Croisette Malmö Västra Hamnen

Croisette Malmö Västra Hamnen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Västra Älvgatan 8, Citadellskajen, Malmö kommun

Västra Älvgatan 8

Lägenhet
Citadellskajen, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
3 595 000 kr
68 m²
2 rum
vån 3/8
5 180 kr/mån
52 868 kr/m²

Välkommen hem till denna helt nya lägenhet på Västra Älvgatan 8 i nya Citadellskajen. Denna rymliga tvårummare ligger gårdsvänd på tredje våningen. Här presenteras en trivsam våning med genomgående snygga materialval, ljusa ytor och välplanerade kvadratmeter. Här finns ett vitt kök och fina handtag i krom samt en grå bänkskiva. Köket ligger i social öppen planlösning med vardagsrummet som tillsammans blir lägenhetens hjärta. Från vardagsrummet finns utgång till härlig balkong. Våningens sovrum är väl tilltaget med plats för säng, kontorshörna samt förvaring i form av garderober med skjutdörrar. I Badrummet har det gjorts noggranna val av inredning, kakel och klinker. Egna tvättmöjligheter finns såklart.

 • Balkong
 • Hiss
Skeppsgatan 24G, Varvsstaden, Malmö kommun

Skeppsgatan 24G

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
4 195 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/8
5 431 kr/mån
59 929 kr/m²

I nya Varvsstaden har vi nu nöjet att presentera denna välplanerade 3:a med härlig balkong. Invändigt möts vi av öppen planlösning med stora sociala ytor som ger en härlig atmosfär. Köket från Vedum ligger i en öppen planlösning med vardagsrummet som erbjuder direkt access till den rymliga balkongen. Utöver detta finner vi två sovrum, två badrum där ena har egna tvättmöjligheter. I föreningen finns även en gemensam takterrass med en härlig växtlighet och pergola där vi kan njuta av soliga dagar. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Balkong
 • Hiss
Gamleväg 49G, Höllviken, Vellinge kommun
 • Sön 10 dec kl 15:30
Gamleväg 49G, Höllviken, Vellinge kommun, bild 2
Gamleväg 49G, Höllviken, Vellinge kommun, bild 3

Gamleväg 49G

Radhus
Höllviken, Vellinge kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
4 350 000 kr
110 m²
4 rum
vån 1/2
6 665 kr/mån
39 545 kr/m²

Bland grönskande kvarter i Höllviken finns det nu möjlighet till att förvärva detta eftertraktade Brf-radhus. Här bor man bara ett stenkast bort från byns stora utbud av restauranger, caféer och butiker. Promenad på behagligt avstånd eller cykel tar du dig snabbt ner till havet och övrig kommunikation. Här erbjuds ett smakfullt kök, rymligt vardagsrum och tre sovrumsmiljöer. Utöver detta erbjuds dubbla badrum, tvättrum med både tvättmaskin- och torktumlare samt en njutbar terrass för både avkoppling och umgänge. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Kollegiegatan 9A, Nydala, Malmö kommun
 • Sön 10 dec kl 15:00
Kollegiegatan 9A, Nydala, Malmö kommun, bild 2
Kollegiegatan 9A, Nydala, Malmö kommun, bild 3

Kollegiegatan 9A

Lägenhet
Nydala, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
1 095 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 8/8
2 970 kr/mån
19 381 kr/m²

Längst upp i byggnaden på åttonde våningen på Kollegiegatan 9A presenterar vi stolt denna tvårumslägenhet med kök. En noggrant planerad och ljus bostad med en genomgående planlösning och en härlig väster balkong med inglasning. Lägenheten är försedd med ett modernt kök och badrum, samt ljusa och vackra ytskikt. Läget i charmiga Nydala är optimalt för det unga paret eller för dig som söker ditt allra första hem. I området finns bekvämligheter som matbutiker, förskolor och vackra grönområden. Dessutom erbjuds utmärkta kommunikationer mot centrum med närmaste busshållplats direkt intill. Vi hälsar er varmt välkomna på visning för att upptäcka allt som denna lägenhet på åttonde våningen har att erbjuda!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Scaniaplatsen 21, Västra Hamnen, Malmö kommun
 • Idag kl 18:00
Scaniaplatsen 21, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Scaniaplatsen 21, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Scaniaplatsen 21

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
4 150 000 kr
81 m²
3 rum
vån 4/5
6 358 kr/mån
51 235 kr/m²

Varmt välkommen till denna trevliga trerummare, belägen högt upp i huset, i populära och härliga Västra Hamnen. Här saluförs en stilfull och välplanerad lägenhet som bjuder på balkong i soligt söderläge, vacker utsikt över takåsarna och fina sociala ytor. Bostadens smakfulla inredningsval och underbara ljusinsläpp ger en härlig rymd i lägenheten och skapar en hemtrevlig känsla. Addera därtill två trivsamma sovrum, ett helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter och en utmärkt planlösning, där man med en alternativ planlösning dessutom kan skapa ett extra rum i vardagsrummet om så önskas. Här bor du lugnt och trivsamt med havet som närmsta granne och i området finns också ett bra utbud av matbutiker, restauranger, caféer, skolor, gym och apotek. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Jörgen Ankersgatan 18A, Davidshall, Malmö kommun
 • Sön 10 dec kl 16:15
Jörgen Ankersgatan 18A, Davidshall, Malmö kommun, bild 2
Jörgen Ankersgatan 18A, Davidshall, Malmö kommun, bild 3

Jörgen Ankersgatan 18A

Lägenhet
Davidshall, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
2 995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
3 611 kr/mån
55 463 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna underbara tvårummare med anor från 1897 belägen i ett centralt och mycket attraktivt område. Här erbjuds ett smakfullt kök i öppen planlösning med vardagsrummet, ett vilsamt sovrum samt ett helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Bostaden är dessutom präglad av stora fönsterpartier, vackra takrosetter och en generös takhöjd. Här bor du med närhet till gågatan, Triangelns varuhus och Operan. Bara en kort promenad väntar Davidshallstorg med sitt rika utbud av restauranger och caféer. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Gränsvägen 32B, Höllviken, Vellinge kommun
Gränsvägen 32B, Höllviken, Vellinge kommun, bild 2
Gränsvägen 32B, Höllviken, Vellinge kommun, bild 3

Gränsvägen 32B

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
11 500 000 kr
1 077 m² tomt

Utmärkt möjlighet att förvärva en väletablerad tomt tillsammans med nyproducerat hus som uppförs på entreprenad av Ljungberg Bygg Entreprenad AB. Här ges stora möjligheter att välja såväl hustyp som material och ytskikt efter eget tycke och smak. Två förslag på husmodeller har tagits fram av Vallsjöhus, en enplansvilla om drygt 141 kvm boarea och en 1½-plansvilla om drygt 220 kvm boarea, allt för att passa både barnfamiljen och äldre. I priset för 1,5-plansmodellen inkluderas även carport och förråd - önskas exempelvis pool, solceller, garage, anlagd trädgård och dylikt kan detta förstås utföras mot tillägg. De föreslagna materialvalen är gedigna, exklusiva och tidlöst moderna vilket tillsammans med genomtänkta planlösningar med fokus på ljusinsläpp skapar alla förutsättningar för ett hem att trivas länge i. Ett riktigt fint tillfälle till ett påkostat, nyproducerat hem på underbart läge i Höllvikens stillsamma villakvarter - varmt välkommen med intresseanmälan.

 • Premium
Lägatan 11A, Dockan, Malmö kommun
 • Idag kl 17:00
Lägatan 11A, Dockan, Malmö kommun, bild 2
Lägatan 11A, Dockan, Malmö kommun, bild 3

Lägatan 11A

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
4 695 000 kr
94 m²
3 rum
vån 6/7
5 409 kr/mån
49 947 kr/m²

Perfekt för dig som vill ha huskänsla fast bo i lägenhet! Högst upp i huset presenteras denna magiska etagelägenhet om tre rum och kök. Här finns ett stilrent kök, ljust och socialt vardagsrum, väl tilltaget sovrum samt goda förvaringsmöjligheter i flertal garderober och klädkammare. Utöver detta erbjuds ett allrum, två helkaklade badrum varav ett med tvättmöjligheter samt tre fantastiska balkonger. Föreningen har en fin och grönskande innergård utrustad med utemöbler, grill samt lekplats för de minsta. Här bor man i en lummig oas på ett fantastiskt läge mitt i Dockan med närhet till stadens utbud, bra kommunikationer och inte minst salta havsbad. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Västra Varvsgatan 16G, Västra Hamnen, Malmö kommun

Västra Varvsgatan 16G

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
1 595 000 kr
26 m²
1 rum
vån 4/4
1 986 kr/mån
61 346 kr/m²

På bästa adress i ljuvliga Västra Hamnen. Här bor du vid gröna Ankarparken och med vattnet runt hörnet. Våningen bemästrar optimerade och smarta kvadratmeter. Bo bekvämt i nyproducerat! Ljust och fräscht med härligt ljusinsläpp trevligt balkongliv. Föreningen erbjuder dessutom två stycken gemensamma relaxavdelningar med bastu samt två helt underbara takterrasser med fantastisk utsikt samt grillmöjligheter. Låg boendekostnad får du på köpet! Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Gamleväg 22 B, Höllviken, Vellinge kommun
Gamleväg 22 B, Höllviken, Vellinge kommun, bild 2
Gamleväg 22 B, Höllviken, Vellinge kommun, bild 3

Gamleväg 22 B

Lägenhet
Höllviken, Vellinge kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
4 495 000 kr
83 m²
3.5 rum
vån 2,5/3
4 005 kr/mån
54 157 kr/m²

Med ett fint läge i mysiga Höllviken hittar vi denna ljuvliga etagelägenhet högst upp i huset. Via spiraltrappan når vi den egna ingången och innanför dörren öppnas ett smakfullt hem upp. Bostaden andas ljusflöde från stora fönsterpartier och den härliga takhöjden i vardagsrummet ger oss rymd. Elegant vitlaserat ekparkettgolv sträcker sig genom hela bostaden som gör att vi får en fin helhet och rummen binds samman på ett strålande sätt. Det snyggt utformade köket ger oss alla bekvämligheter vi kan önska oss och i det närliggande vardagsrummet förlängs de sociala ytorna då vi härifrån har access till en enastående balkong. Från balkongen har vi rogivande utsikt och här blir en given plats för sköna vardagspauser. Sovrum finns på båda plan där övervåningen också ger plats för allrum och arbetshörna, och här letar sig det efterlängtade dagsljuset in via takfönster. Elegant badrum i helkaklat utförande med dusch och bekvämligheter som egen tvättmaskin och torktumlare finns att tillgå, likaså en välkomnande hallmiljö med både öppen och sluten förvaring. Här bor man med närhet till trevliga restauranger, butiker och Toppengallerian samt goda kommunikationer. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Skeppsgatan 24G, Varvsstaden, Malmö kommun
 • Sön 10 dec kl 11:00
Skeppsgatan 24G, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 2
Skeppsgatan 24G, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 3

Skeppsgatan 24G

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
6 195 000 kr
95 m²
4 rum
vån 3/8
6 800 kr/mån
65 211 kr/m²

På historisk mark i Varvsstaden alldeles intill den glittrande kanalen står redan i början av året denna otroliga våning klar för inflyttning. Lägenheten har genomgående smakfull interiör, en grym planlösning och garanterat sol hela dagen tack vare två stora balkonger i skyddat läge. Öppen planlösning mellan vardagsrum och det trendiga köket, med utgång till väl tilltagen balkong med utsikt mot havet, Västra Hamnen och Ribersborg på ena sidan och den andra balkongen i motsatt riktning mot föreningen trivsamma gård. Utöver det erbjuder lägenheten tre rum som alla kan användas som sovrum (Rummens storlek är 14 kvm, 11 kvm och 8 kvm) och två lyxiga badrum. Tillvalen är noga utvalda och påkostade. Föreningens gemensamma takterrass om 280 kvm blir en underbar yta att vistas på. Stilfull fastighet på Malmös nya A-läge. Ett läge där stadspuls, upplevelser, parker, strand och hav möts i en härlig mix av gammalt och nytt. Välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Beridaregatan 4, Slottsstaden, Malmö kommun

Beridaregatan 4

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
4 995 000 kr
123 m²
4 rum
vån 1/4
7 095 kr/mån
40 610 kr/m²

I en helt egen klass har vi nu nöjet att presentera denna underbara sekelskiftesvåning från tidigt 1900-tal. Belägen på första våningen öppnar sig denna magnifika bostad och välkomnar oss med en imponerande symbios av elegans och tidlös stil. Här möter vi vackra klassiska attribut som gedigen takhöjd, förtjusande takstuckatur, spektakulära spegeldörrar och en underbar fiskbensparkett. Lägenheten erbjuder inte bara en bekväm vardagsmiljö, utan även generösa utrymmen för vardagsrum, matsal, kök, två sovrum samt ett helkaklat badrum. Det här är ett unikt hem som passar den som söker både en varm och ombonad atmosfär samt en social livsstil. Boendet har en utmärkt placering med närhet till havet, stadens parker samt flertalet caféer och restauranger. Varmt välkomna på visning!

Stora Varvsgatan 35B, Västra Hamnen, Malmö kommun
 • Sön 10 dec kl 16:30
Stora Varvsgatan 35B, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Stora Varvsgatan 35B, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Stora Varvsgatan 35B

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
3 695 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/9
5 889 kr/mån
48 618 kr/m²

På en mycket eftertraktad adress erbjuds nu en unik möjlighet att bli den första att förvärva denna underbara, nyproducerade trea på Stora Varvsgatan 35B med inflyttning planerad till hösten/vintern 2023. Denna rymliga bostad om 76 kvadratmeter har en genomtänkt planlösning som inkluderar ett stilfullt kök, ett vardagsrum med access till en generös balkong, två rymliga sovrum, ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter och till och med en praktisk gäst-WC. Dessutom finns gott om förvaringsmöjligheter för att göra ditt boende ännu mer bekvämt. Det här är verkligen ett tillfälle du inte vill missa. Här bor man i trivsamma kvarter med Turning Torso, Scaniabadet och Varvsparken inom bekvämt promenadavstånd och dessutom med närhet till affärer, träning och övrig kommunikation. Varmt välkomna att höra av er vid intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Formgatan 3, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Formgatan 3, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Formgatan 3, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Formgatan 3

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
4 995 000 kr
133 m²
5 rum
vån 4/4
8 229 kr/mån
37 556 kr/m²

I det attraktiva området Limhamns Sjöstad finns nu denna förtjusande femrumslägenhet att förvärva. Med sin gavelposition och placering högst upp i byggnaden erbjuder den bekvämligheten av en hiss från markplan och en underbar balkong i väster. Lägenheten har ett stilfullt kök i öppen planlösning med vardagsrummet, där ljuset flödar in från de generösa fönsterpartierna. Platsbyggd förvaring och sobra kulörer skapar en avkopplande atmosfär. Master bedroom imponerar med en rymlig walk-in-closet och ett eget badrum, vilket ger en lyxig och privat reträtt. Tre liknande sovrum finns intill varandra, perfekta för familjeliv eller som kontor/gästrum. Det helkaklade badrummet inkluderar praktiska tvättmöjligheter och höjer komfortnivån ytterligare. Denna lägenhet är också generöst utrustad med förvaringsutrymme, vilket gör det enkelt att hålla ordning och organisera din vardag. Ett perfekt hem för dig och din familj! Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Scaniaplatsen 5, Västra Hamnen, Malmö kommun
 • Sön 10 dec kl 15:30
Scaniaplatsen 5, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Scaniaplatsen 5, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Scaniaplatsen 5

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
4 995 000 kr
77 m²
3 rum
vån 5/6
4 433 kr/mån
64 870 kr/m²

Där trevliga och välskötta villakvarter möter det klarblå havet presenterar vi med glädje denna fantastiska våning om 77 kvadratmeter lyx! Uppförd 2005 finns här alla önskvärda attribut som ett modernt hem kan erbjuda, i utsökt samklang med gedigna material planerat in i minsta detalj och med badrocksavstånd till svalkande havsbad. Planlösningen är genomtänkt och bjuder bland annat på oemotståndliga sällskapsytor i form av kök och vardagsrum i en öppen planlösning med flertalet generösa fönsterpartier med Öresund i blickfång. Vi finner även två bra sovrum, varav mastersovrum förser oss med helglasad terrassdörr ut till den njutbara balkongen med utsikt över Västra Hamnens gräsbeklädda hustak. Addera till detta ett smakfullt inrett badrum, som erbjuder separat klädvårdsavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Kort och gott ett hem utöver det vanliga för livsnjutaren som vill bo förstklassigt på stans bästa läge nära hav, strand och citypuls!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Geijersgatan 2G, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
 • Mån 11 dec kl 18:00
Geijersgatan 2G, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Geijersgatan 2G, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Geijersgatan 2G

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
3 895 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/8
5 516 kr/mån
51 933 kr/m²

Välkommen till Geijersgatan 2G där denna fantastiska hörntrea på absoluta A-läge väntar. Här erbjuds en läcker och välplanerad lägenhet med kvalitativt kök från Vedum, ljust och luftigt vardagsrum, generös balkong, två trivsamma sovrum och ett stilfullt badrum med egna tvättmöjligheter. Som pricken över i:et bjuder lägenheten också på magnifik utsikt över både hav och grönska från lägenhetens samtliga fönster. På våning 2 väntar en fin gemensam innergård och på entréplan i huset finns även en välsorterad ICA Supermarket. Runt hörnan finner vi Ribersborgsstranden och Limhamnsfälten och i området finns också caféer, stenugnsbageri och gym. På kort avstånd nås även både Limhamns- och Malmös citykärna. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Löjtnantsgatan 12A, Rörsjöstaden, Malmö kommun
 • Sön 10 dec kl 14:30
Löjtnantsgatan 12A, Rörsjöstaden, Malmö kommun, bild 2
Löjtnantsgatan 12A, Rörsjöstaden, Malmö kommun, bild 3

Löjtnantsgatan 12A

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
1 850 000 kr
37 m²
1 rum
vån 4/5
3 171 kr/mån
50 000 kr/m²

Vi möter denna ljusdyrkande våning belägen nästhögst upp i huset på Rörsjöstadens egna gräddhylla med närhet till Citys stora utbud. Värdesätter du vackra, påkostade bevarade detaljer och med fräscha och väl omhändertagna ytskikt har du hittat ditt drömhem. Allrum signerat volym och generositet som möjliggör för möblering med både soffa och säng och ett kök där du även får plats för middagsbord. Lägenheten erbjuder vidare god förvaring för sina kvadratmeter genom smarta och fina lösningar exempelvis genom en fin platsbyggd förvaringsmöbel i allrummet. Fransk balkong, stuckaturer, fint kök och badrum är några av attributen.

 • Premium
Davidshallstorg 3, Davidshall, Malmö kommun
 • Sön 10 dec kl 10:00
Davidshallstorg 3, Davidshall, Malmö kommun, bild 2
Davidshallstorg 3, Davidshall, Malmö kommun, bild 3

Davidshallstorg 3

Lägenhet
Davidshall, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
5 495 000 kr
85 m²
3.5 rum
vån 2/5
3 535 kr/mån
64 647 kr/m²

På attraktivt läge finner vi denna drömvåning med fantastisk läckert renoverade kvadratmeter i det nobla kvarteret Davidshall. Bostaden har en trevlig planlösning med rymliga rum och generös takhöjd som tillsammans med bostadens stora fönsterpartier skapar en luftig och härlig atmosfär. Här erbjuds ett modernt och välplanerat kök, spatiöst vardagsrum med anslutande matrum, dubbla sovrumsmiljöer, helkaklat badrum och dessutom direktaccess till balkong med utsikt över föreningens välskötta innergård. Den stilfulla interiören samspelar fint med tidstypiska originaldetaljer såsom vackra takstuckaturer, djupa fönsterpartier och ljuvlig fiskbensparkett. Här bor man på ett av Malmös mest attraktiva lägen med endast fem minuters promenad till både Gustav Adolfs torg och Triangelns station. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
Repslagaregatan 11, Gamla Väster, Malmö kommun
 • Sön 10 dec kl 12:30
Repslagaregatan 11, Gamla Väster, Malmö kommun, bild 2
Repslagaregatan 11, Gamla Väster, Malmö kommun, bild 3

Repslagaregatan 11

Lägenhet
Gamla Väster, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
5 200 000 kr
90 m²
3 rum
vån 1/3
5 146 kr/mån
57 778 kr/m²

På Repslagaregatan 11 har vi nu möjlighet att presentera denna ljuvliga trerummare, bekvämt belägen på första våningen. Med närhet till autentiska restauranger, uteliv på Lilla torg och njutbara promenader i Slotts-Kungsparkens grönska är läget optimalt. Bostaden bjuder in med ett modernt och rymligt kök, dubbla sovrumsmiljöer, ett fräscht badrum samt ett väl tilltaget vardagsrum. Charmen förstärks av gedigen takhöjd, vackert trägolv och ett härligt ljusinsläpp som fyller rummen med en varm atmosfär. En unik möjlighet att bo centralt och ändå njuta av det pittoreska i varje detalj. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Repslagaregatan 11, Gamla Väster, Malmö kommun
 • Sön 10 dec kl 12:30
Repslagaregatan 11, Gamla Väster, Malmö kommun, bild 2
Repslagaregatan 11, Gamla Väster, Malmö kommun, bild 3

Repslagaregatan 11

Lägenhet
Gamla Väster, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
5 295 000 kr
87,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 003 kr/mån
60 514 kr/m²

På Repslagaregatan 11 har vi nu möjlighet att presentera denna ljuvliga trerummare, belägen högst upp i huset. Med närhet till autentiska restauranger, uteliv på Lilla torg och njutbara promenader i Slotts-Kungsparkens grönska är läget optimalt. Vindsvåningen bjuder in med ett modernt kök, dubbla sovrumsmiljöer, två fräscha badrum samt ett inbjudande vardagsrum. Charmen förstärks av synliga balkar, vackert trägolv och det härliga ljusinsläppet som fyller rummen med en varm atmosfär. En unik möjlighet att bo centralt och ändå omges av det pittoreska i varje detalj. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Repslagaregatan 11, Gamla Väster, Malmö kommun
 • Sön 10 dec kl 12:30
Repslagaregatan 11, Gamla Väster, Malmö kommun, bild 2
Repslagaregatan 11, Gamla Väster, Malmö kommun, bild 3

Repslagaregatan 11

Lägenhet
Gamla Väster, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
4 295 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/3
4 002 kr/mån
61 357 kr/m²

På Repslagaregatan 11 har vi nu möjlighet att presentera denna underbara trerummare, belägen på andra våningen. Med närhet till autentiska restauranger, uteliv på Lilla torg och njutbara promenader i Slotts-Kungsparkens grönska är läget optimalt. Bostaden bjuder in med ett modernt kök, dubbla sovrumsmiljöer, ett fräscht badrum samt ett väl tilltaget vardagsrum med matsalsdel. Charmen förstärks av gedigen takhöjd, vackert brädgolv och härligt ljusinsläpp som fyller rummen med en varm atmosfär. En unik möjlighet att bo centralt och ändå njuta av det pittoreska i varje detalj. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Repslagaregatan 11, Gamla Väster, Malmö kommun
 • Sön 10 dec kl 12:30
Repslagaregatan 11, Gamla Väster, Malmö kommun, bild 2
Repslagaregatan 11, Gamla Väster, Malmö kommun, bild 3

Repslagaregatan 11

Lägenhet
Gamla Väster, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
1 895 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2/3
1 715 kr/mån
63 167 kr/m²

I hjärtat av staden presenterar vi stolt denna etta belägen på andra våningen. Med närhet till autentiska restauranger, uteliv på Lilla torg och njutbara promenader i Slotts-Kungsparkens grönska är läget optimalt. Bostaden bjuder in med ett modernt kök, ett mysigt allrum samt ett fräscht badrum. Charmen förstärks av gedigen takhöjd, vackert trägolv och ett härligt ljusinsläpp som fyller rummen med en varm atmosfär. En unik möjlighet att bo centralt och ändå njuta av det pittoreska i varje detalj. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Reginavägen 80, Hindby, Malmö kommun

Reginavägen 80

Övrigt
Hindby, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
4 995 000 kr
227 m²
296 m² tomt

Gediget 2-plansradhus med källare på tomträtt. Totalt 227 kvm fördelat på samtliga 3 plan och totalt 4 lägenheter. Lägenheterna har varierande standard, 3 av lägenheterna är renoverade på 90- talet och en på 2000-talet. Källarplan: 1 ROK om 27 kvm. Genomgående 90-talsstandard. Pentry och helkaklat badrum. Källarplan: 2 ROK om 50 kvm. Genomgående 90-talsstandard. Sovrum, vardagsrum och kök samt helkaklat badrum. Utgång till trädgården. I källaren finns även en gemensam tvättstuga. Plan 1: 3 ROK om 75 kvm. Renoverad under 2000-talet. 2 sovrum, vardagsrum, kök och helkaklat badrum. Egen tvättmaskin. Plan 2: 3 ROK om 75 kvm. Genomgående 90-talsstandard. 2 sovrum, vardagsrum, kök och badrum. Hyresintäkter uppgår till totalt 420 000 kr. Hyrorna beräknas öka med 5% år 2024, vilket innebär 441 000 kr i hyresintäkter år 2024. Tomträttsavgäld är 12 616 kr/år. Parkeringsplats på tomten. Man kan även parkera på gatan, P-skiva i 30 minuter mellan 07-17 och därefter fri parkering. Samtlig ombyggnation till lägenheter är gjort av tidigare ägare för ca 15 år sedan. Fastigheten kan både säljas genom bolagsaffär / fastighetsaffär. Grannfastigheten intill på Reginavägen 82 är också till salu. Belägen i populärt och barnvänligt villaområde med närhet till allmänservice med bland annat Ica Maxi och apotek. I närområdet finns också gott om restauranger. Både skola och förskola finns i närområdet. Nära till bra kommunikationer med bara någon minuts gång till bussar som tar dig in till centrala Malmö. Även gångavstånd till Persborgs tågstation där tågen går både mot centralen och Svågertorp. Cykelväg in till Malmö City och med bil tar man sig snabbt ut på såväl Yttre som Inre Ringvägen.

Reginavägen 82, Hindby, Malmö kommun

Reginavägen 82

Övrigt
Hindby, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
4 995 000 kr
225 m²
296 m² tomt

Gediget 2-plansradhus med källare på tomträtt. Totalt 225 kvm fördelat på samtliga 3 plan och totalt 3 lägenheter. Lägenheterna har genomgående god standard, samtliga lägenheter är renoverade under 2000-talet. Källarplan: 3 ROK om 75 kvm. Renoverad under 2000-talet. 2 sovrum, vardagsrum, kök och helkaklat badrum. Utgång till trädgården. I källaren finns även gemensam tvättstuga. Plan 1: 3 ROK om 75 kvm. Renoverad under 2000.-talet. 2 sovrum, vardagsrum, kök och helkaklat badrum. Egen tvättmaskin. Plan 2: 3 ROK om 75 kvm. Renoverad under 2000.-talet. 2 sovrum, vardagsrum, kök och helkaklat badrum. Egen tvättmaskin. Hyresintäkter uppgår till totalt 429 909 kr. Hyrorna beräknas öka med 5% år 2024, vilket innebär 451 404 kr i hyresintäkter år 2024. Tomträttsavgäld är 12 616 kr/år. 2 parkeringsplatser på tomten. Man kan även parkera på gatan, P-skiva i 30 minuter mellan 07-17 och därefter fri parkering. Samtlig ombyggnation till lägenheter är gjort av tidigare ägare för ca 15 år sedan. Fastigheten kan både säljas genom bolagsaffär / fastighetsaffär. Grannfastigheten intill på Reginavägen 80 är också till salu. Belägen i populärt och barnvänligt villaområde med närhet till allmänservice med bland annat Ica Maxi och apotek. I närområdet finns också gott om restauranger. Både skola och förskola finns i närområdet. Nära till bra kommunikationer med bara någon minuts gång till bussar som tar dig in till centrala Malmö. Även gångavstånd till Persborgs tågstation där tågen går både mot centralen och Svågertorp. Cykelväg in till Malmö City och med bil tar man sig snabbt ut på såväl Yttre som Inre Ringvägen.

Stora Varvsgatan 39, Västra Hamnen, Malmö kommun
 • Sön 10 dec kl 14:45
Stora Varvsgatan 39, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Stora Varvsgatan 39, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Stora Varvsgatan 39

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
2 150 000 kr
38 m²
2 rum
vån 5/12
3 555 kr/mån
56 579 kr/m²

I underbara Västra Hamnen ges nu en unik möjlighet att förvärva denna stilfulla, lyxiga och otroliga tvåa, som har allt och lite till. Här erbjuds en kvadratsmart lägenhet med läcker köksinteriör från Marbodal, stilsäkert badrum med egna tvättmöjligheter, ljusa vardagsrumskvadrat och ett trivsamt sovrum med en alldeles egen luxuös walk-in-closet. Addera därtill en inbyggd eldstad och harmonisk akustikpanel för extra mysfaktor, fantastiskt ljusinsläpp som ges ifrån lägenhetens stora fönsterpartier samt helglasade fönsterdörr och en njutbar fransk balkong som bjuder på många sköna soltimmar och skapar en härlig indoor/outdoor-feeling i lägenheten. I Brf Stjärnfyren bor du femstjärnigt med alla tillgångar nära till hands. På Masttorget finner vi matbutiker, restauranger, caféer, apotek och gym och i området kan du också njuta av fina morgonpromenader längs Sundspromenaden och sköna kvällsdopp i havet. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 100