Mäklare Jesper Rindmo

Jesper Rindmo

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Arvesgärde 1, Tuve, Göteborgs kommun
  • Ons 15 maj kl 17:00

Arvesgärde 1

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Croisette Göteborg
1 390 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 3/4
2 636 kr/mån
37 067 kr/m²

Varmt välkomna till denna välbevarade bostad från mitten av 1960-talet. Denna etta är belägen högt upp i huset med en härlig utsikt från bostadens balkong. Ytskikten i bostaden är genomgående ljusa och trä-golvet är original. I denna mycket populära förening, med låg belåning får ni inte missa denna bostaden. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Studio Hamptons, null, Varbergs kommun
  • 3 lediga bostäder

Studio Hamptons

Lägenhet
Varbergs kommun
Croisette Göteborg
fr. 3 950 000 kr
75-92 m²
2-3 rum
4 103 kr/mån

Välkommen till detta exklusiva boendet i Kärradal, Varberg – där historisk charm möter modern elegans vid havet! Ett unikt projekt som väntar på dig, bara några minuters promenad från stranden. I den idylliska och charmiga byggnaden kommer sex unika lägenheter att skapas, var och en med sin egen karaktär och atmosfär. Här bevaras den autentiska charmen från det förflutna samtidigt som det införlivas toppmodern standard, vilket skapar en perfekt balans mellan historia och nutid. På den omslutande gården möts vi av flera gemensamma sittplatser och ytor med bland annat spabad! Storlekarna på bostäderna varierar från 62 till 92 kvadratmeter, där vissa ligger i etage, välj din favorit och spendera nästa sommar här! Sammanfattningsvis erbjuder detta projekt en unik möjlighet att äga ett hem vid Varbergs vackra kust, där gammal charm möter modern komfort. Låt dig förföras av strandens närhet och den unika atmosfären i Kärradal. Missa inte chansen att göra detta till din alldeles egna oas vid havet. Enkelt och bekvämt med allt runt hörnet, nästan som på hotell! Kontakta oss nu för mer information och för att säkra din plats i detta exklusiva bostadsprojekt!

  • Nybyggnadsprojekt
Tillfällavägen 11, Sävedalen, Partille kommun
  • Budgivning pågår
  • Mån 20 maj kl 17:00

Tillfällavägen 11

Lägenhet
Sävedalen, Partille kommun
Croisette Göteborg
1 650 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/3
4 425 kr/mån
26 190 kr/m²

På första våningen en halvtrappa upp ligger denna stora tvåa om 63 kvm. Bostaden erbjuder rymliga ytor, genomgående parkettgolv, stilrent kök, helkaklat badrum och fantastiskt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Tillfällavägen ligger med ett perfekt läge för er som vill bo nära naturen men ändå kunna ta er enkelt till till centrala Göteborg alternativt Partille centrum. Här har ni närhet till fina strövområden i olika naturreservat som är lika vackra både vintertid som sommartid. Brf Tillfällavägen är en trevlig och välskött förening som består av 7 bostadsrätter. Här finns gemensam trädgård med altan och grill för medlemmarna att nyttja. I den direkta närheten finns busshållplats samt Sävedalens köpgata med sitt breda utbud av butiker, dagligvaruhandel och service. Endast ett par minuter bort med buss eller bil finns både centrala Göteborg år ena hållet och Partille centrum med Allum shoppingcenter åt andra hållet.

  • Plus
Värmlandsgatan 32, Norrby, Borås kommun

Värmlandsgatan 32

Lägenhet
Norrby, Borås kommun
Croisette Göteborg
630 000 kr
40 m²
2 rum
vån 2/3
2 734 kr/mån
15 750 kr/m²

Varmt välkomna till en välplanerad två om 40 kvm i en lågt belånad HSB-förening. Här bor ni på bekvämt promenad- och cykelavstånd till centrala Borås, högskolan samt naturområden. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Plus
Per wickenbergsgatan 3, Ribersborg, Malmö kommun

Per wickenbergsgatan 3

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
2 175 000 kr
41 m²
2 rum
vån 2/5
3 276 kr/mån
53 049 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna fina tvåa på underbara Ribersborg. Här kan man njuta av de sociala ytorna och de fina ytskikten i en stabil förening! På Ribersborg bor man i direkt anslutning till havet, fantastiska restauranger och mysiga caféer! Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Lodjursstråket 1, Karlastaden, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1

Lägenhet
Karlastaden, Göteborgs kommun
Croisette Göteborg
3 995 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 8/73
3 992 kr/mån
76 095 kr/m²

Varmt välkomna hem till denna underbara hörnlägenhet i Karlatornet. Belägen på åttonde våningen med utsikt i nordvästlig riktning från bostadens sex olika fönster. Från åttonde våningen har man utsikt över kringliggande byggnader och man tar sig med enkelhet upp via hissen. I bostaden är det gedigna och påkostade materialval med en genomgående känsla av lyx och en oerhört smakfull planlösning. Att Karlatornet just benämns som lyx är ingen slump, detta är ett konstverk som snart äntligen står färdigt och blir därmed EU:s högsta bostadsbyggnad med sina 246m. "Tänk hotell, fast vara hemma" har aldrig varit mer på sin plats! Hjärtligt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare!

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 6