Mäklare Per Emilsson

Per Emilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra Strandvägen 34H, Mellbystrand, Laholms kommun

Södra Strandvägen 34H

Fritidshus
Mellbystrand, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
3 100 000 kr
35 m²
3 rum
300 m² tomt

Södra Strandvägen 34H är perfekt belägen på en åtråvärd plats bara ett stenkast från havet, med sanddynerna som närmsta granne och en enastående utsikt över både havet och bukten. Denna bostad välkomnar dig till ett modernt och smart hem där vardagsrum och kök smidigt kombineras, ett sovrum för avkoppling, ett helkaklat badrum för bekvämlighet samt ett charmigt sov- och "bryggloft" för extra mysiga stunder. Välkommen till ditt nya paradis!

Kolonivägen 39, Mellbystrand, Laholms kommun

Kolonivägen 39

Villa
Mellbystrand, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
4 500 000 kr
80 + 37 m²
5 rum
1 673 m² tomt

Ett underbart boende med både charm och stil! Fin hörntomt med både öppenhet och lummig trädgård. Här finner ni två stensatta terrasser, gäststuga på ca 35 kvm med två rum och förråd samt växthus för den odlingsintresserade. Interiört går bostaden i en ljus färgsättning med fina detaljer som öppenspis och modernt kök. Ett boende som erbjuder fina kvalitéer och en härlig varm atmosfär. Välkomna att boka er visning!

Signes Väg 6 A, Skummeslövsstrand, Laholms kommun

Signes Väg 6 A

Fritidshus
Skummeslövsstrand, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
55 + 28 m²
2 rum
459 m² tomt

På ett fridfullt och fördelaktigt läge i mellersta Skummeslöv, välkomnar vi dig till denna fantastiska oas. Med bara en kort promenad till Skummeslövs centrum och dess underbara sandstrand med havsbad, erbjuder denna egendom en unik möjlighet till avkoppling och bekvämlighet. Detta charmiga hem är perfekt för både året-runt-boende och som en tillflyktsort för avkoppling och rekreation. Beläget på en luftig och solig hörntomt med grönområden precis intill, ger denna egendom en känsla av harmoni och frihet. Bostaden har genomgått omfattande till- och ombyggnation under 2021/2022 och bjuder nu in med ljusa och moderna interiörer. Här finner du ett sovrum, ett fräscht badrum, ett öppet och välutrustat kök samt ett mysigt vardagsrum med generös takhöjd som skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Njut av sköna stunder utomhus i det härliga uterummet med anslutande terrass, perfekt för avkoppling eller sociala tillställningar. En ytterligare terrass sträcker sig från söder till väster, vilket ger möjlighet till att njuta av solen och naturen under olika tider på dagen. Här finns utrymme för alla tillfällen och ögonblick. För de som önskar extra utrymme för gäster eller för uthyrning finns en charmig gäststuga uppförd 2023 med toalett och dusch, vilket ger flexibilitet och möjligheter för olika behov och livsstilar. Välkommen till denna underbara oas där du kan skapa minnen och njuta av livet vid havet!

Bergtallsvägen 4, Mellbystrand, Laholms kommun

Bergtallsvägen 4

Villa
Mellbystrand, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
Pris saknas
225 + 45 m²
7 rum
1 067 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa i första raden mot stranden. Här väntar en drömbostad som precis har genomgått omfattande renoveringar och uppgraderingar. När du kliver in i denna hemtrevliga oas, kommer du att upptäcka en perfekt blandning av moderna faciliteter och tidlös elegans. Denna exklusiva villa i första raden mot stranden är inte bara ett hem, det är en livsstil. Om du söker efter en bostad som kombinerar moderna bekvämligheter med en underbar havsnära plats, då är detta ditt drömhem!

Forellgränd 15, Laholm, Laholms kommun

Forellgränd 15

Villa
Laholm, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
2 575 000 kr
160 + 22 m²
7 rum
714 m² tomt

Trevlig villa med ljust och fritt läge med grönområde som angränsar i lugnt och barnvänligt kvarter. Bra planlösning som erbjuder anpassningsbara lösningar med fyra sovrum som enkelt kan bli fler. Villan erbjuder även bra sällskapsytor och en härlig vinterträdgård med angränsande altan. Gång- och cykelavstånd till centrum, skolor, mataffär m.m. Välkomna till Forellgränd 15!

Mellby ängar 23, Mellby - Mellbystrand, Laholms kommun

Mellby ängar 23

Tomt
Mellby - Mellbystrand, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
1 650 000 kr
2 831 m² tomt

Unik tomt till salu med optimalt läge nära hav och kommunikation! Mellby ängar är ett område som håller på att växa fram, där bostäder på etapp I är klara och uppförda, och bostäder på etapp II är under uppförande. Här får du chansen att förvärva en rymlig tomt på hela 2 831 kvm med stora möjligheter. Med en imponerande byggrätt på hela 600 kvm öppnar sig en värld av potential för att skapa ditt drömboende. Denna exceptionella möjlighet att skapa ett livsstilsboende utöver det vanliga är sällsynt – missa inte chansen att förverkliga dina visioner på denna trevlig och unika plats! I ditt närområde finns Mellby Padelhall samt Mellby Golfs driving range. På Mellby Ängar bor du med cykelavstånd till hav och strand, Mellby Center, fina Mellbystrandsskolan F-6 samt flera förskolor. Goda kommunikationsmöjligheter med närhet till Laholms Tågstation, E6 och 24:an.

Granvägen 56, Mellbystrand, Laholms kommun
Granvägen 56, Mellbystrand, Laholms kommun, bild 2
Granvägen 56, Mellbystrand, Laholms kommun, bild 3

Granvägen 56

Fritidshus
Mellbystrand, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
48 + 9 m²
3 rum
600 m² tomt

Välkommen till ditt framtida fritidsboende i Norra Mellbystrand! Denna hemtrevliga stuga omges av en rymlig tomt med generösa gräsytor, perfekt för avkoppling och lek. Trädgårdssidan är insynsskyddad och vetter mot söder, vilket ger dig soliga och härliga dagar utomhus. Närheten till en underbar badstrand och ett fantastiskt friluftsområde gör detta till den ultimata platsen för dig som älskar naturen. Här kan du njuta av avkopplande promenader, picknickar eller soliga dagar på stranden – allt inom bekvämt räckhåll.

  • Premium
Södra Kustvägen 18, Skummeslövsstrand, Laholms kommun

Södra Kustvägen 18

Fritidshus
Skummeslövsstrand, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
4 950 000 kr
33 + 16 m²
2 rum
2 000 m² tomt

Välkommen till detta underbara fritidshus som är en sann pärla med sin charmiga huvudbyggnad och de två gäststugorna. Stor tomt med möjlighet till avstyckning. Huvudbyggnaden är en klassisk dröm med dess vita knutar, vilket ger en genuin känsla av en traditionell svensk sommarstuga. För gäster och familj finns två charmiga gäststugor som är sammanbyggda, perfekta för att dela med nära och kära. Dessa stugor är anslutna till en rymlig och inbjudande inglasat uterum, vilket skapar platsen för gemenskap och samvaro. Här kan ni njuta av soliga dagar och middagar i en behaglig atmosfär. Med sin charmiga atmosfär och närhet till havet är detta en plats där du kan skapa minnen för livet, missa inte chansen att äga denna dröm med allt du behöver inom räckhåll! Välkomna!

Marias väg 23B, Mellbystrand, Laholms kommun

Marias väg 23B

Villa
Mellbystrand, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
5 250 000 kr
225 + 119 m²
6 rum
1 001 m² tomt

Välkommen till denna eleganta 1-1/2 plansvilla i natursköna Norra Mellbystrand! Med 4 rymliga sovrum och stora sällskapsytor erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen. Köket, designat av Himlekök, bjuder på en kombination av skönhet och funktionalitet med vackra ekdetaljer. Koppla av i den exklusiva relaxavdelningen med vedeldad bastu, dusch, en perfekt plats för att varva ner. Det stora dubbelgaraget ger gott om utrymme för fordon och förvaring. Njut av soliga dagar på den härliga terrassen i söderläge. Denna trevliga villa väntar på att bli ditt nya hem!

Visar alla 9