralen och universitetet!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sadelmakarebyn 4d, Annestad - Bunkeflostrand, Malmö kommun

Sadelmakarebyn 4d

Lägenhet
Annestad - Bunkeflostrand, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 150 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/4
4 497 kr/mån
22 115 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna trevliga tvårumslägenhet om 52kvm på markplan med härlig uteplats. Här bor du med närhet till allt, natur, hav, stad och alla bekvämligheter som behövs i vardagen. Köket är utrustat med diskmaskin, badrummet är helkaklat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, hall och sovrum har bra förvaringsmöjligheter. Öppen planlösning i kök och vardagsrum som bidar med rymlig känsla. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Tornfalksgatan 2a, Söderkulla, Malmö kommun

Tornfalksgatan 2a

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
81 m²
3 rum
vån 7/8
4 447 kr/mån
23 395 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna härliga gavellägenhet om 81 kvm med stor inglasad balkong i söderläge som ger fantastisk utsikt över trevliga Söderkulla. Lägenheten är välpanerad och i gott skick på sjunde våningen. Två rymliga sovrum, köket är fräscht och utrustat med diskmaskin. Badrummet är helkaklat och har även egna tvättmöjligheter med tvättmaskin samt torktumlare. Det finns bra förvaringsmöjligheter i form av två klädkammare och tre garderober i hallen. Som medlem i HSB Brf Söderkulla får du även möjlighet att nyttja föreningens gemensamma faciliteter och tjänster såsom gym, tvättstugor samt gemensam lokal. Du har även ett eget vindsförråd och det finns möjlighet att hyra parkeringsplats för 150kr/mån. Den fina gemensamma innergården har en modern lekplats, sittgrupp samt utegrill. Söderkulla är ett familjärt område med goda kommunikationsmöjligheter. Föreningen är välskött med bra ekonomi. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5