Mäklare Marcus Pettersson

Marcus Pettersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sufflörgatan 9, Lindeborg, Malmö kommun

Sufflörgatan 9

Lägenhet
Lindeborg, Malmö kommun
Croisette Staffanstorp
2 145 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 6/8
4 575 kr/mån
27 325 kr/m²

Tillfälle att stå som köpare till denna renoverade trerummare med slående utsikt på sjätte våningen på Lindeborg. Här erbjuds nu en perfekt planerad och helt renoverad trea på sjätte våningen med stor njutbar inglasad balkong i västerläge och slående utsikt över Öresundsbron. Här flyttar du in och kan njuta av fina materialval och en smart skapad planlösning. Vi välkomnas in i hallen som erbjuder gott om förvaring och tilltalande kakel som löper genomgående i hall, kök och badrum. Badrummet är rejält och stilenligt med spotlights i tak och förberett för tvättmaskin och torktumlare. Köket följer i samma design och är både tilltalande och sinnrikt utformat med praktisk förvaring och köksö. Lägenheten erbjuder två sovrum samt vardagsrum där planlösningen gjorts om så att vardagsrummet ligger i anslutning till balkongen istället för att balkongen nås genom ett av sovrummen - sannolikt är det en av få lägenheter i området som har utgång till balkongen i vardagsrummet. Den inglasade balkongen i optimalt västerläge har samma parkettgolv som i övriga rum, vilket ger balkongen en känsla av att vara en förlängning av vardagsrummet snarare än bara en balkong. Läget är optimalt ett stenkast från Hyllie som erbjuder ett brett shopping- och nöjesutbud, flertalet serviceställen, goda trafikförbindelser och närhet till såväl Malmös citykärna som till havet och Köpenhamn. Här bor man i en stabil HSB-förening i hjärtat av grönskande parker. Varmt välkommen på visning.

  • Balkong
  • Hiss
Sotehusvägen 21-0, Anderslöv, Trelleborgs kommun
  • Sön 3 mar kl 16:00
Sotehusvägen 21-0, Anderslöv, Trelleborgs kommun, bild 2
Sotehusvägen 21-0, Anderslöv, Trelleborgs kommun, bild 3

Sotehusvägen 21-0

Gård/Skog
Anderslöv, Trelleborgs kommun
Croisette Staffanstorp
8 995 000 kr
155 + 20 m²
7 rum
4 012 m² tomt

LANTLIGT | PÅKOSTAT GARAGE FÖR 5-6 BILAR | VASSTAK | POOLOMRÅDE MED UTEKÖK | SPA | GÄSTHUS Nu har vi det ärofyllda nöjet att presentera denna unika Skånelänga på lantligt läge mellan Malmö och Ystad, bara ca 10 minuter från Skurup och med närhet till hela Sydkustens fantastiska utbud. Här lockar ett stenhus anno 1909 med rakt igenom hög kvalitet på två fastigheter om totalt 5 326 kvm tomt med allt vad du kan tänka dig i form av fina materialval, poolområde med utekök, relax samt omatchade hobby- och förvaringsytor. Huvudbyggnaden totalrenoverades 2008 och dess signum är den vitputsade fasaden som ackompanjeras av vasstaket med dess stiltypiska homejor. Originalplacering av dörrar och fönster behölls vilket idag skänker ett otroligt fint ljusinsläpp i boningshuset. Hela bostaden andas rakt igenom finaste hantverk och erbjuder hög kvalitet i form av handgjort tegel, putsade innerväggar och tak, massiva ekgolv, synliga ekbjälkar och inbyggd belysning. Kök från Ballingslöv med bänkskiva i granit och badrum med bubbelbadkar och påkostade materialval. Här finns 3-4 sovrum och många möjligheter för flexibel inredning. I nära anslutning till boningshuset har vi även ett gästhus om 37 kvm med egen uteplats, allrum, badrum och sovloft. Garagebyggnaden erbjuder över 200 kvm yta för både relax, hobby, förvaring och kontor. Uppfört 2012 i samma påkostade och stiltypiska utformning som boningshuset med vasstak och ekdetaljer. Här stoltserar byggnaden med hela fyra motordrivna portar i snygg ekfanér och ljuvlig ljussättning kvällstid. Garaget ger fantastiska möjligheter för förvaring, bil- och motorintresse samt övrig hobby. Tre av portarna i bredd 2500 mm och den fjärde med BxH 4000x3150 med plats för husbil. På övre plan finner vi en superb yta om 26 kvm för exempelvis kontor. Optimalt placerat i garagebyggnaden mot trädgårdens innergård och i nära anslutning till poolområdet ligger relaxavdelningen som utifrån stoltserar med specialbeställda glas-/fönsterpartier i massiv ek. Här njuts en lugn miljö med japanskt bubbelbadkar, platsbyggd bastu med vasstak, dusch samt toalett. Och självklart ska ett storslaget boende även stoltsera med en storslagen och njutbar utemiljö. I trädgården finns saltvattenpool om 10x4 meter, utekök med rostfri grill från SMEG samt kokplattor, utedusch och generös uteplats på massiv komposittrall för både loungehörnan och middagsbordet. Måste upplevas på plats - Välkommen på visning!

  • Premium
Mårten Jöns väg 13, Abbekås, Skurups kommun
  • Budgivning pågår
Mårten Jöns väg 13, Abbekås, Skurups kommun, bild 2
Mårten Jöns väg 13, Abbekås, Skurups kommun, bild 3

Mårten Jöns väg 13

Villa
Abbekås, Skurups kommun
Croisette Ystad-Skurup
4 395 000 kr
180 m²
7 rum
801 m² tomt

På havssidan om Kustvägen ligger denna rejäla poolvilla på trevlig tomt om 800 kvm och fint havsnära läge. Huset erbjuder nyrenoverat kök, allrum, sex sovrum, badrum, gäst-wc och tvättstuga. Ovanvåningen är idag inredd med fyra sovrum där två av dem kan göras till ett rejält allrum. Utemiljön bjuder på en njutbar trädgård med pool omgiven av stort trädäck samt uterum. Med uppvuxen grönska blir trädgården en härlig plats att umgås med familj och vänner på. Huset kompletteras med dubbelgarage med bastu i anslutning. Abbekås hamn med fin badbrygga ligger några minuters promenadväg bort. Här finns den trevliga restaurangen Bongska huset som är en favorit både bland tillresta och Abbekås-borna. Förskola finns i Abbekås likväl som bra bussanslutning. På knappa kvarten nås Skurup som erbjuder sin nya handelsplats, gym, padel och skola upp till årskurs 9, bara för att nämna ett fåtal saker. Optimala pendlingsmöjligheter tack vare pågatågsstation i både närbelägna Svarte och Skurup. I Skivarp ca fem minuter bort finns mataffär, postombud samt skola och förskola. Varmt välkommen till det goda livet längs Sydkusten!

  • Premium
Fruktvägen 5, Rörum, Simrishamns kommun

Fruktvägen 5

Tomt
Rörum, Simrishamns kommun
Croisette Staffanstorp
1 250 000 kr
1 334 m² tomt

Nu har vi det stora nöjet att presentera en rejäl tomt i Rörum på en av de sista tomterna i området. I ett mindre område omgivet av högkvalitativa villor väntar här möjligheten för en lycklig köpare att skapa sin egen dröm. På tomten finns följande planterat: Valnötsträd, platan, blodlönn samt ca 40 äppelträd. I den direkta närheten finner vi två golfbanor, fem minuters gångväg till den omtyckta Sophiaskolan(Waldorfskola), cykelavstånd till Knäbäckshusen, Rörums Backar och Vik samt cykelväg till Kivik och Simrishamn. Välkommen att själv åka och titta på tomten och höra av dig till mäklaren vid intresse. Information om kostnader finns på länkarna nedan, vilka kommer från respektive leverantör. Utöver detta kan ytterligare kostnader tillkomma. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera vad som gäller utifrån vilka åtgärder man planerar att vidta. Anslutning VA, se https://osterlenva.se/avgifter El nyanslutning, kontakta E.ON för vidare information. Kostnad för bygglov sätts specifikt utifrån respektive ärende. Spekulanter uppmanas att själva kontakta Simrishamns kommun för att sätta sig in i hela bygglovsprocessen. Se https://www.simrishamn.se/bo-och-bygga Tomtmarkering på en av annonsens bilder stämmer inte helt överens med verkligheten och skall därför endast ses som indikativ. Detaljplan finns i annonsen.

Visar alla 4