Mäklare Per Emilsson

Per Emilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Långgatan 4, Vallberga, Laholms kommun
Långgatan 4, Vallberga, Laholms kommun, bild 2
Långgatan 4, Vallberga, Laholms kommun, bild 3

Långgatan 4

Villa
Vallberga, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
2 650 000 kr
120 + 40 m²
3 rum
847 m² tomt

En välkomnande enplansvilla från 2014 med hög kvalitet. Här finns två sovrum, två badrum, ett rymligt vardagsrum och kök med öppen planlösning. Perfekt för den som uppskattar modern standard och bekvämt boende. Dessutom erbjuds generösa förvaringsmöjligheter samt ett rymligt garage och förråd. Den stensatta uteplatsen mot söder omges av häckar. Bostaden är anpassad för rullstol. Varmt välkomna att upptäcka detta härliga hem!

  • Premium
Kristianstadsvägen 20, Laholm, Laholms kommun
Kristianstadsvägen 20, Laholm, Laholms kommun, bild 2
Kristianstadsvägen 20, Laholm, Laholms kommun, bild 3

Kristianstadsvägen 20

Villa
Laholm, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
145 + 127 m²
5 rum
1 391 m² tomt

En rymlig villa med generösa gemensamma utrymmen såsom matsal, vardagsrum, sällskapsrum och kök, samt inredd ovanvåning med två sovrum och källare med stora ytor. Dessutom finns ett uterum och ett växthus, omgivet av en välskött trädgård med häckar som ramar in tomten på ett trevligt sätt. Villan ligger centralt i Laholm, med bekvämt gångavstånd till stadskärnan. Här presenteras ett gediget 60-talshus signerat den ansedda arkitekten Svend Bögh-Andersen. Välkommen att boka er visning!

  • Premium
Smålandsvägen 2, Knäred, Laholms kommun

Smålandsvägen 2

Villa
Knäred, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
1 375 000 kr
171 + 15 m²
7 rum
2 475 m² tomt

Välkommen till en charmig villa i utkanten av Knäred! Denna 20-talsvilla har bevarat sin tidstypiska karaktär och omges av en vacker, böljande trädgård. Här finns både garage, uthus och en pittoresk jordkällare som elegant integrerats i stenmuren. Inuti väntar fyra rymliga sovrum, ett stort vardagsrum med matsal, ett sällskapsrum och ett lantligt kök. Missa inte chansen att uppleva denna trevliga bostad i utkanten av Knäred.

Åmotslingan 31, Mellbystrand, Laholms kommun

Åmotslingan 31

Fritidshus
Mellbystrand, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
1 879 000 kr
45 + 15 m²
3 rum
250 m² tomt

Upptäck denna fräscha och välskötta stuga i Norra Mellbystrand! Totalrenoverad och utbyggd 2010, erbjuder detta boende allt du kan önska för både sommar- och vintervistelser. Njut av kvaliteter som ett inglasat uterum, en friggebod/gäststuga, en rymlig terrass och en modern, fräsch interiör med badrum, sovloft och två sovrum. Perfekt beläget med gång- och cykelavstånd till havet och badplatser. Ett härligt, lättskött boende som ger dig tid över för att njuta av livet. Missa inte chansen – välkommen på visning!

Karusellvägen 12, Hishult, Laholms kommun

Karusellvägen 12

Villa
Hishult, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
1 375 000 kr
97 + 97 m²
4 rum
772 m² tomt

Denna välskötta 1-plansvilla är det perfekta hemmet för dig som söker både komfort och funktionalitet. På entréplan möts du av ett ljust kök med en tillhörande matplats, ett stilrent badrum, tre rymliga sovrum samt ett generöst vardagsrum med direkt utgång till uterum. Här finns gott om plats för avkoppling och umgänge med familj och vänner. Källarplanet erbjuder ytterligare utrymme och bekvämlighet med en gillestuga alternativt sovrum, ett praktiskt hobbyrum, dusch och toalett för extra komfort, samt tvättstuga och ett garage som gör vardagen smidigare och bekvämare. Beläget på en lugn hörntomt med centralt läge, vilket ger dig närhet till allt du behöver – bank, affär, dagis och skola. Välkommen till Karusellvägen 12!

  • Plus
Marias väg 14, Mellbystrand, Laholms kommun

Marias väg 14

Fritidshus
Mellbystrand, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
4 275 000 kr
86 m²
3 rum
1 386 m² tomt

Välkommen till detta extraordinära hem, varsamt förädlad av dess nuvarande ägare för att erbjuda en underbar kombination av äldre charm och modern elegans. Från den inbjudande entrén och punsch verandan till de vackra takkuporna, varje detalj här utstrålar karaktär och omsorg. Gå in genom dörren och möts av en atmosfär av tidlös skönhet, med charmiga pärlspont och massiva innergolv som talar om för dig att du är hemma. Den öppna spisen skapar en varm och inbjudande atmosfär, perfekt för mysiga kvällar med nära och kära. Härligt kök, från Ballingslöv, med vedspis och som kombineras med moderna bekvämligheter. Stig ut i trädgården och upptäck en oas av lugn och ro. Den stora hörntomten på 1 386 kvadratmeter erbjuder gott om utrymme att sträcka ut sig, med både välskötta trädgårdsområden och vildvuxen natur. Den stenbelagda terrassen är perfekt för utomhusmiddagar och avkoppling i solen. Och med havet och stranden bara några minuters promenad bort, kan du njuta av den idylliska kustlivsstilen när du vill. Upplev allt detta och mer i denna pärla i Norra Mellbystrand – ett hem som verkligen förtjänar att upptäckas.

Fäladsvägen 26, Skummeslövsstrand, Laholms kommun

Fäladsvägen 26

Fritidshus
Skummeslövsstrand, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
3 800 000 kr
72 m²
4 rum
688 m² tomt

Här erbjuds möjligheten att genast flytta in i ett fantastiskt boende, perfekt för både permanent boende eller som en fristad att njuta av under lediga stunder. En öppen och ljus planlösning välkomnar dig, vilket skapar en känsla av rymd och gemenskap. Utöver detta lockar ett inglasat uterum, perfekt för att förlänga säsongen och njuta av stunden utan att bekymra sig för väder och vind. En öppen altan med söderläge bjuder in till avkoppling och soliga dagar utomhus, medan en isolerad gäststuga erbjuder komfort och utrymme för besökande gäster. Denna bostad har genomgått renoveringar och ombyggnationer under de senaste åren. Beläget på en hörntomt med allmänning åt väster, erbjuder det här hemmet en känsla av avskildhet och samtidigt närhet till det omgivande samhället. Med cykelavstånd till stranden och Båstad tågstation är läget optimalt för dem som önskar närhet till både natur och stadsliv, vilket gör detta till en hem för den som söker det bästa av båda världar.

Bergtallsvägen 4, Mellbystrand, Laholms kommun
Bergtallsvägen 4, Mellbystrand, Laholms kommun, bild 2
Bergtallsvägen 4, Mellbystrand, Laholms kommun, bild 3

Bergtallsvägen 4

Villa
Mellbystrand, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
14 400 000 kr
225 + 45 m²
7 rum
1 067 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska arkitekt ritade villa i första raden mot stranden. Här har man inte sparat på varken kvalitet eller design. Här väntar en drömbostad som förutom löpande underhåll även genomgått en hel del uppgraderingar. När du kliver in i denna hemtrevliga oas, kommer du att upptäcka en perfekt blandning av moderna faciliteter och tidlös elegans. Denna exklusiva villa i första raden mot stranden är inte bara ett hem, det är en livsstil. Om du söker efter en bostad som kombinerar bekvämligheter med en underbar havsnära plats, med fantastiska solnedgångar, då är detta ditt drömhem!

  • Premium
Mellby ängar 23, Mellby - Mellbystrand, Laholms kommun
  • Budgivning pågår

Mellby ängar 23

Tomt
Mellby - Mellbystrand, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
1 650 000 kr
2 831 m² tomt

Unik tomt till salu med optimalt läge nära hav och kommunikation! Mellby ängar är ett område som håller på att växa fram, där bostäder på etapp I är klara och uppförda, och bostäder på etapp II är under uppförande. Här får du chansen att förvärva en rymlig tomt på hela 2 831 kvm med stora möjligheter. Med en imponerande byggrätt på hela 600 kvm öppnar sig en värld av potential för att skapa ditt drömboende. Denna exceptionella möjlighet att skapa ett livsstilsboende utöver det vanliga är sällsynt – missa inte chansen att förverkliga dina visioner på denna trevlig och unika plats! I ditt närområde finns Mellby Padelhall samt Mellby Golfs driving range. På Mellby Ängar bor du med cykelavstånd till hav och strand, Mellby Center, fina Mellbystrandsskolan F-6 samt flera förskolor. Goda kommunikationsmöjligheter med närhet till Laholms Tågstation, E6 och 24:an.

Visar alla 9