Croisette Ystad-Skurup

Croisette Ystad-Skurup

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kristinehov Kuskahusen 1, Brösarp, Tomelilla kommun
  • Imorgon kl 14:30
Kristinehov Kuskahusen 1, Brösarp, Tomelilla kommun, bild 2
Kristinehov Kuskahusen 1, Brösarp, Tomelilla kommun, bild 3

Kristinehov Kuskahusen 1

Villa
Brösarp, Tomelilla kommun
Croisette Ystad-Skurup
9 995 000 kr
398 + 47 m²
14 rum
3 050 m² tomt

Nu ges ett unikt tillfälle att förvärva möjligheternas fastighet på Österlen - Sveriges eget lilla Provence. Vi har förmånen att förmedla vad som idag är ett privat beläget litet hotell med tillhörande bostadshus för ägare eller driftspersonal, i historisk miljö intill Christinehofs slott och alldeles bredvid Verkeåns naturreservat. Fastigheten har Tystnad och Avskildhet som sina signum, med ett aktivt djurliv och naturen inpå husknuten. Christinehofs ekopark ligger strax intill och på kort avstånd finns också Hallamölla vattenfall. Säsongen för att ta emot gäster är lång då var årstid kommer med sin färg och charm. Om försommaren utgör äppelträden en sky av vita blomster som sedan fylls av färgsprakande äpplen. Naturen bjuder på ett rikligt skafferi där ramslök plockas om våren och svamp till hösten. Till Brösarp har man cirka 7 km och till havet och Havängs strand cirka 15 km. Gården har varit arrendegård inom Högestad/Christinehof fideikommiss sedan 1600-talet och var tillsammans med två andra gårdar hemvist för arrendefamiljer vars uppgift var att sköta transporterna på Andrarums Alunbruk. Gården var ursprungligen en trelängad gård som brandhärjades 1929 och därefter byggdes upp igen med nuvarande placering av byggnaderna. Nuvarande hotellbyggnad har ersatt ladugårdsbyggnaden och Jägarstugan har ersatt hönshuset. Hotellbyggnaden uppfördes 2010 och har sedan dess drivits som ett framgångsrikt och väl uppskattat gårdshotell, men möjligheterna är oändliga! Byggnaden består av 8 dubbelrum med egna badrum och pentryn samt den separata Jägarstugan för större sällskap. Fördelningen av rummen öppnar upp för möjligheter att bedriva s.k. Co-living, dvs permanentboende där de boende har varsitt rum med badrum men har gemensamma sociala ytor. Möjligheten finns även att öppna upp och bilda större lägenheter, för den som är ute efter t.ex. ett generationsboende. Eller varför inte ombilda till andelsbostäder som blivit populärt under de senaste åren? Kanske har du drömmen om att bygga upp en retreat? Bedriva restaurang? Genom enkla ingrepp kan hotellbyggnadens kök göras om till fullutrustat restaurangkök för den som önskar. I byggnaden finns även en reception, ett städ/tvättrum, kök med diskrum och matsal. Utöver hotellet och Jägarstugan finns ett renoverat privat bostadshus byggt 1929. Samtliga byggnader på fastigheten är i toppskick och pedantiskt skötta. Här väntar en unik plats med enorma möjligheter där endast fantasin sätter gränser. Varmt välkommen att utforska möjligheten att uppfylla din dröm här - boka in dig för visning och upplev lugnet på plats.

  • Premium
Fredrika Wallis väg 23, Abbekås, Skurups kommun

Fredrika Wallis väg 23

Villa
Abbekås, Skurups kommun
Croisette Ystad-Skurup
4 495 000 kr
171 + 20 m²
692 m² tomt

Stig in i denna förtrollande en och en halvplans villa i Abbekås och upplev harmonin mellan modern komfort och klassisk charm. Med generösa öppna ytor, praktisk klinker som smälter elegant över i vacker parkett, och ljusa väggar som skapar en atmosfär av ljus och rymd, är detta hem där drömmar blir verklighet. Det öppna flödet mellan kök och vardagsrum välkomnar dig med genomgående fönsterpartier som öppnar upp för en strålande utsikt över trädgården och uterummet, där du kan njuta av lugnet och skönheten i naturen. Med totalt tre väl tilltagna sovrum, varav två på ovanvåningen, erbjuder detta hem gott om plats för familjen att växa och trivas. Ovanvåningen lockar med parkettgolv, vita väggar och snedtak som släpper in ett genomgående ljus genom fönsterkuporna, skapandes en atmosfär av lugn och avkoppling. Två stora badrum, varav det på entréplan är renoverat 2020 med exklusiva detaljer från Villeroy & Boch och det på ovanvåningen utrustat med bastu, ger en touch av lyx till vardagen. Dessutom finns det ett helkaklat gäst-WC och ett separat tvättrum för extra bekvämlighet. Denna villa är inte bara ett fantastiskt hem, det är en livsstil. Med sitt underbara läge nära havet och omgiven av naturskönheten i Abbekås, samt med närheten till service och barnomsorg, erbjuder det en perfekt kombination av avkoppling och bekvämlighet. Missa inte chansen att äga detta drömboende i Abbekås – Varmt välkommen på visning!

Gesällgatan 5, Simrishamn, Simrishamns kommun
Gesällgatan 5, Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 2
Gesällgatan 5, Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 3

Gesällgatan 5

Lägenhet
Simrishamn, Simrishamns kommun
Croisette Ystad-Skurup
2 695 000 kr
67 m²
2 rum
vån 5/5
5 102 kr/mån
40 224 kr/m²

Bli först med att flytta in i denna exklusiva och nyproducerade bostadsrätt. Ett boende utöver det vanliga som nu står inflyttningsklart! På högsta våningsplan slås du av en enastående panoramautsikt utöver hav och kust. Lägenheten har genomgående smakfulla och påkostade materialval som skapar en lyxig känsla. Generösa sociala ytor med gott om plats för stort matbord där vänner och familj kan samlas. Helkaklat badrum utrustat med kobimnerad tvättmaskin och torktumlare, takdusch med duschdörrar i klarglas och spotlights i tak. Ett sovrum med skjutdörrsgarderob samt ett tilltänkt rum för förvaring men som även passar alldeles utmärkt som arbetsrum. Parkeringsplats under tak nere på markplan ingår. Bostadsområdet Svävaren är starten på en ny levande stadsdel i Simrishamn. Här planeras ett hundratal nya bostäder på unikt läge med havet som granne. Läget är perfekt med närhet till såväl hav och natur som till centrum, skola, förskola och tågstation. Från tågstationen tar du dig smidigt västerut, Ystad nås på 40 minuter och Malmö på 1,5 timme. Hjärtligt välkommen att boka in dig för visning!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Dammhejdegatan 35, Ystad, Ystads kommun
  • Lör 4 maj kl 11:00
Dammhejdegatan 35, Ystad, Ystads kommun, bild 2
Dammhejdegatan 35, Ystad, Ystads kommun, bild 3

Dammhejdegatan 35

Lägenhet
Ystad, Ystads kommun
Croisette Ystad-Skurup
4 195 000 kr
138,5 m²
4 rum
vån 1/4
8 296 kr/mån
30 289 kr/m²

I den gröna och levande stadsdelen Trädgårdsstaden presenteras detta exklusiva projekt i internationell anda. Här lockar ett njutningsfullt boende utöver det vanliga signerat arkitekten Jonas Lindvall. Här har allting skapats omsorgsfullt och vi möts av räta linjer, exklusiva material i form av Carraramarmor och enstavsträgolv samt stilren köksinredning från Ballingslöv och påkostade vitvaror från Smeg. Skjutbara fönsterpartier på över fem meter som vetter ut mot uteplats i nordvästläge, tre sovrum, två badrum och ett vackert entresolplan som sammantaget skapar förutsättningar för ett praktiskt vardagsliv och sociala samvaro i rum utöver det vanliga. Trädgårdsstaden har en fridfull och skön atmosfär med grönska och skogspartier runt knuten. En kort cykeltur tar dig till centrum och tågstationen där Pågatåget frekvent når hela vägen till Malmö C på endast 50 minuter. I Ystad väntar dels all den service du kan tänka dig i form av bl a skola och handel likväl som ett ordentligt nöjesliv i form av restauranger, hobby, natur och utflyktsmål. I den direkta närheten finns förskola, skola, matbutiker och busshållplats. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Björkebogatan 10K, Tomelilla, Tomelilla kommun

Björkebogatan 10K

Lägenhet
Tomelilla, Tomelilla kommun
Croisette Ystad-Skurup
895 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/2
5 796 kr/mån
10 915 kr/m²

Välkommen till denna väldisponerade och renoverade trerummare på Björkebogatan! På andra våningen via egen ingång välkomnas du in i 82 välplanerade kvadratmeter. Modernt kök i tidlösa materialval som är totalrenoverat 2017 med matplats. Ljust allrum med utgång till en stor balkong i öster där man har fina vyer ut över gården. Två sovrum varav den ena har tillhörande klädkammare. Fräscht och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare som är ett fint komplement till den gemensamma tvättstugan i föreningen. På tal om föreningen så har man som boende lyxen att hushållselen ingår i månadsavgiften. Här bor du med närhet till centrum, skolor, förskolor och vacker natur. Från tågstationen finns goda kommunikationer med Pågatåg eller buss som tar dig till närliggande orter. Tomelilla har ett brett utbud av caféer, butiker, restauranger och annan alldaglig service. Vad mer finns att önska av ett boende? Varmt välkommen att boka in dig för visning!

  • Balkong
Fruktvägen 8, Rörum, Simrishamns kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Fruktvägen 8, Rörum, Simrishamns kommun, bild 2
Fruktvägen 8, Rörum, Simrishamns kommun, bild 3

Fruktvägen 8

Villa
Rörum, Simrishamns kommun
Croisette Ystad-Skurup
6 495 000 kr
124 + 4 m²
5 rum
1 218 m² tomt

Välkommen till Fruktvägen 8 i Rörum - En arkitektritad tegelvilla enligt modern tolkning på den skånska längan med sitt sandfärgade tegel och tradionellt listtäckta papptak. Utformningen bjuder in dig till en harmonisk atmosfär med ljusinsläpp, genomgående siktlinjer, sina genomtänkta materialval och noggrant skapade detaljer. Betonggolven som är genomgående för hela entréplanet samspelar med kalkputsade väggar med inslag av snickeriplywood och breda fönsterbänkar i massivt trä som ger en organisk känsla som skapar en atmosfär av naturlig skönhet i varje rum. På entréplanet öppnar de sociala och inbjudande ytorna upp med kök och vardagsrum som smälter samman till en enhet. Den centralt placerade braskaminen sprider en känsla av välbefinnande, medan stora fönsterpartier i tre väderstreck låter naturens ljus strömma in från alla håll. Trädgården blir en naturlig förlängning av ditt hem när du stiger ut på en av de tre njutbara uteplatserna som vi även når via direktaccess från vardagsrum och kök. Under varma sommardagar med dessa dörrar öppna skapas en känsla av att befinna sig i en dunge. En specialutformad trätrappa leder dig upp till ovanvåningen, där snedtak med takfönster och träbjälkar skapar en charmig och intim atmosfär i kombination med massivt trägolv. Här finner du två av hemmets tre sovrum i respektive gavel. Även ett så väl estetiskt tilltalande som praktiskt gäst-wc finns här att tillgå. Utöver detta bjuder det stora badrummet på entréplan in med gråmelerad kalksten från Östersjöområdet och en stilfull inredning som harmonierar perfekt med resten av huset. Villans praktiska klädvårdsavdelning gör det enkelt att hålla ordning och reda i vardagen, medan den fantastiska utomhusmiljön lockar med flera underbara platser att välja mellan i takt med att solen rör sig under dygnet. Från den välskötta singeluppfarten till de grönskande planteringarna och den inbjudande paviljongen under skyddande tak - varje detalj är noggrant utvald för att skapa en harmonisk och inspirerande livsmiljö. Paviljongen är ritad av arkitekten till huset och är tänkt som rumsskapare, insyns- och vindskydd. Den består av vitlaserade trälister i olika bredd. I trädgården finns också ett gulmålat mindre insynsskydd gjord i samma byggteknik som paviljongen för att skapa en enhetlig känsla. I den direkta närheten finner vi två golfbanor, några minuters gångväg till den omtyckta Sophiaskolan(Waldorfskola), cykelavstånd till Knäbäckshusen, Rörums Backar och Vik samt cykelväg till Kivik och Simrishamn. Ett drömboende på Österlen väntar, helt enkelt.

  • Premium
  • Energieffektiv
Gymnastikgången 3, Simrishamn, Simrishamns kommun
Gymnastikgången 3, Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 2
Gymnastikgången 3, Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 3

Gymnastikgången 3

Lägenhet
Simrishamn, Simrishamns kommun
Croisette Ystad-Skurup
3 380 000 kr
88 m²
3 rum
vån 1
2 377 kr/mån
38 409 kr/m²

Denna nyproducerade och inflyttningsklara bostad erbjuder en fantastisk möjlighet att bo på Österlen med närhet till såväl havet som centrum i Simrishamn. Med genomtänktplanlösning och modern utrustning är detta hem perfekt för den som uppskattar bekvämligheten i ett nytt boende i kombination med den charmiga Österlensandan. På 88 kvadratmeter, fördelade över ett plan plus loftvåning, finns det gott om utrymme för att skapa ditt drömboende. Föreningen har låga avgifter samt en låg belåning, vilket ger en trygg boendesituation. Dessutom erbjuds en avgiftsgaranti på 24 månader (f.r.om. färdigställandet 2023-11-16), vilket ger ytterligare trygghet för de ekonomiska aspekterna. På första våningen finner köket från Ballingslöv i stilrena färg- och materialval, här finns även plats för matbord. I det vardagsrummet finns plats för både soffgrupp och matsalsbord om man önskar. Via vardagsrummet når ni den trevliga och privata uteplatsen som ger möjlighet till härliga stunder utomhus. På uteplatsen finner ni även förråd. I det första av bostadens två badrum finner ni dusch med glasväggar, WC, kommod och spegelskåp, handdukstork samt kombitvättmaskin. På andra våningen finner ni bostadens två sovrum, det ena med skjutdörrsgarderob och det andra med rymlig klädkammare. Ni finner även bostadens andra badrum. Bostaden är den perfekta kombinationen av modern design, bekvämlighet och närhet till allt som Österlen har att erbjuda. Missa inte chansen att bli första ägare till detta hem! Läs gärna mer om projektet på https://www.stockrosbacken.se/

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
Novellgatan 7, Svarte, Ystads kommun

Novellgatan 7

Villa
Svarte, Ystads kommun
Croisette Ystad-Skurup
5 995 000 kr
125 + 10 m²
4 rum
576 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva ett energisnålt Skepparhus byggt 2021 på lugn och familjevänlig gata! Välkommen till ett gediget stenhus med hög standard i smakfullt och tidlöst utförande. Husets 125 kvadratmeter fördelar sig på två plan med genomgående påkostade materialval. Entréplanet erbjuder fina sociala ytor med kvalitativt Smedstorp-kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Här bildas en fantastisk, rogivande atmosfär tack vare de generösa fönsterpartierna och dess ljusinsläpp. Den värmande kaminen står välplacerad i den öppna ytan och förgyller stämningen under ruggiga höstkvällar. För den som önskar ett tredje sovrum kan vardagsrummet smidigt göras om för detta ändamål enligt husets originalritning (se alternativ planlösning). Vidare på entréplan finns ett badrum, praktiskt tvättutrymme intill köket och en rymlig hall med klinkergolv. På ovanvåningen ett mindre allrum, två rymliga sovrum samt ett badrum. Framsidan av huset är prydligt anlagd med sten, singel och rabatter som i kombination med vitputsad fasad, röd Simrishamnsdörr och tidlösa tegelpannor ger ett bedårande intryck. På baksidan vilar solen nästintill hela dagen och här finns både ett rymligt trädäck samt gräsmatta till förfogande. Huset är trevligt beläget på hörna med en lättskött trädgård, vilket gör hemmet till en plats för maximal avkoppling. I Svarte bor du med hög livskvalitet i harmonisk miljö. Gångavstånd till hav och strand, goda pendlingsmöjligheter med pågatågen som går mot både Malmö/Lund och Ystad samt fina promenadstråk kring Charlottenlund. På Novellgatan 7 väntar ett hem för dig som söker en bekväm tillvaro i ett högkvalitativt och påkostat boende som står sig underhållsfritt många år framöver. Hjärtligt välkommen att boka in dig för visning!

  • Energieffektiv
Rundelsgatan 6, Tomelilla, Tomelilla kommun

Rundelsgatan 6

Villa
Tomelilla, Tomelilla kommun
Croisette Ystad-Skurup
2 395 000 kr
280 m²
6 rum
986 m² tomt

På ypperligt läge i Tomelilla finns nu en unik möjlighet i att förvärva den gamla Elimkyrkan. Här väntar en vacker tegelbyggnad med enorm potential och många fina originalattribut som bevarats. Byggnaden består idag av tre lägenheter som tidigare hyrts ut, två enrummare på entréplan samt en trerummare på övre plan. Utöver detta finns en öppen lokal om cirka 125 kvadratmeter som tidigare använts som kyrka och senare affärslokal. I källaren finns åtta förrådsrum samt ett badrum med dusch och toalett. Fastigheten är centralt belägen i Tomelilla. Här har man 300 meter till buss- och tågstation varifrån man kan nå Ystad på ca 15 minuter, Malmö på ca en timme och på andra hållet Simrishamn på ungefär 30 minuter. Precis intill fastigheten ligger matbutik och över gatan populära varuhuset Bo Ohlsson. Intäkter som nuvarande ägare har haft: Lägenhet om 3 rok: 9.500 kr/månaden. Lägenhet om 1,5 rok: 6.900 kr/månaden. Lägenhet om 1 rum med kokvrå: 5.500 kr/månaden. Lokal: 12.500 kr/månaden. Källarförråd: 2.000 kr/månaden. Källarförråd: 2.000 kr/månaden. Missa inte chansen att förvärva denna unika fastighet med ett centralt och kommersiellt fördelaktigt läge! Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Dragaregatan 16A, Ystad, Ystads kommun

Dragaregatan 16A

Lägenhet
Ystad, Ystads kommun
Croisette Ystad-Skurup
1 650 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/3
5 108 kr/mån
26 190 kr/m²

Belägen på våning två, med hiss från markplan, välkomnar denna inflyttningsklara och trivsamma lägenhet som både är praktisk i sin utformning som trevlig med sin interiör. Bostaden bjuder på ett ljust vardagsrum med glasad balkongdörr som släpper in härlig bris under sommardagarna och ger oss access till den västvända balkongen. Köket är strategiskt placerat avskilt från vardagsrummet och här får vi plats med matbord där middagar och umgänge blir till de allra bästa. Lägg därtill badrum som renoverades under 2021 samt det rofyllda sovrummet som tillåter utrymme för både dubbelsäng med tillhörande möblemang och god klädvård. Här är det lätt att trivas i ett hem där varje kvadratmeter har tagits tillvara på och med en perfekt kombination av trevliga omgivningar. Läget på Dragaregatan 16A gör att man bara har några minuter till i stort sett vad man än vill hitta på oavsett om det är lugnet i grönområdet alldeles intill eller om man vill ta sig till gågatan med restauranger, mataffär och butiker. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Malmövägen 11D, Ystad, Ystads kommun

Malmövägen 11D

Lägenhet
Ystad, Ystads kommun
Croisette Ystad-Skurup
975 000 kr
41 m²
1 rum
vån 2/3
3 764 kr/mån
23 780 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en renoverad 1-rumslägenhet med väl genomtänkt planlösning. Här bor du med gångavstånd till Ystad centrum, livsmedelsbutik och havet, i stabila och populära HSB BRF Stadener. Lägenheten fick sig en renovering i början av 2022 där allt förutom badrummet, som renoverades i samband med stambyte 2018, sågs över. Här väntar nu en helt inflyttningsklar bostad med smakfulla materialval. Köket är stilrent och modernt med gott om förvaring och arbetsyta. Här finns dessutom plats för en matgrupp. Vidare i lägenheten finns ett rymligt allrum, helkaklat badrum och en hall med praktisk garderobsförvaring bakom skjutdörrar. En av många fördelar är den rymliga inglasade balkongen, som blir en trevlig förlängning av bostadens sociala ytor. Tack vare fönstren och dess generösa ljusinsläpp samt de genomgående, enhetliga golven får lägenheten en luftig känsla. Hjärtligt välkommen att boka in dig för visning!

  • Balkong
Backgatan 15A, Simrishamn, Simrishamns kommun

Backgatan 15A

Radhus
Simrishamn, Simrishamns kommun
Croisette Ystad-Skurup
2 475 000 kr
72 m²
2 rum
vån 1/1
2 146 kr/mån
34 375 kr/m²

Välkommen hem till Stockrosbacken! Här väntar en nyproducerad bostad i lågt belånad förening med låg avgift i naturskön och trygg miljö. Bli först med att flytta in i detta bedårande gatuhus i bostadsrättsform med närhet till både hav och centrum. Bostadens 72 välplanerade kvadratmeter fördelar sig på två plan med genomgående fina materialval och eleganta tillval som nuvarande ägare gjort. Generöst ljusinsläpp och sobra kulörer som gör bostaden till något alldeles extra. På entréplanet väntar ett sovrum, badrum med tvättmöjligheter samt ett smakfullt kök i öppen planlösning. Det övre planet består av ett loft med flexibla användningsområden, kanske ett hemmakontor, hobbyrum eller mysigt gästrum? Kvarteret Stockrosbacken har inspirerats av de historiska och omtyckta bygatorna i Simrishamn. Totalt har 14 bostäder uppförts som stod klara nu i november 2023. Bostäderna har vackert putsade fasader och är fördelade på tre längor i förskjutning, vilket bidrar till områdets unika karaktär. Varje bostad har en egen entré samt lättskött uteplats med privata ytor. Området är noggrant planerat där varje hem har ett tillhörande förråd och parkeringsplats. Här bor du med gångavstånd till havet, badplatsen i Tobisvik och den kilometerlånga stranden, närhet till centrum samt kollektivtrafik där du smidigt kan ta Pågatågen till Ystad/Malmö eller buss till omkringliggande orter. Hjärtligt välkommen till ett hem i klassisk Österlenanda!

  • Plus
  • Uteplats
Liljegången 98, kolonilott, Ystad, Ystads kommun

Liljegången 98, kolonilott

Fritidshus
Ystad, Ystads kommun
Croisette Ystad-Skurup
895 000 kr
30 + 9,5 m²
340 m² tomt

Nu har du chansen att bli den nya lyckliga ägaren av denna fantastiska kolonistuga med öppen planlösning mellan det stora kombinerade sov-, allrummet och köket, totalt 30 kvm stuga med en trädgård som innehåller allt man drömmer om och lite till. Med flera härliga sittplatser utomhus och ett ombonat uterum kan du njuta av grönskan oavsett väder. Växthuset medför uppfyllelse av ännu fler odlingsdrömmar och här frodas just nu tomater, gurka, chili och paprika. Här trivs du som vill ha en tillflyktsort bara någon minut från stadens lite mer hektiska liv. Den vackra trädgården är full av färgsprakande blommor och grönska, perfekt för att njuta av soliga dagar och umgås med familj och vänner. Stugan i sig är omsorgsfullt utformad med en genomtänkt och öppen planlösning med ett fint kök och ett kombinerat sov- och allrum samt wc. Tomtens placering i koloniområdet tillhör ett av de lugnaste, där bruset från trafiken inte når in och där du kan koppla av och njuta av tystnaden och naturen. Du har bekvämt avstånd till Ystads centrum med dess mysiga butiker, restauranger och kaféer. Samtidigt är du omgiven av grönska och har nära till Ystads stränder och rekreationsområden. I föreningen finns fräscha duschrum, tvättstuga och många andra förmåner för medlemmarna. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Gesällgatan 5, Simrishamn, Simrishamns kommun

Gesällgatan 5

Lägenhet
Simrishamn, Simrishamns kommun
Croisette Ystad-Skurup
2 195 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/5
5 729 kr/mån
27 785 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna nyproducerade bostadsrätt! Här väntar en högkvalitativt bostad i fantastisk arkitektur med endast 300 meter ner till havet. Från parkeringen på markplan tas hissen upp till husets andra våning av totalt fem. Här nås lägenheten via entrébalkong och dess 79 kvm fördelar sig på tre rum och kök. Bostaden erbjuder två sovrum, badrum med tvättmöjlighet, kök och vardagsrum som förlängs genom den generösa terrassen i söderläge. Bostadsområdet Svävaren är starten på en ny levande stadsdel i Simrishamn. Här planeras ett hundratal nya bostäder på unikt läge med havet som granne. Läget är perfekt med närhet till såväl hav och natur som till centrum, skola, förskola och tågstation. Från tågstationen tar du dig smidigt västerut, Ystad nås på 40 minuter och Malmö på 1,5 timme. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att anmäla ditt intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Lyckos Brf Svarte Sjöspejare, null, Ystads kommun

Lyckos Brf Svarte Sjöspejare

Radhus
Ystads kommun
Croisette Ystad-Skurup
fr. 2 495 000 kr
118 m²
5 rum
5 949 kr/mån

Räntegaranti för oförändrad månadsavgift. Vi ger en räntegaranti i minst tre år på föreningens lån. Omgiven av böljande fält, vidsträckta ängar, skogsdungar och med bara 500 meter till hav och strand. I västra delen av Svarte står nu Brf Svarte Sjöspejare färdigt för inflytt! Här väntar ett familjevänligt område utöver det vanliga. Längs en slingrande gata är husen Kvadraten och Vinkeln placerade så att alla hus har en fördel. Morgonsol i köket eller på terrassen? Kvällssol i trädgården? Vardagsrum i vinkel med terrass i västerläge? Radhus eller parhus? Här finns något för alla som vill njuta av sin vardag och sin fritid. I Svarte väntar en hög livskvalitet i harmonisk miljö. Här finns fina promenadstråk längs havet eller i skogsmiljö kring Charlottenlund. Pendlaren har gångavstånd till tågstationen varifrån du på endast 6 minuter når Ystad och Malmö på 45 minuter. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att anmäla ditt intresse!

  • Nybyggnadsprojekt
Brf Stockrosbacken i Simrishamn, null, Simrishamns kommun

Brf Stockrosbacken i Simrishamn

Lägenhet
Simrishamns kommun
Croisette Ystad-Skurup
fr. 2 725 000 kr
72-88 m²
2-3 rum
2 146 kr/mån

Ett unikt tillfälle att teckna dig för en nyproducerad bostad i en lågt belånad förening med låga avgifter, där avgiften efter inflyttning dessutom är garanterad de första två åren efter färdigställandet! Projektet är nu färdigställt och vi har endast ett fåtal bostäder kvar i projektet. I naturskön och trygg miljö med närhet både till hav och centrum Välj bland våra 14 genomtänkta gatuhus i praktisk bostadsrättsform. Bostäderna om 72 alternativt 88 kvm skapar möjlighet till ett boende med villakänsla eller varför inte ett semesterboende i klassisk Österlensanda? Du väljer! De charmiga bostäderna ligger placerade med cykelavstånd från badplatsen i Tobisvik och den kilometerlånga stranden. Generösa ljusinsläpp och ljusa materialval gör bostäderna till något alldeles extra. Kvarteret Stockrosbacken har inspirerats av de historiska och omtyckta bygatorna i Simrishamn. De 14 bostäderna har vackert putsade fasader och är fördelade på tre huskroppar i förskjutning, vilket bidrar till områdets unika karaktär. Varje bostad får en egen entré samt lättskött tomt med privata ytor och uteplatser. Området är noggrant planerat där varje hem får ett tillhörande förråd, cykelparkering med tak och parkeringsmöjligheter. Lummig innergård samt grillplats med pergola. Bostäderna om 88 kvm fördelas på tre rum och kök. I entréplan finns kök med plats för matbord, sällskapsrum samt helkaklat badrum med tvättutrustning. På ovanvåningen ryms två sovrum, det ena med separat klädkammare, samt ytterligare ett badrum. Bostäderna om 72 kvm fördelas på två rum och kök. Entréplanet rymmer kök med matplats i öppen planlösning mot sällskapsrummet. Här finns också ett sovrum med gott om förvaring i garderobsvägg. Helkaklat badrum med tvättutrustning. Bostaden loftvåning skapar flexibla användningsområden. I båda bostadstyperna nås uteplatsen från sällskapsrummet. Här finns också bostadens utvändiga förråd. Läs gärna mer om projektet på https://www.stockrosbacken.se/

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 16