Mäklare Per Emilsson

Per Emilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Edvin Svens väg 31, Mellbystrand, Laholms kommun

Edvin Svens väg 31

Fritidshus
Mellbystrand, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

3 775 000 kr

80 m²

4 rum

1 280 m² tomt

På bra och lugnt läge i Mellbystrand finns detta vinterbonade fritidshus på friköpt hörntomt. Ett härligt boende som även lämpar sig för året-runt-boende för den som så önskar. Här kan man t ex njuta av två rymliga och trivsamma altaner med söder och västläge, två sovrum, sällskapsrum och ett charmigt allrum med öppen spis som ger en härlig värme och höjer mysfaktorn i huset. En väldisponerat boende med generös trädgård med vis del av naturtomt. På tomten finner man även gäststuga, carport och förråd samt fräsch tvättstuga. Välkomna till Edvin Svens väg 31!

Krogshult 121A, Hishult, Laholms kommun

Krogshult 121A

Villa
Hishult, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

1 625 000 kr

82 m²

4 rum

2 304 m² tomt

Trevlig villa/fritidshus med lantligt läge och härliga omgivningar som genomgått stora renoveringar under 2014. De gamla charmiga detaljerna från början av 1900-talet har bevarats vilket ger huset sin fina charm. Här finner du kök, vardagsrum, matplats, fräscht badrum med tvättmaskin och två sovrum och kombinerat sällskapsrum sovrum på andra våningen. Fint bevarat uthus med möjligheter att anpassa efter önskemål och behov. Välkomna till detta välskötta boende i Krogshult.

Konvaljevägen 5, Laholm, Laholms kommun

Konvaljevägen 5

Villa
Laholm, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

2 395 000 kr

110 m²

5 rum

1 060 m² tomt

Underbar villa i vinkel med en stor charm. Här finner du din egna oas med en härlig insynsskyddad trädgård och promenad avstånd till centrum via Laholms stadspark. I din närhet finner du tennisbanor, simhall, skola, livsmedelsbutik och mycket mer allt på nära avstånd. Bostaden går i äldre stilen med 3 sovrum, badrum, vardagsrum och kök. Den inredda vindsdelen ger möjlighet till ytterligare sovrum eller sällskapsrum för den som önskar. Varmt välkomna till Konvaljevägen 5.

Forellgränd 15, Laholm, Laholms kommun

Forellgränd 15

Villa
Laholm, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

2 600 000 kr

160 m²

7 rum

714 m² tomt

Trevlig villa med ljust och fritt läge med grönområde som angränsar i lugnt och barnvänligt kvarter. Bra planlösning som erbjuder anpassningsbara lösningar med fyra sovrum enkelt kan bli fler. Villan erbjuder även bra sällskapsytor och en härlig vinterträdgård med angränsande altan. Gång- och cykelavstånd till centrum, skolor, mataffär m.m. Välkomna till Forellgränd 15!

Carl Ifvarssons väg 3, Mellbystrand, Laholms kommun

Carl Ifvarssons väg 3

Villa
Mellbystrand, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

5 950 000 kr

170 m²

6 rum

890 m² tomt

Trevlig 1-plansvilla centralt belägen i Norra Mellbystrand. Ett bra boende med stora sällskapsytor. Här finner ni 4 sovrum, vardagsrum, matsal, badrum med bastu, härligt kök, altan under tak och vidbyggt garage, för att nämna några av de sakerna som detta boende har att erbjuda. Ägarna har löpande låtit renovera huset med bl.a. nya ytskikt i badrum, ny värmepump luft/vatten från IVT som ger en optimal ekonomi. Och sist men inte minst promenadavstånd till Mellbystrands långa och fantastiska sandstrand!

Elsa Birgers väg 24, Skottorp, Laholms kommun

Elsa Birgers väg 24

Villa
Skottorp, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

2 800 000 kr

125 m²

5 rum

713 m² tomt

Välskött 1½ plans villa med bra belägenhet i Skottorp. Ny värmeanläggning från IVT med luft/vatten som ger en bra ekonomi. Här finner vi också ett Inglasat uterum, balkong samt garage med plats för två bilar. Fin uppvuxen trädgård med växtlighet och härliga gräsytor som bjuder in till lek och spel.

Lindvägen 22, Mellbystrand, Laholms kommun

Lindvägen 22

Fritidshus
Mellbystrand, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

1 265 000 kr

65 m²

4 rum

660 m² tomt

Mysig sommarstuga på rymlig uppvuxen tomt med stora gräsytor i Norra Mellbystrand. Insynsskyddad trädgårdssida med altan i söderläge och granne med grönområde. Närhet till härlig badstrand och friluftsområde. Välkomna till Lindvägen 22!

Allarpsvägen 25, Skummeslövsstrand, Laholms kommun

Allarpsvägen 25

Fritidshus
Skummeslövsstrand, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

3 100 000 kr

37 m²

2 rum

519 m² tomt

Välkommen till ett välskött vinterbonat fritidshus för året-runt-användning. Öppen, ljus planlösning mellan kök och allrum, ett sovrum samt indragen terras under tak i söder- och utsikt mot Hallandsåsen. Bra läge med angränsande grönområde åt väster. Knappt 1,3 km till havet och stranden som nås på bekvämt promenad eller cykelavstånd. Bygglov finns för tillbyggnad för dem som önskar bygga ut.

Cirkelvägen 16A-B, Mellbystrand, Laholms kommun
  • Budgivning pågår

Cirkelvägen 16A-B

Villa
Mellbystrand, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

4 300 000 kr

193 m²

6 rum

1 654 m² tomt

Stor 1-plansvilla i mellersta Mellbystrand med närhet till bekvämligheter som mataffär, skola, kommunikationer mm. Idag finns två lägenheter inredda i bostaden och möjligheter finns att fortsätta med uthyrning av båda lägenheterna, eller bo i den ena och hyra ut den andra. Utöver de två lägenheterna finns förrådsrum, pannrum, dubbelcarport samt uterum till respektive lägenhet. Uppvärmningssystem med jordvärme som ger låga driftskostnader. Lättskött trädgård med bra belägenhet och promenad avstånd till strand och hav.

Ålyckevägen 3, Ränneslöv, Laholms kommun

Ålyckevägen 3

Villa
Ränneslöv, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

1 650 000 kr

110 m²

5 rum

794 m² tomt

Mitt i mysiga Ränneslöv c:a 7-8 km från Laholm finner ni denna charmiga villa med trevlig inramad trädgård. Charmig personlig villa i två plan med fem rum, kök, toalett och badrum. Källare med bra förvaring och trivsamt hobbyrum. Sidobyggnad som inhyser garage och förråd.

Visar alla 10