Mäklare Saga Söderquist

Saga Söderquist

Om mig

Jag vill med stor lyhördhet och ihärdighet hjälpa till med din bostadsaffär. Genom att jag erbjuder en god tillgänglighet och hög kvalitet så ser jag till att skapa så bra förutsättningar som möjligt genom hela bostadsaffären. Jag är en noggrann och påläst mäklare som strävar efter att du ska känna dig trygg och nöjd genom hela processen. Min målsättning är att skapa en positiv upplevelse genom hela affären med min motivation och mitt stora engagemang.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gottorpsvägen 23, Bunkeflostrand, Malmö kommun
 • Tis 12 dec kl 15:00
Gottorpsvägen 23, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 2
Gottorpsvägen 23, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 3

Gottorpsvägen 23

Lägenhet
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/2
4 578 kr/mån
29 224 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna härliga lägenhet om 58kvm i 55+ boende i lugna sköna Bunkeflostrand. Du får stor inglasad terrass samt stor balkong utanför i underbart söderläge. Lägenheten är bra planerad med öppen planlösning till vardagsrummet och köket som även har faciliteter så som diskmaskin. Helkaklat badrum med trevlig färgglad mosaik där egna tvättmöjligheter finns. Mycket förvaringsmöjligheter i hallen. Den gemensamma trädgården bjuder in till trevliga stunder utomhus i en härlig förening. I Bunkeflostrand bor du nära mataffären med bra kommunikationsmöjligheter. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Smålandsgatan 13, Dalaplan, Malmö kommun
 • Imorgon kl 16:00
Smålandsgatan 13, Dalaplan, Malmö kommun, bild 2
Smålandsgatan 13, Dalaplan, Malmö kommun, bild 3

Smålandsgatan 13

Lägenhet
Dalaplan, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
995 000 kr
33 m²
1 rum
vån 3/3
1 746 kr/mån
30 152 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna charmiga enrummare med yta på 33 kvm. Belägen på tredje våningen i trevligt funkishus erbjuder denna bostad unik karaktär och stil. Lägenheten är strategiskt planerad med enskilt förtjusande kök i det omtyckta området Dalaplan. När du kliver in genom porten välkomnas du av en öppen och inbjudande entré, som sedan tar dig vidare till den skyddade trevliga innergården. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Tommarps Mölleväg 2, Västra Tommarp, Trelleborgs kommun
Tommarps Mölleväg 2, Västra Tommarp, Trelleborgs kommun, bild 2
Tommarps Mölleväg 2, Västra Tommarp, Trelleborgs kommun, bild 3

Tommarps Mölleväg 2

Villa
Västra Tommarp, Trelleborgs kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
4 395 000 kr
138 + 30 m²
6 rum
728 m² tomt

Varmt välkommen till detta välplanerade enplanshus från 2005 i idylliska Västra Tommarp. I dagsläget fyra sovrum men det finns möjlighet att inreda ovanvåningen och på så vis få extra boyta. Fint och mycket väldisponerat med härlig sällskapsyta i vardagsrummet som har generös tilltagen takhöjd som skänker skön rymd. Härifrån finns utgång till altanen samt trädgården utanför. Vattenburen golvvärme finns genom hela huset, som ger en behaglig känsla. Stort och luftigt kök som har stor yta för matbord med härliga fönsterpartier. Två helkalade badrum, klädkammare, grovkök samt allrum finns även i detta välplanerade hus. Trivsam trädgård med stenlagd plats för grill och loungehörna. Trädgård som det bara går att njuta av! Här stormtrivs barnen och det finns fina lekytor. Dessutom bor man på friköpt tomt och ypperligt läge intill lekplats i barnvänligt område, nära bra skolor och grönområden. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Sergeantgatan 26, Röda Höja, Malmö kommun
Sergeantgatan 26, Röda Höja, Malmö kommun, bild 2
Sergeantgatan 26, Röda Höja, Malmö kommun, bild 3

Sergeantgatan 26

Lägenhet
Röda Höja, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
106,5 m²
4 rum
vån 1/3
4 785 kr/mån
26 244 kr/m²

Välkommen till denna ljusa gavellägenhet med fönster i tre väderstreck om 106,5 kvm. Härlig uteplats i västerläge, som ger dig möjligheten att även kunna ta steget rakt ut på gräsmattan utanför där barnen kan leka. Du välkomnas in i en rymlig hall med inbyggda garderober. Två helkaklade fräscha badrum från år 2013, varav det ena med ett stort badkar och tvättmaskin, andra badrummet är utrustat med dusch. Stilrent kök från år 2013, bra förvarning och med utrymme för stort matbord. Det finns tre sovrum i bra storlek, vardagsrummet är stort och luftigt med ljusinsläpp från två håll. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till både förskola, skola samt lekplats! Goda kommunikationsmöjligheter, grönområden och mataffär ligger även enbart ett stenkast bort. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Östra Farmvägen 46b, Östra Sorgenfri, Malmö kommun

Östra Farmvägen 46b

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
63,5 m²
3 rum
vån 4/4
4 208 kr/mån
23 543 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna trevliga genomgående trerumslägenhet om 63,5kvm högst upp i huset. Den stora inglasade balkongen i härligt söderläge ger dig möjligheter att maximalt njuta av solen. Köket är utrustat med tvättmaskin, hallen erbjuder goda förvaringsmöjligheter och i det helkaklade badrummet finns egna tvättmöjligheter. Föreningen har välskött ekonomi och som medlem i föreningen har du möjlighet att nyttja föreningens alla faciliteter såsom bastu, övernattningsrum, pingisrum, boulebana samt festlokal för förmånlig summa. Fördelaktigt läge med närhet till allt du kan tänkas behöva - bussförbindelser, grönområden, mataffär och tågstation precis i närheten. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Tornfalksgatan 2a, Söderkulla, Malmö kommun

Tornfalksgatan 2a

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
81 m²
3 rum
vån 7/8
4 447 kr/mån
23 395 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna härliga gavellägenhet om 81 kvm med stor inglasad balkong i söderläge som ger fantastisk utsikt över trevliga Söderkulla. Lägenheten är välpanerad och i gott skick på sjunde våningen. Två rymliga sovrum, köket är fräscht och utrustat med diskmaskin. Badrummet är helkaklat och har även egna tvättmöjligheter med tvättmaskin samt torktumlare. Det finns bra förvaringsmöjligheter i form av två klädkammare och tre garderober i hallen. Som medlem i HSB Brf Söderkulla får du även möjlighet att nyttja föreningens gemensamma faciliteter och tjänster såsom gym, tvättstugor samt gemensam lokal. Du har även ett eget vindsförråd och det finns möjlighet att hyra parkeringsplats för 150kr/mån. Den fina gemensamma innergården har en modern lekplats, sittgrupp samt utegrill. Söderkulla är ett familjärt område med goda kommunikationsmöjligheter. Föreningen är välskött med bra ekonomi. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 6