Mäklare Christian Gustavsson

Christian Gustavsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Strandängsgatan 7C, Strandängen, Jönköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 15:15
Strandängsgatan 7C, Strandängen, Jönköpings kommun, bild 2
Strandängsgatan 7C, Strandängen, Jönköpings kommun, bild 3

Strandängsgatan 7C

Lägenhet
Strandängen, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
2 150 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/5
4 166 kr/mån
39 091 kr/m²

Välkomna till denna moderna lägenhet som inte bara bjuder på en genomtänkt planlösning, utan även en oöverträffad närhet till Vätterns böljande vatten och de förtrollande promenadstråk som slingrar sig genom området. Med endast 100 meter till Vätterns strandlinje är detta ett hem för dig som älskar naturen och söker frid i dess närhet. Detta i kombination med en relativ närhet till centrala Jönköping. Cykelvägen löper längs med Vättern och bussarna lämnar med täta avgångar. Lägenheten ligger på tredje våning med en stor inglasad balkong i soligt söderläge. Ljuvlig utsikt över en liten skogsdunge och vänder man blicken åt vänster kan en vy över Vätterns vatten avnjutas. Balkongen blir verkligen till ett extra rum där möblemang och dynor får vara kvar oavsett väder. Lägenheten stod redo för inflyttning så sent som mars 2023 och prickar av det mesta avseende modernitet och smidig funktion. Fullutrustat kök från HTH och helkaklat badrum med tvättsektion. Stora fönsterpartier ger ett rikligt ljusinflöde, helt utan insyn. Närmare Vättern än såhär blir inte möjligt att bosätta sig på Strandängen. Föreningen Sjöviken erbjuder dessutom fantastiska bonusar som poolhus, bastu och takterrass. Här kan du starta varje dag med ett morgondopp, uppvärmt i poolen eller om du låter naturen bestämma förutsättningarna i Vättern. Blir det för uppfriskande har du nära hem igen! Byggherren Tosito har tagit fram en räntegaranti för föreningen. Denna innebär i praktiken att Tosito står för föreningens räntekostnad som överstiger 3,5% fram till april 2026. Se dokumentet "Räntegaranti" för mer info. Strandängen är under expansion och utvecklas just nu till ett av de mest attraktiva bostadsområdena i kommunen. Djupadalsskolan är under byggnation, gym öppnar i höst och här planeras det för mycket mer service, exempelvis matbutik och café.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vättersnipsgränd 1, Munksjöstaden, Jönköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 11:30
Vättersnipsgränd 1, Munksjöstaden, Jönköpings kommun, bild 2
Vättersnipsgränd 1, Munksjöstaden, Jönköpings kommun, bild 3

Vättersnipsgränd 1

Lägenhet
Munksjöstaden, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
3 700 000 kr
97 m²
3 rum
vån 2/11
6 211 kr/mån
38 144 kr/m²

Alldeles ovanför Munksjös strandpromenad ligger denna stora trerummare med inglasad balkong där såväl soltimmar som utsikt kan avnjutas! På Vättersnipsgränd blir vardagslivet en härlig kombination av lyx och bekvämlighet. Hemmamys med Munksjön i blickfånget, gör snabba ärenden i kvarteren runtomkring (här finns det mesta du kan behöva) och ta cykeln in till city när andan faller på. Att lägenheten i det närmaste håller nyskick och är modernt utrustad förstärker ytterligare denna känsla. Den generösa ytan innebär att arkitekten inte behövt göra avkall på något. Här finns två badrum, det ena med badkar och det andra med dusch. Det större är utrustat med såväl tvättmaskin som torktumlare. Vidare finns två rejäla sovrum och synnerligen gott om förvaringsutrymmen. Tar vi oss ut till de sociala delarna skapar en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum en härlig rymd där ljusinflödet från öster och söder är rikligt. När detta nystas samman med utsikten över Munksjön känns bostaden fulländad. Läget är bästa tänkbara här i Munksjöstadens södra del. Inga närliggande byggnationer som påverkar boendemiljön negativt utan ett etablerat och rofyllt kvarter där känslan av det centrala läget ibland glöms bort. Enkelt att förstå när utsikten är mot vatten och naturen bortom staden. Att bo på Vättersnipsgränd ger dig förmåner och fördelar som få andra adresser kan jämföra sig med. Unikt för området är direktaccess till Hemköp och Munksjötornet utan att behöva lämna huset. Ett stenkast till matbutik, gym, bageri, apotek, restauranger och pizzeria. Föreningen är Munksjöstadens allra första vilket innebär att man hunnit komma lite längre ekonomiskt. Föreningen har ordning i kassan och stoltserar med kvarterets lägsta belåning, ett stort mervärde. I föreningens fastighet finns också en gästlägenhet medlemmarna kan boka när de får gäster som vill övernatta. Varmt välkomna till Vättersnipsgränd 1!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stenhuggargatan 48, Kålgården, Jönköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 16:30
Stenhuggargatan 48, Kålgården, Jönköpings kommun, bild 2
Stenhuggargatan 48, Kålgården, Jönköpings kommun, bild 3

Stenhuggargatan 48

Lägenhet
Kålgården, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
6 000 000 kr
125 m²
5 rum
vån 4/4
7 234 kr/mån
48 000 kr/m²

Som en enplansvilla breder denna lägenhet ut sig med ett riktigt kanonläge på Kålgården! Högst upp i huset, på gavel med ljusinflöde från tre väderstreck hittar ni denna femrummare om 125 kvm. Lägg därtill två balkonger och ni får ytterligare ca 30 kvm. Ja, detta är verkligen en generös bostad som trots sin unga ålder, redan hunnit uppgraderats till en imponerande standard. Ta hissen från garaget upp till lägenheten där modernitet och funktionalitet kombineras på ett utmärkt sätt. Fyra sovrum varav ett av lyxigare prägel med egen balkong, walk-in closet samt badrum. Och vilket badrum... Kolmårdsmarmor på golv och väggar, påkostad inredning och belysning från Louis Poulsen. Dolt bakom skjutdörrar finns dessutom tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare. Balkongen är inglasad och vetter in mot den fina innergården. Här kan även kvällssolen avnjutas. Lägenheten har ytterligare ett badrum, även det utrustat med dusch. Kök och vardagsrum har en delvis öppen planlösning. Snyggt och stilrent utan överskåp samt gott om plats för matbord för många. Längs med kök och vardagsrum, med utgång från dem båda, löper en stor balkong där den större delen är inglasad. Rakt söderläge med fria vyer över grönområdet John Bauers park. Sammantaget är detta verkligen en komplett lägenhet som troligen bockar av det mesta på listan när det är dags att lämna villan för något mer bekvämt och bekymmersfritt. Eller för er som helt enkelt söker en större bostad i ett av Kålgårdens bästa lägen. Kålgården ger vardagen många fördelar och mervärden. Kålgården är perfekt beläget mellan fina parkområden, promenadslingor, sjöar och så staden givetvis. Vättern, Munksjön och Rocksjön ligger alla tre väldigt nära. Att endast ha ett par hundra meters gångavstånd in till stadens mest relevanta restauranger och butiker är en lyx som inte blir svår att vänja sig vid och trivas med. Bageriet ligger så nära att man känner doften av nybakt bröd och runt hörnet finns både lekplatser och barnomsorg. Kommunikationer, nöjen, shopping, gym, matvarubutiker, restauranger och caféer ligger alla en kortare promenad från bostaden.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kärnekulla Allé 8, Kärnekulla, Habo kommun

Kärnekulla Allé 8

Lägenhet
Kärnekulla, Habo kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 450 000 kr
25 + 14 m²
2 rum
vån 0/2
3 280 kr/mån
58 000 kr/m²

Välkomna till ett studiohus där varje kvadratmeter är designad för att maximera ditt liv! Ja för detta är verkligen ett hus, bilen ställer du alldeles intill entrén, vårvärmen avnjuts på den egna altanen där grillen har sin givna plats och trädgården bjuder in till såväl rekreation som lek. Eller kanske egen odling? Med sin karaktäristiska arkitektur och moderna design sticker detta boende verkligen ut. Boytan säger 25 kvm plus ett rejält loft om 14 kvm, tilltagen takhöjd och generösa ljusinflöden skapar onekligen känslan av att ytan är större än så. Stig in i ett utrymme som är både intimt och öppet, där varje hörn är optimerat för effektivitet och där fönsterpartier bjuder på vackra vyer mot omgivande natur. På entréplanet finns ett helkaklat badrum, bekvämt utrustat med kombimaskin. Modernt utrustat kök från HTH där materialval och funktionalitet samspelar på ett optimalt sätt. Köket har en öppen planlösning som ger plats för såväl matbord som mindre soffa. Därutöver ett sovrum med bra förvaring. Via en stege nås ett stort loft som bjuder in till olika nyttjande. Huset är uppfört 2022 och ingår i en stabil förening där byggherren Tosito lämnat en räntegaranti. Denna innebär i praktiken att Tosito står för föreningens räntekostnad som överstiger 3,5% fram till april 2026. Bostaden har har ett fördelaktigt läge på Kärnekulla, långt ifrån trafikens buller och istället nära till naturskön miljö. Kärnekulla har på kort tid vuxit fram till en ny modern stadsdel som nu innehåller förskola, skola, matbutik, gym, restauranger och sporthall.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Kungsgatan 13, Jönköping Söder, Jönköpings kommun

Kungsgatan 13

Lägenhet
Jönköping Söder, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
2 700 000 kr
94,5 m²
4 rum
vån 9/9
5 398 kr/mån
28 571 kr/m²

Denna lägenhet symboliserar varför en bostads läge ofta står högts upp i prioriteringslistan när det är dags att leta nytt hem. Att bo centralt med all bekvämlighet runt hörnet är en sak. Kan man därtill lägga obrutna vyer över takåsar från husets toppvåning pratar vi om just denna lägenhet på Kungsgatan 13! Lägenheten som ursprungligen disponerats som en fyra har ändrat sin skepnad för att skapa mer rymd och generösare ytor. Köket har en rejäl matplats och vardagsrummet är lyxigt stort där gavelläget med ljusinflöde från både söder och väster verkligen förhöjer boendekvalitén. Badrum plus gästwc och sovrum med skjutdörrsgarderob. Är fler sovrum prioriterat är det mycket enkelt att slå upp väggar för att återskapa ytterligare ett eller två sovrum, se alternativ planlösning. Från vardagsrummet nås en inglasad balkong i rakt västläge där soltimmarna blir många. Vackra solnedgångar utlovas med fria vyer över Stadsparkens grönska och de ståtliga villakvarteren på Bäckalyckan. Sneglar ni norrut kan Vätterns vatten skönjas. Ja bättre läge är onekligen imponerande! Inglasningen gör balkongen till ett extra rum där möblemang och textilier kan låtas vara oavsett väder, kort och gott en förlängning av det redan tilltagna vardagsrummet. Fria vyer utan insyn mitt i stan. Lika nära till matbutiken som rofyllda strövområden. Välkomna på visning, vi ses på våning 9!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5