Mäklare Johanna Falck

Johanna Falck

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sörskog 126, Sörskog, Sundsvalls kommun

Sörskog 126

Gård/Skog
Sörskog, Sundsvalls kommun
Carlsson Ring Fastighetsmäklare AB
1 690 000 kr
85 m²
3 rum
30,5 ha tomt

Gård om 30,5 ha belägen i Sörskog ca 3,5 mil söder om Sundsvall i lugnt enskilt läge med bostadshus om 3 rum och kök samt flera ekonomibyggnader. Här finner du potential för djurhållning då största delen av åker och betesmarken ligger i nära anslutning till byggnaderna samt verksamhet i ekonomibyggnaden och varför inte odla dina egna grödor. Totalt finns 17,9 ha produktiv skogsmark med virkesförråd om 1.867 m3sk samt åker och betesmark om 9,9 ha. I närområdet hittar du vacker natur med bär- och svampmarker och ett par kilometer bort ligger Armsjön med fiske och badvatten. Havet når du från populära Galtström ca 3 km bort där du finner bland annat restaurang, sevärdheter samt evenemang som anordnas under året. Njurunda är närmaste ort med samhällsservice som ligger ca 1,7 mil norrut och här finns bland annat livsmedelsaffär, skola f-6, tågstation och restaurang.

Gulleråsen Furudalsvägen 528, Boda Kyrkby, Rättviks kommun

Gulleråsen Furudalsvägen 528

Fritidshus
Boda Kyrkby, Rättviks kommun
Carlsson Ring Fastighetsmäklare AB
365 000 kr
140 m²
4 rum
3 630 m² tomt

Avstyckad gård i Gulleråsen ca 2,5 mil norr om Rättvik med mycket bevarat från svunna tider såsom breda trätiljor på golv, dörrar med beslag, timmerväggar och platsbyggda skåp. Stor tomt om 3.630 kvm och här finns flera äldre uthusbyggnader, stor gräsmatta och naturtomt. I Furudal hittar du närmaste samhällsservice såsom livsmedelsaffär, café, skola f-9, till Orsa har du drygt 4 mil och till Mora har du drygt 5 mil. Möjlighet finns att förvärva skog i Furudal i samband med denna fastighet.

Kolonivägen 10, Hammarstrand, Ragunda kommun

Kolonivägen 10

Villa
Hammarstrand, Ragunda kommun
Carlsson Ring Fastighetsmäklare AB
900 000 kr
106 + 115 m²
6 rum
4 915 m² tomt

Villa på lugn gata i Hammarstrand med endast några minuters promenad till centrum där du finner livsmedelsaffärer, restauranger, vårdcentral, skola f-9, slalombacke med mera. Bostadshus med 5 sovrum, vardagsrum, kök, duschrum, WC och allrum. Stor altan med plats för flera mat- och sittgrupper där du kan njuta av utsikten över den egna insynsskyddade tomten som är på nästan 5.000 kvm och består av gräsmatta samt stort trädgårdsland där man idag odlar bland annat pumpa, aubergin, mangold och jordgubbar. Hammarstrand är beläget i östra Jämtland och ligger drygt 10 mil nordväst om Sundsvall och knappt 10 mil öster om Östersund. I Hammarstrand finns många vackra vandringsleder och kombinationen av höga berg, vattendrag och skogar ger flera fina utsiktsplatser, från bostadshuset ser du flera berg som tornar upp sig och du kan även se Hammarstrands motsvarighet till Hollywoodskylten.

Källbacksvägen 12A & 12B, Strömsbruk, Nordanstigs kommun

Källbacksvägen 12A & 12B

Villa
Strömsbruk, Nordanstigs kommun
Carlsson Ring Fastighetsmäklare AB
950 000 kr
112 + 112 m²
7 rum
940 m² tomt

Villa i Strömsbruk ca 2,5 mil norr om Hudiksvall i lugnt villaområde med närhet till förskola, restaurang, kommunikationer, vandrarhem med kanotuthyrning mm samt naturen med skog, sjö och hav. Bostadshuset har tidigare inhyst två lägenheter så idag finns två Entréer med varsin hall och har de senaste åren genomgått omfattande renoveringar vilket resulterat i ett modernt ljust boende med stora sällskapsytor såväl inomhus som utomhus. På Entréplan hittar du 4 rymliga sovrum, duschrum, vardagsrum, kök med matplats och inbyggd altan med plats för matgrupp där du har utsikt över tomten. På källarplan finns ytterligare 2 sovrum, badrum, påbörjad byggnation av gillestuga samt förvaringsutrymmen. Härlig insynsskyddad tomt på baksidan av huset med en stor gräsmatta som inbjuder till lek, växthus för dig med gröna fingrar samt trädäck och grusad del där du kan ställa dina utemöbler för rekreation.

Frisbo 123, Bjuråker, Hudiksvalls kommun

Frisbo 123

Fritidshus
Bjuråker, Hudiksvalls kommun
Carlsson Ring Fastighetsmäklare AB
575 000 kr
120 + 50 m²
3 rum
2 354 m² tomt

Villa/Fritidshus med åretruntstandard belägen ca 6 mil nordväst om Hudiksvall i enskilt, vackert läge med skogen alldeles intill tomten, Bostadshus smakfullt renoverat med bevarande av den äldre charmen i form av äldre spegeldörrar, allmogelister, vedspis, trägolv med mera. 3 rum och kök med oinrett rum på övre plan och flera uthusbyggnader. Från bostaden har du knappt 2 mil till Hassela med skidanläggning samt golfbana och ca 3 km till närmaste badstrand och alldeles utanför tomten hittar du bär och svampmarker.

Pallviken 131, Pallviken, Sundsvalls kommun

Pallviken 131

Fritidshus
Pallviken, Sundsvalls kommun
Carlsson Ring Fastighetsmäklare AB
1 300 000 kr
64 + 10 m²
4 rum
1 678 m² tomt

Välkommen till charmigt fritidshus med fantastiskt läge endast 1,7 mil från Sundsvall. Från köksfönstret och matrummet har du vacker utsikt mot sjön Marmen nedanför där mindre allmän badplats finns. Den populär badplatsen Pallvikens badplats med sandstrand finns också på gångavstånd. Fritidshuset består av två sovrum, storstuga med kamin, kök och matplats och du hittar även uthusbyggnad innehållande verkstad, bastu, dusch och förvaringsutrymmen samt gäststuga med ett rum.

Smååkran 166, Hunge, Bräcke kommun

Smååkran 166

Gård/Skog
Hunge, Bräcke kommun
Carlsson Ring Fastighetsmäklare AB
2 900 000 kr
150 + 25 m²
4 rum
5 ha tomt

Gård med vackert läge intill Hungsjön med stor potential för verksamhet av olika slag och möjlighet till småskalig djurhållning på 2 hektar betesmark och 2 ha åkermark. Gården har en areal om drygt 5 hektar och har tidigare brukats som getgård med egen tillverkning av ost i mejeriet, komplett med alla redskap som du behöver samt kylrum och cafédel. Bostadshus om 4 rum och kök samt två sovalkover och på gården finns även en stor maskinhall, ladugård, hundgård, lägenhet med garage under uppförande, perfekt för uthyrningsverksamhet eller generationsboende. Alla byggnader förutom bostadshuset är uppförda 2012 och uppvärmning sker via bergvärmepump och här surfar du snabbt med 2 anslutningar för bredbandsfiber. På allt detta ingår även de vackra björnarna i träsnideri. Gården är belägen i Södra Jämtland med 2,5 mil in till Bräcke med samhällsservice, ca 8 mil till Östersund och ca 13,5 till Sundsvall. Jakträtt i Hunge JVO om 6.000 ha.

Ammer 101, Ammer, Ragunda kommun

Ammer 101

Gård/Skog
Ammer, Ragunda kommun
Carlsson Ring Fastighetsmäklare AB
850 000 kr
150 + 70 m²
6 rum
7 ha tomt

Mindre gård i Ammer ca 8 mil öster om Östersund med en landareal om drygt 6 ha bestående av åker/betesmark, skog och tomtmark vilket passar dig som till exempel vill bedriva djurhållning i mindre skala. Bostadshus om 6 rum och kök, varav 4 sovrum, samt källare med förvaringsutrymmen och ekonomibyggnad innehållande garage, förvaringsutrymmen, stall med två boxar och sadelkammare samt fristående glestimrad vedbod Här har du gångavstånd till Ammerån känt för sitt fina fiske efter öring och harr med badplats och anlagd sjö precis bredvid den sakta strömmande ån. I närliggande skogar finns vacker natur, skooterleder och ca 1,5 km bort hittar du ridklubb. Ammer har en aktiv byförening som anordnar diverse aktiviteter. Fisket kan bedrivas i Ammerån, Indalsälven eller i de tjärnar som ligger i terrängen ovanför Ammer by. Hammarstrand med samhällsservice såsom skola f-9, livsmedelsaffärer, vårdcentral, restauranger m.m. ligger en knapp mil bort.

Bäling 75, Gnarp, Nordanstigs kommun

Bäling 75

Gård/Skog
Gnarp, Nordanstigs kommun
Carlsson Ring Fastighetsmäklare AB
4 500 000 kr
220 m²
7 rum
103,3 ha tomt

Gård vackert belägen i Gnarp ca 43 km söder om Sundsvall och ca 34 km norr om Hudiksvall med bostadshus om 7 r.o.k. samt altan med plats för matgrupp och utsikt över sjön. Ekonomibyggnad med ladugårdsdel samt loge och 2 stycken förvaringsbyggnader. Fastigheterna består av tre skiften med en total areal ca 104,36 hektar varav 80,5 hektar produktiv skogsmark och drygt 8,7 ha åker. Virkesförråd 7.584 m3sk.

Näsbergsvägen 27, Vad, Smedjebackens kommun
  • Budgivning pågår

Näsbergsvägen 27

Tomt
Vad, Smedjebackens kommun
Carlsson Ring Fastighetsmäklare AB
1 350 000 kr
2 094 m² tomt

Hörntomt med lantligt, strandnära läge i Vad, södra Dalarna. Från tomten har du vacker utsikt över sjön Södra Barken. Det är ca 9 km till Söderbärke med bl.a skola 4-9, tågstation, hamn, livsmedelsaffär och restauranger. Byskola f-3 hittas ca 1 km från tomten. Till Fagersta med gymnasium, kommunikationer och samhällsservice har du ca 13 km och om du vill ge dig ut i skidbacken har du även Romme Alpin 5,2 mil norrut. Fastigheten har andel i kommande badplats och båtbrygga i närheten av fastigheten.

  • Plus
Bölestrand 210, Hammarstrand, Ragunda kommun
  • Sön 8 okt kl 16:00

Bölestrand 210

Gård/Skog
Hammarstrand, Ragunda kommun
Carlsson Ring Fastighetsmäklare AB
800 000 kr
212 m²
6 rum
5,1 ha tomt

Mindre gård med mark om drygt 5 ha i högt läge långt ifrån trafikerade vägar och med vacker utsikt över berg & dal med Indalsvälven slingrande nedanför. Bostadshus i timmer med generösa ytor fördelat på 6 rum och kök varav ett oinrett med exponerade timmerväggar. Varsam renovering har skett de senaste åren där man bland annat har slipat originalgolven i vardagsrum samt på hela övre plan, renoverat skorstenen och installerat två nya kaminer, tagit fram timmer och målat med grundfärg på vägg i vardagsrum, borrat vatten samt anlagt en fruktträdgård med ca 30 fruktträd. Tomten består förutom fruktträdgården av gräsmatta samt naturtomt med vackra blomster från sen vår till sen sommar. Under huset finns matkällare i sten och redskapsförråd och på tomten återfinner du timrad bagarstuga med bakugn, även den med samma magiska utsikt. En mil bort finns samhällsservice i form av livsmedelsaffärer, skola f-9, vårdcentral m.m. I närområdet finns fina naturstigar för cykling och vandring, bär & svampmarker, fiske i Indalsälven samt tjärnar, badplats i Öratjärn, och utförsåkning i Hammarstrand eller varför inte besöka Döda fallet ca 20 min bort. Här finns också bygdegård som anordnar aktiviteter samt en uthyrningsbar stuga.

  • Plus
Vikhyttan 171, Hedemora, Hedemora kommun

Vikhyttan 171

Gård/Skog
Hedemora, Hedemora kommun
Carlsson Ring Fastighetsmäklare AB
3 500 000 kr

Välkommen till Vikhyttan och detta pampiga bostadshus med gott om plats för den stora familjen med 7 r.o.k. och stenkällare. Stor potential för verksamhet och mindre djurhållning med ekonomibyggnad om ca 500 kvm öppen yta med ca 2,60 m i takhöjd och drygt 4 ha mark varav ca 2 ha åkermark. Mer utrymme hittar du i traktorgaraget och i f.d. sädesmagasinet. Fastigheten är belägen i relativt högt läge med drygt en mil till Hedemora centrum med samhällsservice och bara tre minuters promenad till allmän badplats. Romme Alpin med skidåkning hittar du 4,5 mil bort med 33 nedfarter och 14 liftar. Fiber finns.

Änga 110, Bjuråker, Hudiksvalls kommun

Änga 110

Gård/Skog
Bjuråker, Hudiksvalls kommun
Carlsson Ring Fastighetsmäklare AB
4 300 000 kr
128 m²
6 rum
37 ha tomt

Gård med ekologiskt jordbruk knappt 4 mil nordväst om Hudiksvall och 6,5 km från Delsbo där du hittar samhällsservice såsom skola f-9, förskola, vårdcentral, livsmedelsaffär med mera. I bostadshuset finns plats för den stora familjen på 128 kvm med 5 sovrum, vardagsrum och kök. Kommunalt vatten och trekammarbrunn anlagt 2021. Ladugård med plats för 122 mjölkande kor, 40 sinkor eller ungdjur och 11 småkalvar, mjölkrum med mjölktank på 6,5 kubik och mjölkanläggning, personalrum, pannrum samt höskulle. Förutom ladugård och bostadshus finns flera ekonomibyggnader samt 2 gödselbrunnar, silo, härbre, förvaringsbyggnader samt jordkällare. Åkermark om 23 hektar och skog om 12 hektar. Totalt 37.3487 hektar. Närhet till natursköna områden med promenadstråk och skogsområden samt flera sjöar.

Visar alla 13