Mäklare Marcus Davidsson

Marcus Davidsson

Om mig

Med många års erfarenhet av mäkleri, försäljning och kundvård förmedlar jag bostäder med en tydlig målbild där dina intressen som kund är mitt största fokus. Mitt personliga engagemang är komponenten som är avgörande för att kunna påverka de detaljer som leder till en lyckad försäljning och det har genom åren resulterat i flertalet återkommande kunder.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fjällbo Ängsväg 11, Utby, Göteborgs kommun
  • Ons 8 maj kl 17:00
Fjällbo Ängsväg 11, Utby, Göteborgs kommun, bild 2
Fjällbo Ängsväg 11, Utby, Göteborgs kommun, bild 3

Fjällbo Ängsväg 11

Lägenhet
Utby, Göteborgs kommun
Croisette Göteborg
3 600 000 kr
78 m²
3.5 rum
vån 1/3
6 854 kr/mån
46 154 kr/m²

Välkomna till denna stilrena lägenhet som stod inflyttningsklar 2022. Huset är byggt av Egnahem med eftertanke för den historiska närmiljön. Här erbjuds en modern lägenhet med stora luftiga ytor och en social och öppen planlösning. Med fönster som vetter åt tre olika väderstreck flödar ljuset naturligt och skapar en känsla av rymd. Gavelläget ger en fri sikt och en privat atmosfär. Bostaden förlängs av en insynsskyddad uteplats om ca 24 kvm med västerläge med plats för såväl matbord, loungemöblemang, odlingsmöjligheter som grillplats. Här uppstår en känsla av att bo i radhus, njut i den privata utemiljön av solen från eftermiddag till solnedgång. Bostaden är belägen med direkt närhet till natur, på promenadavstånd nås såväl utsiktsplats som bergsväggar för klättring. Fjällboskolan ligger på behörigt avstånd och kommunikationer nås med en kortare promenad.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Vantgatan 3B, Majorna, Göteborgs kommun

Vantgatan 3B

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Croisette Göteborg
2 450 000 kr
44 m²
2 rum
vån -1/4
3 985 kr/mån
55 682 kr/m²

På toppen av Gråberget finner ni denna perfekt planerade tvåa med genomgående hög standard. Planlösningen är optimalt planerad där kombinationen av praktiska lösningar och stilrena val harmonierar. Här finns gott om social yta, där kök och vardagsrum tröskelfritt sammanbinder bostaden på ett perfekt vis. Sovrummet är avskilt och rymmer en dubbelsäng. Den västvända balkongen med nylagd trall och platsbyggd erbjuder underbar kvällssol. Hallen erbjuder gott om förvaring i hela fem inbyggda garderober. Här bor ni en trivsam och välskött HSB-förening med låg belåning och gott om gemensamhetsutrymmen. Läget på återvändsgatan är avskilt och lugnt men detta till trots nås Slottsskogen såväl som serviceutbud, restauranger och kommunikationer på promenadavstånd närmare än 50 m från bostaden tar en till stadens alla hörn. Bland annat nås Järntorget på 7 minuter.

  • Balkong
Bäckebolsängen 12, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Mån 6 maj kl 17:00
Bäckebolsängen 12, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Bäckebolsängen 12, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Bäckebolsängen 12

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Croisette Göteborg
1 800 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 443 kr/mån
26 277 kr/m²

Varmt välkomna till en ultimat planerad bostad med stor uteplats i sydväst. Planlösningen är genomgående med stora fönsterpartier i två väderstreck vilket tillsammans med de ljusa ytskikten och generös takhöjd skapar en känsla av rymd. Bostaden har genomgående hög standard och stilrena materialval. Köket är renoverat och binds tröskelfritt ihop med vardagsrummet vilket ger en social yta för hela familjen. Parkering ingår i avgiften. Här bor ni i en populär förening med fina gemensamhetsutrymmen och välskötta innegårdar. Området är lugnt och barnvänligt och erbjuder all tänkbar service såsom affärer och goda kommunikationsmöjligheter in till centrum.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Gröna gatan 71, Majorna, Göteborgs kommun
Gröna gatan 71, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Gröna gatan 71, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Gröna gatan 71

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Croisette Göteborg
3 640 000 kr
82,7 m²
3 rum
vån 3/3
5 523 kr/mån
44 015 kr/m²

Varmt välkomna till denna väldisponerade lägenhet i omtycka Majorna. Här erbjuds en tilltagen och välplanerad trerummare där både kök och badrum omsorgsfullt har renoverats till hög standard. Bostaden har fönster i två väderstreck vilket tillsammans med de ljusa ytskikten och generös takhöjd skapar en känsla av rymd. Med sin genomtänkta planlösning infinns en smidig övergång mellan rummen, vilket maximerar både funktionalitet och trevligt disponerade samt stora sociala ytor. Från vardagsrummet nås den solsäkra balkongen om ca 10 kvm i sydväst. Här njuter ni av utsikten över hamninloppet och kvällssolen långt in på sensommaren. På Gröna gatan bor ni i en väl omhändertagen bostadsrättsförening med en engagerad styrelse. Området är omåttligt populärt och ligger med direkt närhet till allt ni kan tänkas önska. Alldeles intill föreningen finner ni en av Göteborgs mobilitetshubbar med all tänkbar kommunikation, här finns också ett rikt serviceutbud, restauranger och både förskolor och skolor i direkt närhet. Slottsskogen, Göteborgs underbara skärgård och stadskärnan nås på behörigt avstånd.

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 4