Mäklare Marcus Pettersson

Marcus Pettersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Södergatan 2, Lövestad, Sjöbo kommun
  • Sön 4 aug
Södergatan 2, Lövestad, Sjöbo kommun, bild 2
Södergatan 2, Lövestad, Sjöbo kommun, bild 3

Södergatan 2

Villa
Lövestad, Sjöbo kommun
Croisette Ystad-Skurup
4 250 000 kr
185 m²
2 247 m² tomt

Välkommen in i en äldre och vacker villa i Lövestad och njut av de detaljerna som finns med en modern tvist. Villan består av stora öppna ytor, vackert trägolv, förtjusande färger på väggarna, underbar klinker som smälter samman med det fina laminatgolvet, precis där drömmar går i uppfyllelse. Stig in i den ljusa entrén med stora fönster som kan ta dig vidare mot det stora vardagsrummet eller vidare till det mysiga arbetsrummet. Villan består av ett sovrum som du når via det färgglada köket eller via det mysiga arbetsrummet. Med ett stort vardagsrum och stor matplats finns det plats för drömmar som bara fantasin kan nå. Underbart ljusinsläpp med vackra fönster som skapar en bekväm och avslappnad miljö. Ett badrum med strålande klinkers, en tvättstuga som har en tvättmaskin från 2023 och är utrustad med arbetsbänk, vask och hyllor. Utanför villan finns det en ekonomibyggnad med stora ytor för alla möjliga intressen. Byggnaden består av källare, tre våningar, vind samt ateljé och en takterrass med bra utsikt på området. Området runt villan består av mycket grönska och bakom villan finns det en uteplats med både morgon och kvällssol. Villan är inte bara vacker utan den är unik också. Med det förtjusande naturmiljön i Lövestad och möjligheten till den stora ekonomibyggnaden finns det något unikt för alla. Missa inte möjligheten att äga ditt drömboende i Lövestad - Vart välkommen på visning!

  • Premium
Runstensvägen 5, Flyinge, Eslövs kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Runstensvägen 5, Flyinge, Eslövs kommun, bild 2
Runstensvägen 5, Flyinge, Eslövs kommun, bild 3

Runstensvägen 5

Villa
Flyinge, Eslövs kommun
Croisette Staffanstorp
4 995 000 kr
262 + 76 m²
9 rum
1 433 m² tomt

Varmt välkomna till denna tilltalande villa med anor från 1844, belägen på underbart sommargrönskande hörntomt i tillgängliga och levande Flyinge. Här erbjuds ett smakfullt hem om hela 262 väldisponerade kvadrat, perfekt för dig som vill ha gott om plats för hela familjen. Vi finner bland annat ett stort, rustikt kök med rejäl matplats i direkt anslutning till underbart rymligt matrum, som öppnas upp mot vackert vardagsrum med spegeldörrar i par. Vidare finns både helkaklat badrum och två möjliga sovrum på det nedre våningsplanet samt en vinterträdgård/gym. En trappa upp väntar ett suveränt allrum med öppet till nock och synliga takbjälkar, fyra sovrum och såväl elegant renoverat badrum som separat toalett. Villan är välplanerad med smakfulla materialval och ljusa färger. Här kan du flytta in direkt och njuta av ett bekvämt och trivsamt boende. Extra guldkant med både kakelugn, braskamin och tre öppna spisar! En annan stor fördel är yttermiljön där den fantastiska trädgården, som är en oas av grönska och skapade platser som erbjuder möjligheter att skapa minnen från morgon till kväll. I anslutning till kök och matplats finns en altan med plats för matbord. Det stora nylagda trädäcket erbjuder sol en stor del av dagen. Här finns gott om plats för möblering av både matplatser och loungemöblemang. Under varma sommarkvällar flyttar man gärna in i det rejäla orangeriet. Villan i sig ligger i ett lugnt och trevligt område, med närhet till både natur och service. Lund och Malmö nås på respektive ca 15-25 minuter och nedanför gatan vid Flyinge Livs finns busshållsplats. En kort cykeltur bort ligger Flyingeskolan som erbjuder årskurs F-6. Utöver det finns två förskolor varav en trespråkig språkförskola med montessoriinriktning. För det praktiska finns två livsmedelsbutiker med generösa öppettider, post-/paketutlämning på Flyinge Livs och Instabox utanför Flyinge Automat. Hårfrisörska och skönhetssalong finns även det. För det sociala och njutbara finns Café smedjan, restaurang Gastro Gaspari, lunchrestaurang på Kungsgården och exempelvis ölprovning och pubkvällar på Pax ölbryggeri samt vinprovningar på Flyinge vingård. Naturen runtomkring erbjuder massor av upplevelser, exempelvis fiske i Kävlingeån, Flyinge ängar som är ett ljuvligt naturreservat året om och en nybyggd fin lekplats med cirkustema. Föreningslivet erbjuder bl a badmintonförening och fotbollsklubb. Hopptävlingar och dressyr kan beskådas på Flyinge Kungsgård. Varmt välkommen till en rogivande och tillgänglig tillvaro i Flyinge.

  • Premium
Vagnmakarebyn 4C, Bunkeflostrand, Malmö kommun
  • Idag kl 13:30
Vagnmakarebyn 4C, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 2
Vagnmakarebyn 4C, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 3

Vagnmakarebyn 4C

Lägenhet
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Croisette Staffanstorp
1 795 000 kr
59,6 m²
2 rum
vån 1/4
5 285 kr/mån
30 117 kr/m²

Välkommen till denna stilsäkert renoverade tvåa i Bunkeflostrand, en bostad som genomsyras av elegans och modernitet och där parkeringsplats finns tillgänglig för hyra direkt vid inflytt. Här möts du av en genomgående vitlaserad ekparkett och vita väggar som skapar en ljus och luftig känsla. De strålande fönsterpartierna släpper in rikligt med dagsljus och leder ut till en generös uteplats i västerläge, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. Uteplatsen har gott om plats för ett loungemöblemang där du kan njuta av solens strålar från eftermiddag till kväll. Bostadens hjärta är köket och vardagsrummet som flyter samman i en öppen planlösning. Det nyrenoverade köket imponerar med sin smakfulla färgsättning i gröngrå kulör, elegant kompletterat med integrerade vitvaror. Den svarta diskhon och matchande detaljer ger en sofistikerad touch som höjer kökets stilrena känsla. Här finns gott om utrymme för både matlagning och umgänge, vilket gör detta till en naturlig samlingspunkt i hemmet. Det inbjudande sovrummet erbjuder ypperlig förvaring och enhetlig interiör som skapar en harmonisk atmosfär. Här kan du lätt skapa din personliga oas för vila och återhämtning. Badrummet är en riktig pärla med sitt eleganta utförande i grått och nyrenoverade ytskikt som ger en hotellkänsla. Här finner du både dusch och badkar, samt ett stilfullt handfat med svart blandare. Den kombinerade tvättmaskinen och torktumlaren gör vardagen smidig och bekväm. Sammanfattningsvis är detta en bostad som erbjuder allt du kan önska i form av stil, funktion och komfort. Välkommen hem till en plats där varje detalj är noggrant genomtänkt och där du kan njuta av livet i en lugn och trivsam miljö.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Elvabovägen 12, Ljunghusen, Vellinge kommun
  • Idag kl 11:00
Elvabovägen 12, Ljunghusen, Vellinge kommun, bild 2
Elvabovägen 12, Ljunghusen, Vellinge kommun, bild 3

Elvabovägen 12

Villa
Ljunghusen, Vellinge kommun
Croisette Ystad-Skurup
8 395 000 kr
193 m²
6 rum
1 024 m² tomt

Välkommen till Elvabovägen 12 - En rejäl villa om 193 kvm på optimalt disponerad tomt där snabbt tillträde är möjligt. Innanför tegelfasaden väntar härliga umgängesytor på båda plan och med generösa fönsterpartier får vi ett ljust och luftigt hem. Köket erbjuder inte bara en praktisk layout utan också gott om plats för matbord och med hela fyra sovrum får vi den perfekta kombinationen av komfort och flexibilitet. Lägg därtill badrum, wc och klädvårdsavdelning som gör vardagsbestyren till en lek. Utemiljön kantas av grönskande buskar, träd och en stor plan gräsmatta som ger gott om plats för barnens lek. Här finns ett härligt altandäck som blir en given plats för sommarens grillkvällar. Utöver det finns även garage med förrådsdel och en bekväm matplats under skärmtak. I Ljunghusen njuter man av naturen och finner närheten till några av Sveriges vackraste stränder en kort cykeltur från hemmet. Bageri, förskola, skola och lekplats finns en kort promenad bort och för pendlaren är det lätt att köra in mot exempelvis Malmö eller med enkelhet nyttja bussen. Välkommen på visning!

  • Premium
Kabbarps byväg 17-21A, Staffanstorp, Staffanstorps kommun
  • Idag kl 12:30
Kabbarps byväg 17-21A, Staffanstorp, Staffanstorps kommun, bild 2
Kabbarps byväg 17-21A, Staffanstorp, Staffanstorps kommun, bild 3

Kabbarps byväg 17-21A

Radhus
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
2 495 000 kr
93 m²
3 rum
vån 2/2
6 475 kr/mån
26 828 kr/m²

Välkommen till ditt drömhem på optimalt läge med närhet till Malmö, Lund, Åkarp och Staffanstorp! Detta BRF-radhus, stilfullt inrymt i en autentisk skånelänga med korsvirke, erbjuder en unik kombination av traditionell arkitektur och moderna bekvämligheter. På entréplan möts vi av en social oas där kök och vardagsrum smälter samman i en öppen planlösning, perfekt för både familjeliv och umgänge. Genomgående trälaminatgolv harmoniserar vackert med vita väggar och synliga träbjälkar i taket, vilket skapar en varm och inbjudande atmosfär. Det eleganta, vita köket imponerar inte bara med sin smakfulla design utan också med sin fullutrustade maskinpark som gör matlagningen till ett rent nöje. Härifrån tar vi oss enkelt ut till en underbar uteplats under tak, där trädgårdsglädjen fortsätter och ger utrymme för avkoppling och sociala tillställningar i den grönskande trädgården. På ovanvåningen finner vi två mysiga sovrum, varav mastersovrummet bjuder på generös förvaring i en praktisk skjutdörrsgarderob. Här kan du skapa din egen oas av lugn och ro, perfekt för avkoppling efter en lång dag. Bostaden är utrustad med två smakfullt inredda badrum, ett på varje våning, vilket höjer både komforten och bekvämligheten för dig och din familj. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Dammhejdegatan 35, Ystad, Ystads kommun
Dammhejdegatan 35, Ystad, Ystads kommun, bild 2
Dammhejdegatan 35, Ystad, Ystads kommun, bild 3

Dammhejdegatan 35

Lägenhet
Ystad, Ystads kommun
Croisette Ystad-Skurup
4 195 000 kr
138,5 m²
4 rum
vån 1/4
8 296 kr/mån
30 289 kr/m²

I den gröna och levande stadsdelen Trädgårdsstaden presenteras detta exklusiva projekt i internationell anda. Här lockar ett njutningsfullt boende utöver det vanliga signerat arkitekten Jonas Lindvall. Här har allting skapats omsorgsfullt och vi möts av räta linjer, exklusiva material i form av Carraramarmor och enstavsträgolv samt stilren köksinredning från Ballingslöv och påkostade vitvaror från Smeg. Skjutbara fönsterpartier på över fem meter som vetter ut mot uteplats i nordvästläge, tre sovrum, två badrum och ett vackert entresolplan som sammantaget skapar förutsättningar för ett praktiskt vardagsliv och sociala samvaro i rum utöver det vanliga. Trädgårdsstaden har en fridfull och skön atmosfär med grönska och skogspartier runt knuten. En kort cykeltur tar dig till centrum och tågstationen där Pågatåget frekvent når hela vägen till Malmö C på endast 50 minuter. I Ystad väntar dels all den service du kan tänka dig i form av bl a skola och handel likväl som ett ordentligt nöjesliv i form av restauranger, hobby, natur och utflyktsmål. I den direkta närheten finns förskola, skola, matbutiker och busshållplats. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Vikhems bygata 101, Vikhem, Staffanstorps kommun

Vikhems bygata 101

Lägenhet
Vikhem, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
1 945 000 kr
59,9 m²
2 rum
vån 1/3
3 186 kr/mån
32 471 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna optimala markplanstvåa om hela 60 kvm med trevlig uteplats i sydväst. Här bor du praktiskt med nybyggtkänsla, gemensam pool i föreningen och på optimalt läge nära exempelvis Staffanstorps nya sportcenter. Extra praktiskt för området är att parkeringsplats ingår där det även finns möjlighet att nyttja laddstolpe. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Fruktvägen 5, Rörum, Simrishamns kommun

Fruktvägen 5

Tomt
Rörum, Simrishamns kommun
Croisette Staffanstorp
1 250 000 kr
1 334 m² tomt

Nu har vi det stora nöjet att presentera en rejäl tomt i Rörum på en av de sista tomterna i området. I ett mindre område omgivet av högkvalitativa villor väntar här möjligheten för en lycklig köpare att skapa sin egen dröm. På tomten finns följande planterat: Valnötsträd, platan, blodlönn samt ca 40 äppelträd. I den direkta närheten finner vi två golfbanor, fem minuters gångväg till den omtyckta Sophiaskolan(Waldorfskola), cykelavstånd till Knäbäckshusen, Rörums Backar och Vik samt cykelväg till Kivik och Simrishamn. Välkommen att själv åka och titta på tomten och höra av dig till mäklaren vid intresse. Information om kostnader finns på länkarna nedan, vilka kommer från respektive leverantör. Utöver detta kan ytterligare kostnader tillkomma. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera vad som gäller utifrån vilka åtgärder man planerar att vidta. Anslutning VA, se https://osterlenva.se/avgifter El nyanslutning, kontakta E.ON för vidare information. Kostnad för bygglov sätts specifikt utifrån respektive ärende. Spekulanter uppmanas att själva kontakta Simrishamns kommun för att sätta sig in i hela bygglovsprocessen. Se https://www.simrishamn.se/bo-och-bygga Tomtmarkering på en av annonsens bilder stämmer inte helt överens med verkligheten och skall därför endast ses som indikativ. Detaljplan finns i annonsen.

Visar alla 8