Mäklare Pernilla Fahlén

Pernilla Fahlén

Om mig

Jag är uppvuxen i Örnsköldsvik och har arbetat inom fastighetsbranschen sedan 2004. Jag började som byggnadsingenjör och idag arbetar jag som fastighetsmäklare. Min ambition är att skapa långsiktiga relationer, där kunden står i fokus genom hela köp- och säljprocessen och där kunden vet att jag alltid kommer vara en tydlig, kommunikativ och pålitlig mäklare i alla lägen

Mäklarens försäljning på Hemnet
Baldersvägen 3A, Baldersvägen, Örnsköldsviks kommun
  • Imorgon kl 14:00

Baldersvägen 3A

Lägenhet
Baldersvägen, Örnsköldsviks kommun
Croisette Örnsköldsvik
1 595 000 kr
75 m²
3 rum
vån 6/7
4 185 kr/mån
21 267 kr/m²

Denna hemtrevliga 3-rumslägenhet är belägen på sjätte våningen, med enastående panoramautsikt över stad, berg och hav. Planlösningen är välplanerad och erbjuder ett kök med matplats, ett duchrum, ett vardagsrumm med vida kvadrat med utgång till inglasad balkong samt två rymliga sovrumsmiljöer. Lägenheten är strategiskt belägen nära både Skyttis friluftsområde och mataffär. Vilket ger bekväm tillgång till både naturskön rekreation och vardagliga bekvämligheter. I denna populära föreningen finns generösa gemensamhetsytor, elbilsladdare, garage samt biltvättmöjligheter. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Björnavägen 88, Kroksta, Örnsköldsviks kommun
Björnavägen 88, Kroksta, Örnsköldsviks kommun, bild 2
Björnavägen 88, Kroksta, Örnsköldsviks kommun, bild 3

Björnavägen 88

Villa
Kroksta, Örnsköldsviks kommun
Croisette Örnsköldsvik
1 795 000 kr
110 + 70 m²
5 rum
2 385 m² tomt

Välkommen till detta renoverade hus, ett enfamiljshus som byggts om till två lägenheter. Husets exteriör har behållit sin karaktär, samtidigt som det har genomgått vissa förändringar för att skapa två separata entréer. Huset är beläget i en levande och attraktiv miljö. Med egna bouleplaner, närhet till fotbollsanläggning, promenadstråk runt Höglandssjön, förskolor och skolor erbjuder fastigheten en livsstil med tillgång till dessa aktiviteter och bekvämligheter. Ett valmöjligheternas hus. Det går att återställ huset till ett enfamiljshus, hyra ut en eller båda lägenheterna. Eventuellt finns möjligheten att uppföra fler byggnader på fastigheten. Med andra ord en prisvärd och flexibel fastighet.

  • Premium
Granitvägen 28, Överhörnäs, Örnsköldsviks kommun
Granitvägen 28, Överhörnäs, Örnsköldsviks kommun, bild 2
Granitvägen 28, Överhörnäs, Örnsköldsviks kommun, bild 3

Granitvägen 28

Villa
Överhörnäs, Örnsköldsviks kommun
Croisette Örnsköldsvik
1 195 000 kr
200 m²
10 rum
9 130 m² tomt

Här finns två fastigheter med vackert läge och stor potential i lantlig miljö, endast 10 minuter från Örnsköldsviks centrum. Fastigheterna har en stort markareal på totalt hela 9 853 kvm, med tillåtande detaljplan. Där finns ett hus med möjlighet att utveckla efter egna drömmar och behov. Huset är idag fördelat på tre lägenheter, men skulle även kunna omvandlas till ett storslaget enfamiljshus. Huset har skador på grund av tidigare läckage från yttertaket. Renovering har påbörjats genom nytt yttertak. Det kommer dessutom att krävas omfattande renoveringar för att modernisera och återställa huset till sin forna glans. Rådande detaljplan indikerar att det kan finnas goda möjligheter att stycka av flertalet nya fastigheter / tomter efter lantmäteriförrättning. Rådande detaljplanen tillåter friliggande 1-planshus med byggnadsarea på max 150 kvm, på minst 800 kvm tomtarea, med vind som får inredas, samt en komplementbyggnad på max 50 kvm. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

  • Premium

Visar alla 3