Mäklare Emil Sjöberg

Emil Sjöberg

Om mig

Hej! Vad roligt att du har hittat till min sida! Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2017 med ett driv att få dig som kund att känna dig trygg genom hela förmedlingsprocessen. Jag älskar fotboll och är en idrottsmänniska ut i fingerspetsarna, vilket passar utmärkt i mitt arbete och att alltid vilja prestera på topp. Frågar du mina tidigare kunder beskriver de mig som en positiv, lyhörd, serviceminded och lösningsorienterad mäklare. Varmt välkommen att höra av dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Geijersgatan 2G, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
 • Imorgon kl 18:00
Geijersgatan 2G, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Geijersgatan 2G, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Geijersgatan 2G

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
3 895 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/8
5 516 kr/mån
51 933 kr/m²

Välkommen till Geijersgatan 2G där denna fantastiska hörntrea på absoluta A-läge väntar. Här erbjuds en läcker och välplanerad lägenhet med kvalitativt kök från Vedum, ljust och luftigt vardagsrum, generös balkong, två trivsamma sovrum och ett stilfullt badrum med egna tvättmöjligheter. Som pricken över i:et bjuder lägenheten också på magnifik utsikt över både hav och grönska från lägenhetens samtliga fönster. På våning 2 väntar en fin gemensam innergård och på entréplan i huset finns även en välsorterad ICA Supermarket. Runt hörnan finner vi Ribersborgsstranden och Limhamnsfälten och i området finns också caféer, stenugnsbageri och gym. På kort avstånd nås även både Limhamns- och Malmös citykärna. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Stora Varvsgatan 39, Västra Hamnen, Malmö kommun
 • Tis 5 dec kl 17:00
Stora Varvsgatan 39, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Stora Varvsgatan 39, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Stora Varvsgatan 39

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
2 150 000 kr
38 m²
2 rum
vån 5/12
3 555 kr/mån
56 579 kr/m²

I underbara Västra Hamnen ges nu en unik möjlighet att förvärva denna stilfulla, lyxiga och otroliga tvåa, som har allt och lite till. Här erbjuds en kvadratsmart lägenhet med läcker köksinteriör från Marbodal, stilsäkert badrum med egna tvättmöjligheter, ljusa vardagsrumskvadrat och ett trivsamt sovrum med en alldeles egen luxuös walk-in-closet. Addera därtill en inbyggd eldstad och harmonisk akustikpanel för extra mysfaktor, fantastiskt ljusinsläpp som ges ifrån lägenhetens stora fönsterpartier samt helglasade fönsterdörr och en njutbar fransk balkong som bjuder på många sköna soltimmar och skapar en härlig indoor/outdoor-feeling i lägenheten. I Brf Stjärnfyren bor du femstjärnigt med alla tillgångar nära till hands. På Masttorget finner vi matbutiker, restauranger, caféer, apotek och gym och i området kan du också njuta av fina morgonpromenader längs Sundspromenaden och sköna kvällsdopp i havet. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Salongsgatan 18E, Västra Hamnen, Malmö kommun
 • Imorgon kl 19:00
Salongsgatan 18E, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Salongsgatan 18E, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Salongsgatan 18E

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
2 100 000 kr
42,3 m²
2 rum
vån 2/3
3 354 kr/mån
49 645 kr/m²

I hjärtat av Västra Hamnen, i mysiga BO01, har vi nu glädjen att presentera denna underbara tvårummare. Här erbjuds en kvadratsmart lägenhet med genomgående planlösning, ljuvligt ljusinsläpp, stilfullt kök och badrum, trivsamt sovrum och utmärkt förvaring. Addera därtill ett luftigt vardagsrum, charmigt brädgolv och en fantastisk balkong i soligt söderläge. Här bor du i välskött förening med vacker innergårdsmiljö designad av landskapsdesignern Peter Gaunitz. En innergård som vann första pris i tävlingen Gröna Gårdar, en tävling som handlar om att skapa en gård med både estetiska värden samt med omtanke för den biologiska mångfalden. Läget i BO01 är helt fantastiskt med allt du behöver inom bekvämt räckhåll, samtidigt som du bor lugnt och trivsamt. På kort gångavstånd nås matbutiker, restauranger, caféer, apotek och gym och i området kan du också njuta av sköna kvällspromenader längs Sundspromenaden eller vakna piggt med ett morgondopp i havet. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lilla Varvsgatan 23E, Västra Hamnen, Malmö kommun
 • Tor 7 dec kl 17:00
Lilla Varvsgatan 23E, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Lilla Varvsgatan 23E, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Lilla Varvsgatan 23E

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
3 795 000 kr
75 m²
3 rum
vån 5/8
4 532 kr/mån
50 600 kr/m²

I härliga Brf Sola har vi nu glädjen att presentera denna smakfulla och moderna hörntrea som bjuder på fantastiska vyer! Här väntar en välplanerad lägenhet med utmärkt planlösning, stilfull interiör, underbart ljusinsläpp från stora fönsterpartier, stilrent kök, helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter och ett luftigt allrum med härliga sociala ytor. Addera därtill två trivsamma sovrum och en ljuvlig balkong med slående utsikt över Turning Torso, Varvsparken och havet. Här bor du på perfekt läge med allt du behöver inom bekvämt avstånd. På Masttorget finner vi matbutiker, restauranger, caféer, apotek och gym och i området kan du också njuta av fina morgonpromenader längs Sundspromenaden och sköna kvällsdopp i havet. Det här är en lägenhet som måste upplevas på plats! Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vikhemsvägen 7A, Vikhem, Staffanstorps kommun
Vikhemsvägen 7A, Vikhem, Staffanstorps kommun, bild 2
Vikhemsvägen 7A, Vikhem, Staffanstorps kommun, bild 3

Vikhemsvägen 7A

Lägenhet
Vikhem, Staffanstorps kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
1 895 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/4
3 232 kr/mån
35 755 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna fina nyproducerade tvåa på underbara Vikhem som erbjuder allt man behöver! Här lockar en välplanerad lägenhet med genomgående planlösning, fantastiskt ljusinsläpp, stilfullt kök från Marbodal, helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter och ett stort fint sovrum med utmärkt förvaring. Lägg därtill ett ljust och luftigt vardagsrum och access till en härlig söderbalkong med många sköna soltimmar. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område intill härliga grönområden och med gång och cykelavstånd till centrum. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bomgatan 18, Västra Hamnen, Malmö kommun
Bomgatan 18, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Bomgatan 18, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Bomgatan 18

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
1 995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/7
4 665 kr/mån
36 944 kr/m²

På Bomgatan 18 ges nu chansen att bli ägare till denna fantastiska tvårummare i Brf Gymma. Här erbjuds en nyproducerad lägenhet med smakfulla materialval, kök och vardagsrum i öppen planlösning, härliga sociala ytor, stilrent kök i vitt, härliga sociala ytor, underbart ljusinsläpp och ett trivsamt sovrum med utmärkt förvaring i form av lyxig walk-in-closet. Addera därtill ett stilfullt badrum och en ljuvlig balkong som ligger lugnt belägen in mot föreningens innergård. Här bor du på perfekt läge med allt du behöver inom bekvämt avstånd. På Masttorget finner vi matbutiker, restauranger, caféer, apotek och gym och i området kan du också njuta av fina morgonpromenader längs Sundspromenaden och sköna kvällsdopp i havet. Lägenheten säljs på planritning. Varmt välkommen att kontakta mäklaren vid intresse samt för ytterligare information!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Geijersgatan 2D, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
 • Imorgon kl 17:00

Geijersgatan 2D

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
1 950 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2/8
3 955 kr/mån
41 489 kr/m²

Nu ges en fantastisk möjlighet att förvärva denna nyproducerade tvårummare på perfekt läge i populära och trivsamma Brf Södra Ribersborg. Här väntar en stilfull och välplanerad lägenhet med kök och vardagsrum i öppen trevlig planlösning, smakfulla tillval, generös takhöjd, fint ljusinsläpp och en underbar balkong om ca 8 kvm i sydöst. Addera därtill ett rofyllt sovrum med utmärkt förvaring och ett stilrent helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. På våning 2 väntar en fin gemensam innergård och på entréplan i huset finns även en välsorterad ICA Supermarket. Runt hörnan finner vi Ribersborgsstranden och Limhamnsfälten och i området finns också caféer, stenugnsbageri och gym. På kort avstånd nås även både Limhamns- och Malmös citykärna. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Krutmeijersgatan 8C, Hästhagen, Malmö kommun
 • Tis 5 dec kl 18:45

Krutmeijersgatan 8C

Lägenhet
Hästhagen, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
1 895 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1,5/4
3 574 kr/mån
37 900 kr/m²

På trivsamma Krutmeijersgatan 8C ges nu en fantastisk möjlighet att förvärva denna stilfulla tvårummare i fint renoverat skick, belägen en hög första våning upp. Här väntar en välplanerad lägenhet med genomgående planlösning, strålande ljusinsläpp från stora fönsterpartier med djupa fönsternischer, härliga sociala ytor, fransk balkong i västervänt gårdsläge, renoverat kök & badrum, rofyllt sovrum och utmärkt förvaring i form av rymlig klädkammare. Här bor du i välskött och populär förening med fina gemensamma innergårdar och med flertalet mysiga caféer och restauranger runt hörnan. På kort avstånd nås stadens parker, havet och City. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Fiskarevägen 7B, Höllviken, Vellinge kommun
Fiskarevägen 7B, Höllviken, Vellinge kommun, bild 2
Fiskarevägen 7B, Höllviken, Vellinge kommun, bild 3

Fiskarevägen 7B

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
9 500 000 kr
160 + 30 m²
6 rum
935 m² tomt

I underbara Kämpinge har vi nu nöjet att presentera denna fantastiska enplansvilla, som har allt och lite till. Väldisponerade kvadrat fördelat på 6 rum och kök, med utgång till flera uteplatser och insynsskyddad trädgård i söderläge. Gästhuset har egen toalett och i trädgården finner vi även ett njutbart swimspa. Här bor du med badrocksavstånd till sandstranden och närhet till såväl centrum som till bra skolor. Varmt välkommen hem!

 • Premium
Lovartsgatan 11A, Dockan, Malmö kommun
 • Budgivning pågår

Lovartsgatan 11A

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
2 095 000 kr
49 m²
2 rum
vån 2/7
3 185 kr/mån
42 755 kr/m²

På Lovartsgatan 11A har vi nu äran att presentera denna underbara Dockan-tvåa som erbjuder allt och lite till. Här väntar en trivsam, välplanerad och insynsskyddad lägenhet med fantastiskt ljusinsläpp, kök och vardagsrum i öppen planlösning, luftigt allrum med fina sociala ytor, sovrum med utmärkt förvaring, stilfullt badrum och balkong i soligt söderläge. Läget är perfekt med allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Havet nås inom kort gångavstånd och i området finns också flertalet matbutiker, restauranger, caféer, skolor, förskolor, gym och apotek. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Märsgränd 25, Västra Hamnen, Malmö kommun

Märsgränd 25

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
3 895 000 kr
75 m²
4 rum
vån 4/7
3 858 kr/mån
51 933 kr/m²

Nu ges en unik möjlighet att förvärva denna stilfulla och läckra fyrarummare på toppenläge i Västra Hamnen. Här erbjuds en välplanerad lägenhet med genomgående planlösning, fantastiskt ljusinsläpp, två ljuvliga balkonger, kök och badrum från Vedum, luftigt vardagsrum och tre fina sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Här bor du i trivsam och välskött förening med fin gemensam innergård, övernattningsrum och festlokal. Läget är perfekt med allt du behöver inom bekvämt räckhåll. På Masttorget finner vi matbutiker, restauranger, caféer, apotek och gym och i området kan du också njuta av sköna kvällspromenader längs Sundspromenaden eller vakna piggt med ett morgondopp i havet. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Bomgatan 18, Västra Hamnen, Malmö kommun

Bomgatan 18

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
2 245 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/7
4 665 kr/mån
41 574 kr/m²

Nu ges en unik möjlighet att förvärva denna nyproducerade och välplanerade tvåa i underbara Västra Hamnen. Här erbjuds en trivsam lägenhet med kök och vardagsrum i öppen trevlig planlösning, stilfullt kök i vitt, fina sociala ytor, rymligt sovrum med utmärkt förvaring i form av lyxig walk-in-closet och ett helkaklat badrum med kombimaskin. Lägg därtill ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och en härlig balkong som ligger lugnt belägen in mot föreningens innergård. Här bor du på perfekt läge med allt du behöver inom bekvämt avstånd. På Masttorget finner vi matbutiker, restauranger, caféer, apotek och gym och i området kan du också njuta av fina morgonpromenader längs Sundspromenaden och sköna kvällsdopp i havet. Varm välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Lilla Varvsgatan 29A, Västra Hamnen, Malmö kommun

Lilla Varvsgatan 29A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
2 395 000 kr
49 m²
2 rum
vån 4/10
4 466 kr/mån
48 878 kr/m²

Nu kan du bli den första som flyttar in i denna fantastiska och stilfulla tvåa med fri utsikt över vackra Varvsparken. Här erbjuds en välplanerad våning med smakfulla materialval, läckert kök med utmärkta arbetsytor, helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter och ett harmoniskt sovrum med optimal förvaring i form av en generös walk-in-closet. Addera därtill ett fantastiskt ljusinsläpp, härliga sociala ytor och en underbar balkong med enastående utsikt över fina Varvsparken. Här bor du på perfekt läge med allt du behöver inom bekvämt avstånd. På Masttorget finner vi matbutiker, restauranger, caféer, apotek och gym och i området kan du också njuta av fina morgonpromenader längs Sundspromenaden och sköna kvällsdopp i havet. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Sandegårdsgatan 24B, Limhamn, Malmö kommun
 • Budgivning pågår

Sandegårdsgatan 24B

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
995 000 kr
21,9 m²
1 rum
vån 1,5/4
1 542 kr/mån
45 434 kr/m²

Nu har vi äran att presentera denna nyrenoverade, fräscha och kvadratsmarta etta, ett stenkast från Limhamns centrum och havet. Här erbjuds en välplanerad lägenhet med stilfullt kök, lyxigt badrum och ett stort allrum som skapar härlig yta för umgänge. Lägenhetens fina fönsterparti ger utsikt till föreningens lummiga och sköna innergård, samt skapar ett underbart ljusflöde i hemmet. Här bor du i en välskött och populär förening med närhet till matbutiker, restauranger, caféer, gym, grönområden och vackra solnedgångar längs havskusten. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 14