Mäklare Johanna Falck

Johanna Falck

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergsjövägen 31, Hassela, Nordanstigs kommun

Bergsjövägen 31

Villa
Hassela, Nordanstigs kommun
Carlsson Ring Fastighetsmäklare AB
1 490 000 kr
131 + 180 m²
4 rum
2 997 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva kontorsfastighet centralt i Hassela innehållande 6 kontorsrum, konferensrum, pentry med mera. Lägenhet på övre plan om 4 rum och kök med egen ingång och separat garage/verkstad om ca 80 kvm med gjuten platta och 3 portar. Uppvärmning via bergvärme till kontor, lägenhet och garage. Fastigheten är belägen mitt emot Artur Engbersskolan f-6 och förutom skola finns det även mataffär, restauranger, golfbana samt Hassela Ski resort med utförsåkning med mera i närområdet. Till Sundsvall har du 5 mil och till Hudiksvall har du 6 mil.

Vallbyhedsvägen 20, Torsåker, Hofors kommun

Vallbyhedsvägen 20

Gård/Skog
Torsåker, Hofors kommun
Carlsson Ring Fastighetsmäklare AB
3 750 000 kr
131 m²
6 rum
17,6 ha tomt

Lantligt belägen gård i Torsåker ca 5 mil sydväst om Gävle med bostadshus, bagarstuga, lada, garage och förvaringsbyggnad samt en fantastisk fruktträdgård med ungefär 35 äkta fruktträd och en egen matkällare för äpplen och päron samt en ytterligare matkällare för annan matförvaring då det finns stor möjlighet till ytterligare trädgårdsodling. Potential för verksamhet i det rymliga garaget och ladan samt möjlighet för generationsboende. En del av åkermarken är placerad precis intill bagarstugan vilket vore idylliskt att ha några får eller andra betande djur inom synhåll från bostaden och med promenadstigar i skogen som leder till den egna båtplatsen vid bryggan är sommaridyllen ett faktum. Bostadshus om 5 rum och 2 kök med mycket bevarat från förr såsom trägolv, kakelugn, öppna spisar, vedspis, vackra dörrbeslag mm, samt tvättstuga och duschrum renoverat 2017. Bagarstuga med kök utrustat med vedspis, kammare med öppen spis, vardagsrum och WC samt förvaring på vindsplan. Garage, lada, förvaringsbyggnader och lekstuga. Fastigheterna består av sex skiften med en total areal 17,6 hektar varav 14,1 hektar produktiv skogsmark och drygt 2,4 ha åker. Virkesförråd om 3.526 m3sk. Jakt och fiskerätt. Till Torsåker har du ca 3 km och där finner du bland annat Torsåker skola f-6, 2 stycken förskolor, livsmedelsaffär och mack. Till närmaste större ort har du 2,5 mil till Sandviken, Gävle finns ca 5 mil bort och knappt 5 mil har du till Falun om du vill besöka Dalarna. Tågförbindelser till Gävle och Fagersta finns från Torsåker station 4,6 km bort.

Tönnånger 195, Tönnånger, Söderhamns kommun

Tönnånger 195

Fritidshus
Tönnånger, Söderhamns kommun
Carlsson Ring Fastighetsmäklare AB
1 900 000 kr
113 m²
6 rum
1 290 m² tomt

Torp i högt läge med anor från 1800-talet med utsikt mot Tönnångerssjön där du känner en riktig gårdskänsla. Bostadshuset är stilfullt renoverat med medvetna val och bevarande av den äldre charmen med bland annat trägolv, äldre dörrar och beslag, fyra stycken eldstäder och vackra tapeter. Entréplan med kök, matrum, sal, bibliotek/sovrum, glasveranda och duschrum. På övre plan hittar du 2 sovrum och tv-rum. Uthus i form av vidbyggt gästhus/vedbod och förvaringsutrymme samt vidbyggd verkstad/hönshus och trädgårdsföråd. Tomt med stora gräsytor, odlingsmöjligheter, stenmur och stensättningar. På gångavstånd finns badstrand och bykärnan med bland annat tennisbana, boulebana och yxkastararena. Avstånd till Söderhamn är ca 3,3 mil och från Stockholm ca 24 mil.

Källbacksvägen 12A & 12B, Strömsbruk, Nordanstigs kommun

Källbacksvägen 12A & 12B

Villa
Strömsbruk, Nordanstigs kommun
Carlsson Ring Fastighetsmäklare AB
950 000 kr
112 + 112 m²
7 rum
940 m² tomt

Villa i Strömsbruk ca 2,5 mil norr om Hudiksvall i lugnt villaområde med närhet till förskola, restaurang, kommunikationer, vandrarhem med kanotuthyrning mm samt naturen med skog, sjö och hav. Bostadshuset har tidigare inhyst två lägenheter så idag finns två Entréer med varsin hall och har de senaste åren genomgått omfattande renoveringar vilket resulterat i ett modernt ljust boende med stora sällskapsytor såväl inomhus som utomhus. På Entréplan hittar du 4 rymliga sovrum, duschrum, vardagsrum, kök med matplats och inbyggd altan med plats för matgrupp där du har utsikt över tomten. På källarplan finns ytterligare 2 sovrum, badrum, påbörjad byggnation av gillestuga samt förvaringsutrymmen. Härlig insynsskyddad tomt på baksidan av huset med en stor gräsmatta som inbjuder till lek, växthus för dig med gröna fingrar samt trädäck och grusad del där du kan ställa dina utemöbler för rekreation.

Bäling 75, Gnarp, Nordanstigs kommun

Bäling 75

Gård/Skog
Gnarp, Nordanstigs kommun
Carlsson Ring Fastighetsmäklare AB
4 500 000 kr
220 m²
7 rum
103,3 ha tomt

Gård vackert belägen i Gnarp ca 43 km söder om Sundsvall och ca 34 km norr om Hudiksvall med bostadshus om 7 r.o.k. samt altan med plats för matgrupp och utsikt över sjön. Ekonomibyggnad med ladugårdsdel samt loge och två stycken förvaringsbyggnader. Fastigheterna består av tre skiften med en total areal ca 104,36 hektar varav 80,5 hektar produktiv skogsmark och drygt 8,7 ha åker. Virkesförråd 7.584 m³sk. Jakträtt i Jättendals JVO

Näsbergsvägen 27, Vad, Smedjebackens kommun
  • Budgivning pågår

Näsbergsvägen 27

Tomt
Vad, Smedjebackens kommun
Carlsson Ring Fastighetsmäklare AB
1 350 000 kr
2 094 m² tomt

Hörntomt med lantligt, strandnära läge i Vad, södra Dalarna. Från tomten har du vacker utsikt över sjön Södra Barken. Det är ca 9 km till Söderbärke med bl.a skola 4-9, tågstation, hamn, livsmedelsaffär och restauranger. Byskola f-3 hittas ca 1 km från tomten. Till Fagersta med gymnasium, kommunikationer och samhällsservice har du ca 13 km och om du vill ge dig ut i skidbacken har du även Romme Alpin 5,2 mil norrut. Fastigheten har andel i kommande badplats och båtbrygga i närheten av fastigheten.

  • Plus
Vikhyttan 171, Hedemora, Hedemora kommun

Vikhyttan 171

Gård/Skog
Hedemora, Hedemora kommun
Carlsson Ring Fastighetsmäklare AB
3 500 000 kr

Välkommen till Vikhyttan och detta pampiga bostadshus med gott om plats för den stora familjen med 7 r.o.k. och stenkällare. Stor potential för verksamhet och mindre djurhållning med ekonomibyggnad om ca 500 kvm öppen yta med ca 2,60 m i takhöjd och drygt 4 ha mark varav ca 2 ha åkermark. Mer utrymme hittar du i traktorgaraget och i f.d. sädesmagasinet. Fastigheten är belägen i relativt högt läge med drygt en mil till Hedemora centrum med samhällsservice och bara tre minuters promenad till allmän badplats. Romme Alpin med skidåkning hittar du 4,5 mil bort med 33 nedfarter och 14 liftar. Fiber finns.

Visar alla 7