Croisette Ystad-Skurup

Croisette Ystad-Skurup

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Heingebergsvägen 302-66, Vollsjö, Sjöbo kommun
  • Kommande

Heingebergsvägen 302-66

Gård/Skog
Vollsjö, Sjöbo kommun
Croisette Ystad-Skurup
2 695 000 kr
76 + 15 m²
4 rum
4,1 ha tomt

Fantastiskt möjlighet att förvärva och vidareutveckla till den egna drömgården! Gård på fint läge utanför Vollsjö/Fränninge. En del renoveringsposter är gjorda och en del återstår, men ett verkligt tillfälle för dig som vill bo på en lagom stor gård i ostörd miljö och bedriva djurhållning eller ägna dig åt odling. Marken ligger samlad runt gården och odlas idag. Endast fem minuter till Vollsjö med ett brett utbud av service. Grannfastigheten säljs parallellt och möjlighet finns att förvärva båda gårdarna. Visning sker den 19/11, boka på mäklarens hemsida.

Heingebergsvägen 302-53, Vollsjö, Sjöbo kommun
  • Kommande

Heingebergsvägen 302-53

Gård/Skog
Vollsjö, Sjöbo kommun
Croisette Ystad-Skurup
2 395 000 kr
75 m²
4,7 ha tomt

Gård på fint läge utanför Vollsjö/Fränninge med rymliga ekonomibyggnader och påbörjad renovering av bostadshuset. Marken ligger samlad runt gården och odlas idag. Ett tillfälle för dig som vill fortsätta renoveringen och sedan leva lantliv i ostörd miljö men nära det utbud av service som Vollsjö erbjuder. Grannfastigheten säljs parallellt och möjlighet finns att förvärva båda gårdarna. Visning sker den 19/11, boka på mäklarens hemsida.

Lars Mårtens Väg 39, null, Skurups kommun
  • Kommande

Lars Mårtens Väg 39

Lägenhet
Skurups kommun
Croisette Ystad-Skurup
1 730 000 kr
132 m²
4 rum
vån 1
7 395 kr/mån
13 106 kr/m²

Välkommen till Lars Mårtens väg 39 i Rydsgård. Nu saluförs detta trivsamma bostadsrättsradhus i två plan, i ett lugnt, bilfritt och barnvänligt bostadsområde, med egen trädgård i söderläge samt en generöst tilltagen uteplats på framsidan. Ett perfekt boende för familjen eller den som är äldre och har behov av att bo i ett plan, tack vare ett sovrum på entréplan, och fortfarande har gott om plats för övernattande gäster på övre plan. Den praktiska och rymliga planlösningen om 132 kvadrat utgörs av totalt tre sovrum i bra storlek och lättmöblerade med raka väggar, ett allrum på entréplan med härlig takrymd, ett modernt kök med matplats, en separat tvättstuga och två badrum, ett på vardera plan. Baksida trädgård erbjuder kvällssol och består av väl tilltagna ytor trädäck samt spabad. På framsidan finns både en stenlagd uteplats och trall, samt ett lättåtkomligt förråd. Här finns massor av potential att skapa en oas av grönska att njuta morgonkaffet på i takt med att solen går upp. Nuvarande ägare har genomgående renoverat och moderniserat bostaden med omsorg för att skapa ett hemtrevligt och inflyttningsklart hem. Här bor ni bekvämt med närhet till tågstationen med goda förbindelser till Ystad/Simrishamn, Skurup/Malmö. Bilen parkeras praktisk på ett kort promenadavstånd i anslutning till bostaden. Ett lagom, lättskött och praktiskt boende att trivas och få plats i över tid. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats

Visar alla 3