Mäklare Rami Daadooch

Rami Daadooch

Om mig

Jag åtar mig varje uppdrag med stor hängivenhet och dedikation med ett löfte om att alltid finnas tillgänglig för att tillgodose era önskemål och behov. Jag tycker att en duktig mäklare alltid skall vara påläst, engagerad och fokuserad på att överträffa kundens förväntningar. Med mig vid er sida under försäljningen kan ni känna er trygga med att det blir en riktigt bra bostadsaffär. Har du några frågor eller funderingar? Kontakta mig! Jag talar flytande svenska, engelska och arabiska!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Reginavägen 80, Hindby, Malmö kommun

Reginavägen 80

Övrigt
Hindby, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
4 995 000 kr
227 m²
296 m² tomt

Gediget 2-plansradhus med källare på tomträtt. Totalt 227 kvm fördelat på samtliga 3 plan och totalt 4 lägenheter. Lägenheterna har varierande standard, 3 av lägenheterna är renoverade på 90- talet och en på 2000-talet. Källarplan: 1 ROK om 27 kvm. Genomgående 90-talsstandard. Pentry och helkaklat badrum. Källarplan: 2 ROK om 50 kvm. Genomgående 90-talsstandard. Sovrum, vardagsrum och kök samt helkaklat badrum. Utgång till trädgården. I källaren finns även en gemensam tvättstuga. Plan 1: 3 ROK om 75 kvm. Renoverad under 2000-talet. 2 sovrum, vardagsrum, kök och helkaklat badrum. Egen tvättmaskin. Plan 2: 3 ROK om 75 kvm. Genomgående 90-talsstandard. 2 sovrum, vardagsrum, kök och badrum. Hyresintäkter uppgår till totalt 420 000 kr. Hyrorna beräknas öka med 5% år 2024, vilket innebär 441 000 kr i hyresintäkter år 2024. Tomträttsavgäld är 12 616 kr/år. Parkeringsplats på tomten. Man kan även parkera på gatan, P-skiva i 30 minuter mellan 07-17 och därefter fri parkering. Samtlig ombyggnation till lägenheter är gjort av tidigare ägare för ca 15 år sedan. Fastigheten kan både säljas genom bolagsaffär / fastighetsaffär. Grannfastigheten intill på Reginavägen 82 är också till salu. Belägen i populärt och barnvänligt villaområde med närhet till allmänservice med bland annat Ica Maxi och apotek. I närområdet finns också gott om restauranger. Både skola och förskola finns i närområdet. Nära till bra kommunikationer med bara någon minuts gång till bussar som tar dig in till centrala Malmö. Även gångavstånd till Persborgs tågstation där tågen går både mot centralen och Svågertorp. Cykelväg in till Malmö City och med bil tar man sig snabbt ut på såväl Yttre som Inre Ringvägen.

Reginavägen 82, Hindby, Malmö kommun

Reginavägen 82

Övrigt
Hindby, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
4 995 000 kr
225 m²
296 m² tomt

Gediget 2-plansradhus med källare på tomträtt. Totalt 225 kvm fördelat på samtliga 3 plan och totalt 3 lägenheter. Lägenheterna har genomgående god standard, samtliga lägenheter är renoverade under 2000-talet. Källarplan: 3 ROK om 75 kvm. Renoverad under 2000-talet. 2 sovrum, vardagsrum, kök och helkaklat badrum. Utgång till trädgården. I källaren finns även gemensam tvättstuga. Plan 1: 3 ROK om 75 kvm. Renoverad under 2000.-talet. 2 sovrum, vardagsrum, kök och helkaklat badrum. Egen tvättmaskin. Plan 2: 3 ROK om 75 kvm. Renoverad under 2000.-talet. 2 sovrum, vardagsrum, kök och helkaklat badrum. Egen tvättmaskin. Hyresintäkter uppgår till totalt 429 909 kr. Hyrorna beräknas öka med 5% år 2024, vilket innebär 451 404 kr i hyresintäkter år 2024. Tomträttsavgäld är 12 616 kr/år. 2 parkeringsplatser på tomten. Man kan även parkera på gatan, P-skiva i 30 minuter mellan 07-17 och därefter fri parkering. Samtlig ombyggnation till lägenheter är gjort av tidigare ägare för ca 15 år sedan. Fastigheten kan både säljas genom bolagsaffär / fastighetsaffär. Grannfastigheten intill på Reginavägen 80 är också till salu. Belägen i populärt och barnvänligt villaområde med närhet till allmänservice med bland annat Ica Maxi och apotek. I närområdet finns också gott om restauranger. Både skola och förskola finns i närområdet. Nära till bra kommunikationer med bara någon minuts gång till bussar som tar dig in till centrala Malmö. Även gångavstånd till Persborgs tågstation där tågen går både mot centralen och Svågertorp. Cykelväg in till Malmö City och med bil tar man sig snabbt ut på såväl Yttre som Inre Ringvägen.

Ringvägen 42, Gessie Villastad, Vellinge kommun
  • Tor 14 dec kl 18:00
Ringvägen 42, Gessie Villastad, Vellinge kommun, bild 2
Ringvägen 42, Gessie Villastad, Vellinge kommun, bild 3

Ringvägen 42

Villa
Gessie Villastad, Vellinge kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
4 585 000 kr
125 + 60 m²
8 rum
1 057 m² tomt

På havsnära läge i idylliska Gessie Villastad presenterar vi denna charmerande villa fint belägen i lugna villakvarter med underbar natur inpå knuten. Bostaden erbjuder en tilltalande planlösning och tidlösa materialval såsom Junckersgolv och harmoniska färgval. Entréplanets öppna planlösning mellan sällskapsytor och kök skänker en luftig och ljus känsla, liksom den härliga takhöjden invid kök och generös matplats. Karaktärsskapande detaljer med nischer, öppen spis och bjälkar förgyller hemmet än mer. Vidare finns ett separat tv-rum, två möjliga sovrum och ett badrum i helkaklat utförande med anslutande tvättrum. På det övre våningsplanet finner vi ett trivsamt allrum, toalett och tre härliga sovrum med massor av plats för allehanda möblemang. Utemiljön lockar med rejäla gräsytor för barnens lek med bland annat en härlig pool och uppvuxen, varierad växtlighet tillsammans med flera mysiga uteplatser varav ett rymligt trädäck. Ett stenkast från huset finns en stor öppen park med lekplats, tennisplan, fotboll, pingisbord och boulebana. Här kan du även ta en kort promenad ner till stranden som ligger precis nedanför en vacker grusväg bland den skånska slätten. Här njuter man av lugnet och naturen men ändå av närheten till såväl Vellinge och Höllviken som till Malmö och Köpenhamn. Varmt välkomna!

  • Premium
Döbelnsgatan 16B, Rörsjöstaden, Malmö kommun

Döbelnsgatan 16B

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
2 195 000 kr
54 m²
2 rum
vån 4/4
3 193 kr/mån
40 648 kr/m²

Välkommen till det eftertraktade området Rörsjöstaden omgivet av pittoreska kvarter, in till denna förtjusande pärla från 1920-talet som ligger högst upp i huset. Här får du njuta av grönska i den charmiga innergården samtidigt som stadens pulserande liv finns runt hörnet. Byggnadens ålder speglar sig i bostaden med sina generösa takhöjder, originalgolv, spröjsade fönster, unika takrosetter och originaldörrar. Denna bostad erbjuder en genomgående planlösning som sträcker sig över ett härligt vardagsrum med vackert soligt sydvästläge tack vare stora fönsterpartier. Rymligt sovrum med ett fantastiskt burspråk, helkaklat badrum och ett ljust kök. I föreningens samtliga trapphus finns gemensamma balkonger som vetter mot den vackra innergården. Här bor man i en stabil förening belägen med närhet till allt inom kultur, nöje, service och goda kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

Hyllie kyrkoväg 53A, Limhamn, Malmö kommun

Hyllie kyrkoväg 53A

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
1 695 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 074 kr/mån
27 561 kr/m²

Välkommen till denna generösa och trivsamma tvårummare på underbara Limhamn! Lägenheten är belägen på högsta våningen och erbjuder en fri och trevlig utsikt från den inglasade balkongen i söder med sol hela dagen. Lägenhetens interiör fördelar sig på ett väl tilltaget vardagsrum med access till balkongen, ett kök med matplats och ett rymligt sovrum lagom för dubbelsängen. Lägg därtill inbyggd förvaring i garderober och vackert helkaklat badrum. Ljusinsläppet är genomgående och kvadraten väldisponerade, en rymlig inglasad balkong vetter fint mot föreningens välskötta gårdsmiljö som lockar med generösa gräsytor, trevliga sittplatser och gemensam grill. Här bor du på väldisponerade kvadrat med modernt kök, stort vardagsrum, helkaklat badrum och harmoniskt sovrum. Varmt välkommen!

  • Balkong

Visar alla 5