Mäklare Marie Rosenqvist

Marie Rosenqvist

Om mig

Enligt mina kunder så kännetecknas jag av stort engagemang, driv, hög tillgänglighet samt ödmjukhet vilket jag anser är avgörande för att nå mina kunders högt ställda förväntningar och på så vis uppnå kundnöjdhet. Utifrån kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi tillsammans ett upplägg som passar just er situation.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ekebacksvägen 10, Tyringe, Hässleholms kommun

Ekebacksvägen 10

Villa
Tyringe, Hässleholms kommun
Croisette Hässleholm
2 950 000 kr
147 + 122 m²
6 rum
1 594 m² tomt

Varmt välkomna till detta välplanerade hus på fantastiskt läge. Här bor man högt beläget i en villa som erbjuder flertalet sovrum, stora sällskapsytor, renoverat kök och badrum. Utöver detta erbjuds en kuperad tomt med stort trädäck och pool. Vid eventuella frågor vänligen kontakta: Fastighetsmäklare Jenny Ahlman 0701-430998 [email protected]

Svedjemarksgatan 28, Östervärn, Hässleholms kommun

Svedjemarksgatan 28

Villa
Östervärn, Hässleholms kommun
Croisette Hässleholm
1 895 000 kr
98 + 98 m²
5 rum
1 052 m² tomt

Välkomna till Svedjemarksgatan 28! Här bor man i ett praktiskt planerat hus med kök, allrum i vinkel, uterum, tre sovrum samt badrum på entréplanet. Källaren erbjuder tvättstuga, gillestuga, pannrum, wc samt garage. Huset värms upp med fjärrvärme. Välkomna på visning!

Brobyvägen 7, Sibbhult, Östra Göinge kommun

Brobyvägen 7

Övrigt
Sibbhult, Östra Göinge kommun
Croisette Hässleholm
2 200 000 kr
2 338 m² tomt

Nytt lägre pris! Nu finns det möjlighet att bli ägare till en hyresfastighet i Sibbhult. Fastigheten har 4 lägenheter fördelat på två plan. Se objektsbeskrivning under dokument för mera info! Lägenheternas skick är av något lägre standard. På första planet finns en lokal som idag används som Pizzeria. Hyresgästerna betalar driftskostnader så som värme, hushållsel, hemförsäkring samt internet och tv. Lägenheter och lokal är fördelat enligt följande: Plan 1 Lokal om 150 kvm. Pizzeria bedrivs där idag.( Hyreskontrakt på tre år från början av 2023) Plan 2 Lägenheter 2x3 rok 75 kvm/lgh Plan 3 Lägenheter 2x2 rok 70 kvm/lgh Hyresintäkter 414 000 kr/år. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Röingegatan 105, Östervärn, Hässleholms kommun

Röingegatan 105

Villa
Östervärn, Hässleholms kommun
Croisette Hässleholm
3 100 000 kr
118 + 65 m²
4 rum
1 073 m² tomt

Välkomna till Röingegatan 105. Här bor man i en smakfullt renoverad villa med stor tomt på populära Östervärn. Bostaden är praktiskt planerad och erbjuder nytt kök med plats för matgrupp, allrum, två nya badrum varav det ena med tvätt och tork, tre sovrum samt groventré, allt fördelat på två plan. Samtliga ytskikt på såväl entréplanet som på övre planet är totalrenoverade och all maskinell utrustning är helt ny. I källaren finns alla möjligheter att skapa extra sovrum, allrum, badrum etc. Idag är källaren är en rå-källare med förrådsutrymme samt pannrum och ett äldre badrum som ej är i bruk. Huset värms upp med fjärrvärme och vattenburen golvvärme finns på såväl entréplanet som övre planet. Välkomna på visning!

Vankiva 5:21, null, Hässleholms kommun

Vankiva 5:21

Tomt
Hässleholms kommun
Croisette Hässleholm
795 000 kr
1 460 m² tomt

Här finns möjlighet till valfri byggnation av enfamiljshus förhandsbesked på bygglov finns. Nuvarande fastighetsägare har grovplanerat tomten och kommer att dra in VA, el samt anlägga väg med gatubelysning, allt detta ingår! Tomten är belägen närmst vattenbrunnen på fastighetskartan. (Tomt nr 2) Med närhet till såväl Finja som Vankiva och Hässleholm bor man här med naturen som granne. Skolbussen stannar ett stenkast bort och man kan även med enkelhet cykla in till stan. Varmt välkomna att höra av er för mera information.

Visar alla 5