Mäklare Magnus Jansson

Magnus Jansson

Om mig

Att sälja och köpa bostad är bland de största affärerna man gör under sin livstid. Det är en ära för mig som mäklare att få vara behjälplig under denna period i ert liv. Engagemang, positivism och kunskap ser jag som viktiga ingredienser i framgångsgrytan. Mitt incitament är att ge både säljare och köpare de bästa av förutsättningar för en lyckad affär, samt att göra ett så bra arbete så att ni vill rekommendera mig till era vänner och bekanta.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skagafjordsgatan 11, 3 tr, Kista, Stockholms kommun
Skagafjordsgatan 11, 3 tr, Kista, Stockholms kommun, bild 2
Skagafjordsgatan 11, 3 tr, Kista, Stockholms kommun, bild 3

Skagafjordsgatan 11, 3 tr

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Croisette Stockholm
2 995 000 kr
88 m²
4 rum
vån 3/6
5 547 kr/mån
34 034 kr/m²

På Skagafjordsgatan 11 presenterar vi nu en fin fyrarummare med genomgående samma golv och ljusa väggar som skapar en enhetlig och harmonisk känsla i hela bostaden. Här finns stora fönsterpartier som släpper in naturligt ljus från tre väderstreck och i köket ger den helglasade altandörren oss access till njutbar balkong där man kan koppla av efter en lång dag. Hemmet erbjuder en attraktiv planlösning med kök och vardagsrum socialt integrerade med varandra och här ges plats för såväl kocken som gästen och det sociala ligger i fokus. Addera till det tre sovrum samt helkaklat badrum i klassiskt svart och vitt som ger en stilfull touch till din dagliga rutin, dessutom med både tvättmaskin och torktumlare. Praktisk förvaring finns i klädkammare som kompletteras med garderober i hallen för extra förvaringsmöjligheter vilket hjälper till att hålla ditt hem snyggt och organiserat. Här bor du i ett område populärt för innovation och företagande med härliga grönområden i direkt anknytning. En kort promenad från bostaden finner du den blå tunnelbanelinjen som enkelt tar dig in till city på 18 minuter. Kista Galleria ligger bara runt hörnet av bostaden, där du har alla bekvämligheter i 180 butiker. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Eriksgränd 9, 2 tr, Jakobsberg, Järfälla kommun
Eriksgränd 9, 2 tr, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Eriksgränd 9, 2 tr, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Eriksgränd 9, 2 tr

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Croisette Stockholm
2 945 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/6
5 616 kr/mån
37 278 kr/m²

På andra våningen med njutbar balkong i dubbel upplaga härligt inbäddad i grönska, väntar här ett synnerligen smakfullt hem med yteffektiva kvadrat och luftig, öppen planlösning mellan kök samt generösa vardagsrumsytor. Klassisk trestavig parkett samspelar med vitmålade, släta väggar och vacker köksinteriör i beigt från Vedum. Vidare finner vi två inbjudande sovrum med bra förvaringsmöjligheter samt med direktaccess till en av de njutbara balkongerna. Lägg där till ett stilrent badrum i helkaklat utförande med dusch och egna tvättmöjligheter i tvättmaskin samt torktumlare. Här bor du nära naturen med alla möjligheter till rekreation och sport. Järfälla sportcenter erbjuder både sporthall, simhall, tennisbanor, fotbollsplaner och ishall. Föredrar du utomhusaktiviteter finns naturreservatet Järvafältet med flertalet vackra promenad- och joggingstråk. I Görvälns naturreservat strövar du fritt med vy över Mälaren. Badar gör du vid härliga Görvälnsbadet. Vintertid kan du ta en skridskotur på Mälaren och i Bruket finns slalombackar och längdskidåkningsspår. I närliggande Jakobsbergs centrum finns ett hundratal butiker och gott om restauranger. Bara ett stenkast bort finner du Barkarby Handelsplats där du har Stockholm Quality Outlet, Ikea samt över 80 butiker. Kommunikationerna är goda oavsett om du väljer bil, cykel eller kollektiva färdmedel. Bussen har du bokstavligt talat direkt utanför dörren, garageplatser finns att hyra och med pendeltåget tar det 21 minuter till Stockholms central. Föredrar du att ta cykeln till jobbet finns här mängder av cykelvägar som omsluter och förenar.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2