Croisette Ystad-Skurup

Croisette Ystad-Skurup

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kristinehov Kuskahusen 1, Brösarp, Tomelilla kommun
 • Sön 10 mar kl 13:00
Kristinehov Kuskahusen 1, Brösarp, Tomelilla kommun, bild 2
Kristinehov Kuskahusen 1, Brösarp, Tomelilla kommun, bild 3

Kristinehov Kuskahusen 1

Övrigt
Brösarp, Tomelilla kommun
Croisette Ystad-Skurup
11 495 000 kr
398 + 47 m²
14 rum
3 050 m² tomt

Nu ges ett unikt tillfälle att förvärva möjligheternas fastighet på Österlen - Sveriges eget lilla Provence. Vi har förmånen att förmedla vad som idag är ett privat beläget litet hotell med tillhörande bostadshus för ägare eller driftspersonal, i historisk miljö intill Christinehofs slott och alldeles bredvid Verkeåns naturreservat. Fastigheten har Tystnad och Avskildhet som sina signum, med ett aktivt djurliv och naturen inpå husknuten. Christinehofs ekopark ligger strax intill och på kort avstånd finns också Hallamölla vattenfall. Säsongen för att ta emot gäster är lång då var årstid kommer med sin färg och charm. Om försommaren utgör äppelträden en sky av vita blomster som sedan fylls av färgsprakande äpplen. Naturen bjuder på ett rikligt skafferi där ramslök plockas om våren och svamp till hösten. Till Brösarp har man cirka 7 km och till havet och Havängs strand cirka 15 km. Gården har varit arrendegård inom Högestad/Christinehof fideikommiss sedan 1600-talet och var tillsammans med två andra gårdar hemvist för arrendefamiljer vars uppgift var att sköta transporterna på Andrarums Alunbruk. Gården var ursprungligen en trelängad gård som brandhärjades 1929 och därefter byggdes upp igen med nuvarande placering av byggnaderna. Nuvarande hotellbyggnad har ersatt ladugårdsbyggnaden och Jägarstugan har ersatt hönshuset. Hotellbyggnaden uppfördes 2010 och har sedan dess drivits som ett framgångsrikt och väl uppskattat gårdshotell, men möjligheterna är oändliga! Byggnaden består av 8 dubbelrum med egna badrum och pentryn samt den separata Jägarstugan för större sällskap. Fördelningen av rummen öppnar upp för möjligheter att bedriva s.k. Co-living, dvs permanentboende där de boende har varsitt rum med badrum men har gemensamma sociala ytor. Möjligheten finns även att öppna upp och bilda större lägenheter, för den som är ute efter t.ex. ett generationsboende. Eller varför inte ombilda till andelsbostäder som blivit populärt under de senaste åren? Kanske har du drömmen om att bygga upp en retreat? Bedriva restaurang? Genom enkla ingrepp kan hotellbyggnadens kök göras om till fullutrustat restaurangkök för den som önskar. I byggnaden finns även en reception, ett städ/tvättrum, kök med diskrum och matsal. Utöver hotellet och Jägarstugan finns ett renoverat privat bostadshus byggt 1929. Samtliga byggnader på fastigheten är i toppskick och pedantiskt skötta. Här väntar en unik plats med enorma möjligheter där endast fantasin sätter gränser. Varmt välkommen att utforska möjligheten att uppfylla din dröm här - boka in dig för visning och upplev lugnet på plats.

 • Premium
Rundelsgatan 6, Tomelilla, Tomelilla kommun

Rundelsgatan 6

Villa
Tomelilla, Tomelilla kommun
Croisette Ystad-Skurup
2 395 000 kr
280 m²
6 rum
986 m² tomt

På ypperligt läge i Tomelilla finns nu en unik möjlighet i att förvärva den gamla Elimkyrkan. Här väntar en vacker tegelbyggnad med enorm potential och många fina originalattribut som bevarats. Byggnaden består idag av tre lägenheter som tidigare hyrts ut, två enrummare på entréplan samt en trerummare på övre plan. Utöver detta finns en öppen lokal om cirka 125 kvadratmeter som tidigare använts som kyrka och senare affärslokal. I källaren finns åtta förrådsrum samt ett badrum med dusch och toalett. Fastigheten är centralt belägen i Tomelilla. Här har man 300 meter till buss- och tågstation varifrån man kan nå Ystad på ca 15 minuter, Malmö på ca en timme och på andra hållet Simrishamn på ungefär 30 minuter. Precis intill fastigheten ligger matbutik och över gatan populära varuhuset Bo Ohlsson. Intäkter som nuvarande ägare har haft: Lägenhet om 3 rok: 9.500 kr/månaden. Lägenhet om 1,5 rok: 6.900 kr/månaden. Lägenhet om 1 rum med kokvrå: 5.500 kr/månaden. Lokal: 12.500 kr/månaden. Källarförråd: 2.000 kr/månaden. Källarförråd: 2.000 kr/månaden. Missa inte chansen att förvärva denna unika fastighet med ett centralt och kommersiellt fördelaktigt läge! Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Gesällgatan 5, Simrishamn, Simrishamns kommun
Gesällgatan 5, Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 2
Gesällgatan 5, Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 3

Gesällgatan 5

Lägenhet
Simrishamn, Simrishamns kommun
Croisette Ystad-Skurup
2 695 000 kr
67 m²
2 rum
vån 5/5
5 102 kr/mån
40 224 kr/m²

Bli först med att flytta in i denna exklusiva och nyproducerade bostadsrätt. Ett boende utöver det vanliga som nu står inflyttningsklart! På högsta våningsplan slås du av en enastående panoramautsikt utöver hav och kust. Lägenheten har genomgående smakfulla och påkostade materialval som skapar en lyxig känsla. Generösa sociala ytor med gott om plats för stort matbord där vänner och familj kan samlas. Helkaklat badrum utrustat med kobimnerad tvättmaskin och torktumlare, takdusch med duschdörrar i klarglas och spotlights i tak. Ett sovrum med skjutdörrsgarderob samt ett tilltänkt rum för förvaring men som även passar alldeles utmärkt som arbetsrum. Parkeringsplats under tak nere på markplan ingår. Bostadsområdet Svävaren är starten på en ny levande stadsdel i Simrishamn. Här planeras ett hundratal nya bostäder på unikt läge med havet som granne. Läget är perfekt med närhet till såväl hav och natur som till centrum, skola, förskola och tågstation. Från tågstationen tar du dig smidigt västerut, Ystad nås på 40 minuter och Malmö på 1,5 timme. Hjärtligt välkommen att boka in dig för visning!

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Dragaregatan 16A, Ystad, Ystads kommun
 • Sön 25 feb kl 11:00

Dragaregatan 16A

Lägenhet
Ystad, Ystads kommun
Croisette Ystad-Skurup
1 650 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/3
5 108 kr/mån
26 190 kr/m²

Belägen på våning två, med hiss från markplan, välkomnar denna inflyttningsklara och trivsamma lägenhet som både är praktisk i sin utformning som trevlig med sin interiör. Bostaden bjuder på ett ljust vardagsrum med glasad balkongdörr som släpper in härlig bris under sommardagarna och ger oss access till den västvända balkongen. Köket är strategiskt placerat avskilt från vardagsrummet och här får vi plats med matbord där middagar och umgänge blir till de allra bästa. Lägg därtill badrum som renoverades under 2021 samt det rofyllda sovrummet som tillåter utrymme för både dubbelsäng med tillhörande möblemang och god klädvård. Här är det lätt att trivas i ett hem där varje kvadratmeter har tagits tillvara på och med en perfekt kombination av trevliga omgivningar. Läget på Dragaregatan 16A gör att man bara har några minuter till i stort sett vad man än vill hitta på oavsett om det är lugnet i grönområdet alldeles intill eller om man vill ta sig till gågatan med restauranger, mataffär och butiker. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Malmövägen 11D, Ystad, Ystads kommun

Malmövägen 11D

Lägenhet
Ystad, Ystads kommun
Croisette Ystad-Skurup
975 000 kr
41 m²
1 rum
vån 2/3
3 764 kr/mån
23 780 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en renoverad 1-rumslägenhet med väl genomtänkt planlösning. Här bor du med gångavstånd till Ystad centrum, livsmedelsbutik och havet, i stabila och populära HSB BRF Stadener. Lägenheten fick sig en renovering i början av 2022 där allt förutom badrummet, som renoverades i samband med stambyte 2018, sågs över. Här väntar nu en helt inflyttningsklar bostad med smakfulla materialval. Köket är stilrent och modernt med gott om förvaring och arbetsyta. Här finns dessutom plats för en matgrupp. Vidare i lägenheten finns ett rymligt allrum, helkaklat badrum och en hall med praktisk garderobsförvaring bakom skjutdörrar. En av många fördelar är den rymliga inglasade balkongen, som blir en trevlig förlängning av bostadens sociala ytor. Tack vare fönstren och dess generösa ljusinsläpp samt de genomgående, enhetliga golven får lägenheten en luftig känsla. Hjärtligt välkommen att boka in dig för visning!

 • Balkong
Backgatan 15A, Simrishamn, Simrishamns kommun

Backgatan 15A

Radhus
Simrishamn, Simrishamns kommun
Croisette Ystad-Skurup
2 475 000 kr
72 m²
2 rum
vån 1/1
2 146 kr/mån
34 375 kr/m²

Välkommen hem till Stockrosbacken! Här väntar en nyproducerad bostad i lågt belånad förening med låg avgift i naturskön och trygg miljö. Bli först med att flytta in i detta bedårande gatuhus i bostadsrättsform med närhet till både hav och centrum. Bostadens 72 välplanerade kvadratmeter fördelar sig på två plan med genomgående fina materialval och eleganta tillval som nuvarande ägare gjort. Generöst ljusinsläpp och sobra kulörer som gör bostaden till något alldeles extra. På entréplanet väntar ett sovrum, badrum med tvättmöjligheter samt ett smakfullt kök i öppen planlösning. Det övre planet består av ett loft med flexibla användningsområden, kanske ett hemmakontor, hobbyrum eller mysigt gästrum? Kvarteret Stockrosbacken har inspirerats av de historiska och omtyckta bygatorna i Simrishamn. Totalt har 14 bostäder uppförts som stod klara nu i november 2023. Bostäderna har vackert putsade fasader och är fördelade på tre längor i förskjutning, vilket bidrar till områdets unika karaktär. Varje bostad har en egen entré samt lättskött uteplats med privata ytor. Området är noggrant planerat där varje hem har ett tillhörande förråd och parkeringsplats. Här bor du med gångavstånd till havet, badplatsen i Tobisvik och den kilometerlånga stranden, närhet till centrum samt kollektivtrafik där du smidigt kan ta Pågatågen till Ystad/Malmö eller buss till omkringliggande orter. Hjärtligt välkommen till ett hem i klassisk Österlenanda!

 • Plus
 • Uteplats
Liljegången 98, kolonilott, Ystad, Ystads kommun

Liljegången 98, kolonilott

Fritidshus
Ystad, Ystads kommun
Croisette Ystad-Skurup
895 000 kr
30 + 9,5 m²
340 m² tomt

I koloniföreningen Östra Sommarstaden säljs nu en välskött kolonilott på bästa läge. Trivsam och rymlig stuga, härligt uterum och växthus uppfyller alla önskemål för avkoppling och odling. Välkommen på visning!

Mårten Jöns väg 13, Abbekås, Skurups kommun
 • Budgivning pågår
Mårten Jöns väg 13, Abbekås, Skurups kommun, bild 2
Mårten Jöns väg 13, Abbekås, Skurups kommun, bild 3

Mårten Jöns väg 13

Villa
Abbekås, Skurups kommun
Croisette Ystad-Skurup
4 395 000 kr
180 m²
7 rum
801 m² tomt

På havssidan om Kustvägen ligger denna rejäla poolvilla på trevlig tomt om 800 kvm och fint havsnära läge. Huset erbjuder nyrenoverat kök, allrum, sex sovrum, badrum, gäst-wc och tvättstuga. Ovanvåningen är idag inredd med fyra sovrum där två av dem kan göras till ett rejält allrum. Utemiljön bjuder på en njutbar trädgård med pool omgiven av stort trädäck samt uterum. Med uppvuxen grönska blir trädgården en härlig plats att umgås med familj och vänner på. Huset kompletteras med dubbelgarage med bastu i anslutning. Abbekås hamn med fin badbrygga ligger några minuters promenadväg bort. Här finns den trevliga restaurangen Bongska huset som är en favorit både bland tillresta och Abbekås-borna. Förskola finns i Abbekås likväl som bra bussanslutning. På knappa kvarten nås Skurup som erbjuder sin nya handelsplats, gym, padel och skola upp till årskurs 9, bara för att nämna ett fåtal saker. Optimala pendlingsmöjligheter tack vare pågatågsstation i både närbelägna Svarte och Skurup. I Skivarp ca fem minuter bort finns mataffär, postombud samt skola och förskola. Varmt välkommen till det goda livet längs Sydkusten!

 • Premium
Gesällgatan 5, Simrishamn, Simrishamns kommun

Gesällgatan 5

Lägenhet
Simrishamn, Simrishamns kommun
Croisette Ystad-Skurup
2 195 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/5
5 729 kr/mån
27 785 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna nyproducerade bostadsrätt! Här väntar en högkvalitativt bostad i fantastisk arkitektur med endast 300 meter ner till havet. Från parkeringen på markplan tas hissen upp till husets andra våning av totalt fem. Här nås lägenheten via entrébalkong och dess 79 kvm fördelar sig på tre rum och kök. Bostaden erbjuder två sovrum, badrum med tvättmöjlighet, kök och vardagsrum som förlängs genom den generösa terrassen i söderläge. Bostadsområdet Svävaren är starten på en ny levande stadsdel i Simrishamn. Här planeras ett hundratal nya bostäder på unikt läge med havet som granne. Läget är perfekt med närhet till såväl hav och natur som till centrum, skola, förskola och tågstation. Från tågstationen tar du dig smidigt västerut, Ystad nås på 40 minuter och Malmö på 1,5 timme. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att anmäla ditt intresse!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 9