Mäklare Magnus Jansson

Magnus Jansson

Om mig

Att sälja och köpa bostad är bland de största affärerna man gör under sin livstid. Det är en ära för mig som mäklare att få vara behjälplig under denna period i ert liv. Engagemang, positivism och kunskap ser jag som viktiga ingredienser i framgångsgrytan. Mitt incitament är att ge både säljare och köpare de bästa av förutsättningar för en lyckad affär, samt att göra ett så bra arbete så att ni vill rekommendera mig till era vänner och bekanta.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tarvs Soldattorp 2, Husby-Långhundra, Knivsta kommun
  • Sön 4 aug kl 16:00
Tarvs Soldattorp 2, Husby-Långhundra, Knivsta kommun, bild 2
Tarvs Soldattorp 2, Husby-Långhundra, Knivsta kommun, bild 3

Tarvs Soldattorp 2

Fritidshus
Husby-Långhundra, Knivsta kommun
Croisette Stockholm
595 000 kr
28 m²
2 rum
4 108 m² tomt

Upptäck charm och avkoppling i detta pittoreska lilla fritidshus på 28 kvm, beläget i vackra Knivsta. Perfekt för fritidsaktiviteter, erbjuder detta mysiga tillhåll en tillflykt från vardagen där du kan njuta av lugn och ro. Fritidshuset har en rustik karaktär med stor potential för uppfräschning och renovering. För den kreativa och händiga individen finns här oändliga möjligheter att förvandla detta lilla hus till en personlig fristad. De träbeklädda väggarna och taket ger en autentisk känsla som kan bevaras och lyftas fram med varsam hand. Omgivet av natursköna omgivningar, erbjuder detta fritidshus närhet till vandringsleder, sjöar och vackra skogar – perfekt för den som älskar friluftsliv och natur. Med sitt idylliska läge i Knivsta, är detta den perfekta platsen för en fritid fylld av naturupplevelser och sköna stunder. Välkommen till din nya fristad, där varje dag kan bli ett äventyr!

  • Premium
Valsta Åkersberg, null, Flens kommun
  • Imorgon kl 12:00
Valsta Åkersberg, null, Flens kommun, bild 2
Valsta Åkersberg, null, Flens kommun, bild 3

Valsta Åkersberg

Villa
Flens kommun
Croisette Stockholm
1 200 000 kr
78 + 8 m²
3 rum
600 m² tomt

Äntligen har vi möjlighet att presentera detta charmiga hus från 1915-talet på 78 kvadratmeter och en tomt om 600 kvadratmeter. Denna pärla erbjuder ett gediget kök med plats för matgrupp. Den väl tilltagna tomten erbjuder lummig grönska samt ett trädgårdshus om cirka 15 kvadratmeter. Området Bettna, ett fornminnesrik bygd, erbjuder minnesvärda utflyktsmöjligheter under sommartiderna. Däribland Broby Festplats och Yngaren. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Eriksgränd 9, 2 tr, Jakobsberg, Järfälla kommun
Eriksgränd 9, 2 tr, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Eriksgränd 9, 2 tr, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Eriksgränd 9, 2 tr

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Croisette Stockholm
2 945 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/6
5 953 kr/mån
37 278 kr/m²

På andra våningen med njutbar balkong i dubbel upplaga härligt inbäddad i grönska, väntar här ett synnerligen smakfullt hem med yteffektiva kvadrat och luftig, öppen planlösning mellan kök samt generösa vardagsrumsytor. Klassisk trestavig parkett samspelar med vitmålade, släta väggar och vacker köksinteriör i beigt från Vedum. Vidare finner vi två inbjudande sovrum med bra förvaringsmöjligheter samt med direktaccess till en av de njutbara balkongerna. Lägg där till ett stilrent badrum i helkaklat utförande med dusch och egna tvättmöjligheter i tvättmaskin samt torktumlare. Här bor du nära naturen med alla möjligheter till rekreation och sport. Järfälla sportcenter erbjuder både sporthall, simhall, tennisbanor, fotbollsplaner och ishall. Föredrar du utomhusaktiviteter finns naturreservatet Järvafältet med flertalet vackra promenad- och joggingstråk. I Görvälns naturreservat strövar du fritt med vy över Mälaren. Badar gör du vid härliga Görvälnsbadet. Vintertid kan du ta en skridskotur på Mälaren och i Bruket finns slalombackar och längdskidåkningsspår. I närliggande Jakobsbergs centrum finns ett hundratal butiker och gott om restauranger. Bara ett stenkast bort finner du Barkarby Handelsplats där du har Stockholm Quality Outlet, Ikea samt över 80 butiker. Kommunikationerna är goda oavsett om du väljer bil, cykel eller kollektiva färdmedel. Bussen har du bokstavligt talat direkt utanför dörren, garageplatser finns att hyra och med pendeltåget tar det 21 minuter till Stockholms central. Föredrar du att ta cykeln till jobbet finns här mängder av cykelvägar som omsluter och förenar.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Solbacka Strandväg 40 A, Solbacka Strand, Norrtälje kommun
Solbacka Strandväg 40 A, Solbacka Strand, Norrtälje kommun, bild 2
Solbacka Strandväg 40 A, Solbacka Strand, Norrtälje kommun, bild 3

Solbacka Strandväg 40 A

Radhus
Solbacka Strand, Norrtälje kommun
Croisette Stockholm
4 850 000 kr
140 m²
6 rum
vån 2/2
7 139 kr/mån
34 643 kr/m²

Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare Magnus Jansson, 0731-55 55 36 för visning! Stig in i detta förtrollande tvåplansparhus, en verklig pärla belägen i ett av de mest natursköna områdena du kan tänka dig. Här bor man omgiven av naturens skönhet, men ändå med gångavstånd till den charmiga stadskärnan som erbjuder restauranger, service och kommunikationer. Panoramautsikten mot Norrtäljeviken, Lindholmens naturreservat och landets vackraste koloniområde är helt extraordinär. Denna bostad är dessutom perfekt belägen intill grönskande åkrar och ängar. Innergården och lekplatsen är fint utformade och minimalt trafikerade, vilket gör det enkelt att hålla ett öga på småttingarna från köksfönstret. Detta är ett himmelrike för både barn och vuxna, med skolor och dagis inom kort promenadavstånd utan att behöva korsa trafikerade vägar. Det nybyggda hemmet är utrustat med toppmodern teknik och är extremt energisnålt. Här finns uppkoppling och mätning av el, vatten och värme via Nibe Uplink för värme och ventilation, Panorama Home för vattenmätning, och Plejd för belysningsstyrning. Varje rum har multimediauttag, vilket gör hemmet väl anpassat för moderna behov. Bostadens design är både funktionell och elegant. Uteplatserna och takterrassen erbjuder en fantastisk yta för avkoppling och socialt umgänge, med en 360-graders panorama som tar andan ur dig. Inomhus är badrummen påkostade med vackert BricMate-klinker och kakel, inredning från Svedbergs, dimbara speglar och takspottar. Golvvärme och handdukstorkar med timer och termostat bidrar till en perfekt komfort, och den suveräna ventilationen håller alltid badrummen varma och torra. Köket är lika imponerande med sina tak- och bänkspottar, sensorstyrd avstängning för diskmaskinen och vitvaror från Smeg. En extra stark fläktfunktion gör att den öppna planlösningen mellan kök, allrum och vardagsrum fungerar utmärkt. Spottarna längs vägen upp till takterrassen ger en extra touch av elegans. Hela huset är otroligt välplanerat, vilket gör det perfekt för social samvaro samtidigt som sovrum och andra utrymmen erbjuder avskildhet. Du har även egen parkering för 2-3 bilar, och uteplatser i alla väderstreck som följer solens gång hela dagen. Välkommen till ditt drömhem, där varje ögonblick är en upplevelse och varje detalj är noga utvald för att skapa den perfekta harmonin mellan skönhet och funktion. När vill du flytta in?

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Almbygatan 10, 2 tr, Spånga/Rinkeby, Stockholms kommun
Almbygatan 10, 2 tr, Spånga/Rinkeby, Stockholms kommun, bild 2
Almbygatan 10, 2 tr, Spånga/Rinkeby, Stockholms kommun, bild 3

Almbygatan 10, 2 tr

Lägenhet
Spånga/Rinkeby, Stockholms kommun
Croisette Stockholm
1 700 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2/15
4 858 kr/mån
36 170 kr/m²

Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare Magnus Jansson, 0731-55 55 36 för visning! Upptäck denna nyproducerade tvårummare på andra våningen, som förenar modern elegans med bekväm livsstil. Lägenheten har en semiöppen planlösning som harmoniskt sammanför kök och vardagsrum, vilket skapar en ljus och rymlig miljö. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med dagsljus och bidrar till en inbjudande atmosfär. Kliv ut på den fantastiska balkongen med glasräcke och njut av behaglig kvällssol. Detta är den perfekta platsen för avkoppling eller sociala tillställningar. Lägenheten har en smakfull interiör med trestavig parkett och stilrena färg- och materialval. Det bekväma sovrummet erbjuder en lugn och privat oas, perfekt för att koppla av efter en lång dag. Badrummet är elegant inrett i helkaklat utförande och utrustat med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare för din bekvämlighet. Denna bostad ger dig chansen att skapa ditt drömboende i en pittoresk miljö, med närhet till tunnelbana och andra kommunikationer, samt ett brett utbud av service och restauranger. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sockenvägen 611, Bagarmossen, Stockholms kommun
Sockenvägen 611, Bagarmossen, Stockholms kommun, bild 2
Sockenvägen 611, Bagarmossen, Stockholms kommun, bild 3

Sockenvägen 611

Lägenhet
Bagarmossen, Stockholms kommun
Croisette Stockholm
2 400 000 kr
58 m²
2 rum
vån 0,5/3
4 868 kr/mån
41 379 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem i hjärtat av Bagarmossen! Här möts du av en rymlig hall med ypperlig förvaring i form av en praktisk skjutdörrsgarderob och ett extra förråd. Den dekorativa akustikpanelen kombinerad med trälaminat och ljusa väggar skapar en harmonisk atmosfär som löper genom hela bostaden. Den öppna planlösningen mellan det smakfullt inredda köket i grått och det rymliga vardagsrummet ger ett ljust och luftigt intryck, tack vare de stora fönsterpartierna som släpper in rikligt med naturligt ljus. Köket är utrustat med moderna vitvaror och generösa arbetsytor, perfekt för både vardagsmatlagning och festliga middagar. Det inbjudande sovrummet bjuder på en lugn och rogivande miljö med utgång till en njutbar uteplats, omgiven av ett grönskande närområde. Här har du din egen lilla oas, perfekt för avkoppling och sköna stunder utomhus. Badrummet är helkaklat och erbjuder både dusch och tvättfaciliteter med en praktisk kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Allt för att underlätta din vardag. Denna tvåa i Bagarmossen är en pärla som kombinerar stil, komfort och en härlig utomhusmiljö. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem här!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 6