Mäklare Marcus Pettersson

Marcus Pettersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fredrika Wallis väg 23, Abbekås, Skurups kommun

Fredrika Wallis väg 23

Villa
Abbekås, Skurups kommun
Croisette Ystad-Skurup
4 495 000 kr
171 + 20 m²
692 m² tomt

Stig in i denna förtrollande en och en halvplans villa i Abbekås och upplev harmonin mellan modern komfort och klassisk charm. Med generösa öppna ytor, praktisk klinker som smälter elegant över i vacker parkett, och ljusa väggar som skapar en atmosfär av ljus och rymd, är detta hem där drömmar blir verklighet. Det öppna flödet mellan kök och vardagsrum välkomnar dig med genomgående fönsterpartier som öppnar upp för en strålande utsikt över trädgården och uterummet, där du kan njuta av lugnet och skönheten i naturen. Med totalt tre väl tilltagna sovrum, varav två på ovanvåningen, erbjuder detta hem gott om plats för familjen att växa och trivas. Ovanvåningen lockar med parkettgolv, vita väggar och snedtak som släpper in ett genomgående ljus genom fönsterkuporna, skapandes en atmosfär av lugn och avkoppling. Två stora badrum, varav det på entréplan är renoverat 2020 med exklusiva detaljer från Villeroy & Boch och det på ovanvåningen utrustat med bastu, ger en touch av lyx till vardagen. Dessutom finns det ett helkaklat gäst-WC och ett separat tvättrum för extra bekvämlighet. Denna villa är inte bara ett fantastiskt hem, det är en livsstil. Med sitt underbara läge nära havet och omgiven av naturskönheten i Abbekås, samt med närheten till service och barnomsorg, erbjuder det en perfekt kombination av avkoppling och bekvämlighet. Missa inte chansen att äga detta drömboende i Abbekås – Varmt välkommen på visning!

Dammhejdegatan 35, Ystad, Ystads kommun
  • Lör 4 maj kl 11:00
Dammhejdegatan 35, Ystad, Ystads kommun, bild 2
Dammhejdegatan 35, Ystad, Ystads kommun, bild 3

Dammhejdegatan 35

Lägenhet
Ystad, Ystads kommun
Croisette Ystad-Skurup
4 195 000 kr
138,5 m²
4 rum
vån 1/4
8 296 kr/mån
30 289 kr/m²

I den gröna och levande stadsdelen Trädgårdsstaden presenteras detta exklusiva projekt i internationell anda. Här lockar ett njutningsfullt boende utöver det vanliga signerat arkitekten Jonas Lindvall. Här har allting skapats omsorgsfullt och vi möts av räta linjer, exklusiva material i form av Carraramarmor och enstavsträgolv samt stilren köksinredning från Ballingslöv och påkostade vitvaror från Smeg. Skjutbara fönsterpartier på över fem meter som vetter ut mot uteplats i nordvästläge, tre sovrum, två badrum och ett vackert entresolplan som sammantaget skapar förutsättningar för ett praktiskt vardagsliv och sociala samvaro i rum utöver det vanliga. Trädgårdsstaden har en fridfull och skön atmosfär med grönska och skogspartier runt knuten. En kort cykeltur tar dig till centrum och tågstationen där Pågatåget frekvent når hela vägen till Malmö C på endast 50 minuter. I Ystad väntar dels all den service du kan tänka dig i form av bl a skola och handel likväl som ett ordentligt nöjesliv i form av restauranger, hobby, natur och utflyktsmål. I den direkta närheten finns förskola, skola, matbutiker och busshållplats. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Fruktvägen 8, Rörum, Simrishamns kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Fruktvägen 8, Rörum, Simrishamns kommun, bild 2
Fruktvägen 8, Rörum, Simrishamns kommun, bild 3

Fruktvägen 8

Villa
Rörum, Simrishamns kommun
Croisette Ystad-Skurup
6 495 000 kr
124 + 4 m²
5 rum
1 218 m² tomt

Välkommen till Fruktvägen 8 i Rörum - En arkitektritad tegelvilla enligt modern tolkning på den skånska längan med sitt sandfärgade tegel och tradionellt listtäckta papptak. Utformningen bjuder in dig till en harmonisk atmosfär med ljusinsläpp, genomgående siktlinjer, sina genomtänkta materialval och noggrant skapade detaljer. Betonggolven som är genomgående för hela entréplanet samspelar med kalkputsade väggar med inslag av snickeriplywood och breda fönsterbänkar i massivt trä som ger en organisk känsla som skapar en atmosfär av naturlig skönhet i varje rum. På entréplanet öppnar de sociala och inbjudande ytorna upp med kök och vardagsrum som smälter samman till en enhet. Den centralt placerade braskaminen sprider en känsla av välbefinnande, medan stora fönsterpartier i tre väderstreck låter naturens ljus strömma in från alla håll. Trädgården blir en naturlig förlängning av ditt hem när du stiger ut på en av de tre njutbara uteplatserna som vi även når via direktaccess från vardagsrum och kök. Under varma sommardagar med dessa dörrar öppna skapas en känsla av att befinna sig i en dunge. En specialutformad trätrappa leder dig upp till ovanvåningen, där snedtak med takfönster och träbjälkar skapar en charmig och intim atmosfär i kombination med massivt trägolv. Här finner du två av hemmets tre sovrum i respektive gavel. Även ett så väl estetiskt tilltalande som praktiskt gäst-wc finns här att tillgå. Utöver detta bjuder det stora badrummet på entréplan in med gråmelerad kalksten från Östersjöområdet och en stilfull inredning som harmonierar perfekt med resten av huset. Villans praktiska klädvårdsavdelning gör det enkelt att hålla ordning och reda i vardagen, medan den fantastiska utomhusmiljön lockar med flera underbara platser att välja mellan i takt med att solen rör sig under dygnet. Från den välskötta singeluppfarten till de grönskande planteringarna och den inbjudande paviljongen under skyddande tak - varje detalj är noggrant utvald för att skapa en harmonisk och inspirerande livsmiljö. Paviljongen är ritad av arkitekten till huset och är tänkt som rumsskapare, insyns- och vindskydd. Den består av vitlaserade trälister i olika bredd. I trädgården finns också ett gulmålat mindre insynsskydd gjord i samma byggteknik som paviljongen för att skapa en enhetlig känsla. I den direkta närheten finner vi två golfbanor, några minuters gångväg till den omtyckta Sophiaskolan(Waldorfskola), cykelavstånd till Knäbäckshusen, Rörums Backar och Vik samt cykelväg till Kivik och Simrishamn. Ett drömboende på Österlen väntar, helt enkelt.

  • Premium
  • Energieffektiv
Sotehusvägen 21-0, Anderslöv, Trelleborgs kommun
Sotehusvägen 21-0, Anderslöv, Trelleborgs kommun, bild 2
Sotehusvägen 21-0, Anderslöv, Trelleborgs kommun, bild 3

Sotehusvägen 21-0

Gård/Skog
Anderslöv, Trelleborgs kommun
Croisette Staffanstorp
8 995 000 kr
155 + 20 m²
7 rum
4 012 m² tomt

LANTLIGT | PÅKOSTAT GARAGE FÖR 5-6 BILAR | VASSTAK | POOLOMRÅDE MED UTEKÖK | SPA | GÄSTHUS Nu har vi det ärofyllda nöjet att presentera denna unika Skånelänga på lantligt läge mellan Malmö och Ystad, bara ca 10 minuter från Skurup och med närhet till hela Sydkustens fantastiska utbud. Här lockar ett stenhus anno 1909 med rakt igenom hög kvalitet på två fastigheter om totalt 5 326 kvm tomt med allt vad du kan tänka dig i form av fina materialval, poolområde med utekök, relax samt omatchade hobby- och förvaringsytor. Huvudbyggnaden totalrenoverades 2008 och dess signum är den vitputsade fasaden som ackompanjeras av vasstaket med dess stiltypiska homejor. Originalplacering av dörrar och fönster behölls vilket idag skänker ett otroligt fint ljusinsläpp i boningshuset. Hela bostaden andas rakt igenom finaste hantverk och erbjuder hög kvalitet i form av handgjort tegel, putsade innerväggar och tak, massiva ekgolv, synliga ekbjälkar och inbyggd belysning. Kök från Ballingslöv med bänkskiva i granit och badrum med bubbelbadkar och påkostade materialval. Här finns 3-4 sovrum och många möjligheter för flexibel inredning. I nära anslutning till boningshuset har vi även ett gästhus om 37 kvm med egen uteplats, allrum, badrum och sovloft. Garagebyggnaden erbjuder över 200 kvm yta för både relax, hobby, förvaring och kontor. Uppfört 2012 i samma påkostade och stiltypiska utformning som boningshuset med vasstak och ekdetaljer. Här stoltserar byggnaden med hela fyra motordrivna portar i snygg ekfanér och ljuvlig ljussättning kvällstid. Garaget ger fantastiska möjligheter för förvaring, bil- och motorintresse samt övrig hobby. Tre av portarna i bredd 2500 mm och den fjärde med BxH 4000x3150 med plats för husbil. På övre plan finner vi en superb yta om 26 kvm för exempelvis kontor. Optimalt placerat i garagebyggnaden mot trädgårdens innergård och i nära anslutning till poolområdet ligger relaxavdelningen som utifrån stoltserar med specialbeställda glas-/fönsterpartier i massiv ek. Här njuts en lugn miljö med japanskt bubbelbadkar, platsbyggd bastu med vasstak, dusch samt toalett. Och självklart ska ett storslaget boende även stoltsera med en storslagen och njutbar utemiljö. I trädgården finns saltvattenpool om 10x4 meter, utekök med rostfri grill från SMEG samt kokplattor, utedusch och generös uteplats på massiv komposittrall för både loungehörnan och middagsbordet. Måste upplevas på plats - Välkommen på visning!

  • Premium
Sufflörgatan 9, Lindeborg, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Sufflörgatan 9

Lägenhet
Lindeborg, Malmö kommun
Croisette Staffanstorp
2 145 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 6/8
4 575 kr/mån
27 325 kr/m²

Tillfälle att stå som köpare till denna renoverade trerummare med slående utsikt på sjätte våningen på Lindeborg. Här erbjuds nu en perfekt planerad och helt renoverad trea på sjätte våningen med stor njutbar inglasad balkong i västerläge och slående utsikt över Öresundsbron. Här flyttar du in och kan njuta av fina materialval och en smart skapad planlösning. Vi välkomnas in i hallen som erbjuder gott om förvaring och tilltalande kakel som löper genomgående i hall, kök och badrum. Badrummet är rejält och stilenligt med spotlights i tak och förberett för tvättmaskin och torktumlare. Köket följer i samma design och är både tilltalande och sinnrikt utformat med praktisk förvaring och köksö. Lägenheten erbjuder två sovrum samt vardagsrum där planlösningen gjorts om så att vardagsrummet ligger i anslutning till balkongen istället för att balkongen nås genom ett av sovrummen - sannolikt är det en av få lägenheter i området som har utgång till balkongen i vardagsrummet. Den inglasade balkongen i optimalt västerläge har samma parkettgolv som i övriga rum, vilket ger balkongen en känsla av att vara en förlängning av vardagsrummet snarare än bara en balkong. Läget är optimalt ett stenkast från Hyllie som erbjuder ett brett shopping- och nöjesutbud, flertalet serviceställen, goda trafikförbindelser och närhet till såväl Malmös citykärna som till havet och Köpenhamn. Här bor man i en stabil HSB-förening i hjärtat av grönskande parker. Varmt välkommen på visning.

  • Balkong
  • Hiss
Fruktvägen 5, Rörum, Simrishamns kommun

Fruktvägen 5

Tomt
Rörum, Simrishamns kommun
Croisette Staffanstorp
1 250 000 kr
1 334 m² tomt

Nu har vi det stora nöjet att presentera en rejäl tomt i Rörum på en av de sista tomterna i området. I ett mindre område omgivet av högkvalitativa villor väntar här möjligheten för en lycklig köpare att skapa sin egen dröm. På tomten finns följande planterat: Valnötsträd, platan, blodlönn samt ca 40 äppelträd. I den direkta närheten finner vi två golfbanor, fem minuters gångväg till den omtyckta Sophiaskolan(Waldorfskola), cykelavstånd till Knäbäckshusen, Rörums Backar och Vik samt cykelväg till Kivik och Simrishamn. Välkommen att själv åka och titta på tomten och höra av dig till mäklaren vid intresse. Information om kostnader finns på länkarna nedan, vilka kommer från respektive leverantör. Utöver detta kan ytterligare kostnader tillkomma. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera vad som gäller utifrån vilka åtgärder man planerar att vidta. Anslutning VA, se https://osterlenva.se/avgifter El nyanslutning, kontakta E.ON för vidare information. Kostnad för bygglov sätts specifikt utifrån respektive ärende. Spekulanter uppmanas att själva kontakta Simrishamns kommun för att sätta sig in i hela bygglovsprocessen. Se https://www.simrishamn.se/bo-och-bygga Tomtmarkering på en av annonsens bilder stämmer inte helt överens med verkligheten och skall därför endast ses som indikativ. Detaljplan finns i annonsen.

Visar alla 6